Összegzés - Urufu Yashuhiro

11. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Urufu Yashuhiro
Pozíció:
Shinigami
Hírnév::
1
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
472

Hozzászólások:
66 (0,029 naponta)
Lakóhely:
Soul Society :: Seireitei :: 3. osztag
Regisztrált:
2014. Aug. 05, 18:02:53
Utoljára aktív:
2020. Jan. 12, 20:06:38
Tárcában:
26 600 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
7.
Lélekenergia:
60% Complete
35 750 / 45 000
Előtörténet:
Előtörténet
Pályázatok:
Pályázatok
Wikia:
Wikia
NJK:
NJK

Hovatartozás:
Gotei 13
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
Vérvörös
Pontozás:
Összesen: 79 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 71 pont az LP után
  • 3 pont a Gotei 13-hoz tartozás végett
Képzettségek:

23 pont fegyverforgatás
17 pont hakuda
3 pont kidou
12 pont helyváltoztató képesség
12 pont zanpakutou
11 pont különleges képesség *1. pontra 2 pont költve

7 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

2 pont erő
3 pont ügyesség
2 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Egyéb
Kapcsolat cimke:
Eljegyezve
Kivel áll kapcsolatban?:
Zenko Sakura
Mottó:
私 の 家族 の ために! (Watashi no kazoku no tameni! | A családomért!)
Post szín:
alap, #c1c2bd, #4f6fb0

Jellemzőim

Úgy 185 cm magas, hosszú, sötétbarna hajú, kék félszemű férfi. A jobb szemére vak, amit egy fekete bőr szemkötővel takar. Alkatán látszik, hogy csatában edzett, de arcán egyértelműen észrevehetőek még az alkoholistákra jellemző vonások. Viszont még így is viszonylag jó képűnek mondható. Általában jól borotvált. Az egyszerűség kedvéért mindig az egyenruháját hordja, aminek elengedhetetlen kiegészítője a zanpakutouja.

Harcos. Igen, jellemzését ezzel a szóval a legjobb kezdeni. Méghozzá kegyelmet nem ismerő.... vagyis inkább önmagát nem kímélő harcos. Hogyha egy cél mellett elhatározza magát, akkor szó szerint képes a cél elérése érdekében akár saját magán is keresztül vágni.
Őszinte, hazugságnak nem érzi szükségletét, így inkább hallgat, hogyha az igazság nem lenne járható út - mert sajnos ilyen előfordulhat. A parancsot követi, de hogyha megfelelő alapossággal úgy érzi, akkor nem fél ellen szólalni.
~ Jellem szerkesztés alatt

~ Zanpakutou

Neve: Ohkamiotoko / Vérfarkas
(click to show/hide)

(click to show/hide)


~ Különleges képesség
(click to show/hide)


Családi képesség
Név: Urufu no sankegawashi / Farkas három szőrszála
Leírás: Ezt a képességet csak az Urufu család született tagjai birtokolják. Ennek a képességnek három szintje van, s minden szint ad valami pluszt a képesség alapvető tulajdonsága mellé. Ez az alapvető tulajdonság az, hogy a család tagjai mindig, minden helyzetben, még ismeretlenül is felismerik egymásban a vérrokonságot.
Szintek:
  • szint: Egyfajta irányérzéket jelent ez a szint. Viszont ez az irányérzék nem azt mutatja, hogy merre van észak, sem azt, hogy merre van a ki út egy labirintusból, hanem azt, hogy hol a haza. S mint ahogy a mondás tartja, ahol a szív ott a haza. Ezért lehetséges, hogy kettő Urufu sarj nem ugyan annak az otthonnak a helyét érzi. Ez az irányérzék olyasmi, mint a vándor állatok ösztöne, hogy bár még sosem jártak ott, de tudják, hogy hol az ívó/fészkelő hely. A képességet birtoklók is egyszerűen érzik, hogy merre kell menniük, hogy haza jussanak.
  • szint: ez a szint a megbocsátás szintje. A teljes hatását családon belül fejti ki, viszont családon kívülire is rábocsátható ez a megbocsátás. Ez több az egyszerű szavaknál, ez mélyről, a lélek belsejéből jön, és csak akkor valósul meg, hogyha igaz és őszinte. Ezáltal az, kire kimondják, élete minden bűne megbocsáttatik. Itt jön az, hogy családon belül és kívül máshogyan hat. Egy külsősnek csak a jövője terelhető jobb irányba, de ő nem biztos, hogy megkönnyebbülést fog érezni, valamint bűnei miatti haragosai sem enyhülnek meg. Míg a családon belül az, kire ezt a megbocsátást adják, érezni fogja, hogy bűnei súlya alább hagyott, valamint az, aki bűne miatt haragosa volt, meglátja, hogy nem muszáj tovább haragudnia, ami természetesen nem feltétlenül jelenti azt, hogy enyhülni fog a haragja. Viszont az, aki ilyen megbocsátást ró valaki fejére, az sok energiát veszít, mindig a meglévőjének a felét. Közvetlenül egymás után felelőtlenség használni, egyrészt túl sok erőt igényel, és a túl sok energiafeleződés csakhamar a végkimerüléshez vezet, valamint az, hogy ennyire megbocsátunk valakinek, annak jól megfontolt tettnek kell lennie.
  • szint: ezen a szinten a képességet birtokló Urufu a családba fogadhat egy kívülállót, így megoszthatja vele a családi örökséget, ezt a képességet. Ez kétélű fegyver, hiszen, hogyha nem megfelelő személyt választ be a családba, az akár a család végét is jelentheti. Valamint azon Urufu, aki alkalmazza ennek a szintnek a képességét, bizonytalan időre elveszíti magából a családi képességet, valamint, míg az vissza nem tér belé, addig folyamatosan ürességet fog érezni a szívében, lelkében. Ennek a magyarázata az, hogy a képesség ténylegesen kiszáll belőle, s átköltözik a befogadottba – aki, amíg a képességet hordozó idegen reiatsu benne van, addig sokkal többnek érzi magát – ahol úgymond elveti a képesség csíráját, s amíg az meg nem fogant, addig benne marad.

(click to show/hide)


~ Eszközök

(click to show/hide)


~ Felszerelések
Sake / Gyümölcslé
(click to show/hide)


(click to show/hide)

Aláírás:
(click to show/hide)

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2020. Szept. 23, 23:58:09

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Shiroichi Anao
Nem elérhető Nem elérhető

Wang Shui Long
Nem elérhető Nem elérhető

Wang Liu Mei
Nem elérhető Nem elérhető

Aikawa Chiyo
Nem elérhető Nem elérhető

Kaminari Rosui Taka
Nem elérhető Nem elérhető

Shiranui Naomi
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?