Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Üzenetek - Karasu Vex

Oldalak: [1] 2 3 ... 25
1
Tornyok / Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Dátum: 2020. Ápr. 10, 09:30:01 »
- Jap, egy tollal. Mint utólag megtudtam, arra szolgált, hogy felmérje a reiatsunkat és a jelentkezők közül nekem volt a legnagyobb. Valami tesztet is kellett írni, de arra már nem emlékszem pontosan, hogy mi volt.- valami rémlik Karasunak, hogy volt szó fracciónokról is meg ilyesmik, de nem tudná már felidézni pontosan. Azóta már sok idő eltelt és Karasu is sokat ivott na és elég sok ütést kapott a fejére is, így pár apróság már lehet rég kiment belőle.- Az lett volna, de akkor nem tudtuk volna a teljes erőnket használni, na meg néha a halál kapujában történnek meglepő dolgok is. Sethet meg egyébként se nagyon érdekelné szerintem, hogy páran meghaltak volna közben.- vállat vont, ilyen volt Seth, nem igazán vezetőnek alkalmas, csak tudná, hogyan került a trónra? Miért hagyják még mindig ott? Mintha valami erre kényszerítené a hollowokat és ez rohadtul idegesítő volt.
- Ha most még nem is, majd később fogsz, ha másban nem is, lesznek, akik félreállnak előled, előre engednek és félnek majd tőled. De nyugi, nem hiszem, hogy fognak majd téged baszogatni azért, mert Espada lettél, legalábbis nem úgy, hogy megtámadnak miatta és társai. Általában egy Espadát csak egy másik támad meg.- igaz, régebben Vex összeakasztotta a bajszát pár másik Espadával, de akkor még fiatal volt és bohó.
- Sose az eszéért szerettük. Mondhatni Ő volt az egyik kabalája az Espadáknak, egy kis kleptomániás kabala. De szerencse, hogy nem tudott rólad semmit se, és remélem is, hogy ennél több kell ahhoz, hogy végezzenek veled. Vagy a végén minden nap komoly edzések alá vetlek, hogy még erősebb legyél.- s bizony nem arról beszél, amit az ágyban művelnek le, oh nem, annál durvábbat, akár ájulásig edzi Diont, hogy még erősebb legyen.
Enged Dionnak, miért ne engedne? Férfiból is volt, és vitatkozni se volt kedve.
- A fajtánknál annyira nem erős a testvéri kötelék, legalábbis én ezt tapasztaltam az éveim során. De biztos jól van, arról tudnék, ha valami baja lenne, megérezném vagy valami ilyesmi.- csak legyintett egyet rá.- Ma nem lesz semmi megterhelő mozgás, aktív pihenés csupán. S még szép, hogy nem mész sehova, maradsz a formás és kemény kis seggeden ott, ahova való vagy, az ölembe.- ma felügyelet alá veszi Diont, marad a toronyban Vex közelében és kész.- Szerencséd volt, hogy nem olyan jó a fogócskában, mint én voltam.- mosolyogva emlékezett vissza a találkozásukra.- Rendicsek, nem mondom, meg nem is kell tudnia arról, ha véletlenül elterjed egy pletyka arrafelé, hogy az a környék nincs a kaja listán.- nem kell erről tudnia annak a hollownak és nyugodtan élheti az életét tovább Dion látogatásokkal karöltve.
- Én is szeretek itthon lenni, sok mindent kell még kijátszani.- persze nem csak azért szeret itthon lenni, de azért az is ott van az első háromban.


2
Tornyok / Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Dátum: 2020. Febr. 28, 17:53:51 »
- Hogy őszinte legyek… nem pont célirányosan akartam. Az enyémnél egy teszt volt, amit Seth talált ki, kitöltöttem és megkaptam. Igazából a toll volt az, amivel felmérték a reiatsunkat. Az enyém nagy volt, így megkaptam a számot. Ennyi a történet.- mondta kicsit nyugodtabb hangon. Úgy fest, hogy a múltra való visszaemlékezés ilyen hatást vált ki Karasuból.- Egyébként is, ha érdekelne, ha nem, mindegy, rangban már felettük állsz.- még ha sokat nem is számít, akkor is, már van szava Dionnak, megvan az egyjegy, így az egyszerű arrancaroknak parancsolhat.
- Nálunk nem is ajánlott.- elég nagy ostobaság a kockázat vállalás, legalábbis akkor, ha két hollow harcol egymás ellen. Nem tudhatják, hogy hányan is figyelik őket, hányan akarnak összemarakodni a koncon, ami a győztesből marad meg.
Nem igazán kerülte el a figyelmét Dion öröme, és nem is lepődik meg rajta. A maga kifacsart módján ez még romantikus is lehet, hogy megbosszulná Diont, pedig ez magától értetődik. Nem érti Vex, hogy ez egyáltalán miért is volt kérdéses.
- Igen. A nemnek ehhez semmi köze. Olyat csinált volna, amit nagyon nem kéne, és csak az igazán hülyék csinálnák.- akárhogyan is, Flavinak is lehetett volna annyi esze, hogy nem kezd ki DIonnal, akkor se, ha az erdőben támadja meg. Előbb vagy utóbb Karasu rájött volna.
- Akkor nem.- mondta beletörődve és halvány mosollyal az ajkán.
- Nem kell sajnálnod. Vagy életben van, vagy nincs. Nem oszt és nem szoroz.- apró hanyag vállvonással nyugtázta a véleményét a nővérével kapcsolatban. Nem fontos, hogy mi lett vele, amilyen rég találkoztak, lehet, hogy fel se ismernék már egymást. Bár külsőre úgy néz ki mint Karasu, csak nőiesebb az arca és vannak csöcsei.- Jap, ma már ne ugrálj.- úgy néz ki a dolog, hogy ma Dion külön fog aludni, de legalábbis nem lesz este ágycsata.- Nem, még nem volt szerencsénk. Tényleg elmegyek veled legközelebb, főleg ha látják a többiek, hogy arra járok, és milyen viszony van Kermackal, akkor békén hagyják majd őt is.- megjelöli a környékét és minden hollow visszakozik majd.
- Mindig találnánk valami kibújót, hogy miért nem adjuk még le a hatalmat, miért tartjuk a kezünkben a gyeplőt. Meg egyébként is, én is jobban szeretem itthon lopni a napot.- jó ez így, itt van a barátnője, ha úgy van játszik, vagy filmezik, nem kell tépnie a haját, ránéz a Muros srácokra, kiadja az ukázt és utána vissza a semmittevéshez.

3
Tornyok / Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Dátum: 2020. Febr. 27, 17:30:19 »
- Te megharcoltál a számodért, még ha nem is akartad, már jobban kiérdemelted, mint én az enyémet. Azzal a számmal azt is megkaptad, hogy nem kötnek beléd… annyian.- így is lesznek olyan barmok, akik ezzel akarnak elérni valamit, hogy egy Espadára támadnak, így akarnak előre jutni, rangot szerezni maguknak, csak éppen azt nem vágják, hogy manapság Espadának lenni nem olyan nagy cucc. Van egy kevés előnye ugyan, de ahogy áll mostanában az egész, sok mindent tényleg nem jelent.- Fair vagy nem fair, mindegy, ez így történt, az meg nem lényeg, hogy a többiek mit gondolnak. A legtöbben így kapták a rangjukat, kurvára mindegy, hogy mit hisznek.- egyébként is ilyenek voltak a hollowok, ölték egymást, már-már ok se kell hozzá, elég az ösztönre fogniuk, és igazán bele se lehet kötni az indokba. Hiába voltak az arrancarok okosabbak, az ösztönt nem tudják legyőzni, előtör és felemészti őket, főleg, ha szabadabbnak hiszik magukat.
- Én se tudom, hogy mi lett. Van rá példa, hogy csökken, ha arra jár egy hollow, akkor a győztest megeheti.- ez se igazán lenne meglepő, a saját fejlődése a lényeges, legalábbis a számára.- Nem minden a gyorsaság, ha nincs mellé az erő, akkor főleg nem jelent túl sokat. Általában itthon vagyok, és azt már megéreztem volna, ha a tornyomban tör ki a baj, hamar itt lettem volna. Ami pedig azt illeti, de, megtettem volna.- minden gondolkodás nélkül levágott volna pár darabot belőle, ha a helyzet úgy hozza. Vex nem igazán szereti, ha ártani annak akarnak, aki az övé volt, és nem csak fracción értelemben, sőt, annál több.
- Ha szerencsénk lesz, akkor egyáltalán nem kell senkiért se áldoznod az életed, értem pedig főleg nem. Aki meg tudna ölni, arra azt mondom, hogy meg is érdemeli a skalpom. De meg kell érte dolgoznia.- ingyen nem dobja el az életét, még csak az kéne, de ha valaki tényleg képes lenne rá, akkor az azt jelentené, hogy Karasu végre harcolt egy jót, egy méltó ellenféllel szemben maradt alul, azoknak pedig jár az elismerés.- Tudom miről beszélsz, nálunk is van amolyan családféleség, nekem is van egy nővérem, csak a fene se tudja, hogy merre mászkál. Elment a sivatagba, azt mondta, hogy körbeles és azóta is leselkedik odakint. S akkor amint összeszedted magad, majd menj és látogasd meg Kermackot, hogy megnyugodjon.- lehet nem ártana, ha néha napján elküldene arra pár arrancart, hogy nézzenek rá Kermackra, hogy megy a sora, és figyeljenek oda, nehogy bárki is baszogassa, és akkor Dion is nyugodtabban aludhatna.
- Ez igaz, hiába nem tetszik, ez van, kell ahhoz, hogy erősebbek legyünk.- a cél szentesíti az eszközt, vagy hogy szokták mondani.
- A fajtánk miatt. Ha erővel ragadom magamhoz, a többiek nélkül, akkor nézhetem azt, hogy ki akar a hátamba állítani egy kést, és van a hatalomnak egy olyan tulajdonsága, hogy megrontja azokat, akik birtokolják, ahhoz meg nincs kedvem. Ami pedig az új Espada tagokat illeti… jó gondolat, de nem minden a felfogás, sajnos az erő is kell mellé, nem egy csapat bárány kell nekünk. Nekünk kell lenni az oroszlánnak a farkasok közt.- szép is lenne, ha csak a felfogás számítana az Espadaknak, de sajnos Karasunak is el kell ismernie, az erő nélkül semmit se érnének.


4
Tornyok / Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Dátum: 2020. Febr. 21, 18:44:05 »
- Nem vagyok vak, és nincs is eldugva.- nem volt különösebben nehéz észrevenni azt a számot. Azt, amit lehet Dion kerülni akart. Tudja Karasu, ha nem lenne, akkor Dionnak se lenne sok maradása a városban, de így, hogy kapott egy számot, így már sok minden megváltozott. Akár tetszik akár nem, most már kötelességei vannak.
- De legalább az Espada létszáma megmaradt, igaz, így sincs teli, de kevesebb se.- nem is tudja, hogy vajon marad olyan espada tag, aki Vex előttről maradt meg.- Ne becsüld alá magad, ha fele olyan erős lett volna, akkor már lett volna esélyed, ha másra nem, arra igen, hogy a gorillád elég távolra kerüljön, te pedig vissza juss ide.- Flavit letudta volna állítani, ha arra kerül a sor, ha máshogy nem, akkor eldob valami értékeset, és a kis kleptomániás le is van foglalva. De már erre se lesz szükség.- Kezdesz elpuhulni, más életét helyezed a sajátod elé.- próbálta a helyzetet oldani, de úgy érzi, hogy nem igazán sikerült, legalábbis a saját részéről biztosan nem.
- Most már nincs. Én se voltam különb a többieknél.- nem sokkal volt másabb Karasu se, harcolt, és harcolt, nagyjából ennyiből állt ki. Járt a szája és ostoba volt, most legalább megmaradt ostobának… és jár a szája is, de az elhanyagolható, most már nincs senki, aki belé tudná folytani a szót.
- Tudom jól, hogy ez így van. Szemét egy faj vagyunk, túl szemét. Nem hangzik rosszul az, amit mondasz, csak kivételezhetetlen. Nem akarok koronát a fejemre, nem állna jól, és nem is akarok király lenni. Amit én akarok, hogy együtt döntsünk a fajtánkról, de a többieket se érdekli, hogy mik történnek a városban, vagy éppen mi történik a többiekkel. Akartam én már puccsot, de nem jutott tovább a tárgyalásnál. Nem csak új vezetőre van szükségünk, hanem az Espadába is olyanokra, akik nem csak magukkal foglalkoznak.- de tekintve, hogy mennyire megcsappant az alkalmas arrancarok létszáma, erre túl sok esélyt nem látott Karasu.

5
Tornyok / Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Dátum: 2020. Febr. 03, 18:26:26 »
- Ő a Muroba tartozik, nem biztos, hogy ő lett volna az, de valaki igen. Ha már előléptettek Espada taggá, akkor nem hagytak volna kivérezni.- nem kerülte el a figyelmét az a szám se, de nem igazán van abban a hangulatban, hogy most azzal foglalkozzon és azt is tudta, hogy DIon mennyire nem szereti az egész várost, és a rendszert, és az okát is, hogy mégis miért maradt. Amiért Karasu hálás volt, nagyon is hálás, de attól még tombolt benne a harag, mint egy vulkán, ami hamarosan ki fog törni.
Csak azért nincs még darabokban a kar, mert ez még Freddontól maradt hátra, egy kis emlékeztető a múltra, hogy mik is történtek, és azért se, mert teljesen fel volt töltve. Marhaság lenne, ha egy tökéletesen jó kart tönkrevágna. S szerencsére nem arra megy most, hogy kimaxolja a játékot, amennyiszer meghalt, nem igazán lenne rá sok esélye. Csak azért játszik, hogy valami elterelje a figyelmét, de sajnos tudomásul kell vennie, hogy nem igazán megy.
Dion is előkerült, és Vex ölébe ült, szívesen megölelné, de akkor oda lenne a látszat, hogy nem lehet mindennel lekenyerezni, arra pedig nem árt adnia, nem lehet állandóan papucs. Még ha Diont nem is érdekli, a többi arrancart igen, ellent nem mernének Karasunak mondani, de azt se akarja, hogy a háta mögött kiröhögjék.
- Ilyen a fajtánk, amikor azt hinném, hogy mindenki marad a seggén, logikusan átgondolja, hogy nem kell egymással baszakodni, mert azzal csak magunknak ártunk. Erre tessék, Flawcsi ezt teszi. A kis hülye.- nem érzi a reiatsuját, nem nehéz kitalálni, hogy mi történhetett vele. De legalább Karasu cuccai biztonságban vannak, bár elég keserű öröm ez.- Akárhogy is nézem, az arrancaroknak problémás a természete, kinek hogyan és mennyire. Nyugi, nem rád haragszok, inkább az egész szarra.- fejét hátra vetette és a plafont kezdte bámulni.- Kezdem azt gondolni, hogy tényleg kell valaki, akinek a kezében az összes póráz, és féken tartja a fajtánkat. Ha azt csinálunk, amit akarunk, hamar mészárszék lesz az egész hely.- pedig tényleg csak annyira lenne szükségük, hogy átgondolják az egészet, és rájöjjenek, az összefogásban van a legtöbb lehetőség.

6
Tornyok / Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Dátum: 2020. Jan. 18, 12:37:21 »
Nem sok kedve volt veszekedni, de most Dion is kihozza Vexből az ideget, bár inkább az, amilyen állapotban volt Dion. Faszba az egésszel, hogy a hollowok már csak ilyen vérszomjas faj. Bár a sima hollowokat megérti, ösztönből cselekednek, de az arrancaroknak már van eszük, csak használniuk kéne, és akkor elkerülhetnék a felesleges áldozatokat, de nem, muszáj engedni a vérszomjnak. Faszt az egészbe.
- Ha kint rendbe leszel rakva, utána majd azt is megoldjuk.- nem hogy csendben maradna, tartalékolná az erejét, de helyette csak beszél és beszél, és persze fokoznia kell az egészet azzal, hogy belsővérzést emleget, nem mintha nem lenne már így is kész ideg Karasu. Rég érezte azt, hogy egyszerre egy egész doboz cigi kell, de most sikerült ezt kiváltani.
- Az, tudsz jobbat?- költői kérdés volt csupán, nem várt választ, és a tekintete is azt sugallta, hogy Dion jobb ha csendben marad, és nem válaszol. Ne fokozza.
- Fogom majd, ne aggódj.- tervezi, hogy elfog beszélgetni az illetékesekkel. Úgy fest, hogy Karasunak mégse elég nagy a hírneve ahhoz, hogy ne csináljanak ilyet, talán ha bever pár arcot, és eltör pár kart, akkor legközelebb kétszer is meggondolják, hogy így bánnak valakivel, aki Karasunak fontos.
- De legalább összeraknak.- kifújta a levegőt és a tarkóját vakargatta. Azzal kell főzni, amilyük van, nincsenek abban a helyzetben, hogy válogassanak.
- Akkor mennek oda, mosd le magad alaposan, ráérsz, addig én feltakarítok.- nem hagyhatja Dion vérét a padlón, nem lenne jó emlékeztető, és még csak jól se mutat, nem megy a toronyhoz.
- A francba.- nézegette a felmosó fejét, amiből nem sok minden maradt meg.- Tehát savas a vére.- jó ezt is tudni, és ha visszagondol, szerencse, hogy Karasunak erős a hierroja, és nem lett gond a második éjszaka, amit itt töltött Dion. Na de mindegy, a vér felmosva, a felmosó meg mehet majd a sivatagba. Egy féreglyuk nyit és zár, volt nincs felmosó.
Leült a kanapéra, és egyből rágyújtott egy szál cigire, és visszatér a játékhoz, nem mintha igazán tudna most arra figyelni, de valahogy muszáj elterelnie a figyelmét.
Nem állt ellen, hagyta, hogy DIon az ölébe üljön, így legalább tudja, hogy rendben lesz.
- Rendben van, és nincs szökkenés, ma semmi megerőltető.- ha azt hiszi, hogy ezek után pattoghat, mint valami labda, akkor nagy tévedésben volt.


7
Tornyok / Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Dátum: 2020. Jan. 05, 11:06:16 »
- Nem mertek volna.- aki nem volt tagja az Espadanak, azok joggal tarthattak attól, hogy mi történne, ha ártanak Dionnak. De még az Espada tagjai se lehettek biztosak abban, hogy sértetlenül megúszták volna a dolgot. Hiába nem Vex volt a vezér, az ereje miatt kevés dolog volt, amit nem tehetett meg, nagyon kevés.
- Akárhogy is nézzük, a vérveszteség nekünk se jó. Hátrány az emberi testnek.- azért ezt jó lett volna, ha valahogy kiküszöböli Aizen, mert így hiába is védi a hierro őket, ha átjutnak rajta, akkor a vágások megint csak gondot okoznak, és ha nincs megfelelő ellenlépés, ki is tudnak vérezni.
Nem tetszik Karasunak ez a vér köhögés, nagyon nem, ha nem lenne véres a tenyere, akkor most biztosan dörzsölné az orrnyergét, de nincs kedve a harcifestéshez.
- Nem, nem vagyok! Hogy a faszba lehetnék az?!- értetlenkedve nézett Dionra. Hogy lehetne boldog? Azért mert igaza volt? Más helyzetben lehet az lenne, de nem úgy, hogy a párja már-már majdnem darabokban van, és meg van lékelve, ez sok mindenre ok, csak éppen nem a boldogságra.
- Nem, ez nem az.- mondta ingerülten, és szerencséje Dionnak, hogy még visszatudja fogni magát Karasu, és nem engedi szabadjára a reiatsuját, azzal csak rontana a helyzeten.- De ez nem jelenti azt, hogy a mozgás jót tesz, pumpálnád ki magadból a vért, de annak inkább bent kell lennie.- még szép, hogy nem engedi, hogy felálljon, és igazából az se lenne jó, ha mindent összevérezne, maradjon csak egy kis pontot, onnan még feltakarítani is könnyebb lenne.
Megjött a doki, szerencsére a nem túl beszédes, jön, teszi a dolgát, és ennyi. S szerencsére Dionból se jön elő az erdőlakó Maugli, hogy ellenkezzen, vagy éppen meneküljön. Üljön meg a seggén, és hagyja, hogy a doki tegye a dolgát, ha rendes lesz, a végén még kaphat egy nyalókát is.
- Nincs mit.- mondta már valamivel nyugodtabb hangon. A doki pedig oda se bagózott DIonra.- Ennyi lett volna Doki, a felső polcról kettőt választhatsz.- bökött a pult felé, és ott is a piákra. Tudta jól, hogy egy kissé alkoholista a doki, aki nem is foglalkozott már mással, egyenesen a pulthoz sonidozott, és természetesen levette a két legerősebbet, és már ment is ki az ajtón. Tuti gyalogolni fog, hogy legyen ideje lenyelni az üveg tartalmát.
- Akkor most szépen ledobod a ruhákat, és mehetnek a szennyesbe, zuhany, és feküdj le, én meg felmosom a vért.- bár ahogy elnézi, mintha kissé maró lenne, lehet kelleni fog pár felmosó.

8
Tornyok / Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Dátum: 2019. Dec. 22, 10:31:20 »
Ez tényleg kellett a napjához, pedig amikor már kezdtek jól alakulni a dolgok. Nyugalom volt a környéken, béke, és erre tessék, valami fasz belekötött Dionba, és most itt vannak. Ha tudná, akkor dühében kiengedné a reiatsuját, csak azzal többet ártana, mint használna.
- Csodás, akkor velük se árt majd elbeszélgetnem.- ha pedig nem fogják megérteni, akkor lehet nem árt majd, ha néhányuknak majd bemutatja a falat, közelről, csak hogy ismerjék meg a szilárdságát.
- Na ja, nem olyan vészes, csak éppen nem akarsz elájulni, hát ja, ez a legpontosabb definíciója annak, hogy nem vészes.- ha nem kenné össze a saját orrnyergét, akkor most biztos megdörzsölné azt, amiért Dion ennyire ellenkezik és hülyeségeket beszél. Szeretné tudni, hogy mégis mit csinált, hogy ilyen makacsokkal hozza össze a sors. Talán előző életében bébi fókákat vert agyon, és ez a büntetése.
- Azt megtetted, most nem, majd később ráérünk foglalkozni vele.- maximum majd utána fog Dion kapni egy fejmosást, de most inkább arra kell figyelni, hogy összefoltozzák, rendbe szedje magát, és majd akkor, ha készen áll rá, kap egy letolást.
- Értem. De majd átmegyünk ezen a hídon, ha odaérünk.- érti arra, hogy ha Dion rendben lesz, akkor megbeszélik a történteket. Persze az az arrancar se volt normális, aki Dionra támadt, hiszen eléggé tudott tény, hogy kivel is van, de mindig is voltak hülyék.
- Egy faszt vagy.- kezdi fárasztani, hogy ezt mondogatja Dion.- Nem megyek.- nem is tervezte hogy megy, csak jelzett a másik oldalnak, hogy jelenés van, és ideje jönni.- Nem, előbb rendbe rakunk, majd utána, csak kifolyna az oldaladon.- vagy nem, de nem kockáztatnak, majd ha megérkezett a doki, utána ihat Dion, de addig semmi.
Pár másodperc, és nyílik az átjáró, és megérkezik a doktor, egy arrancar, ki nem lógna ki a tömegből. Szavak nélkül is tudja, hogy mi a dolga.
Dionhoz lépdelt, és széthúzza a kabátját, hümment párat, dörzsölgeti az állát, majd egy kört ír le a seb körül, ami körbe veszi azt, és vékony vonalak futnak keresztül rajta, és elkezdi a gyogyítást.

9
Tornyok / Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Dátum: 2019. Dec. 04, 11:07:50 »
Nagyon nem jól fest ez az egész. Nem csak az, hogy félbe kellett hagynia a játékot, az a legkisebb gond, meg az se baj, hogy véres lesz a padló, fel lehet mosni, a gond az, hogy így néz ki Dion. Kezd olyan érzése lenni, hogy megint megengedte magának, hogy boldog legyen, és tessék, erre a boldogságának az oka oda lesz. Elég csak visszagondolnia, nem ez lenne az első eset, de legalább most itt van, és tud tenni valamit ellene.
- Aha, mert ha erre képes lennél, akkor nem így jöttél volna haza. Mint akit a Pokolból kergettek vissza.- igaz, látott már rosszabbat, járt már rosszabbul is, csak éppen van némi különbség. Kezdetnek az, hogy Karasu erősebb volt mint Dion, és kibírja ezeket, és egyébként is erősebb volt a hierroja az átlagnál.- Még szerencse, hogy nem gondoltam komolyan a varrást. Még szép, hogy képességalapú lesz.- jó is lenne, ha varrni kéne, szándékosan olyanokat választott, akiknek ez a képessége, gyorsabb, hatékonyabb, hasznosabbak. S ideje is, hogy hasznát vegyék ezeknek az adottságoknak, mert ha nem, akkor kurva nagy baj lesz, annyi szent.
- Mit?- meglepve kérdezett vissza, valahogy most nincs kedve másra figyelni, csak is Dionra. Ám amikor megnézi Dion kezének nyomát, akkor látja, hogy a köpeny karja kezd odalenni.- Faszt se érdekli, csak egy köpeny.- szép is lenne, ha ezen akadna ki, hogy a fürdőköpenynek annyi. Csak egy ruhadarab, akár seggig is lemarhatná a ruhát, az se érdekelné most Karasut.- Kit érdekel az most? Majd átmegyünk azon a hídon, ha odaértünk, ha meg nem volt más választás, akkor nem érdekel, megérdemelte.- és ha egyébként is életben lenne még az az arrancar, aki ezt tette Dionnal, akkor Vexel kéne szembenéznie, ha meg kiderülne, hogy nem Dion volt az, aki kiprovokálta, akkor Vex saját maga vágta volna le annak az arrancarnak a végtagjait. S lehet ezzel saját magát köpné szembe, de a nagyja mellé menne, hiszen nem megölte, csak darabolta.
- Bírd ki még, hozom a dokit.- megnyitotta a Féreglyukat az egyik kis bázisba majd bezárta azt. Aki ott van, az tudja jól, hogy mit jelent, ideje jönni, mert Karasu akar valamit.

10
Tornyok / Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Dátum: 2019. Nov. 25, 14:39:38 »
Egyik gomb a másik után, és egy zombi a másik után. Akárhonnan is nézi, kurva jó játék lett ez a RE2 feljavítása. A grafika, hát az eszméletlen, a hangok is faszák, arról nem is beszélve, hogy hányszor is ugrott fel a kanapéról, mert megijedt. Amikor Mr. X csak úgy félredobta a helikoptert, vagy éppen sétált, és átütötte a falat, és már ütött is. Ezek voltak azok a pillanatok, amikor tudta, hogy újra a jó irányba tart a sorozat. S ha ember lenne, akkor most biztos, hogy befektetne a cégbe. Azok után, hogy ilyen játékokat adtak ki, a részvények biztos nagyot ugranak.
- Merre van Dion?- kérdezte csak úgy magától, a levegőbe. Ma még nem nagyon látta, bár lehet szerencse is, mert biztos nem nyerné el a tetszést, hogy így látja Karasut. Bokszeralsóban, egy fehér atléta, és a fürdőköpeny, na meg persze a mamusz is ott volt a lábfején.
- De mi legyen ezután? Áh, de messze van még az a Lengyel csoda, siethetnének vele.
- hogy abba hány órát bele fog ölni, azt még nem tudja, de az biztos, hogy napokig el fogja hanyagolni a köteleségeit, és elég esélyes, hogy Dional se fog egyszerre lefeküdni aludni, vagy éppen mást csinálni.
S az emlegetett szamár is megérkezett. Nyílt az ajtó és csukódott, csak éppen a léptek hangja nem volt a megszokott. Hála a játéknak, már ezekre is oda tud figyelni, muszáj volt, elvégre horror volt.
- Mi jót csináltál?[/color]- kérdezte, miközben hátranézett a kanapéról, és elsőnek még fel se tűnt, hogy mit is lát. Kellett egy kis vér a fejébe, de amikor felfogta, akkor elkerekedtek a szemei, ahogy a szája is.
- Uuuu baszki!- jelenlegi formájában a lehető leggyorsabban sonidozott el a kanapéról, és már Dion mellett is állt.
- Mi a fasz történt?- kérdezte aggódalommal a hangjában, és már hajtotta szét is a kabátot, csak nem azért, amiért általában szereti csinálni. Hogy szemügyre vegye Dion sérüléseit.- Hajaj, ez nem szép, nagyon nem. Ez varrás féleség lesz. Kell egy medic.- ellenkezést nem is vár, nem is ajánlja Dionnak.

11
Küldetések Hueco Mundoban / Re:Hívatlan Látogatók
« Dátum: 2019. Máj. 03, 19:51:35 »
- Az lehet, de ez olyan, mintha skorpiók közzé dobnál egy egeret. A kicsik elől még lelép, de a nagyok már megcsípik, képletesen és szó szerint is.- szíve szakadna meg, ha hazavinne egy macskát, gondozná, nevelgetné, játszana vele, venne neki egy cicakosoarat, és vigyorogva nézné, ahogy a kis hálátlan inkább a dobozba feküdne bele, nem pedig abba, amit Karasutól kapott, és utána bumm, egy hollow felzabálja. Nem kér ebből a fajta bánatból, savanyú pofával enné egész nap a dobozos fagyit.
- Hjahj, ti nők, hogy mindent képesek vagytok komolyan venni, még jó hogy van. Bár nem a harci alsóm, amin kardok vannak, de azért ez a pokemonos is megteszi.- mondta vigyorogva, és lehet viccnek hiszik, de tényleg az volt rajta. Az akadt a kezébe, meg az volt a fiokban felül, és Vex gyakran úgy öltözik, hogy ami a legfelső, akkor az lesz felvéve, szerencsére uniformisban nincs ilyen gondja, mind egyforma, a normális ruhái pedig mind olyan, ami tetszik Karasunak, így az se zavarja, hogy mindig ugyanazt viseli, más nem azt hazudja, hogy ennyire anime mániás, azokban se gyakran váltanak ruhákat.
- Hm… vajon most toljam ki a mellkasom, és legyek büszke magamra? Vagy azzal csak adnám a lovat alátok?- hallva a vitát, elgondolkozva dörzsölte az állát. Más esetben örülne ennek, ha a nők miatta veszekednek, vagyis régebben megtette volna, de azóta már komoly kapcsolata van, és bár jól tud esni egy pasinak is az, ha a csajok miatta akarják kikaparni egymás szemét, de jelenleg pont nem „barátnők” teszik ezt, hanem két szembenálló fél tagjai, aminek pedig nem kéne örülnie. Bonyolult ez a férfilét.
Történtek dolgok, pár érdekes, és néhány kevésbé érdekes is, de ami igazán érdekes volt Karasunak, az az volt, hogy Kékség le tud szívni másokat, csak éppen nem a jó értelemben. Ha az az aura vagy micsodája aktív, akkor még a közvetlen, fizikai támadásokat is blokkolni tudja, ha pedig valakit letapizna, akkor azt mint a pióca, már szopja is kifelé, mint malac az anyja csöcsét. Bár az se jó, hogy Hrafni volt az, akinek köszönettel tartozik ezekért az infókért, de azért nem mondhatja, hogy cserébe nem kapott semmit, egy hátvakarásnak is beillő barat.
- Blablabla… hűséget fogadott valakinek, meg nem adja magát, kéreti, árulás nuku, és ilyen szokásos marhaságok.- ásított egy látványosat, és közben tátogást imitált a baljának ujjaival. Kifejezve, hogy mennyire is hatotta meg Kékség szövegelése. Mintha valami klisés mangából mászott volna elő.- Kezdetnek verek egy kis színt beléd, utána ha az se lesz elég ahhoz, hogy Sumohnka… hm, lehet más nevet kell neki kitalálni, majd megbeszélem vele… nah, akarom mondani. Ha veled végeztem, az szerintem kezdésnek megteszi a szelídítéshez. Jut eszembe, mielőtt elfelejteném. Passz, hogy ki a gazdája, meg nektek a boss, de azt azért jó ha tudod, tudjátok, hogy kicsit játszott a fejetekkel.- a halántékánál kezdett körözni a mutatóujjával.- Pár apróságot kiszedett onnan, vagyis inkább olyan, mintha tisztára nyalták volna az elméteket. Lehet majd odafigyelek, hogy ne öljenek meg benneteket, hátha nem is vagytok olyan beképzelt picsák, mint ahogy kinéztek.- most mondják azt, hogy nincs Vexben kedvesség. Ha nem tudná, vagy sejtené, hogy nincs valami rendben a fejben, akkor nem sok gondot jelentene az, hogy levágja Kékséget, meg a többi csajt, és utána vidáman menne vissza tornyába játszani, vagy Diont nyüstölni.
Nah, ezzel sikert ért el, a kis sarlócskák hasznosnak bizonyultak. Mint bilincs, úgy szorultak össze Hupikék lábai körül, megakadályozva azt, hogy tova illanjon, mint fing a szélben. Bár ha lenne esze és egy egészséges hülyeség a fejében, akkor megpróbálna elugrálni. De úgy fest, hogy inkább marad az aura, és bizony, elnyeli a reiatsu alapú támadásokat is. De az érdekesebb része csak ezek után jött. Hiszen bizony nem használta tovább az aurát arra, hogy védje magát, se a portált. Talán van egy időkorlátja, vagy egy mennyiség, amennyit képes elnyelni. Mert a barakat már nem azzal fogta fel, legalábbis úgy tűnik, hogy nem.
- A portál kilőve. Egy pont ide. HALLOD SUMOHN?! A PORTÁLOTOKNAK ANNYI, EZ JÓ KEZDET A KÉZHEZ SZOKTATÁSHOZ?!- vigyorogva odakiabált a macskának, aki megtalálta a megfelelő játszópajtit Hrafni személyében, legalábbis innen úgy látszott, hogy jól elvannak. Macska és az egér, csak Vex szerint egy darabig Hrafni lesz az egér. De legyen ügyes, legyen Jerry.
- De erről ennyiiiiiiiiiiiiiit… hehe…hehehe… GYHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁ!!!- kitört Vexből a hangos nevetés, de szerencsére a könnyezés nem.- Ki a fodrászod, hogy ilyen jól belőtte!? Remélem, hogy borravalót nem adtál. Cseréld le hamar.- enyhén még mindig kuncogott, majd egy hosszan tartó kifújással szabadult meg a feszítő érzéstől.- Shuuuj… na, vegyük komolyan… komolyságot kérek.- ha már letépkedte magáról a sarlókat, akkor ideje volt Vexnek is támadnia, csak hát az útjába állt egy bazinagy bárd. Lehet vele disznót vágni, annyi szent.
- Nocsak… úgy fest, hogy aggódsz a társaidért. Nem is rossz a söpredékektől, hogy ezt kihozzák belőletek. Mi a fene?- tudta hogy jóképű, vagyis inkább megvolt a sármja, de valahogy még most jobban nézett ki, mint álltalában. Büszke lehet magára az anyja, hogy egy ilyen csodát hozott a világra… de valahogy az egész megváltozott, mintha a szemei még a megszokottnál is vörösebbek lennének, és még az a vérfolyás se volt éppen a megszokott, sőt, eléggé idegen volt. Annyira idegen, hogy a lábai nem akartak megmozdulni, az ujjai szorosabban fogták Orgot, a vér is kiszaladt belőlük, a lábujjai görcsösen behajlítva, nem volt ez jó így, nagyon nem. Az egészből egy ismeretlen, de mégis ismerős lélekenergia szakította ki.
- Hogy mi!? A rohadt életbe. Mi ez a reiatsu? Ez a vérzőszem meg aljas trükk volt. De hallod a harang zaját? Itt a harc témája.- később kell foglalkoznia az új reiatsuval, ami nagyon is hasonlított egy arrancaréhoz, sőt, majdnem ugyan olyan is volt, de valahogy mégis más. De előbb Hupikéket kell elintéznie, hogy másra is tudjon figyelni, meg másokra. Persze ez alól a macsek se volt kivétel.
Kinyitotta a száját, és egy Otokifuku* hagyta el azt, ebből a távolságból csak lesz majd valami haszna is(vagy az aurával megint meg lesznek szívatva, vagy valahogy máshogy). Utána pedig jobbjával egy Oni Dekopint* engedne útjára, mellé vigyorogva kacsintott is egyet, és ha minden jól megy, akkor messzebbre repíti Kékséget, de csak azért, hogy Karasu Fukuzeit* használva eltűnhessen, és utolérhesse Kékséget, hogy nem sokkal előtte kipattanhasson Vex a homok alól, legyen elég ideje lendületet venni ahhoz, amit eltervezett. Mégpedig a következőt; kivárt a megfelelő alkalomra, és amikor az eljött, akkor hátra hajolt, hogy meglegyen az a lendület is majd hozzá, és amikor úgy gondolja, elég a távolság, akkor erőt beleadva előre fejelt, és ha pontosak voltak a számításai( és miért ne lennének? Matekból mindig megvolt a kettes), akkor a homlokával egyenesen telibe fogja találni Kékség homlokát. Lehet nem lesz halálos, de fájni, na az biztos, hogy fog. Már ha valami nem jön közbe, mert akkor megy az egész a levesbe. De ha mást nem is, akkor majd improvizálni fog valami okosat.

(click to show/hide)

12
Küldetések Hueco Mundoban / Re:Hívatlan Látogatók
« Dátum: 2019. Ápr. 03, 18:00:26 »
- Nem hiszem, normális macskának normális helyen van a helye, eeeeez pedig nem annyira az.- homoktenger fedett be mindent, és egyetlen ékkőve volt a város, ahol lelketlen lélekzabálók éltek. Nem volt éppen a legotthonosabb hely egy átlag macska számára. Csontos is elkeveredett valahova, lehet azóta már arrancar lett belőle, csak éppen Vex nem találkozott még a kis hamissal.
- Akkor szerencse, hogy nincs rajtam alsó, kiszellőzne legalább.- nem árt egy kis friss sivatagi levegő a hátsóajtónak, csak homok ne kerüljön bele, utána olyan lenne, mintha smirglipapírral törölné ki.
~ Vex, a jó hírt, a rosszat vagy a még rosszabbat akarod elsőnek hallani? Mindegy, majd én döntök. A jó hír, hogy megvan mitől félnek, a rossz, hogy hazudtam, a még rosszabb, hogy csak egy undorító, rózsaszín felhő lebeg a fejükben. Vagy ennyire sötétek, hogy ennyivel van teli a fejük, vagy valaki manipulálta őket. Én a másodikra szavazok, ami annyit jelent, hogy valaki erősebb húzogatja a drótokat, hogy Te is megértsd, van egy főnökük. A többi már rajtad múlik.- megrágta a hallottakat, átgondolta, és arra a következtetésre jutott Karasu, hogy bassza meg, ez nem jó hír.
- Na azért majd csak ügyes legyél, Dion.- biztatóan rámosolygott, de elég a biztatásból, ügyes lesz Dion, megoldja, Vexnek most már másra kell figyelnie… a mocskosszájúra.
- Oké-oké-oké, elhiszem.- unott arckifejezéssel, de vigyorogva emelte fel védekezőleg a kezeit. Nem kell mindjárt leharapni a fejét, csak egy ártatlan kérdés volt, semmi több. S jogos kérdés is, hiszen se hírük se hamvuk nincs már, de legalább Eras is eltűnt velük együtt.
- Már most olyan állapotban van. De meg vagyok én áldva veletek arrancarokkal.- halk de megjátszott világfájdalommal teli volt a sóhaja, amit kiengedett a nagyvilágba. Az egyik úgy beszél, mintha szart reggelizett volna, még Adrian nem akarja a mosónőt játszani, Leyre pedig… Leyre az Leyre volt.
Ment egy kis szócsata, kavicsdobálás, semmi különleges, Hrafniból úgy áradt a költőket is iriggyé változtató szavak, hogy majdnem öröm volt hallgatni is azokat. Végül Adrian volt az, aki úgy döntött, hogy megoszt egy apróságot Karasuval.
- Rendben, de ha lehet, ne romboljatok le mindent.- nincs kedve újra felhúzni a falakat, főleg azért se, mert fogalma sincs arról, hogy elsőnek hogy sikerült. Honnan a fenéből szerezték az anyagot hozzá, meg hogy rakták fel így? Így egybe az egészet, sehol egy tégla, mintha az egészet valamiből kifaragták volna.
Hrafni nem bírt már tovább várni, mintha paprikát nyomtak volna a seggébe. De legalább egész jó taktikát választott a támadásra, klónok megzavarják az ellenfelét, még az igazi be tud vinni egy találatot. Jó… lenne, ha nem kapta volna el Törppilla, és úgy tartja maga előtt, mint egy anya a szaros pelenkát. Nem tudja, hogy mit kéne csinálnia vele, de legalább valami kék aura megjelent körülötte, csak hogy adjon még egy kis gondolkozni valót Karasunak.
- Érdekes.- kissé jobbra döntött fejjel nézte, ahogy Orgo pengéje megakadt abban az aurában, van egy tippje, hogy a bala is hasonlóan fog járni.
- Hehe… akarom mondani… bocsi.- igen, ezt akarta mondani, nem nevetni. Hiszen miért lenne nevetséges az, hogy Hrafnit élőpajzsnak használták, és úgy dobták el, mint egy darab rongyot. Kész szerencse, hogy azért valamennyire visszafogta magát Karasu, legalább túlélte. De legalább ez adott egy ötletet. A pengét kivédte az aura, de a bala ellen Hrafnit kellett használnia, vagy mert azt nem volt képes levédeni máshogy, vagy azért, mert szemét, és viccesebb volt Hrafnit használni.
- Oké, nekem nem sürgős.- hanyagul megvonta a vállát, megforgatta Orgot, pengékkel lefelé majd Karasu rátámaszkodott, és kíváncsian figyelte az eseményeket, mást nem is nagyon tudott tenni. Tekintetével követte Hupikéket, aki a macskához ment, és úgy beszélt vele, ahogy egy macskával illik. Tisztelettel, és úgy fest, hogy a macska hajlik arra, hogy segítsen, sőt, még szteroidot is nyomott magába. Házimacskából egy macskaHulk lett. Ettől bizony csillogni, ragyogni kezdtek Karasu vörös szemei.
- Eddig csak akartam, de most már biztos, hogy hazaviszem azt a macskát. HALLOD CICUS!? Az enyém leszel! Jó gazdád leszek, minden nap meg leszel fésülve, és kapsz plüssegeret, sőt, kaparófát is!- kiabált a macskának, aki Hrafnit nézte ki kajának, Karasu pedig nem nagyon foglalkozott Kékséggel, lóbálgathatja úgy a bárdját, ahogy akarja, beállhat menő pózokba, Vex figyelmét most jobban lekötötte a macska.
- Hoppá… hol is tartottunk? Ja, megvan. Ki kell húzni a seggedből azt a karót. Na akkor, gyüvök….- kiegyenesedett, megforgatta ORgot, majd széttárta a karjait, és enyhén meghajolt Áfonyának. S hajlás közben egyre több és több bala jelent meg. Nem árt egy kis Eső*, mellé pedig még egy kis Éxtasis*, hogy olyan, mintha LSD-t szedtek volna be, de bumeráng dobálás is jó időtöltésnek. Claro de luna*, mindjárt négy is Festékfej mögött, és mind egymásután veszi célba a lábait, hogy utána kapjon egy építőkockát, egy kis Tsuru Hankeit*, ne nagyon tudjon mozogni, csak is azért, hogy elkapja a Lluvia*, és hogy teljes legyen az öröm… miután ismét kiegyenesedett egy cerot indított Kékfej felé, ami elé pedig nyitott egy Féreglyukat mielőtt az betalált volna, a kijárat pedig a PindurPandurok átjárója felett nyílt ki. Kíváncsi volt Karasu, hogy ha a Ceroja betalál, mi is lesz azzal a portállal, na meg mi lesz a csajok reakciója rá. De azért nem szabad elfelejtkeznie arról se, hogy egy harcot kell megnyernie, és még kékebbé csapkodni a csajok vezetőjét, vagyis a alfamacska helyettesét. Persze utána csak bezárja azt a lyukat, ne árválkodjon ott.
- HERE’S JOHNNY!!- vagy betaláltak a támadásai, vagy nem, az nem változtat azon, hogy sonidozva indult meg Áfonyaszörp felé, és kihasználva a lendületet szeretné méretre vágni a csajt, kezdve a mellkasánál, egy kisebb darabot ki.

(click to show/hide)

13
Lejelentő / Re:Pontozósdi
« Dátum: 2019. Márc. 21, 16:49:03 »
25 elosztatlan pontom van.

Hierro:25+7=32
Pusztakezes: 24+1=25
Hollow képességek 34+1=35
illetve egy új képzettség az Ereklye használat lenne, és a maradék 16 pontot arra tenném.

14
Küldetések Hueco Mundoban / Re:Hívatlan Látogatók
« Dátum: 2019. Márc. 20, 18:51:22 »
- Ha hiszed, ha nem, de nehéz macska hollowot találni.- az a titok, mi nyomasztja, nem tud találni egy hollowot, ami úgy néz ki mint egy macska, és úgy is viselkedik mint egy macska. Helyette ott van Dion, ki néha macskásodik az igaz, de azért az teljesen más volt.
- Hajaj, besülne az ágyúnak a csöve.- mondta vigyorogva, és bár viccnek tényleg jó lenne, de biztos, hogy a nők nem értékelnék, egyikük se, és mivel egyedül volt férfi a helyszínen, így nem kockáztathatja meg eme kis viccet.
- Elhiheted, igazam volt.- ezer wattos volt a vigyora, és bár annyira nem tetszett Karasunak, hogy a macska odaszart, de nincs mit tenni, ha menni kell, akkor menni kell, csak ne ásson túl mélyre, nehogy robbanás legyen a vége.
- Szerintem nem bukik a nőkre.- állapítja meg a tényt, legalábbis Vex szerint ez tény volt.- Legalább puhára fog esni, amikor szétrúgod a seggét.- bízott Dionban, az erejében, és abban, hogy nem fog neki gondot okozni a bögyös. Persze számít arra, hogy lesz némi vérzés, jajgatás, de hát ez ezzel jár. A rántottához tojást kell törni.
- Bármennyire is csábító az ajánlat, szerintem nem fogok ráérni a leskelődésre.- szavai közben végig a kéket figyelte, a bőrszínt leszámítva és a páncélját leszámítva volt más nyugtalanító is benne, tipikusan olyan feje volt, mint a mangákban a sunyi szemétnek, aki még erős is volt, hogy rohadna meg.
~ Vex… remélem észrevetted, mit csinál az a trampli.- Negi panaszosan szólalt meg Karasu elméjében.
- ~ Igen, eléggé téged stíröl. Biztonság kedvéért nyisd fel a szemed, és kezd el nézegetni őket. Nézzük ki bírja tovább a farkasszemet.- nem árt, ha összeszedik a rémálmokat, amik a Pandurokat kísértik, hogy ha muszáj lesz, akkor használni is tudják ellenük. S így is történt, Negin felnyílt a szem, hogy kikutassa az ellenfeleik legszörnyűbb rémálmait.
- Szerencsétlen? Én… hm… lehet az vagyok, lehet nem fog lejönni a kék festék a kezemről, és a pengéimről. De ami meg azt illeti, ja, a barátnőm, és szerintem igazi nő, mindene a helyén van, nem úgy, mint Neked, hogy a seggedet a mellkasodon hordod.- mondta széles vigyorral az arcán, és legalább azt is elérte, hogy tudja a nevét a kéknek és úgy fest, hogy a bögyösnek is.
 - A vagy te Nyannyer.- biztos benne, hogy nincs ilyen szó, de jobb nem is jutott az eszébe, amivel visszavághat Hrafninak.- Huh, légy a vendégem Hrafni, szolgáld ki magad, de azért lábjegyzetben megkérdezném, hogy van még Exe?- kissé meglepte, hogy még létezik a szervezet, vagy lehet csak Hrafniból áll, bár egy tag is több, mint a semmi.
Nagyon úgy festett, hogy Kallisto nem szerette, ha beszólogatnak neki, és Hrafni ebben elég jó lehetett, legalábbis ez jött le Karasunak a navi viselkedéséből. De a hangszíne az nem volt valami kedves, szinte csöpögött belőle, hogy nem sokra tartotta a hollowokat, ami miatt Karasuból egy elhaló sóhaj tört elő.
A legkisebb baja volt az, hogy egy bara becsapódott kettejük mellett, még az se annyira zavarta, hogy egy akna felrobbant, nem, ami igazán zavarta, hogy megint kaptak egy homokzuhanyt.
- Picsába…- megrázta a fejét, és a hajából mindenfelé hullt a homok, majd pedig a vállairól kezdte leseperni, de már nem vette komolyan az egészet, hiába takarítja le a kabátját, pár pillanat, és megint csupa mocsok lesz, hagyja az egészet a fenébe, majd ha hazamentek, és még marad is belőle valami, akkor ráér Adrián kitakarítani, addig meg elviseli azt a kis idegesítő érzést.
- Adrián, ha itt végeztünk, és még olyan állapotban lesz, akkor te fogod kimosni a kabátomat.- nem kérdezte, vagy fenyegette Adriánt, egyszerű tényként közölte, hogy Adrián mosónőt fog játszani.
- Héj Luna! Hesszöljél csak ide.- beintett a bögyösnek az égimeszelő megszólalás miatt.
De megint csak nem tudja kiélvezni a pillanatot, nem látta az említett Kamillt sehol se, ami azt jelenti, hogy a környéken van egy merénylő, fasza. S Leyre se tud megülni a seggén, muszáj volt támadnia, Karasu is kezdi belátni, hogy nem sok értelme van annak, hogy járassák a szájukat. Kiveszi az ajkai közül a cigit, beleszív egy utolsót, lassan forgatni kezdi az ujjai közt, ajkán egy halvány, elégedett félmosoly jelent meg, majd az égbe pöccintette a csikket, és még mielőtt leért volna, Orgo már Karasu jobb kezében volt, és a reiatsuja folyamatosan emelkedett, nem szarozik, a jelenlegi alakjában a maximumhoz közelített.
- Sok beszédnek sok az alja, annyit mondok, hogy; LEEEEEEROY JEEEEENKINS!!!- ez volt a vezérszó, a jelmondat, ami elhagyta a száját, és Karasu pedig elhagyta a helyét, sonidot használva eltűnt, de menet közben használta a Fukuzeit* is, s pár pillanat múlva Kalisto mögött, nagy sebességgel előtört a homokból, jobbjában Orgo, amit derék magasságban lendített meg Kalisto csípője felé, és várt Karasu, hogy mit is reagál a nő, merre mozdul, mert arra pedig a baljából egy barat indít útnak, a nő lapockája/mellkasa felé (attól függ, hogy megfordult, vagy se).

(click to show/hide)

15
Las Noches / Re:Aréna
« Dátum: 2019. Márc. 12, 17:22:21 »
- A mellékvesevelő által termelt hormon lenne az adrenalin.- megint egy tökéletesen haszontalan információ, aminek a bírtokában van Karasu. De ezzel nem fogja megmenteni a világot, de még versenyt se fog nyerni vele.
- Ch vagy nem ch, de ez bizony így van.- büszkén felszegte az orrát.- Jobban jársz, ha addig odázod el a másnaposságot, még tudod, nem kell az neked, sőt, igazából senkinek se kéne.- ha ember lenne, és hasonló piálási szokásai lennének, mint régen, akkor biztos, hogy arra áldozná az életét, hogy valami csodaszert kitaláljon, ami megszünteti a másnaposságot. Egy nap alatt hülyére keresné vele magát.
- Lehet… bár nem emlékszem, hogy megettem volna egy fantasztikus arrancart.- beképzelten, és lassan túrt bele a hajába, és simította végig. Mintha csak valami manga főszereplője lenne.- Lehet, de nem fogadnék rá.- kezd rájönni… kezd, már rég rájött arra, hogy nincs értelme ilyen dolgokon agyalni, hiszen úgy se lesz belőle semmi, nem lesznek előrébb, és az se fog kiderülni, hogy milyen régiek is azok a fránya romok, város, akármik. El kell fogadniuk, a hollowok történelme inkább volt kegyetlen, és gyilkolással teli, mint érdekes.
- Hát én is.- csatlakozott a nevetéshez.- Inkább csak kíváncsi.- vigyorgott.- Hát már ezért megérte akkor élni, valaki bosszút akarna állni értem. Az biztos, hogy én is állnék érted.- még szép, hogy le akarná vágni azt, aki Diont megölte, ha még az lenne az utolsó cselekedete is, akkor is véghezvinni.- Mintha az lenne a legdurvább baj a fejben, ami nálunk elő tudd fordulni.- az lenne a legjobb, ha csak annyi bajuk lenne, hogy képzeletbeli barátokhoz beszélnek, bár Vexnél már megvan… csak macska, és részegen jelenik meg.
- Inkább hál’ annak, hogy azért nem vagyok egy művészlélek.- megjátszottan megbotránkozott rajta, hogy DIon ilyet mert feltételezni róla.
- Jogos hát.- még szép, hogy az volt, lehet jó ötletnek tűnt, de még nem elég erős ahhoz, hogy Vexnek kihívást jelentsen, addig felesleges ilyen apróságokkal nehezítenie a saját dolgát.- Tusé, ezzel megfogtál.- jóízűen felnevetett.
Legalább valaki jót nevet azon, hogy arccal a porban landolt, de igazából meg is érdemelte ezt a nevetést Dion, ügyes volt.
- Nem hagytam én magam, de azért köszi, hogy így gondolod. Egy időben gondolkoztam azon, hogy ha unom magam, az embereknél vállalok ilyesmi munkákat.- mosolygott, majd átfordult, mert a porban nem a legjobb a mosoly.- Igen, mára ennyi volt. És ugyan, nem kell megköszönni, Senseiezni meg főleg nem kell.- mosolygott, majd felállt és megropogtatta a csontjait, majd Dion alatt megint megnyitotta a Férget, és ahogy a hölgy átesett rajta, egyenesen a kanapére, utána Karasu is követi, vissza a toronyba.

//nincs mit ^^//


Oldalak: [1] 2 3 ... 25