Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Üzenetek - Sakamoto Fucking Naraku

Oldalak: [1] 2 3 ... 6
1
Küldetések az Emberek Világában / Re:A Negyedik Lecke
« Dátum: 2021. Febr. 18, 18:30:35 »
Úgy fest, hogy sikerült dupla hatost dobnia, mert bevették a dumáját. Nagyon foshatnak a törpétől, hogy elég a neve ahhoz, hogy reszkető kiskutyákká változzanak. Tuti nem találkoztak még latin anyákkal, akik papuccsal osztják az észt. De mindegy is, Narakunak ennyi is elég volt, hála az arcpakolásnak, még a piercingjei se tűnhetnek ki annyira.
- Megpróbálom a lehető legóvatosabban és lehetőleg lő távon kívül.- annyira emlegetik az erejét, hogy kezd viszketni Narakunak a tenyere, hogy saját kezűleg tesztelje le, mire fel ez a nagy foscunami. Lehet koppanna, de az is lehet, hogy nem, a múltkori csöcsös kurvánál csak nem lehet vészesebb a kertitörpe.
De végre maga maradt megint, elő is kapta a cigit, ráharapott egyre, majd jött a gyújtó is, hanyagul felcsapta a tetejét, meggyújtotta majd a cigit is. Elégedetten szívott bele, élvezte, ahogyan végigjárta a füst a nyelőcsövét, le egészen a tüdökbe, ahol tettek egy kört, majd visszafordultak, hogy Naraku orrlyukain át távozzon a káros füstöcske. A quincy pedig szeme sarkából kiszúrt egy tagot, aki őt figyelte.
~ Fasza, megint lehet magyarázkodni valakinek. Meg a picsába fogok én dumálni, akkor nem magyarázkodtam ennyit, amikor azt hittem, hogy felcsináltam azt a csajt. De ahogy hallottam, akikkel volt az a kis picsa, csoda, hogy nem nyerített a gyerek.- forgatta a szemeit, majd inkább elindult egy domb irányába, ha jól veszi ki a helyzetet, éppen mindenki a tűzzel van elfoglalva, itt a lehetősége, hogy lelépjen. Ott bassza meg sátor keresése, minden két méteren belebotlik valakibe, akibe nem kéne. Inkább foglalkozik az eredeti munkával, és megkeresi azt a bázist.
Nekiindult hát a sétának, a cigit pedig menet közben rádobta egy másik sátorra, hátha az is lángra kap majd, lesz itt sütögetés utána, csak győzzék kolbásszal.
Nem igazán tud mást tenni, csak dühödten fújta ki a levegőt, lehet előző életében fókákat vert agyon, és azért szop most ennyit. Szemből és hátulról is vannak, igazi szendvicsbe került.
~ Amilyen kicsi, olyan idegesítő és sipákoló a hangja.- de úgy fest, hogy a sárpakolás, és a fényviszonyok miatt megint csak nem bukott le, ki is kell használni az alkalmat, bunyó nem lesz, négy az egy ellen nem nyerő arány.
~ Oh hogy fognád már be te Kertignóm, így hogy válaszoljak, hogy folyton pofázol?- de legalább volt ideje arra, hogy kigondoljon valami hazugságot, ma meg már annyit lódított, hogy egy politikusnak is becsületére válna.
Kihúzta magát, komoly arcot vett fel, mélyített valamennyit a hangján, és rekedtessé is tette, és reméli, hogy sokat nem kell így dumálnia, nem egy Bale a Batmanből, hogy sokáig bírja.
- Miss. Aschenbernner tisztelettel jelentem, hogy az elfogadhatatlan külsőmre a magyarázatom az, hogy a detonáció közelében tartózkodtam és a robbanás általál keltett lökéshullám a földre, azon belül is a sárba taszított, más mentségem nincs. Természetesen az egyenruhám tisztíttatásának minden költségét állni fogom. A dombon tartózkodásomnak oka pedig az, hogy egy gyanús küllemű egyént véltem látni, aki erre tartott. Feltételeztem, hogy a merénylő lehetett az. Illet rá a leírás, fekete, tüskés, hosszú haj, durva és mogorva arckifejezés, a szájában pedig cigeretta volt. Mivel a táborban a legtöbben az oltással voltak elfoglalva, így magam indultam el, hogy elfogjam a szökevényt és visszavigyem, hogy felelni tudjon a tetteiért. Feltételezem, hogy az utánam érkező társam is hasonló okokból tarthatott erre.[/i]- elhallgatott, mert kezdte úgy érezni, hogy nem bírja már sokáig a torka. De hogy másik meg miért jött utána, nem tudja, nem is igazán érdekli, legalábbis addig biztos nem fogja, még nem derül ki, hogy lebukott, mert akkor fel kell kapnia a nyúlcipőt, nincs leállás és bunyó, szerencsére gyors volt, nagyon is gyors, mint a fekete, aki megtudja, hogy apa lesz.


2
Küldetések az Emberek Világában / Re:A Negyedik Lecke
« Dátum: 2021. Febr. 10, 17:06:36 »
A tervének minden pontját kiszámította, minden kockázattal számolt, de sajnos mindig is rossz volt matekból. Hamar arccal a sárban találta magát, valahogy már meg se lepi a dolgok ilyesfajta alakulása. Egyébként is jobban leköti az, hogy a filmekkel ellentétben a robbanás okozta lábról ledöntés fájdalmas tud lenni.
- Nem, tényleg nem az én napom…- motyogta még mindig a földön fekve, majd pedig lassan kinyomta magát és térdre helyezkedett, nyelvét végig fútatta a szájában, összeszedve egy részét a sárnak, ami belekerült majd kiköpte azt. De nincs idő itt sárfürdőt venni, azt csak úgy a jó, ha csajokkal kell birokra benne.
Felállta majd csípőjére tette a kezeit és kicsit megmozgatta a derekát, ropogott a gerinc, de rá is fért egy ilyen pofára esés után. De ideje folytatni a küldetését, vagyis a mellékküldetést, ami beszaladt valahogy.
- O a kurva anyátok.- motyogta az orra és sár alatt. Ilyen a szerencséje, már is megtalálták, de a jelek szerint hála annak, hogy úgy néz ki, mint aki egy disznóval fetrengett, nem ismerték fel. Ki is húzta magát és beleegyezően bólintott, megy hát, hogy a picsába ne menne, menne a francba innen legszívesebben, csontkovácshoz, az a minimum. De csak nem engedik, sőt, vissza akarják vinni a startmezőre. Még csak az kéne, könnyen bukta lehetne az egészből, és nem biztos, hogy megint mázlija lenne. Bár valami megütött a fülét; harmadik foglyot. Ezek szerint lehet a kis rohanó banda közül kettőt elkapta. Fasza, csak nem léphet le innen úgy, hogy itt hagyja a maradékot. Szar ügy, hogy lelkiismeretet nővesztett.
- Szerintem nem kell megnézni, hogy ott van-e még, vagy se. Biztos, hogy ez belsős munka volt. Más nem lehetett a merénylő, csak a fogoly, vagyis immár szökevény. Ha megengednek egy javaslatot, jelentést kell tennünk Miss Aschenbrennernek, még mielőtt túl késő lenne. Pontosabban én ezt fogom tenni, nem akarom magamra haragítani Őt.- játszotta a rémültet.- Javaslom, hogy maguk ketten ellenőrizék, hogy ténylegesen megszökött-e a fogoly, addig én jelentést teszek, és talán akkor mind a hárman meg úszunk egy büntetést mulasztás miatt, vagy éppen egy kivégzést.- arra tud alapozni, hogy ez a két diszfasz is fosik a Törpétől, és ennyi elég nekik ahhoz, hogy hagyják lógva Narakut, van fontosabb dolga is, a parancsnoki sátor keresése mondjuk, bár tippjére vagy a legnagyobb lesz, vagy az, amelyik kb középen helyezkedik el, vagy mindkettő egyszerre.


3
Küldetések az Emberek Világában / Re:A Negyedik Lecke
« Dátum: 2021. Jan. 28, 17:58:28 »
- Nida, egy csúzli. A fene azt a csaló fajtádat.- kancsitva nézett a fegyver csővére. Sajnos őket is elérte a fejlődés és már nem csak kardokat és nyilakat meg íjakat használnak, ebből a távolságból pedig… lehet, hogy el tudna kerülni egy lövést, de a másodikat már biztos nem, és még az első is eléggé kérdéses. Sajnos túl közel van, és nincs kedve még egy piercinghez, olyanhoz legalábbis biztos nem, ami kilőné a fejéből azt a fene nagy tudományt.
- De nyugi, csak átmentem jellicle macskába, tudod, ami a Macskákban van. Azért mozgattam úgy a vállaimat is, ez a csábítótáncuk vagy ilyesmi, nekem ez jött le belőle. Belőled meg kinézem, hogy vagy akkora köcsög, hogy nézted. Gondoltam egy próbát megér, tudod, megengedem, hogy levezesd a felgyülemlett gőzt úgy, hogy lecummantasz itt gyorsba. De semmi buzulás, nem nézünk egymás szemébe, se puszi előtte meg utána és ilyesmik, csak egy gyors cumi, hogy mindenki elégedett legyen.- még cuppogó és cumizó hangokat is adott ki a szájával és dobott egy kacsintást is mellé. Azt pedig csak remélni tudja, hogy nem veszi komolyan és nem mennek át kicsit homokosabb partokra. Mert akárhogyan is nézi, itt bizony ketten vannak egy sátorban és mintha lett volna egyszer egy ilyen film, két cowboyal a főszereppben.
Nincs ideje arra, hogy a hanggal foglalkozzon, előbb ki kell használnia a lehetőséget és hátulról elaltatni a fickót és amint sikerült, még ráadásnak a nyakára is rátaposott, nehogy véletlen itt felébredjen és rosszalkodjon egy kicsit később.
- Huh, oké, ez fura volt. Akármilyen mókus alatt tört le az ág, köszi, jár a mogyi.- jöhet a tervének a másik része, a lecsupaszítás és beolvadás. Azt meg remélheti, hogy nem egy olyat kapott el, aki szereti telifingani a ruháját.
Mielőtt kilépett volna a sátorból csak kilesett, terepfelmérés, és meglátva pár járművet, egy széles vigyor terült szét az ajkán. Meg is formálódott egy terv a fejében. Faszt a lopakodásba és meglapulásba, inkább akció mint kémfilm.
- Nem kell neked a zokni se.- mondta a hullának és lekapta a lábfejéről őket majd a saját zsebébe tömte bele és kilépett a sátorból.
~ A kurva mindenit, fel vannak már ezek szerelve... mi a…?!- megfordult, mert megint csak megérezte az ágas mókus lélekenergiáját, és amennyire kitudja venni, megtermett egy mókus volt, sőt, elég emberei alakja volt, legalábbis abból, amit kitudott venni, erre tud következtetni. De ki tudhatja, hogy mit rejt a csuklya? Lehet alatta félig tényleg mókus feje van, nagy fülek és szőrős arc. De hálából csak kap majd valamit, de az ujját nem nyújtja Naraku, harapta már meg mókus.
~ Nyugszik fiúk, nem wc-re kell várni.- rácsapott mindkét térdére, hogy térjen vissza beléjük az élet, nincs idő itt a remegésre, ráér még arra később is, nem hinné, hogy csak egyszeri lenne a találkozás.
~ Nah, akkor legyen egy kis tűzijáték.- a járművek már megvannak, és bár elég sokan vannak, úgy fest, hogy jópáran egy irányba menetelnek, ott lesz a kijárat, de az majd később jön. Most egy kis szórakozás, kicsit hangos lesz remélhetőleg, de nem baj az, a szomszédok biztos nem fogják kihívni a jardokat egy kis buli miatt.
Nem hívva fel magára a figyelmet indult el pár kocsi felé. S mikor odaért hozzájuk kereset egyet-egyet, majd az üzemanyagsapkákat lecsavarta, ha kellett akkor erővel, majd beledugta a zsákmányolt zoknit, éppen annyira, hogy azért ki is lógjon belőle. Gyorsan dolgozott, és sietve gyújtotta meg a zoknik végét majd tovább is lépdelt az árnyak közt, és nem is arra figyelt, hogy mikor fog robbanni, azt hallani fogja, hanem tekintetével a töpszli gyíkot kereste, akitől félnie kéne, pontosabban a sátrat, amiből kijön, az lesz a parancsnoki, tuti lesz ott valami hasznos, vagy ha mást nem is tud csinálni, hát rászarik egy gyorsat az asztalára és vigyorgó fejet fog belőle kirakni. Érezze már a törődést, és tudja, hogy Naraku gondolt rá.


4
Küldetések az Emberek Világában / Re:A Negyedik Lecke
« Dátum: 2021. Jan. 20, 17:57:07 »
- Majd adok neki egy nyalókát és lenyugszik, a pisisek úgy is szeretik őket. De oké-oké, majd odafigyelek rá.- rájuk hagyja ezt az egészet. Legutóbbi találkozásuk alkalmával nem túlságosan nyűgözte le a törpe, hogy nagyon tartson tőle és bár a látszat néha tényleg csal, de eddig tényleg olyan a számára, mintha energiaitallal főzné le a kávéját és azt vedelné egésznap.
Elvigyorodott a reakciójuk miatt, hát akkor erről a két kis pacsirátáról van szó.
- Jahogyjah, bocsi, de a múltkor elég sok ütést kaptam a fejemre, kieshetett pár dolog. De akkor volt már randitok vagy nem? Szóljatok, ha valami menő kocsival akartok menni, tudok szerezni meg sofőrt is, hogy meg legyen adva a módja. De nah, akkor megyek, dolog van.- elindult az erdőbe, lövések zaja kísérte útját, de nem ért rá meglesni, hogy mi történik kissé odébb, más dolga volt, pár kölyköt kell kihúzni a szarból.
Útközben megérzett néhány fajtársát, és úgy döntött, hogy elébe megy a dolgoknak, egyébként se volt a stílusa a bujkálás az erdőben, inkább a Kommandót szerette Swarcitól, ott meg ment az esztelen durrogtatás. Csak hogy úgy fest, hogy ezek bizony szeretnek lesből szemétkedni, mert ahogy jött a jelenlétük úgy is tűnt el. Bár az is igaz, hogy amilyen jól megy Narakunak ez az egész érzékelés macera, nem nehéz elrejteni a lélekerőt.
- Oh… tehát én vagyok a tehén…- reagált a lábára tekeredő kötél miatt, és hamar mellkassal a földön találta magát és úgy húzták, mintha tényleg valami rodeón lennének, csak éppen Naraku volt az, akit el kellett fogni. Még szerencse, hogy nem túl messzire rángatták, éppen csak egy kicsit, hogy le legyen verve a lábairól. S átfordul a hátára, már látja is, hogy kik kapták el. Tenni pedig nem tehet róla, röhögés tört elő az ajkairól.
- Jézusom, hogy néztek ki?- nem fogta vissza a nevetést, ha már meg kell halnia, hát akkor így fog, vigyorral az arcán. De úgy fest, hogy szerencséje van, legalábbis egy darabig, mert pár pillanat múlva mindent elnyelt a sötétség.

Hunyorogva nyitotta ki a szemeit és pislogott néhányat, hogy a szemei megszokják a fényt. Szar az ha valakit kiütnek és ébredésnél szinte meg akar vakulni. Körbe nézett a sátorban, hogy hol mi van, lenézett a lábára, megkötve és úgy érzi, hogy a karjai is, csuklónál, nem a legjobb de nem is a legrosszabb helyzet.
- Hé. A fülest nehogy szétbaszd nekem, az lesz a fizetségem.- naná, hogy ez is kezdi a dumát. Kíváncsi, hogy mégis kinél tanulnak ezek? Elég egyforma szokott lenni a szöveg mindegyiknél.
Unottan ingatta a fejét jobbra-balra és a lábfejeit is mozgatta, miközben a csuklójával ellenőrizte, hogy mennyire is szoros az a kötél, és hát nem lehet oka panaszra. Elég szerencsétlenül kötötték meg, az egyik legegyszerűbb ebből kiszabadulni. Elég csak egymáshoz dörzsölni a csuklóját, hogy a kötél is mozogjon körülötte egy kicsit, ahhoz pont eleget lazul majd, hogy utána pedig csak a csuklóit kell forgatni, egyszer ebbe az irányba, egyszer az ellentétesbe, kelleni fog hozzá egy kis idő, de megoldható lesz, addig csak szóval kell tartani ezt a nevetséges parasztot. Ideje elkezdeni, hátha szerencséje lesz.
- Huh öregem. Minden reggel így kelsz fel mi? Beállsz a tükör elé és addig ismételgeted az ilyen dumát, még el nem hiszed magadról, hogy kemény is vagy. De akkor mázlim van, nem török valami könnyen.- árulkodott a hangja arról, hogy nem nyűgözte le ez a pali.- Azért milyen szívás már ez neked. Itt kell rám figyelned, miközben úgy hallom, hogy kint megy a buli. Valami rossz fát rakhattál a tűzre. Nah, nekem elmondhatod, csak nem belepisáltál valaki müzlijébe? Talán pont a szárnyas varangynak? Azt vágod, hogy van, aki szerint nem is sárkányok. Vagy inkább a szegényember sárkányai, de az igazság, hogy szerintem se azok, kisebbek, gyengébbek és még csak annyi eszük sincs, mint egy sárkánynak, pontosan mint a ti törpe lolitoknak. Gondolom azért engedelmeskedsz neki, mert egy pedofil köcsög vagy, és kedved támadt egy kis lolipnuncihoz.- reméli, hogy ahhoz ellégé sokat beszélt, hogy jól felbassza a faszi agyát, és adni akarjon egy taslit legalább, mert ha a kezei kiszabadultak, akkor biztos, hogy megpróbálja elkapni majd a karját, lerántani magához és kihasználva a meglepetés erejét, egyből átkarolni a nyakánál, hogy gyorsan ki is ropogtassa belőle a merevséget, de úgy, hogy tőrjőn is ki a nyaka, ne keljen fel többé. Ha pedig ez sikerült, akkor gyorsan megszabadul a lábát fogva tartó kötelektől is és hamar lekapja a fasziról a köpenyt meg a csuklyát, felveszi magára, az övet is elveszi, persze a fülest is, be kell olvadni a bandába. Utána pedig kiles a sátorból, hátha valahol akad valami erősebb gépfegyver, mondjuk egy nagypapi, egy láda tölténnyel, azzal már tudna mit kezdeni, csak egy megfelelő pont kell, ahova felmászhat vele, és mehetne a darálás onnan. De ha nincs, hát akkor marad a másik terv, irány a birtok, hátha útközben beleszalad a többiekbe. S hogy talál oda? Elég csak a hangokat követnie.
Persze megtörténhet az is, hogy a kezei nem szabadultak ki, hát akkor gazdagabb lesz egy pofonnal, de azért fel csak nem adja.


5
Lejelentő / Re:Pontozósdi
« Dátum: 2021. Jan. 12, 19:04:32 »
Eme küldetés lezárul, és mivel kaptam 4.000lp-t ami ha jól számoltam, az 8 pontot jelentene, amit a következőképpen szeretnék elosztani.

3 pontot a pusztakezesre, amiből így lesz 21-ből 24
3 pontot az íjhasználatra, amiből így lesz 2-ből 5
1-1 pontot pedig a gintou és a fegyveres harcra és így ezek elérik a 2-öt.
Illetve mivel átléptem a 20.000-et így kaptam reiryoku pontot is, amit a gyorsaságra tennék, és az lesz 1-ből 2.

6
Küldetések az Emberek Világában / Re:A Negyedik Lecke
« Dátum: 2021. Jan. 12, 18:57:01 »
Néhány értetlen és meglepett pislogás volt a reakciója. Nem igazán érti az okát, hogy mire fel ez a nagy meglepetés, hogy már találkozott a csajjal, és még túl is élte.
- Mert olyan veszélyes? Nekem inkább tűnt egy cukor túltengéses lolinak, aki nagynak akar látszani. De ha ti mondjátok biztos úgy van.- csak megvonta a vállait, a futkorászos bandának több tapasztalata van a jelek szerint, mint Narakunak, hát elhiszi, hogy tényleg bajok vannak abban a szőke és beteg arckifejezéssel ellátott fejben.
De csak kap egy magyarázatott, amit mondjuk nem kért, de rémlik neki valami olyasmi, hogy az már fél győzelem, ha ismeri az ellenségét, vagy valami ilyesmit magyaráztak néha a suliban, nem tudja, nem figyelt, vagy éppen aludt, mindegy is. Már tudja, hogy tényleg egy kissé beteg lolipunci, aki pont olyan, mint azok az elkényeztetett szarzsákok, akiknek a szüleik teli vannak pénzzel, és sose vették őket elő semmiért, ergo azt gondolják, hogy bármit megtehetnek.
- Tehát ha jól értem, nem tettetek pontot az ügy végére, amikor lett volna lehetőségetek rá. És miért? Mert nem szokásotok ölni? Hát nem pont ezt vettem észre a legutóbbi alkalomnál. Na mindegy. Tényleg, az a kettő összejött végül? - kérdezte könnyed hangon és közben megkapta a fülesét is, amit bepróbált és úgy fest, hogy jól a helyén fog maradni, sőt, még abba is belementek, hogy megtarthatja. Mondjuk nem mintha egyébként visszaadná, bár ahogy tippeli, a mai éjszaka biztos, hogy elfogja majd hagyni valahol. Van egy érzése, hogy nem marad tiszta a keze.
- Az lehet kelleni fog. Szerintem ti meg inkább üljetek vissza, és szépen curikkoljatok vissza be a fák közzé, hogy legalább minimálisan ne legyetek szem előtt. - még a vak is kiszúrná őket, elég az is, hogy a többieket kell a szarból kihúzni, utána még aggódni a kiscsapat itteni fele miatt is.
- Nah, remélem nem rakják ki a falra trófeának.- reagált a lövés hangjára. S így oda lett a banda szeme is, nem mintha akkora segítséget jelentene az a jövőben, az erdőbe nem hozzák be, pedig egy kis cheat nem jönne rosszul, de mindegy, majd csak megoldja valahogy, ha máshogy nem is, addig töri be a fejeket, még el nem éri a célját, eddig ez bejött.
Olyan messzire nem jutott, és már is megcsapta néhány lélekenergia, nem túl jó az érzékelésükben, de annyit letudott vágni, hogy kb hatan vannak, és elég nagyképűek lehetnek, ha nem figyelnek arra, hogy elrejtsék a jelenlétüket. Pedig ha lenne eszük, akkor megpróbálnák becserkészni Narakut vagy ilyesmi. Nos, nem nagyon hatja meg az ilyen beképzeltség, sőt, elébe megy a dolognak, a hangját se nagyon fogja vissza.
- Túl nagy a csend, túl nagy a csend. Csak a Hold mosolya vetül rám, még az erdőben hatalmas a magány. De csitt, hisz mi ez? Messziről léptek hangja csapja meg fülem, még távolabbról harcok zaját fújja erre a szél. S mitévő legyek most? Fussak tán vagy maradjak? Lapuljak vagy csatázzak? Dönthetne egy érme vagy az élet. De inkább elébük lépek.- tapsot ugyan nem várt a kis mondókájáért vagy vers, akármi is legyen ez. De arra csak jó lesz, hogy felhívja magára még jobban a figyelmet. Más is lehet beképzelt, nagyképű és mehet vagánykodva az ellenfél felé.

7
Küldetések az Emberek Világában / Re:A Negyedik Lecke
« Dátum: 2021. Jan. 05, 18:59:21 »
- Itt a kocsi meg az aksija, bebikáznánk a szíved, ha nagyon muszáj.- megengedett magának egy félmosolyt. Szép is lenne, ha ennyitől kapna egy laza szívrohamot, oda is lenne a Fútárok hírneve, elég lenne ellenük egy; BUU! és már vége is a pályafutásnak.
Ha már ilyen barátságos, akkor nem lesz paraszt és természetesen megadja az ötöst. Maximum majd moshat kezet utána a Csipetcsapat egyik tagja. Mert a faszkalap áruló vére még mindig ott van, de legalább nem úgy kezdődik az egész mint legutóbb, hogy a saját vérrével kente össze magát. Ez is valami. S még annyira elvannak foglalva a netes pornóval, vagy akármivel, amit néznek, addig is Naraku rágyújt, még jó, hogy most két dobozzal hozott magával, nem akar úgy járni, mint legútóbb, főleg, ha megint meg bolondul és úgy kínálgatja, mint olcsó kurva a portékáját.
- Jap, ezek sokan vannak, de inkább pornót néztél volna rajta vagy csápos hentait. Erre nem áll fel, az tuti.- nem idegesen, inkább kicsit zaklatottan mozgatta jobbra-balra a cigit az ajkai közt. Nem jó ez így, nagyon nem, legútóbb legalább nem kellett géppuska tűzzel foglalkozniuk, de ez most nagyon úgy fest, mint egy megelevenedett világháborús dokumentumfilm.
Valamit nagyon sasolnak a képernyőn, valami ismerőst látnak talán? Vagy csak annyira tetszik nekik a felbontás, mert mondjuk az tuti, hogy rohadt éles és szépek a színek is. Bár ahogy jobban megnézi, egy ismerős alakot vélt felfedezni, fel is horkantott miatta, na meg azért is, mert oké, hogy kurva sok pénzük van, de csak így dobálni a fülest? Naraku meg csak a szopórollerre jár, sose tud venni egy jót magának.
- A kis szöszi lolipinát ismerem, vagyis találkoztunk már egyszer. Be akart szervezni magukhoz. Még majdnem hajlottam is a cuccosra, de se egy levél se egy telefon de még faszbookon se bökött meg, na meg a múltkori után százszázaléknál is jobban elment a kedvem, ha lehet ilyen.  Jah, egyébként vágjátok, hogy tudja, hogy figyelitek? Úgy néz a kamerába, mintha a Nagytestvér figyelné.- a tipikus szemétláda nézés, aki tudja, hogy figyelik, de nem szól, de nem ám, ezzel is a saját egoját növeli, már csak az kéne, hogy bele is integessen, hogy még többet pipát húzhasson arra a képzeletbeli bingólapra.
- Pedig halkan engedettem ki az isteni levegőt.- nem volt bunkó, nem fingott, de arra rájött, hogy talán nem árt, ha egy kicsit oldja a feszültséget, mást nem igazán tehet.
- Remélem nem zavarják be a piercingjeim… jah, előre szólok, ha egybenmarad, megtartom.- szavai közben pedig felrakta a fülest, kicsit megrázta a fejét, lenézett és fel, próbálgatta, hogy mennyire is marad a helyén.- Kékfogas? Csak azért kérdem, mert hátha hozzá tudom illeszteni az otthoni gépemhez.- múltkor olcsón segített nekik, de most tuti megkéri az árát, és ez a füles lesz az.
Mielőtt válaszolna kivette a szájából a cigit és eloltotta a nyelvén majd elpöckölte messzire a csikket, ha már lopakodás lesz, akkor semmi fény, átmegy kémjátszámba, majd talán dúdol is hozzá valami zenét.
- Nyugi Egérke, mondtam a múltkor, hogy ha segítség kell szóljatok nyugodtan. Ha nem akarnék belekeveredni, akkor alapból nem szólok nektek ide, hogy helyzet van. De remélem azt vágjátok, hogy nem fogunk csak úgy lelépni. Ha rajtam múlna de, de ahogy észrevettem a többieknek ez nem fogja elnyerni a tetszését és addig nem lépnének, még nincs meg az, amiért mentek. Erre jobb ha készültök. Nah, de akkor lopakodásra fel, bár nem az erősségem, de majd csak feltalálom magamat valahogy. Hm… ha meglátnak majd bokornak vagy fának álcázom magamat, jah, az nem is lesz rossz. Tuti nem fog feltűnni senkinek se.- morfondírozott magának és hátat fordított a többieknek és megindult északnak, a birtok felé, vagy legalábbis amerre lennie kéne.


8
Küldetések az Emberek Világában / Re:A Negyedik Lecke
« Dátum: 2020. Dec. 31, 13:38:19 »
Fingja sincs arról, hogy mennyi idő telt már el azóta, hogy amatőr barlangásznak állt, de azóta, hogy otthagyta a Csipetcsapatott, és elintézte az emberei temetését, azóta keresi azt a szarházit, aki miatt az egész galiba kialakult. S végre megjött az a termés, amire várt, a hívás, a pók megfogta a legyet. Ideje kissé kicsipkézni a seggét.
- Oké, itt nincs barlang, semmi oltár, templom vagy más elbaszott, titkos tököm tudja mi. Jó lesz az ott, még Jancsit és Julist se fogjuk zavarni.- mantrázta magának, miközben ráfordult az erdőbe vezető útra. S visszasírja azokat a régi szép napokat, amikor könnyedén intézhette az ügyeit és a jard se akkora paraszt, hogy minden utcát és sikátort figyelnek. Már-már kiszorultak a városból, kénytelenek a külterületeken üzletelni, és meg is van ennek a haszna, olyan helyzetbe kerülnek, amiből alig tudnak élve kimászni.
Megállt a kocsijával és ujjait ropogtatva kezdett sétálni az emberei felé, akikhez lesz majd pár szava, mert olyan szépen kezelésbe vették a rohadt árulót, hogy még egy süket zombi is meghallaná. De a szag is megérdemel egy említést, más körülmények közt még röhögne is egyet rajta Naraku, de most nem volt túl nevetős kedvében.
- Fekszik.- rálépett Tako hátára majd a sarkával kissé megvakarta a lapockáját, csak hogy érezze a foglalkozást. S unott arccal hallgatta a szavait, a szokásos kifogásokat, hasonló képpel vette el a pisztolyt is és a nadrágjába dugta, leguggolt Tako mellé és megfogta a hüvelykujját, majd egy könnyed mozdulattal eltörte azt.
- Ezt TK-ért.- hüvelyk után jött a mutatója, minden egyes törésnél csak egy nevet mondott, a nevét annak az emberének, akinek a halála Tako lelkén szárad.
- Vigyétek ahhoz a farönkhöz, hassal terítsétek rá, tartsátok rajta jó szorosan, és hozzatok egy kurva éles kést, egy baltát és kalapácsot.- felállt és leporolta a térdét még az emberei teszik a dolgokat, és amikor minden előkerült végre, akkor belekezd egy apróságba. Amit úgy hívtak régen a; Vérsas.
Nem számolta, hogy mennyi ideje is csinálták, de kétszer kellett visszapofozni az ájulásból Takot, de harmadjára már nem sikerült, a fájdalom megtette a dolgát, pedig jó lett volna ha a sas szárnyai még lüktetnek egy kicsit, de nem számít, megkapta azt, amit megérdemelt.
- Tako maradéka itt marad, minden mást szedjetek össze és irány haza.- adta ki az utasításokat, még a bőven véres kezét az egyik emberének a pólójába kezdte törölni. De persze szép is lenne, ha minden ilyen egyszerűen menne.
Idegesen kezdett el rángatózni bal szemének sarka, ujjai ökölbe szorultak és dühösen fújta ki a levegőt.
- Most szopatsz?- kérdezte az éjszakától. De választ nem várt, nem is kapott, helyette egy kocsi hangját hallotta.- Éjjellátott.- nem kellett kétszer mondania, hamar meg is kapta, azzal vette szemügyre, hogy kik is jöttek, és nem mondja ki, de nem boldog a látottaktól.- Oké, most azonnal szálljatok be és húzzatok innen, akármit láttok vagy hallotok, nem álltok meg, nem néztek vissza, stoppost nem vesztek fel. A többit én intézem.- annyit még megvárt, hogy gázt adjanak és eltűnjenek, majd hirenkyakut használva indult meg a futárok felé. Ha pedig megérkezett…
- Csá. Család hogy van, puszi meg ilyenek. Ezeket letudtuk. Ha ti itt vagytok, az annyit tesz, hogy Ők is, de abból, amit nem is olyan rég hallottam, gondolom tudjátok ti is. Sokan vannak, csúzlikkal teli, bázis és ilyesmik. Gondoltam szólok azért, nehogy véletlen meglepetésként érjen benneteket.- elhadarta a dolgot, majd rá is gyújtott egy cigire.

9
Lezárt küldetések / Re:A Harmadik Lecke
« Dátum: 2020. Dec. 26, 12:23:37 »
Olyat látott, amihez akkor volt csak szerencséje, ha túl sok bogyót vett be és még le is vert rá pár üveggel. De akkor valahogy még a discot is élvezte, a zenével se volt semmi gondja, a fények elvonták a figyelmét. De ez a mostani azért kicsit más, a saját fajtájának az ereje állt össze és küldte el a francba a csöcsös kurvát, és kár, hogy nem maradt belőle semmi, legalább egy pucér test, hogy megnézze magának, természetesek voltak azok, vagy csak gumi? De mindegy is, csak életben maradtak.
- Huh…- végre nyugi van, leült a földre, szívesen le is feküdne, de ahhoz túlságosan is fájt a háta, bár ami azt illeti, mindene rohadtul fájt, olyan helyeken is érezte a fájdalmat, amik szerinte nem is léteztek, de mégis ott tombolt bennük az a szar érzés. De nem annyira, mint az a tény, hogy a bajszosfasz még mindig életben volt és szövegel is.
- Most még mehetsz, de ne felejtsd el, még vár ránk egy tánc, és az egyikünk ott fogja hagyni a fogát.- nyugodtak voltak a szavai és magukban hordozták az ígéretet. Narakunak nagyon mindegy, hogy most segített, ami megtörtént az megtörtént, az embereinek annyi, és a köcsög bajszos is kivette belőle a részét. Az is hidegen hagyja, hogy Őfensége meg minden egyéb marhaság van, lovagok és társaik, nem érdekli, ennyivel tartozik azoknak a marháknak, akik rátaláltak a barlangokra.
- Na húzzunk innen.- feltápászkodik és követi a többieket kifelé a barlangból. Nem volt abban az állapotban, hogy most temetni kezdjen, meg elhordja a cuccokat, de egy telefont majd meg fog ejteni, szerencsére nem mindegyik emberének lett annyi, csak azoknak, akiket még kedvelt is valamennyire.
Egy elfojtott nyögés társaságában ült be a kocsiba és dőlt hátra majd matatni kezdett a zsebében, elővette a jobb napokat is látott cigis dobozt és kivette az utolsó szálat belőle, ajkai közzé vette és enyhén remegő kézzel gyújtotta meg, és bár az ablakot nem tudta letekerni, de megoldotta, a könyökével törte ki belőle az üveget. Valahogy muszáj kiengednie a dühét, amit az eltelt idő alatt gyűlt fel benne.


Franc se tudja, hogy mióta fetreng az ágyban, de kezd már nagyon kényelmetlen lenni, összerakták már a csontjait, a hátát is rendbe tették, ideje lenne kiengedni, hogy mehessen a dolgára, de nem, még mindig marasztalják, hülye orvosi utasítások, és még cigizni se nagyon tudott, éppen csak sikerült a tetőre lógnia, és ott az egyik helyivel sikerült elszívnia egy-két szálat. Sőt, ruhának se olyat adtak, ami a stílusa volt, egy rózsaszín pólót, csodás.
De végre összeboronálják a bandát és belekezdenek a magyarázkodásba és egy történetbe, amit Naraku csendesen hallgatott végig, nem szólt bele, nem is ismerő a tagot, nem lenne sok értelme. De azért a kérdésre válaszolna, csak a Kölyök úgy érzi, hogy bele kell szólnia. Mondja csak nyugodtan, Naraku addig is egy papírlapot vett elő és egy tollat, majd írni kezdett rá egy rövidet és lerakta maga mellé.
- Meh, nem panaszkodok, megvagyok.- természetesen nem fogja elmondai az igazat, oda lenne a róla kialakult kép.- Bocs, hogy letörőm a lelkesedést, de nem vagyok közétek való. Suszter maradjon a kaptafánál, a törvény másik oldalán jobban elvagyok. És lehet holnap szájba fogom vágni magamat miatta, de elég egy doboz cigire és buszra való is.- ha megkapta ha nem, elindult kifelé a helyiségből.- De ha segítség kell, ott van a számom, hívjatok.- nem nézet hátra, csak intett egyet köszönésként.

10
Lezárt küldetések / Re:A Harmadik Lecke
« Dátum: 2020. Nov. 13, 18:46:59 »
- Ne picsogj, szőrős már a tököd. Egyébként se volt olyan erős.-
Az ellen sose volt kifogása, hogy egy jó bunyóban dobja fel a talpát, nem ez lenne az első eset, de hogy másokért áldozza fel az életét? Na azt azért már nem, és mégis, úgy fest, hogy annak a cigány jósnak igaza volt, akivel részegen jósoltatott egyet, csak úgy. Akkor röhögött csak, most pedig? Most pedig hülye fejjel támadt, rátámadt valakire, aki klasszisokkal erősebb volt, és miért? Hogy egy Csipetcsapatott meg mentsen, legalábbis megadja nekik az esélyt a menekülésre. Ez már a szopás. De legalább a talpalás talált. Még jó, hogy nem a csöcseibe, azokról lepattant volna, az tuti.
Szorult a hurok a nyaka körül, de még milyen jól szorult, más helyzetben tuti felállna a farka, de valahogy most nem igazán ilyen gondolatok jártak a fejében, ellenkezőleg, jobban izgatta az a tény, hogy pár pillanat, és a légcsője úgy törik el, mint egy ropi.
- So…soká…ig tar…tott…- nyögte a szavakat a légszomj közben, és még egy arcon köpésre is telt némi véres nyál társaságában, ami után még el is vigyorodott. De végre szabadon tudott lélegezni, köhögve és levegőért kapkodva fogott talajt, de nincs ideje élvezni, hogy újra elönti az éltető oxigén, dolog van.
- Hé! Kur…- nem igazán tudta befejezni, kapott egyet az arcába, amit még az orra is bánt, a vére pedig szorgosan folyni kezdett belőle, de ez volt a legkisebb gondja, az a gyomros is jól esett Narakunak, repülés közben vér hagyta el a száját, de legalább most nem a fal adta a másikat.
- Eh… fel kéne… mondani…- ilyen munkakörülményekről nem volt szó, nem igazán éri meg a pénzt, amit esélyes, hogy nem is fog megkapni.
Lihegve feküdt még egy kicsit a földön, majd valahogyan sikerült feltápászkodnia, hiába tiltakozott a teste és köpött egy újabb véreset, ha nem szedi össze magát, akkor az a majdnem nulla esélyük is oda a túlélésre. Remegő lábakkal állt szemben a nővel, akinek takarosan megugrott az ereje, jap, tuti biztos a halál.
- Fasza…- lehet nem kellett volna köpködnie, akkor talán mellek általi halál lenne a sorsa, de tippjére nem lesz ilyen kellemes a kimenetele.
- Csatlakozok a kérdéshez. He?- előbb még élet se volt benne, de most nem csak felállt, hanem még a karja is megváltozott, pontosabban visszanőt. Elég meglepetés érte a mai napra, a végén még szívrohamot fog kapni.
- Ezek a hősies kiabálások…- forgatta a szemeit, de elvigyorodott a szavak hallatán, kellenek a hülye hősök is a jelek szerint. De azért takarosan lerendezi a tyúkot, a végén még tényleg túl fogják élni, ha nem félne attól, hogy a fogai kiesnének tőle, még elismerően fütyülne is Naraku, de most inkább magában tartja.
- Hát… akkor már ketten vagyunk, akik egyszer feltámadtak.- azért kissé igazságtalannak tartja, hogy neki nem jártak ilyen extrák, de azért nem lehet telhetetlen, legalább életben van.
- Dögölnél már meg.- köpte a szavakat, mert a kurva még mindig meg volt, és sajnos csak az egyik karja szakadt le, a ruhái még egyben voltak, szemétség.- Oh, hogy törne le a körmöd te kurva.- újfent forgatnia kellett a szemeit, még pofázik is a ribanc.
- Hogy mit csinálsz? Hogy mit csináljak?- kérdezte kissé feldúltan, nem igazán tetszik Narakunak, hogy bajusz parancsolgat, és egykalap alá veszi a többiekkel, vagyis inkább, hogy valami tanárnak hiszi magát. S ott a másik baj, hogy Naraku nem volt valami jó ezekből, tényleg nem az ő napja ez.
- Még hogy Mennyei… fellengzős nevek.- sóhajtott egy nagyot, de bár ne tenné, tuti, hogy vannak törött bordái.
- Még mindig csak ismerős vagyok.- röhögni akart, de helyette köhögéssel társított vérköpés lett az eredménye.- Tuti orvoshoz kell mennem később.- de a doki előtt még belenyúlt a zsebébe, és egy egyszerű, átlagos keresztet vett elő, ami egy láncon függött, ökölbe szorította rajta az ujjait és felemelte, közben pedig a középső ujját kinyújtotta, majd megidézte rá az íját. Ha sok mindent nem tud segíteni, annyit megtehet, hogy útjára engedi a sajátját és csatlakozik a többiekhez, ha már öten kellenek hozzá, akkor megpróbálja Naraku is.
11
Lezárt küldetések / Re:A Harmadik Lecke
« Dátum: 2020. Nov. 08, 10:46:17 »
- Oh hogy törne le a körmöd.- köpte a szavakat a kurva felé, aki nem volt rest kihasználni az erejük közti eltérést, és könnyedén visszaverte Naraku és a kölyök rohamját, és Naraku újra megismerkedett a fallal, ami kezd már kicsit unalmas lenni. Nem szokása ennyire sűrűn randiznia valakivel, főleg nem, ha az még fájdalommal is jár… jó, nem ilyen fájdalommal.
- Kivégzőosztag előtt, ironikus…- háttal a falnak, szemből pedig már lőnének is, de a hülye kölyöknek most kell játszani az önfeláldozó szerepet, amire Naraku csak forgatja a szemeit. Nem kért ebből, nem is várja el, sőt, baromságnak tartja az egészet. Még kész szerencse, hogy a Bajusz csinált valamit, ami miatt a nyilak nem érnek célt.
- Eddig úgy fest, de védd a segged azért.- felállt és leporolta a nadrágját, majd a kölyök mellé sétált, és adott neki egy kisebb tockost a tarkójára.
- Inkább a sajtjaidért dobd el az életed, ne miattam.- most találkoztak másodjára, túl sokat még nem is beszéltek egymással, ne akarja már ennyire elkötelezni magát amellett, hogy meg kell védenie Narakut is, mert nagyon nem.
- Hahaha… khm, akarom mondani; tragikus.- utalt arra, hogy Bajuszt elég takarosan leverték, és vágja Naraku, hogy ezzel romlanak az esélye a túlélésre, de nem tehet arról, hogy mosolyra fakasztotta a látvány.
A kiabálásra odakapja a tekintetét, és hát nem a legszebb látvány az a fül, de látott már rosszabbat is, nem igazán érti, minek ezért ekkora patáliát csapni. Még ha az lenne, hogy ha oda a füles, akkor kitör belőle az állat, de úgy fest, hogy nem ez a helyzet, nincs olyan szerencséjük.
- Passz, te ismered, én ma találkoztam vele elsőnek.- nincs túl sok kedve kimozdulni a füles miatt, a fal mögött van egy kis idejük arra, hogy töltődjenek.
- Volt egy ilyen megérzésem… így lenne szerencsém a kártyá…ban.- oké, erre nem számított, meglepve pislog a kölyökre, és oda, ahol eddig egy kar volt, ott most már nincs semmi, csak a vér spriccel, folyik, azt csinálja, amit szokott, ha hiányzik egy végtag. Kurva fájdalmas érzés lehet, annyi szent.
- Farkinca állj!- a barom, nem hallgat a szép szóra, ami nem is annyira meglepő, elkapta a vörös köd, megérti Naraku, persze, hogy megérti, élt már át ilyet, de nem most kéne bikának lenni, és fallal menni annak a falnak.
- Baszki…- Farkinca útjába ugrik, hogy elkapja a csajt, még csak az kéne, hogy más is megismerje a fal áldásos hatását, éppen elég lesz az is, hogy Naraku már így járt egy párszor.- Részvétem, szedd össze őket, feltartom még tudom, addig lépjetek le, és romboljátok le a kijáratokat.- ennyit mond csupán és elengedi Farkincát, lehet a többiek sokkban vannak, de ez így nem jó, olyanok így, mint a marhák, akik várják a hentest.
- Hé! Labdacsöcs, nem akartam mondani, de mióta vannak így leengedve azok a labdák?! - a kardhoz sietett és rálépet a markolatára, felrepítve így a levegőbe, Naraku pedig egy pörgőrúgással rúgja meg a markolat végét, némi reiatsuval megtoldott rúgással útjára indítja a pengét, cél a ribanc feje. De nem állt meg itt Naraku, megindult ő maga is, a fal mentén haladt, és mikor célhoz ért a levegőbe ugrott, baljával elrúgta magát a faltól, mindkét talpával megcélozva a Szajhát, aki ha esetlegesen elhajolna előle, akkor Naraku megpróbál a hajába markolni, és magával rántani a földre, hogy ott megismertesse a talajjal, újra és újra beleverve a Kurva arcát a földbe.


12
Lezárt küldetések / Re:A Harmadik Lecke
« Dátum: 2020. Okt. 21, 19:02:18 »
- Kurvára ajánlom neki, hogy ha oda kerül a sor, akkor Bögyössel szemben ne csak álldogáljon és sunyiban akarja bevinni a döféseit.- az lesz a minimum, hogy néha élőpajzsnak fog beállni, legalább annyiszor, ahány emberét Narakunak megölték és még így is sok törlesztés marad hátra.
- Biztos lehetsz benne Bajusz, hogy fogunk mi még sétálni a naplementében, de csak az egyikünk fogja látni, hogy le is megy.- ezt akár veheti ígéretnek is a szar alak. Sikerült eléggé meghúzgálnia Naraku nemlétező bajuszát, hogy ne csak párbaj legyen, oh nem, meg fogja ölni, ha le is vágja Naraku mind végtagját, akkor a fogaival tépi majd fel a torkát, ha bele is fog dögleni, az biztos, hogy magával fogja vinni a fickót is.
- Tartogassátok ezt a nagy összeborulást addig, még részegek lesztek és lesz mire fogni.- hagyták el a szavak az ajkait, egy rövid mosoly társaságában. Úgy fest a kölyköt már-már maguk közzé fogadták. Jól is teszik, kell egy kis társaság neki és önbizalom se ártana, bár amekkorák már a golyói, ha tovább nőnek, a végén még menni se tud tőlük.
- Pedig felkészülhetsz Farkinca, hogy rendesen elverték a seggüket. Bach pedig sok minden, de nem bolond, ficsúr meg főleg nem. Amiket hallottam a fateromtól, hát, a szemgolyónkon keresztül kitépné a gerincünket a kisujjával, annyira bika a faszi.- Bajusz ellen nehezen ismerné be, hogy gyengébb, de Bachról… az már más tészta. Nem számít, hogy kedveli, tiszteli, vagy akármi, az erejét el kell ismernie.
- Van olyan örökség, amitől jobb megszabadulni, egyébként is rossz a fekvése ennek a helynek. Ami pedig a későbbet illeti… majd improvizáltok valamit.- vetette oda foghegyről. Nem igazán hatja meg, hogy kinek mit jelent ez a hely, ahhoz már túl sok szarság történt itt, hogy szép emlékeik legyenek róla.
Úgy fest, hogy időben ékeztek meg, pont az utolsó pillanatban, ahogy egy jó és sablon mangához illik. S a helyi Pattogi is bevetette magát. S még milyen jól is tette, szépen átdöfi a Ribancot, és bár máshogy szereti nézni Naraku, hogy csaj szúr meg csajt, de most ezzel is tökéletesen elégedett volt. Csak éppen van egy nagyon de nagyon rossz érzése az egésszel kapcsolatban.
- Ügyes volt Farkinca, jár a keksz.- és a szavait egy vigyorral is megtoldotta, leplezve azt a rossz érzést, ami a gerince mentén haladt végig.
- Úgy tudtam, hogy túl szép, hogy igaz legyen. Jön a második életcsík.- sóhajtott egy nagyot és hosszút. Jó is lett volna, ha tényleg ennyitől kinyúl a luvnya, de nincs ilyen szerencséjük és még a sebei is gyógyulnak, kicsit rossz felé dől az a rohadt mérleg.
Nem igazán érdekli a párbeszéd, ami a két rohadék közt folyik éppen, de azért pár dolog megragadt Narakunak is, kezdetnek mindjárt az, hogy a Szajhának van ereje, nem csak a csöcsei nagyok, sajnos.
- Khm… azért ne vonjunk le elhamarkodott következtetéseket. Faszt vagyunk mi barátok. De van egy rossz hírem neked, nem vagyok nekrofil, szóval bocs, de nem lesz dugás se.- hanyagul megvonta a vállait, mert attól, hogy ennyi ereje volt a csajnak, Naraku még nem fogja összefosni magát, ennél több kell.
- Ha élőhulla, akkor marad a régi jó módszer. Lefejezni, vagy a fejét szétbaszni, csak ne legyen a testén, csak nem nőveszt egy másikat. Tehát adott a terv, lefoglalni addig, még lehetőségetek van egy lefejezésre.- Naraku nem vár tovább, támadásba lendült egy kis hirenkyakuval megsegítve a gyorsaságát.
Felugrik a levegőbe és egy pörgőrúgást indított meg a Szuka feje felé, hátha bejön a trükkje.

//1 perc 02-től 1 perc 04-ig//

13
Lezárt küldetések / Re:A Harmadik Lecke
« Dátum: 2020. Okt. 14, 18:45:16 »
- Kölyök, ha ki akarom élni magamat, akkor felszívok egy csík colát, leverek rá egy pár felest és beugrok két kurva közzé. A-a, le akarom tépni a fejét és feldugni a seggébe, nem kiélni magamat.- nem igazán örült annak, hogy a kölyök ilyen baromságokat kezd el magyarázni, főleg azért se, mert rég elöntötte Naraku agyát a vörös köd, az eddigiek során türtőztette magát, de már a teste is és a türelme is végét járja. De persze, hogy a faszkalap Pornóbajusz tényleg így tesz, nem is akar már kardoskodni, sőt, még sajátokat is hozott magával, akik lefegyverezik a többieket.
- Pontosan, mi a fasz?- kiköpött oldalra, ujjai ökölbe szorultak, megfeszült az álla, majd lassan kifújta a levegőt.
- Boldogan megdöglöttem volna, ha azzal te is jössz Bajusz.- még ha tényleg térfelet is váltott a szaralak, akkor se lesznek puszipajtások, főleg nem szimpatikusak egymásnak, legalábbis Naraku számára kurvára nem lesz az.
- Elpofáztam már, hogy nem vagyok Mr. Sakamoto, és mi a faszt gondolsz, hogy nem akarok bosszút állni? De nehogy félreértsd, köztünk még nincsenek lerendezve a dolgok, azokat, akiket most kivezettek, maradjanak is fent, és várjanak egy keveset, ha mázlijuk lesz, nem fogok kijutni élve, ha nem, akkor megölöm mindet. Nektek adok egérutat, de idővel benneteket is levadászom. Biztos vagyok benne, hogy nem csak Csöcsös emberei öltek.- ismeri már az ilyet, teszik itt a szépet és jót, nehogy véletlenül a gyanúnak az árnyéka is rájuk essen, miközben az igazság annyi, hogy megtették azt, amit meg kellett az álcájuk miatt, és ezt meg is érti Naraku, de nem jelenti azt, hogy érdekli is.
- Nos, csajok, jobbat már én se tudok, személy szerint Bajuszban nem bízok, már emberileg, szerintem egy véglény, de ez csak az én személyes véleményem. Át meg nem hiszem, hogy át akar ejteni. Minek? A számok velük voltak, így vagy úgy, de levertek volna minket. Nincs szüksége arra, hogy trükköket kezdjen bemutatni. De ez nem az én döntésem, a ti embereitek vannak lent a Csöcskirálynővel, de én lemegyek, ha már meg kell dögleni, akkor azt, képletesen mondva, állva fogok.- szép is lenne, ha nem tenne meg mindent azért, hogy szálanként tépje ki a lotyó haját, az elhunyt emberei utána meg végig kísértenék, nem lenne egy nyugodt pillanata se.
- Idefigyelj Bajusz, ha túléljük, leszarom, hogy mit fogadtál meg és mit nem, vissza fogok jönni, és az egész kurva barlangot beomlasztom, itt nem fog többé senkise barlangászni.- jobb lesz így, nem kell erre tévednie senkinek se, olyan ez a fajtája számára, mint egy rakás szar, és bizony ők voltak a legyek, dongták.


14
Lezárt küldetések / Re:A Harmadik Lecke
« Dátum: 2020. Okt. 09, 18:09:12 »
- Nem ígérek semmit, ha meg kell baszodni akkor meg kell.- el kellett vigyorodnia, még ha nem is volt teljesen őszinte az a vigyor. Nem voltak éppen abban a helyzetben, hogy hazudjon, és sok mindenre nem is menne vele. Tuti nem nyugtatná meg vele Farkincát, saját magát meg főleg nem. Azt csinálja, amihez a legjobban ért, fejeket ver be és vagy sikerül, vagy nem, ennyi az egész.
Annyira nem jött be, hogy szemből támadjon, de így jár az, akinek nincs túl sok technikája és hiába quincy, a távolsági támadás se volt az erőssége. Az ökleire kell hagyatkoznia, és talán az a tény, hogy eddig nem igazán hagyták cserbe, kissé túl sok önbizalmat adott Narakunak, de hát a hibáiból tanul mindenki, és ma elég sokat tanulhatott Naraku. Ha túlélik, az is biztos, hogy mindene fájni fog és izomlázra se lesz panasz egy pár napig. Pedig még lehet temetnie is kell, csak úgy nem fogja itt hagyni az embereit, legalább azt megérdemlik, hogy ne a vadállatok zabáljanak belőlük.
Csak sikerült egy szépet odarúgni Bajusznak, csak sajnos egybe maradt a feje, bár ezen annyira nem is kéne meglepődnie. Bármennyire is szar beismernie, de volt erő abban a vén faszban. De legalább ennyit már elértek, ha jól keverik a lapjaikat, akkor tényleg van esélyük arra, hogy itt nyerjenek, a Csöcsös az már egy másik tészta volt.
- Uuuu baszki, erről kurvára elfelejtkeztem.- na igen, az a rohadt íj. Hajlamos elfelejtkezni róla a quincy, ha végig közelharcot folytatnak. Kár, hogy bajusz nem ilyen volt, és a rohadék még lőni is kezdett. Elég szar helyzetbe kerültek, de legalább Cicalány kapcsolt és fedezékbe lökte Narakut, bár saját magától is talált volna, de mindegy. Egy darabig legalább attól nem kell tartaniuk, hogy a kivégzőosztag elé kerülnek.
- Ja, ez beza cumi, de rendesen.- felült és közben az arca fájdalmas grimaszba torzult egy pillanatra. Csak fájt még a háta egy kicsit, és az esés se volt éppen az a kellemesebb fajta.
- Hát, innen nem sok esélye van, hogy szemen tudom köpni, szóval ja, szar vagyok. De legalább a sose pisálok mellé, ha ez számít.- vonta meg a vállait hanyag módon.
- De kicsit fura, szar beismerni, de ha akarná, ki tudna minket csontozni. Mégis inkább lődözget itt.- valami lehet van a háttérben, vagy arra játszik, hogy majd a törmelékek fognak lepotyogni és agyonverni Narakuékat. Az lenne már egy szar halál.
- Fasza, nem is olyan rég még csak pár lopott cuccot akartunk eldugni, erre kapom itt a felelőségeket jobbról és balról. És még mások életéért is azzal tartozok, eh… De legyen, megpróbálom, ami tőlem telik.- vár a jelre, jobb dolga nagyon nincs is, és amit megkapja, már cselekszik is.
Hirenkyakuval indul meg Bajusz felé, annyira gyorsan, amennyire csak a teste engedi. Eddig nem volt panasz a gyorsaságára, reméli most se nagyon hagyja cserbe. S ha elég közel ér Bajuszhoz, egy pillanatra megáll, hogy utána ismét el tűnjön, hogy utána Bajusz mögé kerüljön, és hátulról átkarolja a lefogva a karjait, a baljának ujjaival pedig átfogja jobb kezének a csuklóját, bilincsbe fogva azt, és hátrafelé lendíti Bajuszt, végig folyamatosan átkarolva. Bár így mindketten hátra fognak esni, de Naraku a lábait a talajon tartja, mintha hídba menne le, csak remélhetőleg Bajusz feje egy kellemetlen találkozásban fog részesülni a földdel, és talán elég lesz ahhoz is, hogy Naraku elengedje, feltudjon állni, megragadja a lábainál, megpörgesse, elengedje és a szoborhoz vághassa.


15
Lezárt küldetések / Re:A Harmadik Lecke
« Dátum: 2020. Szept. 28, 18:03:14 »
- Blablabla, még hogy a tetteink beszéljenek. Egyszerű a válasz, lovagiasság, vagy valami ilyen faszságra fogja és kész. Még mindig vannak olyan barmok, akik adnak az ilyesmire, pedig manapság nem az elvek napjait éljük, legalábbis muszáj rugalmasan kezelni őket.- legalábbis azok nem nagyon engedhetik meg maguknak, akik gyengék, nekik meg kell hajolniuk az erősebbek akarata előtt, vagy akkora barmok, mint Naraku, aki szarik az ilyesmikre, és a saját feje után megy, a saját értékrendje és szabályai szerint él. S az, amit a köcsögök tettek, erősen áthágta a szabályait, azzal, hogy megölték az embereit, csak annyit értek el, hogy ha le is vágják mindkét karját és lábát, akkor a fogaival esik nekik, és átharapja a torkukat.
- Nem fog ez menni neked Farkinca, inkább üld ki ezt a kört.- keressen egy kispadot és tegye le a kis seggét rá, ezt a nagyoknak kell befejezni, vagy inkább Narakunak, vagy legalább addig feltartani Bajuszt, még a másik kettő valamit alkot odalent a Csöcsössel, hátha valami csodával határos módon leverik és utána itt fent is alkotnak valamit.
- Nagy a szád Bajusz, ha nem szól közbe a Bögyös, akkor már rég tökön nyaltam volna magamat a nyelveddel.- lehet kissé túloz, de ha nem kapják el a karját a korbáccsal, akkor minimum vörösre festette volna Bajusz bajszát, de sajnos a „rosszfiúk” szoktak ilyet, közbevágnak, amit meg is ért Naraku, fordított helyzetben simán megtenné ő is.
Nem lepte meg, hogy nem sikerült ütéseket bevinnie, a teste érezte a fáradtságot és a fájdalmat, rég volt már, hogy ennyit ki kellett adnia magából. A rúgás miatt, amit bekapott, a levegő kiszaladt a mellkasából és visszarepült a startmezőre.
Féltérdre ereszkedett majd vett egy nagylevegőt, felnézett utána pedig kiegyenesedett, és látta, hogy a Macska ügyes, nagyon ügyes volt. Sikerült neki az, ami Narakunak nem jött még össze, komolyabb sérülést is bevitt Bajusznak, ha lenne ideje rá, akkor Naraku még meg is tapsolná, na majd ha túlélik, akkor megteszi. De most inkább arra kell figyelnie, hogy alaposan visszaadja a kölcsönt Bajusznak.
- Ezt puszild meg.- Ashiget* kell használnia, spiccbe tette a lábait, és amint elég közel repült Bajusz elindította a rúgást a szar alak álla alá célozva. Ha bele nem is fog halni, egy kis szerencsével alaposan megérzi majd és még a levegőbe is felszáll, hogy utána Naraku is felpattanjon és egy pörgőrúgással valahol a felsőtestén telibe kapja.


(click to show/hide)

Oldalak: [1] 2 3 ... 6