Összegzés - Amatsuji Shinobu

11. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Amatsuji Shinobu
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Hírnév::
3
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
19

Hozzászólások:
41 (0,017 naponta)
Lakóhely:
Apa körül*-*
Regisztrált:
2014. Aug. 04, 11:45:05
Utoljára aktív:
2018. Máj. 13, 23:15:49
Tárcában:
7 600 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
2.
Lélekenergia:
60% Complete
11 000 / 15 000

Hovatartozás:
Gotei 13
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
sötétszürke
Pontozás:
Összesen: 30 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre*
  • 22 pont jár az LP után
  • 3 pont jár a Gotei13 tagjaként
Képzettségek:

6 pont fegyverforgatás*
15 pont hakuda
0 pont kidou
0 pont helyváltoztató képesség
8 pont zanpakuto

*felmentés kötelező osztag pontozás alól, mivel nem Akadémián tanult, így sem kendo-t, sem kidou-t, sem fegyverhasználatot nem sajátított el
*új képzettség felvétele miatt első pontért 2 pont költve

2 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

0 pont erő
2 pont ügyesség
0 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Kapcsolatai:
Mizushima Shuuichi- apa*-*
Mizushima Juunichi - öcsi*-*
Amatsuji Youko Miu - anya*-*
Mottó:
"Up in the air, chasing a dream so real."
Post szín:
#384E5B

Jellemzőim

◘◘ Adatok ◘◘

Kor: 250
Születési dátum:1772. 03. 10.
Magasság: 184 cm
Szemszín: ametiszt lila
Hajszín: hófehér
Foglalkozás: profi tornász
Munkahely: artista a Cirque de Soleil-nál

◘◘ Kinézet ◘◘

Rövid, fehér haja van, ami másfél éve nyerte vissza eredeti színét. Nevelőapja kérésére sokáig festette. Az eredeti célnak a vörös lett kitűzve, ám világos tincsein élénk rózsaszínen rikított a festék. Miután egyedül maradt, első dolga volt megszabadulni tőle.
Szemei a klánra jellemzően lila színűek, de kevésbé sötét árnyalatúak, mint az egykori tiszta vérű rokonaié. Bal szeme világát elvesztette gyerekkorában, miután kéretlen segédként belekotnyeleskedett egy rokona által tartott méregkísérletbe. Azóta szemkötővel takarja el.
Rokonaihoz képest átlagos magasságú. Kifejezetten nyurga, vékony csontozatú srác. Vérvonala jótékony hatásaként szinte változatlan maradt külseje. Több, mint kétszáz éve ellenére még mindig tizenötnek látszik.

◘ Viselet ◘

Többnyire az egyszerűségre törekszik, így az öltözködésben is ezt vallja. Minél kevesebb minta és szín. Általában fehér inget, vászonnadrágot, mellényt vagy pulóvert visel. Némi gondot okoz számára megszokni a shinigami egyenruhát és tradicionális viseletet. Gyakran veszi fel rosszul, vagy felejt el kiegészítőket.

◘◘ Jellem ◘◘

Szófogadó, csendes gyerek. Mindenkinek igyekszik megfelelni, hogy édesapja büszke lehessen rá. Apja hirtelen eltűnése és a küldetés alatt kapott telefonhívás megrémítette. Rádöbbent bármikor elveszítheti, ennél fogva árnyékként követi, véletlen se eshessen bántódása. Minden gyanús alakot, aki az apja körül ólálkodik kérdés nélkül hatástalanít és vallat ki, mi dolga a közelükben.
Képességéből adódóan szeret árnyékba húzódni és észrevétlenül megfigyelni. Jelenlétét szinte teljesen elfedi, így sokszor hozza a frászt másokra, amikor váratlanul megszólal édesapja takarásában.
A shinigami-k világa teljesen ismeretlen számára. Mindenre hatalmas szemekkel csodálkozik rá. Szívesen ismerkedik a halálistenekkel és próbálja felvenni a szokásaikat, egyelőre kevesebb, mint több sikerrel.
Édesapjának fogadott Shuu-t nagyon szereti. Teljes lelki nyugalommal tűri szeretetrohamait és hívja apának. Kicsike öccsével, Juunichi-vel átkerülését követően találkozott először. Azonnal eldöntötte minden veszélytől megvédi. Kötelességének érzi, hogy gondoskodjon róla, illetve minden kérését teljesítse.

◘◘ Képesség ◘◘

- Rejtőzködés:Képessége miatt könnyebben marad észrevétlen az árnyékban. Gyenge camuflage technika.
- Mozgás: Képessége miatt léptei nesztelek. Tornász foglalkozása következtében, pedig hajlékony, könnyed mozgása és kiváló egyensúlyérzékkel rendelkezik.

◘◘◘ Zanpakuto ◘◘◘

Név: Anya (暗夜, Sötét éj)
Fajta: árnyék
Kinézet: Alap állapotában mindkét alkarját beborító bőrszíj. A szíjakat gondosan takarja egyenruhájával. Illetve a tökéletes fedés érdekében fáslival tekeri körbe mindkét alkarját.
A vért alatt sin fut, mely középső ujjaihoz van erősítve. Ha erőteljesen megrántja: húsz centiméteres penge csúszik ki belőle. A pengék akár teljesen ki is húzhatóak, vagy egyszerűen előre tolhatóak.

◘ Shikai ◘

Parancs: Hohoemi! (微笑み, Mosolyogj!)
Kinézet: A fegyver alapja megmarad. A bőrszíjak takarásában azonban nem pengék, hanem két méter hosszúságú fém korbács van feltekerve. A fegyvert szintén középső ujjával hozza működésbe. Első rántásra teljesen kicsúszik. Egymás után két rántásra a korbács végén háromszög formájú kampó bújik elő. Ha hosszan rántja meg ujját a korbács egész hosszán öt centiméteres keresztpengék jelennek meg. (Az mozdulatok ismétlésével visszavonhatóak a támadások)
Támadások: A meglepetés erejére építkezik képességével, így az általa használt árnyék technika is ezt hivatott fokozni. Első szinten az ellenfele bénítását szolgálják. A fegyvere, teste vagy közvetetten a teste – például saját árnyékával egy faághoz ér - árnyékával elért test lelassul.

Hakubo (薄暮, Alkonyat): Megnyújtja saját, vagy az ellenfele árnyékát, amire rátekeredhet sajátjával. Átmenetileg akadályozza, vagy lassítja ellenfele mozgását.
Yoake (夜明, Pirkadat): Fegyvere beleolvad az árnyékokba, így nem látható merről érkezik, vagy mikor van aktivizálva. Képes pár száz méteren belül tájékozódni az árnyékok segítségével. Fel tudja mérni a környezetét – terepviszonyok, élőlények száma -.

◘ Zanpakuto lelke ◘

Nem:
Kinézet: Félig fekete skorpió, félig női testben létező kiméra. Teljesen meztelen. Melleit hosszú fekete haja takarja. Szemei komorak, feketék és élettelenek. Arcvonásai kemények. Szinte sosem fejez ki érzelmeket.
Jellem: Meglehetősen rideg, hallgatag nőszemély. Alig kommunikál Shinobu-val. Nem engedi magához közel, sem fizikálisan, sem érzelmileg.
Hűségesen szolgálja, de nem rest hátba döfni, ha szerinte Shino becsapta, vagy úgy véli nem őszinte vele.

◘ Felszerelések ◘


◘ Technikák ◘
Aláírás:
UpInTheAir

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2021. Febr. 27, 23:28:29

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Mizushima Shuuichi
Nem elérhető Nem elérhető

Amatsuji Youko Miu
Nem elérhető Nem elérhető

Amatsuji Akira
Nem elérhető Nem elérhető

Chizuyoshi Anju Kita
Nem elérhető Nem elérhető

Mizushima Juunichi
Nem elérhető Nem elérhető

Meiou Setsuna
Nem elérhető Nem elérhető

Kurosawa Rin
Nem elérhető Nem elérhető

Aikawa Chiyo
Nem elérhető Nem elérhető

Dansouko Tsukito
Nem elérhető Nem elérhető

Rosui-Genki Natsuki
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?