Összegzés - Kuchiki Chihiro

6. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Kuchiki Chihiro
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Titulus:
6. osztag tisztje
Hírnév::
3
Nem:
Nő
Kor:
152

Hozzászólások:
60 (0,029 naponta)
Lakóhely:
Soul Society
Regisztrált:
2014. Aug. 03, 12:04:44
Utoljára aktív:
2018. Máj. 25, 14:07:25
Tárcában:
2 800 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
2.
Lélekenergia:
60% Complete
12 500 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet
Wikia:
Wikia
NJK:
NJK

Hovatartozás:
Gotei 13
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
Karmazsinvörös
Pontozás:
Összesen: 34 pont
 • 5 pont jár minden képzettségre összesen
 • 25 pont az LP után
 • 3 pont a Gotei 13-hoz tartozás végett
 • 1 pont a Nemesi rang nyomán
Képzettségek:

7 pont fegyverforgatás
2 pont hakuda
12 pont kidou
6 pont helyváltoztató képesség
7 pont zanpakutou

2 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

0 pont erő
1 pont ügyesség
1 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Kapcsolatai:
Kuchiki Hana – rokona (megszólítása: Hana-anesama)
Ukitake Hiro – édesapja (megszólítása: Chichiue)
Kuchiki Hiroki – bátyja (megszólítása: Hiroki-aniue)
Kuchiki Akashi – bátyja (megszólítása: Akasi-aniue)
Kuchiki Hiroya – bátyja (megszólítása: Hiroya-aniue)
Post szín:
#677CB5 / / #DA0021

Jellemzőim

KÜLSŐ: Hosszú, fenékig érő, vékonyszálú sötét kékesfekete hajzuhataga van, mely arcát keretezi. Általában bontva hordja, csak néhány tincset szokott felkötni, díszes hajcsattokkal, hogy ne éktelenkedjen az arcában hosszú tincsei. Edzések alatt viszont gyakran szokta lófarokba felkötni a haját. Szemei ibolyakék színűek. Nyakában kék köves nyakláncot visel.
164 cm magas. Küllemre egy húszas éveiben járó fiatal hölgy hatását kelti. Aki, ha csak teheti, akkor bőrére különösen odafigyel, mert a legapróbb karcolások is nagyon hamar meglátszanak rajta, ráadásul egy kisebb ütéstől is napokig óriási lila foltokat kell takargatnia. Emiatt szolgálatban az egész testet fedő uniformist preferálja. Szabadnapjain, szolgálaton kívül viszont szívesesebben visel kellemes anyagú, fodros, kék, zöld vagy pasztell árnyalatú, akár virágmintával is dekorált hanfukat, amiért ezekben szabadabban tud mozogni. Szívesebben visel zárt topánkákat, mintsem a zouri-t.

JELLEM: Hangulatember, viselkedése leginkább környezetétől függ. Így jellemében jelen van egyfajta kettősség. Ugyanúgy jellemző rá a vadság és függőség, mint a kényelemvágy és szabadságra törekvés. Mélységesen becsületes, de gyanakvó és önző.
Szigorú erkölcsű személyiség, diszkrét, erényes, óvatos és megfontolt, amiért kívülállók számára közönyösnek tűnhet.
Komolyan veszi feladatait, pontos és lelkiismeretes, kitartó és rendszerető, olykor már túlzottan is pedáns. Jó gyakorlati érzékkel rendelkezik, könnyedén veszi az akadályokat. Törekszik arra, hogy másoknak jó szolgálatot tegyen, de saját érdekeit is szem előtt tartja. Azonban nincs benne elég ambíció, megelégszik a középszerű helyzetekkel is, amíg szimpatikusak számára a körülmények.
Nagy az önbizalma, szilárdan kiáll a tettei mellett, ennek ellenére fél a kudarctól. Bátorsága viszont látszat, az érzelmi problémák elől fejvesztve menekül. Nehezen képes dönteni, bármiben állást foglalni, ezért óvakodik a szélsőséges helyzetektől. Mindig törekszik a harmóniára, szereti a kényelmet, biztonságot, a békés és nyugodt légkört. Emiatt látszólag tökéletesen alkalmazkodik. Nem szívesen keveredik olyan szituációba, mely lelki nyugalmát felborítják. Ösztönösen irtózik mindentől, ami durva, hangos és közönséges. Így bármit elkövet, hogy nyugalmat teremtsen maga körül. Ugyanakkor szívesen odázza el a teendőket, különösen a kényes természetű döntéseket, mert abban reménykedik, hogy megoldódnak maguktól. Kivételes tehetsége van ahhoz, hogy kibúvót találjon, ha olyasmire kérik, amihez nem fűlik a foga.
Kedveli a kifinomult, meghitt összejöveteleket, eleganciájával, jókedvével törekszik mások lenyűgözésére, könnyedén teremt kapcsolatokat és van érzéke a diplomáciához, mely meggyőzőképességében mutatkozik meg.
Lényeges számára, hogy milyennek látja a világ. Rendszeretete és udvariassága miatt sznobnak, már-már mániákusnak tűnhet, amiért mindent megtesz, hogy tökéletesen megfeleljen, nem tud mások elismerése nélkül élni. Így viselkedésében, öltözködésében, életvitelében igyekszik úgy helytállni, hogy senki se inthesse hanyagsággal. Sokban segíti ebben kifinomult ízlése. Ez egyfajta védekezés is a részéről, hogy minél inkább el tudja kerülni a kínosabb konfrontációkat.
Szubjektív személyiség, inkább hangulatára, mintsem a logikai okfejtésekre hallgat. Romantikus típus, de félénk, ha az érzelmei kimutatásáról van szó. Lelkében dúló állandó feszültséget, labilitást a külső szemlélők nem látják, nem érzékelik, mindent megtesz ezek elrejtéséért.
Fontos számára a család és a barátok, féltőn oltalmazza őket, csodálatosan gondját tudja viselni szeretteinek. Emiatt túl érzékenyen is képes reagálni, ha a családját vagy őt bántják. Ravaszsága és képzelőereje révén ilyenkor képes a mások által láthatatlan szálakat is kíméletlenül megmozgatni.

ZANPAKUTOU

Neve: Sabishii Higanbana (Magányos Pókliliom)
Típusa: vér
Kinézete: Egy wakizashi, melynek bordó színű markolata és tokja van, pengéje pedig érdekes módon fekete színű. A markolatgömb végére függesztett pár centis omamori-t Chihiro az édesapjától kapta, miután felvételt nyert a Lélektovábbképző Akadémiára. A talizmán egy szalagra fűzött gömb, amiben egy különös anyagban tartósított pókliliom látható, mely édesanyja sírjáról származik, a végén lévő cetli pedig apja szerencsehozó kívánságát tartalmazza. Ez ihlette a későbbi aranyhatású vörös ékköves berakást a fegyverre. Keresztvasa eredetileg nem volt túl nagy, valójában kör alakú volt, az aranyozott keresztformát Chihiro készítette rá, hogy nagyobb védelmet biztosítson. Tokján látható virágminta azután jelent meg, miután megszólította a lélekölőkardot, de a szalagokat és a tűzliliom díszt, azt Chihiro készítette el hozzá a közelmúltban. A zanpakutout általában bal oldalán viseli.


SHIKAI
Megszólítása: Magirashite, Sabishii Higanbana! (Fed el (kérlek)*, Magányos Pókliliom!)
* Az ige pontos jelentése az, mikor valaki mosollyal rejti el a szomorúságát.
Kinézete: Egy kínai Jian, vagyis kétélű egyenes kard, mely majdnem olyan hosszú, mint egy katana (70 cm). Meglehetősen könnyű fegyver, így nem nehéz a forgatása.
Markolata fehér, kitűnik bordós már-már feketébe hajló pengéje mellől. Keresztvasa hosszú, pókliliomokkal és pillangókkal dekorált. Feloldatlan állapotában magán viselt omamori gömbje is megjelenik rajta. Míg a cetliben található jókívánság a pengén jelenik meg, mintha bele lenne gravírozva.
További érdekessége a fegyvernek, mikor Chihiro megsérül, akkor ezt követően a karddal mért minden csapás után a penge tovább rezonál, mintha sírna.
Technikái:
Sakisomete kudasai, Kakuriyo no Hanabana! (Virágozzatok kérlek, Túlvilág virágai!): A képesség használatához Chihirónak óvatosan végig kell húznia a bal tenyerét a kard élén. Az így keletkező vágásból kardra kerülő vérvörösre színezi a fekete pengén díszelgő feliratot. Ezután Chihirónak a pengét le kell szúrnia a földbe, miközben kimondja a parancsot. Minek hatására öt méter sugarú körben vörös pókliliomok nőnek ki a földből.
A technika ezután fejti ki csak a hatását. A pókliliom mező által lefedett hatósugáron belül, ha valaki megsebesül egy reiatsuból álló pillangó válik le a virágok szirmai egyikéről és száll a megsebesített alany sérülésére. A lepke ekkor beleolvad a sebbe és megakadályozza az adott sérülés véralvadását.
Chihiro képessége nem válogatja meg a barátokat és ellenségeket, mindenkin kifejti a hatását, aki a körön belül tartózkodik, kivéve rajta.
A képesség hatóidejének lejárta után a virágmező lassan elhalványodik, de a sérülések, melyekre rászálltak a pillangók és meggátolták a véralvadást továbbra is kifejtik hatásukat, az nem szűnik meg, csupán nem veszélyezteti a jelenlévőket tovább a pillangók jelenléte.
A pillangók és a virágmező egyaránt ellenállnak a támadásoknak, ha megpróbálják kettévágni őket vagy varázslattal elpusztítani, akkor visszaállnak eredeti állapotukba. Viszont Chihirónál minimum 3.500 LP-vel erősebb ellenfelei már képesek kárt okozni a lepkékben, 7.000 LP-vel magasabb ellenségei pedig a virágmezőt is el tudják pusztítani.
Hatósugár alapja: 5 méter. – Ez minden zanpakutoura költött 4. pont után két méterrel nő.
Időlimit: 2 kör (az a kör is beleszámít, amikor aktiválja a képességet). – Ez minden zanpakutoura költött 4. pont után +1 körrel nő.
Bevethetősége: 4 zanpakutou pontonként egyszer alkalmazható.

Maiagatte kudasai, Hayateyuri! (Szárnyalj kérlek, Hurrikán liliom!): A technika aktiválásához először csak a kérést kell kimondania Chihirónak, mely nyomán, a pengén vörös lélekenergia fodrozódik végig, majd vérré szilárdul és pókliliomok szirmainak alakját ölti fel. Ezek megszakíthatatlanul a kard éle körül forognak.
Ezután Chihirónak a kard pengéjével „céloznia” kell, vagyis abba az irányba kell „böknie” vele, amerre szeretné, hogy a képesség kifejtse a hatását. Ha ezt megtette, ekkor kell kimondania a parancs másik felét, minek hatására a szirmok nagy sebességgel elindulnak a célzott pont felé.
A lendület miatt vágott sebeket képesek okozni, viszont ezek nem többek felszíni sérüléseknél. A szirmok ugyanis nem a fizikai erőre építenek, lényegük az általuk hagyott utóhatásban rejlik. A megsebesített félnek ugyanis elkezdi zavarni a véráramlását és alacsony vérnyomás tüneteit idézi elő.  
Virágszirmok száma: zanpakutou pont*3 db. (Pl.: 1 zanpakutou pont*3 = 3 darab; 5 zanpakutou pont*3 = 15 darab.)
Bevethetőség: 3 zanpakutou pontonként 1x-er használható a képesség; egy személy ellen csak egyszer tudja bevetni (csak akkor, ha eltalálta vele) – többszöri találattal a hatásmechanizmust nem tudja gyorsítani.
Zanpakutoura költött pontok alapján a virágszirmok találat után az alábbiakat váltják ki:
1. fázis (1-3 pont): hideg, sápadt végtagok; izzadás.
2. fázis (4-6 pont): fülzúgás. Hirtelen mozdulatoknál szemkáprázás.
3. fázis (7-10 pont): fejfájás; koncentrációzavar.
4. fázis (11-13 pont): fáradékonyság. Hirtelen mozdulatoknál homályos látás.
5. fázis (14-16 pont): émelygés; teljesítőképesség csökkenése.
6. fázis (17-20 pont): látászavar. Hirtelen mozdulatoknál szédülés.
7. fázis (20-22 pont): kábultság; depresszió.
8. fázis (23-24 pont): szapora szívverés. Hirtelen mozdulatoknál ájulás.
Utóhatás működésbe lépése, későbbi hatásai: találat után (függetlenül attól, hogy mennyi szirom sebesítette meg az ellenfelet [minimum egynek el kell találnia]) a technika rögtön a következő körben elkezdi kifejteni a hatását. A fenti felsorolásban csupán azokat a hatásokat okozhatja, amelyikre Chihirónak van pontja. (Pl.: 3 zanpakutou ponttal csak az első hatást éri el [Hideg, sápadt végtagok; izzadás.], 10 ponttal viszont már az első hármat.) Azonban mindegyik esetben végig megy a hatásfokokon, tehát hiába van 10 zanpakutou pontja a képesség a technika bevetését követő körben mindenképpen az első fázistól fejti ki a hatását. De csak addig a fokig tart, amelyekre van elegendő pontja.  
– 1-10 zanpakutou pontig: a hatás 3 körönként ugrik a következő fázisba.
– 11-20 zanpakutou pontig: a hatás 2 körönként ugrik a következő fázisba.
– 20-24 zanpakutou pontig: a hatása körönként ugrik a következő fázisba.
Megjegyzés:
– A technika, mivel vérkeringési zavarokat okozz, ezért magától értetődően élettelen tárgyakon, vagy olyan alanyokon, kik nem rendelkeznek vérkeringéssel (pl. zombik) nem alkalmazható a képesség.
– Chihirónál 3.500 LP-vel erősebb ellenfeleknél egy hatással kevesebbet vált ki a fázisoknál, 7. 000 LP-vel erősebbeknél pedig két fázissal kevesebbet […].SABISHII HIGANBANA
Kinézete: Hosszú, vérvörös színű, hullámos haja van, frufruja gyakran belóg ametiszt lila színű szemei elé. Magassága 183 cm körül van. Viselete kifinomult, elegáns, általában egy kimonó, felette vállán átvetett palásttal.
Jelleme: Kedves, szeretetteljes, roppant gyöngéd. Szereti a szépet, a nyugalmat és a békét. Lovagias és segítőkész. Nem szereti a felesleges csetepatékat, a cél nélküli küzdelmeket, különösen azt nem szívleli, ha Chiriro megsérül egy küzdelemben. Nem tetszését kard formában is ki szokta fejezni, a pengéje a találatok után tovább rezonál, mely egészen olyan hatást kelt, mintha sírna a fegyver. Ha úgy érzi forgatója letargikus hangulatban van kérdés nélkül is „berántja” Belső Világába, hogy felvidítsa.

TECHNIKÁK
 • Konsou (Lélektemetés)
 • Bakudou 01.: Sai (Fogság)
 • Bakudou 04.: Hainawa (Kúszókötél)
 • Bakudou 06.: Urufu Renritsu (Farkas Szövetség)
 • Bakudou 09.: Geki (Csapás)
 • Bakudou 09.: Hourin (Széthulló Kör)
 • Bakudou 26.: Kyokkou (Görbült fény)
 • Bakudou 30.: Shitotsu Sansen (Szúró Csőr, Hármas Fénysugár)
 • Bakudou 32.: Toge Mizu Tate (Tüskés Víz Burok)
 • Hadou 01.: Shou (Döfés)
 • Hadou 02.: Hibana (Szikra)
 • Hadou 04.: Byakurai (Fehér Villám)
 • Hadou 31.: Shakkahou (Vörös Tűzágyú)
 • Hadou 32.: Oukasen (Sárga Tűzvillám)
 • Hadou 33.: Soukatsui (Pusztító Kék Tűz)
 • Hadou 44.: Kokutan Kou (Fekete Kéz)
 • Hadou 54.: Haien (Eltörlő Láng)
 • Hyouga Seiran (Viharos Jégpermet)
 • Keikatsu (Megsegített Győztes)
 • Kurenai Ribon (Mélyvörös Szalag)
 • Kikai no Jomon (Teknőspáncél Kapu)
 • Koko no Jomon (Tigrisagyar Kapu)
 • Hoyoku no Jomon (Főnixszárny Kapu)
 • Shihyousen (-)
 • Soueigeki (Kék Havas-eső Támadás)
KARAKTER INFÓ
~ Avataralanyok: An Lili (Akatsuki no Yona); Shiba Miyuki (Mahouka Koukou no Rettousei); Hong Shurei (Saiunkoku Monogatari)
~ Megtartott edzések: Valakinek (valamit)
~ Függőben lévő edzések: Valakinek (valamit)

FUTÓ JÁTÉKOK
~ Első nap (Kuchiki Hana) [IC játék; folyamatban]

JUTALMAK
+ 7000 ryou és öt választható kidou (kezdés)
+ 3500 lp (az Urufu Mae karakter leadásából származó szerzett LP-jének fele)
+ 500 lp (az 2017. áprilisi statisztikai ellenőrzésen kapott jutalom)
+ 500 lp (a 2017. májusi statisztikai ellenőrzésen kapott jutalom)
+ 500 lp (a 2017. júniusi statisztikai ellenőrzésen kapott jutalom)
+ 9000 ryou (a 2017-es Születésnapi Nyereményjátékon elért eredményekért kapott összes pénzjutalom)
+ 1000 lp és 2500 ryou (a 2017-es Halloweeni Villámküldetés: Thriller Night – Grigorescu torony szálon való részvételért)
+ 500 ryou (az Angyalok és Ördögök feladat teljesítéséért kapott jutalom)
+ 8000 ryou (a 2017-es Karácsonyi Nyereményjátékon elért eredményekért kapott összes pénzjutalom)
+ 1500 lp (a Yoshida Yuko által tartott Társak egy cipőben II. című zanpakutou edzésen való teljesítésért)

KIADÁSOK
Ingyen választható 5 technika (Bakudou 30.: Shitotsu Sansen, Hadou 31.: Shakkahou, Hadou 32.: Oukasen, Hadou 33.: Soukatsui, Shihyousen)
500 ryou (Bakudou 01.: Sai)
500 ryou (Bakudou 09.: Geki)
500 ryou (Bakudou 09.: Hourin)
500 ryou (Hadou 01.: Shou)
500 ryou (Hadou 02.: Hibana)
2000 ryou (Kikai no Jomon)
1500 ryou (Soueigeki)
10500 ryou (Bakudou 04.: Hainawa, Bakudou 32.: Toge mizu tate, Hadou 04.: Byakurai, Hadou 54.: Haien, Hyouga Seiran, Keikatsu)
11000 ryou (Bakudou 06.: Urufu Renritsu, Bakudou 26.: Kyokkou, Hadou 33.: Soukatsui, Hadou 44.: Kokutan Kou, Kurenai Ribon, Koko no Jomon, Hoyoku no Jomon)

Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2020. Ápr. 07, 06:02:18

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Kuchiki Hana
Nem elérhető Nem elérhető

Kuchiki Mikoto
Nem elérhető Nem elérhető

Kuchiki Seiya
Nem elérhető Nem elérhető

Kuchiki Tomoe
Nem elérhető Nem elérhető

Shihouin Nadeshiko
Nem elérhető Nem elérhető

Rosui-Genki Natsuki
Nem elérhető Nem elérhető

Rosui Naoki
Nem elérhető Nem elérhető

Fujiwara Ranshin
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?