Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Témák - Abarai Renji

Oldalak: [1]
1
Húsvéti Nyereményjáték - 2018 / Címertervezés
« Dátum: 2018. Ápr. 02, 16:11:42 »
Címertervezés

Itt a tavasz, itt a Húsvét, de uncsik a fórumos képek? Tervezz újat!

Ebben a topikban arra kérünk, hogy legyél írásban, képszerkesztésben, rajzolásban, bármiben kreatív! Nem kell programkódokat küldeni, photoshop-ot használni! Elég, ha van egy szuper ötleted! Írd le nekünk!

Játék lényege, hogy bármelyik oldalon lévő szervezetnek készíts új címert! A téma tavasz, vagy Húsvét! Ezen felül, csak a képzeleted szabadhat határt!

Mi számít szervezetnek nálunk?

Essünk neki! Kezdetnek itt vannak az oldalon található szervezetek listája: >>katt<<. Innen bármelyik szervezeten belül is garázdálkodhatsz. Például, bátran tervezhetsz SS-ben a Gotei egyik osztagának, vagy akár osztagon belül egységnek is! Készíthetsz nemesi háznak, klánnak, csapatnak is címert! Tervezhetsz, akár espada-hoz tartozó fraccion-oknak is címert! Nincs megkötés, csak oldalon lévő original, vagy általunk kitalált szervezet legyen! Az is játékban van, ami a karakteredhez kapcsolódik.

Mit várunk tőled? Erre több lehetőséged van:

  • Jelöld, melyik címert választottad. Rövid leírás, hogy milyen lenne szerinted (szín, forma, minta, jelentések). Indoklás, miért ezt választottad és szerinted miben passzol a szervezethez. Esetleg az isteni szikra honnan jött!
  • Jelöld, melyik címert választottad. Küld el az általad készített címer képét! Fűzhetsz hozzá néhány mondatban magyarázatot, pontosan mit látunk, miért ezt választottad, miért passzol a szervezethez. Persze, te is jelezheted, honnan merítettél ihletet!

Miért éri meg?

A legjobb címereket betesszük alternatív megjelenésként a szervezethez! ;)

Hogyan pályázhatsz?

Dobd el nekem -ben a megadott határidőig! Tárgy mezőbe a címertervezés szavacskát pötyögd! Lemarad, se parázz! Kapjam meg! Ennyi a lényeg!
A pályamunkákat a határidőt követően postolom be ide, ömlesztve, anonymus-ként. Szavazással lehet eldönteni, ki lesz a befutó.

Megjegyzés: Akár több címert is tervezhetsz, de itt jön a fekete leves! Egy nevezés = Egy user! Több jutit nem kapsz!

Határidő: 2018.04.29., 20:00

2
Köszöntések / Még egy évO_O - 2018
« Dátum: 2018. Jan. 01, 17:13:34 »
Ahoj!

Szeretném megköszönni a kitartást, lelkesedést és újoncoknak a bizalmat, hogy feljártok az oldalra játszani, beszélgetni, ismerkedni. Remélem jól éreztétek magatokat ebben az (elmúlt) évben, illetve az írói véna megmaradt és szívesen kamatoztatjátok tovább felénk.

Ha még sem, akkor sincs baj! Örülünk itt voltál, részese voltál az oldal történéseinek és várunk vissza bármikor, ha kedved támadna újra játszani. Akkor sincs gond, nem virtuálisan szeretnél velünk összefutni. ;)

Nem akarok senkit, semmit ajnározni, úgyhogy a lényegre térek! Kellemes, jobb, szebb, gazdagabb új esztendőt kívánok nektek! A régi tagoknak egy hatalmas "szentséges-ég-mennyi-idejeO_O" sokkolást és nagy ölelést a jó kívánság mellé! Még sok évet az oldinak! :P Azért ne feledjétek, ti is kelletek, hogy működjön! Bármi kérésetek, ötletetek van, írjatok! Igyekszünk segíteni!

B.U.É.K! :)

Nikka

3
Újévi nyereményjáték - 2017 / KAPD EL AZ ÍJÁSZT!
« Dátum: 2016. Dec. 30, 21:20:13 »
A mai, rohanó világban szinte minden az internet virtuális felületein keresztül zajlik, így arra szólítunk fel minden önkéntes paparazzi-t, hogy járjon nyitott szemmel az utcán, vagy böngésszen ügyesen az interneten! Ugyanis idei játékunk nem más, mint....Kapjatok lencsevégre egy kószáló íjászt, szerkesszetek át bejegyzéseket, vagy rajzoljatok magatok pályaműveket, akár szabad kézzel, akár program segítségével bármilyen témában, amin az alábbi dolgok (legalább) egyike szerepel:

íjász
nyíl
quincy*
nyilas

* akármelyik ilyen kasztú Bleach karakter a fórumról, vagy az eredeti anime/manga világából

Miként értelmezitek a szavakat már rajtatok áll! Használjátok a fantáziátokat és az internet végtelen tárházát! (9gag, instagram, twitter, facebook, játék oldalak, mobil app-ok, egyszerű fénykép, szerkesztett kép…minden játszik)

A pályaműveket ebbe a topikba küldjétek be. Használhattok képfeltöltő, megosztó linkjét, vagy akár magát a képet is belinkelhetitek a szokásos kóddal.

A megmérettetés egészen 2017. Február 8, éjfélig tart! Utána a topik lezárásra kerül az eredményhirdetésig!

Felmerülő kérdésekkel keressetek PÜ-ben, facebook-on, vagy ahol találtok!

4
(click to show/hide)

Kora délután érkezik pokollepke formájában az utasítás. A 7. osztag területéről elszabadultak a komisz tapsifülesek. Az egész város érdekét szolgálja, minél előbb befogják a rakoncátlan szőrpamacsokat, így Fujimoto soutaichou elrendeli, minden (unatkozó) shinigami segítsen a prémes brigád begyűjtésében!
A parancs szent és sérthetetlen, hát útra kélsz! Ha meg is próbálnád kerülni az utasítást, hamar ráébredsz, akárhová lépsz, nyúlba ütközöl! Mindenhol szőrös tapsifülesek ugrálnak! Szinte elkerülhetetlen a találkozás!
Ha közelebb merészkedsz, könnyen ráfázhatsz! A vörös szemű fenevadak kérdés nélkül ugranak neked – harapnak, karmolnak, különös varázsbogyót* sepernek rád -. Amennyiben elkerülöd a kellemetlen támadást, vagy éppen áldozatává válsz, látnod kell, hogy a futkorászó nyulak között akadnak olyanok, kiknek hátára színes lapok vannak erősítve.
Akár önszántadból, akár a véletlennek hála, kezedbe keveredik egy színes lap, melyen a következő szavak szerepelnek:

„Kedves barátom!
Arra kérlek, ezen sötét órában, hogy tedd félre kétkedésed, s kövesd beszédem! Közöttünk jár a gonosz! Megmérgezte ártatlan fülesek lelkét, s arra készül, hatalmas káoszt szabadít világunkra!
Segíts megakadályozni ördögi tervét! Juss előbb a minden tudás Tojglijához!
Keresd a városban gondosan elrejtett hímes tojásokat! További utasítást tőlük várj!
Az első nyomot keresd ott, hol minden kezdődött! Utad bizonyosan Nyúllakba vezet!
A remény legyen veled!
Gandalf”

Ki bizonytalanul, ki a rejtély kulcsával fejében indul tovább, hogy kezébe kaparinthassa az első tojást.

*varázsbogyó: apró, színes, zselé állagú bogyó. Nincs szaga, de íze annál finomabb! Gyümölcsös cukorkára emlékeztet. Kis mennyiségben nincs különösebb hatása, mindössze kívánni kezded a répát. Nagyobb dózisban hosszú metszőfogaid nőnek és tapsi füleid.

Következő mesélés: 21:00!

(click to show/hide)

5
Húsvéti nyereményjáték - 2016 / NYÚL a pácban!
« Dátum: 2016. Márc. 29, 01:47:40 »

Elérkezett az idő, hogy a locsolás alkohol és pacsuli mámoros napjai után lemozogjuk a húsvéti menüt! A nagyi főztjén eltunyult tagjaitokat most helyre pofozhatjátok! Tartsatok velem 2016. április 2-3-án egy rendhagyó villámküldetésen, ahol nyakon csíphetitek Seireitei leggaládabb ünnepi bűnözőjét, kiről sosem hinnétek, micsoda hatalom birtokában áll!

Ehhez nem kell egyebet tennetek, mint 2016. április 2-án, 19:00-kor  (szombaton) bekerülő mesélésemre reagálni! Azaz megerősíteni a jelenléteteket!

Azonban előre szólok, hogy ténylegesen gyors léptekben nyusszongnánk körbe a küldetést, tehát akkor vállald, ha akad két nap feláldozható szabadidőd, gyorsan tudsz gépelni és képes vagy nem meghaladni a pársoros limitet! (Aki ezt megteszi azt tojásélre hányom!)

Egyetlen kikötése a részvételnek: shinigami legyél!

Húsvét szelleme legyen veletek! ;)

6
Belváros / Pszichiátriai és mentálhigiénés centrum
« Dátum: 2015. Okt. 04, 16:18:00 »

Az intézet teljes körű ellátást biztosít a lelki problémákkal küzdő páciensek számára! Bővebb leírás hamarosan érkezik!


A következő részlegek állnak a betegek rendelkezésére:

Váróterem


Recepció


Szobák


Gyerekrészleg


• Teljesen elkülönítetten, legfelső emeleten található a zártosztály


(Képek és ötlet: Shizuk :3)

7

"A" téma : ÁLTALÁNOSSÁGBAN A KÜLDETÉSEKRŐL!

I. Küldetést engedéllyel tudsz csak indítani. Tessék megkérdezni egy moderátort vagy admint. Ez úgy néz ki, hogy elküldesz neki egy csinos pm-et, amiben rövid tartalom is szerepel. Ha ő megengedi, máris nyithatsz a Küldetések boardra kattintva egy topikot.

II.
A megnyitott topik kezdő hsz-ében szerepeljen:
1. Küldetés tartalma, helyszíne
2. Kikötések (ki jöhet, ki nem, kell-e mesélő, stb)
3. Jelentkezési határidő

III. Egy játékos egyszerre öt megmérettetésen is részt vehet. Egy karakternek legfeljebb három küldetése lehet. Ha ügyes vagy, bónusznak kapsz +2 helyet.

IV. Lehetőleg csak a "Jelentkezem!" elhangzású post-ok érkezzenek meg oda! További kérdéseket nem ott kéne megbeszélni.

V. MÉG EGYSZER! KÉRDÉSEKRE LEHETŐLEG VÁRJÁTOK MEG A MODERÁTORI, MESÉLŐI, ADMINI VÁLASZOKAT! EGY, mert ők az illetékesek. KETTŐ, elkerülendő lenne, hogy valaki zöldségeket beszéljen. HÁROM, szétoffoljátok a topikokat, amiknek nagyon nem a nyilvános társalgó a feladatkörük! NÉGY, vannak kijelölt helyek ahol tudtok kérdezni. Tessék odafigyelni és venni a fáradtságot, hogy oda írjatok!

VI. Küldetést az értelmi szerző irányítja. Ő állítja fel a sorrendet (ha van) és ő irányítja a cselekménysort. Ha ezt nem vállalja, felkérhet mesélőt a moderátorok, adminok, vagy mezei mesélők közül.
DE! Így átadja a küldetést. Természetesen ilyenkor teljes körű felvilágosítást kell adni az jövendőbeli mesélőnek, magyarul egy vázlatot adtok le.

VII. Sorrend
Általában az "össze-vissza ír mindenki, azt se tudom mi van" helyzetek elkerülése végett szükségesek. Normális esetben a fejenként elküldött első hozzászólások állítják fel a sorrendet. Vagyis
-Orsi ír először, így a következő körben is ő ír elsőként.
DE! Ha van mesélő poszt (összefoglaló, történésleírás) akkor ő zár és nyit új kört. Vagyis mindenki csak utána írhat.
A mesélő dönthet úgy is, hogy nincs sorrend, hogy gyorsabban haladjunk. Azonban egy körben így is csak egyszer lehet írni!

VIII. Mesélő
Ő az alfa és a béta. Az történik amit ő mond, Vagyis, ha Marika elmegy a piacra almát venni, akkor Marikának ezt kötelessége megtenni vagy KI LESZ ZÁRVA A KÜLDETÉSBŐL!
Feladata: útiránymutatás. Megkezdi a felvonást, de hagy esélyt a többieknek is, hogy alakítsák a küldetést.
példa: Juci szeme felett elég csúnyán vérzik a seb. Vajon képes lesz így is akadály nélkül harcolni? Nem sok ideje van ezen gondolkozni, mert egy Jeti hirtelen a háta mögött terem.

IX. Ha nem tartja be valaki a VII. pontot, nem fog érdekelni, milyen indokot hoz fel , egy moderátor törli a hozzászólását, a további sorsáról pedig a "mesélő" dönt. (ergo kizárja, vagy amikor eredetileg következne, újraírja)

X. Azért van előre megírt történetszál, hogy
1. Könnyebbség a résztvevőknek;
2. A jog, hogy nem a te szerzeményed a küldetés, így csak korlátok között alakíts;
3. A 2-nek megfelelően így ki tudjuk szűrni az esetleges "ÉN ISTEN VAGYOK MINDENKIT LEGYŐZŐK!" eseteket.

XI. Beszállni egy küldetésbe szintén nem árt,ha engedéllyel teszed, mivel felborítod az addigi megtervezett eseménysort.  Az engedélyt a mesélőtől vagy ha ő egy külön személy az értelmi szerzőtől kell kérned.

XII. A mesélő vagy a küldetés tulajdonosa dönti el, hogy kire meddig vár. Hiszen előfordulhat, hogy valaki hosszú ideg tartja fel a többiek játékát. A mesélők általában felállítanak egy időlimitet, ami egy vagy két hét szokott lenni. Ezután ha nem írsz, kimaradsz egy körből, ha pedig a következő körben sem írsz, akkor automatikusan ki vagy írva. Visszalépni engedéllyel tudsz. Ez alól moderátori engedéllyel (vagy hiányzások topicba való írással) tudsz csak kibújni.
Ha a mesélő vagy tulaj jelzi, hogy nem tudja folytatni, két lehetőség van:
-Átadja a küldetést
-Felfüggeszti, határozatlan időre.

XIII. Felfüggesztés
Egy moderátor csinos üzenetben jelzi, hogy egy időre le vagyunk állva. Folytatás akkor, ha a mesélő tudja folytatni.


"B" téma: KÜLDETÉS PROBLÉMÁIRÓL ÁLTALÁNOS LEÍRÁS


Természetesen mint minden oldalon nálunk is szoktak fellépni, olyan problémák, hogy "MIÉRT ÁLL A KÜLDETÉS?" "HOL VAN A MESÉLŐ?", na meg a társaik "Ki jön most?" "Miért nem ír?".

Szóval arra gondoltam, hogy ide mindenki leírhatná a problémáját a küldetésekkel kapcsolatban, vagy közölni azokat a tényeket, mely szerint egy kisebb ideig állni fog az adott küldetés, nem lesz internet közelben x napig, ezért hagyjatok ki a megkezdett körből...stb,stb.

Csak annyit kérek, hogy az üzenetbe szőjétek bele, hogy konkrétan melyik küldetésről is lenne szó, mert kissé idegtépő visszakeresni... Aztán jöhet a személy is, aki miatt állunk szétfagyva órák óta az állomáson, mint mostanság a MÁV sztrájk miatt, vagy a tény, hogy te vagy a mesélő és mész Szibériába vonattal, ezért beláthatatlan ideig nem leszel az oldalon.

Remélem, így talán sikerül "személyesebben" is megbeszélnetek a gondokat, hiszen nem mindenki veszi igénybe a chat-et.

Őszintén szólva én örülnék, ha használnátok, mert szörnyen lyukas az agyam és gyakran megesik, hogy elfelejtek írni, így viszont észben tartatnátok velem. *haszonleső*
______________________________________________________
× Ha más oldalon is felhasználod az írásomat, legyen benned annyi tartás, hogy tájékoztatsz róla egy  PÜ /privát üzenet/ formájában! ×

8
Lezárt küldetések / A Sárkány lehunyja szemét
« Dátum: 2014. Szept. 17, 21:13:01 »
Kurosawa Fumiko

A Kínai Népköztársaság, ismertebb nevén csak Kína, Kelet-Ázsia legnagyobb országa, amely egyben túlmutat régióján, mivel mind Közép-Ázsiában, mind a tengeren vannak területei. Az ország 1949-től kezdve kettéosztva él: a Kínai Népköztársaság, Peking (北京, Běijīng) fővárossal, illetve a Tajvan (台灣, Taíwān) szigetéből és annak környékéből álló Kínai Köztársaság, Tajpej fővárossal.

Kína ma a világ harmadik katonai, második gazdasági potenciálja, a világ legnépesebb állama (1,3 milliárd lakossal), ám a jelenleg működő népességszabályozási program eredményeként rövidesen meg kell válnia ettől a rangjától. Jelentős kínai etnikum él a világ különböző területein, elsősorban Délkelet-Ázsiában és a fejlett nyugati államokban.


//forrás: wikipédia//


Mission: #01. – Kína

Komor, borús hajnal. Szürkére festi a környéket. Felhők közül fájdalmasan kisejlő fénycsóvák erőtlenül kúsznak be karcos, megtört ablakon. Ahogy végigsimít arcomon, lassan felnyitom nehéz szemhéjaimat. Újabb nap ebben a pokolban. Még homályosan látok. Homlokomat ráncolom a korai kelés miatt. Testem nehéz, gyenge. Undorodva tudatosul bennem, tovább kell küzdenem. Értelmetlenül tengő napjaimat újabbal megtoldva rúgom le magamról a takarót. Ágy szélére kiülve hajtom fájó fejemet tenyereimbe. Mély levegőt véve vágok bele ebbe az értelmetlen, téli időbe. Egész testemen végigfut a kellemetlen borzongás a csípős időtől. Nincs pénzem fűtésre. Minek is lenne? Minden csak átmeneti dolog. Mint mindig, ezt az évszakot is átvészelem. Magamra kapva a legközelebbi gúnyát meglódulok a fürdőbe. Hiába takarítanám, ez a pöcegödör ugyanolyan dzsuvás maradna. Nem érdekel. Nem visz el a fertő. Ahhoz túl nagy falat vagyok neki. Sziszegve fogaim között jeges vízzel öblítem le arcomról az éjszaka porát. Hajamat hanyag mozdulattal kötöm lófarokba. Idegesít szemembe hulló fekete, kósza tincseim. Könnyen orvosolható egy laza mozdulattal. A tükör régen összetört. Öklömön halvány nyoma még látszik. Elegem lett abból, önarcképemet bámuljam. Rég nem foglalkoztam vele, hogy nézek ki. Hányni tudtam volna, hova süllyedtem. Nem számított. Minden lényegtelenné vált.
Vizet forralva ósdi rezsón kutatom elő szekrényfiók végéből a maradék tea filtert. Flancos kávéra rég nem futotta. Nem is kellett. Feketeteában több löket volt, mint holmi sznobok által kortyolgatott fekete lében. Löketet ad, akár a bika. Mázas edénynek titulált vacakról réges-régen lepattogott a fedőréteg. Ettől égett szag szabadul fel, miközben átizzik. Apró kellemetlenségtől fújtatok. Ablak mellé oldalazva megnyitom azt. Nyikorogva, recsegve engedek levegőt. Közben zsebemben matatok reggeli cigarettámért. Meggyújtva azt beleszívok jó mélyen, és hagyom lassan elhagyja számat a füst. A szürke felhő az ablak résén eltávozik. Morgolódva fülelek, másik szobában hagyott telefonom észveszejtően visít. Lövésem sem volt arról, ki kereshet ilyen korai órákban. Ettől bosszankodva ellököm magamat a faltól, és felkutatom a ketyerét. Hívás fogadását jelző gombot benyomva fülemhez tartom a kagylót. Érdeklődve hallgatom a mély, dörmögő férfihangot. Semmi bemutatkozás. Hollétéről nem hint el információt. Fontos, halaszthatatlan ügyben keres. Tudván, hosszú beszélgetés elé nézek, megadóan csúszok bele szakadt karosszékembe. Lábaimat felpakolom az egyik karfára, míg oldalra kicsavarva törzsemet megtámasztom hátamat a másiknak. Cigarettámmal jásztadozva hallgatom a vonalban komolyan fecsegő alakot. Az alvilág serege ismét mozgolódni látszik. Hírre felkapom fejemet, izgalom csordogál egyhangú életembe.
Estére nem várt program csúszik „betáblázott” határidőnaplómba. Minő öröm. Keríthetek magamnak estéhez illő alkalmi hacukát. Beszélgetés lezárását követően ismét visszatérek a konyhába. A rezsóra már rég kifutott a felforrt víz. Takaríthattam a szutykot. Méreggel csaptam ismét tisztaságot. Ennyit reggeli rituálémról.
Korai belepiszkítás után délután találkát szerveztek. Megadott helyszínre érkezve megbízó csaholó kutyáját előkerítve csomagot nyom kezembe. Hazatérve vadászkésemmel vágom fel a leragasztott sávot. A szánalomtól vigyorogva kapom kezeim közé a fekete estélyit. Logikátlannak találom választásukat. Többet mutat, mintha csak anyaszült meztelen kéne éjszakába mennem. Undorító, perverz állatok. Minden férfi köpnivaló, degenerált, evolúciós feketelyuk. Fogaimat csikorgatva gondolataimtól hajítom odébb a rongyot, mikor megpillantom alatta gondosan becsomagolt fegyvert. Legalább valamivel ellensúlyozzák szánalomra sem méltó ízlésficamukat. Abszolút nem akartam foglalkozni a vakarcs sorsával. Nem az én hatásköröm volt. Csupán feladatot teljesítettem. Azonban rettentően csesztette fantáziámat, miért érdekem, tőrbe csaljam. A falkának nem ártott, addig összefüggéstelennek találtam cselekedni. Óriási szarságot éreztem. Ez a történet elejétől fogva bűzlött. miért lenne kötelességem végrehajtani? Kinyírnának? Ezek a semmirekellő patkányok tényleg azt hiszik, képesek rá? Betontömböt láncolhatnának lábamra, majd óceánba vethetnének, én onnan is élve kiúszom. Elpusztíthatatlan vagyok. Most így érezem. Így is kell lennie. Estére flancba vágva magamat tűztem kontyba hajamat, majd felöltöttem a ruhát. Nyomorultak hozzá illő kabátot is küldhettek volna. Ennyit a férfiakról. Logikátlan gyökérkupacok. Ruhatáram szűkében farmerdzsekit felhányva magamra ültem be rozoga tragacsomba, ahol még elszívtam néhány szál cigarettát. Hanyag vagyok és kiveszett belőlem a jó modor. Talán sosem volt. Csírájában elfojtották bennem.
Parkolás után szélvédőn át szemlélem a helyet. Felkapott, puccos, csillogó klub. Rosszul vagyok az ilyen helyektől. Gyűlöltem az összes nagyravágyó dögöt. Ha volt okom rá, ha nem, puszta tudatuk, a földön élnek, és elszívják a levegőt, olyan dühöt korbácsolt bennem, amitől sokszor remegtek kezeim. Hasonló megvetéssel szálltam ki kocsimból, és elindultam az épület felé. Fényképről még emlékeztem a kölyök arcára. Hitetlenkedve álltam a feladat előtt. Fiatal kölyök életén múlik közönyös falka fennmaradása. Minden üzletről szólt, ez is. Mérlegelés során rá kellett döbbennem, nem tehettem, életét vegyem. A telefonáló gusztustalanul csőbe húzott. Megbocsájthatatlan bűnéért meg fog lakolni. Csettintésre előkerítem, ki lapul a háttérben. A bejárat előtt a legközelebbi szemetesre hajítom nyúzott dzsekimet. Már mindegy volt. Szakadt, rühes textil, nem érint meg eldobom, vagy magamnál tartom. Csak akadályozna a továbbiakban, karomban szorongatnám. Biztonsági őr előtt nő praktikákat bevetve lógok be minden igazoltatás nélkül. Ilyenek ezek az állatok. Csak a farkuk hajtja. Bájos műmosolyt követően ismét koncentrálhattam eddigi tervemre. Fel kellett kutatnom a kölyköt. Beleolvadva a környezetbe suhantam át az emberek között. Férfiak tömött csoportja verte a nyálát az alulöltözött nőcskékre, részeges balfaszok próbáltak a pultosnál bevágódni. Nyomorultak. Célszemélyre fókuszálva kerülöm el a felsőbb szinten őrt álló embereket. Aki belém kötne, szerepemet játszva ejtem kísértésbe, ezzel előcsalogatva naiv gyengeségüket. Ha kell erőszakkal, de bejutok a kölyök irodájába. Minden zavartatás nélkül nyitom be, majd végiglejtek a szőnyegen. Megpillantva a kölyköt, irányába mozdulok. Külsőre nem látok benne túl sok fantáziát. Nyüzüge, gyámoltalan kisgyerek. Külső ellenére nem szándékozom hirtelen következtetéseket levonni. Tartogat még meglepetést az élet, ez a szerencsétlen gyerek miért lenne ez alól kivétel? Ha kérdéseket szegezne felém, figyelmen kívül hagyom. Tekintetét pásztázva csak mosolyogni tudok. Nem is sejtheti, mekkora szarba kavarodott.
- Nincs időm magyarázkodni. Ha nem akar magának bajt, azonnal velem jön… részletek később. – hajolok be íróasztalának lapjának támasztva kezeimet. Komolyan beszélek. Ellenzést nem tűrök. Erőszakhoz folyamodni nincs ingerenciám. Lényegében nem érdekelt a kölyök élete. Felőlem szarrá is lőhetnék, nem jelent többet számomra, mint más porszem. Egyetlen dolog ösztökélt: falkáink jövője. Hierarchia megkövetelte, hogy a kölyök életben maradjon. Ha ez felbukik, az egész rendszer összedől. A területek újra leosztása rengeteg vért megkívánna. Értelmetlennek éreztem ennek kitörését. Minden pont így volt jó, ahogy most van. Sokáig nem vágyom arra, gazdag kölyköt győzködjem. Hirtelen hátam mögött felfigyelek ajtó csapódására. Fegyveremért nyúlva megragadom azt, majd hirtelen hátralököm a kölyköt. Az asztal pár percig menedéket biztosít számára, míg megtisztítom a terepet. Ezek a kutyák gyorsabban megtaláltak, mint hittem. Ezüsttálcából előrántott fegyvercsőt szegez felém a díszmajom, akinek fejét becélozva loccsantom ki agyvelőjét. Amatőr tetű. Nem akarom megvárni, míg a többi nyomorult is becsatlakozik, pórul jár társához, ezért rárivallva kölyökre hatalmas ablak elé ugrok. Vészkijárót megpillantva rúgom ki az ablakot. Legalább ennyi előnye volt a csicsás magas sarkúnak. Indulásra késztetve kölyköt iramodok meg a vaslépcsőkön lefelé. Fedezve a gyereket irányítom parkolóban hagyott kocsim felé. Minél előbb el kellett tűnnünk a helyszínről.
Néhány golyó ütötte repedés a szélvédőn, de város kieső körletében lebeszélt motelban sikeresen megszállunk. Nem volt kedvem a csevegéshez. Lepukkadt épület emeletére felérve, kulcsot elfordítva adott szám alatt lévő zárban már elénk is tárul hasonlóan igénytelen szoba képe. Hatalmas franciaágy mellett már rég ott ékeskednek előkészített cuccaim. Roló között kilesve figyelem a terepet, gyanús alakok után kutatva. Egyelőre biztonságban vagyunk. Kölyökre pillantok, majd felszisszenek. Bőségesen elegem lett egy életre a magas sarkúktól, ezért azokat lerúgom lábaimról. A pakkokhoz lépve legközelebbi sporttáskában matatok. Halomnyi fotót és jegyzetet előhalászva mindet lehajítom az ágyra. Fotókon különböző helyszíneken kölyköt figyelték. Orvgyilkosok csapata, vezérszóra várva éhezte, mikor puffanthatják le szerencsétlenjét. Tisztábbá varázsolva az adott szituációt, végül beszédre szánom magamat. kényelmesebb beszéd érdekében nyugodtan ülök le ágy szélére, meggyújtok egy szál cigarettát és keresztbe tett lábakkal belekezdek:
- Nem vagyok jót akarója, sem régmúltból való kedves ismerőse. Hasonló rémálom, mint a többi. Azt viszont nem tűröm, kemény munkával épített birodalmat akarjanak csettintésre romba dönteni. A pórnép lázadósat akar játszani. Ma reggel fülest kaptam, ki kéne vonjam a forgalomból. Ezzel csak az az egy bibi, ha kiesik, bukik az egész dominósor. Nemrég bemérték, távhívás volt. Úgy tűnik, a tajvani kutyák nyakát is szorítja a lánc… - nyúlok el oldalra, majd hamis iratokat hajítok a kölyök elé. – Minden le lett beszélve. Útlevél, igazolványok, okiratok mind itt vannak… van egy kis melónk Kínában. – nyújtom át végül a repülőjegyet, melyen másnap, hajnali 3 órás dátum szerepel.

Oldalak: [1]