Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Üzenetek - Hatakeyama Momo

Oldalak: [1] 2 3 ... 10
1
Egyéb helyszínek / Re:Bécsi túra
« Dátum: 2017. Márc. 11, 21:05:02 »
Korán reggel indulok el otthonról, mert Európába - az amúgy hol van? - megyek *w*. A minap az osztag területén találkoztam egy kedves kis shinigami lánnyal, aki nem is olyan kicsit, mert tulajdonképpen egy magasak vagyunk. De azért elvileg fiatalabb nálam. Ehh, de bonyolult ez @.@. Szóval a fontos az, hogy beszélgettünk és kikötöttünk az adventi vásároknál, aztán képeket is nézegettünk és arra jutottunk, hogy tök szuper lenne elmenni ide :3. Persze, cica nélkül - mert amúgy cicázás közben találkoztunk :o -, de azért így is nagyon szuper lesz, legalábbis képeken annak nézett ki.
Yorikoval azt beszéltük, hogy a senkaionnál találkozunk. Gyorsan szaladok, igyekezve nem fellökni senkit, ám azt hiszem, hogy ez nem sikerül, de nem vagyok benne biztos. úgy fest, időben, odaérek, mert a zöld hajú lány még ott van. Ugyan eddig nem találkoztunk sokszor, de kedvesnek tűnt, így már távolról lelkesen integetek neki, hogy észrevegyen. Remélem, hogy ő is visszaint *w*.
- Igen, mindent összeszedtem. Hoztam táskát, meg pénztárcát, meg mobilt, meg ilyen furcsa iratokat. Mint öm… személyigazolvány, meg lakcímkártya, meg útlevél, meg valami egészséges kártya. - Ez vajon ilyen negyedik osztagos cucc :S? -  Kell még valami ^-^? - kérdezem a lánytól. Ő valahogy olyan határozottnak tűnik, szóval biztosan jobban tudja, mint én, hogy mit kell magammal vinnem oda, ahová megyünk. Szóval Európába.
Ahogy átérünk a túloldalra, meglepve veszem tudomásul, hogy hideg van és hó. Nos… erre határozottan nem számítottam :S. Persze, az azért tudtam, hogy nem nyár van, de csak egy kisebb, szerencsére vízálló kabátot vettem fel. Engem nem különösebben zavar a hideg, voltam én már sokkal hidegebben is, mint ami most, Európában van, de az emberek biztosan furcsán fognak rám nézni, lévén ők nagykabátban, sapkában és sálban sétálgatnak
- Hm… szerinted mennyire leszek így feltűnő :S? - kérdeztem a mellettem állótól, bár, vannak tippjeim a válaszát illetően. Ezek pedig nem éppen olyanok, mint amik számomra olyan jók lehetnek.
- Nyelveket? Nem. Itt  De, ha többféleképpen beszélnek, akkor hogy értik meg egymást :/? - húztam el a számat.  - Csak nem beszél mindenki minden nyelvet. - Furcsák ezek a Nem Japán Emberek. Sokkal, de sokkal egyszerűbb lenne, ha ők is egy nyelven beszélnének. Japánul ^-^. Akkor mindenki megértene mindenkit és a probléma maximálisan meg lenne oldva. Meg milyen rossz már, hogy sok nyelven beszélnek és tanulni kell egymás szavait és hasonlók. Na én biztosan nem csinálnék ilyet, elég nekem a saját nyelvem, ha valaki akar tőlem valami mást is, az tanulja meg az én nyelvem, ennyi ˘w˘.
- Máshová :o? Nem, nem - rázom meg a fejem határozottan a lány ötletére. Nem különösebben hoz lázba ez a Bécs nevű város, engem csak a vásár érdekel. - Menjünk, vegyünk valamit enni, meg inni *w*. Azt olvastam, hogy ilyen helyeken mindig vannak ilyen különleges dolgok, aztán mehetünk mindenféle tárgyat is venni, persze, csak ha így neked is jó - mosolygok a lányra, miközben a tekintetemmel már keresem is a megfelelő standot. Azt, ahol találok valami epreset, azonban bajban vagyok. Nem hogy nem látok sehol epret, de kiírva se találom… illetve inkább nem tudom elolvasni. Mondom én, hogy furcsa ez a hely :S.
- Yoriko-chan, mondd, te látsz valahol epret, vagy valami epreset :o? - hajolok közelebb a mellettem álló lányhoz, mintha mondott volna valami olyasmit, hogy beszél, vagy ért, vagy csak köze van valami itteni eprekhez, akarom mondani nyelvekhez. Szóval ő biztosan meg tudja nekem mondani, hogy van e itt eper *w*!

2
Lezárt küldetések / Re:A Boszorkány Éjjele
« Dátum: 2017. Jan. 17, 23:32:59 »
Salem megerősíti, hogy már csak a korábban hiányolt összetevő hiányzik, így csak bólintok, hogy így van, ahogy mondják. Bár valószínűleg ők is hallották a cicát, de se baj, kettő megerősítés jobb, mint egy ^-^. Végül az összes hozzávaló nálam, landol, ami jóm, mert így azt érzem, hogy fontos vagyok, hiszen egy fontos feladat van rám bízva. Chiyo kérdésre csak lelkesen bólogatok. Persze, hogy rám lehet bízni a dolgot, egy üstbe még én is be tudok dobálni egy-két hozzávalót. Bár… nehezíti a dolgot, hogy egyenként kellene megtenni, de se baj. Tudom mit jelent az, hogy egyenként 8). Ahogy megérkezünk a célhelyre, nem értem mi történik. Olyan nagy a káosz T_T. Mindenki beszél és mindenki okos és még egy fiolát is kapok. Ez… ez nekem túl zavaros @.@. Salemet, aki közben kézbe vettem kicsit magamhoz szorítom. Tudom, hogy azt várják tőlem, hogy beledobáljam a dolgokat az üstbe de… de… de hogyan  ToT?
- Ostoba fajankók... Szükségetek lenne némi időre, nem gondolod? - hallom meg a cica morgolódását.
- Azt mondod? Vagyis... persze, hogy szükségem van *>*""" - válaszolok a kérdésre, gyorsan korrigálva magam. Majdnem bedőltem ennek a beugratós kérdésnek, de csak majdnem, végül sikeresen rájöttem, hogy itt az igen a helyes válasz.
- Boszorkány vagy, csak varázsolnod kell. Bármilyen aprócska rímes szösszenet megteszi, ha a kérésedről szól - világosít fel, mire csak bólintok. Hát jó. Szerencsére a Slayerben is rímekben varázsolnak. Várjunk csak *w*! Ha ez így van, simán kipróbálhatnám az ott elhangzott menő varázslatokat. Nagy a kísértés, hogy idézzek egy végzet villámait, vagy egy szörnybéklyót, de egye fene, sárkányigával is beérném. De… van egy olyan érzésem, hogy a többieknek nem értékelnék, pedig szerintem nagyon mókás lenne *_______*. Mondjuk akárhogy gondolkozom nem jut eszembe semmi ilyen időbirizgáló varázslat, így nekem kell agyalnom egyet :/. Vajon az úgy ér?
- Szóval… Állj meg idő, ó káprázat… segíts nekem az üstbe dobálni öm… ármányban *>*”” - ez így rímel, azt hiszem :|. Ha sikerül a trükk, akkor mindenkinek meg kell fagynia, így kihasználva a dermedtséget odarohanok az üsthöz és egyben beleöntöm az összes hozzávalót. Tudom… tudom, egyszerre kéne, de… nincs időm ><”. Ha nem sikerül a dolog, akkor… akkor egyszerűen csak partizánkodva bevágódom a tömegbe és megpróbálom eljuttatni az összetevőket a célba :x.

(click to show/hide)

3
10. osztag / Re:Hálótermek
« Dátum: 2016. Dec. 26, 02:39:28 »


Nem akar sikerülni T_T. Akárhogyan is próbálom becsomagolni a Shoutának vett karácsonyi ajándékot, az egyszerűen nem akar menni :S. Pedig én mindent megteszek, ugyan azt csinálom, amit a lány a videóban. Bár tény és való, hogy semmit sem értek abból, amit mond, mert valami ismeretlen tájszólásban beszél (a szerk.: angolul), de a mozdulatait akkor is látom. A lakásunk kezd úgy kinézni, mint valami papírorkán sújtotta övezet, mert mindenhol különféle csomagolópapír maradványok hevernek. És én még a boltban az hittem, hogy az a hat csomag sok lesz :/, most úgy fest, hogy kevésnek bizonyul, mivel már alig van egy kicsi. A többit elvágtam és elszaggattam és minden hasonlót csináltam vele a csomagolási kísérleteim során. És… és… az utolsó sem sikerül :sad:. Én pedig kifogyok végérvényesen a csomagoló papírból ez pedig baj… nagy, nagy baj.
Shouta bármelyik pillanatban itt lehet, hiszen Cuki nem beteg, az ügyeletes állatorvos valószínűleg azonnal elküldi, amint megvizsgálja őt >w>. Csak kellett egy indok, hogy elmenjen, míg becsomagolom az ajándékát. Mondjuk, tuti csalás lenne a dologban, ha hamarabb visszaérne, mert nekem legalább 4-5 órámba kerül egy oda-vissza út a negyedik osztaghoz, pedig már nem tévedek el. Legalábbis nem annyira ^^”. De ez most mind nem fontos, kell egy új ötlet. Próbálok minél hasznosabb kereső szavakat berni a videós oldalra, mikor találok egy érdekeset. Textilbe csomagolás… nem is rossz ötlet. Mondjuk textil nincs itthon, de egy ruha is megteszi, de fiús kell, nem rózsaszín, így nem a saját, hanem Shouta ruhatárából válogatok. Találok is egy kimonót, ami célnak tökéletesen megfelel. Szóval… az első feladat, hogy méretre kell vágni :S. Ez a lány sem beszél érhetően, így improvizálok és kivágok egy szerintem megfelelő darabot az anyagból. De kicsit lesz. Hopsz :S.
Na akkor újra!
Ez már egy kicsit elfogadhatóbb méret, sőt, jó is *w*! Éppen utánozom a lány mozdulatait több, vagyis inkább kevesebb sikerrel :S, mikor meghallom a tolóajtó hangját. Ez nem jó >w>. Shouta még nem jöhet haza, nem vagyok kész az ajándékának a csomagolásával no meg… el kell takarítanom a fél tonna papírszemetet, amit az elmúlt percekben termeltem. Szóval ijedten lököm félre az ajándékot és a telefonom, amin továbbra is rendületlenül megy a videó, majd gyorsan próbálok a fiú elé futni, hogy még nem jöhet be >w<. Vagyis… ez lenne a terv, de amint az ajtóhoz érek, megbotlok valami keményben, ami a papírszeméthalom alján lapul. Ennek köszönhetően pedig elvesztem az egyensúlyom.
Hallom, hogy jégmadár rettenetesen jól szórakozik rajtam, de ez nem vicces, egyáltalán nem az T_T. Főleg nem úgy, hogy ennek a kis manővernek a következtében Shoután kötök ki, ő pedig a hóban >/////<.
-  Nem jöhetsz be! - nyomom fel magam a fiú mellkasán, nem törődve azzal, hogy szerencsétlen a hóban fekszik és a ruhája minden bizonnyal átázott, vagy kezd átázni. De ez csak hó >w>. Engem Jégmadár heti szinte etet meg vele nagyjából, mert valamiért úgy érzi, hogy egyre durvább trükköket vethet be ellenem :|. - Még nem vagyok kész T/////T - adok magyarázatot arra, hogy miért is nem teheti még be a lábát a lakásba. Mert a végén még azt hiszi, hogy valami baj van, vagy ki akarom dobni, pedig nem, csak be szeretném csomagolni az ajándékát :S.
- Amúgy Cukival ugye minden rendben :o? - jut eszembe, hogy tulajdonképpen milyen indokkal távolítottam őt el itthonról. Mondjuk nem hiszem, hogy baj lenne :o, Cuki nem csinált semmi olyan furcsaságot, mint amiket reggel mondtam Shoutának, hogy azonnal vigye el az állatorvoshoz. Még csak az kellett volna :S. Minden esetre, ha kész vagyok a csomagolással remélem tetszeni fog az ajándék nagyon sokat filóztam Bécsben, hogy mit is vegyek neki >w<.

4
Lezárt küldetések / Re:A Boszorkány Éjjele
« Dátum: 2016. Dec. 25, 02:54:40 »
Egy farkas, illetve A farkas lekapja a bekötözött lányt, majd már ott sincs vele. Szóval szívem szerint utánuk mennék, de Chicchan azt kérte, hogy maradjak, így nem mozdulok, >___<. Amúgy is dolgom van, mert Szálem nagyon, nagyon érdekes dolgot mond. Szóval végre kell hajtanom vele valami izét és akkor történik valami izé. Hát jó :o. Végül is van itt pár virág, így meg tudom csinálni, meg várakozás közben amúgy sincsen jobb dolgom :S. A cica pedig mindent megmutat, amit tudom kell, így nagyon bulis a dolog *o*! Elég hamar végzünk is, miután elmondok valami versikét, aminek először azt hiszem, hogy nincs hatása, de mégis. Az eddig zöld farok olyasmi színre vált, mint a lélekenergiám színe.
- De szép lett a farkincádon a masni *_______*! - kapom fel a cicámat - mert az enyém :x! - lelkesen, miközben visszamegyek a találka helyre mely amúgy nem is volt messze, látótávolságon belül maradtam végig. És még az előtt végzünk, hogy Chicchan vissza térne ismeretlenekkel és az utolsó hozzávalóval.
- Öm… azt hiszem igen - a kérdés azért elbizonytalanít >_>, így segélykérően nézek a macskára, aki remélhetőleg helyeselni fog, vagy ha úgy van, akkor kijavít. Nem jegyeztem én meg minden hozzávalót >w<. Mindenesetre bárhogy is van, a seprűn egyensúlyozva a cicával és a dobozzal követem a többieket, mert én el nem szakadok tőlük, az tuti :o! A végén még nem találnék vissza :S.

5
Lezárt küldetések / Re:A Boszorkány Éjjele
« Dátum: 2016. Nov. 21, 19:29:34 »
Csontvázuraság valamiért nem kedvel, olyan furcsán viselkedik :S. Mintha nem szeretne a közelemben lenni, pedig én nem tettem ellene semmit T_T. Netán azzal sértettem volna meg, hogy segítséget ajánlottam >w>?
- Hát…jó :sad: - felelem kissé elszontyolodva, mert tényleg nem értem a bánásmódot, a hangja azonban ismerős valahonnan, de hirtelen nem tudom hová tenni. Lehet, csak hasonlít egy ismerősére, azért a barátaim hangját fel szoktam ismerni >w>. Bár ha azok lennénk, akkor biztosan nem így viselkedne :S.
- Rendben ^-^ - fogom meg Chiyo felém nyújtott összetevőit, majd a csontváz felé fordultam, de már nem vártam semmit. - Chicchan ezt mondta legyen nálam, mert én vagyok a boszorkány, odaadod ^^? - kérdezem tőle kedvesen, ha pedig átnyújtja a dobozt, akkor át is veszem tőle, ha nem, akkor nem erősködtem, mert a végén még kitépem a kezéből, úgy hogy a keze is jön vele. Azt pedig nem szeretném. Attól, hogy nem kedvel én még nem szeretném bántani :S. Doboztól függetlenül körbenézek a terepen, majd az egyik fán valami furcsát veszek észre. Mozog valaki, vagyis a bekötözött lány, aki korábban a dobozban feküdt. Nem értem, hogy miért van ott, de nem tud lejönni :o.
- Mindjárt jövök ^o^ - szólok oda azoknak, akik még ott vannak és várnak, majd odarepülök hozzá. Sálem, ugye elbírja a seprű egy macska és két ember súlyát? - kérdezem gyorsan mielőtt odaérnék. - Szia :3. Segítsek lejönni ? - nyújtom felé a kezem, hogy jöjjön át a seprűre, ha szeretne és ő elfogadja a segítségem. Remélem ^^”. - Amúgy… - fordulok megint a macska felé -, akkor a másik boszi az erődben van. És… szerinted milyen szerződésről volt szó az előbb, jó ötlet lenne? - kérdezem, mert dereng, hogy az előbb ilyesmiről is volt szó, de nem különösebben értettem a lényegét :S. Ha pedig sikerül leszedni a bekötözött lányt a fáról visszamegyek ahhoz a pár személyhez, akik még várnak Chiyora és a szellemlányra.

6
Lezárt küldetések / Re:A Boszorkány Éjjele
« Dátum: 2016. Nov. 13, 21:34:21 »
Van dobozka, amiben vannak összetevők, ez tök jó *w*. A nagy repkedésben észre sem vettem, hogy a Csontváz szétesett. Uh… ez biztosan nem lehetett neki túl kellemes :S. Nem ismerem, mármint… azt hiszem, hogy nem ismerem >w<, így hirtelen nem tudom, hogy megszólítsam-e, de azért óvatosan közel lebegek hozzá, ha látom, hogy mindenét összeszedte.
- Csontvázuraság, jól vagy? Minden részedet sikerült összeszedned, ha nem, akkor segítsek megkeresni valamit ^w^? - kérdezem előzékenyen, hiszen nem lehet úgy könnyű az élet, hogy ilyen mértékben képes szétesni :S.  Azonban úgy látszik, hogy nagyjából minden rendben, mert még egy dobozt is kap, az összetevős dobozt. Ha jól értem a számvetést, akkor csak kígyó valamink és tökmagunk nincs. Ez utóbbit akár egy boltban is vehetnénk, láttam, hogy kis csomagokban árulják, de nem nagyon láttam errefelé ilyet :o. Azonban hirtelen egy hang zavar meg, ami nem hozzám szól, hanem Salemhez, de az illetőnek tök feje van. Hm…
- Öm… Lovasuraság - mégis csak bunkóság lenne Fejnélküliuraságnak szólítani >w< -, a nálad lévő tökben nincs esetleg tökmag? Mert akkor már csak kígyófog kellene, és mindennel készen vagyunk *^* - újságolom neki, hiszen azt kérdezte, hogy hogyan tovább. - Ha pedig készen vagyunk, akkor megkeressük a boszorkányt, gondolom :o - fejtegetem neki az elméletem, azonban rá kell jöjjek, hogy valamit nem tudok, de a kérdésnek várnia kell, mert Chiyo hozzám intéz egyet.
- Öm… nem tudom >w<, Sálem, te esetleg tudsz valami módot, hogy kapcsolatba lépjünk a többiekkel? Illetve… elmondod hol találjuk a boszorkányt ^-^? - kérdezem tőle, mert ezek most roppant fontos dolgok.

7
Lezárt küldetések / Re:A Boszorkány Éjjele
« Dátum: 2016. Nov. 12, 17:22:25 »
Sálem válaszára csak nagyban bólogatok, ő az én cicám, semmi biznisze nincs a másik boszorkánnyal. Téma lezárva ˘o˘. Szerencsére a cica tudja, hogy hogyan kell irányítani a seprűt, így kisebb-nagyobb nehézségekkel ugyan, de sikerül magam elnavigálni a tó közepére, ahol begyűjtöm a virágocskát, ami rám van bízva.
- Eh… az mi volt? - kérdezem a furcsa fény után nézve, ami a virágból ugrott ki. Valami állat lett volna? Remélem nem itt lakott, mert nem szeretném elvenni senkinek sem a lakóhelyét T_T. De ezen nincs időm tovább agyalni, mert hirtelen farkas vonyítás szerű hangot hallok. Így megpróbálok oda lebegni és a velünk lévő farkasembert találom ott, amint láthatóan nagyon szenved.
- Minden okés :o? - lebegek felé, biztos távolságra, nehogy véletlen Sálem után tudjon kapni, bár remélem, még emlékszik arra, hogy mit kapott korábban :3.
Mikor visszaérek a többiekhez - de sokan lettünk hirtelen o_O - Chiyo szavaira csak lelkesen bólogatok, majd felmutatom a megszerzett hozzávalót. Kiderül azonban, hogy sajnos nem mindenki járt ilyen jól.
- Akkor most hogyan tovább >w<? - kérdezem, ám nem tudom, hogy pontosan kit is, azt hiszem, hogy minden okost, aki éppen jelen van és van bármi ötlete.

8
Lezárt küldetések / Re:A Boszorkány Éjjele
« Dátum: 2016. Nov. 06, 02:57:13 »
- Csinálj úgy, mintha a kezem lenne a cica és úgy próbáld megfogni :3 - mosolygok a szellemlányra, hogy bátorítsam. Én hiszem, hogy sikerülni fog neki *o*!
Chiyo kérdései jogosak, de nem értem őket. Salem az én cicám, hozzám hűséges, miért is lenne furcsa, hogy segít nekem, nekünk >w<? az meg hogy eltűnjön non sense. Az én cicám, természetes, hogy nem tűnhet el csak úgy. Hazaviszem Cukihoz és teljesen jól meglesznek, már magát a kérdést sem értem. Miért tűnne el :/?
Amint kiérünk egy nagy kertrész tárul elénk. A csapatunk kettő, tulajdonképpen három részre oszlik. Ez így nem lesz jó T_T. Engem pedig egyedül hagynak. Vagyis nem, mert itt van Sálem, de akkor is. Meg… ez így nem logikus :/. Miért akar mind a két csapat békászni, mikor csak egy béka kell. Akkor valakinek tököt is kéne szerezni, nem? Vagy azt együtt fogjuk. De ha már így is nagyon szét váltunk, akkor miért ne lehetne jobban >w<.  Nem értem, inkább csinálom azt, amit mondtak nekem, vagyis fogom a seprűmet és megpróbálok felemelkedni. Ha ez megvan, akkor elkezdek a tó felé repülni.
- Öm… ezt hogy kell vezetni T_T? - kérdezem a társam, aki remélhetőleg elmagyarázza, ha nem, akkor örülök, hogy az égben nincs forgalom, mert tuti mindenkit elütnék :S - Sálem, tököt honnan szerzünk? Annak a furcsa fejetlen valakinek a tökjét nem hiszem, hogy felvághatjuk, ugye :o? Valamint kígyót hogy találunk? Elég nagy a susnyás :/ - kérdezem miközben, ha sikerült felszállnom és nem kaptam vezetési tanácsadást, akkor kicsit - nagyon - döcögősen ugyan, de eljutok a tónak azon részére, ahol a tavirózsák vannak. - Ugye ha ezt kiveszem, akkor nem történik semmi rossz :/? - kezd deja vu érzésem lenni. A múltkor egy beszélő állattal egy ládát nyitottam ki, akkor valami borzalom szabadult ki belőle. Ezt most nem szeretném T_T. Ha Sálem azt mondja, hogy nem történik semmi, akkor kiveszek egy virágot és visszarepülök a többiekhez.

9
Lezárt küldetések / Re:A Boszorkány Éjjele
« Dátum: 2016. Nov. 04, 20:15:45 »
Az emberek csak úgy cserélődnek körülöttem @.@. De azért vannak állandóak is. Salem válaszol a kérdésemre és naaagyon érdekes dolgokat mond.
- Ezek szerint van itt ég egy beszélő cica *w*? - kérdezem csillogó szemekkel miközben az enyémet simizem, nehogy féltékeny legyen és elmenjen T_T. A hallott információk után sokan úgy döntenek, hogy magán akcióznak. Az nem jó, múltkor Amoránál is össze kellett fogunk, szerintem Morgiana ellen is ezt kéne >w<”. De ha nem akarnak :/. Csak kevesen maradunk egy csapatnak. Öten, hatan, heten...nem tudom >w>. De akkor a tökfejű (Maxi) velünk van?
Mindenesetre az erőmre kapott válasz érdekes. Szóval amit a boszik tudnak? A seprővel gondolom repülni kell, mert azt Amóra is tudott >w>. De a többire még nem jöttem rá T_T.
- Egyébként Salem - szólítom meg az állatot, miközben a kis csapattal megyünk előre. - Tudod, hogy esetleg miért hozott ide ez a boszi, illetve miért ne keressük meg a főzet nélkül, valamint, ha megvannak a hozzávalók hol és miben főzzük meg :o? Várj! - kiáltok fel hirtelen, mert amint elhagyják a szám ezek a mondatok eszembe jut valami. - Ha boszi vagyok kell hogy legyen üstöm is 8). Abban megfőzhetjük ^-^  - már ha egyáltalán tényleg van ilyenem :o. - Illetve elmondod, merre van a tó :3? - hát mégis csak könnyebb ha vezet valaki. Hm.. lehet Cukit is meg kéne tanítani beszélni és akkor sosem tévednék el otthon sem *w*.

10
Lezárt küldetések / Re:A Boszorkány Éjjele
« Dátum: 2016. Nov. 03, 00:05:15 »
- Persze megnézheted, de csak kicsit ^-^ - adom át Nozominak a cicát :3, pont ennyi időre, hogy meg tudja szeretgetni, hiszen ením Tita ˘o˘. De megérdemli, mert korábban megengedte, hogy kipróbáljam milyen átnyúlni egy szellemen, szóval ez így fair. A furcsa valami felszólítását, hogy beszéljek, figyelmen kívül hagyom, ismételje meg szebbek ˘o˘!
- Szép neved van  :3 - simizem meg a macskát, aki közben válaszol a hozzá intézett kérdésekre. - Amóra nevet váltott :/? - reagálok hasonlóképpen a mondatokra, mint Masaki, mert… mert az egyetlen normális magyarázat, ami az eszembe jut. - Nem szeretnék, megint azzal a trollal, harcolni T______T, meg labirintust se akarok, de Bojtos jöhet *o*. Akkor már két beszélő állatunk lehetne. - Mindenesetre úgy fest főzni kell valamit, hogy hazajussunk. Hát… jobban örülnék, ha sütni kéne, mert a sütik általában finomak szoktak lenni. - De mit kell összeszednünk ehhez a leveshez és azok a valamik hol vannak >w<? - mert ha jól értem, akkor azt fogunk főzni, de azt nem mondta miből, akármiből meg csak nem lehet, mert akkor rossz íze lesz.
- Amóra egy gonosz boszorkány volt, aki furcsa helyekre varázsolt minket és szórakozott velünk, volt ott sárkány meg minden, de volt cica, bár az nem beszélt, meg nyuszi, aki Bojtos volt és beszélt *o*, meg békák :o - válaszolok a kérdésre, mi szerint ki is Amóra. Nem baj, hogy Chiyo nem tudta, hiszen nem is volt ott velünk. - Ez jó ötlet! Menjünk! - mondom lelkesen, majd a szellemlány felé fordulok. - Gyere velem és akkor nem veszel el :3 - nyújtom oda a kezem, hiszen az előbb a cicát is meg tudta fogni, lehet, hogy engem is meg tud :o. - Fogd, meg ha tudod, ahogy láttam ez előbb a cicával sikerült ^^.
A szétválásról ugyanúgy vélekedem, mint Chiyo, így csak helyesőlen bólintok a szavaira. Aztán el is szontyolodom, mert van menő sapkám, meg seprűm, eddig okés, de pálcám nincsen, legalábbis nem találtam magamnál. - Salem, te olyan nagyon okos vagy *w*! Tudod esetleg, mire vagyok képes ^w^? - kérdezem tőle reménykedve, hátha igen, mert akkor én is tudok szórakozni.

11
Lezárt küldetések / Re:A Boszorkány Éjjele
« Dátum: 2016. Nov. 01, 23:43:26 »
Beszél a cica *w*! És még a lábamhoz is dörgölődzik, ez azt jelenti, hogy velem jön. Nem is vagyok rest egyből fel is veszem, vagyis venném, ha nem történne valami furcsa dolog. Több is. Az egyik, hogy valaki kardot szegez a cicának. Rossz ötlet.
- Tedd le a kardot ^-^ - kérdem kedvesen, de ha ezt nem teljesíti, akkor fej híján más nagyon érzékeny pontján rúgom meg, ami minden bizonnyal nem lecsatolható :roll:.
A másik érdekes dolog, hogy Masaki jelenik meg a földön, alattam. Ez talán furcsának tekinteném általában, de éppen álmodom, szóval ilyenkor bármi megtörténhet.
- Minden okés? Most olyan mások a fogaid. Olyan, mint Kanamének, vagy bármelyik másik vámpírnak a Vamipre Knight-ból :o - ámulok el, nem is foglalkozva azzal, hogy a kérdésemre kapok-e választ vagy sem. Mindenesetre láthatóan jól van, mert megy veszekedni a perverz kaszással. Én is mennék vissza, immáron a cicával a kezemben, akit folyamatosan simogatok, mikor egy kész nehezedik a vállamra, majd furcsa, morgásszerű suttogást hallok. Érdekes dolgot mond, de nem tetszenek :|
- Persze :3… hogy nem ^-^ - mosolygok rá, miközben hátrafordulva lendítem a könyököm, mellyel remélhetőleg pofán is találom a szőrös farkast. Ha ez sikerül, akkor még lábbal is adok neki egyet, mivel férfi a legnemesebb helyére célzok. Ez talán elveszi a kedvét attól, hogy más állatával akarjon játszadozni. - Az én cicám, csak az játszik vele, akinek megengedem ˘o˘ - mondom még neki búcsúzóul, mielőtt tényleg visszasomfordálok a többiekhez. Masaki hozzám intézett szavaira csak bólintok.
- Mi a neved szép cicus :3? - hát gondolom, ha már beszélni tud, akkor ilyen is van neki, amit illik megkérdezni, ha már mindenképpen információt szeretnének tőle. - Tudod esetleg hol vagyunk, hogy jutunk ki, illetve, mi történt velünk, hogy ide kerültünk? Illetve… ha haza megyünk, ugye te is jössz velem *______* - teszem fel értelemszerűen a kérdést, miközben, ha valaki kedves ember szeretné megsimizni a cicát annak megengedem. A farkas a közelébe sem jöhet, különben kap még egy olyat mint az előbb :x.

12
Lezárt küldetések / Re:A Boszorkány Éjjele
« Dátum: 2016. Nov. 01, 19:39:33 »
Valami furcsa és gonosz lény jön ide, aki Elit szeretné elvenni tőlem. Nem adom, én találtam ˘o˘. Lehetett volna gyorsabb is, keressen magának másikat. Bár úgy fest, hogy nem kell odaadnom, mert Eli rájön, hogy tud repülni, ami végül is tök logikus, hiszen van szárnya. Ez nem ér, én is szeretnék repülni T___T. Az összefogós ötlete csak bólintok. Felőlem :o. Amíg Eli és a csúnya ismerőse megbeszélik a dolgokat én újabb ismerős vélek felfedezni *o*!
- Csak olyan jó illat volt, én azt hittem, hogy valami süti, de nem és aztán valaki suttogott és itt ébredtem :o - mesélem el annak furmányos történetét, hogy tulajdonképpen miként is keveredtem ide. - És te :o? - dobom akkor már vissza a kérdést. Bár biztosan ő is a süti illata után ment. - Szia *w*, én Momo vagyok és köszönöm :3. Majd felpróbálhatod, ha szeretnéd ^^. Egyébként - egy pillanatra elgondolkozom azon, hogy nem illetlenség-e ilyet kérdezni, de végül arra jutok annyira nem -, még nem találkoztam szellemmel, mármint de, csak akkor meg tudtam fogni. Megnézhetem milyen az, mikor nem tudom *o*?
A válaszát tulajdonképpen nem tudom, mert hirtelen valami furcsa, dübörgésre leszek figyelmes. Nozomi el is bújik, lehet nekem is ezt kéne tennem, de biztos valami érdekes van a ládában is *w*. Megpróbálok oda shunpozni, de ez nem sikerül, így egyszer megbotolva a kezemben lévő seprűben érek oda. De megelőznek, így már csak azt láthatom, hogy mi van a dobozban. Egy bekötözött ember :o! A színe is tök furcsa, még sosem láttam ilyet *w*.
- Jól vagy >w<? - teszek fel neki egy kérdést, mert azért nem lehet túl kellemes egy ilyen kis helyen ébredni. Szerintem én is megijednék. További társalgásra azonban nincs idő, mert hirtelen egy cica jelenik meg a színen, ami világít.
- Nem, még sosem találkoztunk, de ezen most változtatok *w*. Nem kell hívogatni, idehozom *o*! - indulok meg magabiztosan az állat és a tömeg felé. Utóbbival nem törődöm, mindenkin átverekszem magam, ha az kell, hogy közel jussak hozzá.
- Szia Cica :3. Van kedved velem jönni *o*? - kérdezem tőle, mert hát nemet mondani mégis csak joga van :/.

13
Lezárt küldetések / Re:A Boszorkány Éjjele
« Dátum: 2016. Okt. 31, 23:23:35 »
Az emberek világában ez a nap valami nagyon muris ünnep lehet, mert bár éppen szolgálatban vagy egy ház tetején, azért vágyakozva figyelem őket. Én is szeretnék jelmezbe bújni T_T. Azonban ez a vágyam nem teljesülhet. Talán tovább is búslakodnék ezen, hiszen okom maximálisan lenne rá, nem teszem, hiszen valami finom illat száll a levegőben. Biztosan valami sütié *___*. Így tehát, ezen a megkérdőjelezhetetlen logikán elindulva kezdem lekövetni a szag forrását. Miközben megyek utána, valaki a fülembe suttog, egy nő, de a hangja nem ismerős, de kellemes. Abban pedig biztos vagyok, hogy nem Jégmadár az, hozzá túl kedves :/. Ezt követően nem nagyon tudom mi történik, csak arra leszek figyelmes, hogy a földön ébredek, valaminek nekidőlve. Hem O_o? Nem emlékszem arra, hogy elaludtam volna, arra pedig végképpen nem, hogy egy ilyen furcsa helyen >-<.
Nem látok sok mindent, de az teeljesen biztos, hogy alig van fény. Ezért sem látok sok mindent :o. Ahogy felpattanok és végi tapogatom magam meg kell állapítsam, hogy ez nem az egyenruhám és a kardom sincs itt és sapkám is van, meg új ruhám, meg egy seprűm.
Hm… seprű… sapka… egyértelmű mi történt. Én lettem Amóra *__*. Legalábbis ez a legésszerűbb magyarázat, ami hirtelen eszembe jut. A miérteken nem gondolkozom, felesleges, úgyse jutnék egyről a kettőre :/. Ahogy körbenézek a gyenge látási viszonyokhoz képest sok furcsa lányt fedezek fel magam körül. Gyereknap van, ilyen sok izgi dolgot rég láttam utoljára *____*. Tőlem nem messze van egy kalitka, az ilyenekben mindig tök érdekes dolgok vannak. Ahogy belenézek egy furcsa, de annál aranyosabb lányt veszek észre, aki ismerősnek is tűnik, de lehet csak a fénytelenség miatt gondolom így :o.
- Szia *o*. Kiveszlek, okés? - kérdezem, de nem különösebben érdekel a reakciója, megragadom a garabancánál fogva, majd kiemelem. -  Eli *____* - ismerem fel, mikor jobb megvilágításba kerül. - Te mit csinálsz itt ^^? - kérdezem miközben visszasomfordálok korábbi helyemre, kezemben a tündérrel. Nem törődöm azzal, hogy amúgy nem tudom hol van az az itt.
- Hem? - nézek meglepve a hang irányába. Azt tudom, hogy ismerem, de... - A múltkor nem így néztél ki, Alakváltó vagy *w*. Ez tök baró :3! - hajtom oldalra a fejem, miközben továbbra is a bőregeret nézem. Már tudom hol vagyok! Ez egy álom 8).

14
9. osztag / Re:Könyvtár
« Dátum: 2016. Okt. 29, 17:08:00 »

Mint oly sokszor mostanában, értetlenül nézek a lányra. Megint nem értek valamit, ez nem különösebben meglepő, azt hittem már hozzászoktam, de nem :/. Lehet az a különbség, hogy kivételesen tudom, mi a téma és miből hová jutottunk el. No, de mindegy, a lényeg, hogy meglehetősen értetlenkedve nézek a lányra.
- De ez teljesen butaság, kivéve, ha csak nem kidouról van szó. Ott tényleg meg kell tanulni az összes idézést, különben besül az egész >__< - és hogy ez milyen, de milyen kellemetlen dolog, arra egyszerűen szó nincs :S. - De például egy hakuda technikánál tök felesleges, mert neked úgy sem úgy fog sikerülni, ahogy a könyvekben van írva. Hiszen többek között más a testalkatod, a magasságod és a súlypontod - hívom fel arra a figyelmét, amit én saját tapasztalatból tanultam meg. - Tehát maximum kiinduló alapnak jó. No meg, ha teszem azt, elkap egy arrancar és te még csak elméletben tudod azt, amit alkalmazni akarsz, azt kell mondjam, semmi esélyed arra, hogy sikerüljön ^^” - vagyis van, de csak nagyon, nagyon kicsi. Már-már annyira, hogy én biztosan nem bíznám rá sem a testi épségem, sem az életem. - Ellenben a begyakorolt technikák reflexből jönnek, tehát nem kell rajta gondolkozni és általában sikerülnek is :3. De a te dolgod igazából, hogy mit csinálsz, ha neked így jó, akkor hajrá ^o^! - mosolygok rá kedvesen, mert nekem tényleg mindegy, nem érzem úgy, hogy az én tudásommal jogom lenne beleszólni más gyakorlásába. Bár… csak olyan dolgokat mondtam, amiket tapasztalatból tudok.
~ Kivételesen egész értelmes dolgokat sikerült összehoznod ~ száll be egy pillanatra a zanpakutoum egy dicsérettel *o*. Olyan ritkán kapok ilyet, hogy ha tehetném, akkor ugrálnék örömömben, de nem hiszem, hogy az túl jó fényt vetne rám, Ayumi biztos furcsának tartaná. Pedig… szerintem nem is lenne az :/.
- Gyakorolni egyébként szerintem bárki gyakorol veled, akit megkérsz. A kilencedik osztagban mindenki olyan kedves, nekem is mindig segítenek *w* - és még sütit sem kérnek érte, pedig mindig megkínálom azt a kedves tisztet, aki éppen visszakísér az irodámhoz, mert éppen rosszkor fordulok le :/. Pedig mostanában már egyre jobban megy a tájékozódás, például sikerült megtanulnom, hogy három folyosó előre, ott lefordulva végig kell menni és már az irodánál is vagyunk. Vagy várjunk csak? Lehet négy folyosó az és az ötödiknél kell lefordulni :S? Nem tudom, de valahogy is van >w<.  De most nem ez a lényeg, hanem az, hogy az osztagtársaim mindig olyan kedvesek és aranyosak, hogy egy zokszó nélkül a helyemre kísérnek, szóval nem hiszem, hogy Ayumi ne találna magának edzőpartnert, csak meg kell kérnie valakit :3.
- Én nem azt mondtam, hogy a rossz a memóriád, csak azt, hogy nem tudod egy olvasás után szó szerint megjegyezni a dolgokat - világosítom fel erről mindenféle félreértés elkerülése végett. Legalábbis azok alapján, amit elmondott nem hiszem, hogy ilyen lenne, hiszen, akkor ne sopánkodna, hogy nem hozott magával jegyzetfüzetet. :o Legalábbis a saját logikám alapján, hiszen, ha így működne az agya, akkor miért lenne szüksége arra, hogy jegyzeteljen :S?
- Az jó *w*, jó kis hely ez, csak kell egy kis idő, amíg megszokja az ember, nekem is beletelt pár hónapba. Bár… néha még ma is eltévedek az osztag területén :S. A hálórész túl nagy és miden hol ott van >w< - ez pedig igen csak nagy baj, hiszen én nem ott lakom, nem járok arra, így ha betévedek oda, akkor sosem tudom, hogy merre kell kikavarodni, mert minden ajtó egyforma :|. Lehet, szorgalmazni fogom, hogy mindenki tegye ki a nevét az ajtajára egy saját készítésű, vagy igazából bármilyen táblával, az jól mutatna és tudnám merre jártam már korábban *w*.

15
Küldetések / Re: ÁKD - Általános Küldetés Diskurzus
« Dátum: 2016. Okt. 26, 23:28:51 »
Sütőtök
Ugye ki lehet faragni *_*?


Oldalak: [1] 2 3 ... 10