Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Üzenetek - Dokugamine Riruka

Oldalak: [1] 2 3
1
Születésnapi Nyereményjáték 2017 / Re:SoulcialMedia
« Dátum: 2017. Aug. 20, 17:42:29 »
Sziasztok!
Szeretnék akkor jelentkezni ezen csodás alkalomból kifolyólag. Sajnos nem mindenki és minden fért rá a képre, de igyekeztem jót alkotni.2
Küldetések az Emberek Világában / Re:Démonűzés a kórházban
« Dátum: 2017. Aug. 01, 00:05:28 »
Hyousuke és Ayuta
Sikeresen ártalmatlanítottátok a tűzőgépeket. Ayuta mozgásképtelenné tette, míg Hyousuke elintézte őket. A lila csillag azonnal elhalványult és eltűnt, így nem tudtad megnézni tüzetesebben. Ami talán nem is olyan túlságosan bosszantó, ugyanis azt nézve nem juttok közelebb a démon kilétének meghatározásához. A tűzőgépeken felül más nem támad rátok, de ez nem azt jelenti, hogy reggelig itt a hullák között szeretnétek maradni. Higgadtan és nyugodtan meg tudjátok beszélni, hogy merre szeretnétek tovább haladni. Hol bukkanhattok rá ténylegesen a szellemetekre? Beszéljétek át, majd induljatok meg abba az irányba. Vajon merre lesz?

Yuuna és Yui
Yui megosztja noteszébe rajzolt csillag látványát Yuuna-val. Kutatásra és információ megtudására sarkalja. Yuuna pedig el is mondja úgy nagyjából, hogy ő mit talált. Az archívum felkelthette Yui érdeklődését, de mégis úgy gondolta, hogy ezt inkább jobb, ha megbeszélitek, hogy érdemesebb arra elindulni és doboz mennyiségű irathalmokat átnyálazni vagy inkább másfele indultok meg annak érdekében, hogy rá leljetek a démonra. Az útirányt tüzetesen áttárgyalva el is indultok. Ámbár bármerre is indultok, nem tudhatjátok, mi rejtőzik a következő sarkon.


Határidő: 2017. Augusztus 18.
Post sorrend: Nincs3
Csevegő / Re:Hiányzások
« Dátum: 2017. Júl. 03, 01:21:49 »
Sziasztok!
Ezt is megéltük, vagy nem is tudom, de előre láthatólag 11-12 napig nem leszek elérhető. 2017.07.05 (Szerdától) - 2017.07.16 vagy 17-ig. Szóval ha egy mód van rá, akkor ha nem írok, akkor ne válaszoljatok XD Még a nagy pakolás közepette, lehet, hogy írok, de jelenleg nem látok rá sok esélyt. Multik a bevállalóban meglelitek, ha nem tudjátok kívülről. Utána jövök vissza :D(click to show/hide)

4
Lezárt küldetések / Re:Irány a Kísértetkastély!
« Dátum: 2017. Jún. 23, 19:58:53 »
Egy árny bújik meg a sötétségbe, aki egy lépést előrébb jön, amitől láthatóvá válik. Kinézetével és öltözködésével nem tagadhatja meg foglalkozását. Mindössze csúnyán ráncolódó szemöldöke az, ami kifogásolható rajta. Ami rontja a megjelenését. Ősz haja és bajusza utal a korára.
- Nem lett volna szabad hagynunk őket a házban kutakodni. Azonnal végezni kellett volna velük. Ha ebből bármi kitudódik… Téged teszlek felelőssé! Ők soha nem tudhatják meg! Nem lenne felettük befolyásom. Csak azért, mert holmi szeszélyed miatt hagytad őket… OH! Várj! Nem úgy értettem… Könyörgöm… NE!
A vöröslő szempár azonnal felvillant, mikor tetteit kérdőjelezték meg. A férfira sötét árnyék vetült és többé már nem panaszkodik.


Hanabi, Rena és Akira
A szoba, ahova kerültetek egy hálószoba, két teljesen elkülönülő ággyal. Feltehetően nem a ház urának és úrnőjének hálótermében vagytok, de ez is elég nagy és díszes, valamint sok játékkal van tele, amik jó kislánynak és kisfiúnak egyaránt. Azonban mielőtt még elkezdenétek esetleg keresgélni, akkor egy szellemgömb jelenik meg előttetek. A gömb szinte teljesen megbabonáz benneteket. Kivezet a szobából egészen a lépcsőig. Mikor már mindegyikőtök a lépcső valamelyik fokán áll, akkor hirtelen a lépcső egy csúszdává alakul és mind lecsúsztok rajta. Ekkor tértek magatokhoz a bűvöletből. Felucsódni nincs időtök, ugyanis gyermeki kacajjal a magasból a fejetekre hullik egy-egy lovagi sisak. Olyanok, mint amik ellen korábban is küzdöttetek. Egyszerűen a fejetekre estek és nagyon ragaszkodóak, mert sehogy se tudjátok levenni őket. Bár nem ti vagytok az egyetlenek, akik így jártatok. Három fehérruhás alak is sisakba kényszerült. Körbenézve pedig tapasztaljátok, hogy visszakeveredtetek a bálteremhez.

Eliana, Fran és Adrián
Saját bevallásotok szerint is, mindhármótok épségben megérkezett, és az üvegnehezék sem találtatott összetörni. Persze nem hagytok neki nyugtot, ugyanis nekiestek kérdéseitekkel.
- A fénygömb nem más, mint egy tiszta lélek itt maradt apró darabja, mely védi kincseit. Szívetekben nem lelt ártó gonoszságot, ezért féltett kincseihez terelt benneteket, akiket már nem tud egyedül védelmezni… Az inas bűne oly súlyos volt, hogy lelke kárhozatra ítéltetett az idők végezetéig. Ám lelkének sötétsége, mindenkit erre a kárhozatra juttatott. Ármánykodásával eddig sikerült elfednie az igazságot, de most napvilágra kell hozni, hogy ő a pokolban bűnhődjön, míg ártatlan áldozatai végre a mennyekbe térhessenek. … Ehhez van szükség az erőtökre.
Ismét ismerős nevetést hallotok és mindegyikőtök fejére egy lovagi sisak kerül. A semmiből zuhant a fejetekre, esélyetek sem volt azt elkerülni. Valamint ha már rátok került, akkor makacsul ragaszkodik új helyéhez. Még szerencse, hogy mögüle azért ha nem is tisztán, de kiláttok. Nem ti vagytok az egyetlenek, akik ugyan ebbe a cipőbe kerültetek, ugyanis másik három, fekete ruhába öltözött személy is hasonlóan, hozzátok hasonló állapotban kerül közelebb.


Mindenki
Egy helyre kerültetek, bár nem biztos, hogy ennek túlzottan örültök. De még mielőtt a fajok közötti különbsége miatt egymásnak esnétek, a gyermeki kacajokat közvetlenül közelről halljátok. Odapillantatok, pedig két gyereket láthattok. Egy fiú és egy lány, kék hajjal és kék szemekkel. A lélekláncuk pedig nem a kastély egy bizonyos részéhez van kötve, hanem egymáshoz. Nem is tudjátok megmondani, hogy hol végződik a fiú léleklánca és hol kezdődik a lányé. A lélekláncuk egymáshoz van nőve. Felőlük egészen erős lélekenergiát éreztek.
- Itt van az összes behatoló! Remek! Most egyszerre űzhetünk el a házunkból benneteket! Reszkessetek!
Ki-ki összerakhatja az eddigi információk alapján a lényeges dolgokat. Megszólalni vagy mozdulni mégsem lesz lehetőségetek, ugyanis, mintha kővé dermedtetek volna. Testetek nem mozdul, szátokkal nem tudtok szavakat formálni és hang sem hagyja el a testeteket. Egy rózsaszín bundájú igen kicsi róka jelenik meg a gyerekek lábánál. Sunyi tekintetével végignéz benneteket.
- Ügyesen helytálltatok gyerekek, de most kénytelenek vagyunk mi magunk távozni…
- De mi nem akarunk! Ezeknek kell elmenniük! Ez a mi házunk!
- Mi lenne, ha kirándulnánk egy kicsit? Ezek úgy is annyira megijedtek tőletek, hogy maguktól is elmennek.
- Re…Rendben!
A gyerekek szeméből eltűnik a fény, és mintha engedelmes, parancskövető bábokká váltak volna. Biztosak lehettek benne, hogy a róka csinált velük valamit. Egy farklegyintéssel pedig megnyit egy átjárót. Amibe egy aljas és sunyi mosollyal ugrik be maga is a gyerekek után.
- Szívesen felfalnálak benneteket, de most jobb, ha távozunk. A soha viszont nem látásra! Ja, itt egy kis meglepi!
Egyedül Eliana volt az, aki nagy erőkifejtéssel végül tudott valamennyit mozdulni, és akár a bénítást is meg tudta volna törni, azonban előtte az ellenség kereket oldott. Benneteket meg egy portál szippantott be egyszerre. Ugyan nem másik világba lettetek átszippantva, hanem oda lettetek vissza teleportálva, ahova a legelején érkeztetek. Kicsit késve Seiun is becsöppen hozzátok kisebb nagyobb sérülésekkel. Mintha tövisekkel teli bokron repült volna keresztül. Valójában tényleg a kínzás poklát kellett átélnie.
A másik csapat nem kapott, hanem pont ellenkezőleg vesztett egy tagot. A gömbasszony, nem tudni, hogy már a bálteremnél elveszett, vagy a portálba való beszippantáskor veszett nyoma. Bár nem mintha nagyon hiányozna nektek.
Mivel nem tudjátok, hogy hova lett el teleportálva a másik csapat, ezért mindenki visszatér a saját világába és próbálja összerakni az eseményeket.
A róka elrabolta a lelkeket így nem tudtátok megmenteni őket. A két gyermek kivételével felfalhatta az összeset, akiket meg kellett volna mentenetek. Így mindkét csapat üres kézzel tér haza.
Vajon lesz az ügynek folytatása?

A jós szobába az égő gyertya lángja meglibben és sejtelmes aurája járja azt be. A jósgömbbe zárt jós visszatért a helyére. Hűvös tekintete idézi meg a sejtelmes aurát.
- Nem sikerült nekik. A gyerekek nagy szükségük van rájuk. Máskülönben… Tudom… Pontosan tudom…
Ezzel a gömbben lévő füstbe eltűnik az arca. Majd nem sokkal rá a gyertyák egyszerre egy fuvallattal eloltódnak és immár teljes sötétség honol a szobában.❤ ~ VÉGE ~ ❤
Köszönöm mindenkinek a játékot!


5
Küldetések az Emberek Világában / Re:Démonűzés a kórházban
« Dátum: 2017. Jún. 19, 13:00:22 »
Hyousuke és Ayuta
A riadalom lekezelése után nem akar semmi sem megzavarni benneteket. A bábu is lekötözése után ismét élettelen lett. Ugyan Ayuta még mind a négy esetet valószínűleg ítéli, addig Hyousuke úgy gondolja, hogy egyetlen eset a legvalószínűbb. Ehhez mérten gondolkodik és cselekszik, ám helyesen gondolod, hogy a dolgok mélyére kell nézned. Szabad szemmel tényleg nem látsz semmi furcsaságot sem a szobában, sem az akták közt, sem pedig a bábut illetően. Ám amint átnézel a mágikus körön, láthatod, hogy a bábuban egy lila színű, négyágú csillag van. Könnyen feltételezheted, hogy egy kis Lélekenergia megtestesülése lehet, mellyel képes az élettelen testet életre kelteni. Ezen elindulva több következtetést is levonhatsz akár magadban, akár Ayuta-val megosztva.
Máson viszont egyáltalán nem látsz ilyen jellegű vagy típusú jelet. De ehhez a jelhez sincs semmi szemmel látható kapcsolat, márpedig abban reménykedtél, hogy ezen összeköttetés nyomán elindulhattok. Amikor pedig mintát vennél, akkor a jel teljesen eltűnik. Még sincs időd mérgelődni, ugyanis kicsapódik a szobaajtaja és ismét a gyermeki kacajt hallhatjátok. Ha nem is indultok el azonnal, akkor sem árt óvatosnak lennetek. Kilépve egy kattogó hangot hallotok. Még szerencse, hogy időben vissza húzódhattok. Óvatosan kinézve megláthatjátok, hogy négy tűzőgép várja, hogy kilyukasszon benneteket. Hyousuke, ha ismét átnézel rajtuk, akkor láthatod, hogy mindegyikben egy-egy ugyan olyan csillag van, mint ami a bábuban is volt. A szikékkel ellentétben nem ütnének mélyebb sebet, így gondolhatjátok, hogy nem fognak csak úgy, éppen hogy elkerülni benneteket. Nagyon is találatra megy a játék. A tűző kapcsok is tudnak igazán nagy fájdalmat okozni, különösen, ha olyan területet találnak el. Akár meg is vakíthatnak benneteket. Mégis csak könnyebb dolgotok van, mintha szögbelövővel kellene egy építkezésen szembenéznetek.
Már csak azt kellene kitalálnotok, hogy hogyan győzzétek le úgy a tűzőgépeket, hogy lehetőleg mintát is tudjatok belőlük nyerni, és ne tűzzenek fel benneteket sehova.


Yuuna és Yui
Yuuna megmutatta a tetthelyet, majd kényelembe helyezte magát a székbe, és telefonját nézegeti. Így Yui, ha akarsz, akkor gond nélkül boszorkányoskodhatsz, egy bizonyos fokig.  Már csak azért is gondolkodhatsz ilyenen, mert szabad szemmel nem lelsz semmi különlegességet azon túl, hogy van egy elfüstölt gép és a földön szanaszét heverő tollak tömkelege. Elgondolkodhatsz, hogy mégis milyen démon tehette ezeket, vagy az eddigi tapasztalatok alapján mire következtethetsz. Esetleg nyúlhatsz a fioláidhoz is. Sárga fiolád ugyan kiürült, de talán még lelsz használhatót közöttük.
Yuuna a telefonod böngészése során nem is egy olyan jelenséget vélsz felfedezni, ami furcsának mondható. Ugyan nem a rossz minőségű kórházi eszközökről készült leleplező cikk az, hanem a kórház megmagyarázhatatlan jelenségeinek tárháza. Bizonyos emberek esküsznek, hogy a kórházban meghalt emberek szelleme olykor visszatér kísérteni. Furcsa fények suhanása a folyosón, huzat nélkül libbenő függöny, ok nélkül betörő ablakok, lebegő tárgyak, kísérteties hangok. Ám ezek az éjszakai időszakra korlátozódnak leginkább. A mostani démonjárásról is olvashatsz cikket, ami jogos aggodalommal tölthette el az orvosokat és az ápolókat egyaránt. Ugyanis a furcsa jelenségek nappal is terrorba tartották a betegeket és a kórház dolgozóit. Igaz, mindegyik apró csínytevésnek minősül, mégis a megmagyarázhatatlan kategóriába esik, ami démonjárásra enged következtetni, melyből félelem született. Ugyan emiatt nem állhat le a kórház, de a félelem jelen van, hogy mikor válik komollyá az esetek jellege és követel emberéletet. Az első démoni eset a kórházi archívum felforgatásával kezdődött, amikor is az össze lelet és vizsgálati papír folyóként tört ki a helyéről és árasztotta el a folyosót. A digitális archívum pedig a hálózat meghibásodása miatt nem volt elérhető, így ezek helyreállítása egy napba került, ám nem kizárt, hogy a dokumentumok még így is összekeveredtek visszahelyezéskor. A digitális adatok alapján igyekeznek ellenőrizni ezeket, de ez több időt vesz igénybe. A felfordulásból nem született még probléma, hála a gyors közbeavatkozásnak, és a digitális rendszer sértetlenségének. Könnyen gondolhatod, hogy talán ott van valami, ami felbosszanthatta a démont vagy szellemet. Már amennyiben kezdesz hinni benne, és nem csak legyintesz rá. Amit megtudtál, azt Yui-val is megoszthatod, és talán ő is tud neked valamit mondani ezzel kapcsolatban.
Rajtatok áll, hogy merre veszitek az irányt, milyen fordulatot vesz a nyomozásotok az új infók tudatában.


(click to show/hide)

Határidő: 2017. Június 30.
Post sorrend: Nincs6
Belváros / Re: A Matsukura Kórház romjai
« Dátum: 2017. Jún. 15, 21:32:25 »
A védelem neve Blut

Teljesen váratlanul a postaládában a nevetekre szóló kék borítékot találtok, melyen tipikus Quincy jel szerepel. Felbontva pedig egy meghívó van, mely találkozóra hív benneteket, megjelölve a Matsukura Kórház romjai helyszínnek és egy késő esti időpont. Furcsának találhatjátok, el is utasíthatjátok, azonban semmit nem veszthettek, ha megjelentek. Megérkezve tudatosulhat bennetek, hogy nem vagytok egyedül. Mások is invitálásra kerültek. Még nem sejtitek, hogy pontosan mire kaptátok a meghívást. Egészen eddig, míg a feladó meg nem jelenik.
A semmiből megjelenik egy idős kopasz bácsika, akiről nem hiszitek, hogy csak úgy meg tud jelenni. Botja is jelzi, hogy igencsak korlátozott a mozgása. Mégis furcsaságot vesztek rajta észre, ami mássá teszi a többi öregtől. Nem mást, mint a fekete ruháján a nagyméretű világoskék színű Quincy jel, és a botján lógó kereszt. Egyértelmű, hogy milyen képességekkel rendelkezik a kisöreg.
- Üdvözöllek benneteket! Örülök, hogy elfogadtátok meghívásomat. A nevem Yamo, és egy vén remete vagyok. Ám kedves fiatalok azért jöttem ide és hívtalak meg benneteket, mert egy fontos dolgot kell nektek megtanítanom. A csontjaimban érzem, hogy sajnos szükségetek lesz rá, és én megtaníthatom nektek. Egy ősi Quincy védekező technika, ami a véretekben van. … A védelem neve Blut. Ezt fogjátok megtanulni. Fiatalok ez a ti védelmetek. Úgy nézem mindegyikőtök a tanítására szorul, éppen ezért vagyok itt… Konkrétan a forró véretekre lesz szükségetek. Hunyjátok le a szemeket és képzeljétek el, ahogy áramlik a véretek a testetekbe! … Mindenki! … Nem kell félni! … Nem akarod megtanulni?! Akkor csukd be! … Ahogy áramlik… Ne máson járjon az eszed! Rossz a szemem, de nem vagyok még vak! … Szívdobbanásról szívdobbanásra. Ahogy a patak is csörgedezik. Mindenkinek megvan?! … Remek! Most képzeljétek azt, ahogy ez a patak befagy. A felszínétől az aljáig. … Fiatal vagy és ennyit sem tudsz elképzelni?! Kérsz motiválást?! Adok én neked! … Egy szóval se mondtam, hogy kinyithatjátok a szemeteket! Tessék csukva tartani! … Mintha csak a ti erőtökből táplálkozó hideg képes befagyasztani. Az irányítással már megismerkedtetek. Most mi lenne, ha ezzel a magatokban rejlő patakot is megtudnátok állítani? Kő keménnyé fagyasztani… Képzeljétek el! … Megy ez… A bennetek csordogáló patak a vénátokban csörgedező vér. Képzeljétek el, hogy ez megkeményedik és ezáltal megvéd benneteket. Nekem nincs akkora fantáziám, mégis meg tudom csinálni… De nektek elég az alkarotokba. A jobb karotokat emeljétek enyhén magatok elé! Koncentráljatok a Reiatsu-ra! Az a ti hideg fuvallatotok. Ahogy befagyasztja a karotokban lévő patakot. Ahogy az kőkeménnyé megkeményíti a véreteket. Gyerünk! Kő keményre! … Ettől jobban koncentrálj! Ez még nem elég! Keményebbre! …. Most nyissátok ki a szemeteket és nézzétek meg a kezeteket! … Ez a Blut! … A Reiatsu-val képesek vagytok a vénátokban csörgedező vért megkeményíteni, ezzel pedig természetes védekező felületet létrehozni. Ez a Quincy-k pajzsa, mely a különleges pengét is képes megfékezni. Ez mentheti meg az életeket, így meg kell tanulnotok kontrolálni. Találjátok meg magatokban a képességet, hogy önerőből képesek legyetek megidézni. … A fenntartásról nem is beszélve. A gyors idézés és a megfelelő ideig történő fenntartása fontos. Az életetekbe is kerülhet. Gyerünk! … Koncentráció nélkül nem fog menni! Ettől sokkal jobban meg kell erőltetned magad! Ha ilyen lassan megy, akkor élesben hatszor meghalnál. Gyorsabban! … A felület túl kicsi! Nagyobb átmérőjű fegyverek ellen kell helyt állni. Ez esetleg egy gombostű ellen lenne hatásos. … Egész szép lefedés, de egyig elszámolni sincs időm és máris szertefoszlott. Később lehet ilyen kiterjedésű, de most kisebb is elegendő és a fenntartási időre koncentrálj! … Ha feladod, akkor azzal már meg is haltál! Azt hiszed, a gyorsaságod majd megvéd?! Vénségemre én is gyorsabb vagyok… Gondold át még egyszer. … Használjátok az erőt és a képzeleteteket!
Az öreg valóban gyors és a bot kevésbé tölt be mozgás segítő szerepet, mint inkább fegyelmezőit. Igen csak nagyokat tud csapni az ellenkezőre és a figyelmetlenre. Ösztönző eszköznek is tökéletesen megfelel. Fejen találva egyből beindulnak az agytekervények, csak hogy ne legyen repeta. Mégis magyarázata és fegyelmezése kifizetődőnek ígérkezik. A bennetek rejlő technika egyre jobban kezdi megmutatni igaz természetét. Egyre jobban magatoknak érzitek.
- Helyes! Ez az alap! Sok gyakorlást igényel! … Innentől már magatoknak is menni fog. Meg ne lássam, hogy valaki nem gyakorolja! … Én nekem most mennem kell. Ha szükségetek van rám, vagy kérdésetek van a technikával kapcsolatban, akkor érintsétek meg a borítékot és koncentráljatok. … Vigyázzatok magatokra fiatalok!
Ezzel intett egyet, majd úgy eltűnt, ahogy érkezett. Nem tudtátok meg, hogy miért tanított meg benneteket, de valahol érezhetitek, hogy hálával tartoztok neki. Ugyanis érzitek, hogy ez a technika tényleg akár az életeteket is megmentheti.


(click to show/hide)


7
Küldetések az Emberek Világában / Re:Démonűzés a kórházban
« Dátum: 2017. Jún. 03, 13:41:17 »
Hyousuke és Ayuta
Úgy döntöttetek, hogy lementek a halottas kamrához. Éjszaka hullák közé menné nem is lehetne jobb döntés, ha szellem evilági testét szeretnétek megtalálni. Ésszerűen nem meritek megpróbálni a liftet, így a biztonságos lépcsőn gond nélkül leértek a még sötétebb alagsorba. A hullamosón túl pedig megtaláljátok az a termet, ahol a boncolást szokták végezni, és ahol az ideiglenes eltárolják a holtesteket. A lámpa pislákol, és igen csak szórakozott lehetett a boncmester, mert egy fehér lepedővel takarva egy holtest van kinn hagyva a boncasztalon. A friss és éppen készülő boncolási jegyzőkönyvek, kortörténeteket, leleteket, és halotti bizonyítványokat megtaláljátok a lezáratlan szekrénybe.  Az olvasáshoz lehet jobban jártok, ha idéztek magatoknak saját fényforrást. Teljesen nyugodtnak gondolhatjátok a helyzetet, míg azon nem kapjátok magatokat, hogy a fehér lepel megmozdult volna. Odanézve mégsem nem változott volna semmi sem. Folytatjátok a papírok olvasását, mikor ismét hasonló érzet lesz úrrá rajtatok. Ismét visszanézve egy pislákolásra a lepel leesik, de az asztalon nem fekszik senki. A következő pislákolásra a hulla Hyousuke mögött terem. Nagy lehet az ijedtség, hogy itt a hulla egyszer csak sétálni támadt kedve, ám azon kapjátok magatokat, hogy valójában egy orvosi báburól van szó, aki tényleg megmozdult és nyikorgó hörgő hangon próbál zombit játszani, és rátok a frászt hozni. Ám amint eltaláljátok valahol, egyszerűen összeroskadva, a mája kiesésével összeesik. Fújhattok egyet és folytathatjátok a papírok olvasgatását. Bizonyos dokumentumokat kihagytok, mert alapvetően esélytelenek, hogy a mostani Lélekhez csatolhatóak legyenek. De közben el is képedhettek azon, hogy csak az elmúlt három napban hányan hunytak el. Végül sikerül leredukálni az esélyes esetek számát négyre. Úgy vélitek, hogy ezek közül az egyik lehet a Lelketek. Rajtatok áll, hogy mihez fogtok kezdeni ezen információkkal.
 
(click to show/hide)

Yuuna
Még tiszta szerencse, hogy a ruhádat nem érte tinta támadás, és nincs is olyan messze a mellékhelyiség, ahol legalább a bőrödről megpróbálhatod lemosni a firkálmányokat. Az első csap megviccel egy kicsit, mert amint megnyitod a csapot, a víz nem a mosdókagylóba folyik, hanem gondolva egyet felkanyarodik és az arcodba ömlik. De legalább az arcodon lévő csíkot így le is mosta, ha neked nem is volt olyan kellemes. Valamint csak az az egy kergült meg, így egy másikhoz odalépve le tudod tisztítani magad gond nélkül.
Végezve ismét a folyosóra menve továbbra sem látsz senkit és semmit, ezért elgondolkodhatsz, hogy merre is mész tovább. A csík továbbra is követ téged.


Yui
Ruhatisztítós fiola is kihasználásra került, és a fürdés is sikeres volt. Ám amikor vennéd fel a ruháidat, akkor sajnos a bugyid eltűnt és sehol sem leled. A cipődbe pedig, mikor beledugod a lábad akkor vagy az érintésre vagy a kuruttyolás hatására egyből elkapod a lábad. Belenézve vagy éppen a várakozást követően kiugrik belőle egy béka. Előbbi esetben az arcodra, utóbbi esetében a lábfejedre érkezik. Ki is borulhatsz, vagy gondolkodhatsz, hogy mégis honnan keveredett elő, vagy ő e a bugyi tolvaj. Vagy így vagy úgy, de a béka nem zaklat tovább téged. Megcsókolva sem változik, sem herceggé, sem perverzé. A bugyidat sehol nem leled. Mintha csak a föld nyelte volna el, így kénytelen vagy úgy tovább indulni. De közben fürkészed a szemeddel, hogy merre lehet. A bugyid hiába jobban aggaszthat, de a csíkot követed, mely szerinted a gaz démonhoz vezet téged.

Yuuna és Yui
A nagy összetalálkozás. Yui be kell látnod, hogy a csík nem éppen a démon hollétét mutatta meg, hanem Yuuna-ét. Rátok bízom, hogy mint történik meg a nagy összetalálkozás, de meg kell lennie a közös kontaktnak. Valamint az is, hogy feltehetően közös dolog, után nyomoztok. Kibeszélitek vagy sem a veletek történteket az rajtatok áll, de van egy olyan érzésetek, hogy közösen sikeresebb eredményt tudtok elérni, mint egyénileg. Így vér és dac szövetséget alkotva megpróbáljátok kitalálni, hogy merre indulva lelhettek rá a csínytevőre.


Határidő: 2017. Június 15.
Post sorrend: Nincs8
Küldetések az Emberek Világában / Re:Démonűzés a kórházban
« Dátum: 2017. Máj. 31, 00:11:20 »
Hyousuke és Ayuta
Hyousuke kérdésére hosszabb, síri csend következett. Úgy tűnik, hogy még nem akarja magát felfedni előttetek. Ezért elindultok a folyosón, hogy talán akkor magatok keressétek meg a Lelket. Nincs sok élet az esti Kórházfolyosón, továbbra sem. Ám egy furcsa zajra lehettek figyelmesek. Súrlódós és nyikorgós hang, amiről eszetekbe is juthat valami, ám mégsincs sok időtök gondolkodni, ugyanis Ayuta már részese is lett a következő támadásnak, vagyis csínytevésnek. Hátulról, nagy sebességgel érkezet egy tolószék, melybe automatikusan beleült. De ez még a jobbik eset is, mert akár el is sodorhatta volna. A lábbal való fékezés csak súlyos következményeket vonna magával. Hyousuke számodra sincs esély nyugodtan végignézni Ayuta elszáguldását, adott esetben magad is nevetni rajta, mert amikor hátranézel, akkor szembetalálod magad egy orvosi ággyal. Olyannal, amellyel a fekvő betegeket szokták vinni kivizsgálásra. Telibe gyomorszájba vág, és felsőtesteddel ráhasalni kényszerülsz a keresztbe száguldó ágyra. Túl nagy sebességgel haladtok, és te magad nem is látod a közelgő végállomást. Nem is tudsz róla, hacsak Ayuta nem világosít fel.
A lépcsőforduló felé száguldotok, melynek felfelé vezető ágát Hyousuke kapja, és a becsapódás következményeképpen a lépcsőre esik, míg Ayuta-nak a lefelé vezető ág jut. Le is gurul és felkenődik a szembe lévő falnak. Ebből akár le is vonhatjátok, hogy nem igen akar veletek beszélni, vagy megmutatni magát a Lélek. Nevetéséből pedig arra, hogy ő nagyon jól szórakozik rajtatok.
Rajtatok áll, hogy merre is indultok, vagy mit kezdtek, miután sikerült összeszednetek magatokat.


Yuuna
Üzenetváltásod során egyértelműen megerősítést kapsz, hogy ez nem szokványos, ahogy a hallatszódó nevetés sem az. Kapsz egy erős lelki löketet, melynek következtében felállsz és újra jársz, persze a biztonság kedvéért a mankókkal. Miután a haladás stabillá vált ki és lépsz a folyosóra, de egy teremtett lelket sem látsz, így teljes biztonságban elindulsz felkeresni a legközelebbi recepciós pultot. Akár magad is emlékezhetsz rá, hogy elmentél mellette, de egyébként sem kell sokat menned vagy keresned, hogy megtaláld. A monitor képernyője világit, de a pult mögött nincs senki sem. Ha bemész, akkor az asztalt látod, majd hirtelen a gép elkezd minden félét megnyitogatni, de túl gyorsan ahhoz, hogy kiláss belőle bármit is, majd Kékhalált kapva elmegy a kép és teljesen elfüstöl az egész. Kormos fekete füst tör elő belőle, amit nem győzöl eloszlatni magad körül, hogy kapj is levegőt. Mikor azt hiszed, hogy ezzel annyi is a furcsaságoknak, egyszer csak felborul a tollakat tartó tároló és abból kiszóródnak a tollak mindenfelé. Megpróbálhatod összeszedni őket, ám ekkor amelyik kattolós kattan egyet, amelyik kupakos, arról pedig leesik a kupak, majd mindegyik felemelkedik a levegőbe és egyszerre a bőrödet és a gipszedet célozza meg. Egyik sem megsebezni akar, ettől sokkal aljasabb támadást próbálnak meg végrehajtani rajta. Teljesen össze akarnak firkálni. A kezed, az arcod a gipszed mind áldozatául esik a támadásnak. Védekezésed hiába bizonyulhat jónak, mégis túl sok a toll és nem mindegyik firkát vagy írást tudod megakadályozni. Ezek nem azok az édes rajzok, vagy kedves jókívánságok. Pont olyan, amit már most megpróbálnál magadról leszedni. A tollak végül egyszerre esnek le a földre egy, a korábbihoz hasonló nevetéssel. Ám az igazi furcsaság csak most érkezik. A padlón egy sárga csík szalad végig, amely mintha az egészséges lábad sarkához tapadt volna. Hiába változtatsz pozíciót, az követi. Teljesen ártalmatlannak tűnik. Felkeltheti az érdeklődésedet és elindulhatsz abba az irányba, emerről jött. Ám nem tudhatod, hogy mi lehet a másik végén. Könnyen dönthetsz úgy, hogy az ellenkező irányba indulsz, ami azt fogja eredményezni, hogy a csík is követni fog téged. Úgy tűnik nem fogsz tőle egyhamar megszabadulni.

Yui
Valóban jó lehet, ha magaddal viszed a kikészített alapanyagokat. Nem tudhatod, hogy mivel is fogsz majd szembenézni. Sikeres bejutásod követően kevésbé olyan kellemes a fogadtatásod. Helyesen gondolod, hogy ez nem lesz olyan egyszerű. Elő is veszed az elhozott készletet és megnézed, hogy mit is tudsz közülük felhasználni. Meg is akad a szemed a sárga fiolán. Természetesen minden fiola fel van címkézve, így nem kell kitalálnod, hogy melyik mire jó, ha esetleg még nem találkoztál vele. A földre cseppentve már rajzolódik is ki az irány. El is indulsz az adott irányba. Közben pedig elgondolkodhatsz, hogy mégis kihez vagy merre fog téged vezetni. Természetesen óvatosnak kell lenned, mert nem tudhatod, mikor mi fog rád lecsapni. Óvatosság ide vagy oda, mégis a folyosón hagyott takarítós kocsiból a koszos víz gondol egyet és beterít teljesen. Esélyed sem volt kikerülni. Rajtad áll, hogy most elmész és megpróbálod rendbe tenni magadat, vagy ilyen állapotban folytatod tovább a csík követését. Ha el is mész, akkor se fog a csík eltűnni. A csöpögtetett pont és a megtalált személy között a csík megmarad, így tudod követni később is. A baloldalon van a mellékhelyiség, melybe ha betérsz, akkor láthatod, hogy egy zuhanyzóval is össze van kötve, melybe valaki egy fürdőköpenyt is hagyott. Lefürödhetsz, de nem tudhatod, hogy mi is történik időközben. Természetesen a kinevetésed most sem marad el, de mégsem látsz senkit vagy semmit.

(click to show/hide)

Határidő: 2017. Június 12.
Post sorrend: Nincs9
Küldetések az Emberek Világában / Démonűzés a kórházban
« Dátum: 2017. Máj. 17, 00:00:13 »
Mesélő: Dokugamine Riruka
Résztvevők:
.....» Fuchida Ayuta
.....» Mizushima Hyousuke
.....» Tachibana Yuuna
.....» Uruwashi Yui


Démonűzés a kórházban


A Karakurai Korházba gyógyulni érkeznek az emberek, ám mostanság az ápolók és a betegek furcsa jelenségekre lettek figyelmesek. Lebegnek a tálcák és az orvosi eszközök. Injekciós tűk darts nyílnak hiszik magukat és rátámadnak a látogatókra. Összekevert orvosi kartonok. Szétszóródó űrlapok és magazinok. A gépek pedig úgy viselkednek, mintha megszállta volna őket egy démon. Valójában tényleg úgy hiszik, hogy egy ártó szellem ütötte fel a fejét a Korházban, aki különféle csínytevésekkel keseríti meg az ott dolgozók és a betegek napjait és éjszakáit. Valójában még senkinek nem esett baja, mégis az emberek elkezdtek rettegni ezen furcsa dolgoktól. Az átlag ember mit sem tehet a probléma ellen. Különleges személyek beavatkozását igényli az eset megoldása.
 
Hyousuke és Ayuta
Mindketten kaptok egy Pokollepkét egy egyszerű Lélektemetéses feladattal. Mivel Ayuta még nem elég tapasztalt, és előzetes információk szerint a Lelket meg kell nyugtatni, ezért Hyousuke-val együtt kell dolgoznia, hogy elvégezze a feladatot. A megadott időpontban a Senkaimon kapu előtt találkoztok egymással és gond nélkül eljuttok az Emberek Világába. Az okozott kár és felfordulás érdekében az esti időszakot jelölték ki a számotokra. Valóban csendes a Korházi folyosó, ahova megérkeztek. Mégis Ayuta arcától pár centire elsuhan valami, ami egyenesen a mögötte lévő falba áll bele. Hátranézve láthatjátok, hogy egy orvosi szikéről van szó, ami szinte a semmiből és váratlanul, nagy sebességgel repült felétek. Visszafordulva pedig több hasonló, éles végű orvosi eszköz lebeg előttetek, majd mintha parancsszóra, megtámadnak benneteket. Csak elsőre lehet nagy az ijedtség, mert ha nem igen mozdultok, akkor csak elsuhannak mellettetek, mintha valójában nem akarnának megsebezni, csak el akarnának űzni benneteket. A támadás után messziről érkező és vízhangzó gyermeki kacajt hallhattok. Sejthetitek, hogy ez nem is lesz olyan egyszerű, mint azt elsőre gondoltátok.
 
Yuuna
Lábad miatt vagy a korházba, amit pihentetned kell, ezért miután felkerült a gipsz, egy magán korterembe, egy ágyba fektetnek és a gipszes lábadat fel is kötik. Nagyon modern korházi ágyban helyeztek el, amit egy távirányítóval lehet irányítani, ahogyan a lábad emelkedési szintjét is. A nővér szinte remegve adja oda neked a távirányítót, majd néz körbe a korterembe. Olyan mintha ideges és rémült lenne. Látottak alapján nem csak ő, hanem az orvosok és pár beteg esetében is megfigyelhetted ezt a viselkedést.
- Bocsásson meg, de nem tudunk elég óvintézkedést tenni. Tudja, a korházba egy gonosz szellem jár, aki mindenféle csínyt követ el. Eddig szerencsére nem történt komolyabb baleset, de aggasztó, ami itt történik. A nővéri számítógép is úgy viselkedett, mintha valami démon szállta volna meg. Mindenféle adatot írt ki, majd egyszerűen elfüstölt. Nem tudjuk, mi folyik itt, így jobb, ha vigyáz magára, ahogy teheti! Szerencsére nem kell sokáig maradni.
Egyszerű paranoiának gondolhatod a szavait és a viselkedését. Mégis lesz szerencséd megtapasztani a napokban tapasztalt szellemjárást. Tényleg mintha a korházi ágyadat egy démon szállta volna meg, elkezd az összes létező pozícióba eljuttatni elég gyorsan. Mintha rodeó lónak hinné magát és célja, hogy kivessen magából. Szerencsédre ki tudod akasztani a lábad és le tudsz gurulni az ágyról, mielőtt teljesen összecsukódna. Miután lekerülsz róla sem akar megállapodni, tovább folytatja a rángást. A távirányítóval sem tudod lekapcsolni. Majd egy nagy kattanással megadja magát és szétnyitódva megsüllyed. A technika megadta magát. Messziről hallatszó gyermeki nevetést hallasz. Talán mégsem olyan képtelenség az, ami itt történik. A szobádban lévő mankókkal akár te magad is utána járhatsz, hogy mi is folyik itt.

 
Yui
Szokás szerinte egy nem átlagos edzés miatt látogatsz a várostól nem túl messze lévő varázslattal elrejtett barlangba. Az öreg mester Uruwashi Makoto már vár téged, mégis elgondolkodva simogatja a szakállát. Mai estédet nem szokásos edzéssel fogod tölteni, hanem egy igen különleges megbízást fogsz kapni.
- Hmmmm... Erős démoni erőt érzek.... A Karakurai Korház közelében lehet... Mi boszorkányok egyik legfőbb feladatunk, hogy az efféle veszélyeket mihamarabb semlegesítsünk. A Magnixok nagy veszélynek vannak kitéve mindaddig, míg meg nem fékezik a démoni erőt. Emlékszel az esküdre, igaz?! Most itt az idő, hogy eleget tegyél ennek, és szent kötelességednek megfelelően a veszélyt elhárítsd! Uruwashi Yui! Boszorkánymester titulusomnál fogva megparancsolom neked, hogy a veszélyt hárítsd el minél hamarabb, a legjobb tudásod szerint! Ha még sem sikerülne egyedül megfékezned, és elbuksz a küldetésed során, térj vissza hozzám azonnal! Akkor együtt nézünk szembe a gonosz erőkkel. Megértetted?! … Vedd kezedbe a kikészített főzeteket, tekercseket és indulj a megfelelő helyre! Nem késlekedhetünk! Indulj!
Ezzel int, hogy máris indulnod kell. A Korházig vezető utad teljesen zavartalan, ahogy kívülről sem érzékeled az említett gonosz energiát. Mivel már régen vége a látogatási időnek, ezért csak leleményességeden múlik, hogy miként jutsz az épületen belülre. Bent is eleinte minden csendesnek és nyugodtnak tűnik, egészen addig, míg valami a fejedre nem esik. Igazán fájt, és lenézve láthatod, hogy miért is. Egy vastagabb magazin sarokkal érkezett a fejedre, majd esett a földre. Nem igazán érted, hogy miként vagy hogyan is potyogott a fejedre, ezért mondhatni reflexszerűen felnézel a plafonra. Átlagosan, a fent látottaktól az ember elsápad, de közben értetlenül pislog, ugyanis több magazin, orvosi szórólap és karton van a plafonon, vagy a plafontól nem messze lebegve úsznak a levegőben. Nincs is időd túl sokat gondolkozni a jelenségen, ugyanis mind egyszerre gondolja úgy, hogy megunta a repkedést, vagy most már hathat rá a gravitáció és mind rád esik. Esélyed sincs elfutni vagy elugrani, mert teljesen belep a sok irat. Szerencsédre ki tudsz mászni a papírhalom alól, de most már érted, hogy mit érezhetett a mester. Ez valóban a gonosz műve. Egy messziről hallatszó és vízhangzó gyermeki kacajt hallhatsz, amiből arra következtethetsz, hogy ezen baleseteknek még koránt sincs vége.Határidő: 2017. Május 28.
Post sorrend: Nincs10
Lezárt küldetések / Re:Irány a Kísértetkastély!
« Dátum: 2017. Márc. 16, 19:51:03 »
Hanabi, Rena és Akira
Alaposan körbenéztetek. Akira által talált boríték kibontás nélkül elrakásra került. Valójában nem tűnik réginek és nem is annyira poros, de egyenlőre semmi kényszer nincs arra, hogy a levelet kinyissátok, vagy bárhogy hasznát vegyétek. Olyan gyorsan is rakod el, hogy a két lány észre sem veszi, hogy találtál valamit.
Pár képet sikerül is megfordítanotok gond nélkül. Mögötte a falon láthatjátok, hogy elég régóta díszei a falnak ezek a képek és már régen nem takarították őket. Mivel Hanabi sokkal inkább érdeklődik a kandalló iránt, ezért abba is hagyjátok a képek újraértelmezését. Hanabi a piszkavas segítségével gond nélkül megnyomja a gombot. Ugyan szerintetek is valószínűbb, hogy csapda, de mégis egy jó továbbhaladási lehetőség is lehet. Hangos morajlással, lassan a kandalló vertikálisan elfordul, ezzel megnyitva a titkos átjárót. Elől van a falon egy fáklyatartó és benne egy ezeréves fáklya, de nektek nem lesz arra szükségetek, ám erőtartalékolás szempontjából nem lehet rossz eszköz. A jó lehetőség reményébe elindultok a koromsötét, egyre szűkülő járatban. Csak egymás mögött tudtok haladni lassan és óvatosan, mert nem lehet tudni adott esetben mi vár benneteket a járatba. Megint egy hangos morajlást hallotok, ami annak a jele, hogy mögöttetek az átjáró bizony bezárult, így vissza már nem mehettek. Mindez azzal a gyermekkacajjal kisérve, amit már korábban hallottatok.
Valamilyen fényforrást kell tartanotok magatok előtt, mert a korom sötét és szűk folyosón az orrotokig sem láttok. Nem is tanácsos sötétben tapogatózni úgy, hogy bármikor beleléphettek vagy belenyúlhattok egy csapda kapcsolójába. Nagyon óvatosan is lépkedtek. Amennyiben így van, akkor gond nélkül haladtok előre. Mindössze az Akira orrára ereszkedő nagyobb pók zavarja meg a sétát.
A folyosó végén egy nagyobb és díszesebb faajtó van, ami mozog. Nem úgy, hogy nyitva van és ki-be, nyikorogva hajtódik az áramló levegő miatt, hanem zárt formában tágul és ereszkedik. Teljesen olyan, mintha az ajtó lélegezne. Az ajtó ezen rendellenes mozgása nincs összefüggésben az óriás termeszekkel. Közelebb lépve sem hagy alább ez a mozgás, úgy hogy a kilincs használatakor sem. Félve, kinyitva is hasonlóan mozog a másik oldalon is. Bátorságotokat összeszedve kell ezt megtennetek, mert nincs másik irány. Az ajtó egy igen érdekes helyiségbe visz benneteket, ami félig raktár, félig tükörterem. Vannak nagyon szépen visszatükrözők, és vannak olyanok is, melyeket kicsit meg kell dörzsölni, hogy lássátok magatokat. Kicsit hátrébb pedig van egy igazán szép díszes is, amiben tökéletesen megnézheti magát az ember. Ám aki elé áll és megnézi magát, az kicsit szívinfarktust is kaphat, mert egy méretes varjú károg rá a tükör tetejéről. Kicsit fújva, visszanézve a tükör egy rémes képet mutat az illetőről. Önmagára alig hajazva, szürke bőrrel, kukacok rágtam szemgödörrel, másikon üveges tekintet, hiányzó jobb végtag, elvétve fogak. Zombinak maszkírozva is csodásabban festene, mint amit a tükör mutat. A tükörképként mozog az áldozattal együtt a rémes alak. Nem kicsi lehet a riadalom a rémes tükörképet látva. A rajta ülő varjú is nagy károgással és szárnycsapásokkal jelzi, hogy az illető távozhatna a tükör elől. A rémséges tükörmás másnak is megmutatható, ami először, és a visszatérőnek is valós alakját mutatja, majd pedig egy roppant csúnya és rémisztő eltorzulást, ami a frászt hozza a belenézőre. Egymás rémképét nem látjátok és kívülről nagyon gyerekesnek tűnhet a rémüldözés, míg az ember maga meg nem látja azt, amit a tükör mutat neki. A varjú pedig tovább károg fenyegetően a tükör tetején ülve. Könnyen kérdezhetitek magatoktól, hogy vajon, mint került be a madár erre a helyre.
A helyiség másik felét nézve pedig régi, egérrágta papírdobozok és attól is régebbi díszes fadobozok különböző tárgyakat rejtenek. Találtok díszes ruhát mind férfi, mind női viseletben, menyasszonyi ruha is előkerül, üvegpoharak, tányérok, különleges evőeszközök, ez jó évjáratú konyak, illetve egy hegedűtok is. Utóbbit felnyitva, a kottát leszedve egy csodás állapotban lévő hangszer fedi fel magát. Aki tudja, ki is próbálhatja. A gyönyörködő kezében viszont a hangszer enyhén elkezd remegni és kezei közül kiszabadulva a magasba emelkedik. Nem ez az egyetlen hangszer, mely úgy gondolta, hogy szárnyra kap. A helyiségben az összes rezes hangszeren túl, egy nagybőgő és gitár is van, illetve gondolta úgy, hogy egy repülő zenekart alkotva rátok támad. Gondolhatjátok, hogy a páncélokhoz hasonlóan ezek sem lesznek könnyű ellenfelek. Az, hogy mennyire nem, az akkor tudatosul bennetek, mikor az első ütés nektek jobban fáj, vagy az első mágia teljesen legyengül, a közelükbe érve és lepattan róluk. Nem is kérdéses, hogy nem szégyen a futás, hanem hasznos. A helyiség bal oldali sarkában egy ajtó van, amin gyorsan ki tudtok menekülni. Az ajtó egy hosszú több ajtósfolyosóra vezet. Ki-ki választ magának szobát és bemegy rajta, hogy a hangszereket összezavarja, de meglepetésre bizony ez egy olyan folyosó, mely hiába vezet más szobákba, mégis ugyan arra a folyosóra tér vissza, akármerre megy be rajta az ember. De talán ez még jól is jön a hangszerek összezavarására. Igazán gyorsnak, fürgének és váratlannak kell lennetek, hogy lerázzátok a támadó hangszereket, amik ha nem vigyáztok, elhúzzák a nótátokat. Egyetlen egy ajtó vezet ki innen, amin sikerül együtt kilépnetek és elég gyorsan bezárnotok, hogy a hangszerek a mások oldalon koppanjanak. Az elhangolódás garantált. Nektek pedig van lehetőségetek kifújni magatokat.


(click to show/hide)

Eliana, Fran és Adrián
Túl vagytok egy zombi film forgatásán, vagyis épségben kijutottatok a temetőből. Gömbkisasszony pedig megállapítja, hogy csak úgy nem mehettek fel a padlásra, ezért egy általa ismert útvonalon juthattok fel a leggyorsabban. Gondolhatjátok, hogy minden régi kastély, ahogyan ez is, tele van titkos járatokkal, így ha nem is bíztok a jósgömbben, attól még ő jobban kiismerheti magát a házban, mint ti. 
Ismét a kastély belsejében vagytok, és a kivilágított bálteremben csodálkozhattok rá a nagy térre és a fényre. Útirány meghatározásnak köszönhetően ugyan abba az étkezőbe értek, ahol korábban a Shinigami-k is kutakodtak. Őket már rég elnyelte a titkos átjáró, nektek pedig nincs is nagyon időtök kutakodni.
- A ház ura és úrnőjének portréja mögött van a titkos feljáró. Az előtte lévő asztalra állva kell a jobb oldal felől a festményt kihajtani és mögötte lévő feljárat vezet fel a leggyorsabban a padlásra.
Ha jobban megnézitek, akkor látjátok is, hogy ahol jól meg lehet fogni a festmény szélét, ott nem annyira poros a fal, és nyikorgással ugyan, de erőfeszítés nélkül kinyílik. Mögötte jobbra és balra is el lehet menni. tanácsra balra kell mennetek. A falon egy rekeszt is észrevehettek, melyet elhúzva az étkezőbe nézhettek be, egy festmény szemén át. De be is húzzátok, mert ez csak plusz információt jelent. Pár lépést követően meg is pillantjátok a felfelé vezető csigalépcsőt. Mivel a festmény elég nehéz, ezért magától záródik be mögöttetek, ezért idéztek magatoknak fényt, hogy azért a sötétben el tudjatok tájékozódni, és a felfelé vezető úton még véletlenül se hagyjatok ki egy lépcsőfokot. Felérve, az "ajtót kinyitva" a padláson találhatjátok magatokat. Valójában egy újabb, nagyobb méretű festmény mögül léptek ki ismét, és találjátok szembe magatokat a rejtélyes és poros padlással. Rengeteg egérrágta papírdoboz, régi szekrények és ládák tömegei vannak itt elrejtve. Egy régi sminkelő asztal is van, aminek a tükrét egy lepel próbálja takarni. Ha belenéztek pár dologba, akkor régebbitől régebbi holmik bukkannak elő egy-egy felnyitott ládából. Zajt hallotok, de csak egy méretesebb patkány szalad át egyik résből a másikba.
- Ott! Az a ruhásszekrény lesz az! Annak az aljában van egy titkos rekesz és abban van a láda, amibe való a kulcs. Az a láda rejti a Kastély titkát!
Könnyen gondolhatjátok, hogy egyszerűen kamu vagy csapda lesz az útbaigazítás, de nem veszíthettek azzal, ha kiderítitek, hogy mi is van a nagy ruhásszekrényben. Kinyitva nem ugrik ki belőle semmi sem, ami lehet egy nagyon jó jel. A szekrényben sok ruha lóg, az aljában, meg ütött-kopott cipők sorakoznak. Nem éppen mai divatú holmik. A cipőket kivéve az alján elsőre nem tűnik fel, de tapintásra tényleg van egy kisebb kerek mélyedés, melybe belenyúlva fel lehet szedni a titkos rekesz lapját. Tényleg ott egy nagyobb méretű kulcsos láda, amibe tökéletesen beleillik a nehezen megszerzett kulcs. Kattanva nyílik ki, és felnyitva megnézhetitek a tartalmát. Van benne nyaklánc, melynek a hátuljára két név van belegravírozva. Egy férfi és egy női név, aminek a csengése hasonló. Egy régi földszerződés viaszpecséttel. Nevele befolyásos család neve szerepel. Valószínűleg övéké a Kastély és a birtok. Egy sárga papírra írt levél, ami több oldalon valamilyen utazást tárgyal. Egy másik levél nagy boldogságról, hogy a ház és mások elfogadták, mint a ház úrnőjét és alig várja, hogy a ház ura hazaérjen. Két csodás gyermekük is remekül vannak. Azonban ír még arról, hogy erős félelmet érez az új inas miatt, akit a nagybátya ajánlott. Egy halotti bizonyítvány is előkerült, ami egy nőé volt, aki fiatalon, betegség nélkül, teljesen váratlanul elhalálozott. Az időpont egyezik az utazásos levél dátumával. Illetve egy másik halotti bizonyítvány, ami egy férfié. Nem sokkal, az előző haláleset után, önkezűleg végzett magával. Volt egy búcsúlevél, ami szomorúan leírja a férfi érzelmeit felesége, gyermekei anyjának elvesztése kapcsán, aki ebbe belerokkant, és hiába szerette a gyermekeit, véget vetett életének. Valószínűleg egy betegség is közrejátszott benne, mert egy régi lelet is volt még a dobozban. Ha azt jobban megnézitek egy furcsaságot vehettek észre. Egy szakavatatlan szem, a mai orvosi tudás mellett kiveheti, hogy a fiatal férfit folyamatosan mérgezték. A dobozban pedig volt egy üvegcse is, amire egy halálfej volt festve. Sejthetitek, hogy mi lehet benne. Ezekkel a puzzle darabkákkal könnyen összerakható a történések. Az úr fájdalma pedig olyan nyomot hagyhatott itt, ami vonzhatta később a lelkeket. Könnyen a kastélyhoz ragadt lélek is lehetett, ami később átváltozott és Lidérc lett belőle. Azonban ez még közel sem magyaráz meg mindent. De egy érdekes képet kaptok a dologgal kapcsolatban.
Egyszer csak egy fénygömb jelenik meg előttetek. Olyan tisztának érzitek, és igen lassan úszik a levegőben. Egy szellemgömb, mely mintha mutatta volna, hogy most merre kell mennetek. Egy a padlóba épített tartóból egy régi sétabot áll ki, melyre rászáll. Amikor pedig közelebb értek, akkor egy kicsit eldől. Furcsa szerkezeti, fogaskerék csattogással indul meg valami és csapódik le a csapóajtó és egy újabb csúszáshoz lesz szerencsétek. Ez azonban nem ki vezet, hanem ismét visszatértek a hatalmas táncterembe. Szerencsére a landolás finomabb volt, mint az előző alkalommal. Érezhetitek, hogy okkal vagytok itt, csak még nem tudjátok, hogy mi is ez az ok.Határidő: 2017. Április 2.
Post sorrend: Nincs11
Újévi nyereményjáték - 2017 / Re:KAPD EL AZ ÍJÁSZT!
« Dátum: 2017. Febr. 08, 02:19:32 »
Sziasztok!
A fórum összes Quincy-jét célkereszt alá vettem. A már jelenlévőket, és a még tervben lévők közül is párat. A legtöbben már részt is vettek egy bizonyos Fogócskán, ahol különleges tárgyal gazdagodtak, de itt még koránt sem ért véget a szerepük. Igazándiból csak most kezdődik. Egyik Quincy sincs biztonságban. Nem tudjátok mikor száll felétek egy szív, pláne így Valentin nap közeledtével. Menekvésre esélyetek sincsen.
Enciklopédia írása pedig folyamatban.12
Lezárt küldetések / Re:A Mizushima merénylet
« Dátum: 2017. Febr. 03, 20:43:50 »
Ichirouta meglepődik, hogy annak ellenére, hogy jól táncolsz, mégsem szereted. Mintha megnyugodna egy pillanatra, majd látszik rajta, mégiscsak úgy gondolja, hogy rajta van azon a bizonyos listán. Mindenesetre nem tudod meggyőzni, hogy Setsuna nem a vetélytársa. Megköszönte, hogy biztattad, hogy nyugodtan legyen Shinigami. Olyan békés volt minden a támadás előttig.
Ichirouta-nak hála nyertek egy kis időt a menekülésre. Miközben szaladtok, halljátok, hogy hátatok mögött egy hatalmas nagy robbanás rombolta le a táncterem egy részét, ahol nem sokkal korábban még nagy mulatság volt. Setsuna, berántod Hanabi-t, és miután bezártad az ajtót, egy háromfős merénylő csapat rohant el az ajtó előtt. Valószínűleg nem maradhattok túl sokáig ebben a helyiségben.
A hálótermek robbanása is megrázza a birtokot és a tetőn álló ninja ruhás férfihoz egy alacsonyabb rangú merénylő térdel le és kezdi meg jelentését.
- Nem tértek vissza a háló helyiségbe, azonban a birtok területén vannak még. Minden menekülési útvonalat igyekszünk elvágni.
- Megtaláljuk őket! Akkor pedig végzünk velük! Teljesítem a küldetést, bármi áron!
Mondta, majd a felemelt késének pengéjének tükréből visszacsillant kék szemének hűvös villanása. Majd a kezét melyen a penge volt leeresztette és tisztán látható volt az oldalára kötött díszes hüvelyes kard.
A szobában történő kutakodás közben tényleg sikerül köpenyt találnod Setsuna magadnak és Hanabi-nak is. Igaz, nincs meg Hanabi fegyvere, de átadod neki a sajátodat, hogy mégse maradjon fegyver nélkül. Kinézel az ablakon és tényleg nem látsz senkit, mégis te mész előre, nehogy a látszat ellenére csapda legyen a dologban. Kiugrottál és gond nélkül földet értél. Jobbra is és balra is nézel, hogy biztos nincs-e senki, amikor egy éles fájdalmat érzel a hátad jobb oldalán. Egy éles kés vágódott bele, melyet, ha megpróbálsz, akkor ki tudod szedni onnan. Hátranézve vagy fedezékbe bújva, onnan kikukucskálva megláthatod, hogy bizony a tetőről egy ninja öltözékű késdobáló volt a hátbatámadás elkövetője. Rögtön dobja feléd a következő pengét, amit így vagy úgy, de sikerül elkerülnöd. Azonban lehet, hogy egyetlen egy penge célba érése is nagy gondot jelenthet, ugyanis elkezdesz szédülni. A penge mérgezett volt, és a szédülés mindössze az első tünete a méreg hatásának.
Hanabi, ha követted a tekintetteddel az eseményeket, akkor láthattad, hogy bizony a támadó a tetőn van, ahonnan nem számítottatok támadásra, azonban te sem maradhatsz sokáig a szobába, ugyanis egy hármas csapat benyit a szobába. Nem finomkodnak, hanem egy égő kanócos bombát dobnak feléd. Nincs időd gondolkodni, hanem azonnal ki kell ugranod az ablakon, hogy elhagyd a szobát. A bomba fel is robban, ami igazán nagy kárt okoz, és lángba borítja a terepet, és néhány növényt is. Nincs nagy baj, csak a földetéréskor szereztél pár karcolást. Ekkor viszont érezted, hogy valaki a hajadat megragadva felemeli a fejedet és a torkodhoz pengét szorít, és vágott is rajta egy kisebb sebet, de elengedett és hátrált. Setsuna volt az oka, aki azonnal reagált. Hanabi téged teljesen váratlanul ért a támadás és tényleg egy röpke pillanat alatt meghalhattál volna, ha Setsuna nem reagál a támadásra azonnal. A robbantott résen, több ellenség érkezett, szóval nem lesz egyszerű a dolgotok. Teljesen körbevettek benneteket és nem éppen békés szándékkal. Azt leszűrhetitek, hogy a mérgező kést dobáló közülük a legképzettebb, a legkomolyabb, leghidegvérűbb, és még olyan gyilkos tekintete van, amit csak ritkán láthattatok ember szeméből tükröződni. Egyetlen egy fejbillentéssel ad parancsot a többieknek a támadásra. Nincsenek kevesen, és ráadásul igen képzettek. Setsuna pedig egyre rosszabb állapotba kerül a méreg miatt, Hanabi Zanpaktou-ja pedig nincs meg. Mint fogjátok felvenni a harcot az ellenségekkel?


(click to show/hide)13
Lezárt küldetések / Re:Lidércfogócska Quincy módra
« Dátum: 2016. Dec. 18, 01:03:41 »
Természetesen magatok döntöttetek, hogy bemutatkoztok-e egymásnak, valamint miként reagáltok Amarilla felvetésére, vagyis valamilyen elérhetőséget osztotok meg vele, vagy egymással. Természetesen magatokhoz mérten cselekedtetek.
Layla visszatérsz oda, ahol Loreley-t és Milo-t hagytátok. Mint kiderül egész végig ott szobroztak, miután ketten Amarilla-val leszaladtatok. Egyszer sem tért vissza hozzájuk Semafor. Aggódtak is értetek. Amint ezt elmondják Amarilla-t is megpillanthatjátok, aki messziről integetve konstatálja, hogy mindenki megvan és rendben van. Nem megy közelebb hozzátok, úgy is találkoztok az iskolában.
Fáradtan és kimerülten tértek nyugovóra ezután a hosszú éjszaka után. Remélve, hogy sem álmotokban, sem a jövőben nem találkoztok újra Semafor-al. Nem kívánjátok újra élvezni a társaságát, de azt elismerhetitek, hogy összehozott benneteket. Jól sejthetitek, hogy ez nem az utolsó találkozásotok volt egymással.
Nem kaptatok semmilyen választ arra, hogy miért vont be benneteket Semafor ebbe a játékba, mi volt vele a célja, vagy éppenséggel mi is az a tárgy, amivel "megajándékozott" titeket. Mégis hova tűnhetett el Semafor?
Ahol most ő megjelent, igen csak sötét van. Mégis egy igen markáns alak vonásai derengenek fel, aki egy trónszékben ülhet egészen kivehetően. Semafor mélyen meghajol előtte.
- Megállapíthatom, hogy erősek. Képesek összedolgozni egymással. Megvannak a szükséges adottságaik, hogy a hasznára váljanak. Átadtam nekik Őfelsége ajándékát.
Az alaknak vigyorra húzódik a szája, a sűrű bajusz alatt. Biztosra vehető, hogy Semafor jelentése tetszetős volt a számára. Valós terve, mint Ő maga, még sötétbe rejtőzik.
Valójában mindegyikőtök tesztelve lett, hogy alkalmasok lennétek-e, egy nagyobb feladatra. Mindössze egy medál van a tulajdonotokban, amiről semmit nem tudtok. A valóság viszont az, hogy sötét fellegek érkeznek. Szerepetek nemsokára sokkal jelentősebbé válik, mint azt valaha sejtettétek. Egy közelgő háború előszelét fújja felétek a szél, amiről még mit sem tudhat senki. Őfelsége sötét árnyéka reátok vetül!❤ ~ VÉGE ~ ❤
Köszönöm mindenkinek a játékot!


14
Lezárt küldetések / Re:Lidércfogócska Quincy módra
« Dátum: 2016. Dec. 05, 19:59:21 »
Amarilla túszul ejtése nincs jó hatással a csapatra. Kane fel is oldja az erejét, hogy azzal torolja meg Semafor cselekedetét. De még mielőtt, még jobban veszélybe sodorná a lány életét, a többiek szerencsére visszafogják. Anselm sem tesz felelőtlen lépést, mert szándékát leolvasva csak még jobban a földbe passzírozza a lányt ellenségetek. Amarilla felvetésére olyan sötét pillantást kap Semafor-tól a tarkójára, amilyet még soha sem láttatok tőle, és annyira a betonba passzírozza, hogy szinte már levegőt is alig kap.  A rögtönzött kupaktanácsnak megfelelően kell döntenie, máskülönben egyikőtök életébe kerülhet. Úgy hiszitek nem lenne veszett ügy, ha megpróbálnátok a javaslatot, azonban Kata mindenkit beelőzve megállíthatatlanul támadásba lendül. Első dobásod semmi gond nélkül a farka felé száguld, csakhogy Semafor ettől szemfülesebb, hogy egy váratlanul indított támadás ellen ne tudjon fellépni. Lazán elsöpri azt, majd a következő támadásodat a másik karjával védi és igyekszik messzebb söpörni magától. Amit észrevehettek, hogy nem szereti, ha közelébe férkőztök, megsértitek a magánszféráját, belegázoltok az aurájába. Amennyiben egy összehangolt támadást terveztek ellene, akkor biztos sikert érhettek el. Amit úgy intézhettek, hogy Amarilla-t szabadon engedje, és inkább menekülőre fogja. Ami nem is lehetne jobb, minthogy úgy helyezkedtek, hogy lefeditek a lehetséges menekülési irányokat és, ahogy korábban elgondoltátok, egyszerre rontotok rá. Mondjuk egy kör alakú teljes lefedettség. Könnyen gondolhatjátok, így csapdákat is elhelyezve biztosan nincs már Semafor számára menekülési lehetőség. Azonban ő a felfelé való menekülést választva próbál meglógni, amit Layla használ ki. Természetesen a többiek hozzásegítették ehhez, hogy felvetése beigazolódást nyerhessen. Ahogyan elgondoltad először az érintést preferálod. Utána még könnyűszerrel fegyverrel is árthatsz neki. Reflexeidet és minden gyorsaságodat felhasználva sikeresen megérinted. Azonban az érintéseddel egyidejűleg Semafor eltűnik. Ami viszont kinyújtott kezed előtt megjelenik az egy medál, melyet, ha elég ügyes vagy, akkor még el tudsz kapni, mielőtt leesne a földre. Nem te vagy az egyetlen, aki elé "lehullik" ezen meglepetés. Mindenki kap belőle egyet-egyet. Messziből halljátok Semafor hangját…
- Ejnye! Megfogtatok! Megérdemlitek a jutalmatokat. … Ha eljön az ideje, akkor tudni fogjátok, hogy mire való. Már nincs olyan messze. … Játszunk legközelebb is!
Majd az egyre távolodó kacaj elnémul. A Fogócskának vége, Semafor legyőzetett! Kitárgyalhatjátok, tapasztalatotokat, vagy egyszerűen jobban megismerkedhettek egymással. A nyereményeteket, jobban megvizsgálva véleményt is mondhattok róla. Találgathattok, hogy vajon mi lehet és mi a célja, ugyanis egyikőtök sem tudja pontosan, hogy milyen kincset is nyert.


(click to show/hide)

Határidő: 2016. December 16.
Post sorrend: Nincs
15
Lezárt küldetések / Re:Lidércfogócska Quincy módra
« Dátum: 2016. Nov. 14, 19:22:43 »
Kata Vinzent jelzésére lövészállást vett fel egy biztos helyen, és most úgy tűnik nem lesz probléma a lövéssel. Vinzent azonnal tüzet nyitott és meghátrálásra kényszerítette Semafor-t. Mizuki információit nem ártana adott esetben megfogadni. Leginkább, akik fültanúi voltak.
Amarilla gond nélkül felszabadítja Layla-t, aki gond nélkül tud utána mozogni. Mizuki félre húzva szívesen begyógyítja Layla sebeit, meg ha ő azt annyira nem is akarja.
A talajtól való eltávolodást nem tudja mindenki megoldani, mivel nem vagytok egyformán képzettek, éppen ezért tényleg jó gondolat a csapdák leredukálása. Ami pedig megoldódni látszik, hála Amarilla és Kane jóvoltából. Utóbbinak meg hasztalanságának mentségére is válhat. Biztossá vált, hogy a kavicsok nem fedik fel a csapdák helyeit, éppen ezért Kane aknamezőre való kiküldése és Amarilla felszabadítása hasznosnak bizonyul. Szépen lassan deaktiválódnak a csapdák, amik Semafor-nak egyáltalán nem tetszik, ahogy az ellene történő fellépések sem. Szép lassan pedig sarokba szorítjátok. Már nem mindegyik támadás elől tud teljesen kitérni és meghiúsult lefagyasztásos kísérletei miatt is jogosan nőhet az önbizalmatok. Érzékelhetően lassult. Azonban nem úgy tűnik, mint aki csak úgy meghátrálna. Egy furcsa lépésre szánja el magát, és teljesen váratlanul erőt véve magán megjelenik Amarilla mögött és a lányt hatalmas mancsával leteperi a földre.
- Ejnye! Igen felbosszantottatok. Egyetlen egy rossz támadás, és teljesen kilapítom! … Akkor hol is tartottunk a Fogócskában?
Gyáva, de mivel élvezi a kínzásotokat, így foglyot ejtve érzelmileg zsarol benneteket. Ez roppant kockázatos, ugyanis vannak, akik ismerik egymást, míg másokat nem. Valószínűleg ismeretlenül sem szeretnétek kockára tenni valakinek az életét, ugyanis ugyan ennyi erővel bármelyi kőtök lehetne a helyében. Talán Semafor maga is így látja.
Farka idegesen mozog ide-oda és ez nem első ilyen jellegű megmozdulása lenne, ha nem tud a támadás elől kitérni, akkor a farkával védi azt ki. Valószínűleg a kósza próbálkozásokat is így védené ki, és az sincs kizárva, hogy egy összehangolt támadással szemben nem lenne esélye. Arról nem is beszélve, hogy Amarilla látná kárát, ha nem sikerül. 
Mihez fogtok most kezdeni?


Határidő: 2016. November 28.
Post sorrend: Nincs
Oldalak: [1] 2 3