Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Üzenetek - Izakura Rinon

Oldalak: [1] 2 3 ... 7
1
Karakura High School / Re:Termek
« Dátum: 2020. Máj. 11, 14:12:00 »
Börtön Jazz: Maestra féle előadás!

Eme találkozás hamar átment kellemesből, bizarrabb szituációba. Olyannyira, hogy az már ellentmond a józan észnek! Bár a Maestrát külsőleg egy őrült alaknak lehetne nevezni, valójában ténykedéseinek nagyon mély mögöttes tartalmai vannak. Persze ezt nem köti mások orcájára, hiszen akkor karakterének hitelessége veszne el! Emiatt olykor kénytelen lenyelni a szitok szókat, amik leperegnek róla szinte. Erőszakos cselekedetekre meg fel van készülve. Hála tapasztalatának az idol életben, olyan mozgás kultúrát volt képes elsajátítani, amik lehetővé teszik számára, hogy ütések, rúgások elől eltudjon hajolni, kikerülni. A fogásokkal szemben lennének problémák. Na meg ha szegény egyszer kapna be egy maflást azt megérezné. Nem kenyere az erőszak emiatt nem is szokott vissza ütni. Azért hozzá tenném, nem védtelen ám a csínytevőnk. Képességéjének köszönhetően szorult helyzetekből képes kijönni, ha megfelelően időzít és játssza ki lapjait. A lány végül, kinek büntetést szabtak ki, végül átadja a staféta felmosót a Maestranak azzal leszögezve, hogy amit ellophat tőle az nem más, mint a büntetése és nyomban az öltöző felé siet. Viszont a Maestrát nem lehet így lerázni. Bizony ám! Megvárja amíg nem lesz látótávolságban kijelölt áldozata majd azzal a lendülettel vágja is ki az ablakon a felmosó fát. Ezután maga is az ablakot használja kijáratnak, halkan maga mögé csukva majd lélekenergia alapján a leányzó nyomába ered. Hamar meg is leli újfent kiszemelt áldozatát az öltözőnél, ahol szintén egy ablak található. Először csak bekukkant, hogy biztosra vegye megtalálta, akit keress, majd az ablakot halkan kinyitva, beugrik és egy balerina mozdulattal, egy lábon földet is ér.
- Sajnálom! Ez rossz válasz volt! Megpróbáljuk újra?
Teszi fel a kérdését a lány felé vigyorgó arccal, miközben pálcájával újfent zsonglőrködni kezd. Beleszimatol kicsit a szoba levegőjébe. A bűznek köszönhetően hamar eltakarja orrát majd rögtön elővesz egy jó erős illatosítót és annak minden tartalmát kiereszti annak érdekében, hogy a szoba illata megfelelő lehessen számára, ami egy eperhez hasonlíthat, ha az illető jó mélyen beleszippant a levegőbe, miután a Maestra elvégzi dolgát. A kiürült tartalmat a háta mögé dobja, ami egyenesen az ablak felé szál el. Ezután újfent egy jó mély szimatot vesz és elégedettségét egy csettintéssel érzékelteti.
- Így ni! Sokkal jobb! Méghogy az illatosító nem helyettesítheti a szappant mi?
Elégedett arcot vágva indián szökdécselve járja körbe a szobát majd a leány előtt megállva, pálcáját két kézben tartva, mosollyal az arcán folytatja előbbi megkezdett hadműveletet.
- Szóval akkor! Khm! A válaszod sajnos nem elfogadható. Egyes! Karó! Nem nem kisasszony! Ez sajnos nem megfelelő! Kaput! Nein! Il non! Nyet! A többi nyelvet meg képzeld oda mert sokáig lenne felsorolni.
Ezután a Maestra hirtelen elővarázsol pálcájával egy szájharmonikát, amit nyomban oda is dob a leánynak.
- Ha már a sitten végezted, harmonika nélkül nem szabadna flangálni! Ki tudja mire kell még később! Nos akkor hát! Mit is szeretnék ellopni tőled? A rubintodat? Ááá nem. Piercing? Blöe nem vagyok oda érte. Hmmm hmmm…
A Maestra egyre jobban elkezd gondolkodni egy ideig majd újfent csettint ujjával mikor ragyogó ötlete támad.
- Mesélj kérlek, hogy kerültél sittre? Idő, mint a tenger! A hájpacnik megvárhatnak még! Esetleg gyertyafényes vacsorával fogadjalak? Ááá sajnos nem lehet, én foglalt vagyok! Ellenben ma ráérek! Szóval? Mi az oka a sittes életed kezdetének? Lopás? Csalás? Esetleg megöltél valakit? Beszólt az illető anyádnak és apádnak?
A szembe lévő padhoz leül miközben, keresztbe teszi lábait és bal karjával támasztja a fejét, miközben jobb kezével jobbra balra rángatja pálcáját a bal vállához közel. Vigyorgó képe még most sem tűnik el róla. Kíváncsian várja a választ.

2
Karakura High School / Re:Termek
« Dátum: 2020. Máj. 08, 08:24:57 »
Börtön Jazz: Maestra féle előadás!

Mint valami híres Jazz énekes, aki többet töltött a sitten, mint a szabadban, adta elő dalát és nyújtott kellő képben olyan hangulatot az egész helyzethez, ami akár megalapozhatja mostani találkozójukat. Úgy tűnik, hogy a Maestra ebből nagyon is jól fog kijönni, hiszen ahelyett, hogy kiszemelt áldozata rögtön neki esne a csínytevőnek, inkább sikeresen megnevettette és még tapsot is kap hozzá amire leemeli kalapját, előveszi kedvenc gumicukrát belőle majd hangos csámcsogásokkal majszolni kezdi, miközben a kalap újfent a Maestra fejét díszíti tovább. A kérdést halván, mint aki tettetni igyekszik a hülyét, abbahagyja egy időre gumicukrának elfogyasztását és körbetekint a helyszínen. Olyan látványosan teszi ezt, hogy még a háta mögé is kitekint egy pillanatra. Majd ezután magára mutat.
- Hogy én? Hááááát!
Keresztbe rakva lábait, gondolkodó pózt alkalmaz. Kis idő múltán feláll majd hosszas hümmögésekkel sétát tesz előre és hátra, majd a lány körül is megtesz pár kört. Párszor úgy tesz, mint akinek eszébe jutna valami, de végül ugyanúgy tovább folytatja gondolkodó szerepét. Majd végül hirtelen csettint egyet és a lányra tekintve a következőt mondja.
- Mint minden normális ember! Ide ugrottam!
Jelenti ki nagy büszkeséggel. Ezután pálcáját előkapja majd zsonglőrködni kezd miközben alaposan megnézi magának kiszemelt áldozatát. Mint valami tudós, ki éppen megfigyelést tart, hasonló pózokat vesz fel, miközben a lányt minden oldalról megtekinti. Amint a bal oldalára tér, hirtelen zsebéből előkap egy mérőszalagot. Először a magasságot kezdi mérni, majd vastagságot és végül nemutolsó sorban, ami talán a biztosítékot is kiverheti másokból, a mellméretet is megméri.
- Mellméretedet tekintve, bögyöske lehetsz ugye? Mármint nem kilóra gondolok, bár most így belegondolva talán felszedtél pár kilót? Á mindegy is! A lényeg, hogy a kókuszdió formáidnak köszönhetően mától a neved, Csöcsbirkózó!
Pálcájával rá mutat a lányra, miután kijelenti a csínytevő Maestra, hogy még is miféle néven fogja őt ezentúl szólítani.
- Tudod nagyon szerencsésnek érezheted most magad. Ugyanis nem akárkivel hozott össze a sors. Hadd mutatkozzam be! A méltán híres Maestra-nak hívnak, a zenészek csínytevőjeként és tolvajaként! Na meg persze mások púpjának a háta! Azért jöttem ide, hogy ellopjak tőled valamit!
Ajaj! A Maestra kijelenti célját. Lopásra készül! A kérdés már csak az, hogy még is mit is szeretne ellopni kiszemelt áldozatától? Egy rubint? Értékes gyémántot? Netán valami fegyvert? Még is mit forgat ez a furfangos Maestra koponyájában? Miért jelenti ki szándékát, miközben soha életében nem szokott efféle kijelentéseket tenni, főképp nem előre bejelenteni a lopást! Pálcájával tovább kezd zsonglőrködni. Egyik kezéhez átdobva a másikhoz, megpörgeti újfent pálcáját majd visszadobja a másik kezébe és újfent a lány felé mutat.
- A kérdésem tőled a következő! Mit is akarok tőled ellopni? Mondanál valami értékeset esetleg? A szüzesség nem játszik mivel én lány vagyok. Vagy tán fiú? Ezen még nem gondolkoztam. Vagy esetleg!
A szájához kap a Maestra mint aki hirtelen meglepődött valamin.
- Már el is vesztetted a szüzességed? Meg volt a nagy Ő? Lehet gyereket is vársz már? Akkor abban a kókuszdióban sok lé lehet már!
Jelenti ki mintha valami tudományos felfedezés lenne, amit mondott. Pálcáját úgy tartja ezután a lány felé, mintha valakit meg interjúvolna.
- Szóval Csöcsbirkozó! Elmondaná kérem mi az, amit szeretnék ellopni tőled?
Most a leánynál van a lehetőség, hogy válaszolhasson a Maestra eddig feltett kérdéseire. Már ha egyáltalán válaszolni szeretne ezek után. Egyáltalán megéri egy tolvajnak válaszolnia?

3
Karakura High School / Re:Termek
« Dátum: 2020. Máj. 06, 22:32:16 »
Börtön Jazz: Maestra féle előadás!

Diák évek! Megannyi szép és keserű emlék fűződhet sokunkban amikor iskoláink épületeire tekintünk! Jó magam is hasonló cipőben járok. Viszont nem azért hoztam fel a témát, mert élményeimről számolnék be nektek, sokkal inkább arról, hogy még is a méltán hírhedt csínytevő Maestra miféle ördögi tervet eszelt ma ki. Tolvajként soknak tört borsot mások alá, meglovasított oly becses tárgyakat, amik értékesek mások szemében, esetleg egy veszélyes fegyverként funkcionálhatott volna Seireitei falain belül és sok esetben volt olyan is, mikor arrancarok szolgáit felhasználta arra, hogy egy koncertet előadhasson azért, mert éppen akkor unatkozott. Bizony! A Maestrának mindig vannak fejében sok féle kreatív ötlete. Céljait sok esetben el is éri! Midőn beköszönt a délután és az iskola csöngője megszólal, álcájában a híres Idol Izakura Rinonként hagyja el az épület falait. Viszont mielőtt búcsút vehetne ideiglenesen az intézménytől, egy érdekes esemény szemtanúja lesz a folyosón. Egyik leány diáktársát éppen a tanár jól megdorgálja, mivel véleménycseréjét az ökleivel oldott meg és emiatt büntető munkát sorsolnak ki, ami természetesen a teljes épület kitakarítását jelenti. Rinon elgondolkodik egy picit a helyzeten, majd kobakjában megszületik egy ötlet. Tudja miképpen fogja mai napját eltölteni! Így furfangos mosollyal, indián szökdécselve hagyja el az iskola falait és keress magának egy jó kis búvóhelyet, ahol előkészülhet majd a leányzó fogadására. Egy üres sikátort választva, betéved. Körbe tekint, hogy biztosra menjen, álcája most is beton biztosként funkcionál. Miután egy árva lélek sem figyeli őt, végül Rinon leveti álcáját magáról amint bal szeméről a kontaktlencséjét elrakja és pálcájával köríves mozdulatot téve, saját magára mutatva, előáll a méltán híres Karmester, a zenészek csínytevője és mások púpjának a háta, aki miatt soknak idegei már szétrepedtek! A Maestra! Ezután visszaoson az iskolába. Lélekenergiáját felhasználva, nagyokat szökdécselve végül az épület első emeletének ablakához ér észrevétlenül, pontosan ott, ahol éppen a büntetésben lévő hosszú szőke hajjal és edzett testtel rendelkező leány mossa fel az iskola padlóját. A Maestra hallkan kinyitja az ajtót amint hátat mutat neki kiszemelt áldozata. Magához varázsol egy szájharmonikát, kényelembe helyezi magát az ablak szélébe és elkezd játszani egy igen ismerős nótát, ami még kedves gesztus is lehetne. Ha nem éppen Börtön Jazzt játszana.
- Lesitteltek haver!
Énekli nagy hangon a nótát, mint egy igazi fekete leányzó, kinek a Jazz a vérében van. Élethű előadás! Ha a lány nem nézne hátra azonnal, még akár el is hihetné, hogy éppen egy híres Jazz énekes tért volna meg hozzá, hogy előadjon neki valami szépet. Viszont ugye az a baj ezzel a „szép” dallammal, hogy voltaképpen börtöntöltelékek dalolják, hogy aztán idejüket valahogyan eltöltsék. A szájharmonika még tetézi is a hangulatot. A dallamok között folyton felcsendül a Maestra éneke, ami jelen helyzetet, kifigurázva felvázolja a leánynak.
- Pedig ártatlan vagyok ember!
A tanárom viszont tetű velem!
A kakáját kell kimosnom innen!
Pedig nem öltem embert!
Ooo yeah! Hát ilyen a börtön élet!
Kérem az ügyvédemet!
A bíróságon fellebbezek!
A szabadságomat követelem!

Rácsok között nem akarom letölteni az életemet!
A Maestra végül nótájával végez majd a lányra néz. Eltünteti szájharmonikáját majd aztán kalapjából elővesz egy zacskó gumicukrot majd hangosan elkezdi csámcsogva elfogyasztani. Vajon mi fog ebből kisülni? Még is mit tervezett mára csínytevőnk?

4
Belváros / Re: Szivárvány Pláza
« Dátum: 2019. Dec. 17, 12:22:09 »
Fergeteges találkozás!

Beköszönt az est. Az utca fényei kivillognak, az emberek száma pedig lassan csökken. Sokaknak most nyugovóra kell térnie, hiszen a munka, iskola és egyéb teendők várnak néhányukra, akik elakarnak valamit érni az életükben. Persze sajnos vannak olyanok kik inkább az egyszerűbb, de annál kockázatosabb életet választották és hol rabolnak, fosztogatnak és olykor társuk életére törnek vagy szimplán drogokkal igyekeznek szivárványszínekkel dúsítani az eddigi szürke hétköznapjaikat. Viszont eme este nem ettől igazán érdekes. Hiszen ezek majdnem mindennaposak. Nem. Nem shinigamiról akarok én itt most beszélni. Sokkal inkább egy találkozásról és annak konklúziójáról. Ahhoz viszont, hogy erről véleményt mondhassuk, ismerjük meg mostani esetünket! Szóval! Amint az este beköszönt Karakura városába és az emberek zöme vagy java része már nem a nyílt utcákon csámborog, megjelenik a semmiből az éjszaka közepén, egy magas kalappal, rózsaszín ruházattal, lila és rózsaszín színekkel tarkított szemekkel megáldott leányka, ki jó kedvűen és táncikálva, botját pördíti bal kezével, miközben azon töri éppen a fejét, hogy vajon mivel is üthesse el? Temérdek terv eszelődik ki, fondorlatos koponyájából. Arrancarok megviccelésétől kezdve, hollowok megtáncoltatása, de akár egy két gyenge balek shinigami megfosztása is a kobakjába szökken. Viszont gyorsan rájön, hogy egy pöppet túl unalmassá válna, ha folyton csak ugyanazt csinálná. Kéne a változatosság! Midőn ezen töpreng, érdekes lélekenergiát érzékel nem messze. Egy ideig elgondolkodik majd úgy dönt, megnézi magának, vajon miféle szerzettel fogja megáldani a sors? Vidáman, indián táncba kezd és a nyomot kezdi követni, miközben megidéz magának egy furulyát és azon kezd el játszani egy szép muzsikát. Útja egy plázához vezet. Emberek szinte alig, hisz ily idő tájt már zárva szokott lenni. Viszont a Maestra tudja, hogy ha egy pláza zárva is van, lehet benne valaki vagy valami! Úgy dönt, bölcs lenne az illető fölött lennie, így amint bejut az épületbe, furulyáját nyomban eltünteti és felszökken a lépcső segítségével az első emeletre, egészen ama helyhez, ahol a lélekenergia tulajdonosa tartózkodik. A korláton át a földszintre nézve, megleli eme tulajdonost, de ahelyett, hogy magára vonná figyelmét, fogja magát és a korlátot székként használva kiül, majd kalapját leemeli és egy zacskó gumicukrot vesz elő. Kalapját vissza is teszi fejéhez majd ekkor hangosan kinyitja zacskóját és hangos csámcsogással megkezdi hadműveletét. Vajon a shinigami észre fogja venni eme kis hölgyeményt, ki látszólag mit se törődve a veszéllyel, szépen magában hosszasakat csámcsogva jó ízűen eszi gumicukrát vagy lehet a Maestranak kéne először villantania, zsenialitásából, hogy észrevegye? Miféle találka fog ebből kisülni? Fergeteges estének nézhetnek most elébe. Egy szolgálatban lévő shinigami egy kleptomániákus, furfangos csínytevővel szemben. Mi lesz a konklúziója mai történetünknek? Hamarosan kiderül.

5
Csevegő / Re:Játszanék
« Dátum: 2019. Okt. 20, 16:20:11 »
Sziasztok!

Akinek lenne esetleg kedve Maestrával megismerkedni, szeretettel várom privát üzenetét! ;) Igyekszek mihamarabb reagálni. Bármelyik faj szóba jöhet! :)

6
Karakura High School / Re: Napló
« Dátum: 2019. Okt. 20, 15:34:42 »
Hello! Szeretném a karakteremet iskolába jelentkeztetni:

Neve: Izakura Rinon
Osztály: Felső tagozat/I. Évfolyam

7
Lejelentő / Re:Avataralany-választó
« Dátum: 2019. Okt. 20, 15:20:04 »
Helló!

Szeretném lefoglalni avatár alanyomnak Jakuzure Nonont a Kill la Kill című animéből!

Köszönöm szépen! :)

8
Lejelentő / Re:Színfoglaló
« Dátum: 2019. Okt. 20, 15:17:34 »
Hello bello dello mello!

Szeretném eme aranyoska poszt színecskét lefoglalni: #FF44D9

Grazie! ;)

9
Lejelentő / Re:Pontozósdi
« Dátum: 2019. Okt. 20, 15:15:13 »
Hello bello mello dello!

A Maestra eljött, hogy pontocskáit eloszthassa a következők szerint! Khm! *Előveszi zsebéből a hatalmas papíruszt majd egy szemüveget*

Tehát!

Fegyveres harc: 1
Pusztakezes harc: 1
Helyváltoztató képesség: 1 + 3
Reiryoku Manipuláció: 1 + 2
Különleges képesség: 1 + 5

Reiyroku kezelés: 1

Erő: 0
Ügyesség: 0 + 1
Gyorsaság: 0

Grazie!

10
Előtörténetek / Izakura Rinon
« Dátum: 2019. Aug. 09, 14:10:16 »
(click to show/hide)Név: Izakura Rinon (A Maestra)
Nem: Nő
Kaszt: Ember
Kor: 16

"Ha gyönge a lelked, tompa a kardod éle."

Hányszor halhattuk már ezt a mondatot! Kicsit unalmas már nem? Viszont muszáj megemlítenünk eme elhíresült szöveget, hiszen mai történetünk alapját képviseli. Mielőtt a történetet megismernénk, feltennék egy kérdést felétek. Volt már úgy veletek, hogy van valaki, aki nagyon idegesít titeket? Aki mindent megtesz, hogy a napotokat elrontsa? Esetleg a levesetekbe beleköpött akár szó szerint? Raboltak már el tőletek értékes tárgyakat? Ami a legfontosabb! Megtudjátok mondani, hogy hol találom a tollamat? Mintha úgy emlékeznék az asztalomnál hagytam. Helyette egy névjegykártyát találtam. Magasságos egek! Azt hiszem kiraboltak engem…

Történetünk egy városban kezdődik. Karakurában ahol az emberek jó kedvűen éldegélik mindennapjukat. Bár a város látott már jobb napokat is. Emlékeztek ezekre a dolgokra ugye? Aizen, előtte még a Hollowok is támadásba lendültek és akkor még nem is beszélnék a quincyk incidenséről, amik ugyan nem okoztak nagy kárt, de szereplőikben annál inkább. Viszont van valaki. Aki nem igazán törődik eme konfliktusok súlyával. Sokkal inkább kihasználja a helyzetet és ahol csak tud, szórakozik. Azért, hogy magát szórakoztassa. Mondhatni számára az egész város, helyzet, maga a színpadot képviseli, ahol előadást kell tartson és a bennük lévő szereplő emberek, arrancarok, shinigamik, quincyk és még sokan másokat a saját együttesének tagjaként tekinti. Akiken szórakozhat. Kezdjük az elején!

Holdfényes este köszönt a városra. Az emberek javában a munkahelyükről indulnak haza, a diákok már lefekvéshez készülnek, maximum néhány fiatal éli ki fiatalságát, esetleg a bűn szervezetek lépnek mozgásba. A tizenharmadik osztag két bátor tagja is csatlakozik a város estéjének életébe. A kapun át kikelve az egyik fiatal shinigami meghatározza feladatának pontos helyét, ahol ellenőrzést kell lefolytatnia. A város múzeumában furcsa jelenségeket lehetett észlelni. Mintha hollowok tanyáznának előszeretettel. A jelentésük szerint valószínűleg egy tárgy okozhatja. A két shinigami rögtön útra is kell a múzeum bejárata felé. Szerencsére nem kell figyelniük a sétáló emberekre, hiszen észre sem veszik őket. Belépve a múzeum főbejáratának küszöbén, rögtön észlelik a hollowok reiatsuját. A két shinigami egymásra néz majd bólintással fejezik ki, hogy tovább indulhatnak az ismeretlenbe. A dinoszauruszok terméjénél ahol középen egy hatalmas tirex csontvázát lehet meglelni, rögtön kiszúrnak egy arrancart aki éppen keresgél valamit. Hovatartozását rögtön kiszúrjak mivel maszkja csaknem beborítja a teljes fejét. Koponyája például teljesen bevan fedve. Viszont a két bátor shinigami amint tesz két lépést, az arrancar egy ceroval üdvözli őket. Nem kérdez csupán cselekszik. A két shinigami rögtön válaszként kardjukat előveszik, hogy készen álljanak a támadásra. Ekkor viszont két nyíl kettejük között elsuhan. A csatába becsatlakozik két quincy is, akik szintén úgy tűnik nagy érdeklődést mutatnak a hely iránt. Padhelyzet alakul ki, ami nagyon is jól mutatja, hogy konkrétan háromszög formát alakítanak ki egymás között. Egy ideig mindenki egymást méregeti majd az egyik quincy szemüvegét megigazítja és felteszi a kérdést.
- Nos… úgy látom patthelyzet alakult ki. Mindannyian tudjuk miért vagyunk itt. Kell nekünk az ereklye. A kérdés az… kié lesz?
- Ez eléggé egyértelmű barátocskám. Az enyém!
Válaszol az arrancar nagy hangon, kimutatva nagyszerűséget. Közben az egyik kezével már cerot formáz, hogy újfent készen álljon a támadásra. A quincy felnevet társával együtt nagy hangon. Eközben a shinigamik egyike a lélekmobiljához nyúl, de az arrancar gyors meglepetésszerű támadásával kilövi a shinigami kezéből az eszközt. Válaszul mindenki egymásra szegezi fegyverét.
- Valakik itt pusztulnak el és vannak, akik túlélik. Azt ajánlom, hogy ne avatkozzanak bele a Gotei Jusantai dolgaiba. Bár így is-úgy is maguk fognak itt elpusztulni.
- Próbáld meg shinigami. Így is fárasztó már a jelenlétetek!
- Ebben egyetértek!
Mindenki készül a támadásra. Úgy tűnik itt ma vérfürdő lesz. Amint viszont egymás torkára esnének, hirtelen a hangszórókból, zene kezd szólni, ami miatt a jelenlévő öt szereplő koncentrációját megzavarja. Egyenesen a hangok irányába terelik figyelmüket. Hol jobbra hol balra fordítják fejüket és érthetetlenül állnak a dolog mögött. Arra már rájöttek, hogy ezt nem ők csinálják. A kérdés az, hogy ki? A zene hirtelen elhallgat majd hangos ropogások törik meg a csendet. Az egyik shinigami meg is leli a hang forrását a T-rex csontváz fejének tetején. Egy rózsaszín hajú kislány, karneváli stílusú ruházattal, ami szintén kimagaslóan pink színekben tündököl, kalapjával együtt. Az öt szereplő értetlenül tekint a kislány felé, aki mosolyogva és mit sem törődve a figyelemmel, majszolja tovább a cheetos chipset mintha mi sem történt volna. Egy idő után a chips kifogy. A lány összecsomagolja majd háta mögé dobja és csak ezután foglalkozik a jelenlévőkkel.
- Na! Nem akarnak csetepatét? Vagy már elment a kedvük tőle?
Az öt delikvens egymásra néz. Nem értik, hogy ennek a lánynak elment a négy kereke vagy direkt tett fel egy olyan kérdést, amit nem igazán tenne fel egy ember, ilyen hasonló helyzetben. Az arrancar cerora vált és a lány felé lőne. Hirtelen aztán ez meghiúsul miután a koncentrációjából kivezényli amint a kislány karmesteri pálcáját meglengetve elő varázsol egy szép trombitát az arrancar kezébe. Ellenfele reflexből megfogja a trombitát és már hozzá is vágná a feladóhoz, de ekkor hirtelen elkezdi úgy fogni a hangszert mintha készen állna arra, hogy most előadást fog tartani. Szó szerint ki is húzza magát. Arcáról leírik a düh minden aspektusa. Úgy tűnik viszont, hogy tehetetlenné vált. A kislány tovább folytatja a műveletet és mindenki kezébe oda varázsol hangszereket. Az egyik shinigami kezébe egy elektromos gitárt jelenít meg, míg a társának dobverőket. A két quincy pedig hegedűt kap. Mire viszont a hangszert ők is eldobnák, már késő. Valamilyen úton módon el nem akarják ereszteni.
- Mi az ördög?!
Hangosan felszólal a quincy miután tapasztalja, hogy nemhogy a hangszert nem tudja hozzávágni a kislányhoz, de hogy még figyelme is csak rá összpontosul és senki másra az már gyanússá vált a számára ahogyan a többieknek is. A kislánynál virgonc vigyor elevenedik meg. Lehetséges, hogy csapdába csalta őket? A lány behunyja egy pöppet a szemeit majd újra kinyitja és karmesteri pálcáját és szabad kezét felemelve válaszol a quincy kérdésére.
- Hát nem elég egyértelmű? Önök mostantól társulatom tagjaivá váltak! Bravissimo! Viszont kár, hogy nem tudják saját magukat megtapsolni, hogy milyen szerencsés helyzetbe kerültek, de nem kell aggódni! A mai előadás bizonyára érdekes és felemelő lesz! Akkor hát… kezdhetjük? Mindenki kérem adjon bele apait és anyait! Tiszta, precíz hangokat várok el önöktől!
- Te szórakozol velem?
A kislány töprengő fejet vág egy icipicit majd a quincy felé mosolyog.
- Én mindig szórakozom! Az élet szórakozásból áll nem, de bár? Ó, egy pillanat!
A lány precízen leugrik a T-rex fejéről és mint egy balerina akképp is ér földet. Az egyik shinigamihoz sétál, aki tehetetlenül a hangszerét fogva vár az utasításra. Arcáról látszik nem igazán szeretné, ha valamit csinálna vele a kislány. Lassacskán a shinigamit elkezdi tolni egészen az arrancar háta mögé szabad kezével, miközben pálcáját még mindig olyan tartásban tartja, mint amikor a zenészeknek jelzi karmesterük, hogy a mű hamarosan elkezdődik. Amint megfelelő pozícióba állítja a shinigamit, rögtön eléjük áll majd ördögi vigyorral a következő szavak hagyják el a száját.
- Akkor hát! Tre, Due, Uno!
A pálca lendítésével a jelenlévő szereplők megkezdik szólaltatni hangszerüket. Szegény arrancar feje rögtön koppanó hangokat ad ki miközben a shinigami dobverőjével ütögetni kezdi megfelelő ritmusban. Egy érdekes darabot játszanak, ami nem egy ismerős komoly művet takar. Sokkal inkább mintha egyedi lenne. A kislány nagy mosollyal az arcán annyira elkezdi élvezni a zenét, hogy közben táncot is jár lábaival. Ő az egyetlen, aki élvezi a mostani helyzetet. A többiekről ez nem mondható el. Játszanak és játszanak megállás nélkül. Amint a zenét abbahagyták, kezdik is elölről ahogyan a lány lengeti pálcájával az utasításokat. Egy darabig a zene belengi a múzeum falait. Szerencsére a riasztó nem szólal meg. Valószínűleg a quincyk már gondoskodtak róla nehogy a rendőrök azon nyomban indulásra készen beviharozzanak az épületbe miközben munkájukat végzik és talán a személyzet emberei a múzeum területén is mélyen alszik egy két jól irányzott ütésnek köszönhetően. Miután a lány jól ki szórakozza magát a látványon és a hangokon, végül befejezi az előadást, ami után hangos lihegések sorozata töri meg a meglévő csendet. A lány eközben mosollyal az arcán megtapsolja őket. Az arrancar eldobja magától a hangszert és rögtön cerot akarna formázni, de ekkor hirtelen összeesik és kérdő tekintettel mered kezeire. A többiek is hasonló sorsra jutnak. Összeesnek mintha kilométereket futottak volna. Megizzadva és kifáradva lihegnek.
- Hát igen! A concertok általában fárasztóak szoktak lenni, de ilyen a zenészek élete! A jó hangok érdekében, áldozatot hozunk! Nos akkor… miért is jöttek ide? Ja igen. Ereklye miatt… lássuk csak. Hol lehet ez a bizonyos ereklye? Itt van a szobában ugye kedves arrcsi?
Az arrancar felé mosolyog, aki eközben vicsorgó fogakkal, türelmetlenül várja, hogy széttéphesse a leányzót, aki elsétál a különböző leletek mellett. Közben rá néz a jelenlévőkre. Amikor látja, hogy az egyik quincy nagy tágra nyílt szemekkel néz felé, a lány elmosolyodik majd betöri az üveget pálcájának segítségével és kivesz egy kéz nagyságú csontot, amit alaposan meg is figyel. Rá néz a jelenlévőkre és mindegyikük ideges fejet vág, ami számára egyértelművé teszi a dolgot. Ez lenne az a bizonyos „ereklye” ami miatt idejöttek páran.
- Komolyan emiatt jöttek önök ide? Ez csak egy… csontváz. Nem annyira értékes, de bizonyára önöknek sem, úgyhogy el is vinném!
A lány már a kijárat felé indul szerzeményével, de hirtelen megáll és megcsapja egy picit a fejét a tenyerével.
- Ó, pardon! Majd elfelejtettem! A névjegykártyámat!
Zsebéből elő kotorászik öt névjegykártyát majd a delikvensek felé oda dobja. Ezután mélyen meghajol majd ennyit fűz csak hozzá.
- Ha esetleg elakarják magyarázni ki is rabolta ki önöket, mondják azt: Hogy a Maestra tette! Így van uraim! Nevezzenek Maestranak! Köszönöm az előadást! Legközelebb remélem találkozunk!
A lány még feléjük is integet és kilép a múzeum ajtajából. Jó messzire kerül a bűntett helyszínéről majd amint eléri a Karakurai folyó partot egy híd alá vonul, ahol pálcáját magához lengetve, normális iskolás ruhában kezd tengődni, miközben a hangjegyek szállingóznak ki belőle egyenesen a pálcájának végébe. Amint a műveletet sikeresen végre hajtotta, karmesteri pálcáját belső zsebébe eldugja majd szerzeményét a folyóba dobja.
- Kacat. Nem ér semmit, de legalább nem fogja a városlakókat háborgatni!
Ezután csak egy út maradt neki hátra. A haza út. A Maestra ma is, ahogyan legtöbbször is megtette, pompás előadást tartott.

Értitek a hasonlatot azzal kapcsolatban, hogy a gyönge a lelked tompa a kardod éle?

Vajon ki lehet ez a titokzatos Maestra? Egy jó tevő? Esetleg gonosz tervei vannak a világgal? Szimplán csak egy csínytevő, aki másokon szórakozik? Nos, vagy kiderül vagy nem. Egy viszont biztos. Ahol a Maestra jár, ott muzsikának szólnia kell!


Mikor nem Maestraként tervezgeti csínyeit, életének két fő területének megfelelő ruházattal rendelkezik:

Mikor iskolában kell tevékenykednie, a megfelelő uniformisban tengeti napjait némi kis kiegészítővel. Rózsaszín harisnyájával és bolyhos karkötőjével igyekszik saját jellemét kidomborítani az emberek felé. Haja és szemeinek írisze is eme színt képviseli. Ámbár heterókromiai jegye nem látszik, hiszen mikor nem Maestraként tevékenykedik, nagyon odafigyel arra, hogy kontaktlencsét viseljen, elkerülve azt, hogy lelepleződjön. Ha még is őt gyanúsítanák megvan hozzá a megfelelő válasz, amivel elterelheti a gyanút róla.
 
Idolként egy balerina, karneváli uniformisban tipeg szárnyakkal a hátán és cipőjén is, nem mellesleg eme motívum kalapján is megfigyelhető. Hosszú botjával igyekszik tánc koreográfiáját még látványosabbá tenni a nézők számára. A rózsaszín színeket felváltják a sötétebb és világosabb kék színek, de akadnak azért pinkesebb színek is ruházatán, de nem annyira vészesen. Természetesen itt is kontaktlencsét használ.

Ha esetleg nem idolként vagy iskolásként, esetleg Maestraként tevékenykedik akkor divatos ruházatot igyekszik magára ölteni. Főképp azokat a ruhadarabokat kedveli, amitől cukibbnak és csinosnak nézhetne ki.


Életét nevezhetjük kettősnek, emiatt két fajta szerepet is használ, amik valamilyen úton módon közel állhatnak valódi jelleméhez, de az őszképp nem teljes. Képes hitelesen eljátszani a szerepeit, ami azért olykor irigylésre méltó. Emellett nagyon kíváncsi, érdeklődő és vidám. Nagyon ritka, ha valami miatt elszontyolodna a kedve. Szerencsére viszont kislány kinézetének köszönhetően általában nem szokták sejteni, hogy nagyon is alapos és precíz. Igyekszik megfelelő stratégiában dolgozni a mindennapokban. Általában Maestraként mikor mások orra alá tőr borsot, van célja. Ezeket nem szokta mások orra alá dörgölni, hiszen szerepének hitelességét nagyon fontosnak tartja. Másképpen viselkedik Idolként és Iskolásként, mint Maestraként. Eme két szerepet ketté szedi. Míg Idolként a cuki kislány képét mutatja a világ felé, Maestraként egy előadó művész csínytevőként igyekszik megmutatni magát, hogy aztán mások agyára menjen.
Signore e signori! La Maestra Comparire!
(Hölgyeim és Uraim! Megjelenik a Karmester!)
Típus: Hipnózis

Amikor Rinon felveszi a Maestra formáját, ekkor aktiválja rejtett képességeit, amit nagyon eldug a világ szeme elől. Ahhoz, hogy a formáját felvehesse, karmesteri pálcájának végét maga felé kell mutatnia majd a bűvészekhez hasonló mozdulatsorral magára ölti ruházatát. Ekkor rózsaszín aura veszi körül, majd a pálca végéből hangjegyek szállingóznak ki, amik egyenesen Rinon felé kúsznak végig a testén. Ezután ruha alakot vesznek fel, aminek végeredménye eme pompás ruházat, ami a képen is látható. Hosszú kalapjával és a karneválokhoz illő öltözetével készen áll arra, hogy a Maestraként elhíresült csínytevőjeként, borsot tőrjön mások orcájára.

Symphony-ái(Képességei)

I. Symphony: Instrumentum(Hangszer)
Eme képességgel a Maestra képes a pálcájának lendítésével hangszereket elő varázsolni a semmiből. Amerre ő mutat ama hangszer ott fog megjelenni. Ha netán egy személyre mutatna a pálcájának végével, akkor bizony ama hangszer az illető kezében fog megjelenni. Eme hangszerek kívülről nem látszanak ártalmasnak. Valójában viszont egy piszkos trükként vannak jelen. A Maestra a hangszerek segítségével képes hipnotizálni és aktiválni további képességeit. Emiatt, ha a Maestrának nincsenek „alanyai” akik zenélnének neki, sajnos védtelenné válik. A hangszertől meglehet ugyan szabadulni, de szerencsére a Maestranak vannak tartalék hangszerei, amiből jó sok mennyiséget képes elő állítani.  Viszont csak annyit amennyire jelenleg képes. Szintenként egy plusz hangszer megjelenítésére lesz képes, növelve ezzel a tár kapacitását. Ha a maximum kapacitást elérte és netán újat akarna létrehozni, egy meglévő hangszert kell neki eltüntetnie. Kezdésként csak öt hangszert képes előállítani.

(Fontos tudni: Aki megérinti A Maestra egyik hangszerét annak nagy a valószínűsége, hogy a hipnózis alá fog kerülni miután a második képességét aktiválni fogja. Természetesen ez ellen van védelem. Elsősorban a nála gyengébb LP-jű ellenfelek ellen van hatása a hipnózisnak. Továbbá, ha sikerül valahogyan a Maestra koncentrációjából kilökni, akkor a hipnózis képessége nyomban deaktiválódhat. Viszont megvan az esélye, hogy újra hatalmába kerítse a szerencsétleneket amíg a hangszerei jelen vannak. Továbbá a Maestranak látható távolságban kell lennie ahhoz, hogy hipnotizálni tudjon valakit. A Maestra természetesen szabadon tud mozogni és sétálni, ha úgy tartja kedve. A lényeg, hogy a pálcáját lendítgetnie kell.)

II. Symphony: Concerto(Hangverseny)
A Maestra eme képességgel tudja megzenéltetni ellenlábasait, akit kiválasztott, esetleg a kezébe nyomta ama hangszert, amit ő maga jelenített meg. Pálcájának lendítésével az alanyok késztetést éreznek, hogy a hangszerük felé nyúljanak és készen álljanak a mű elkezdéséhez. A Maestrának gondolatban el kell képzelnie milyen művel is szórakoztassa saját magát majd amint sikeresen elképzeli magában a mű kottáját, a megfelelő lendítésekkel pontosan ama zeneműt fogják megszólaltatni, amit Ő akar. Az alanyok tudatuknál vannak ilyenkor, de nem tudnak semmit tenni az ellen, hogy ne a hangokkal foglalkozzanak. A piszkos trükk ekkor lép érvényben. Miközben az alanyok zenélnek neki, folytonosan elgyengülnek és a végén annyira gyengévé válnak, hogy a meglévő képességeiket sem lennének képesek aktiválni, mert túlságosan fáradtnak érzik magukat. Természetesen ez csupán ideiglenes. Ilyenkor jobb, ha a Maestra nyúlcipőt fog, mielőtt drága haragtartói csúnyán összevernék.
(A gyengülés hatása csupán egy körig tart.)

Legfontosabb kellékét képviseli a karmesteri pálcája, ami két részből:
1.   Maga a karmesteri pálca
2.   Pálcájának meghosszabbítására való eszköz.

Emellett Maestraként belső zsebében névjegykártyákat tart, amin a következő adatok szerepelnek:
Név: A csodálatos Maestra
Lakhelye: A zene világa
Telefonszám: Te kis huncut!
Email: nincsemailcimem@maestra.com
Legyen megtisztelve, hogy Önt kirabolhatta a méltán híres csínytevő Maestra. Remélem élvezte az előadást és hamarosan találkozni fogunk! Puszi!

Egy síp aminek segítségével magára vonhatja mások figyelmét ha arra szükség van.+ Előadást tartani
+ Szórakozni másokon
+ Megszerezni becses tárgyát
+ Névjegyeket osztogatni
+ Maestraként tevékenykedni

- Akik belerondítanak az előadásába
- Csúnya beszéd
- Erőszak
- Perverz rajongók
- Ha lopni merészelnek tőle11
Belváros / Re:Candy shop
« Dátum: 2019. Máj. 02, 14:27:54 »
Az Artista meg egy Katona

Shadow csak némán zsebre dugott kezekkel figyeli az Artista minden mozdulatát. Főképp gyanús elemeket keress, amik akár lebuktathatják vagy esetleg arról árulkodhat, hogy ellenséggel van-e dolga. Szerencsére eddigi megfigyelése alapján arra enged következtetni, hogy nem jelent veszély forrást és valóban igazak azok az információk, amiket a fiú közöl felé. Nem igazán lepődik meg a reakción mikor közli vele az Artista, hogy nem igazán az erőssége amaz, amit Shadow képvisel személyében. Nem kenyere az erőszak. Nem hiába tartja pöppet szánalmasnak emiatt. Számára egy fiúnak keménynek kell lennie és ha kell a sárban, vérben ázva, golyók röpködése mellett is állnia kell a sarat. Számára csak is katona példa volt az életében. Ők voltak úgymond az első férfiak, akiket életében látott. Emiatt ideális partnere is körülbelül erre a mércére lehetne feltenni. Ámbár Shadow nem tud ilyen mély érzelmeket táplálni más iránt és még soha életében nem feküdt le senkivel, de ha egyszer megtörténne egy ehhez hasonló dolog, valószínűleg egy keménykötésű férfival élné át az első komoly éjszakáját, ami után valódi nőnek mondhatná magát. Bár nem igazán érdekli a téma mivel pontosan tudja, hogy munkájában nem férnek bele komoly vagy esetleg szexuális kapcsolatok. Ráadásul Papija öngyilkosságot követne el vagy éppen a partnerét nyírná ki, ha egyszer is a fülébe jutna, hogy drága Kiddoja megosztotta az ágyát egy fiúval.
- Fightolhattál volna. Még ha ki is puncholják az összes teeth-edet a szádból, legalább talkolhattad volna másoknak, hogy you are not a fucking lame boy. Ehelyett bitchként viselkedtél. You know boy… the world nem holmi cukor or fucking pink cartoon. Ez itt a kőkemény real world! Ha téged megakarnak fuckolni, akkor you fuckolod first or you will die very soon.
Ebben a biztonságos városban is megeshetnek gyilkosságok. Shadow pontosan tudja ezt már. Olyan csúnya és ronda munkákat elvégzett, aminek következtében jó pár ember a halálát lelte. Neki nem kellet mást tennie, mint elhelyezkednie és várni az áldozatra majd meghúzni a ravaszt, elhúzni a helyszínről és bezsebelni az Ügynökségtől a kívánt jutalmat, amit a munkája során megérdemel. A pénz, amit szerzett, legtöbb esetben véres. Minden egyes petákja legalább egy ember életét takarja. Minél nagyobb volt az a bizonyos összeg, annyit ért maga az áldozat élete. A társadalom által létrehozott eddigi legbetegebb viccei közé tartozik amaz a munkakör, amit Shadow éveken át töltött be és a mai napig is betölt. Az Artista mondataitól Shadow rákapcsol. Előre tesz annyi lépést a fiú felé, hogy előtte legyen majd mélyen a szemébe tudjon nézni.
- Monster bárkiből lehet. Even you! I met lots of bastards és tudod mi volt similar? That line. Amit éppen talkoltál nekem. So yeah… i think you can too! The question is. You know yourself, hogy egy monster vagy. If your life is at stake, belive me… képes lennél killelni valakit.
Tapasztalat alapján biztosan tudja ezt állítani. Került már ehhez hasonló helyzetben. Konkrétan eme helyzet indította el arra az útra, ahol éppen tart. Ennek hatására az emberek élete nem jelent neki semmi mást. Papijának szavaival élve, úgy gondolkodik mások életére, mint a hentes a húsra. Feldarabolja őket, levágja és pénzre cseréli. A fiútól pár lépést megtesz hátra, hogy beszélgető partnere levegőhöz jusson, ha netán nem igazán volt kényelmes az előbbi szituáció, amit Shadow teremtett meg. Kérdésére megkapja a választ. Agyában elraktározza eme fontos információt.
- I will check it one day, mikor lesz time-om. Anway, next time ha beléd kötnek, puncholj vissza és don’t act like a bitch! See ya!
Shadow ezután elfordul majd a kijárat felé veszi az irányt. Ha netán egyszer kedvet kap cirkuszi előadást nézni maximum benéz. Esetleg, ha arra fele fog szólni egyik munkája, hogy éppen valamelyik előadót kéne hidegre tennie, tudja, hogy merre keresse. Még az is lehet, hogy egy nap a fiút nyilvánítják ki célpontnak. Vajon újra találkozni fognak vagy esetleg ez volt az egyetlen alkalom? Az élet majd eldönti.


*Köszönöm a játékot! :) *

12
Belváros / Re:Candy shop
« Dátum: 2019. Márc. 28, 12:13:41 »
Az Artista meg egy Katona

Felhúzza egyik szemöldökét miközben a szájában a csoki pálcikát szopogatja. Nem tudja eldönteni nevessen a fiú viccén vagy sírjon. Számára ez a próbálkozás, amit most nyújtott nem igazán ütötte meg amazt a mércét, hogy röhögjön. Meglehet, hogy az is közrejátszik az egészben, hogy a fiú nem képes megvédeni magát, ráadásul nem is ismerősök. Egy percig némán bámul a fiúra. Pontosan a tekintetét figyeli hosszasan. Próbálja kielemezni, hogy a fiúban miféle rejtett jellem lapulhat, ami okozhatna meglepetést. Tapasztalt már olyan helyzeteket, hogy valaki tök gyengének és szánalmasnak mutogatta magát és amikor egyáltalán nem számított rá kiderült, hogy az illető félős majom egy képzett orgyilkos volt, akit az ő megölésére képeztek ki. Szerencséjére volt annyi esze, hogy nem bízott benne százszázalékosan. A fiú esetében sem tesz kivételt. Kisegíti, ha kell, de nem fogja az életét rá bízni. Maximum Papija jöhet szóba. Ha ő nincs akkor saját kezébe veszi az életét.
- Dude… that was lame…
A táblacsokira hegyezi tekintetét miközben az előtte lévő Artista elkezdi megenni. Szakmai ártalom már nála, hogy bármiféle tárgy egy ember kezébe kerül, alaposan megfigyeli és elemezni kezdi. Ételek esetében furcsa nyomokat próbál kibogozni, amikből megállapíthatja, hogy az étel ehető-e vagy esetleg mérgező. Rosszabb esetben a fiú előtte meghal. Viszont mivel a boltban vette az Artista nem nagyon kell megerőltetnie Shadownak magát, hogy ellenőrizze az árut. Kilencven százalék az esély arra, hogy a vett árú ártalmatlan. Tíz százaléka mérgező, mert az áru lejárt. Legrosszabb esetben gyomorrontást eredményezhet. Az Artista magyarázata még jobban megerősítette már amazt a tényt, amit már régóta sejtett vele kapcsolatban.
- Nope. Nem a suitod a problem. Hanem a talkod, a hairod and your eyes tell me the truth. You are a lame.
Közben közelebb sétál a fiúhoz. Nem fenyegetően. Inkább csak elég közel merészkedik, hogy éreztesse vele, amit éppen mondani akar. Zsebre dugott kezekkel, szájában a csoki pálcikát szopogatva méregeti látványosan majd csak utána folytatja a mondatát.
- That man fucked you. És te nem doingoltál semmit. Úgy waited-eltél mint egy dick. So yeah. You are a gay or a fucking lame boy.
Fülét hegyezni kezdi amikor a fiú újfent magyarázatot ad. Jellemébe kis betekintést nyer. Elemezni kezdi magában minden szavát. Kulcs mondatokat keres és talál is. Az első, ami szöget ütött fejében a kihasználtság, mint fogalom és hogy volt már elégszer belőle. Fontos információk birtokában jutott. Az előtte lévő Artista kihasználhatott embereket, különösen nőket. Legalább is Shadow emezt sejti most. Óvatosságra inti magát. Bár nem lép fel fenyegetően, kezei sem mozdulnak, de számítani fog bármi furcsaságra. Nyomban kifogja törni a tag kezét és lábát, ha azt veszi észre éppen fegyverhez nyúl vagy esetleg tényleg be próbálkozik nála.
- So you was an Asshole than. Mik ki nem derülnek rólad Boy! What did you do the girls? Just fuck? Or something else. Murder? Valakit murdeltél?
Kérdése egyértelmű. A válasznál nem a szavakat fogja elsősorban figyelni, hanem a reakciókat. Lehetséges, hogy a végén egy sorozatgyilkossal van dolga, akinek pszichés problémái vannak. Akkor viszont szó nélkül kikapja a Berretát és lelövi. Nem bírja az ilyen pszichopatákat. Nem is kérdez. Hanem inkább lő. Sajnos viszont a körülmények miatt formálisabban kellene eljárnia, ha kiderülne, hogy az Artista valóban gyilkos lenne. Kideríti hol lakik, majd egy Cheytac m200-as mesterlövész puska segítségével véget fog vetni az életének. A kérdést hallva félmosolyra nyílik az arca.
- You don’t wanna know.
Shadow tudja, hogy a válasz kritikus lenne. Inkább ezért a jól bevált „jobb, ha nem tudja” kártyát húzza elő a zsebéből. Legtöbb esetben a célpontot megöli. Ha az Artista tudná, hogy hány palit és szemétládát tett jégre valószínűleg nem igazán akarna vele beszélgetni. Bárhogyan szépíthetjük, de sajnos tényként kell kezelni. Shadow igazi foglalkozása és szakterülete az emberölés. A Ghost Ügynökség berkein belül mára művészetté avanzsálódott képességei. Sose hagy szemtanukat és mindig sikerrel jár. Még ha olykor sérüléseket is szenved el.
- I wanna ask a question. It’s simple. Melyik cirkusznak a tagja vagy?
Ámbár mindenképpen felakarta tenni eme egyszerű, de nagyon lényeges kérdését, viszont úgy gondolta várni fog még vele. Ha kideríti melyik cirkusznak is dolgozik, ellenőrizni fogja a szava hihetőségét aztán majd felhasználja később, ha szüksége lesz rá. Mondjuk, ha éppen őt kéne kiiktatnia. Miközben a választ várja, hátat fordít és elsétál pár lépést az Artista elől, miközben megfigyeli a sok finomságot, amit talál. Cukrok, nyalókák, csokik mindenhol. Nem igazán az ő ízlése. A csokipálcika és maximum a Gekota mint franchise termék érdekli igazán itt Japánban. A többit feleslegesnek érzi vagy túl elcsépeltnek.

13
Belváros / Re:Candy shop
« Dátum: 2019. Márc. 13, 18:02:18 »
Az Artista meg egy Katona

Shadow csokis pálcikáját szopogatva figyeli az előtte lévő Artista minden mozdulatát, beszéd stílusát, reakcióit. Ügynöki képességeinek köszönhetően hamar rá tud jönni, hogy az előtte lévő pasas nem ártalmas és ha még is megtámadná, nem telne bele neki egy másodpercbe se és a túlvilágra küldené. A lelkét meg elpusztítaná, ahogyan a protokoll megkívánja, hogy ír magja se maradjon. Nem hagyhat szemtanukat, még a shinigamiknak vagy az arrancaroknak sem. A Ghost Ügynökség kiléte titokban kell maradjon. A cél érdekében minden eszköz megengedett a számára. Valószínűleg a shinigamik nem díjaznák a Ghostok működését, de amíg nem tudnak róluk semmit, addig szabadon tevékenykedhetnek. A fiú kérdésére csak felhúzza a szemöldökét újra. Nem mérges, se nem pedig ideges. Inkább nem érti, hogy a fiú nem vágta le egyből, hogy Shadow nem az a fajta leányzó, aki elvárja, hogy meghajoljanak előtte és bálványozzák. Sokkal inkább irtózik is ettől. Főképp, hogy megannyi diktátort küldött már a halálba előszeretettel. Nem bírja az olyan alakokat, akinek az egójuk pöppet átbillen a határvonalig. Az olyanokat előszeretettel rúgja le vagy tanítja móresre. Sok ilyen fickóval volt már dolga, akiknek az önbizalma túlságosan nagy volt. Általában elvesztették az egyik fogukat vagy rosszabb esetben a végtagjuk bánta. Esetleg koponyatörés is szóba jöhet, de általában az illető meghal.
- Afghanistan. From the fucking hell. Nem bírom a felesleges respectet boy. Elég thankselned and thats it.
Zárja rövidre a témát, nehogy tovább kezdjen faggatózni. Szerencsére hiába tudna meg egy két dolgot a fiú Shadowról, hiszen a körülményeknek köszönhetően semmiféle információt nem tudna kicsikarni az internet világából. Nem beszélve arról, hogy Shadow nem létezik. Ő egy fantom, akit gyilkosságra képeztek ki. Ha valakit el kell tenni láb alól és gyorsan, általában Shadow a megfelelő személy, aki elvégzi a piszkos munkát. Adatai személyigazolványán mind hamis, kivéve származását. Ahmad Al Saliha állneve amit Japánban használ, sokszor kisegítette a kényes kérdések elől. Hozzászokott ahhoz, hogy hihetően kell hazudnia. Valószínűleg még a hazugság vizsgáló se tudná eldönteni, hogy valóban hazudna-e egy adott állításról. Nem meglepő, hiszen egy Ghostnak tudnia kell füllenteni, ami általában minden Ügynökségnél elvárható. Cápa mosoly jelenik meg arcán mikor észreveszi, hogy a fiú elszégyenül magában.
- So you are a virgin than? Keep up boy! Fuck some girl and someday you became a man or a woman. Decide which.
Csipkelődéseit csupán ártatlan poénnak szánja. A környezet, amibe belenőt, folyamatosan hasonló csipkelődések sorozatát kellet elviselnie. Nem beszélve arról, hogy Mentora is sokszor húzta az agyát. Ezért is nagyon szerette és szereti a mai napig. Talán emiatt is köszönhető annak, hogy Shadow nehezen vesz magára akármit, ha netán beszólnának neki, mert egyből kontrázik valamivel ami talán sokkal sértőbb és keményebb mint amit neki szánnak. Az újabb kérdést hallva magára néz egy pillanatra majd újfent a fiúra hegyezi tekintetét.
- Szerinted?
Költői kérdésként szánja. A fiúnak vagy leesik vagy sem. Nem is baj, ha egyáltalán katonának nézi. Amíg nem tudja meg róla, hogy Ügynök, a katona kiváló álca arra, hogy ne gyanakodjon arra, hogy Ügynökként roppant piszkos munkákat végez, ami talán nem feküdné meg az Artista gyomrát.
- And you are an artist correct? Gay too? Nem szégyen.
Visszavágásként és tényleges kérdésként teszi fel. Nem igazán zavartatja magát, ha véletlenül meg is sértené ezzel. Úgy gondolja, hogy ha nem veszi magára akkor könnyebb neki is, de ha még is, akkor nem foglalkozik vele tovább és elmegy. Nincs kedve nagy gyerekekkel foglalkoznia miközben azon morfondírozik, miképpen is tudna hozzálátni Papija felkutatásában. Mindenképpen kapcsolatokat kell kialakítania. Lehetőleg olyan kapcsolatokat, akik semmilyen körülmények között nem állnak kapcsolatban a Ghostokhoz. Kérdés megtudja-e valósítani.
- Do you have a girlfriend boy? Esetleg megvan már a target? Because ha így próbálnál womant grabelni, a goalod eredménye one fucking shit and nothing.
Természetesen afféle jótanácsként említi meg. Kicsit még elgondolkodik mit kéne még mondania a fiúnak, ami még hasznos lehetne. Eszébe jut az előbbi fiaskó, amibe belekeveredett. Már is megvan mit kéne még hozzátennie.
- Egyébként, ha next time valamelyik motherfucker megakar puncholni, just kick to te dick. Hatásos.
Tapasztalatból mondja. Sokszor volt olyan helyzetben, hogy egy katona mogyoróját olyan erősen megrúgta, hogy utána a földön jajveszékelt az illető egy darabig. Olyankor Shadow csak elővette a hangtompítós pisztolyát és fejbe lőtte az illetőt, hogy véletlenül se keltsen további felesleges zajokat. Zsebre dugott kézzel várja a reakciókat vagy esetleg a további kérdéseket, ha netán a fiú felakar tenni. Esetleg, ha munkát kínálna azt sem vetné meg. Viszont artista munkát tuti nem vállalna. Maximum a testőr jöhet szóba. Persze ha megtudja fizetni.

14
Belváros / Re: Candy shop
« Dátum: 2019. Febr. 20, 16:15:01 »
Az Artista meg egy Katona

Küldetés teljesítve. A fickót semlegesítette és már csak arra vár, zsebre dugott kezekkel, hogy elhagyja az épületet majd jól megérdemelt csokis pálcikáját kikérje. Eközben kérdését is felteszi az Artistának, hogy biztosra menjen, hogy a civilnek semmi baja nincsen. Szúrópróbaként azért még megfigyeli, hogy külső sérülések nyomai láthatóak-e majd csak azután foglalkozik a csoki pálcikáival. Shadow egy időre felhúzza a szemöldökét mikor észreveszi, hogy meghajol előtte az artista. Nem igazán szokott ehhez hozzá, pedig már egy jó ideje Japánban él, még is az ilyen apró kulturális dolgokat nem igazán tudta magáévá tenni. Betudható ez annak, hogy Shadow stílusa, jelleme nem összeegyeztető a Japán kultúrával. Heves, agresszívabb és lazábban fogja fel a dolgokat. A szigorú szabályokat nem igazán szokta betartani és ahol lehet azt át is hágja. Maximum Mentora szabályait követi becsülettel és persze jó okkal. Főképp azért, mert valahol Papiját családtagként kezeli és apjaként tekint reá. Ezért is fog mindent megtenni, hogy előkerítse valahogyan, ha kell még a halálból is visszafogja hozni Buddyval együtt.
- Boy!
Szól rá Shadow kicsit erősebb hangon, hogy rá figyeljen. Nem akarja bántani, még ha külső szemmel kicsit úgy hallatszott mintha mérges lenne rá. Katonai tapasztalatainak köszönhetően a jegyek és stigmák rá ragadtak, így ez a hangjára is igaz mikor, ha kicsit is felemeli akkor az másoknak enyhén szólva nem túl kellemes, ráadásul parancsolóbb hangnemet vehetnek észre a hangjában, ami nem áll messze a valóságtól, de Shadow inkább figyelem felkeltésként használja.
- Elég lett volna thankselned. Nem needelem tőled, hogy itt bowoljá nekem! Nem vagyok a Jedi Mastered úgy knowolom!
Teszi hozzá Shadow miközben elrágcsálja a csokipálcikáját. Érti valahol, hogy ez egy szokás és normális esetben hagyta volna az egészet a csudába, de mivel nincs most jó kedve Papija eltűnésének köszönhetően így hát most ez hangulatára is kihat és előfordul, hogy pöppet érzékenyebbé vált. Ami másoknak azt jelentheti, hogy keze és lába előbb fog mozdulni mielőtt kimagyarázhatnák. A bocsánatkérés nem fog működni. Elég egy rossz szó és Shadow kezei fegyverré alakulnak át.
- So cirkusz. I see… but to bad. Legalább érthető, why nem puncholtál be a dickheadnak. Next time, rúgd meg a ballját. Az hatásos. Ha pedig girl, just fuck her and go. Általában a hisztis bitcheknek a vaginájuk thirsty.
Shadow szavai nyersek és durvák is. Viszont valahol van valóság alapja. A lányok terén, csupán feszültségét vezette le valahol. Esetleg utalás is lehet az Artistának, hogy szüzességét másodperceken belül veszítse el amint alkalom nyílna rá. Lehet, hogy előítélet, de Shadow nem hinné, hogy az előtte lévő fiúnak túl sok tapasztalata lenne a lányok terén.
- And? What the hellért jöttél ide? Candy or what?
Kérdései általánosnak tűnnek, mivel azok is. Shadow már rutinból teszi ezt. Ha netán valami turpisságon kapná a fiút akkor ultimátumot mond neki és még előnyhöz is juttatná, hogy fusson. Lehetséges nem tudna messzire menni, mivel Shadow a Berettával egészen jól tud célozni messziről is.

15
Belváros / Re: Candy shop
« Dátum: 2019. Febr. 17, 22:01:57 »
Az Artista meg egy Katona

Vörös kód készülődik háza táján. A mobil telefonján nem tudja elérni Papiját, se nem pedig Buddyt akivel szoros kapcsolatot ápolt Mentora. Nem beszélve arról, hogy Tsuki és a másik quincy leányzót sem tudta elérni. Pedig még meg is beszéltek egy találkozót, miután az egész Bunnys ügy elcsitult. Sóhajtva tudatosul benne, hogy ezúttal újfent egyedül maradt. Szerencséjére munkahelye még mindig áll, a Ghost Ügynökség továbbra is fizet a szolgálataiért nem kis összeget és még művelheti kedvenc elfoglaltságát, hogy szerel. Lényegében két munkahellyel rendelkezik. Ráadásul a szerelő hely egészen rugalmas, bár betudható annak, hogy némiképpen van fogalma a dolgozóknak, hogy Shadow egy katona. Ennyi elég is volt, hogy tudják, ha nem jön be dolgozni, általában katonai ügyeket intéz. Nem is kell többet tudniuk róla. Szerencséjére, célpontot még nem kapott és megbízással sem zargatták eddig. Egy nap el is gondolkodott, hogy kihasználhatná a lehetőséget és nyomozhatna egy kicsikét még is Mentora és Buddy hova tűntek. Biztos volt benne, hogy az eltünésük nem lehet véletlen. Legalább is Shadow szerint. Szokásosan miután ágyából ki kell, elmajszolja az utolsó megmaradt csoki pálcikáját, miközben Berettáját tisztogatni kezdi. Miután fegyverét alaposan le ellenőrzi, betárazza és elrakja a zsákjába, amit magához is vesz. Tudta jól hova kell most mennie. Elfogyott a csokipálcikája így mindenképpen utánpótlás után kell mennie. Szerencsére már van annyira tájékozott, hogy tudja hol kell beszereznie. Kilépve a házból, rögtön a buszmegálló felé veszi az irányt. Amint a busz megérkezik rögtön fel is szál és a belvárosig meg sem áll. Amint a megfelelő megállóhoz ér, rögtön lebattyog a buszról és a Candy Shop nevezetű bolt felé veszi az irányát. Közben elgondolkodik azon, hogy még is hogyan fogjon hozzá a nyomozásának anélkül, hogy a Ghost Ügynökség tudomást szerezzen róla. Nem szeretné, ha éppen lekövetnék még is mit csinál, hiszen megígérte Papijának, hogy a Ghostot távol tartja a családi dolgoktól. Már amennyire tudja. Tisztában van vele, hogy sajnos Ügynöksége eléggé rafinált ahhoz, hogy megtudják figyelni anélkül, hogy ő azt tudná. Ezért is igyekszik jól átgondolni miképpen is tudná elvégezni a dolgát anélkül, hogy a Ghost Ügynökség beledugja az orrát. Gondolatait félbeszakítja egy ideges hang. Fejét a forrás felé fordítja és megpillantja az ablakon keresztül, hogy egy jó nagy darab fickó éppen egy artistába köt bele.
- Oooh C’mon! Another motherfucker…
Jegyzi meg magának Shadow és tudja jól mit kell tennie. Nem is habozik. Nyomban belép az épületbe és oda sétál a célpontjához. Krav Maga fogást alkalmazva a férfi tenyerét felfelé ívelve nyomja lefelé, aminek következtébe már térdre is rogy.
- Okay Asshole… egyenes leszek. My mood is fucking shit. So pls… Go home!
Biztonság esetébe még jól szájba is rúgja a fickót, hogy nyomatékosítsa akaratát. Nem telik bele két percbe és célpontja rögtön futólépésbe kezd és elhagyja a helyszínt. Shadow egy jó nagyot sóhajt. Nem igazán van abban a hangulatban, hogy neveléssel húzza az idejét. Emiatt is választotta a brutálisabb megoldást, ami lehet, hogy traumát okozz másoknak, de legalább eléri célját és ráadásul az artista egészsége is biztonságban van. Meg is fordul a bajba jutotthoz majd alaposan megméri szemeivel. Valahogyan összerakja a képet, hogy miért is kötődtek belé. Semmi baja nem volt a melegekkel és a mássággal, így nem igazán zavarta az artista látványa.
- Are you okay boy? Looks like valami cirkuszi artista lehetsz, but javíts ki, ha netán mistakelek. A szokásost needelném!
Utolsó mondatát az árus felé szegezi aki rögtön a csokis pálcika doboza felé nyúl. Shadow rögtön előkapja kártyáját majd lehúzza a kiállított eszközön és beüti pin kódját. Amint ezt elintézi rögtön magához is veszi a pálcikát és már kibontja a csomagot, hogy a szájába elhelyezze kedvenc csokiját. Ezután újfent az artista felé fordul és felé tartja a csomagot.
- Do you want some?
Nem igazán zavartatja magát. Megvárja amíg az artista elfogadja ajándékát vagy esetleg elutasítja és csak ezután tesz fel egy újabb kérdést.
- So bro… minek vagy így suitolva? Valami előadás lesz? Cirkusz or pankráció? Which?
Miközben válaszát várja, csoki pálcikáját szájában szopogatni kezdi és elmereng azon, hogy még is miképpen tudna nekifeküdni annak, hogy kiderítse vajon Mentora és családja merre mehetett.

Oldalak: [1] 2 3 ... 7