Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Üzenetek - Karasu Vex

Oldalak: [1] 2 3 ... 25
1
Küldetések Hueco Mundoban / Re:Hívatlan Látogatók
« Dátum: 2019. Máj. 03, 19:51:35 »
- Az lehet, de ez olyan, mintha skorpiók közzé dobnál egy egeret. A kicsik elől még lelép, de a nagyok már megcsípik, képletesen és szó szerint is.- szíve szakadna meg, ha hazavinne egy macskát, gondozná, nevelgetné, játszana vele, venne neki egy cicakosoarat, és vigyorogva nézné, ahogy a kis hálátlan inkább a dobozba feküdne bele, nem pedig abba, amit Karasutól kapott, és utána bumm, egy hollow felzabálja. Nem kér ebből a fajta bánatból, savanyú pofával enné egész nap a dobozos fagyit.
- Hjahj, ti nők, hogy mindent képesek vagytok komolyan venni, még jó hogy van. Bár nem a harci alsóm, amin kardok vannak, de azért ez a pokemonos is megteszi.- mondta vigyorogva, és lehet viccnek hiszik, de tényleg az volt rajta. Az akadt a kezébe, meg az volt a fiokban felül, és Vex gyakran úgy öltözik, hogy ami a legfelső, akkor az lesz felvéve, szerencsére uniformisban nincs ilyen gondja, mind egyforma, a normális ruhái pedig mind olyan, ami tetszik Karasunak, így az se zavarja, hogy mindig ugyanazt viseli, más nem azt hazudja, hogy ennyire anime mániás, azokban se gyakran váltanak ruhákat.
- Hm… vajon most toljam ki a mellkasom, és legyek büszke magamra? Vagy azzal csak adnám a lovat alátok?- hallva a vitát, elgondolkozva dörzsölte az állát. Más esetben örülne ennek, ha a nők miatta veszekednek, vagyis régebben megtette volna, de azóta már komoly kapcsolata van, és bár jól tud esni egy pasinak is az, ha a csajok miatta akarják kikaparni egymás szemét, de jelenleg pont nem „barátnők” teszik ezt, hanem két szembenálló fél tagjai, aminek pedig nem kéne örülnie. Bonyolult ez a férfilét.
Történtek dolgok, pár érdekes, és néhány kevésbé érdekes is, de ami igazán érdekes volt Karasunak, az az volt, hogy Kékség le tud szívni másokat, csak éppen nem a jó értelemben. Ha az az aura vagy micsodája aktív, akkor még a közvetlen, fizikai támadásokat is blokkolni tudja, ha pedig valakit letapizna, akkor azt mint a pióca, már szopja is kifelé, mint malac az anyja csöcsét. Bár az se jó, hogy Hrafni volt az, akinek köszönettel tartozik ezekért az infókért, de azért nem mondhatja, hogy cserébe nem kapott semmit, egy hátvakarásnak is beillő barat.
- Blablabla… hűséget fogadott valakinek, meg nem adja magát, kéreti, árulás nuku, és ilyen szokásos marhaságok.- ásított egy látványosat, és közben tátogást imitált a baljának ujjaival. Kifejezve, hogy mennyire is hatotta meg Kékség szövegelése. Mintha valami klisés mangából mászott volna elő.- Kezdetnek verek egy kis színt beléd, utána ha az se lesz elég ahhoz, hogy Sumohnka… hm, lehet más nevet kell neki kitalálni, majd megbeszélem vele… nah, akarom mondani. Ha veled végeztem, az szerintem kezdésnek megteszi a szelídítéshez. Jut eszembe, mielőtt elfelejteném. Passz, hogy ki a gazdája, meg nektek a boss, de azt azért jó ha tudod, tudjátok, hogy kicsit játszott a fejetekkel.- a halántékánál kezdett körözni a mutatóujjával.- Pár apróságot kiszedett onnan, vagyis inkább olyan, mintha tisztára nyalták volna az elméteket. Lehet majd odafigyelek, hogy ne öljenek meg benneteket, hátha nem is vagytok olyan beképzelt picsák, mint ahogy kinéztek.- most mondják azt, hogy nincs Vexben kedvesség. Ha nem tudná, vagy sejtené, hogy nincs valami rendben a fejben, akkor nem sok gondot jelentene az, hogy levágja Kékséget, meg a többi csajt, és utána vidáman menne vissza tornyába játszani, vagy Diont nyüstölni.
Nah, ezzel sikert ért el, a kis sarlócskák hasznosnak bizonyultak. Mint bilincs, úgy szorultak össze Hupikék lábai körül, megakadályozva azt, hogy tova illanjon, mint fing a szélben. Bár ha lenne esze és egy egészséges hülyeség a fejében, akkor megpróbálna elugrálni. De úgy fest, hogy inkább marad az aura, és bizony, elnyeli a reiatsu alapú támadásokat is. De az érdekesebb része csak ezek után jött. Hiszen bizony nem használta tovább az aurát arra, hogy védje magát, se a portált. Talán van egy időkorlátja, vagy egy mennyiség, amennyit képes elnyelni. Mert a barakat már nem azzal fogta fel, legalábbis úgy tűnik, hogy nem.
- A portál kilőve. Egy pont ide. HALLOD SUMOHN?! A PORTÁLOTOKNAK ANNYI, EZ JÓ KEZDET A KÉZHEZ SZOKTATÁSHOZ?!- vigyorogva odakiabált a macskának, aki megtalálta a megfelelő játszópajtit Hrafni személyében, legalábbis innen úgy látszott, hogy jól elvannak. Macska és az egér, csak Vex szerint egy darabig Hrafni lesz az egér. De legyen ügyes, legyen Jerry.
- De erről ennyiiiiiiiiiiiiiit… hehe…hehehe… GYHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁ!!!- kitört Vexből a hangos nevetés, de szerencsére a könnyezés nem.- Ki a fodrászod, hogy ilyen jól belőtte!? Remélem, hogy borravalót nem adtál. Cseréld le hamar.- enyhén még mindig kuncogott, majd egy hosszan tartó kifújással szabadult meg a feszítő érzéstől.- Shuuuj… na, vegyük komolyan… komolyságot kérek.- ha már letépkedte magáról a sarlókat, akkor ideje volt Vexnek is támadnia, csak hát az útjába állt egy bazinagy bárd. Lehet vele disznót vágni, annyi szent.
- Nocsak… úgy fest, hogy aggódsz a társaidért. Nem is rossz a söpredékektől, hogy ezt kihozzák belőletek. Mi a fene?- tudta hogy jóképű, vagyis inkább megvolt a sármja, de valahogy még most jobban nézett ki, mint álltalában. Büszke lehet magára az anyja, hogy egy ilyen csodát hozott a világra… de valahogy az egész megváltozott, mintha a szemei még a megszokottnál is vörösebbek lennének, és még az a vérfolyás se volt éppen a megszokott, sőt, eléggé idegen volt. Annyira idegen, hogy a lábai nem akartak megmozdulni, az ujjai szorosabban fogták Orgot, a vér is kiszaladt belőlük, a lábujjai görcsösen behajlítva, nem volt ez jó így, nagyon nem. Az egészből egy ismeretlen, de mégis ismerős lélekenergia szakította ki.
- Hogy mi!? A rohadt életbe. Mi ez a reiatsu? Ez a vérzőszem meg aljas trükk volt. De hallod a harang zaját? Itt a harc témája.- később kell foglalkoznia az új reiatsuval, ami nagyon is hasonlított egy arrancaréhoz, sőt, majdnem ugyan olyan is volt, de valahogy mégis más. De előbb Hupikéket kell elintéznie, hogy másra is tudjon figyelni, meg másokra. Persze ez alól a macsek se volt kivétel.
Kinyitotta a száját, és egy Otokifuku* hagyta el azt, ebből a távolságból csak lesz majd valami haszna is(vagy az aurával megint meg lesznek szívatva, vagy valahogy máshogy). Utána pedig jobbjával egy Oni Dekopint* engedne útjára, mellé vigyorogva kacsintott is egyet, és ha minden jól megy, akkor messzebbre repíti Kékséget, de csak azért, hogy Karasu Fukuzeit* használva eltűnhessen, és utolérhesse Kékséget, hogy nem sokkal előtte kipattanhasson Vex a homok alól, legyen elég ideje lendületet venni ahhoz, amit eltervezett. Mégpedig a következőt; kivárt a megfelelő alkalomra, és amikor az eljött, akkor hátra hajolt, hogy meglegyen az a lendület is majd hozzá, és amikor úgy gondolja, elég a távolság, akkor erőt beleadva előre fejelt, és ha pontosak voltak a számításai( és miért ne lennének? Matekból mindig megvolt a kettes), akkor a homlokával egyenesen telibe fogja találni Kékség homlokát. Lehet nem lesz halálos, de fájni, na az biztos, hogy fog. Már ha valami nem jön közbe, mert akkor megy az egész a levesbe. De ha mást nem is, akkor majd improvizálni fog valami okosat.

(click to show/hide)

2
Küldetések Hueco Mundoban / Re:Hívatlan Látogatók
« Dátum: 2019. Ápr. 03, 18:00:26 »
- Nem hiszem, normális macskának normális helyen van a helye, eeeeez pedig nem annyira az.- homoktenger fedett be mindent, és egyetlen ékkőve volt a város, ahol lelketlen lélekzabálók éltek. Nem volt éppen a legotthonosabb hely egy átlag macska számára. Csontos is elkeveredett valahova, lehet azóta már arrancar lett belőle, csak éppen Vex nem találkozott még a kis hamissal.
- Akkor szerencse, hogy nincs rajtam alsó, kiszellőzne legalább.- nem árt egy kis friss sivatagi levegő a hátsóajtónak, csak homok ne kerüljön bele, utána olyan lenne, mintha smirglipapírral törölné ki.
~ Vex, a jó hírt, a rosszat vagy a még rosszabbat akarod elsőnek hallani? Mindegy, majd én döntök. A jó hír, hogy megvan mitől félnek, a rossz, hogy hazudtam, a még rosszabb, hogy csak egy undorító, rózsaszín felhő lebeg a fejükben. Vagy ennyire sötétek, hogy ennyivel van teli a fejük, vagy valaki manipulálta őket. Én a másodikra szavazok, ami annyit jelent, hogy valaki erősebb húzogatja a drótokat, hogy Te is megértsd, van egy főnökük. A többi már rajtad múlik.- megrágta a hallottakat, átgondolta, és arra a következtetésre jutott Karasu, hogy bassza meg, ez nem jó hír.
- Na azért majd csak ügyes legyél, Dion.- biztatóan rámosolygott, de elég a biztatásból, ügyes lesz Dion, megoldja, Vexnek most már másra kell figyelnie… a mocskosszájúra.
- Oké-oké-oké, elhiszem.- unott arckifejezéssel, de vigyorogva emelte fel védekezőleg a kezeit. Nem kell mindjárt leharapni a fejét, csak egy ártatlan kérdés volt, semmi több. S jogos kérdés is, hiszen se hírük se hamvuk nincs már, de legalább Eras is eltűnt velük együtt.
- Már most olyan állapotban van. De meg vagyok én áldva veletek arrancarokkal.- halk de megjátszott világfájdalommal teli volt a sóhaja, amit kiengedett a nagyvilágba. Az egyik úgy beszél, mintha szart reggelizett volna, még Adrian nem akarja a mosónőt játszani, Leyre pedig… Leyre az Leyre volt.
Ment egy kis szócsata, kavicsdobálás, semmi különleges, Hrafniból úgy áradt a költőket is iriggyé változtató szavak, hogy majdnem öröm volt hallgatni is azokat. Végül Adrian volt az, aki úgy döntött, hogy megoszt egy apróságot Karasuval.
- Rendben, de ha lehet, ne romboljatok le mindent.- nincs kedve újra felhúzni a falakat, főleg azért se, mert fogalma sincs arról, hogy elsőnek hogy sikerült. Honnan a fenéből szerezték az anyagot hozzá, meg hogy rakták fel így? Így egybe az egészet, sehol egy tégla, mintha az egészet valamiből kifaragták volna.
Hrafni nem bírt már tovább várni, mintha paprikát nyomtak volna a seggébe. De legalább egész jó taktikát választott a támadásra, klónok megzavarják az ellenfelét, még az igazi be tud vinni egy találatot. Jó… lenne, ha nem kapta volna el Törppilla, és úgy tartja maga előtt, mint egy anya a szaros pelenkát. Nem tudja, hogy mit kéne csinálnia vele, de legalább valami kék aura megjelent körülötte, csak hogy adjon még egy kis gondolkozni valót Karasunak.
- Érdekes.- kissé jobbra döntött fejjel nézte, ahogy Orgo pengéje megakadt abban az aurában, van egy tippje, hogy a bala is hasonlóan fog járni.
- Hehe… akarom mondani… bocsi.- igen, ezt akarta mondani, nem nevetni. Hiszen miért lenne nevetséges az, hogy Hrafnit élőpajzsnak használták, és úgy dobták el, mint egy darab rongyot. Kész szerencse, hogy azért valamennyire visszafogta magát Karasu, legalább túlélte. De legalább ez adott egy ötletet. A pengét kivédte az aura, de a bala ellen Hrafnit kellett használnia, vagy mert azt nem volt képes levédeni máshogy, vagy azért, mert szemét, és viccesebb volt Hrafnit használni.
- Oké, nekem nem sürgős.- hanyagul megvonta a vállát, megforgatta Orgot, pengékkel lefelé majd Karasu rátámaszkodott, és kíváncsian figyelte az eseményeket, mást nem is nagyon tudott tenni. Tekintetével követte Hupikéket, aki a macskához ment, és úgy beszélt vele, ahogy egy macskával illik. Tisztelettel, és úgy fest, hogy a macska hajlik arra, hogy segítsen, sőt, még szteroidot is nyomott magába. Házimacskából egy macskaHulk lett. Ettől bizony csillogni, ragyogni kezdtek Karasu vörös szemei.
- Eddig csak akartam, de most már biztos, hogy hazaviszem azt a macskát. HALLOD CICUS!? Az enyém leszel! Jó gazdád leszek, minden nap meg leszel fésülve, és kapsz plüssegeret, sőt, kaparófát is!- kiabált a macskának, aki Hrafnit nézte ki kajának, Karasu pedig nem nagyon foglalkozott Kékséggel, lóbálgathatja úgy a bárdját, ahogy akarja, beállhat menő pózokba, Vex figyelmét most jobban lekötötte a macska.
- Hoppá… hol is tartottunk? Ja, megvan. Ki kell húzni a seggedből azt a karót. Na akkor, gyüvök….- kiegyenesedett, megforgatta ORgot, majd széttárta a karjait, és enyhén meghajolt Áfonyának. S hajlás közben egyre több és több bala jelent meg. Nem árt egy kis Eső*, mellé pedig még egy kis Éxtasis*, hogy olyan, mintha LSD-t szedtek volna be, de bumeráng dobálás is jó időtöltésnek. Claro de luna*, mindjárt négy is Festékfej mögött, és mind egymásután veszi célba a lábait, hogy utána kapjon egy építőkockát, egy kis Tsuru Hankeit*, ne nagyon tudjon mozogni, csak is azért, hogy elkapja a Lluvia*, és hogy teljes legyen az öröm… miután ismét kiegyenesedett egy cerot indított Kékfej felé, ami elé pedig nyitott egy Féreglyukat mielőtt az betalált volna, a kijárat pedig a PindurPandurok átjárója felett nyílt ki. Kíváncsi volt Karasu, hogy ha a Ceroja betalál, mi is lesz azzal a portállal, na meg mi lesz a csajok reakciója rá. De azért nem szabad elfelejtkeznie arról se, hogy egy harcot kell megnyernie, és még kékebbé csapkodni a csajok vezetőjét, vagyis a alfamacska helyettesét. Persze utána csak bezárja azt a lyukat, ne árválkodjon ott.
- HERE’S JOHNNY!!- vagy betaláltak a támadásai, vagy nem, az nem változtat azon, hogy sonidozva indult meg Áfonyaszörp felé, és kihasználva a lendületet szeretné méretre vágni a csajt, kezdve a mellkasánál, egy kisebb darabot ki.

(click to show/hide)

3
Lejelentő / Re:Pontozósdi
« Dátum: 2019. Márc. 21, 16:49:03 »
25 elosztatlan pontom van.

Hierro:25+7=32
Pusztakezes: 24+1=25
Hollow képességek 34+1=35
illetve egy új képzettség az Ereklye használat lenne, és a maradék 16 pontot arra tenném.

4
Küldetések Hueco Mundoban / Re:Hívatlan Látogatók
« Dátum: 2019. Márc. 20, 18:51:22 »
- Ha hiszed, ha nem, de nehéz macska hollowot találni.- az a titok, mi nyomasztja, nem tud találni egy hollowot, ami úgy néz ki mint egy macska, és úgy is viselkedik mint egy macska. Helyette ott van Dion, ki néha macskásodik az igaz, de azért az teljesen más volt.
- Hajaj, besülne az ágyúnak a csöve.- mondta vigyorogva, és bár viccnek tényleg jó lenne, de biztos, hogy a nők nem értékelnék, egyikük se, és mivel egyedül volt férfi a helyszínen, így nem kockáztathatja meg eme kis viccet.
- Elhiheted, igazam volt.- ezer wattos volt a vigyora, és bár annyira nem tetszett Karasunak, hogy a macska odaszart, de nincs mit tenni, ha menni kell, akkor menni kell, csak ne ásson túl mélyre, nehogy robbanás legyen a vége.
- Szerintem nem bukik a nőkre.- állapítja meg a tényt, legalábbis Vex szerint ez tény volt.- Legalább puhára fog esni, amikor szétrúgod a seggét.- bízott Dionban, az erejében, és abban, hogy nem fog neki gondot okozni a bögyös. Persze számít arra, hogy lesz némi vérzés, jajgatás, de hát ez ezzel jár. A rántottához tojást kell törni.
- Bármennyire is csábító az ajánlat, szerintem nem fogok ráérni a leskelődésre.- szavai közben végig a kéket figyelte, a bőrszínt leszámítva és a páncélját leszámítva volt más nyugtalanító is benne, tipikusan olyan feje volt, mint a mangákban a sunyi szemétnek, aki még erős is volt, hogy rohadna meg.
~ Vex… remélem észrevetted, mit csinál az a trampli.- Negi panaszosan szólalt meg Karasu elméjében.
- ~ Igen, eléggé téged stíröl. Biztonság kedvéért nyisd fel a szemed, és kezd el nézegetni őket. Nézzük ki bírja tovább a farkasszemet.- nem árt, ha összeszedik a rémálmokat, amik a Pandurokat kísértik, hogy ha muszáj lesz, akkor használni is tudják ellenük. S így is történt, Negin felnyílt a szem, hogy kikutassa az ellenfeleik legszörnyűbb rémálmait.
- Szerencsétlen? Én… hm… lehet az vagyok, lehet nem fog lejönni a kék festék a kezemről, és a pengéimről. De ami meg azt illeti, ja, a barátnőm, és szerintem igazi nő, mindene a helyén van, nem úgy, mint Neked, hogy a seggedet a mellkasodon hordod.- mondta széles vigyorral az arcán, és legalább azt is elérte, hogy tudja a nevét a kéknek és úgy fest, hogy a bögyösnek is.
 - A vagy te Nyannyer.- biztos benne, hogy nincs ilyen szó, de jobb nem is jutott az eszébe, amivel visszavághat Hrafninak.- Huh, légy a vendégem Hrafni, szolgáld ki magad, de azért lábjegyzetben megkérdezném, hogy van még Exe?- kissé meglepte, hogy még létezik a szervezet, vagy lehet csak Hrafniból áll, bár egy tag is több, mint a semmi.
Nagyon úgy festett, hogy Kallisto nem szerette, ha beszólogatnak neki, és Hrafni ebben elég jó lehetett, legalábbis ez jött le Karasunak a navi viselkedéséből. De a hangszíne az nem volt valami kedves, szinte csöpögött belőle, hogy nem sokra tartotta a hollowokat, ami miatt Karasuból egy elhaló sóhaj tört elő.
A legkisebb baja volt az, hogy egy bara becsapódott kettejük mellett, még az se annyira zavarta, hogy egy akna felrobbant, nem, ami igazán zavarta, hogy megint kaptak egy homokzuhanyt.
- Picsába…- megrázta a fejét, és a hajából mindenfelé hullt a homok, majd pedig a vállairól kezdte leseperni, de már nem vette komolyan az egészet, hiába takarítja le a kabátját, pár pillanat, és megint csupa mocsok lesz, hagyja az egészet a fenébe, majd ha hazamentek, és még marad is belőle valami, akkor ráér Adrián kitakarítani, addig meg elviseli azt a kis idegesítő érzést.
- Adrián, ha itt végeztünk, és még olyan állapotban lesz, akkor te fogod kimosni a kabátomat.- nem kérdezte, vagy fenyegette Adriánt, egyszerű tényként közölte, hogy Adrián mosónőt fog játszani.
- Héj Luna! Hesszöljél csak ide.- beintett a bögyösnek az égimeszelő megszólalás miatt.
De megint csak nem tudja kiélvezni a pillanatot, nem látta az említett Kamillt sehol se, ami azt jelenti, hogy a környéken van egy merénylő, fasza. S Leyre se tud megülni a seggén, muszáj volt támadnia, Karasu is kezdi belátni, hogy nem sok értelme van annak, hogy járassák a szájukat. Kiveszi az ajkai közül a cigit, beleszív egy utolsót, lassan forgatni kezdi az ujjai közt, ajkán egy halvány, elégedett félmosoly jelent meg, majd az égbe pöccintette a csikket, és még mielőtt leért volna, Orgo már Karasu jobb kezében volt, és a reiatsuja folyamatosan emelkedett, nem szarozik, a jelenlegi alakjában a maximumhoz közelített.
- Sok beszédnek sok az alja, annyit mondok, hogy; LEEEEEEROY JEEEEENKINS!!!- ez volt a vezérszó, a jelmondat, ami elhagyta a száját, és Karasu pedig elhagyta a helyét, sonidot használva eltűnt, de menet közben használta a Fukuzeit* is, s pár pillanat múlva Kalisto mögött, nagy sebességgel előtört a homokból, jobbjában Orgo, amit derék magasságban lendített meg Kalisto csípője felé, és várt Karasu, hogy mit is reagál a nő, merre mozdul, mert arra pedig a baljából egy barat indít útnak, a nő lapockája/mellkasa felé (attól függ, hogy megfordult, vagy se).

(click to show/hide)

5
Lejelentő / Re:Lezárások
« Dátum: 2019. Márc. 12, 17:24:01 »
https://bleach.frpg.hu/index.php/topic,120.30.html

Első pusztakezes edzés Dionnak tartva, és leginkább az utolsó bekezdések/a postok vége az edzés rész.

6
Las Noches / Re:Aréna
« Dátum: 2019. Márc. 12, 17:22:21 »
- A mellékvesevelő által termelt hormon lenne az adrenalin.- megint egy tökéletesen haszontalan információ, aminek a bírtokában van Karasu. De ezzel nem fogja megmenteni a világot, de még versenyt se fog nyerni vele.
- Ch vagy nem ch, de ez bizony így van.- büszkén felszegte az orrát.- Jobban jársz, ha addig odázod el a másnaposságot, még tudod, nem kell az neked, sőt, igazából senkinek se kéne.- ha ember lenne, és hasonló piálási szokásai lennének, mint régen, akkor biztos, hogy arra áldozná az életét, hogy valami csodaszert kitaláljon, ami megszünteti a másnaposságot. Egy nap alatt hülyére keresné vele magát.
- Lehet… bár nem emlékszem, hogy megettem volna egy fantasztikus arrancart.- beképzelten, és lassan túrt bele a hajába, és simította végig. Mintha csak valami manga főszereplője lenne.- Lehet, de nem fogadnék rá.- kezd rájönni… kezd, már rég rájött arra, hogy nincs értelme ilyen dolgokon agyalni, hiszen úgy se lesz belőle semmi, nem lesznek előrébb, és az se fog kiderülni, hogy milyen régiek is azok a fránya romok, város, akármik. El kell fogadniuk, a hollowok történelme inkább volt kegyetlen, és gyilkolással teli, mint érdekes.
- Hát én is.- csatlakozott a nevetéshez.- Inkább csak kíváncsi.- vigyorgott.- Hát már ezért megérte akkor élni, valaki bosszút akarna állni értem. Az biztos, hogy én is állnék érted.- még szép, hogy le akarná vágni azt, aki Diont megölte, ha még az lenne az utolsó cselekedete is, akkor is véghezvinni.- Mintha az lenne a legdurvább baj a fejben, ami nálunk elő tudd fordulni.- az lenne a legjobb, ha csak annyi bajuk lenne, hogy képzeletbeli barátokhoz beszélnek, bár Vexnél már megvan… csak macska, és részegen jelenik meg.
- Inkább hál’ annak, hogy azért nem vagyok egy művészlélek.- megjátszottan megbotránkozott rajta, hogy DIon ilyet mert feltételezni róla.
- Jogos hát.- még szép, hogy az volt, lehet jó ötletnek tűnt, de még nem elég erős ahhoz, hogy Vexnek kihívást jelentsen, addig felesleges ilyen apróságokkal nehezítenie a saját dolgát.- Tusé, ezzel megfogtál.- jóízűen felnevetett.
Legalább valaki jót nevet azon, hogy arccal a porban landolt, de igazából meg is érdemelte ezt a nevetést Dion, ügyes volt.
- Nem hagytam én magam, de azért köszi, hogy így gondolod. Egy időben gondolkoztam azon, hogy ha unom magam, az embereknél vállalok ilyesmi munkákat.- mosolygott, majd átfordult, mert a porban nem a legjobb a mosoly.- Igen, mára ennyi volt. És ugyan, nem kell megköszönni, Senseiezni meg főleg nem kell.- mosolygott, majd felállt és megropogtatta a csontjait, majd Dion alatt megint megnyitotta a Férget, és ahogy a hölgy átesett rajta, egyenesen a kanapére, utána Karasu is követi, vissza a toronyba.

//nincs mit ^^//


7
Las Noches / Re:Aréna
« Dátum: 2019. Márc. 09, 14:03:00 »
Baseball edzés

- Nem feltétlen, attól, hogy izgulsz egy vizsga előtt, még nem biztos, hogy az adrenalin is tombol benned. Szerintem.- nem igazán tud érdemben nyilatkozni erről, elég rég volt, hogy vizsgázott bármiből is, vagy nem, nem tudja, nem emlékszik.
- Mint tapasztaltabb, és másnaposságban rangidős, még szép, hogy nekem szabad.- csatlakozott a nevetéshez, és miért is ne panaszkodhatna? Ismeri már az érzést, tudja jól, hogy néha valamennyit tud az javítani, ha panaszkodik, még ha csak éppen egy hangyafasznyit is, akkor is.- Lehet hajlandó lennél, de hidd el nekem, semmi kedved nem lenne máshoz, semmi olyanhoz, amihez mozogni kell.- még a bújást is eléggé nehezen hiszi el Karasu. De azért jó, hogy arról beszélnek, milyen is lenne másnaposnak lenni. Hiába mondja Dionnak, ez olyan dolog, amit mindenkinek magának kell megtapasztalnia, de addig jó Dionnak, még nem tapasztalta, azt az érzést, hogy saját magának köszönheti a fejfájást, a gyomor kavargását, és az egész ;ne szólj hozzám, vagy meghalsz, érzést, kedvet.
- Kellene, de valami alap se ártana, hogy legyen mihez viszonyítani, meg lehet azért nálunk kicsit máshogy megy ez a tudományos baromság. És szerintem is, annyi idősek lehetünk, mint az első emberei lélek. Csak nem kizárt, hogy az első hollowok még olyanok voltak, mint az ősemberek. Ha már olyan lelket ettek.- nem elképzelhetetlen, hogy úgy lettek a hollowok is okosabbak, hogy okosabb lelkeket faltak fel, addig meg maradtak az ősembere, vagy őshollow szintjén, tábortűz és egyéb furcsaságok.- Nem mondom, hogy nem jobb, de azért néha egy kis fény nem árt, még a magamfajta albínóknak se. Szerencsére nem égek le hamar.- pedig ma fajtájára jellemző, hogy hamar pirítóssá változnak, ha túl sokáig vannak kitéve a napfénynek, és ami nekik sok, az valakinek éppen csak annyi, hogy megmelengeti a bőrét a napocska.- Ez is igaz, fejlődhetnénk azért ezen a téren egy kicsit, ne mindig csak a legnagyobb és legvastagabb fasz után menjünk, mint valami hülye picsa a plázában.- akik követik a legizmosabb és legkopaszabb faszkalapot.- Na igen, segít, és ha jó a király, még meg is hallgatja, ne adj isten, még meg is fogadja a tanácsát.- akadnak vagyis akadtak királyok, akik csak úgy tartottak egy tanácsadót, sok oka nem volt, csak úgy volt, és ha mégis jó tanácsot adott, és azt megfogadta a király, még akkor is úgy adta elő, hogy a saját ötlete volt.
- Jól is teszed és teszem, ne hogy már azért ne szóljunk a másiknak, mert neki tetszik az, amit csinál, de nekünk nem. Úgy a jó egy kapcsolat, ha nyíltan megmondjuk a másiknak, hogy azért elég és ne tovább.- és egy kapcsolatban meg nem kéne alárendeltnek lennie egyik félnek se, persze előfordulhatnak helyzetek, ahol eljátsszák de az megint más, az közös megegyezés alapján van.
- Egyszerűen, elborulok és gurulok arra, amerre dolgom van.- persze sík terepen kicsit nehézkes lesz a mozgás, de majd csak feltalálja magát valahogy, hogy ne legyen olyan vészesen lehetetlen, esetleg egy kis reiatsu segíteni fog.- Ne is, mert még a végén még rákontráznék valami még nyálasabbal.- fintorgott is egyet, elég csak szóban említenie ezt, és már is forog a gyomra, hát ha még csinálnák, sose mosná le magáról azt a szégyent.- Hát az biztos nem, csak ne halj utánam, sose szerettem a Romeo és Juliát.- jókedvűen elnevette magát, és bár megint csak van esélye annak, hogy Dion nem ismeri a történetet, még az alapot se, de hát ennyi kockázatot most megint bevállalt Karasu.- Hááááát, ha csak nem magában beszél, hanem csendben marad, szerintem akkor jön egy kis némaság, de az is igaz, hogy biztos lesz némi vadság, kicsi Maugli lenne belőle.- az a sztori még jobb is, mint a Tarzan, hiszen hogy a fenébe borotválkozott az a tag? Vagy vágta a haját? Sőt, ha kanos volt, lehet akkor még egy gorillát is meglőtt?
- Én? Beleélni magam annyira? Hogy utána meg járjak kiállításokra? Hajaj, azért az se most fog megtörténni.- túlzásokba azért Dionnak se kell esnie, előbb fog havazni a sivatagban, mint Vex művészlélek legyen.
- Igen, egy hasonlóval biztosan jó lenne, de inkább ne tedd nehezebbé a dolgodat, mint most.- most is inkább arra kellene Dionnak koncentrálni, hogy betaláljon egy ütéssel, vagy rúgással, nem pedig túlbecsülni a képességeit, és megfosztani magát a karjától.
- Nem tudom, pedig azon belül ment.- jókedvűen, fogvillantóan és szélesen elvigyorodott, vagy azon belül vagy azon kívül kapta, ki tudja? De nem is igazán volt fontos.- Oh, arra mindig találnék.- kaján fény csillant meg a szemeiben, és elnevette magát.
Nem esett túl nehezére a hárítás, hiába próbált Dion cselezni, Vex már azon a szinten volt, hogy ezek nem jöttek be, egészen addig, még megint nem egy lábsöprés volt a terítéken. Elgondolkozott azon, hogy hagyja betalálni, sok haszna nem lenne, de inkább felugrott a levegőbe, és itt jött a meglepetés, hogy Dion nem adta fel, és rúgott megint. Sőt! Be is talált.
- Hoppá…- mivel a levegőben volt, és a gravitáció is dolgozott, így sikerült arccal a porba esnie.- Ez szép volt.- átfordult a hátára.- Találat volt, akkor mára ennyi.- sikerült bevinnie egyet Dionnak, legközelebb elmennek akkor kettőig.


8
Küldetések Hueco Mundoban / Re:Hívatlan Látogatók
« Dátum: 2019. Márc. 08, 17:52:39 »
- Jé! És tényleg! És még jól is áll.- elismerően bólintott Dion új ruháját látva. Ügyesen sikerült titkolnia Karasu előtt, hogy csináltatott magának egyet. De ezt nem fogja felróni semmi rossz dolognak, ilyesmi meglepetéseket máskor is szívesen fogad, főleg majd azt, ha Dionon is lesz egy egyszámjegyű tetoválás.
- Szófordulat meg vicc és ilyenek.- vigyorogva forgatta a szemeit, Dionnak csak megint oda kellett böknie egyet, hát annyi baj legyen. Majd ha eltelik még egy év, akkor meg fogja szokni Karasu ilyen vicceit is.
Azért a sajátjait se kell féltenie, az egyikük még azt se várta meg, hogy legalább Vex befoghassa a bagólesőjét, már is útnak indult egy cero. Ha már kéznél volt a bunkóság, akkor Karasu kapott az alkalmon, és kihasználva a saját gyorsaságát, elővett egy szál cigit, bekapta, és enyhén oldalra fordította a fejét, csak annyira, hogy a cero hője még csak meggyújtja a bagót és nem pedig el hamvasza azt.
- Köszi…- a manapság olyan elterjedt felfelé mutató hüvelykujjal jelezte ki a köszönetét a kissé extrém gyújtó miatt. De tovább nem fokozhatja a háláját, mert Hrafni már támadt is, és úgy, mintha a seggébe chilit nyomtak volna. Csak ahogy a cero úgy bizony a mocskosszájú arrancar se járt túl sok sikerrel, az egyiknek vagy laposabb lett az orra, vagy segge homokos, a másiknak pedig kinéz egy ceroban gazdag arcpakolás, de hogy senki se maradjon ki a jóból, mindenki kapott egy igazán jó, és természetes ásványokban gazdag homokpakolást. Jó, talán Dion nem, mert volt esze, és Karasu mögött volt.
- Köszi, ha eleget fizetsz tartok stand upot, de nem tapizzuk az árut.- hessegette a port az arca elől, de érkezik a segítség, még több por és homok, moshatja majd a ruháját a gép, a haját pedig órákig. Hangosan fel is sóhajt Karasu, és már készülne, hogy a saját reiatsujával oszlassa el a port, de elült az magától is.
- Felvágós… én meg bármikor el fingok egy homokvárat.- mondta, miközben könnyed mozdulatokkal kezdte porolni a kabátját, és félszemmel figyelte az előttük állókat.
Hármas Járőr, és egy macska, mint egy rossz mese, úgy kezdődik. Csak a mesében álltalában nem szerepelnek csupakék hajasbabák (akiknek kész rémálom lehet a budizás utáni segg törlés), akiknek olyan a páncélja, mintha Arthastól kapta volna, az arckifejezésük meg pont olyan, mintha valami próbababák lennének, meg olyan lolik, akiknek olyan savanyú az arca, mintha tényleg citromos lócitromot ettek volna, és persze az elmaradhatatlan csöcsös, aki biztos, hogy egy szabályos fekvőtámaszt se tudna lenyomni, és még az is csoda, hogy nem görnyedt a háta a súlytól, amit cipelnie kell.
- HA! Mondtam én, hogy szarni jönnek.- vigyorogva utalt a nem is olyan rég elhangzottakra, és arra a tényre, hogy a macska tényleg azt csinálta. S milyen jól nevelt volt, még el is kaparta a dolga végeztével.
- Bár azért idáig elhozni, hogy kirakja a batyut.- mondta nyugodt hangon, és közben lepöckölte a hamut a cigi végéről. Nem nyűgözte le Karasut az előttük álló trió, vagy inkább kvartett, a macskáról még nem döntött. De Karasu már látott egy-két dolgot, annál több kell, hogy az egyiküknek olyan a tekintete, mint akinek túl mélyre nyomtak fel egy jégcsapott, sőt, olyan mélyre, hogy az a jégcsap már életre is kelt, és átvette az uralmat a gazdatest felett.
- Nah, Dion azt hiszem, hogy a bögyös kinézett magának. Majd tépd meg jól a haját.- zsebre dugta a kezeit, és lassan mozgatta a cigit az ajkai közt, jobbra-balra.
- Az unott pofa pedig úgy fest, hogy Leyret szemelte ki magának… hajaj, cicaharc lesz ma, vagy mi? Esetleg hozzak egy kertiszéket, némi sört, és nézzem, ahogy tépitek egymás haját? Éééééééés….- a vezér úgy fest, hogy keresi a megfelelő falatot, és talán, talán megtalálta a magának valót Hrafni személyében, de tovaszökkent a pillantása, át Karasura. Amitől a férfi halványan elvigyorodott.- Megvan a befutó?- kérdezte vidáman, és továbbra is vidám maradt, még akkor is, amikor megnyílt az a valami, átjáró, vagy feketelyuk, esetleg a női dolgok titkos szobája, akármi is, azért nem volt olyan jó előjel, főleg annak fényében, hogy merre is sasólt a hajasbaba.
- Nah, akkor mielőtt kezdenénk, vagy nem kezdünk, a kérdéseim még adottak voltak. Mi járatban kicsiny sivatagunkban, amit a macskátok alomnak nézett… lábjegyzet, ha ennek vége, akkor stoppolom a cicát, viszem haza.
~ Még egy jövevény? Túl sokan lesznek már körülöttem a gyengék, és az alantasok. Arról nem is beszélve, hogy tiszta homok lettem, inkább hagytál volna otthon.- panaszosan nyivákolt Negi.
- Nők, tudják mikor kell panaszkodni. De most shhh, mert apu dolgozik.- inkább még az elején folytja Negibe a szót, nehogy itt még egy nővel foglalkoznia kelljen, amikor most eléggé többségben voltak. Volt egy piszkosul mocskos szájjal megáldott, egy, aki előbb lő, mint kérdez, ott volt Dion is, és még az a három is.
- Na meg esetleg valami bemutatkozás is jó lenne. Kezdetnek mondjuk a Törpillával, félre értések elkerülése miatt, a kékre gondoltam, nem pedig a tipikus lolilra. De utána mondjuk jőhet ő is, és végül a jó humorérzékű is megdobhat a nevével.- tuti, hogy nem a kékségnek tetszett az, amit mondtam, olyan merev és feszült, hogy ha a seggébe nyomnák egy szén darabot, gyémánt esne ki belőle, a loli meg… hát loli volt, az arcán is látszott, hogy nem a humoráról híres, maradt a bögyös, akiből ki is nézi, hogy tetszik neki az a fajta humorvilág, amit Vex képviselt.
- És még egy így a végére, mi a franc az az átjáró?- nem árt, ha azt is tisztázzák, mert bár hagytak hátra pár arrancart, nem biztos, hogy képesek lesznek megvédeni a várost, és ha ez így van, akkor lehet nem lenne rossz ötlet, ha hazamennének, és rendet raknának, nem szívesen hagyná itt a csajokat, hogy tényleg cicaharc legyen, és nem csak azért, mert erősebbnek néz ki a trió, mint amit mutatnak magukból, hanem mert akkor tényleg lemaradna a csajbunyóról, és azért az nem minden napi látvány lenne, három a három ellen, tépik egymás haját, szakadnak a ruhák, lengő keblek, minden férfi álma, és a végén Dion nyerne természetesen, de azért ott lenne az izgalma annak, hogy Karasu olyat látna, amit senki, vagy csak nagyon kevesen, kiváltságos személyek egy szűk köre.9
Las Noches / Re:Aréna
« Dátum: 2019. Márc. 07, 17:32:33 »
- Amire te gondolsz szerintem azt inkább izgalomnak hívják, vagy lámpaláz, de lehet tévedek.- könnyen megtörténhet, és tényleg az adrenalin dolgozna akkor is, és egy rossz dobás után oda is a dartsos karrierje, ami még el se kezdődött.
- Velem nem kell tudatnod, voltam már annyiszor másnapos, hogy felismerjem, ha ismét találkozok vele, még ha te leszel az elszenvedő fél, akkor is. És naná, hogy panaszkodnék.- büszkén kitolta a mellkasát, és vigyorgott, még szép, hogy panaszkodna, nem is lenne férfi, ha nem tenné.- Akkor te lennél az első, aki olyan lesz. Aki tényleg másnapos, az nem akar mást, csak feküdni, és a halálról álmodozni.- így szokta a másnaposok népe, könyörögnek a megváltó halálért, a szenvedés végéért, hogy végre békében nyugodhassanak.
- Még azt se tudjuk, hogy milyen idős a fajunk, lehet akkoriból származnak a romok is, akkor meg biztos, hogy valami kurva öregek lehetnek.- ismét valami, amin nem kéne, hogy forogjon, csak rápörög, és a feje is megfájdul tőle, sose fogja megtudni, hogy mennyi idős a hollowok faja, vagy azt, hogyan is jöttek létre, mi célból, vagy csak melléktermékek és semmi többek, még az is kiderülhet.- Én elvagyok a fénnyel, bár azt szeretem, ha egy darabig világos van, de mondjuk olyan este hat körül már megy le a Nap, és hamar sötét lesz, akkor valahogy jobb a közérzetem. Úgy váltakoznak a napszakok, ahogy azoknak kell.- talán az emberei létének egy maradéka volt ez is, hogy így gondolta.- Az egy dolog, hogy a hollow fajba tartoznak, de szerintem tévedsz, nem vagyunk már annyira ösztönlények. Ha igen, akkor már rég tombolnánk az embereknél, egymás után zabálnánk a lelkeket, nem bírnánk magunkkal, még ha egy darabig vissza is tudnánk fogni magunkat, ha egyszer elszabadul az ösztön, akkor azt már nem tudjuk visszarakni. Nem élsz olyan régóta köztünk, hogy ezt így ki jelentsd. És ezért lennének testőrei, akik tesznek arról, hogy igen is kövessék azt, amit mond, mert ha nem, annak lesz következménye. - nem érti, hogy nem érti Dion azt, amit Vex mondott, pedig nincs akcentusa, a bonyolultan fogalmazás meg nem volt jellemző Karasura.- A távoli jövő zenéje, annyi szent, és igen, volt, de akkor is a király szava volt a döntő. Meghallgatta a tanácsadóit, és döntött.- de akkor is a király volt az, aki döntött.
- Valahogy csak rá kell vezetni téged arra, hogy ezt ne csináld, még a végén berögzül, és akkor utána mindig azt csinálnád.- bár azt már magának köszönhetné, hiszen nem szólt arról, hogy nem szabad.
- Áh, dehogy kapnék, ha úgy maradok, akkor mindenhol lesz bennem elég vér, nem kell tartani attól, hogy bevérzek.- azt már nem teszi hozzá, hogy a kis agya nem halna meg, mert biztos kapna rá olyan reakciót, hogy nem is kicsi, és társai.- Szerintem mindenki tudna olyat mondani, amitől valakinek az lesz.- lehet bármilyen erős valaki gyomra, attól még meglehet találni azt az egy szót, vagy mondatott, amitől kidobja a taccsot.- Hát, egy év után szerintem már senkit se igazán érdekelne, ha nem beszél senkivel, akkor meg el is felejti a szavakat, vagy azt, hogy hogyan kell beszélni.- mintha egyszer olvasott volna már ilyenről, hogy valaki nem szólt senkihez egy vagy két évig, és elfelejtett beszélni, magától lett néma.
- Pedig játékokról volt szó.- nem tudja, hogy Dion honnan is szűrhette le azt, hogy Karasu vinné kiállításokra.
Hiába a grimasz, Karasu szerint igen is hasznos volt az a Harmadik Kéz, nem csinosnak kell lennie, hanem praktikusnak, hasznosnak.
- Ha egy kicsit lehagysz, az még nem nagy gond, de nyugi, szerintem még sokáig így maradunk.- kedvesen Dionra mosolygott, meg szeretné nyugtatni, hogy egy darabig még nem kell attól tartania Dionnak, hogy Vex lenne a gyengébb.
- Tényleg?- kicsit értetlen volt Vex arckifejezése.- Nem sértés, ne hogy azt gondold, de jelen helyzetben nekem hogy jelentenél kihívást?- nem érti, hogy mire is gondolhat Dion, ha Karasu nem használhatná a karjait, Dion akkor se jelentene nagy kihívást, vagy ha nem mozdulhatna el, akkor se.
- Mert megérdemled.- vigyorgott.- Edzés, de azt nem mondtam, hogy nem osztok ki pár taslit. És az ötlet jó volt, tényleg, de attól még na.- nevetett.- Háááát, elég hangulat gyilkos tudna lenni.- hiába elmúlna a fájdalom, attól még ott lenne a tudat, hogy kapott egyet.
Folyamatosan hárította Dion újabb ütéseit, rúgásait, vagy trükkjeit.


10
Las Noches / Re:Aréna
« Dátum: 2019. Márc. 04, 17:38:30 »
Baseball edzés

- Fogalmam sins igazából, lehet igazad van.- ki kéne már próbálnia pár olyan játékot, ahol élesben tesztelheti, hogy milyen hatása is van az adrenalinnak. Bár annyira nem kaparja belülről a kíváncsiság, hogy ellenállhatatlan vágyat érezzen a kielégítésére.
- Biztos, hogy az nem lenne képzeletbeli, ismerem én a szerencsémet. Biztos hogy darabokban végezné.- azt már nem teszi hozzá, hogy a saját szíve is megrepedne a látvány miatt. Hogy a PS-e szétment, és nem sokkal azelőtt, hogy megjelent a Devil 5. Ez benne lenne a tíz legrosszabb kínzásban. Nem is akar és nem is fog rá gondolni, legalábbis próbál majd nem.- Az jól mutat, azért van ott és úgy. Lehet nem vagy fogékony rá, de ha ki is hányod, attól az még megmarad, nem biztos, hogy azt jelenti, hogy reggelre nem lesz semmi bajod, és elhiheted nekem, ha másnapos vagy, akkor lesz panaszkodás, egyszer minimum.- túl jól ismeri már az alkohol másnapi hatását, hogy tudja, egyszer mindenkinek kicsúszik az a mondat, hogy bassza meg, de fáj a fejem, utána már lehet tetszhalál állapotában nyugodna a nap végéig, bár a száradás miatt is szólna, az is biztos. Ég akkor a gyomor pokla, kell a hűsítő víz.
- De előtte lehetett valami, vagy passz, de hogy mikor és hogy húzta fel a várost Aizen, arról fogalmam sincs. Egyébként meg szerintem nincs gond a fénnyel, meg lehet szokni és még le se égsz miatta.- nem mintha arra bármi esély lenne, hogy egy arrancar bőre leégjen, de jó tudni, hogy ha lenne is, hát nem fog megtörténni, mert csak fényt és meleget ad, de káros hatása az nincs.
- Elhiheted nekem, vannak hülyék, akik azt hiszik, hogy túlélhetik és utána minden az övék lesz. Elég filmet láttam már, hogy tudjam, lenne olyan fasz.- valami ok miatt különlegesnek hiszik magukat, hogy megmutatják, nem lehet őket átbaszni, vannak olyan szerencsések, hogy túl fogják élni.- Ezért mondtam azt, hogy kb olyan testőrök, akiket sikerül ésszel a maga oldalára állítani, nem egyszer volt olyan, hogy a kiállás, karizma elég volt ahhoz, hogy egy gyenge embert ezrek kövessenek. Nem minden az erő. És lehet nem vicces, hogy dobálom őket lefelé, de talán egy idő után rájönnének, hogy az nem jelenti azt, hogy a segge a trónon is marad, hogy ott ül. Ha nem oda való, nem illik alá a trón, akkor repül.- nem fog belőle nagy gondot okozni, ha egyszer végre tényleg kidobják Sethet, akkor az utána következőnek is az lesz a sorsa, ha nem tesz semmi érdemlegest.- Pont elég ahhoz, hogy viszkessen tőle az ember.- az pedig szar, szar ha viszket, és mindegy hogy vakarod, nem tudsz tenni ellene semmit se.
- Talán az, talán nem.- vigyorgott.- Ha pedig bajom lenne ezzel, akkor már szóltam volna miatta. - de ha Dion rosszalkodna, akkor csak is maga alatt vágná a fát.
- Ja, mondhatnák, hogy jó nagy fasz vagyok, és tényleg, mindenem merev lenne.- ismételten csak elvigyorogta magát, hála az égnek, még nem tart ott, hogy a „kasza pengéi” csak úgy lógnak.- Ne, is mert attól aztán hányingerem lenne.- teli van a fasza az ilyenekkel, a romantikus, szar filmekkel, ahol minden csupa nyál, és rózsaszín, undorító.- Kinek mi. Van aki szereti, ha nincs senki körülötte.- el tudja képzelni Karasu, hogy egyik pillanatban az ember még menne valahova, összetelefonál mindenkit, megbeszélik, és ahogy leteszi a telefont, már is másnak látja, rossz ötletnek, nem akar menni és hasonlók.
- Van játék kiállítás, de az nem olyan fajta, amire én is elmennék. És fogalmam sincs, hogy mi köze lenne azoknak a játékokhoz.- nem érti, mire is gondolhatott DIon, az, hogy művészet még nem jelenti azt, hogy élnek azok a szabályok, amik a festésnél is.
- Nem feltétlen, ha ismernéd a Harmadik Kezet, akkor már is előnyben lennél, és nem csak nekem az, mások számára is, oké, erős vagyok, így nekem egyszerűbb, tudom, de ez van, most jóval erősebb vagyok, de fogsz te még közeledni a szintemhez, azért van ez az edzés is.- nem érti, hogy mire fel is van ez a morgás, igen, Vex erősebb, és igen, Vexel szemben keveseknek van esélye S most muszáj volt az arcát a kezébe temetnie, és rázni a fejét.- Egy éve már, hogy együtt vagyunk, és még mindig félre tudod érteni a dolgokat, amit mondok. Ez csak egy szófordulat, ez lenne a következménye, ha élesben harcolnánk.- muszáj volt felsóhajtania, Dion túl komolyan veszi… sokszor túl komolyan.
Megint hátulról akart támadni Dion, ami elől Karasu csak előre hajólt, bár a magasságbeli eltérés miatt kicsit jobban előre kellet dőlni, de annyi baj legyen, nem emiatt fog eltörni a gerince. S már ismét az oldalában van Dion, sőt, megint csak a lábára támadna, ez elől Karasu pedig könnyedén oldalra szökkent, de úgy látszik, hogy Dion erre várt, és megint támadásba lendült, de az irány, nos, azon Vex kicsit meglepődött, a szemei pedig elkerekedtek.
- Ha ennyire nem akarod a szexet, csak szólj.- mondta miközben kifordult az ütés irányából, és egy kis taslival jutalmazta Diont azért, mert oda akart nyúlni, ahova a jókislányok soha.
   

11
Küldetések Hueco Mundoban / Re:Hívatlan Látogatók
« Dátum: 2019. Febr. 28, 18:17:56 »
Nyugodtan ül a kannapén, már ha azt annak lehet nevezni, hogy éppen Niohzik, és legalább harmincadjára halt meg, újra és újra szedheti fel a holmiját, egyre erősebben fogja a kart, már-már recseg és ropog az ujjai közt, annyi fogja vissza attól, hogy darabokra tőrje, hogy Dion az ölében kéreti magát, mint valami macska, és az is, hogy ha darabokban végezné a kar, akkor mehetne egy másikért, és kedve sincs felállni ilyen kis apróság miatt.
- Grrrwaaaa- megint csak sikerült meghalnia, inkább lerakta a kart, vagyis inkább a kanapé másik végébe dobta, mert még egy, és biztos, hogy nem csak kettőt csinál belőle, hanem még a TV-be is bele fogja dobni.
- Hol van, hol van már?- nyúlkál a zsebeibe, mire végre megtalálja a cigit, gyorsan ment is egy szál oda, ahova való volt, gyújtó is elő, láng be, és már majdnem meggyújtotta, de egy centire állt meg a láng a bűzrúd végétől. Vex számára megdermedt az idő, a düh, ami a játék miatt feszítette a mellkasát, úgy tűnt el, ahogy jött. Helyébe egy kis meglepődés és kíváncsiság költözött. Négy ismeretlen reiatsut érzett, nem shinigamik voltak, és nem is quincyk, ilyenekkel még nem találkozott, pedig volt már dolga egy pár más fajjal is, hogy legyen tapasztalata, de ezek újak voltak, és az, hogy itt voltak a sivatagban, az nem sok jót jelentett. Van rá egy fogadása, hogy nem turisták voltak. Fel is pattant az ülésből, és ha DIon nem figyelt oda, vagy volt elég gyors, akkor lehet kiesett Vex öléből.
- Helyzet van Dion, kapd össze magad, és majd találkozunk a nagy kapunál a falon.- nem teheti meg azt, hogy megvárja Diont, sonidozva ment be a szobájukba, hogy magára kapja az egyenruháját, Orgot és Negit is magához vette, cigit is rakott el azért, és már kint is volt a szobából, kint a toronyból, egyenesen a kapu felé tartott.
~ Végre rájöttél, hogy engem is tudsz használni, nem csak mindig Orgot viszed magaddal. Talán még segíteni is fogok, ha olyan kedvem lesz.- gúnyosak és dallamosak voltak Negi szavai, Vex pedig csak a szemeit forgatta.
- Én meg talán visszaviszlek a toronyba, hogy ott maradj a nap hátralévő részében.
~ Az nem fog menni, ahhoz vissza kellene fordulnod, Nagyokos. S még a Muroban is ma rendeltél el karbantartást.[/b]- halkan elkuncogta magát Negi.
- Vagy csak nyitok egy férget, és már át is dobtalak.- nem igazán volt most Negis hangulatban, jobban lekötötte a gondolatait az a négy idegen, akik homokoznak.
~ Na jó, most az egyszer segítek neked.- és szerencsére duzzogva ugyan, de Negi elhallgatott. Végre Karasu nyugodtan haladhatott a célja felé, és bár lehet, hogy csak képzelte, de mintha valaki mellett elhaladt volna, de nem biztos benne.
Megérkezve már valakit ott talált, hallotta, hogy kineveztek egy új espadat, de mivel Seth tette, így azért még Vexnek voltak kétségei az újonccal kapcsolatban. De majd kiderül, hogy milyen hollowból faragták ezt az arrancart, és akár még ma is kiderülhet.
- Hali, Karasu Vex, én vagyok a 4-es.- most csak ennyire futotta a cseverészésből, beszéd helyett kiállt a fal szélére, rágyújtott egy cigire, és az elterülő homoksivatagot nézte. Várt, várta, hogy hátha jönnek még páran, de igazából Dionra várt, hogy ha ő ideért, és esetleg mások is, akkor végre beszélni kezd.
- Négyen vannak, és naná hogy jönnek erre, mintha nem lenne a világon több budi, csak itt nálunk, rajtuk meg a foscunami. Aki akar maradhat itt fent, aki meg nem…- nem fejezte be a mondatot, átlendült a korláton, a levegő süvített a füle mellett, és a homok egyre közelebb és közelebb volt, talán meg kellett volna fontolnia ezt az ugrást, de nincs ideje tökölni, inkább reiatsuval tompítja az érkezést, utána pedig már iramodik is a négy ismeretlen felé, odaérve pedig nem követi az illemet.
- Ne tovább parasztok! Inkább regéljétek el, hogy mégis mi vonzott benneteket erre? Tudom, a táj az turista csalogató, szépek az erdőink, rengeteg a hegység, és vannak csodás tengereink, arra ni, bizony arra.- mutatott el a messziség felé.- Nincs messze, hiszen már a partján vagytok, na shu-shu-shushushushu.- hessegetett a négy idegenek felé.

12
Las Noches / Re:Aréna
« Dátum: 2019. Febr. 25, 17:42:49 »
Baseball edzés

- Pontosan, vagyis majdnem, ott van az adrenalin is, ami az ilyen helyzetekkel jár, és az tud segíteni a teljesítményen, bár a biliárdban pont nem tudom mit csinálna, de mindegy.- csűrhetik vagy csavarhatják, ahogy csak akarják, végül ugyan az lesz a válasz, hogy a versenyeken már oda az élvezet, és csak a nyeremény lebeg a szemek előtt.
- Egy képzeletbeli macskából én ezt simán kinézem, hogy megcsinálja.- kezdenek kicsit elszállni a gondolataik, már amennyire egy képzeletbeli macskánál igazából el lehet szállni azoknak a gondolatoknak. S a legjobb az egészben, hogy igazából még létezhetne is az a macska, amennyi fura dolgot látott már Vex, ez lenne a legkevésbé meglepő.- Nem, nem fogunk inni. Holnap pedig hallgathatnám a panaszkodást, amiért annyira fáj a fejed, és csak rosszabb lenne, mert az enyém is marhára fájna. A-a-a, ezt kihagyjuk.- nemlegesen rázta a fejét, nem lesz itt este, se holnap, se máskor akkora berúgás, hogy macskát lássanak, de még homályosan se fognak.
- Tudja a fene, az se biztos, hogy Aizen építette fel, de valahogy csak megoldanánk, ha meg nincs műég, az nem hiszem, hogy akkora érvágás lenne. Hueco Moundoban mindig sötét van, a napfény is csak Aizenéknek kedvezett szerintem.- persze kényelmes, hogy van az a fény, de attól még Vexet az se zavarná, ha nincs, főleg, mert ideje jó részét bent tölti, vagy kint a sivatagban, ott meg este van.
- Hááááááát, lenne szerintem is, de az is biztos, hogy lenne olyan, aki kapna az alkalmon, és inkább szépen meg vakargatná mások hátát egy élesebb tárgyal, csak hogy utána jól jöhessen ki az egészből.- jár tagadni, lenne ilyen köztük, ahogy minden fajnál megtalálhatóak az ilyen személyek, és Vex még meg is tudja ezt érteni, régen lehet még ő is így tett volna, azelőtt, hogy rájött, a saját érdekeit inkább hátrább kell rakni, és a fajtáját kell az első helyre pakolni.- Igen, úgy van ahogy mondod, ez mind kéne egy uralkodónak, és még erő se kell nagyon, elég ha szerez maga mellé pár erős testőrt, és meg van oldva a gond. Ha engem választanak, akkor… lehet lenyelném, és próbálnék tenni valamit, de nem biztos, hogy menne is, remélem, hogy nem rám fog esni az a választás. És igen, én le akarom vágni Sethet, és ennyi, inkább tábornok vagyok, mint király, azt meghagynám nálam tehetségesebbeknek.- lehet tudná csinálni, csak akkor elég kevés ideje lenne arra, hogy egész nap játsszon, ha akar, vagy lustálkodjon, akkor már tennie kell az ügyek érdekében, és az nem jó.- Akkor csak egy kis szél és eső, nem katasztrófa.- mosolyogva dönti bele az arcát Dion tenyerébe.
- Mindannyiunkban van egy kis örültség, és még bókolni is akarok.- vigyorgott, és igen csak kedvére való az, ahogy Dion mozgott, már csak farok és fül kéne a kis cicájának, hogy tökéletes legyen az összkép.
- Hát, szó mi szó, néha a hátam a merev reggelente.- oda is kapott a hátához, rájátszva a vénségére.- Annyira mint te engem.- ilyen téren nem volt a legjobb, hogy valami jó hasonlattal fejezze ki magát, inkább nem is próbálkozik vele.- Szerencsére annyira az vagy, hogy velem vagy.- ennél Vexnek se kell nagyon több, tökéletesen elvan így Dionnal, tudnak beszélgetni, enni együtt, és sok minden mást is csinálni, több meg nagyon nem is kell.
- Pedig szinte minden, ami szórakoztat, az már a művészetbe tartozik, legalábbis azok, amiket elő kell állítani.- itt jöhetne a szex is, hogy akkor az is, de az nem az, bár valamilyen szinten lehet az, de Vex azt nem tartja annak, az az örömszerzés legjobb formája.
Félmosollyal az ajkán nézi, ahogy DIon ismét próbálkozik, még földet se ért, már is támad. Jó hozzáállás, az ellenfeleinek majd lesz vele dolga, ha harcra kerülne a sor.
Szemeivel folyamatosan követi Dion mozgását, és úgy fest, hogy megint hátulról akar támadni, Karasu pedig fordulna is, de Dion már megint helyt változtatott, ami egy elismerő mosolyt csalt Vex ajkára, de azért nem tart ott, hogy hagyja magát megoldalazni, az túl kellemetlen érzés, védené is, de akkor Dion megint más csinál. Teli van meglepetésekkel ez a lány, csak éppen Vexnek meg van az az előnye, hogy jóval gyorsabb volt Dionnál. Egyszerűen csak álló helyből felugrik a levegőbe, közben pedig Dion ütős karja után nyúlt, megragadja azt, és amikor ismét érzi a csízmájának a talpa alatt a talajt, Vex már emeli is a térdét, és húzta felé Dion karját, persze nem töri el, a találkozás előtt megállt.
- És reccs, eltört a karod. Jó volt az elgondolás, de máskor ne hagyj ennyire támadható felületet. Tudom, egyszerűen hangzik, de ez van.- néha azok a legnehezebbek, amik a legkönnyebbnek látszanak.

13
Küldetések / Re:Hívatlan látogatók
« Dátum: 2019. Febr. 24, 18:03:20 »
Akkor 5 percen belül maradva, jelentkezem

14
Las Noches / Re:Aréna
« Dátum: 2019. Febr. 23, 14:47:25 »
Baseball edzés

- Jók azok a versenyek, de szerintem a lényeget veszik el a játékból, már nem csak az élvezetért megy.- a PS jól megoldotta, ott vannak a trófeák, amikért lehet hajtani, és néhány esettől eltekintve nem hajkitépést okoznak, hanem hozzáadnak valami pluszt, és a büszkeség érzését, hogy igen, megszerezte ezt és azt.
- Csak fel készülök minden eshetőségre, nehogy a fal elé rakja az a fránya macska a PS-t, és azt is széttörjem, nem csak a fejemet.- arról nem is beszélve, hogy a fejébe állhat pár kosza darabja a PS-nek, olyan lenne utána a feje, mintha egy paradicsom lenne, pedig csak nőkben szereti a vöröst, ha saját magáról van szó, akkor maximum a kabátja legyen az, úgy menőbb lenne. S lehet meg is fogja csinálni, hiszen ki tartaná vissza, Seth?- Ez benne van. Elhiheted, ha lehet, én se rendezkednék a városon belül, de ha nincs más, hát akkor itt maradunk. A várost újra lehet építeni, addig pedig a romok felett ülünk.- ahogy egyeseknek ez is jó lenne, nem érdekli, hogy minden elpusztult, ha a hamvak királya lehet, akkor pusztuljon. Valahol érthető ez a hozzáállás is, csak éppen hülyeség. Mit ér el azzal, ha már nincs mi felett trónolni?
- Nyugi, nem lepne meg, ha úgy beszélnél róla. Amilyen sokan eltűntek már, de szerencsére Eli még megvan.- kész szerencse, főleg azért is, mert a második legerősebbel általában egyezik a véleménye. Nem lenne túl jó, ha vele is gyakran összeütközésbe kerülnének.
- Sajnos tényleg nem így. Csak álmodozok arról, hogy nem vagyunk olyan elmebajosak, és belátjuk, hogy egységben az erő. Azzal pedig, hogy egymást öljük, csak magunkat gyengítjük, és teret engedünk a shinigamiknak, és a Seth féléknek, hogy rajtunk nyerészkedhessenek, és csak hízzon a trónon a segge. A választás se rossz, csak azzal meg az a gond, hogy az erő biztos befolyásolná valamennyire. A félelem, hogy ha nem rá szavaznak, akkor abból gebasz lenne. Habár… ez hülyeség, mert én vagyok a legerősebb, így lehet mindig én kapnám a szavazatokat, az se lenne jó. Eh…- vakargatta a tarkóját.- Nem jó ez így, akárhogy is nézzük. Szopás.- kissé csüggedten, letörten nézett a jövő elé, ahonnan most nézi, nem sok jóval kecsegtetik az eljövendő napok, sőt, kurva kevés jóval. Nem tehet mást, bízik valami felsőbb hatalomban, vagy ilyesmi, és reméli, hogy egyszer csak jó lesz a lélekzabáló fajtájának is.
- Kinek mi, de te az én kis őrült cicuskám vagy.- szélesen vigyorgott DIonra. Jó volt így  a kis őrültje, nem változtatná meg a világért se.
- Mi vénemberek már képesek vagyunk ilyenekre is.- ha már előbb DIon nevetett, akkor most Vexen van a sor, hogy jót nevessen.- Pontosan, legalább annyira, mint én téged.- halvány félmosoly jelent meg az ajkán, nem is kérdés, hogy imádja DIont, és biztos abban, hogy ez visszafelé is így van, más különben már rég nem lenne itt a kis őrültje. S most hősiesen állja, hogy Dion olyan közel van, nem csinál semmi rosszat, vagy jót, nézőpont kérdése, de nem akarja, hogy az edzés megint elmaradjon, mert nem bír a libidójával.- Akkor úgy fest, hogy mindig az van, akkor is, és most is.- szerencsére a barátja egy adjuchast volt, így nem kell féltékenynek lennie rá, a nyelvnyújtásra pedig Vextől is az volt a válasz.
- Akkor úgy fest, hogy marad a megszokott válasz, az egyensúly megőrzése és blablabla. - csak nem akarnak egy teljes fajt ki írtani, és igazából nem is lennének képesek rá, ahhoz túl sokan vannak a hollowok, néhány példány is képes lenne fenttartani a fajt, csak Japánon kívül kell vadászni.
- Nah, örülök, hogy egyezik a véleményünk.- szemtelenül Dionra vigyorgott, hiába csak azért egyezett bele, mert inkább hagyni akarta a győzködést, Vex szemében ez igen is felért a győzelemmel.
Dion mást akart, akkor Dion megkapja azt, amit kért. Némi porfelhő, egy kis orrpöckölés, hogy tudatosítsa vele Karasu, hogy akkor ideje felkészülnie.
- Ahogy akarod.- nem is tervezte, hogy csak kitér, hiszen abban nem lenne semmi, amiből tanulhatna.
Nem vesztegette az idejét, már is támadásba lendült, ezt díjazza Karasu, és ügyesen nem szemből akar, hanem hátulról, csak mivel van némi különbség kettejük közt, így Vexnek nem okoz különösebben nagy gondot, hogy hárítsa ezt a támadást.
Kissé oldalra dőlt és kissé behajtotta a térdeit, hogy ne okozzon túl nagy gondot az, hogy megragadja DIon alkarját, utána pedig rántott rajta egy finomabbat, hogy előre dobja a hölgyet, és még kicsit szállt, Vex ismét kiegyenesedett. Figyelt arra, hogy ne vigyen bele túl nagy erőt, nem szeretné ha lesérülne Dion.
- Na akkor újra.- mondta nyugodt hangon.

15
Las Noches / Re:Aréna
« Dátum: 2019. Febr. 21, 19:36:58 »
Baseball edzés

- Versenyen nem biztos, ott már tényleg arra mennek, hogy nyerjenek.- az elismerésért, a kupáért, és a pénznyereményért. Még ha azzal nem is lesz túl híres, legalábbis szélesebb körben, de akkor is megvan az érdem, elérte, hogy nyerjen, a legjobb legyen valamiben, és ha azért még pénzt is kap, akkor már megérte.
- Valamit valamiért, ha akarod a macskát, akkor tenni is kell érte, legalább azt, hogy véded a PS-t… bár meg tudom oldani, nem fogok úgy berúgni, és kész. Nem kell félnem attól, hogy bármilyen képzeletbeli macska baszogatni fogja a cuccaim.- ha Dion pimaszul, akkor Vex öntelten vigyorgott. Megoldja így, annyit egyébként se ér meg az a berúgás, hogy másnap a világát se tudja, és már a gyújtó lángjától is felrobbanjon a feje.- Oké, valaki, aki az én szintemen van… hááááát, nem hiszem, hogy csak úgy át tudnám dobni egy kapunk, és menni utána. És ha már itt, a toronyban támadnak meg, akkor az már eléggé háború gyanús, akkor meg már mindegy, hogy mennyien vannak az útban.- ha megtörténne, ha ismét fellángolna a háború tüze, vagy talán a shinigamik döntenek úgy, hogy benéznek egy kis darabolásra, akkor már mindjárt mindegy, hogy ki van az útban, vagy ki nincs. Akkor mindenki az életérét fog harcolni, azért, hogy a másik hülye haljon hősi vagy bármilyen halált.
- Áh, nem kell múlt időben beszélni róla, Eli még életben van, és biztos vagyok abban, hogy utánam ő a legerősebb arrancar.- és kíváncsi, hogy vajon mennyivel is lehet lemaradva Eli, reméli, hogy nem sokkal.- Lehet optimista vagyok, de hiszek abban, hogy csak lehet elég értelmet verni a fajtánk fejébe, és nem maradunk mindig azok az egymást hátbabaszó szaralakok, és csak azt ölni, akit kell, nem pedig egymást. Jól hangzik az, amit mondasz, de ha lenne is olyan arrancar, az se lehet állandóan a király, cserélni kell, hogy mindenkinek legyen szava.- de csak ábránd ez az egész, ahhoz, hogy ez így legyen, ahhoz még van egy elengedhetetlen kellék, mégpedig az, hogy legyenek elegen a tanácsba, de úgy érzi, hogy ez nem több, mint egy álom, már arra is alig emlékszik, hogy mikor volt ki a teljes létszám, de nem mostanában, az biztos.
- Eddig se tartották annak, az arrancarokat már lehet, mi már nem vagyunk annyira ösztönlények, mint a kisebb fajtársaink. Tudjuk őket uralni, és ha kell, ellen tudunk állni nekik.- ebben az esetben csak a személyiségüket lehet okolni azért, ha őrültnek hívják őket.
- Azt is át tudom adni. Mert az is egy sérülés, és nem feltétlen harci, nem csak abban lehet lesérülni.- Vex szerint az is sérülés, ha mondjuk a háta becsípődik, fájna is, akadályozná is, ez sérülés a szótárában.- A társaságért, és mert imádsz…- mosolyogva DIonra kacsintott, és tudhatta volna, hogy megkapja a kérdést, és ez kicsit kezdi zavarni, hogy mindenre vissza vagy rá kell kérdezni, nem lehet csak úgy elfogadni valami, és hagyni.
- Az lenne, de az, hogy most béke van, nem azt jelenti, hogy a háborúnak is vége. Mondjuk úgy, hogy ez a vihar előtti csend.- csak az a kérdés, hogy mikor fog kitörni az a vihar, mikor fogják az esőcseppek elmosni a hollowok és a shinigamik világát, hogy fűszálak helyett kardok nőjenek ki a földből.
- De, az művészet, az egyik új ága a művészetnek. Mint a filmek, könyvek, zene, úgy a játék is a művészet egy formája. Valamit el akarnak mesélni vele, megosztani egy történetet, kalandot, és ezt választották megoldásnak. A játékot, van aki könyvet ír, van aki filmet rendez, van aki játékot csinál.- ebből nem fog engedni, a játékok igen is a művészetek családjába tartoznak, mondjon bárki bármit, ez egy olyan tény, ami sose fog Vex fejében megváltozni.
Így járt Dion, a magabiztoságnak is megvolt az ára, eltalálta egy bara, és talán legközelebb jobban oda fog majd figyelni… ha mégse, akkor még lesz pár találat. Bár amit mondott, utána Vex kicsit elgondolkozott, majd elhatározásra jutott.
- Azt mondod? Na jó, ahogy kérted.- a maradékot mindet Dion felé küldte, csak éppen az összes előtte csapódott bele a homokba, felkavarva azt, és egy homokfelhőt hozott létre, Vex pedig sonidoval már meg is jelent Dion előtt.
 - Akkor támadj, találj el, ha tudsz, de csak is puszta kézzel.- vigyorogva orrba pöccintette DIont, majd vissza sonidozott oda, ahol állt.

Oldalak: [1] 2 3 ... 25