Összegzés - Atarashi Miyoko

Shinigami

11. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Atarashi Miyoko
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Hírnév::
0
Nem:
Nő
Kor:
N/A

Hozzászólások:
1 (0,000 naponta)
Regisztrált:
2014. Aug. 19, 14:48:47
Utoljára aktív:
2016. Márc. 02, 18:43:38
Tárcában:
4 000 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
10.
Lélekenergia:
60% Complete
51 900 / 65 000

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Jellemzőim

Jellem
Meglehetősen groteszk személyisége van. Körülbelül mintha egy gyerek felelősségtudatának hiánya egyesült volna egy 11. osztagos vérszomjával. Végül is még mindig gyerek, és 11. osztagos is volt, szóval érthető lenne az egyveleg. A különbség csak annyi, hogy bár úgy tűnik, nincs tudatában a cselekedetei következményeinek, valójában nagyon is tisztában van vele, mit miért tesz. A maga útját járja, saját elvei vannak, melyekhez foggal-körömmel ragaszkodik, és nem tér el tőlük akkor sem, ha ez konfliktust eredményez.
A 11. osztag szellemisége mélyen beivódott a jellemébe. Rajongásig szereti a harcot, a legnagyobb öröm számára az, ha élvezheti a pengék súrlódásának a hangját és erős ellenféllel nézhet szembe. Tiszteletének fokmérője az erő: aki erősebb nála, és ezt bizonyítja, azt többnyire tiszteli, aki gyengébb, azt semmibe veszi, megalázza, legrosszabb esetben habozás nélkül fel is áldozza, ha esetleg az útjába kerül. Számára a gyenge harcosok élete értéktelen.
Különösen imád fájdalmat okozni. Ami nem öl meg, az ugye erősebbé tesz, és neki rövid élete során nagy mennyiségű fájdalommal kellett szembenéznie, mind fizikai, mind lelki síkon. Úgy tartja, emiatt lehet most ennyire erős, úgyhogy ami igazából elsőre szadizmusnak tűnik, az inkább nevelő célzatú jó szándék. Legalábbis az ő szemszögéből. Ehhez kötődik önpusztító harcstílusa is - cseppet sem félti magát, egy csonttöréstől már meg se rezzen, lélekölőjének köszönhetően sokkal kínzóbb fájdalmat is átélt már, kifejezetten ellenálló.
Minden idők legfiatalabb (mást már ex)kapitányaként shinigamiként tehetsége nyilvánvalóan kiemelkedő, viszont mint… khm… “ember”, nehezen birkózik meg saját érzelmeinek kifejezésével. Sokszor túl gyerekes, máskor meg creepy. Nehezen találja önmagát, a harcot leszámítva nem sok mindene van. Vágyik a szeretetre, de egyben fél is tőle, hiszen tudja, a lelki fájdalom mindennél erősebb és félelmetesebb. Távolságtartó akar lenni, de kötődni is szeretne, ez a kettősség pedig felőröli belülről, bizonytalanná teszi, és az egyetlen válasza erre az agresszivitás.

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2020. Jún. 02, 22:49:09

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Shiroichi Anao
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?