Összegzés - Shiranui Kikyō

4. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Shiranui Kikyō
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Egyedi titulus:
4. osztag tisztje
Titulus:
Hadi osztály tagja
Hírnév::
1
Nem:
Nő
Kor:
92

Hozzászólások:
9 (0,004 naponta)
Lakóhely:
Soul Society; Shiranui-birtok
Regisztrált:
2014. Aug. 03, 11:13:59
Utoljára aktív:
2018. Máj. 25, 14:06:16
Tárcában:
600 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
5 000 / 10 000
Előtörténet:
Előtörténet
Pályázatok:
Pályázatok
Wikia:
Wikia

Hovatartozás:
Gotei 13
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
Korallzöld
Pontozás:
Összesen: 19 pont
 • 5 pont jár minden képzettségre összesen
 • 10 pont az LP után
 • 3 pont a Gotei 13-hoz tartozás végett
 • 1 pont a Nemesi rang nyomán
Képzettségek:

1 pont fegyverforgatás
1 pont hakuda
11 pont kidou
2 pont helyváltoztató képesség
4 pont zanpakutou

1 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

0 pont erő
0 pont ügyesség
1 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Kapcsolatai:
Shiranui Naomi – féltestvére (megszólítása: Naomi-neesama)
Shiranui Haruki – rokona (megszólítása: Haruki-san)
Post szín:
#F3266B // #FEB5BE

Jellemzőim

KÜLSŐ: Hosszú rózsaszínes haja rendezettségére rendkívül ügyelve van, mindig elegánsan fel van kötve, s gyakran különböző díszes kiegészítőkkel van ellátva frizurája. Szemszíne vörösesbarna. Rendkívül szereti a különböző, több rétegű, világos színű, selyemből készült kimonókat, melyeket gyakran visel szolgálaton kívül, ahol nem kötelező az uniformis viselése. Legnagyobb bánatára nem magas, alig 158 cm, bár szíve vágya még nőni hozzá egy keveset, mert így legtöbbször semmit sem ér el a magas polcokon és folyton – folyvást mások segítségére van szüksége ez ügyben, mely okán rendkívül rosszul érzi magát.  
JELLEM: Igen félénk és visszahúzódó. Beszélgetésben is a lehető leghalkabban, szinte már – már motyogva beszél, nagy tiszteletet mutatva mindeközben a másik irányába. Könnyen zavarba esik, ezt heves gesztikulálásával és paradicsom vörössé változó arcával is gyakran kimutatja, illetve hirtelen összefüggéstelen való beszédével. Szinte mindenhez engedélyt kér, s általában minden második szava az „elnézést” – és annak változatai. Gyakran magára vesz olyasmit is, amiről nem is ő tehet, emiatt néha depresszióra való hajlamot lehet felfedezni nála. Segítőkész és roppantul illedelmes másokkal szemben, illetve hamar megbocsájt, képtelen haragudni bárkire is. Szereti a művészetet és ebben kiemelkedő tehetséget is mutat, már gyerekként rajzolt, festett és mostanra már igazi „alkotónak” mondható, csupán fél megmutatni műveit a nagyközönség előtt, azonban szeretett kikapcsolódásai közé tartozik. Igen kiemelkedő a logikai játékokban nyújtotta tehetsége. Fiatal korával jár, hogy igencsak rajongó típus, gyakran elszalad vele a ló és fantáziájában olyan képek születnek, ami a valóságban elképzelhetetlen, így sokszor megesik vele, hogy két személyt is képes elméletben összeboronálni, akik igazából negatív érzelmeket táplálnak egymás irányába a való életben.

ZANPAKUTOU

Neve: Koi no Himemiya (Koi hercegnők)
Típusa: víz (gyógyító)
Kinézete: Lélekölőkardja alapállapotban egy aranyból álló hajtű, melyet két szép koi hal egymásba fonódó alakja díszít, s a legvégén különböző tengeri kagylók mintázata dekorálja, ebből egy kis függőként egy igazgyöngy csüng lefelé. Kikyo már csak praktikusságból is a hajában hordja a „zanpakutouját”, lévén igen szép hajdísz a megjelenését tekintve. A két koi hal homlokán egy-egy ásvány van, az egyikben onix a másikéban pedig fehér színű kristály. Az igazgyöngy kékesen fénylik, hogyha fény éri és olyan hatást kelt, mintha víz fodrozódna benne. Ezzel is utalva lélekölőkardja a képességre, melyet feloldás után használ és ezzel növekszik az ékszer szépsége is a feloldáson kívüli állapotban.

SHIKAI:
Megszólítása: Aishiaisarette, Koi no Himemiya! (Viszont szeressetek {kérlek}, Koi hercegnők!)
Kinézete: A feloldást követően a halak és a kagylók dekorációja eltűnik a hajtűről, csupán az aranyozott tű marad meg, kisebb fogantyúval, mint egy varázspálca. Ez körül víz fodrozódik, mely a levegőben lebeg és körülveszi Kikyót is. A „vízalagútban” két koi hal úszkál (Kikyo praktikusságból a feketét Koi-sannak, míg a fehéret Hime-samának nevezi). Egyik sem fogja vissza magát ilyenkor sem, sajátos kis kellemetlen viselkedésükkel gyarapítják a társaságot, nem számít számukra, hogy a beszélő koi halak mennyire is furcsák az emberek számára. A vizet - amely Kikyo körül fodrozódik spirál alakban - meg lehet próbálni megsemmisíteni, keresztülvágni, átütni rajta, de úgy funkciónál, mint minden rendes víz, amit a tengerből emeltek ki. Egyszerűen áthalad rajta, és újra összeáll, mintha mi sem történt volna.
Technikái:
Sunatsubu (Homokszem): Kikyo ezzel a képességével a pálcaszerű tű segítségével a körülötte lévő vizet hullám formájában indítja meg az illető irányába, tetőtől-talpig elárasztva vele (a víz nem hideg, nem is forró, inkább kellemesen langyos hatása van). Kagylókat és különböző tengeri herkentyűket tapasztva arra, akin alkalmazza a technikát. Ezek a tengeri lények piócaként tapadnak rá a sérült felület(ek)re. Ezek bőrön át felszívódó anyagot termelnek, melyek serkentik a sejteket a mielőbbi regenerálódásra a reiatsu áramlás segítségével, ezért fontos, hogy az alany rendelkezzen minimális lélekenergia szinttel.
A kagylók és egyéb tengeri lények felületi sérüléseket tudnak gyógyítani (pl.: égési sérülések; kiütések; bármiféle bőrön történt elváltozások; hegek éltüntetése; vágásból származódó csontot nem ért mély sebek regenerálása). Tehát törést, szervsérülést, végtaghiányt nem képes rendbe hozni, illetve halálból sem képes feltámasztani embereket. Élettelen dolgokon nem tudja alkalmazni képességét, fontos, hogy a gyógyítandó fél valamilyen élőlény legyen (ember, állat).
A technika négy pontonként alkalmazható párhuzamosan egy újabb személyen, tehát maximális zanpakutou használat számnál összesen hat emberen tudja használni, de így az idő is növekszik, amennyit, a tengeri herkentyűket rajta kell hagynia az illetőkön a sikeresebb eredményért.
Jelenlegi szintjén a gyógyítás több órákat is igénybe vehet. A regenerálás megszakítható és bármikor folytatható.

× Példa sebekkel a zanpakutou gyógyításának fokairól:
1-10 zanpakutou pontig: alapfokú égési sérülések gyógyítása; kisebb vágások kezelése; apró hegek eltűntetése; kiütéses betegségek kellemetlen hatásai csillapítása, míg a képessége aktív.
11-20 zanpakutou pontig: középfokú égési sérülések gyógyítása; mélyebb vágások, de nem csontig hatoló sebek regenerálása; kiütések kellemetlen hatásának csillapítása, képesség időrend szerű alkalmazásával akár órákra eltűntetheti a foltokat, de nem teljesen gyógyítja meg az illetőt.
20 zanpakutou ponttól: komolyabb, harmadfokú égési sebek gyógyítása; csontig hatoló vágások begyógyítása; csúnyábban összeforrt hegek plasztikai sebészek által megirigyelt módon való eltűntetése; az egész testet fedő kiütések teljes kezelése.

TECHNIKÁK
 • Konsou (Lélektemetés)
 • Nabiku Ágy (Lebegtető Ágy)
 • Keikatsu (Megsegített Győztes)
 • Shikenhou (Elemzés)
 • Washiboushi (Sasszem)
 • Neonranpu Gurabu (Neonfényű Kesztyű)
 • Goyougai (Ötfalú Fenntartó Fedezék)
 • Kaisou (Rangsor)
 • Kara (Burok)
 • Kokkai (–)
 • Gouka Boppatsu (Fénykitörés)
 • Meiyu (Ragyogó Gyógyítás)
 • Kyoumon (Tükör Ajtó)
 • Hakufuku (Fehér Kúszás)
 • Inemuri (Kényszerített Szundikálás)
KARAKTER INFÓ
~ Avataralanyok: Ren Kougyoku (Magi: The Labyrinth of Magic)
~ Megtartott edzések: Valakinek (valamit)
~ Függőben lévő edzések: Valakinek (valamit)

FUTÓ JÁTÉKOK:
~ Szélcsengettyű (Amatsuji Akira) [IC játék; folyamatban]

JUTALMAK:
+ 7000 ryou, 4. osztagos kidouk ingyen és 5 választható technika (kezdés)

KIADÁSOK:
- Ingyen választható 5 technika (Kyoumon)
- 500 ryou (Bakudou 01.: Sai)
- 1000 ryou (Hakufuku)
- 2500 ryou (Inemuri)

Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2021. Jan. 26, 22:35:15

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Shiranui Naomi
Nem elérhető Nem elérhető

Shiranui Haruki
Nem elérhető Nem elérhető

Chiruochiba Airisu
Nem elérhető Nem elérhető

Nekomata Hachirō
Nem elérhető Nem elérhető

Amatsuji Akira
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?