Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Üzenetek - Neliel Tu Oderschvank

Oldalak: [1] 2 3 ... 23
1
Fórum találkozók / Fórumtábor!!! - 2019 🌊👙🌞🎲
« Dátum: 2019. Máj. 04, 22:28:42 »
Üdvölet!

Mint minden évben, idén sem maradhat el a TÁBOR!!! *o* Ezúttal a budakalászi LupaCamping lesz arra a négy napra az otthonunk: 2019.07.11.-én indulunk, és 2019.07.14.-én 11 óráig kell elhagynunk a szállást.

Budapestről megközelíthetjük az 5-ös számú HÉV-vel Budakalász állomásig, majd onnan mintegy 20 perces sétával, vagy a budakalászi HÉV megállótól elektromos Lupa kisbusszal is mehetünk, melynek menetjegy ára 200Ft/fő. (A tavalyi Dabas-séta után ez utóbbit javasolom <3 Pontos indulást majd előtte egyeztetünk, mert 14 órától lehet elfoglalni a szállást :3).

12 férőhelyet foglaltam, mert többen is jeleztek, hogy nem biztos az érkezésük, azonban ingyenesen június 25-ig lehet lemondani! Ezután a teljes árat ki kell fizetni, bármennyien is megyünk.
Éppen ezért idén azt szeretném kérni, hogy aki már tudja, hogy biztosan jön, az utalja majd el a szállás összegét. Természetesen nem kell most rögtön, plusz ha a fentebbi időpontig kiderül, hogy még se tud jönni, nem lépek majd le vele. :roll: (Facebookon írjon rám, aki érintettnek érzi magát :bigboss: )
Emellett azt is érdemes tudni, hogy nem személy, hanem sátor után fizetjük a szállást, ezért az, hogy valaki csak 2-3 napot tud lent tölteni, megbeszélés kérdése, mert a sátorban maradóknak ugyanannyit kell fizetniük utolsó éjszaka, mint a legelsőn, csak már kevesebb felé oszlik. (Vagyis nagyjából 11 000 Ft egy sátor, akár 4-en, akár 2-en alszanak benne.)

Egy főre körülbelül 9 000 Ft lesz a szállás a 3 éjszakára.
A strandbelépő az adott partszakaszra ebben benne van, plusz ingyen WiFi is van a sátraknál. ;) Ellenben az étkezést ismét magunknak kell megoldanunk, ez szintén megbeszélés tárgyát képzi, mert grillsütő van a sátraknál, viszont hűtő még nincs. (Bár lehet, hogy mire megyünk lesz, jeleztem a szállásnak, hogy igényt tartanánk rá.) Illetve ágyneművel készüljön mindenki, mert azt is csak felár ellenében lehet kérni!

Minden további információt itt is, és facebookon is ki fogok írni, de ti is tehettek javaslatokat, vagy kérdésekkel keressetek nyugodtan. :3 Remélem legalább annyian leszünk, mint tavaly! <3

2
Előtörténetek / Re:Kuroyuki Jin
« Dátum: 2019. Ápr. 25, 14:42:38 »
Szép napot! :3

Szívesen olvastam volna tovább a karakterről, de ebből a néhány kis részletből is megtudhattunk jó pár dolgot róla. Remélem sikerül majd kiderítenie, hogy mi történt a barátnőjével.
Figyelj a szöveg tagolására, hogy könnyebb legyen olvasni, valamint az elgépelésekre is! A word-helyesírás ellenőrzője, vagy a böngészőé sokat kiszűr, a vesszőkre is ügyelj! Emellett viszont nincsenek nagyobb hibák benne, így természetesen elfogadom a karaktert! ^-^


Osztag: 6. osztag
Szint: 1. szint
Lélekenergia: 5000 LP
Kezdőtőke: 4000 ryou


A pontozás: indulásként kapsz minden képességedre 1-1 pontot, ezen kívül pedig szabadon eloszthatsz 13 pontot (10 pont az LP-d után, és 3 pont SS-hez tartozás végett) a képzettségeiden, amik a következők:

 • Fegyverforgatás
 • Hakuda
 • Kidou
 • Helyváltoztató képesség
 • Zanpakutou
Ezen felül szinted után 1 pont jár Reishi kezelésre, amit a következő másodlagos diszciplínák között oszthatsz el:

 • Erő
 • Ügyesség
 • Gyorsaság
Elosztott pontjaidat itt jelentsd le, majd válassz szintednek megfelelő 5 canon shinigami technikát!
Jó játékot az oldalon! ^-^


3
Előtörténetek / Re:Aleda Felisberta
« Dátum: 2019. Ápr. 25, 14:22:27 »
Üdvölet! :3

Igazán kedves kis történetet hoztál, remélem a karakter még találkozik daliás lovagjával! ^-^
Néhány elgépelés, és helyesírási hiba maradt benne (pl. kardal --> karddal, val --> vall), ezeket egy átolvasással kiküszöbölheted legközelebb. Azonban ezek csak kisebb hibák, a karaktert elfogadom! ^-^


Szint: 1. szint
Lélekenergia: 5000 LP
Kezdőtőke: 4000 ryou


A pontozást már ismered: Indulásként kapsz minden képességedre 1-1 pontot, ezen kívül pedig szabadon eloszthatsz 10 pontot (az LP-d után) a képzettségeiden, amik a következők:

 • Fegyverforgatás
 • Pusztakezes harc
 • Kirchenlied 
 • Hirenkyaku
 • Heilig Bogen
 • Blut
Ezen felül szinted után 1 pont jár Reishi kezelésre, amit a következő másodlagos diszciplínák között oszthatsz el:

 • Erő
 • Ügyesség
 • Gyorsaság
Elosztott pontjaidat itt jelentsd le!
Kellemes játékot! ^-^


4
Fórum találkozók / Tavaszi tali~
« Dátum: 2019. Ápr. 17, 18:40:26 »
Üdvölet!  :mami:

Megkésve bár, de törve nem egy kis összefoglaló a találkozóról :3

Szerencsére az idő jó volt, így végül a Kopaszi-gáton tartottuk a találkozót, és sok~sok mindenkivel körbeültük a lépcsőket. Talán nem ekkora szerencse, hogy a nap végére a napsütésnek köszönhetően a legtöbben kissé odakaptunk. :D Néhányan először voltak, de a legtöbben már rutinosan töltötték ki a karilapot, amit oly' ritkán használunk... :roll:

Én élveztem, hogy ismét mesélhettem nektek, remélem mindenki jól érezte magát. <3 Yuke küldijét pedig a fórumon fogjuk folytatni, így erre mindenki készüljön fel lelkileg.  :twisted:

Minden résztvevőnek 3500 LP és 3500 ryou jutalmat adok! Szeretném kérni, hogy írjátok meg PÜben, melyik karitoknak, és hogyan szeretnétek a jutalmat.
Emellett pedig gratulálok Minami Junko-nak, aki a küldetésben nyújtott teljesítményéért kiérdemelte a 11. osztag hadnagyi pozícióját!

A poszt alá nyugodtan írja le mindenki az élményeit, és találkozzunk legközelebb is! ^-^  :heart: :glomp:

5
Küldetések Soul Societyben / Re:Foszlányok - Hasadó lelkek
« Dátum: 2019. Ápr. 05, 21:42:55 »
"A cél nélküli erő veszélyes dolog..."

Úgy tűnik, hogy az apró falucska tényleg elég sok változáson ment át, és nem szűkölködik furcsaságokban. Mindenki gyanakodva méregeti az egyetlen személyt, aki úgy tűnik, hogy még ezen a helyen maradt. Ennek oka sokféle lehet, azonban előérzetük beigazolódni látszik…
Amint megszólították többen is az apró gyermeket, a testét átölelő kezek alatt mintha fényleni kezdene valami. Laikusok számára egyszerű kidounak tűnhet a dolog, azonban sokkal pusztítóbb hatást fejt ki néhány másodperc alatt. Az apró testet úgy szakítja le magáról, mintha csak valamiféle álruha lett volna, bőr és húscafatokat szórva maga körül, egy nagyobb robbanás kíséretében.
Akiknek jobbak a reflexei, és elég magas a helyváltoztató képessége (+3), az képes időben eltávolodni a gyerektől, más esetben vér fröccsen rá, ami mintha kissé savas lenne, és a robbanás melege is megperzseli. (Magasabb képesség ponttal rendelkezőek segíthetnek a többieknek, de egy valakinek csak egy másik személyre van ideje!)
Ahogy lassan elül a robbanás füstje, szemetek elé is tárul, hogy mi rejtőzött eddig az apró testben. A hatalmas, közel tíz méteres lidércnek tetsző lény bőre az általatok megszokottól eltérően teljesen fekete, és mintha folyamatosan hullámzana. Négy, hatalmas karommal ellátott lábon állt, feje egy nagymacskáéhoz volt hasonló, azonban teljes egészében csontos maszk borította, és az orrán több tüske meredezett az ég felé. Iszonytató üvöltés hagyta el a száját, és abban a pillanatban érzékelhetővé vált kisugárzása is, mintha csak egy villanyt kapcsoltak volna fel. Azonban egyelőre nem mozdul, mintha csak várna valamire.

(Lélektelefonon továbbra is tudtok egymással, illetve bármelyik osztaggal beszélni. Ha előbbit választjátok, mind a két posztban tűntessétek fel az interakciót, ha utóbbit, keressetek PÜben, vagy a következő mesében kaptok választ.

Kérdés esetén keressetek nyugodtan! ^-^)


Határidő: 2019.04.16. 20:00

(click to show/hide)


6
Küldetések Soul Societyben / Re:Foszlányok - Törött szárnyak
« Dátum: 2019. Ápr. 05, 21:42:43 »
"A cél nélküli erő veszélyes dolog..."

Számtalan kérdés hangzott el, azonban úgy látszik, hogy egyikre sem érkezett megnyugtató válasz, vagy érdemleges. A falusiak értetlenül bámulnak rátok, mintha számukra fel se tűnt volna, hogy arcvonásaik mennyire hasonlóak. Aztán mintha arcukat valami különös fájdalom torzítaná el.
Bizalmatlanságotok úgy látszik nem volt véletlen, a lelkek a hasukra szorítják kezüket, majd mintha csak maguk is valamiféle démonmágia részei lennének, hatalmas erővel robbannak fel. A körkörös elrendeződés miatt nincs lehetőség menekülésre, hiszen a felrobbanó testek teljesen elzárták a menekülési útvonalat. A forróság elviselhetetlen, és súlyos sebeket okoz, ha semmivel se védekeznek ellene. (Pajzstechnika használható, azonban legalább 15+ pontos kidou képzettség kell, hogy hatásos legyen!)
A támadás kidounak tűnhet, azonban akik jók a reiatsu érzékelésben (5+), észrevehetik, hogy nem egészen erről van szó, ráadásul mintha abban a pillanatban lélekenergia töredékek is megjelennének körülöttük. Mindegyik egyformának érződik, és ahogy elül a robbanás pora, láthatjátok, hogy a széttépett testek darabjai lassan eggyé állnak össze, így egy hatalmas lényt alkotva.
Fekete bőre folytonos mozgásban van, ami számotokra furcsa lehet, ám csontos maszkot viselő feje miatt lidércnek vélhetné bármi. Hat lába oszlopként tartja meg hatalmas testét, feje elefánthoz hasonló, azonban nincsenek fülei, és két ormánya csontos lemezekből áll. Olybá tűnik, egyelőre nem tervez támadást, mintha szemei vakon forognának, és nem venne egyértelműen észre semmit maga körül.

(Lélektelefonon továbbra is tudtok egymással, illetve bármelyik osztaggal beszélni. Ha előbbit választjátok, mind a két posztban tűntessétek fel az interakciót, ha utóbbit, keressetek PÜben, vagy a következő mesében kaptok választ.

Kérdés esetén keressetek nyugodtan! ^-^)


Határidő: 2019.04.16. 20:00

(click to show/hide)


7
Shinigami / Re:Kasumiouji Mujika
« Dátum: 2019. Febr. 22, 00:08:28 »
Üdvölet! :3

Igazán ötletesen írtad meg a karaktert, jó volt olvasni. Kíváncsi lennék azért SS CSI laborjára, ahol vérnyomokat elemeznek! *o*
Volt egy~két elgépelés, posztolás közben ezekre ügyelj, de ez nem olyasmi, ami miatt gátat szabnék a Rokubantai új hadnagyának, vagyis elfogadom a karaktert! ^-^


Osztag: 6. osztag
Szint: 1. szint
Lélekenergia: 5000 LP
Kezdőtőke: 7000 ryou


A pontozás: indulásként kapsz minden képességedre 1-1 pontot, ezen kívül pedig szabadon eloszthatsz 21 pontot (10 pont az LP-d után, 8 pont a hadnagyi rang miatt, és 3 pont SS-hez tartozás végett) a képzettségeiden, amik a következők:

 • Fegyverforgatás
 • Hakuda
 • Kidou
 • Helyváltoztató képesség
 • Zanpakutou
Ezen felül szinted után 1 pont jár Reishi kezelésre, amit a következő másodlagos diszciplínák között oszthatsz el:

 • Erő
 • Ügyesség
 • Gyorsaság
Elosztott pontjaidat itt jelentsd le, majd válassz szintednek megfelelő 10 canon shinigami technikát!
Jó játékot az oldalon! ^-^


8
Arrancar / Re:Elian Barquero
« Dátum: 2019. Febr. 21, 22:57:11 »
Üdvölet! :3

Szépen összefoglaltad a karakter eddigi életét, érdekesen lett tagja az Espadanak. Úgy érzem ő se nagy Seth rajongó. :roll:
A képességeid is rendben vannak, az engedélyekbe se tudok belekötni, így természetesen a karaktert elfogadom! ^-^


Szint: 3. szint
Lélekenergia: 15000 LP
Kezdőtőke: 4000 ryou


A pontozás: Indulásként kapsz minden képességedre 1-1 pontot, ezen kívül pedig szabadon eloszthatsz 48 pontot (30 pont az LP-d után, 15 pont Espada rang miatt, és 3 pont Las Nocheshez tartozás végett) a képzettségeiden, amik a következők:

 • Fegyverforgatás
 • Pusztakezes harc
 • Helyváltoztató képesség
 • Hollow képességek
 • Resurreccion
 • Hierro
Ezen felül szinted után 3 pont jár Reiryoku kezelésre, amit a következő másodlagos diszciplínák között oszthatsz el:

 • Erő
 • Ügyesség
 • Gyorsaság
Elosztott pontjaidat itt jelentsd le!
Kellemes játékot! ^-^


9
Küldetések Soul Societyben / Re:Foszlányok - Törött szárnyak
« Dátum: 2019. Febr. 20, 23:41:23 »
”Ahol fény van, ott szükségszerűen mindig lesz árnyék is.”

A csapatok viszonylag gyorsan érték el a körzeteket, a hetveneshez érve pedig ketté váltak. A hetvenhetes körzetet percek alatt elérték, azonban ez sem nyugtathatta meg az érkező csapatot. Amint beléptek az aprócska faluba, rögtön feltűnhetett, hogy mindenki a megszólalásig hasonlít arra a képre, amit korábban az első osztagos tiszt mutatott. Bármerre is néztek, a férfi arca nézett vissza rájuk, változó korokban, de egyértelműen azok a vonások voltak.
Aki jobb reiryoku kezelésben (+3), az érzékelheti, hogy teljesen üresnek tetszik a falu, mintha a látott lelkek egyáltalán nem léteznének. Nyomasztó érzés lesz úrrá mindenkin, nem csupán a délibábnak tetsző képek miatt, hanem egyszerűen a zsigereiben is érzik, valami itt nagyon nincs rendben.
Hyousuke egyszerre arra lett figyelmes, hogy valaki hakamájának szárába kapaszkodik, és lepillantva egy gyerekkel akad össze tekintete, bár vonásai neki is a képre emlékeztették.
- Oji~san! – Csillogó szemekkel nézett fel rá, mintha csak megismerné, majd futva egy nagyobb csoporthoz csatlakozott, ám még így is hallhatták, ahogy mindenkinek egyre csak ismételgeti - Oji~san itt van! Itt van!
Érdeklődve fordultak irányukba, mintha eddig észre se vették volna a shinigamik érkezését, most azonban minden szem rájuk szegeződött. Egyre gyűltek és gyűltek a lelkek, és szép lassan körbe állták a kis csapatot az egyforma arcú, lélekenergia nélküli alakok, szinte már kényelmetlen közelségből bámulva őket.

(Lélektelefonon továbbra is tudtok egymással, illetve bármelyik osztaggal beszélni. Ha előbbit választjátok, mind a két posztban tűntessétek fel az interakciót, ha utóbbit, keressetek PÜben, vagy a következő mesében kaptok választ.

Kérdés esetén keressetek nyugodtan! ^-^)


Határidő: 2019.03.01. 20:00


10
Küldetések Soul Societyben / Re:Foszlányok - Hasadó lelkek
« Dátum: 2019. Febr. 20, 23:41:14 »
”Ahol fény van, ott szükségszerűen mindig lesz árnyék is.”

A csapatok viszonylag gyorsan érték el a körzeteket, a hetveneshez érve pedig ketté váltak. A hátra maradó csapatnak minden bizonnyal furcsa lehet, hogy a városon kívül senki sem tartózkodik. Ez már olyan körzetnek számít, ahol nem meglepő egy-egy lidérc támadás, még se jellemző, hogy egyetlen lélekkel se lehet találkozni a közelben. Ahogy a falu szegényes, összedőlés szélén álló házai között sétáltak, tovább fokozódott a nyomasztó érzés, hiszen továbbra se lehetett egyetlen teremtett lélekkel se találkozni az utcákon.
Aki jobb reiryoku kezelésben (+3), az érzékelheti azt is, hogy ez nem csupán látszat, valóban teljesen üresnek tetszik a falu. Mintha mindenkinek a napi teendője közben veszett volna nyoma, egyes ajtók nyitva álltak, portékák voltak kitéve, kosarak, gyerekjátékok hevertek az utcán. Nem úgy tűnt, mintha valóban itt lenne a korábban látott nő, épp ezért elég ijesztően hathat Junkora, mikor egy apró kezet érzett meg a sajátján.
- Onii~chan… – A hangra mindenki felfigyelt, azonban az apró alak, aki nagyjából négy éves forma kisfiúnak tűnik, veszélytelennek látszott, bár felőle se lehetett lélekenergiát érzékelni. – Segíts Onii~chan! Furcsán érzem magam… – Sírós hangon beszélt, és másik kezével a hasát fogta, mintha ott érezné a fájdalmat.

(Lélektelefonon továbbra is tudtok egymással, illetve bármelyik osztaggal beszélni. Ha előbbit választjátok, mind a két posztban tűntessétek fel az interakciót, ha utóbbit, keressetek PÜben, vagy a következő mesében kaptok választ.

Kérdés esetén keressetek nyugodtan! ^-^)


Határidő: 2019.03.01. 20:00


11
Valentin napi Nyereményjáték - 2019 / PAPA~PAPARAZZI
« Dátum: 2019. Febr. 17, 23:06:29 »

Képes vagy napokig hasalni egyhelyben, hogy megtaláld a tökéletes pillanatot? Esetleg hatalmas PS~huszár vagy, aki bárkiket kompromitáló helyzetbe tud hozni, ha csak gép elé kerül?
Legyen szó bármelyikről is, eljött a te időd!
Olyan képeket várunk, ami egy eddig titkolt kapcsolatot leplez le, legyen az szerelem, barátság, vagy bármi más! A lényeg, hogy meglepő legyen, és meghökkentő! Egy rövid kis cikket, képleírást mellékeljetek hozzá, a biztonság kedvéért!

Szabályok:
 • Egy user csak egy művel jelentkezhet!
 • PÜben küldd, kódolással ellátva!
 • Fórumos karaktereket válassz, ne canont!
 • A kép méretei legyenek kompatibilisek a fórummal!

Határidő: Március 17. 23:59

Kérdés esetén kerssetek nyugodtan PÜben, facen, postagalambbal, vagy füstjelekkel ;)


12
Küldetések Soul Societyben / Foszlányok - Törött szárnyak
« Dátum: 2019. Febr. 12, 22:10:15 »
”A felejtés a végső halál.”

(click to show/hide)

Korán reggel volt, amikor pokollepke érkezett mindenkihez, kit álmából felkeltve, kit reggeli edzés, vagy éppen étkezés közben megzavarva, Az üzenet tömör, egyszerű, és lényegre törő, azonnal jelenjenek meg Seireitei keleti kapuja előtt.
Itt mindenkit az első osztag egyik tisztje vár, aki tiszteletteljesen meghajolva köszönti őket, de egyelőre egyetlen szót sem szól. Amint azonban mind a tíz fő megjelenik, néhány képet vesz elő, amit körbe ad nekik.
- Az itt látható két shinigami helyzete jelenleg ismeretlen, azonban azt feltételezzük, eltűnésük nem szökés, hanem valamiféle lázadás lehet. – A képek egyikén egy barna hajú, kedves arcú nő, a másikon egy fekete hajú férfi látható. – A nő a hetvenes, a férfi a hetvenhetes körzetből tűnt el. Szeretnénk, ha a két kapitány vezetésével öt-öt fős csapatokban utánajárnának, mi áll mindennek a hátterében, és ha szükséges, intézkednének. – Azzal pedig kinyitatja számotokra a kaput. – Saját belátásuk szerint cselekedhetnek, azonban vegyék figyelembe, hogy szorít az idő, amennyiben valóban lázadásról van szó, arról a Soutaichou azonnal tudni szeretne.

(Az indulásig egy helyen tartózkodik a két csoport, így ha szeretnétek, interakcióba léphettek a másik csoport tagjaival is. Ebben az esetben kérlek másoljátok be a másik reakcióját is a reagotokba, hogy mindenki számára érthető legyen, ki mire is válaszol! Természetesen csak azokét, akik nem ugyanabban a küldetésben szerepelnek. A későbbi körökben lélektelefonon ugyanígy tudtok majd kommunikálni.
Jelenleg senki sem önmaga, megjelenésetek a zanpakutou szellemetek emberi/shinigami formája, de a képességeitek nem változtak. Jellemi változás ezzel együtt lehet, azonban így ismeritek egymást, ha már találkoztatok, nem meglepő a kinézetetek, vagy viselkedésetek. Kérnék mindenkit, hogy spoilerben csatoljon egy képet a karaktere jelenlegi kinézetéről.
Kérdés esetén keressetek nyugodtan! ^-^)


Határidő: 2019.02.20. 20:00


13
Küldetések Soul Societyben / Foszlányok - Hasadó lelkek
« Dátum: 2019. Febr. 12, 22:10:06 »
”A felejtés a végső halál.”

(click to show/hide)

Korán reggel volt, amikor pokollepke érkezett mindenkihez, kit álmából felkeltve, kit reggeli edzés, vagy éppen étkezés közben megzavarva, Az üzenet tömör, egyszerű, és lényegre törő, azonnal jelenjenek meg Seireitei keleti kapuja előtt.
Itt mindenkit az első osztag egyik tisztje vár, aki tiszteletteljesen meghajolva köszönti őket, de egyelőre egyetlen szót sem szól. Amint azonban mind a tíz fő megjelenik, néhány képet vesz elő, amit körbe ad nekik.
- Az itt látható két shinigami helyzete jelenleg ismeretlen, azonban azt feltételezzük, eltűnésük nem szökés, hanem valamiféle lázadás lehet. – A képek egyikén egy barna hajú, kedves arcú nő, a másikon egy fekete hajú férfi látható. – A nő a hetvenes, a férfi a hetvenhetes körzetből tűnt el. Szeretnénk, ha a két kapitány vezetésével öt-öt fős csapatokban utánajárnának, mi áll mindennek a hátterében, és ha szükséges, intézkednének. – Azzal pedig kinyitatja számotokra a kaput. – Saját belátásuk szerint cselekedhetnek, azonban vegyék figyelembe, hogy szorít az idő, amennyiben valóban lázadásról van szó, arról a Soutaichou azonnal tudni szeretne.

(Az indulásig egy helyen tartózkodik a két csoport, így ha szeretnétek, interakcióba léphettek a másik csoport tagjaival is. Ebben az esetben kérlek másoljátok be a másik reakcióját is a reagotokba, hogy mindenki számára érthető legyen, ki mire is válaszol! Természetesen csak azokét, akik nem ugyanabban a küldetésben szerepelnek. A későbbi körökben lélektelefonon ugyanígy tudtok majd kommunikálni.
Jelenleg senki sem önmaga, megjelenésetek a zanpakutou szellemetek emberi/shinigami formája, de a képességeitek nem változtak. Jellemi változás ezzel együtt lehet, azonban így ismeritek egymást, ha már találkoztatok, nem meglepő a kinézetetek, vagy viselkedésetek. Kérnék mindenkit, hogy spoilerben csatoljon egy képet a karaktere jelenlegi kinézetéről.
Kérdés esetén keressetek nyugodtan! ^-^)


Határidő: 2019.02.20. 20:00


14
Küldetések / Foszlányok
« Dátum: 2019. Febr. 11, 21:49:36 »

"Ajtód vagyok. Nyithatsz, csukhatsz,
átléphetsz rajtam bármikor
oda, ami csak mi vagyunk. És kiléphetsz onnan
bármikor. Amikor csak jössz: zárva találsz,
érintésedre-
nyílóan, könnyen, zajtalanul."

Seireiteiben valami furcsa, valami más... Hogy micsoda? Nem érti senki, még nem világos minden kis részlet. Talán egy csapat shinigaminak sikerül még időben kiderítenie, miről lehet szó. Talán...
 
A küldetésre jelentkezhet minden olyan shinigami, aki rendelkezik zanpakutouval, 2019.02.12. 20:00-ig!
Rövid, pörgős meséléseket tervezek, legalább heti 1 körrel. (Ezt vegye minden jelentkező figyelembe, aki a határidőig nem tud írni, az kimarad.) Sérülések előfordulhatnak... :roll:


15
Shinigami / Re:Shihōin Souji
« Dátum: 2019. Febr. 08, 12:17:19 »
Üdvölet! :3

Igazán lendületes előtörténet, ebből adódóan a váltások se voltak zavaróak, jól keretezték az egészet.
Figyelj azért oda a ragokra, és elgépelésekre! Egyes helyeken lemaradtak a toldalékok, de ezek aprócska hibák, újra olvasással kiküszöbölhetőek.
Természetesen elfogadom a karaktert! ^-^


Osztag: 6. osztag
Szint: 1. szint
Lélekenergia: 5000 LP
Kezdőtőke: 7000 ryou


A pontozás: indulásként kapsz minden képességedre 1-1 pontot, ezen kívül pedig szabadon eloszthatsz 14 pontot (az LP-d után, SS-hez tartozás végett, és nemesi rangra) a képzettségeiden, amik a következők:

 • Fegyverforgatás
 • Hakuda
 • Kidou
 • Helyváltoztató képesség
 • Zanpakutou
Ezen felül szinted után 1 pont jár Reishi kezelésre, amit a következő másodlagos diszciplínák között oszthatsz el:

 • Erő
 • Ügyesség
 • Gyorsaság
Elosztott pontjaidat itt jelentsd le, majd válassz szintednek megfelelő 5 canon shinigami technikát!
Jó játékot az oldalon! ^-^


Oldalak: [1] 2 3 ... 23