Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Üzenetek - Kurosaki Isshin

Oldalak: [1]
1
Küldetések Hueco Mundoban / Re:Hívatlan Látogatók
« Dátum: 2019. Ápr. 23, 15:34:15 »

Megkérlek Titeket, ne csak a saját részeteket olvassátok el, hanem mindenkiét, így teljes a kép, amiből láthatjátok, hogy pontosan mi történik.


(click to show/hide)
(click to show/hide)
(click to show/hide)
(click to show/hide)


Ellenfeleitek bár iszonyatosan erősek, ahogy látszik, Ők sem érinthetetlenek, és legyőzhetetlenek, ám ez még nem jelenti azt, hogy elbízhatjátok magatokat!

(click to show/hide)

Kérdés esetén keressetek chaten, vagy PÜ-ben nyugodtan ^-^

Postolási határidő: 2019. 05.04. 20:00

2
Pályázatok / Re:Shihōin Souji pályázatai
« Dátum: 2019. Márc. 31, 16:22:55 »

Haló! :o

Szépen összerakott, megírt pályázat, bár sajnálom Kouhei halálát, sajnos ilyen a shinigami élet. Ettől függetlenül a pályázatod és a zanpakutuo módosításod is elfogadom, így Souji a második osztag új hadnagya.

Gratulálok a hadnagyi kinevezésedhez, ne felejtsd el lejelenteni a rangból eredő plusz pontjaidat a lejelentőben!

Jó játékot!


3
Küldetések Hueco Mundoban / Re:Hívatlan Látogatók
« Dátum: 2019. Márc. 29, 21:29:38 »

Megkérlek Titeket, ne csak a saját részeteket olvassátok el, hanem mindenkiét, így teljes a kép, amiből láthatjátok, hogy pontosan mi történik.


Az ellenfelek cselekedeteiből egy dolgot szűrhettek le. Harcolni jöttek, de nem azért, hogy megöljenek Bennetek. Valami kell Nekik. A portál továbbra is nyitva van, bár Kamill érkezése óta nem történt vele változás. Valószínűleg sérthetetlen, bár ez nem derült ki konkrétan. Legalábbis Kallisto, vagy a többiek biztos megakadályoznák, ha bántani próbáljátok. Társaitok reakcióit, cselekedeteit továbbra is láthatjátok, és reagálhattok is rá, amennyiben persze jelen vagytok az adott esetnél.
(click to show/hide)
(click to show/hide)
(click to show/hide)
(click to show/hide)
(click to show/hide)

(click to show/hide)

Kérdés esetén keressetek chaten, vagy PÜ-ben nyugodtan ^-^

Postolási határidő: 2019. 04.09. 20:00

4
Pályázatok / Re:Kuroji Rei pályázatai
« Dátum: 2019. Márc. 22, 15:12:18 »
Haló! :o

Szépen felépített iromány, nem találtam benne kivetnivalót néhány helyesírási hibán kívül, és a kiválasztott zenék is jól passzolnak a pályázat hangulatához.

A pályázatot elfogadom!

Gratulálok a megpályázott fegyveredhez, és tárgyadhoz!

Jó játékot!

5
Pályázatok / Re:Dionisia Maribell Vega pályázatai
« Dátum: 2019. Márc. 22, 15:04:22 »
Haló! :o

Nagyon szép pályázatot írtál, egy-két elgépeléstől eltekintve nincs baj vele, nagyon tetszik. Azért javaslok a hölgynek egy saválló ruha beszerzését a jövőre való tekintettel. :o 

Nem mondhatok mást, minthogy elfogadom a pályázatod! :3 Gratulálok a Espada-beli kinevezésedhez!

Ne felejtsd el lejelenteni az rangból adódó plusz pontjaidat a Pontozósdiban!

Jó játékot!


6
Küldetések Hueco Mundoban / Re:Hívatlan Látogatók
« Dátum: 2019. Márc. 17, 16:14:47 »

Megkérlek Titeket, ne csak a saját részeteket olvassátok el, hanem mindenkiét, így teljes a kép, amiből láthatjátok, hogy pontosan mi történik.

Miután megnyitotta a kaput, Kallisto tesz néhány lépést oldalra, s most közvetlenül az átjáró mellett áll, ugyanazzal az elemző, jéghideg tekintettel, mint eddig. Adrián felbukkanása látszólag nem rendíti meg nagyon mélyen, sőt, arcán mintha elégedett arckifejezést látnátok, ha ugyan lehet ezt bármiféle reakciónak nevezni. A neki szánt sértegetésekről tudomást sem vesz, csak annyit érnek el vele az illetők, hogy világoskék íriszeit rátok szegezi, míg beszéltek, és a szokásosnál is lenézőbben néz rátok, mintha valami undorító dolgot nézne az ember, amire egy kis ideig muszáj figyelni. Sem Adrián attrakciója nem vált belőle ki semmilyen reakciót, sem pedig Leyre támadása. Látszólag egyeltalán nem félti Punchot, és meg van róla győződve, hogy tudja kezelni a helyzetet. A Hrafninak, illetve Lunának mondott szavai után továbbra is mozdulatlanul áll a portál mellett, mintha csak várna valamire. Ekkor minden előzmény nélkül a portál mintha egy pillanat erejéig megremegne, de semmi szokatlan nem éreztek, csak annyit, hogy a környéken kellemes fuvallat fut végig, pedig errefelé nyilván nem nagyon fúj a szél.

(click to show/hide)
(click to show/hide)
(click to show/hide)
(click to show/hide)
(click to show/hide)

A beszélgetés még tovább tart ebben a körben, bár érezhetitek, hogy lassan harcra kerül a sor, egyelőre még nem következik be. Ha úgy tetszik, éppen a harc előtti utolsó "béketárgyalások" zajlanak épp a két fél között. Akik egy helyen vannak, értelemszerűen látják és hallják a társaiknak címzett dolgokat, illetve reagálhatnak is, karakter viselkedésüktől és intelligenciájától függően. A macskát egyelőre hagyjátok figyelmen kívül, de legalábbis ne lépjetek vele interakcióba. Ő csak ott van, és figyeli a történéseket.

(click to show/hide)

Kérdés esetén keressetek chaten, vagy PÜ-ben nyugodtan ^-^

Postolási határidő: 2019. 03.27. 20:00

7
Küldetések Hueco Mundoban / Re:Hívatlan Látogatók
« Dátum: 2019. Márc. 07, 18:38:40 »
Vex, Dion, Hrafn, Leyre:

Vex mondandóját a feje mellett elzúgó, nagy erejű cero szakítja félbe, ami pusztító erővel suhan az ellenfelek felé, ám nem ér célba, ugyanis a becsapódás előtt mintha neki csapódna valaminek, s mint egy labda, egyszerűen visszapattan onnan, ahonnan jött, egyenesen Leyre, Hrafn illetve hátra maradt társaitok irányába. Leyrének bár pár szál hajtincse ugyan megpörkölődik, nagyobb baja nem esik, mert sikerül az utolsó pillanatban kitérnie saját ceroja elől, illetve Hrafninak is sikerül megúsznia a visszapattant támadást, igaz nem sokon múlt. A támadás hatalmas porfelhőt kavart az eddig nyugodt sivatagban, s nem látni semmit, csupán érzékelni tudjátok a négy reiatsu-forrást. Kisvártatva hangos kacagás hallatszik a porfelhőből.
- Vicces Fiú...tetszik. - hallani a jűkedvű, vicces hangon beszélő fiatal női hangot, ám mást nem mondd. Ekkor egy suhintást hallani a porfelhőből, ami olyannak tűnik, mint mikor egy hatalmas fegyvert lengetnek meg a levegőben, s a keletkezett lökéshullám hatására most mind a négyeteket beterít a por, prüszkölésre, köhögésre késztetve bennetek, illetve a látótávolság szinte a nullára csökken egészen addig, míg pár pillanat múlva kitisztul a levegő, s eltűnik minden felkavart homok. Ekkor pillantjátok meg ellenfeleitek, akik közül három Nő, az utolsó pedig egy látszólag teljesen átlagos, fekete macska, aki három társa mögött ül, és igyekszik leporolni, lenyalogatni bundájáról a port, majd miután ezzel végez, egész egyszerűen elvégzi dolgát Hueco Mundo kellős közepén, majd ráérősen, macska módjára betakarja munkásságát.
Az egyből lerí a trióról, hogy a középen, magabiztosan, jéghideg tekintetét rajtatok tartó szépség a vezetője. Egyfajta megmagyarázhatatlan, tekintélyt parancsoló, félelmet keltő aura veszi körül, amely azt ígéri, hogy nem érdemes szórakozni Vele. Ránézésre nem nagyon hatotta meg, hogy szó nélkül megtámadtátok Őket. Két másik társa kicsivel előtte állnak, ránézésre parancsra várva. A magasabbik magabiztos vigyorral arcán, Diont fixírozza, míg az alacsonyabbik, kifejezéstelen arccal Leyret bámulja, de egyelőre nem mozdulnak. A páncélos alak kifejezéstelen arccal néz végig rajtatok egyesével. Leyre-t épp csak egy pillantásra méltatta, a Dionon is épp csak átfutott tekintete. Hrafnin viszont jó pár pillanatig elidőztek szemei, végül Vex következett, akit a többiekhez képest jóval hosszabb ideig méregetett, s alig láthatóan bólintott, de inkább csak úgy, mintha egy saját magának feltett kérdésre válaszolt volna. Ezután a mögöttetek, a távolban elterülő Las Noches fele néz, pontosabban arra, ahol társaitokat hagytátok, majd minden szó nélkül hátat fordít nektek, csettint egyet ujjaival, minek hatására egy átjáró nyílik meg, ám abból semmi nem bukkan fel egyelőre.

Leyre talán kissé átgondolatlan cerojának következményei miatt talán jobb, ha kicsit óvatosabban közelítitek meg az ellenfeleket. Szabadon beszélhettek a karakterekkel, reagálni, válaszolni fognak, ki-ki a jellemének megfelelően. A karakter leírásokat a spoiler részben megtaláljátok. A karakterek neveit értelemszerűen mindaddig nem tudjátok, míg ki nem derülnek ilyen-olyan módon.


Nina, Adrián, Elian:

Nina:
Továbbra is éhesen bandukolsz Las Noches külső peremterületein, Adriánt keresve. A nagy agonizálások, illetve éhezések közepette kilyukadsz egy hatalmas fal tövénél, s ekkor valahol a közelben mintha Adrián jelenlétét érzékelnéd, ám látni nem látod. Ekkor a fal másik oldaláról egy olyan hangra leszel figyelmes, mintha valami nagy robajjal, hangosan közeledne a fal felé, ám látni nem látsz semmit. Hatalmas robbanásra leszel figyelmes, Tőled kicsit jobbra, fent a magasban a fal felrobban, minden irányba port és törmelék darabokat szórva. Ezek nagy része elkerül Téged, ám a robbanás következtében a szerkezetileg sérült falból több hatalmas darab szakad le, az egyik épp a Te irányodba. Még ha meg is próbálnál elmenekülni, hiába, mert túl nagyok a törmelék darabok, és túl gyorsan haladnak feléd.

Elian, Adrián:
A falon tartózkodva érzékelhetitek, hogy Nina közeledik felétek - ha Elian nem ismeri Ninát, akkor csak egy arrancar reiatsut érzékel, illetve, ha odanéz, meg is láthatja a Kislányt-, társaitok pedig néhány száz méterrel előttetek tartózkodnak a homokdűnék között. Egyikük - ha elég jó a szemetek, azt is látjátok, hogy melyikük - menet közben egy cerot ereszt meg az ellenfelek felé, ami kisvártatva irányt vált, és egyenesen felétek halad, s hatalmas robajjal épp Elian alatt csapódik be a falba. Hogy direkt, vagy csak a véletlen műve az egész, nem tudjátok, de úgy tűnik, mintha a lövés célta tartott volna oda, ahol Ti ketten tartózkodtatok. A cero romboló erejének köszönhetően minden felé por, törmelék repül, illetve hatalmas, több mázsányi faldarabok is.


Adrián: A Cero közeledte miatt épp csak arra marad időd, hogy figyelmeztesd Ninát, majd neked is lépned kell, nehogy eltaláljon a lövedék. Téged több kisebb-nagyobb faldarab eltalál, ám a ruhád épségében való kisebb-nagyobb káron kívül nem okoz nagyobb gondot hála kőkemény hierrodnak. Ninának viszont annál inkább elkél a segítség, mert több, méternyi átmérőjű faldarab épp az alant tartózkodó arrancar-lány felé zuhan.

Elian: A robbanás nagyobb kárt nem okoz benned, azon kívül, hogy összekoszolja a ruhád az abból keletkezett por és törmelékfelhő, azt azonban Te is látod, hogy több, hatalmas faldarab zuhan egyenesen Nina felé. Rajtad múlik, hogy segítesz-e Te is, vagy csak végignézed, hátha agyon lapítja valamelyik darab a kis arrancart.

Kérdés esetén keressetek chaten, vagy PÜ-ben nyugodtan ^-^

Postolási határidő: 2019. 03.17. 20:00

(click to show/hide)

8
Pályázatok / Re:Leyre la Azucena
« Dátum: 2019. Márc. 01, 14:40:47 »
Haló! :o

Szépen kidolgozott képességeket, illetve pályázatokat alkottál. Meg kell hagyni, a Hölgyeménynek nagy a szája! :o

Mivel a kért javításokat elvégezted, így nem tudok mást mondani, mint hogy pályázatodat, illetve kinézet, képességmódosításidat elfogadom!

Gratulálok a megújult külsődhöz, képességeidhez, illetve espadai kinevezésedhez! Ne felejtsd el a pontozósdiban lejelenteni az espadaságból kapott plusz pontjaidat!

További jó játékot!
^-^

9
Nem Játékos Karakterek / Re:Fon Gentarō
« Dátum: 2019. Febr. 27, 19:08:27 »
Haló! :o

Tudtam volna még olvasni az ifjú Gentarō-ról, mert érdekes karakter! Szépen kidolgoztad, a képességekkel rendben van minden, ezért nem tudok mást mondani, minthogy az NJK-t elfogadom!

Azért a hangján kicsit vegyen lejjebb a jövőben! :o

Jó játékot! ^-^

10
Küldetések Hueco Mundoban / Hívatlan Látogatók
« Dátum: 2019. Febr. 27, 16:13:06 »
Hueco Mundoban ugyan olyan nap ez is, mint a többi. Mindenki a saját dolgával foglalkozik...edz, pihen, a saját dolgával törődik, vagy épp máséval, amihez kedve van. Semmi különös nem ígérkezik a mai napra ugyan úgy, mint az eddigiek során...

Azonban hirtelen  megérzitek, hogy négy, egészen különös lélekenergia-forrás tűnik fel Hueco Mundoban. Sosem éreztetek ehhez hasonlót (leginkább a különleges karakterek reiatsujához hasonlítanak, sőt, a negyedik pedig egyeltalán nem is emberi), de az biztos, hogy nem kedves délutáni cseverészés szándékával érkeztek, hiszen ki jönne erre a helyre barátkozni...?

A négy különös reiatsu tulajdonosa egy ideig egy helyben tartózkodik, majd hirtelen mozgásnak indul, épp Las Noches felé. Rajtatok áll, hogy hagyjátok-e őket elérni Hueco Mundo Kapitóliumát, vagy eléjük vágtok, és nem engeditek őket tovább haladni. Amennyiben bevárjátok őket, úgy város legkülső falánál, a nagy kapunál tegyétek. Aki úgy dönt, hogy a dolgok elébe vág, az haladhat néhány kilométert előre a sivatagban.

Kérdés esetén keressetek chaten, vagy PÜ-ben nyugodtan ^-^

Postolási határidő: 2019. 03.09. 20:00

(click to show/hide)

11
Pályázatok / Re:Kuchiki Tomoe pályázatai
« Dátum: 2019. Febr. 25, 20:26:49 »
Haló! :o

Nagyon szép pályázatot hoztál össze, szépen, aprólékosan kidolgozott képességekkel. Van vér a srác pucájában!

Nem mondhatok mást, minthogy elfogadom a pályázatod! :3 Gratulálok a kapitányi kinevezésedhez!

Ne felejtsd el lejelenteni a kapitányságból adódó plusz pontjaid a Pontozósdiban!

Jó játékot!

12
Küldetések / Hívatlan látogatók
« Dátum: 2019. Febr. 24, 17:48:50 »

Valahol Karakurában:
- Indulás. - szólal meg egy mély, ellentmondást nem tűrő női hang.
- Maah, végre, gyerünk már, majd halálra untam magam! - válaszol egy jókedvű, viccesnek tűnő szintén női hang.
- Egész nap semmit sem csináltál, csak tömted a fejed... - hallani egy mélabús, tényközlő hangot, ami ugyancsak egy Leányzóhoz tartozhat.
- Elég legyen! Küldetésünk van! Tudjátok, hogy Ő nem fogad el fiaskót...főleg azután, amit értünk tett. - szól az első, szigorú hang. A kis csoportnak van egy negyedik tagja is, de Ő egyeltalán nem beszél. A főnök szavai hatására azonnal csend lesz. A másik kettő csak egymásra néz, de nem szól. Nem mernek.  Inkább némán haladnak a csoport vezére mögött a néhány pillanattal ezelőtt megnyílt kapu felé...

Komolyabb hangvételű, inkább harc-orientált küldetés lesz, ezt vegyétek figyelembe jelentkezésnél. Aki nem postol határidőn belül, kimarad.

Küldetés fajtája: Normál küldetés

Játékosok száma: 5

Karakter fajta: Arrancarok, Espadák

Rang-LP megkötés: Nincs

Jelentkezési határidő:2019.02.26 20:00

Postolási határidő: 10 nap13

Van Valaki, Aki tetszik, de nem tudod, mivel mutathatnád ki neki? Unod már az olyan sablon dolgokat, mint egy csokor rózsa, szív-alakú édesség, meg hasonlók? Vagy senki sincs, akivel randiznál, de vannak Romcsi ötleteid? Akkor hajrá, most magad találhatod fel a saját Valentin napi kütyüdet! Legyen az kidou, fegyver, tárgy, ruha, akármilyen találmány is, ami a szerelemmel, Valentin-nappal kapcsolatos, ne habozd elküldeni!

Szabályok:
  • Egy user TÖBB művel is jelentkezhet!
  • PÜben küldd, akár kódolhatod is
  • A kütyük korhatár besorolását kérjük ésszerű keretek között tartani, ellenkező esetben nem kerül elfogadásra

Határidő: Március 17. 23:59

Kérdés esetén keressetek nyugodtan PÜben! ;)


Oldalak: [1]