Összegzés - Kagami Eisuke

10. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Kagami Eisuke
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Egyedi titulus:
Művész
Titulus:
Yonseki
Hírnév::
2
Kor:
N/A

Hozzászólások:
15 (0,007 naponta)
Regisztrált:
2014. Aug. 18, 21:45:04
Utoljára aktív:
2016. Aug. 28, 13:57:22
Tárcában:
10 600 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
13 500 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Pontozás:
Összesen: 36 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 27 pont az LP után
  • 3 pont a Gotei 13 tagság okán
  • 1 pont nemesi rang nyomán
  Képzettségek:

  7 pont zanjutsu
  5 pont hakuda
  2 pont kidou
  11 pont shunpo (+3 tárgyi bónusz)
  11 pont zanpakuto
  Egyéb hovatartozás:
  Nincs
  Kapcsolat cimke:
  Egyedülálló
  Kapcsolatai:
  Kagami Ai - Lánya
  Tamachi Yuke - Meg ne fogalmazzam ._.
  Kagami Mayume Risa - Unokahúga
  Kagami Mako - Rokon
  Mottó:
  Kétfajta küzdelem van, tudnunk kell különbséget tenni közöttük: az életet védjük-e, vagy a büszkeségért harcolunk.
  Post szín:
  #5657B3

  Jellemzőim

  "A festő az utolsó ecsetvonáshoz ér... és elkészül a mű. A nagy mű. Aminek csodájára jár az egész világ. Csak állsz a kép előtt. És nem érted, mi olyan különös rajta. Nem tudod, miért megfejthetetlen a mosoly. Nem tudod, mit rejtett el benne a Mester. Pedig egyszerű. A Mester nem az arcot örökítette meg. Nem a külső szépséget vitte vászonra. Valami mást. Azt, ami belül lakozik. A lényeget. Mert ő tudta, hogy az igazi szépség belül kezdődik és kívül ér véget. Az arcon. A szemekben. Az ajkakon. A mosolyon. Az Ő mosolyán."


  Kinézet

  Mai napig is jó kiállású, edzett férfinak tarthatják számon. Habár, a kora miatt meglehetősen megrázó lehet, hogy egy középkorú férfi küllemeit mutatja. 187 cm magasságával ugyan meghaladja az átlagot, ámbár biztathatja a gondolat, hogy fiai ebben az esetben rá ütöttek. Akár derékig is érő, hosszú, holló fekete haját gyakran kibontva tartja. Szolgálat alatt természetesen egy - Aihoz hasonlóan - ezüst szalaggal felköti azt. Azúrkék szemei szinte villoghatnak komoly tekintete árnyékában; de öltözetével egy kellemes egységet alkot. Nemesként kedveli a díszes kimonokat, amelyeket mindig nagy oda figyeléssel hord. Amennyiben nem tisztelné annyira a shinigami szabályokat, bizonyára az egyen öltözetből is valamiféle kimonot fabrikálna. Állandó viselete a Kagamik által elfogadott családi ékszer.
  Jellem

  Kora ellenére nem olyan bölcs, mint kellene lennie. Természetesen a története mindent megmagyaráz. Ennek ellenére egy intelligens, művelt és tapasztalt férfiról beszélünk. Szigorú, őszinte s kimért természete sokakban kelthet némi félelmet. (Tegyük hozzá, hogy nem mindig ilyen. Van egy másik oldala is, amikor elengedi magát.) Bár végtelenül korrekt lélek, akinek nagy az igazságérzete; érzékeny az árulásokra és csalásokra. Büszke és önfejű, de könnyen kezelhetővé válik a bizalom elnyerésével. Roppant érzékeny a művészetekre, tekintve, hogy remekül fest, szobrászkodik; illetve mindig is gyűjtője volt ezeknek.  Hajdanán nagy póker játékos volt, amit tovább is adott gyermekei egy részének. Acélozott szíve ugyan nyugalmat keresne, de az elméje nyughatatlan. Izgalmakkal és megoldandó feladatokkal szeretné kárpótolni a világot, amiért évszázadokra "eltűnt".
  Egy vérbeli nemes, akinek még vissza kell szoknia Soul Societybe; de tekintve a hátterét, ez könnyen megvalósítható lesz számára. Ő maga nem kifejezetten szeret irodában vagy elzárt helyen tartózkodni, sokkal inkább helyszínen akar mindig lenni és okoskodni.

  Zanpakuto
  Neve: Gouman Rei (Büszke lélek)
  Fajtája: Kidou
  Shikai parancsa: Otoshiirere! (Kísérts)


  Shikai feloldásakor, a karakter zanpakutoja gyakorlatilag szabad szemmel aligha látható, reiatsura bomlik szét. Ezt a reiatsut, Eisuke szabadon formálhatja. Bármilyen tárgyat, vagy fegyvert képes formálni felőle; ami csak éppen annyira képes materializálódni, amennyire a karakter képes erre koncentrálni. Shikai nélkül a kardja egy egyszerű katana, fekete markolattal.


  • Houki (Átengedés):
   Jellegzetessége a shikai támadásának, hogy rendkívülien alattomos tud lenni. Ugyanis, ha egy bármilyen reiatsu fegyvert materializál a kezébe s egy közelharci támadást szeretnének neki bevinni (vagy ő támad), akkor ezzel a szóval elérhet egy különleges állapotot. A koncentrált kard a kezében elveszíti a magas rezgését - amelyet a reiatsu tesz lehetővé –, és pár pillanat erejéig láthatatlan, illetve áthatolható lesz a kezében lévő fegyver. Ám, amikor újra visszanyeri állapotát, akkor jelenik meg az ellenfélen maga a sérülés is. Mindezt persze különféle módon fel lehet használni, mint pl. keresztezné egy karddal az övét, kimondja, aztán vissza épül, de nem kardként, hanem mondjuk ostorként. (Ilyenkor például a kard köré tekeredik az ostor és lehetősége nyílik kirántani azt az ellenfél kezéből.) Eme technikának rengeteg kihasználási lehetősége van, azonban reálisan kell nézni mindezeket.

  • Kaware (Változz):
   Kissé eltérő technika ez az előzőhöz. Ezzel a karakter úgymond építkezik a reiatsuval. Pl. Szakadékhoz értünk, de kéne egy híd, akkor csinál egyet. Vagy szüksége van egy ajtóra, mert azt éppen nincsen ott, akkor csinál egyet. Leginkább supporter dolgokat képes ebből fabrikálni. Kiszögezném, hogy ezek ideiglenes dolgok, tehát elmúlnak. Attól, hogy még egy hidat épít, az a híd nem fog ott maradni. Átmegy rajta és megsemmisül. Illetve ezek a dolgok csak olyan erősségűek, amekkora szintű a shikaia. Pl. 6 pontos shikainál már egy 6 pontos reiatsu támadással meg lehet semmisíteni azt a hidat.
  Felszerelések

  • Egy ezüstből készült legyező, amit kifejezetten azért hord magánál, hogy időnként tarkón csapjon vele valakit. :/
  • Hazatérte után átvette Akiyoshinak a katanáját; ezzel bújtatottan kijelentve, hogy a Kagami- ház erős marad.

  Aláírás:

  Nyelv:
  Hungarian
  Helyi idő:
  2020. Aug. 04, 13:07:46

  Elérhetőségek

  E-mail
  rejtett

  Még nincsenek barátaim.

  Üzenet hozzáadása

  Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?