Összegzés - Atamagahen Haseru Hidari

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Atamagahen Haseru Hidari
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Titulus:
US NAVY őrnagy
Hírnév::
5
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
37

Hozzászólások:
41 (0,015 naponta)
Lakóhely:
35f 41' ÉFSZ, 139f 46' KFH
Regisztrált:
2014. Aug. 04, 12:35:06
Utoljára aktív:
2018. Szept. 14, 23:09:15
Tárcában:
11 900 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
4.
Lélekenergia:
60% Complete
22 000 / 30 000
Előtörténet:
Előtörténet
Wikia:
Wikia

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Raion
Reiatsu szín:
Olajbarna
Pontozás:
Összesen: 48 pont
 • 5 pont jár minden képzettségre
 • 40 pont jár az LP után
 • 3 pont jár a Raion tagságért
Képzettségek:

33 pont Fegyverforgatás
4 pont Pusztakezes harc
0 pont Reiryoku manipuláció
1 pont Helyváltoztató képesség
10 pont Különleges képesség


4 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

0 pont erő
4 pont ügyesség
0 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Kapcsolatai:
Akabeni Mizuki - rokon
Hayashi Aoi - rokon
Hoshi Ryohei - buddy
Ahmad Al Saliha - kiddo
Mottó:
SHOTTA!
Post szín:
olivedrab

Jellemzőim

Személyes adatok:

Felvett név: Atamagahen Haseru Hidari (頭が変 馳せる左)
Eredeti név: Riley „The hunter” Blake
Nem: férfi
Kaszt: ember, haditengerészet, őrnagy
Születési idő: 1985. 12. 27.
Kor: 32
Rokonság: Tsukatani család anyaági rokona

Külső jegyek:

Kinézet: hosszú, hegyes fülek; szintén hegyes fogak; eszelős vigyor; zöld szemek; szőke többnyire Shongoku-san szélmenetbe állított, félhosszú haj; nyurga és kellőképp égimeszelő testalkat; 201 cm magasság; néhanap szemkötő, de erről képességnél lesz magyarázat; átlagos ruhák, már, amikor talál magára; gyakran alkalmazza azt a cselt, hokis, kosaras, amerikai focis mezeket vesz fel, természetesen gigantikus „egyes” számozással; mindig van nála fegyver; szerencsésebb napokon két colt különböző helyekre erősítve, rosszabb esetben –elsősorban küldetéseknél – egész arzenállal sétál; nagyobb fegyvereit többségében bőröndnek álcázott táskában cipeli, vagy egyszerű sporttáskába rejti, tartalék tárak kifejezetten erre a célra szolgáló övtáskában, esetleg a fegyverek mellett a tatyóban; bal csuklóján születése óta >> komainu << tetoválás van, mely azt jelzi ő a shinto szentély, vagyis Tsukatani család védelmezője

Jellem: Gebasz...

Kiegészítés:

Színkód: olivedrab
Avataralany: Hiruma Youichi - Eyeshield21; Axis Powers Hetalia - Germany
Szinkronhang: Atsushi Tamura
Character theme song: George Thorogood - Bad to the bone
Character battle theme song: Larry Mullen & Adam Clayton - Theme from mission: Impossible

Képzettség:

• Születési rendellenesség eredményeként jobb szeme magas fokú távlátással rendelkezik.
• Legfeljebb 500 méteres távolságon belül képes kristálytisztán látni.
• Célpont érzékelését nagyban hátráltatják a terepviszonyok. Nem lát át semmin, így, ha valaki elé beáll egy kamion, értelemszerűen, nem észleli merre mozog az egyén.
• Közelre borzalmasan lát, főként jobb szemével. Apró részleteket nem képes észlelni, mint például, nő narancssárga pöttyös ruháján felszaladt a szegélyvarrás és vaknak is feltűnő méretű cérnaszálat húz maga után
• Speciális távcső segítségével a fegyver átlag 1000 méteres látószögét (mesterlövész puska -> remmington M40a3) meg tudja még 300 méterrel toldani. Ennek következtében, egy teljes percre még távolabb lát, de büntetésként napokra elveszti részlegesen, vagy teljesen jobb szeme világát.

Bulg-eun su (붉은수, Vörös akarat)
• Fajta: vírus
• Felbukkanás: vörösvérsejtekben
• Hatás: elmezavar
• Használat: Magával hurcolt speciális töltények saját vérével vannak megtöltve. A kicsiny lövedékek úgy viselkednek, mint a patronok. Két rétegű fallal vannak körülvéve. Külső keményebb, lehetővé teszi a töltény bejutását a testbe, míg a vékony fal egyfajta szétpukkanó fiolaként árasztja szét a színtiszta vért.
• Hatása: Véráramba jutva fejti ki hatását. A test bármely pontjából percek alatt feljut az agyba, ahol további néhány perc leforgása alatt megkezdi kifejteni hatását.
• Ideális állapotban: 3-4 perc az utazási idő
• Harctól felpörgött állapotban: 1-2 perc
• Kifejtési idő: utazás + 1,5-2 perc
• Aktív: 4 perc (teljes kavarodás, lélekenergia szinttől függően csökkenhet)
• Passzív: 30 perc (teljes helyreállási idő, lélekenergia szinttől függően csökkenhet)
• A vírus kezdeti hatása, szinte azonnal jelentkezik az idő leteltével. Minden áldozat kommunikációs képességeiben zavar lép fel. Eleinte nehezen tudják kimondani, amire gondolnak, majd teljesen más információt közölnek. Például, ha meg akarják jegyezni a „fű zöld színű” , azt fogják mondani „tehén tőgye barna”. A zavar odáig fokozódik 10 perc alatt, blokkolás lép fel az agy kommunikációs rendszerében. Egyfajta rövidzárlat keletkezik, melyben összekeveredik a gondolkodási, továbbítási és kifejezési funkció. Az egyén tisztában van vele mire gondolt, de az agya más információt közöl, ezzel teljesen mást kifejezve. Ez elsősorban beszéd és mozgás alkalmával lehet különösképp zavaró. Kar helyett láb mozog, előre séta helyett, hátrafelé fut, stb.
• További mellékhatása nem lesz a vírusnak, ugyanis utánpótlás hiányában fokozatosan elpusztul és a megszállt test, fokozatosan visszanyeri az irányítást.
• Ha nagyon szorulna a hurok maga is próbálhatja testbe juttatni vérét, de ez nem kifizetődő próbálkozás éles harci helyzetben. Seben vagy egyéb testnyílásokon keresztül (elsősorban száj) jelentősen kitolódik a felszívódási, majd kifejtési idő. Sikeres megmozdulást követően átlagosan 2-3 óra telik el, mire jelentkezik az első tünet. Innentől fogva, viszont a fentebbi szintezés lép érvénybe.

Speciális felszerelés - HUNTERLeírás: Hoshi Ryohei-től kapott, minden bizonnyal jövőben készített, kukacok által birtokolt fegyver, melyet a közös küldetésük alkalmával zsebelt be. Multifunkciós, saját navigációs és operációs rendszerrel. Csatlakozó lehetővé teszi külső számítógépre, vagy MI-re lehessen kapcsolni, vagy nagyobb töltést adjanak neki.
A fegyver minden esetben azonosítást kér a működéshez. Retina és ujjlenyomat, valamint hangfelismerő program van beleépítve. Ryo-nak köszönhetően a gép kizárólag Hidari kezében működik. Más veszi magához a fegyver teljes mértékig használhatatlan. Lövésre sem alkalmas. A rendszere feltörését szintén Ryo akadályozza tűzfallal, így hacker legyen a talpán, aki tönkre akarja vágni a stukkert.
A fegyver sajátossága, hogy alkalmazkodik a harci helyzetekhez. Alap helyzetben 129 cm (plusz hangtompító) hosszú és megközelítőleg 5 kg-ot nyom. Több funkció teszi lehetővé, minél nagyobb segítséget nyújtson szorult helyzetben.

Funkció: Választható az adott harci körülményektől függően. A fegyveren van automatavezérlés, ami magától beállítja a szükséges adatokat, illetve manuálisan is működtethető. A kézi vezérlés során a fegyver csöve és tölténytára érintkezésénél található nyomó gombokkal lehet funkciót váltani, vagy akár hanggal is működik.
 • pisztoly (pistol) – közeli (960 gramm, 22 cm)
 • puska (shotgun) – közeli (2 kg, 83 cm)
 • gépkarabély (assault rifle) – közép távolsági (3,5 kg, 91 cm)
 • géppuska (submachine) (2,5 kg, 84 cm) – közép távolsági
 • mesterlövész fegyver (sniper rifle) – távolsági

Funkciók közötti váltást az operációs rendszer navigálja. Pár másodpercet igénybe vesz, így azt nem lehet kivitelezni egymás utáni, folyamatos tüzelés két különböző típusból származzon. Értelemszerűen minél különbözőbb a választott funkció a beállítottnál, annál hosszabbra nyúlik a várakoztatási idő.

Kézi vezérlés: A fegyverrel közvetlen kapcsolatban van egy taktikai füles. Kicsike, fülbe dugható szerkezet. A kis headset rövid és nagy hatósugarú kommunikátorként, helyzetjelzőként (jeladó) működik, valamint irányítja a navigációs rendszert. Előhozható egy holo célkereszt Hidari jobb szemére, így a fegyvert úgy is képes célpontra állítani hozzá sem ér. Ennek köszönhetően a fegyver nélküle is elsüthető. Ehhez 2km-ben belül kell tartózkodnia.

Töltények: Speciális és hagyományos töltényekkel egyaránt működik. A sátorvas előtt található extra tárolóban vannak a speciális töltények, míg az előtte található kicsi tartály az elektromos áramot tartalmazza.
 • Speciális töltények: Zselésített lélekenergia, valamint Hidari vérét tartalmazó fiolákat kell bepattintani a tárba. Külön reiatsu és külön reiryoku alapú fiolákat. A fegyver kibiztosításánál felszippant a zseléből és speciális anyagba préseli a töltényt. A hegye éles, ellenálló és súlya sem kevesebb, mint az átlagos golyóknak. Emiatt hatékonysága és a lőtáv sem csökken. A töltényeket a fegyver operációs rendszere navigálja, vagyis a találatot követően a fegyver rendszere visszajelez sikeres volt e találat. Amennyiben igen, 3-4 másodperccel később a töltény szétrobban. Ezzel roncsolást idéz elő az eltalált testben.
  Hidari vérét keverik a speciális töltényekben. Önmagában nem lövik ki.
  • Fiolából kilőhető töltények száma: 12 db
  • Fiolák: reiatsu, reiryoku, Hidari vére*
  • Elektromos töltény: A speciális töltényhez hasonlóan a különös anyagba feszültséget tölt, mely a fegyver visszajelzését követő 3-4 másodpercben szétrobban. Ezzel roncsolást idéz elő, valamint áramütés jellegű sokkot vált ki. Elsősorban arra használható, hogy a testet áramütésben részesítse (hányinger, szédülés, ájulás, mozgáskoordinációs problémák). A jövőből jött kukacok gazdatestének kiütésére szolgál elsősorban. A tartályt tölteni kell, mivel nem töltődik újra. Ki kell cserélni, vagy aksira kell dugni.
  • Töltények száma: 6 db
  • Feltöltési idő: 1 töltényhez elegendő feszültség 1 kör alatt tölt vissza. Amennyiben nem használja 3 kör alatt meg van a kellő energia.
  • Normál töltények: Megegyezik az átlagos töltények ballisztikai adataival.
  • Töltények száma: Típustól függően változik
  • Pisztoly: 7 töltény/tár
  • Puska: 12 töltény/ tár
  • Géppuska: 40 töltény/ tár
  • Gépkarabély: 30 töltény/ tár
  • Mesterlövész fegyver: 5 töltény/ tár


Speciális eszköz - REI BLOKKOLÓ
Típus: Akadályozza a reiatsu kibocsátását és reiryoku technikák, képességek használatát
Leírás: Speciális jövőbeli anyagot tartalmazó szerkezet, így nem csak az emberekre, hanem lelkekre – shinigami, hollow- is hatással van. Apró, lapos, tenyérben kényelmesen, szinte észrevétlenül elfér. A szerkezetet tartalmazó anyag légnemű, színtelen, szagtalan, így nem mérhető be és észlelni sem lehetséges.
A szerkezethez egyszerű, ujjatlan kesztyű tartozik. Arra szolgál, hogy taszítsa a szerkezetből távozó anyagot, így az nem blokkolja a használót. A kesztyű nélkül a bomba használhatatlan. Lehet dobálni, feszegetni, szétszerelni, de nem fog működni.
Két felhasználási módja van. Az első értelmében a szerkezetet eldobják, valahova feltapasztják, majd az időzítőn beállított idő leteltével az anyag szétáramlik a levegőben. Szinte azonnal kifejti hatását. Másik lehetőség a direkt blokkolás. A szerkezetet a kesztyűn tartják, így akár egy kézfogással aktiválni lehet. Ebben az esetben a szerkezetből az anyag egyetlen szúrás formájában kerül a célpont testébe.
Hatótávolság: 3 méter sugarú kör, ha bombaként van használva és mivel légnemű, felfelé száll, így az sem jelent megoldást, ha valaki arra menekül.
Hatóidő: 1 kör, amennyiben bombaként van használva és 2 kör, amennyiben koncentráltan egyetlen személy ellen van használva

Felszerelés:
• Állandó jelleggel: 2db colt 1911Mk IV series 80 45. ACP (7 töltény/tár, lőtáv: közelharc, haladási seb: 255m/mp)
• Átlag küldetésen: előbbi + 1db Remmington M40a3 (5 töltény/tár; 1000m lőtáv, golyó haladási seb: 777m/mp); M67 kézigránát (táv: 30-35m; robbanás késleltetés: 4mp; hatókör: 15m; halálozási hatókör: 5m)
• Nagy küldetésen: előbbiek + 1db M136 AT4 típusú, kézi rakétavető (1töltet/300m-es hatótáv, max. táv 2100m, min. táv: 600m, haladási seb: 250m/mp)
• Tár kapacitás: 6db colt tár + 2db spéci töltény; 2db remmington tár + 2 db spéci töltény, 1db rakéta, 10 db kézigránát
Küldetések:

• Bulldog rácsok mögött - lezárt
• Lélekdonor - lezárt
• Raion edzés - lezárt
• Vészhelyzet - Kórház a város szélén -  lezárt
• Hunting party - lezárt

Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2022. Jan. 19, 20:16:14

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Akabeni Mizuki
Nem elérhető Nem elérhető

Tsukatani Aoi
Nem elérhető Nem elérhető

Tachibana Satoru
Nem elérhető Nem elérhető

Hoshi Ryohei
Nem elérhető Nem elérhető

Izakura Rinon
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?