Összegzés - Vayuolos

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Vayuolos
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Hírnév::
0
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
N/A

Hozzászólások:
17 (0,007 naponta)
Lakóhely:
Karakura
Regisztrált:
2014. Aug. 06, 17:42:22
Utoljára aktív:
2015. Febr. 06, 18:56:15
Tárcában:
6 400 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
7 800 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet
Wikia:
Wikia

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
halványkék
Pontozás:
Összesen: 20 pont
  • 5 pont szabadon elosztható
  • 15 pont az LP után
Képzettségek:
2 pont fegyveres harc
2 pont pusztakezes harc
4 pont reiatsukezelés
12 pont különleges képesség
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Bonyolult
Kivel áll kapcsolatban?:
sok nősténymacskával

Jellemzőim

Leggyakrabban egy nagydarab, kövér macska alakjában látni, akinek nyakában egy kis csengős piros nyakörv van. Ennek csilingelése persze gyakran akadályoztatja Vayut, aki azonban egymaga nem képes levenni magáról a felszerelést. Szeme körül kis csíkok figyelhetőek meg, bundája pedig fehér, narancsosbarna és szürke foltokkal, így olyan ránézésre, mint egy maneki neko.
Eredeti formája azonban ennél sokkal elegánsabb – amit előszeretettel hangoztat is, bár általában nem hiszik el neki: egy hatalmas (két embert is el tud szállítani a hátán), erőt sugárzó lény, külsőre leginkább egy hófehér farkashoz lehetne hasonlítani. Bundája hosszú, selymes, egész testfelépítése izmos és karcsú. Szemei aranysárgák, áthatóak. Ebben az alakban csak a kiemelkedő lélekenergiával rendelkező emberek láthatják, míg macskaként bárki. És meg is hallhatják beszédét...
Nagyszájú, öntelt jószág, mindenre van valami megjegyzése. Igencsak bélpoklos, rendszeresen megdézsmálja a kint hagyott ételeket, és még a hűtőt is addig piszkálja, míg ki nem tudja nyitni. Ha a leghalványabb ételillatot is megérzi, már abban a szobában van és igyekszik kicsikarni a saját adagját. Ezen kívül nem veti meg az alkoholos italokat sem, különösen a szaké a gyengéje (annak ellenére, hogy nem igazán bírja a szeszt, így elég könnyedén becsíp) – legszívesebben betelepszik a tévé elé egy kényelmes, puha kanapéra egy nagy tányér sült hallal vagy polippal és üveg szakéval, hogy megnézze a kedvenc meccsét, általában Rawr társaságában. Annak ellenére, a szóban forgó módosított lélek történetesen kutyatestben leledzik, világi haverjai egymásnak (bár ez nem mindig látszik meg a pároson), pláne, mivel mindketten meg vannak győződve arról, hogy a szervezetben egyedül ők normálisak és hasznavehetőek.
Tipikus macska, hiába tiltakozik ellene; saját bevallása szerint azonban maneki neko-testének mellékhatása az, hogy nem tud ellenállni például egy pamutgombolyagnak vagy fűszálnak és rögtön nekiáll játszani vele, mindenről megfeledkezve. Ha nagyon szükséges, mégis képes megjátszani az ártatlan kiscicát, bár előbb-utóbb óhatatlanul megfeledkezik szerepéről és lebuktatja magát általában. A napi legalább tíz órányi alvást viszont kifejezetten díjazza.

Típusa: Elemek manipulálása
Eleme: levegő

Képesség leírása:
A levegőt és a szeleket képes befolyásolni. Macska alakban csak a megszokottnál nagyobb ugrásokra képes (ezt rendszeresen úgy használja, hogy nekiveti magát ellenfele fejének), illetve gyengébb szeleket tud támasztani, amivel például elfújhat egy égő gyertyát, esetleg kibillenthet vele valaki egyensúlyából, ha váratlanul éri a széllökés az illetőt. Ebben a testében szívesebben hagyatkozik karmaira és fogaira, illetve az áltimét dorombolásra, amivel rövid úton bárki szívét meglágyíthatja, feltéve, ha „ellenfelének” nincs macskafóbiája.
Teljes alakját csak akkor veheti fel, ha nagyon alapos indoka van rá, amit utólag bizonyítani is tud. Valós testében repülni is tud, illetve jelentősebben képes befolyásolni a légmozgásokat. Fogai-karmai itt természetesen már jelentősebb haderővel bírnak, és testi ereje is megnő. Ugyanakkor az évek során elszokott ettől a formától, így több energiát emészt fel ekkor, aminek következtében mihelyst visszakerül macskaalakjába, kétszer annyit eszik, hogy pótolja a felhasznált erőt.
Szociális játékok
~ Háziasítás (Hoshi Tomomi, Berry)

Küldetések
~ Mesék börtöne
~ Ördögi kűr (befejezett)

Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2021. Ápr. 19, 23:02:59

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Shinomiya Rumi
Nem elérhető Nem elérhető

Hoshi Tomomi
Nem elérhető Nem elérhető

Berry
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?