Összegzés - Kuchiki Hana

Shinigami

6. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Kuchiki Hana
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Titulus:
Kuchiki ház XXIX. feje
Hírnév::
7
Nem:
Nő
Kor:
33

Hozzászólások:
87 (0,033 naponta)
Lakóhely:
Seireitei, Kuchiki birtok
Regisztrált:
2014. Aug. 04, 10:51:42
Utoljára aktív:
2018. Máj. 05, 19:50:24
Tárcában:
28 000 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
7.
Lélekenergia:
60% Complete
37 500 / 45 000
Előtörténet:
Előtörténet
Pályázatok:
Pályázatok
Wikia:
Wikia
NJK:
NJK

Hovatartozás:
Gotei 13
Egyéb hovatartozás:
Shinigami Nőegylet
Reiatsu szín:
Azúrkék
Pontozás:
Összesen: 93 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre*
  • 75 pont jár az LP után
  • 3 pont jár a Gotei13 tagjaként
  • 8 pont jár a hadnagyi rang betöltéséért
  • 1 pont jár a nemesi származásért
  • 1 pont jár a Shinigami Nőegylet tagjaként
Képzettségek:

6 pont fegyverforgatás
14 pont hakuda
7 pont kidou (+2 pont tárgyi bónusz)
40 pont shunpo (+3 pont tárgyi bónusz)
26 pont zanpakuto


7 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

1 pont erő
2 pont ügyesség
4 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Kardok és Rózsák egylete
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Kapcsolatai:
Kuchiki Samanuske - unokaöcsi
Kuchiki Sayuri - másod unokahúgi
Kuchiki Tomoe - unokaöcsi
Kuchiki Chihiro - unokahúgi
Kuchiki Seiya - unokaöcsi
Kuchiki Hinata - unokahúgi
Mottó:
A sake jó. A sake finom. A sake különleges!
Post szín:
#0066ff

JellemzőimHosszú, fekete haj, tengerkék szemek és állandóan vidám arc. Általában haja le van engedve, de ha zavarja valamiben, szívesen lófarokba köti. Szinte szünet nélkül mosolyog, még ha mérges is képes ördögi vigyorral üldögélni. Vékony testalkatához képest nagy mellmérettel áldotta az ég, ami gyakran szokta zavarni. Emiatt nem hord mély dekoltázzsal rendelkező felsőket és egyenruhájára is ügyel, szinte nyakig zárt legyen.
Tekintve örökmozgó, főként a lezserebb nadrágokat és pólókat részesíti előnyben, amik nem akadályozzák mozgásban. Magassarkú cipőket, illetve szoknyákat ki nem állhatja. Egyik viselésére se lehet rákényszeríteni. Munkaidőben normál shinigami egyenruhát hord, egyéni technikát jelentő szalagokkal, melyek karjaira vannak tekerve. Semmilyen nemességet jelző kiegészítőt, tárgyat nem hord magával, hacsak nincs rá kötelezve. Ezekben a ritka esetekben felkontyolt hajában ott a Kuchiki ház szimbólumával ellátott hajdísz és egyenruhája, nagyobb esemény alkalmával, elegáns lótusz virágokkal díszített kimono/yukata hátoldalán a család jelével.A hétköznapok során többnyire egy vidám, önzetlen, őszinte, nagyszívű személy benyomását kelti. Ez persze nem akadályozza abban, mások orra alá borsot törjön. Vagyis egy óriási gyerek, aki élvezi, ha apró csínytevésekkel piszkálhatja ismerőseit, abszurd tettekkel állhat bosszút, ami jelenthet wc-papír betekerést is, sőt, ha kellő kép felbosszantják kimerítő előadást is! Azonban, nem csak ekkor jellemző rá, előbb beszél, mint gondolkozik. Mindenkinek kertelés nélkül mondja el véleményét, vagy ad le egy-egy nevelő szándékú hátsón billentést. Nem ismeri be magának, de imádja kioktatni környezetét, mit hogyan is kéne csinálnia.
Makacs természete miatt nem mindenkitől kér bocsánatot. Illetve, aki ismeri Hana-t, az tudja egy-egy szóval könnyedén levehető lábáról. Egyszerűen nem tud haragudni a szívéhez közel állókra. Aki, pedig kivár és nem barát az számolhat azzal, sokára fog érkezni az engesztelő bökdösés vagy szánombánom tekintet bevetése. Viszonylag sok barátja és ismerőse van, amiért nagyon hálás.
Természete legnagyobb hibájának hirtelen haragját tartja. Képes minden apróságon duzzogva elvonulni, vagy felháborodottan mutogatva követelni az elnézés kérését. Igazáért ütni sem rest, bár akkor is szeret rúgni, ha valakit nevelni kíván. Sajnálatos módon, ha ideges, bárkit fenéken billent.
Munka tekintetében, verhetetlenül lusta. Nincs türelme olvasni, töltögetni, iratokkal rohangászni és egy helyben ülni hosszú ideig. Amikor csak teheti kibújik alóla, bár mostanság időbeosztással próbálja rávenni magát a határidők betartására. Felnőtt fejjel kezeli a küldetéssel járó nyűgöket, már amennyire telik tőle. Támadások alkalmával, először beosztottjai épségéről gondoskodik, utána vág bele mindenféle visszavágás kidolgozásába vagy teljesítésébe. Sokkal jobban érdekli, minden jelenlévőt élve juttathasson haza, mint a saját testi épsége.~ Név: Yaezaki renge (陰日向 蓮華, Kétarcú lótusz)
~ Megjelenés: két katana; védő katana - Byakuren (白蓮, Fehér lótusz); támadó katana - Guren (紅蓮, Vörös lótusz)
~ Kinézet: Alap állapotban két hétköznapi katana. Eltérés, csak a díszítésben rejlik. Byakuren sokkal elegánsabb, aranyszínű, markolattól saya végéig futó mintával. Ezzel szemben Guren  éjfekete, csupán a tsuba és menuki színe tér el tőle. Hana szokásnak megfelelően az obi-ba csúsztatva hordja őket bal oldalán. Többnyire Byakuren helyezkedik el a testhez közelebb, majd vízszintesen bújtatva az öv alá. Párja szorosan mellette foglal helyet, markolattal felfelé nézve, majd függőlegesen pihenve. Ezzel jelzi a környezetének, hogy szükség esetén elsősorban fekete kardját használja, bár az idők során megtanulta viszonylag azonos szinten, egyszerre forgatni mindkét fegyverét.
~ Parancs: Sakasare! (Virágozz!)

S H I K A I

(click to show/hide)


B A N K A I

~Név: Shinkomen renge (真個面蓮華, Lótusz valódi arca)
~ Típusa: kidou
~  A két harci legyező vörös és fehér fényben felizzanak, majd sugarak formájában kavarogni kezdenek, hogy Hana mögött felvehessék egyesített alakjukat. Byakuren két méter magas lótuszvirággá alakul, de nem a növény materializált formájára kell gondolni. Egyfajta körvonalait fehér fényből kialakító horizontális (2 dimenziós) rajzot kell elképzelni. A vonalak között nagyon vékony fal húzódik, ugyanis Hana támadásainak holttere egész háta mögé kiterjed. Emiatt Byakuren egyfajta védelemként óvja az onnan érkező támadásoktól. Másik zanpakutō-ja, Guren a középső szirmon egy lecsukott szem formájában ölt testet, mely csak támadások során nyílik ki. Ő képviseli Siva harmadik, homlokán pihenő, pusztító szemét. A vörös szem ugyanazt látja, mint Hana és a támadások irányát karral tudja finomítani.
(click to show/hide)~ Név: Yuuyake (夕焼, Naplemente)
~ Meghatározás: zanjutsu technika
~ Képesség: Karokra kötözött szalagok és egy vagy két katana-ja felhasználása,  ugyanis ők képviselik a kezdő és/vagy végpontot a szalagok között. Maga a technika egy létező harcművészeti stílus alapjait használja fel. A kínai wushu (武术/武術, "harcművészet", "katonai gyakorlatozás", "kínai harci torna") repülő dárda (繩鏢, shéng biāo) gyakorlataival áll kapcsolatban. Átvitt értelemben a stílus szabad formájú felhasználása, rövid dárda helyett, katana-val kivitelezve.
~ Használat: Ki kell ejteni a technika nevét és a pengét/pengéket támadólag előre kell szegezni. Megtörténte után mindkét szalag letekeredik, majd következik két lehetőség. Ha egy kardot használunk, akkor a jobb kézről markolatra tekeredő szalag végéhez kapcsolódik a másik, így megszületik egy kötélre függesztett fegyver, vagy ha mindkét katana-t beveti, akkor egy-egy szalag fogja körbe a pengéket, míg a másik végek szabadon maradnak. Használható magaslat mászásához, vagy támadás bevetésére.
~ Támadás:
Kōki Shimai (後期 仕舞, Szorító vég): Az egy, vagy két fegyverrel rendelkező kötélvég célpont közeli elhelyezése és lélekenergia, szalagon keresztül történő továbbításával, befektetett erővel megegyező robbanás előidézése. Hatása akkor módosul, ha bevetett fegyver Byakuren, ebben az esetben csupán egy öt méteres körzetben idézhető bénítás érhető el.Kidō
Bakudou 26: Kyokkou (Görbült fény)
Bakudou 04: Hainawa (Kúszókötél)
Bakudou 37: Tsuriboshi (Felfüggesztett csillag)
Bakudou 39: Enkosen (Körpajzs)
Hadou 31: Shakkahou (Vörös tűzágyú)

Vásárolt kidō-k:
Bakudou 25: Mahou Rippou (Mágikus kocka)
Bakudou 59: Kurenai Ribon (Mélyvörös szalag)
Bakudou 12: Fushibi

Vásárolt technikák:
Houzuri (Arculcsapás)
Klóntechnika
Narau hari (Követő tűk))
Senka (Villámvirágzás)
Seikyomai (Haláltánc)
Shunpo ampu
Oni Dekopin (Ördögi pöckölés)
Akkusu kikku (Balta rúgás)
Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2021. Nov. 29, 00:28:20

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Kuchiki Sayuri
Nem elérhető Nem elérhető

Kuchiki Samanuske
Nem elérhető Nem elérhető

Kuchiki Tomoe
Nem elérhető Nem elérhető

Kuchiki Seiya
Nem elérhető Nem elérhető

Kuchiki Chihiro
Nem elérhető Nem elérhető

Aikawa Chiyo
Nem elérhető Nem elérhető

Xidoumao Wen Shing
Nem elérhető Nem elérhető

Yoshida Yuko
Nem elérhető Nem elérhető

Mizushima Seiun
Nem elérhető Nem elérhető

Mizushima Shuuichi
Nem elérhető Nem elérhető

Hidetada Nishigami
Nem elérhető Nem elérhető

Ninomiya Mitsuko
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?