Összegzés - Tsukatani Aoi

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Tsukatani Aoi
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Egyedi titulus:
Papnő növendék
Titulus:
2. évfolyamos (gimnazista) diák, Seitokai elnök
Hírnév::
1
Nem:
Nő
Kor:
22

Hozzászólások:
54 (0,024 naponta)
Lakóhely:
Karakura High School; Ametsuchi falu – Sankyoudai-ji templom
Regisztrált:
2014. Aug. 03, 11:16:01
Utoljára aktív:
2019. Jan. 10, 22:11:46
Tárcában:
1 300 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
4.
Lélekenergia:
60% Complete
21 000 / 30 000
Előtörténet:
Előtörténet
Pályázatok:
Pályázatok
Wikia:
Wikia
NJK:
NJK

Hovatartozás:
Raion
Egyéb hovatartozás:
Egyéb
Reiatsu szín:
kristálykék; Fubukiként: napsárga
Pontozás:
Összesen: 51 pont
 • 5 pont jár minden képzettségre összesen
 • 41 pont az LP után
 • 3 pont a Raion-hoz tartozás végett
 • 1 pont a Karakura Highschool diáksága miatt
 • 1 pont a Seitokaiba való tartozásért
Képzettségek:

10 pont fegyverforgatás
8 pont pusztakezes harc
11 pont reiatsu kezelés
12 pont helyváltoztató képesség
10 pont különleges képesség

4 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

0 pont erő
3 pont ügyesség
1 pont gyorsaság


Másodlagos pontozás (Fubuki)

20 pont fegyverforgatás
3 pont pusztakezes harc
4 pont reiatsu kezelés
14 pont helyváltoztató képesség
10 pont különleges képesség


4 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

1 pont erő
1 pont ügyesség
2 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Karakura High School
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Kapcsolatai:
Hayashi Yuuta – apja (megszólítása: Holmes~masutaa)
Akabeni Mizuki – rokona (megszólítása: Zukki~onee-chan)
Atamagahen Haseru Hidari – unokatestvér (megszólítása: Atamaga~nii-mesutaa)
Yamane Iwao Shun – nagybácsi (megszólítása: Shu-nii)
Shinomiya Rumi – unokatestvér szerűség (megszólítása: Ru-chan)
Post szín:
#509686 // #A3DDD1

Jellemzőim

KÜLSŐ: Egy alacsonyabb, szőkés-barna hajú és mogyoróbarna szemű leányzó. Fenékig érő hosszú haját különböző összeállításban szokta viselni, hol bontva, hol két copfba felkötve, stb… Attól függ, mennyi időt szentel rá, mert haja nem igazán szereti beadni a derekát, hogy huzamosabb ideig egy bizonyos állapotban maradjon. Szereti az egyedi ruhákat, ízlése igen tág, de elsősorban az iskolai uniformist szokta viselni. Bár imádja felszerelését kibővíteni egy fehér színű macska fejfedőjű sapkával. Van egy sötétkék színű plüssmacskája Miyavi-nyan, őt mindenhova magával hordja, ebben a figurában az a jó, hogy kis hátizsákként is funkciónál, így sokféle kacatot tud benne tárolni.

JELLEM: Egy igencsak kedves, aranyos és ártatlannak tűnő lányka, aki a feddhetetlen külső ellenére rendkívül lobbanékony természettel rendelkezik. Ha nem tetszik neki valami azt nyíltan megosztja, nem érdekli, hogyha ezzel az illető lelkébe tapos. Rengeteget képes egyhuzamban beszélni, főleg a régmúlt eseményeit szereti ismét előhozni, kissé átköltve azt fantáziadús elméjének köszönhetően. Igencsak indulatos természetének köszönhetően rendkívül harcias, nem szereti, hogyha másokat bántanak így rögtön cselekedni szokott, még akkor is, hogyha jó pár véres folttal jön ki a csetepatéból.
Szeret álmodozni és kitűzött tervei sincsenek még a nagy életben, mindegyik érdekes munkára azt mondja, hogy: „Ez az álmom, én is az leszek.” De minden egyes dologba hamar beleun, viszont igencsak érdekli a Manga szerkesztői pálya. Optimizmusa mindig az egekben van, viszont ha érzékeny pontra tapintanak nála, egy fél perces depresszióba lehet taszítani, amíg meg nem látja annak pozitív oldalát. Mivel még fiatal, ezért van mit tanulnia az életben, emiatt igencsak kíváncsi, mindennek utána kérdez, főleg, ha valamit nem ért, illetve, hogyha érdekli a dolog.
Anyanyelvét /japánt/ nem beszéli rendesen még a hiraganákat is keveri, sokszor előfordul nála, hogy a kutya helyett esetleg lovat ír és hasonló nyelvtani hibákat ejt, vagy éppen rosszul fejezi ki magát. Külföldre gyakran utazó édesanyjának köszönhetően gyakran megfordult Angliában és Amerikában, ami miatt kicsit angolosan beszéli a japánt, talán erre is vezethető vissza hibás nyelvhasználata.
Ahogy ő mondaná „Isteni szeme” van a párkapcsolatok meglátásához – ez persze cseppet sem igaz –, így minden gyanús mozdulatra a háttérben egy hosszan elnyújtott „Szerrrretik egymást” szöveget szokta kommentálni az esetleges romantikus kép kialakításán való segítésképpen.
Gyakran jutnak eszébe fergeteges ötletek, melyek az esetek nagyobbik felében rosszul sülnek el, ilyenkor szemei mindig gyanúsan megcsillannak, így már előre félhetnek az érintettek.
Szereti különböző becenevekkel illetni az embereket és mellécsatolni ilyen-olyan jelzőket /például, mint unokatestvérénél a „Mido~onee-chan”/, ennek oka, hogy általában nem tudja/szereti megjegyezni a hosszú neveket, az számára túlságosan is hivatalos.
Imádja az animéket, mangákat ebből kifolyólag imád jelmezeket felhúzni és nem kis fancucc gyűjteménye van. Sokszor memorizál belőlük darabokat, amiket különböző pillanatokban, kisebb színjátszás kíséretében hangoztat, gyakran beleéli magát a karakter szerepébe, meglepő módon ilyenkor nyelvtani hibái nem szoktak feltűnni. Imádja a zenéket és gyakran is kínozza a körülötte levő társaság hallását a karaokéval.

KÜLÖNLEGES KÉPESSÉG

SOTACHI
Jelentése: Ősök
Típusa: reinkarnáció
Leírása: A Japán középkorban (1500-as évek eleje) éltek a Tsukatani fivérek, kik a világ első esperei között foglaltak helyet. Pontosan abban az időszakban, amikor a szigetországon még hemzsegtek a jó és rossz youkaiok. Mendemondák keringenek arról, hogy a szellemek most is közöttünk vannak, csak elbújnak az emberek tekintetei elől.
A Tsukatanik idejében rengeteg rossz youkai miatt szenvedtek az emberek. A shinigamik azonban nem tudtak foglalkozni ezzel a kérdéskörrel. Ezért a három fiútestvér úgy határozott, hogy képességeiket jóra használják és megtisztítják az országot a veszélyes szellemektől, a jóknak pedig olyan életkörülményeket biztosítanak, ahol zavartalanul élhetnek tovább, akár az emberek között is.
Képességük miatt egyfajta médiumnak számítottak. Így a kamik kapcsolatba tudtak lépni velük. Tevékenységük lenyűgözte az istenek világát, ezért áldást kaptak a születésükkor megjelölt kamiktól. A sors játéka lehetett talán, hogy ez pont a főistenként tisztelt kami és két testvére volt: Amaterasu (Napistennő), Tsukiyomi (Holdisten) és Susanoo (Tengerek-és viharok istene). Ők segítették a Tsukatani fivéreket, hogy képességeiket kölcsönzésével rendet teremtsenek a youkaioktól hemzsegő világban.
A legidősebb testvért, Tsukatani Fubukit, Amaterasu Ómikami áldotta meg. Ez idő alatt Amaterasu három ereklyéjét is neki adományozta. A tükröt: Yata no Kagami-t, az ékkövet: Yasakani no Magatama-t és a kardot: Ame no Murakamo no Tsurugi-t. Az ereklyék különleges hatalmat kölcsönöztek. Így Fubuki a tükröt későn született, Tsukiyomi által megáldott legkisebb testvérének Tsukutani Manabunak, míg az ékkövet Susanoo kegyeibe vett, nála alig négy évvel fiatalabb öccsének Tsukatani Toyohisának adta. A testvéreket megáldott kamik tudták, hogy lesz még idő, amikor képességeikre ugyanúgy szükségük lesz a nyughatatlan youkaiok miatt. Ezért áldásukkal elérték, hogy a fivérek családjukon belül 400 évente reinkarnálódhassanak, hogy felvegyék a küzdelmet a gonosz természetű youkaiokkal szemben.
Tevékenységük idején, a mai Karakura várostól 35 km távolságra fekvő aprócska faluban megépítették a Sankyoudai-ji-t (Három testvér templom), ahol szeretettel várták a hívőket, hogy isteneiknek tiszteletet tegyenek. A szentély abban különült el a többitől, hogy egyszerre három istenségnek adott „otthont”. Amaterasu, Tsukiyomi és Susanoo szentélyei a templomnak a különböző szárnyaiban lelhetők fel. Továbbá a természetfeletti lények is bátran fordulhattak hozzájuk itt.
A templom a mai napig áll és a Tsukatani család fennhatósága alatt működik, a napjainkban Ametsuchi (ég és föld) nevet viselő faluban. Melyről úgy tartják, hogy híd a szakrális és a földi világ között. A templom mellett a falu hagyományőrző kultusza és természetvédő övezete miatt is híres. A turistaforgalom kiemelkedő, főleg nyaranta és nagyobb ünnepekkor. A környéken sokan járnak a történelmi értékű templomba. A templom jelenlegi vezetője: Tsukatani Tatsuha.
[Tsukatani Toyohisa – Reinkarnációja: ismeretlen; Tsukatani Manabu – Reinkarnációja: Akabeni Mizuki (egyeztetve, később kerül kijátszásra)]TSUKATANI FUBUKI
Kamija: Amaterasu Ómikami
Összegzése: Aoi őse; a legidősebb testvér.
Kinézete: Hosszú egyenes szálú ezüstös haja bontva hullik a hátára. Érdekes módon vágott frufruja tengerkék szemei elé lógnak. Ruházatul bonyolult szabású, több rétegű kimonót visel, melyben a fekete és szürke színek dominálnak. Palástként a Tsukatani címerrel ellátott selymet hord. Jobb kezére rózsafüzér van csavarva, vállán pedig szamuráj karpáncél van elhelyezve.
Jelleme: Határozott, egyenes jellem. Nehezen fejezi ki érzéseit, emiatt szívtelennek tűnik. Szeretteivel gondoskodó, odafigyel a másikra, tanácsai rideg közlése miatt hat inkább kritikus felszólalásnak, mint támogató szavaknak. Akikkel régebbi ismeretséggel rendelkezik, ők tisztában vannak jó szándékával. Általában higgadt, nyugodtan áll hozzá a dolgokhoz, nem egyszerű kihozni a sodrából, csak a végső esetben ránt fegyvert. Remek kardforgató és vonzódik az irodalomért, kalligráfiáért. Fontosnak tartja a hitet és annak gyakorlását.
 
MAKOTO NO KOKORO
Jelentése: Az igazság szíve
Típusa: Az őshöz tartozó képesség
Leírása: Az ősökkel eredetileg meditáció útján lehetséges kapcsolatot létrehozni. Ezzel a képességgel viszont a reinkarnációk képesek segítségül hívni az Őseik szellemét, mely különleges hatalommal ruházza fel őket. Ilyenkor magukra öltik az Ős alakját, felruházódnak személyiségjegyeikkel, tapasztalataikkal.
 1-10 KK (+ 15.000 lp): Az Ős teljesen átveszi a test feletti uralmat. Ez megerőltető a hordozó test számára, mert ha fizikailag és szellemileg nem elég felkészült a cserére az több napos kómát is kiválthat a test tulajdonosának. Emiatt az Ős csak kötött ideig tud jelen lenni reinkarnációja testében. (KK pontonként 2 perc.)
 11-20 KK (+ 30.000 lp): A test immáron tudatában van a történteknek, azonban mozdulatait az Ős irányítja. Ez a folyamat továbbra is megerőltető a hordozó testnek, ugyanakkor a test tulajdonosa, ha határozottan ellene van egy adott dolognak, akkor felül tudja írni az Ős által végrehajtani kívánt cselekvést. (KK pontonként 3 perc.)
  21-30 KK (+ 45.000 lp): Már nem csak tudatában van a cselekvéseknek, hanem a mozdulatait is a test eredeti tulajdonosa irányítja. Azt teszi, melyet az Ős sugall neki. Az állapot sikerességéhez kölcsönös bizalom és összhang szükséges. De a test tulajdonosának ügyelnie kell a fizikai és szellemi erőnlétére is, ne vágja olyan feladatba magát, melyet az Ős ugyan meg tudna tenni, de ő egyelőre még nem képes rá. (KK pontonként 4 perc.)
  31-40 KK (+ 60.000 lp): Teljesen eggyé válik az Őssel, így képességeit korlátlanul elérheti, úgy rendelkezik az Ős tapasztalataival, mintha a saját tudása lenne. (KK pontonként 5 perc.)

FAMILIÁRIS
Típusa: Az őshöz tartozó képesség
Leírása:
 • 5000 lp-ként tud egy familiárist pályázni.
 • A familiárisokkal folyamatos összeköttetésben van. A kapcsolatukat egy címer pecsételi meg, miután elvégzik a kölcsönös esküt. A pecsét közös beleegyezéssel bármikor felbontható. A kötés kialakítható feltételekkel is, ilyenkor viszont nem bontható fel a kapcsolat, míg az adott fél nem teljesítette a kikötést, ami miatt létrehozták.
 • A familiárisok mind saját golyóbissal rendelkeznek Aoi rózsafüzérén (a familiárisok teljes, hivatalos nevük van felírva rá). Ha magához akarja hívni valamelyik familiárist, ezt a gömböt kell a tenyerébe szorítania és az adott familiárist nevén szólítania ahhoz, hogy felbukkanjon mellette. Ilyenkor a lánc képez egy „átjárót”, amin keresztül a familiáris átkelhet.
  DE! Egy játék alatt csak maximum familiáris szám/2 (lefelé kerekítve) segítőtársat képes megidézni. (Például: Ha Aoinak négy familiárisa van, akkor a négyből csak kettőt képes magához szólítani.)
 • Aoi mellett nem tartózkodhat maximum familiáris szám/2 (lefelé kerekítve) több segítőtárs egy játékban. Kivéve ez alól a spirituális helyek (szentélyek, templomok vagy maga a Szellemvilág). Ilyenkor az összes mellette lehet akár, viszont magához szólítani továbbra sem hívhat a fentebb meghatározott familiárisoknál többet.
 • JELENLEGI FAMILIÁRISOK: Részletesebb információkért KLIK. Monsieur Mathieu de Mimpsy-Porpington (bakeneko); Lucifer (maneki neko); Kin'ya (yako kitsune); Seiko no Ran (nekomata)
EGYÉNI TECHNIKÁK

Az alábbi képességeket Aoi az Ősök technikája alkalmazása nélkül minden negyedik különleges képzettségre osztott pont után egyszer tudja alkalmazni őket. Míg az Ősök technikával minden második különleges képzettségre osztott pont után megegyező számmal képes bevetni. Továbbá ezek a pontok prezentálják a képességek hatóidejét is. Tehát (az alkalom jelöli, hogy hányszor tudja bevetni egy játék alatt; a hatóidő pedig, hogy mennyi ideig maradhat fent a technika maximum):
         Aoi (Ősök technika nélkül):
              o   Alkalom: 4 KK: egyszer, 8 KK: kétszer, 12 KK: háromszor […]
              o   Hatóidő: 4 KK: egy kör; 8 KK: két kör; 12 KK: három kör […]
         Aoi (Ősök technika használata alatt):
              o   Alkalom: 2 KK: egyszer, 4 KK: kétszer, 6 KK: háromszor […]
              o   Hatóidő: 2 KK: egy kör, 4 KK: két kör, 6 KK: három kör […]
+ Egy játékos körben egyszerre csak egy technikáját képes használni.

Azusayumi (Fekete Íj): Aoi, Amaterasu komplex áldását tudja kérni a saját, vagy más íjhasználathoz, ezáltal a megáldott személy célzása pontosabb lesz. Továbbá az adott személynél levő tegez a nyilakból kifogyhatatlan lesz. A megáldott íjakkal kilőtt nyilakkal sebet lehet ejteni a nem evilági lényeken is (yokai, szellemek, lidércek, stb.). A technika egyszerre csak egy személyen alkalmazható, a hatóidő lejárta után, ha Aoinak van rá kapacitása, újra „megáldhatja” vele. Ahhoz, hogy az áldást véghez tudja vinni, hozzá kell érnie az adott személy íjához, amit a megáldani kívánt illető is fog.
Különleges képesség: 3 pont

Hikari no Ame (Fényeső): Aoi ezzel a technikával képes jobb tenyeréből apró két-háromcentis fényszemeket előidézni és ellőni őket egy 1,5 méter széles sugárban. A fényszemek elsőfokú égési sérülést okozhatnak.
Különleges képesség: 3 pont

Taiyouome (Napvízió): Meditáció útján, nyugodt környezetben láthat bármit, melyet a napfény megvilágít (távolabbi helyekre – egy másik kontinens, hosszabb meditációs folyamatot követel meg tőle). Külső szemlélőként éli meg ilyenkor a látottakat, mintha kivetítené magát egy asztrál testbe és azon keresztül figyelné meg az eseményeket. Szabad szemmel nem látható, csupán a jelenléte érezhető halványan (minimum 20 pontos reiatsu, hollow képesség, reaitsu kezelés etc. [bármi, ami ennek a képzettségnek megfelel] kell az érzékeléséhez). A napfény határolja be képességét, ami nincs napfénnyel megvilágítva, oda nem tud elmenni. A hosszan tartó meditációk rengeteg energiáját felemésztheti, rosszul lehet tőle. Leggyakoribb tünetei az émelység, fáradtság, nehéz mozgás, ájulás, de ha sokáig van a transz állapotban és nem elégíti ki létszükségleteit, szintén kellemetlen testi elváltozások léphetnek fel.  
Különleges képesség: 5 pont

Hikusari (Napfénylánc): A felszerelését képező rózsafüzér gömbjeit fénylő energia világítja meg és egy maximum 3KK = 1 méter hosszúságú fényostor lesz belőle. A hosszát képes befolyásolni a rendelkezésére álló méteren belül. Az ostorral tud ütni, lefogni. Különleges tulajdonsága, hogy nem feltétlenül kell kézzel fognia az ostort ahhoz, hogy irányítsa. Telepatikusan is képes az ostort mozgatni. A hatása az ostorral való érintkezési időtől függ. Általában első fokú égési sérüléseket képes okozni, viszont ha hosszú időre lekötöz vele valakit, az érintett felületen másodfokú égési sérülés is keletkezhet. DE! Csak is a rózsafüzéren képes a technikát alkalmazni. Tehát másik, láncnak megfelelő eszközön nem képes bevetni.
Különleges képesség: 6 pont

MEG KELL VENNI! ADDIG A KARAKTER NEM KÉPES HASZNÁLNI! Ongyou (Láthatatlanság): Képes a rávetülő napfényt megtörni úgy, hogy a szemnek láthatatlanná, míg fizikálisan áttetszővé váljon. Árnyékban vagy sötétben a technika nem alkalmazható. Ez csupán egy érzéki csalódás, így a lélekenergiáját nem képes elfedni vele. Az áttetszőséggel képes maximum tíz pontos képességek elkerülésére. Annál nagyobb technikától képes megsérülni a képesség alkalmazása alatt is (az így szerzett sérülés megszakítja a technikát).
Különleges képesség: 6 pont
!!!

Kaon (Hőség): Ezzel a technikával befolyásolni tudja a környezetében levő hőmérsékletet (0° – több ezer fokig) Aoitól számítva öt méteres körben. De akár célirányosan egy tárgya is kibocsájthatja a technikát (felmelegítve pl. egy asztalt, mely így rendkívül forrónak érezhető, ha hozzáérnek), ez esetben viszont hozzá kell érnie a tárgyhoz, melyre szeretné kifejteni a hatását. Az adott hely és tárgyak kihűlése nem azonnal történnek, fokozatosan csökken le. (Konkrét személyen nem képes bevetni, csak élettelen tárgyra és a levegőre fejti ki hatását!)
Különleges képesség: 7 pont

Honoh-kaho (Lángtüske): Aoinak a technikához egy helyben állva kell tartózkodnia. Koncentráció útján a testét erős fény borítja be, melytől külsőleg úgy fest, mintha lángolna (a hatása is hasonló a tűzhöz). Nevéből adódóan ez a fénytömeg csóvákká bomlik szét és tüske módjára „megszilárdul”. Ezen a fénytüskék okozhatnak kárt ellenfeleiben (maximum másodfokú égési sérülést).
Különleges képesség: 8 pont

Hinome Kaisei (Napfény Regenerálódás): A technikával el tudja érni, hogy a napfény gyógyító hatással legyen rá vagy másokra. Hatása alatt képes feltölteni vele elhasznált energiáit, felgyorsítani sérülései gyógyulását. A regenerálódás nem azonnal történik, fokozatosan fejti ki jótékony hatását, egyértelmű módon csak akkor, ha napfény éri. Amennyiben csak egy körig aktív a technika, akkor lehetetlen, hogy egy törött kezet rendbe hozzon, ellenben egy hat körig aktív regenerálódással rendbe képes állítani már egy komolyabban törött csontot, ha sínbe rakták előtte. A regenerálódás hatékonyabb, ha Aoi nyugodt környezetben van, és nem ugrál mellette.
A képességet tudja használni mások gyógyítására is. Ez esetben folyamatos fizikai kapcsolatban kell lennie az érintettel, míg a gyógyítói folyamat tart. Hosszú távú használata azonban az ő energiáit emészti fel. Tűnetként jelentkezhet az émelység, nehézkes mozgás és fáradtság.
Különleges képesség: 10 pont

Taiyouchouu (Naposzlop): Aoit szemet kápráztató fényből álló oszlopok veszik körbe minimum öt méteres távolságban/maximum tíz méteres távolságban. Ezek lángra kapnak az erős izzástól. Komoly égési sérülések okozása mellett (harmadfokú égési sérülés) iszonyú hőt bocsájtanak ki magukból, ellehetetlenítve az átjárást.
Különleges képesség: 12 pont

EGYÉNI ESZKÖZÖK

OFUDA
Leírása: eredetileg papír cetlikre írt speciális imák, így egy adott dologra vannak szabva. Hagyományos ofudák a védelemért, jó szerencséért, biztonságos utazásért, vagy egy youkai távoltartásáért/elzárásáért szólnak. Az ofuda ereje függ az imát író szellemi erejétől.
Az Ősök jóvoltából speciális ofudák írására is képessé válnak:
– Egyszerű parancsok élettelen dolgokra (pl.: egy fabotnak legyen éle).
– Bonyolultabb parancsok (pl.: víz változzon borrá, vagy a fa virágozzon ki évszaktól függetlenül).
– Személyekre használt parancsok (pl.: aludjon el).
*A személyekre használt parancsokat mesélővel való egyeztetés után NJK-kra lehet alkalmazni, vagy olyan dolgok lehetnek ráírva, amik nem konkrét cselekvésre utasítják.
– Youkaiok ellen használt parancsok (pl.: elűző varázslatok, feltartoztató erőtér varázslatok).
Az ofudákat előre meg kell írni, mivel komoly összpontosítást igényel az elkészítésük. Tehát egy adott szituációban fél pillanat alatt nem írható meg egy cetli. Noha lehet vele próbálkozni, de nagyobb az esélye a hibáknak (elírások) és sokkal gyöngébb a hatásuk a nyugodt környezetben, előre elkészített társaiknál.

NENJU
Jelentése: Rózsafüzér
Leírása: 112 darab fagolyóból álló lánc, melyet az Ősök használtak a varázslataikhoz.  
  Aburidasu (Felfedés): képes kimutatni, hogy milyen varázslatoktól/átkoktól szenved valaki.
  Kuchiyose (Fohász): képes bárhol, bármikor megidézni egy youkait (amennyiben meg tudja nevezni).
  Oimakuru (Elűzés): ezzel a youkait akarata ellenére visszaküldhető a szellemvilágba, amennyiben ereje meghaladja a szellemét.
 Omeshi (Idézés): A második foka a képességnek, hogy egy youkait képes megidézni egy lélekenergiával rendelkező testbe (amennyiben a személy beleegyezik). Ez esetben az illető elméjét felülírja a youkai, továbbá amennyiben a test engedi, a youkai ki tudja használni különleges képességeit.
       o   A youkai addig képes ebben az állapotban jelen lenni, míg vissza nem küldik a szellemvilágba.
 Enishi (Kötelék): Egy speciális idézés, melynek segítségével egykor élt rokonát vagy egy személyt, akivel kölcsönös megállapodása él, bármikor leidézhet maga mellé a rózsafüzér segítségével. A füzért ilyenkor egy kör alakba le kell tennie a talajra, majd a közepére kell dobnia az ofudát, melyre a megidézni kívánt személy neve van ráírva. Fontos része, hogy az adott rokonnak túlvilágon élő személynek kell lennie! Továbbá, ha az illető nem rendelkezni kiemelkedő lélekenergiával (minimum 5000 lp), akkor a rózsafüzérrel mindenképpen érintkeznie kell. Ha elveszíti a kapcsolatát a lánccal, akkor az illető visszatér eredeti helyére. 5KK pontonként képes egy személy megidézésére. (NJK-kon bármikor alkalmazható, JK karakterek esetében szükséges az adott júzer beleegyezése.)

AMATERASU NO TAKARA
Jelentése: Amaterasu Kincse
Leírása: Fekete-fehér színű selyempalást, melybe a Tsukatani család címere van belehímezve. Az anyagot maga Amaterasu szőtte. Különleges tulajdonsága, hogy viselőjét megóvja a tűz bármilyen megjelenésétől (a tűz által kibocsájtott hőt is tompítja), szépségével pedig kisebb ámulatot vált ki másokból.

AMA NO MURAKUMO NO TSURUGI
Jelentése: A Menny Gyülekező Felhőinek Kardja
Leírása: Másik nevén: Kusanagi no Tsurugi (Fűvágó Kard). Lila színű markolattal és tokkal rendelkező, leginkább egy kínai jianra hasonlító fegyver. A hagyományos kínai fegyverekhez képest a markolata katanákhoz hasonlít. Keresztvasa és markolatgömbje aranyból van. A sageó nap sárga színű. Pengéje nagyjából 62 cm hosszú. A markolatgömb végén kijövő dekoráció lát napsárga színű rojtot, egy lila színű karikát, melybe a fegyver neve van kanjival belefoglalva és néhány fehéraranyszínű apró felhőt foglal magába.
       o   Hogy került a karakterhez?: Amaterasu áldásával, Aoi Őse megkapta ajándékba a három ereklyét. Fubuki a tükröt és az ékkövet kistestvéreinek adta, míg a kardot magánál tartotta. A fegyvert a Tsukatani család őrizte Amaterasu szentélyében.
 Forgatója képes a kard pengéje köré vonni környezetében lévő légáramlatokat, így a kard csapásával nagyobb erejű szélörvényeket tud kavarni, mely egy komolyabb szélviharnak az erősségével felel meg. A technika kifejezetten tűz ellen van kiélezve. Bármilyen forrásból származó tűzet képes az ellentétes irányba terelni vele, kisebb lángokat akár ki is tud oltani.
 Honoh Hiuchigane (Láng Szikráztató): Háromszög alakú fénylő pettyek hullnak le a pengéről és árasztja el vele a levegőt. Tapad rá különböző felületekre. Ártalmatlan foltoknak tetszelegnek, ha hozzáérnek, akkor semmi sem történik, akár le is porolható. Viszont, ha a penge forgatója belevág a fényfoltokkal teli levegőbe és éghető anyagot talál el a pengével, akkor az adott ponton tűzet képes gyújtani a fegyverrel.

HELYVÁLTOZTATÓ KÉPESSÉG

Matobi (Térugrás): Akárcsak a shunpo, a sonido, vagy a hirenkyaku, ez a technika is gyors helyváltoztatásra való. Azonban a többi technikával ellentétben nem a lélekszemcsék meglovaglásán alapul, hanem az izomzatát erősíti meg a használója reiatsujával úgy, hogy lehetővé válik számára az emberi szemmel követhetetlen mozgás. A matobi valamivel lassabb társainál.
~ Helyváltoztató képzettség: 1 pont

TECHNIKÁK
 • Tama (Gömb)
 • Matobi (Térugrás)
 • Tsubura Tate (Kör Védőlap)
 • Kikku Funpatsu (Energia Sugár)
 • Bibiou (Figyelmeztetés)
KARAKTER INFÓ
~ Avataralanyok: Aino Minako [átszínezve] (Sailor Moon); Hori Kyouko (Hori-san to Miyamura-kun); Samonji Kousetsu [alakváltás] (Touken Ranbu)
~ Megtartott edzések: Valakinek (valamit)
~ Függőben lévő edzések: Valakinek (valamit)

FUTÓ JÁTÉKOK
~ Sotachi – A ládika átka (Akabeni Mizuki) [Küldetés; folyamatban]
~ Fedett akció: Macskamentés! (Atamagahen Haseru Hidari) [IC játék; folyamatban]
~ Winter Things (Xidoumao Wen Shing) [Pársoros; folyamatban]


JUTALMAK
+ 3000 lp és 4000 ryou (kezdés)
+ 500 lp és 1000 ryou (a Sötét oldal béklyója küldetésért járó jutalom)
+ 1000 lp (a Tánc művészete című edzésen való teljesítésért)
+ 3000 lp és 3000 ryou (a Jack Olatern küldetésért járó jutalom)
+ 2500 lp és 3000 ryou (a Kichirou-i farm küldetésért járó jutalom)
+ 500 lp (a Novemberi statisztikai ellenőrzésen kapott jutalom)
+ 2000 lp (a Raion - Áprilisi tréfa c. edzésén való teljesítésért)
+ 500 lp (a Szeptemberi statisztikai ellenőrzésen kapott jutalom)
+ 2000 lp és 2500 ryou (a Csendes hó küldetésért járó jutalom)
+ 3000 lp és 3500 ryou (a Kabócák éneke küldetésért járó jutalom)
+ 1000 ryou (a Mesék börtöne küldetésért járó jutalom)
+ 2500 lp és 3000 ryou (a Lélekvándorlás küldetésért járó jutalom)


KIADÁSOK
500 ryou (Tama)
1000 ryou (Matobi)
500 ryou (Tsubura Tate)
1000 ryou (Kikku Funpatsu)
500 ryou (Bibiou)
2500 ryou (Ofuda)
1500 ryou (Nenju)
16.500 ryou (Egyéni technikák: Azusayumi, Hikari no Ame, Taiyouome, Hikusari, Kaon, Honoh-kaho, Hinome Kaisei, Taiyouchouu, Enisi [Nenju eszköz kiegészítése])
6500 ryou (Egyéni eszközök: Amaterasu no Takara, Ama no Murakumo no Tsurugi)

Aláírás:
♬♪♫ 世界は恋に落ちている (^・o・^)ノ”

(click to show/hide)

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2020. Szept. 26, 06:17:06

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Hayashi Yuuta
Nem elérhető Nem elérhető

Akabeni Mizuki
Nem elérhető Nem elérhető

Atamagahen Haseru Hidari
Nem elérhető Nem elérhető

Yamane Iwao Shun
Nem elérhető Nem elérhető

Shinomiya Rumi
Nem elérhető Nem elérhető

Aoyama Ruka
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?