Összegzés - Mizushima Seiun

2. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Mizushima Seiun
Pozíció:
Shinigami
Hírnév::
0
Nem:
Nő
Kor:
N/A

Hozzászólások:
89 (0,056 naponta)
Lakóhely:
Seiretei
Regisztrált:
2014. Aug. 10, 21:46:29
Utoljára aktív:
2018. Dec. 02, 19:31:58
Tárcában:
500 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
6.
Lélekenergia:
60% Complete
34 300 / 35 000
Előtörténet:
Előtörténet
Pályázatok:
Pályázatok
Wikia:
Wikia

Hovatartozás:
Gotei 13
Egyéb hovatartozás:
Vanília Fan Egylet
Reiatsu szín:
Lila
Pontozás:
Összesen: 81 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre
  • 67 pont jár az LP után
  • 3 pont jár a Gotei13 tagjaként
  • 4 pont ex-hadnagyi rang miatt
  • 1 pont nemesi származás jogán
  • 1 pont Vanília Fan Egylet tagság után
Képzettségek:

25 pont fegyverforgatás
10 pont hakuda
14 pont kidou
7 pont helyváltoztató képesség
25 pont zanpakuto


6 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

2 pont erő
2 pont ügyesség
2 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Özvegy
Kivel áll kapcsolatban?:
• Kuchiki Kai
Kapcsolatai:
• Chiruochiba Airisu - Első kapitánya
• Shiranui Naomi - Előző kapitánya
• Osaka Makiro - Hadnagya
• Mizushima Tenkai - Bátyja
• Kuchiki Tomoe - Sógora
• Mizushima Shuuichi  – rokona
• Mizushima Hanabi  – rokona
• Mizushima Rena  – rokona
• Meiou Tokiya  – rokona
• Meiou Hotaru - rokona
• Meiou Toshizou - rokona
Mottó:
The way to have power is to take it.
Post szín:
#C37EE6 és #800080

Jellemzőim


 

Név: Mizushima Saeko Seiun
Nem: :
Kaszt: :  Shinigami
Szül.idő: :  Szeptember 19.
Kor :  87 év

   • Emberként: -
   • Lélekként:  87 év

 
167 cm magas, 54 kg. Bár lassan száz éves lesz, küllemre egy húszas évei elején járó lánynak tűnik. Vékony csontozattal áldotta meg az ég, ennek köszönhetően alakja karcsú, vékony, törékenynek tűnő, nőies. Mozgása kifinomult, kecses, csupán elvétve árulkodnak mozdulatai sietségről. Tartása mindig egyenes, egyfajta elegancia és szelídség sugárzik belőle. Bőre fehér színű, már-már sápadtnak tűnő. Haja a rubi tvörös egy mélyebb árnyalatában fénylik, messziről sugallva, melyik család sarja. Szivárványhártyája kék színű, s ha nem a shinigami egyenruháját viseli, többnyire tradicionális ruhákat hord. Bár szépnek látja öket, kfejezetten kényelmetlennek érzi a mozgást bennük. Csupán otthona kényelmében merészel az emberi világ ruháinak valamelyikébe belebújni és élvezni a szabadságot.


 Mérsékelten kedves, kissé szigorú jellem. Érzelmeit igazából képtelen elrejteni: azonnal kiül arcára valami kifejezés, amiből azonnal lehet tudni, mit érez. Segítőkész, megbízni viszont nagyon kevés emberben hajlandó. Amennyiben nem tetszik neki valami, igyekszik elnyomni magában, de rövid időn belül nyersen közli. Kikapcsolódásként a konyhában tevékenykedik, kedvelt időtöltése a különböző receptek továbbfejlesztése, s a végeredmény elfogyasztása. Étvágya hatalmas, ám akkor élvezi a legjobban a falatozást, ha van kivel megosztania. Szereti szabadidejét ezen kívül még olvasással tölteni, valamint a szívének oly kedves növények gondozásával. Kiemelt fontossággal bír számára a gyógyítás is, sűrűn visszalátogat a Yonbantai gyógynövényes kertjébe feltöltődni egy-egy keményebb edzés után. Hajlamos megfeledkezni magáról és levetkőzni a megszokott, hűvös maszkot, de ezek az alkalmak egyre jobban ritkulnak az évek múlásával.. 

Név:  Amahara - KATT
Típus:  Növény alapú
Parancsa:  Okite, Amahara! (Ébredj, Amahara!)
Zanpakuto kinézete: Lélekölője alapállapotban egy lila markolatú katana, ami némileg díszített. Shikaiban egy kasza alakját veszi fel, aminek végén ezüstlác lóg. A kaszán három penge van, melyek így helyezkednek el: katt. A fegyver teljes egészében fekete színű. A kasza megnagyobbodik, hossza eléri a 170 cm-t is, a lánc pedig a végére tekeredik.
Támadása:
- Amahara kertje (Gaden no Amahara): Képes létrehozni egy 50*30*50 m-es mezőt. Ebben a mezőben kedve szerint képes létrehozni növényeket, azokat manipulálni. Alapjaiban véve kinézetre egy trópusi őserdő és egy virágoskert keveréke. Fő látványossága azonban egy három méter magasságú fa, melyen különböző színű virágok helyezkednek el. Ezekből a virágokból ugyanolyan színű virágport képes a levegőbe juttatni, mint amilyen színű a virág, s ezek eltérő hatással vannak az áldozat szervezetére. Kék színű virágpor: lelassítja a reakcióidőt. Sárga színű virágpor: elálmosít. Piros színű virágpor: zavart okoz a vérkeringésben. Fehér színű virágpor: önellenes gondolatokat ébreszt az ellenfélben. Lila színű virágpor: regenerálja a fizikai sérüléseket.

Zanpakutuo hatóereje pontokra osztva: :
♦ Kék színű virágpor: Zanpakutuo pontonként 1 mp-et képes lassítani a reakcióidőt. Tehát 1 pont esetében 1 mp, 2 pont esetén 2 mp… 24 pont esetében 24 mp.
♦ Sárga színű virágpor: 4 pontonként képes erősíteni a virágpor hatását. 1 pont: Nyomottságot érez az ellenfél. 5 pont:  A nyomottság mellé kedvtelenség társul. 10 pont: Enyhe fáradtságot érez. 15 pont: Az ellenfél erősödő szédüléssel, bizonytalansággal járó fáradtságot érez. 20 pont: Az ellenfél képtelen úrrá lenni a rajta úrrá lévő ólomsúlyú fáradtságon és elbóbiskol. 24 pont: Az ellenfél mély álomba merül, melyből rendkívül nehezen ébreszthető.
♦ Piros színű virágpor: 1 pont: Szinte nem is érzékelhető, de képes emelni minimálisan a pulzusszámot. (3-4-el.)  5 pont: Képes lesz minimálisan csökkenteni a pulzusszámot. 10 pont: A systole és dyastole minimális befolyásolása. 15 pont: A véráramlás irányának minimális befolyásolása, feltartása. 20 pont: Képes lesz asystolét, tachycardiát előidézni. 24 pont: Már nem csupán a véráramlást képes befolyásolni, hanem a szív izomzatát, ezen belül is a billentyűk mozgását.
♦ Fehér színű virágpor:1 pont: Enyhébb rossz kedvet ébreszt. 5 pont: Levertség, szomorúság- esetlegesen az illető eszébe juthatnak szomorúbb emlékek. 10 pont: Csapongó kedv, egyik pillanatban nevetni lenne képes, másikban sírni. 15 pont: Oldhatatlan, depresszív kedv lesz az áldozaton úrrá.  20 pont: Az ellenfél képtelen lesz kizárni fejéből az öngyilkossággal kapcsolatos gondolatokat. 24 pont: Olyan mértékben erősíti fel az önellenes gondolatokat, hogy az illető képes pánikrohamot kapni.
♦ Lila színű virágpor: 1 pont: felületi sérülések gyógyítását kezdi el, de nem gyógyítja fel teljesen. 5 pont: a felületi sérüléseket begyógyítja, helyükön a lassan leeső varr marad. 10 pont: savak, gyógyszerek által okozta megbetegedések, sérülések regenerálása annyira, hogy külső sérülés esetén hegek maradnak, belső sérülés esetén terhelésre fellépő szúró, fizikai fájdalom, mely enyhe. 15 pont: belső sérülések gyógyítása 20 pont:Esetlegesen elvesztett vérmennyiség pótlása, nem maximálisan- csak az életben maradáshoz minimálisan elég mennyiséget pótolja. A gyógyító hatás megmarad ezután is, csupán belassul. 24 pont: Törések, elvesztett végtagok sérült felületeinek begyógyítása, regenerálása. -> Ezek a technikák időigényesek. Minél súlyosabb a sérülés, annál tovább tart felgyógyítani.

- Ibolyák tánca (Dansusumire): Ennek a támadásnak az alkalmazásánál ugyanúgy létrehozza azt a mezőt, mint amit a Gaden no Amahara nevű támadás során létrehoz. Ugyanúgy képes növényeket létrehozni, manipulálni. A kert egészében a képesség nevének elhangzása után az egész mező (50x30x50 m) területén gyönyörű ibolyavirágok kezdenek el hullani lefelé. Ezek a virágok a megidéző akarata szerint összeállíthatók 25 cm átmérőjű gömbökké, akaratával irányíthatók, s felrobbanthatók. Különlegessége, hogy a virágok szirmai szemmel láthatatlanul rezegnek, ezáltal elképesztően élessé válnak, Seiun lélekenergiájából regenerálódnak, s a szirmok az ellenség testére tapadnak, így mélyítik a vágást. Minél súlyosabb sérüléseket okoz Seiun, a megidézett növényzeten előbb rügyek, majd bimbók, később gyönyörű virágok jelennek meg, melyek el is hervadnak-, mintha a sérülésekből szivárgó vércsöppekből táplálkozna a növényzet.

 (click to show/hide)

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2018. Dec. 18, 17:58:21

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Mizushima Tenkai
Nem elérhető Nem elérhető

Mizushima Shuuichi
Nem elérhető Nem elérhető

Mizushima Hyousuke
Nem elérhető Nem elérhető

Kuchiki Tomoe
Nem elérhető Nem elérhető

Chiruochiba Airisu
Nem elérhető Nem elérhető

Mizushima Hanabi
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?