Összegzés - Hayashi Yuuta

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Hayashi Yuuta
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Egyedi titulus:
Karakura első számú magánnyomozója
Hírnév::
2
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
46

Hozzászólások:
18 (0,008 naponta)
Lakóhely:
Karakura
Regisztrált:
2014. Aug. 06, 17:10:47
Utoljára aktív:
2015. Aug. 03, 16:10:21
Tárcában:
10 300 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
4.
Lélekenergia:
60% Complete
21 250 / 30 000
Előtörténet:
Előtörténet
Wikia:
Wikia

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Karakuraizer
Reiatsu szín:
sötétzöld
Pontozás:
Összesen: 44 pont

    5 pont szabadon elosztható
    38 pont LP után
    1 pont KarakuraRaizer Team tagság miatt

3 pont fegyveres harc
9 pont pusztakezes harc
8 pont reiatsu kezelés
0 pont helyváltoztató képesség
24 pont különleges képesség
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Elvált
Kapcsolatai:
Hayashi Aoi: lánya
Nishimura Ichirou: legjobb barátja

Jellemzőim

178 cm magas, erőteljes alkatú. Haja barna színű, rövidre vágott, kócos; mindig van pár napos borostája. Szeme sötétbarna. Öltözete egy szürke ingből (amit egy sötét nyakkendő egészít ki), egy fekete nadrágból, valamint az elmaradhatatlan világosbarna ballonkabátból, és a megfelelő imidzshez szintén nélkülözhetetlen kalapból áll. Ezt a szerelését időnként felváltja egy kékes árnyalatú ing és világos mellény, amit egy fekete sapka egészít ki általában. Főleg akkor veszi fel ezt az összeállítást, amikor éppen civilben van vagy "titkos" küldetésen. Ezen kívül magánál hord egy üres pisztolyt - mert az szerinte szervesen hozzájárul a rettenthetetlen magánnyomozó-kép kialakításához -, valamint egy doboz cigarettát és gyufát, a már említett okok miatt. Szereti a jó whiskey-t: mindig van legalább egy üvegnyi kedvenc márkájából irodájának szekrényében, hogy jó vendéglátóhoz méltóan megkínálhassa ügyfeleit - azonban folyamatosan reménykedik abban, hogy leendő munkáltatói visszautasítják az italt.

Igyekszik jól informáltnak, ugyanakkor titokzatosnak és sármosnak mutatkozni minden esetben. Meg van győződve arról, hogy nagy nőcsábász (bár erről udvarlásának célpontjai általában nem tudnak). Előszeretettel színezi ki és túlozza el sztorijait, hogy minél jobb színben tüntesse fel bennük magát. Folyamatos pózolása ellenére azonban tényleg ért a munkájához, jó a logikája és általában gyorsan megoldja a rábízott ügyeket.

~ látja a szellemeket

~ A férfi a növényeket manipulálja képességei használata során - ezt igen változatosan lenne képes alkalmazni, ha többet gyakorolna vagy komolyan venné a fejlődését ilyen téren, azonban egyelőre vajmi keveset foglalkozik vele.

    Bármilyen közegből képes növeszteni kisebb-nagyobb indákat, ha tenyerével megérinti az adott területet. Minél gyakorlottabb ennek használatában (értsd: több pont képességhasználaton), természetesen magától annál távolabb tudja ezeket megjeleníteni, bár a távolság növekedésével együtt valamelyest csökken az indák ereje, ezen kívül kevésbé tudja bonyolultabb/precízebb mozgásokra rábírnia őket.
    0-6 pont: 5 méteres körzetében képes indákat létrehozni
    7-12 pont: 10 méteres körzetben
    13-18 pont: 20 méteres körzetben
    19-24 pont: 40 méteres körzetben
    Már meglévő növényeket is képes mozgásra bírni, ha hozzájuk ér. A hatás addig tart, amíg a kapcsolat fennáll Yuuta és az adott növény között, ezalatt pedig képes mozgatni például a fák ágait, az adott fajta tulajdonságaitól függően - egy fűzfa ágai nagyobbat képesek csapni, mint mondjuk egy tölgyfáé, ahogy egy mogyoróbokor és egy szál tulipán között is van különbség. Minél jobban tudja irányítani képességét, annál több ideig engedelmeskednek neki a növények és annál nagyobbakat képes mozgásra bírni. Legfőbb hátránya, hogy helyhez kötött ez a képesség, azonban magas szinten (19-24 pont) rábírhatja arra is a növényeket, hogy elhagyják helyüket.
    Tud kommunikálni is velük, akár még eredeti, fából készült bútorokkal vagy hasonlókkal is (utóbbi 7-12 ponttól). Eleinte csak a növények bizonyos "érzéseit" társítja hozzájuk (0-6 pont), majd ahogy egyre gyakorlottabbá válik a technika használatában, annál több dolgot ki tud szedni belőlük (7-12 pont: az érzésekhez hangok társulnak, amiket "hallott" a növény; 13-18 pont: egy-egy kép is bevillan szaggatottan; 19-24 pont: konkrét szituációkat végignézhet, amit az érintett növény láttatni enged). Persze más eseményeket tart fontosnak egy diófa vagy egy kerti bútorgarnitúra, így előfordulhat, hogy ők veszélyes alaknak inkább egy fűnyíróval mászkáló kertészt titulálnak, holott Yuuta egy sorozatgyilkost keresne...
Küldetések
~ Az igazgyöngy - lezárva
~ Lélekvándorlás

Szociális játékok

Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2020. Júl. 11, 19:58:12

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Tsukatani Aoi
Nem elérhető Nem elérhető

Hoshi Kazumi
Nem elérhető Nem elérhető

Hoshi Tomomi
Nem elérhető Nem elérhető

Sakurai K. Steelheart
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?