Összegzés - Cephalus Ó-Madaidhín

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Cephalus Ó-Madaidhín
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Egyedi titulus:
10. espada
Hírnév::
0
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
N/A

Hozzászólások:
7 (0,004 naponta)
Lakóhely:
Las Noches
Regisztrált:
2014. Aug. 07, 12:05:30
Utoljára aktív:
2015. Febr. 06, 18:51:47
Tárcában:
5 200 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
4.
Lélekenergia:
60% Complete
22 500 / 30 000
Előtörténet:
Előtörténet
Pályázatok:
Pályázatok
Wikia:
Wikia

Hovatartozás:
Las Noches
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Pontozás:
Összesen: 75 pont

    12 pont jár hierróra LP alapján
    5 pont jár minden egyéb képzettségre összesen
    45 pont az LP után
    10 pont az espada rang miatt
    3 pont a Las Nocheshez tartozás végett


Képzettségek:

12 pont fegyveres harc
5 pont pusztakezes harc
14 pont hollow képességek
11 pont sonido
21 pont resurrección
12 pont hierro
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Jellemzőim

Átlagos magasságú; vékony, nem túl izmos testalkatú férfi. Haja változó hosszúságú, néhány hosszabb tincse aranyszínű karikával van összefogva. Ezek a tövüknél szürkéslilák, és fokozatosan vált át narancsvörösbe. Szemei sötétvörösek. Maszkja teljesen eltakarja orrát és a bal szeme alatt arccsontját. A hollow-lyuk mellkasa alatt, középen helyezkedik el. Arcán szinte mindig halvány mosoly ül, és egész megjelenése nemesi eleganciát sugároz, ami érthető is, hiszen emberként az volt - arról már nem tehet, hogy erre egyáltalán nem emlékszik -, tudat alatt pedig még mindig ennek jellemzőit hordozza magán. Beszédstílusa szintén a nemesi viselkedésre játszik rá, udvarias, tisztelettudó. A rangban felette állóknak általában megadja a tiszteletet, azonban csak a három áruló shinigami parancsaira hallgat; ha ezt sem akarja végrehajtani, mindenképpen igyekszik kibúvót keresni.

Azonban van egy másik oldala is, amit nem sokan tudnak róla. Saját fracciónjait ugyanis testvéreiként, már-már gyermekeiként kezeli; fiatal külseje ellenére nagyon atyáskodó. Igyekszik minél többet foglalkozni velük és szívesen gondoskodik róluk. Ha azonban rajtuk kívül más nőnemű lénnyel hozza össze a sors, igen sután és bambán képes viselkedni. Ugyanakkor néha reflexből képes csípős visszavágásokat is produkálni, leginkább akkor, amikor megfeledkezik magáról.

Nagyon türelmes és nyugodt, ugyanakkor igencsak naiv is; mindenkiről a legjobbat feltételezi először. Szabadidejében szívesen olvasgat vagy rejtvényt fejt, legkedvesebb hobbija viszont a kötögetés és horgolás. Szobájában jó néhány könyvet lehet találni ebben a témában, bár igyekszik eltitkolni ezt. Az egyetlen dolog, amivel ki lehet hozni sodrából, az, ha úgy megzavarják kötögetése közepette, hogy belekavarodik a leírásba. Társainak rendszeresen ajándékoz is pulóvereket, sálakat, állatfigurákat és egyéb kötött holmikat, amikről ugyan általában váltig állítja, hogy az emberek világából hozta őket – ez azonban elég átlátszó ürügy, mivel csak nagyon ritkán hagyja el Las Nochest.

Neve: Perro Rabioso („Veszett kutya”)
    Parancsszava: Hoetsuku! (吠えつく, „Üldözd!”)
    Kinézete: az átlagosnál vékonyabb pengéjű katana, díszes markolattal és keresztvassal. Ez utóbbira vékony ezüstlánc van kötve, melynek végén két apró vízcsepp- és lángformájú ásvány fityeg.
    Resurrección: Cephnek hosszú karmai nőnek mind a kezein, mind pedig lábfejein. Ezen kívül szőr is nő testére, ami még ellenállóbbá teszi amúgy is elég kemény bőrét. Fogai kihegyesednek, füle pedig szintén megnyúlik. Érzékei, különösen hallása és szaglása kiélesednek ekkor. Két lábon is képes megállni, négy lábon azonban sokkal gyorsabbá, magabiztosabbá válik mozgása feloldott alakjában. Tulajdonképpen egész megjelenése leginkább egy göthös farkasra emlékeztet, emiatt aztán csak legvégső esetben hajlandó felvenni valódi alakját, mert méltóságán alulinak tartja ezt a formát.

    Karmai nagyon élesek, szinte bármit át tud vágni velük.
    La ilusión del lobo („A farkas illúziója”): illúziós technika, melyet csak kardjának előhívása után tud használni. Nagyjából húsz, hozzá hasonló farkas jelenik meg, és rátámadnak az ellenfélre, mialatt Ceph feltűnés nélkül tud közel férkőzni ellenfelére, majd súlyosan megsebezni azt. A klónfarkasok száma ezalatt nem csökken, akárhányat elpusztíthat az áldozat közülük, mindig ugyanannyian maradnak, de tényleges sérülést nem okoznak, amire akár az ellenfél is rájöhet, ha sikerül átlátnia a képesség lényegét.
    Teatro de marionetas („Bábszínház”): szorosan összefügg Ceph másik képességével, általában egyszerre használja a kettőt, bár ezt a technikát csak legvégső esetben alkalmazza. Néhány vércsepp vagy hajszál szükséges hozzá, ezért általában megkarmolja először ellenfelét, majd pedig a megszerzett „alapanyagból” egy nagyjából tenyérnyi méretű babát hoz létre, ami úgy néz ki, mint áldozata. Ezt a figurát használja fel a továbbiakban, ugyanis tulajdonképpen ugyanolyan hatást ér el vele, mintha közvetlenül hozzáérne ellenfeléhez (például hozzáérve egy testrészhez, nyomást érez azon a területen az áldozat is, illetve meg is sebesülhet), így megfelelő távolságban maradhat az esetleges választámadástól. Ha elég gyakorolt lenne képessége használatában, irányítani is tudná az ellenfelet bizonyos fokig, azonban tisztességtelennek érzi a technikát, így szinte csak akkor használja, ha az élete múlik rajta.
Szociális játékok
~ Espada míting - aktív

Küldetések
~ Tündértánc - lezárt

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2019. Okt. 20, 15:52:08

Elérhetőségek

E-mail
rejtett

Még nincsenek barátaim.

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?