Összegzés - Hino Kagura

1. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Hino Kagura
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Hírnév::
5
Nem:
Nő
Kor:
856

Hozzászólások:
34 (0,013 naponta)
Regisztrált:
2014. Aug. 19, 19:33:51
Utoljára aktív:
2018. Máj. 25, 20:10:17
Tárcában:
12 900 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
2.
Lélekenergia:
60% Complete
14 500 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet
Wikia:
Wikia

Hovatartozás:
Gotei 13
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Pontozás:
Összesen: 41 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 29 pont az LP után
  • 3 pont a Gotei 13-hoz tartozás végett
  • 4 pont az ex-hadnagyság okán
Képzettségek:

10 pont Fegyverforgatás
6 pont Hakuda
8 pont Kidou
7 pont Helyváltoztató képesség
10 pont Zanpakutou

2 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák

1 pont Erő
1 pont Ügyesség
0 pont Gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Özvegy

Jellemzőim

Kinézet
Magas, mintegy 172 centiméter magas, karcsú testalkatú nő. Ugyan meglátszik rajta, hogy ifjabb korában mennyivel fittebb lehetett, még most sem csupán árnyéka egykori önmagának: a fegyverforgatáshoz még mindig kellő izomzattal rendelkezik. Ez talán szigorú, türkiz szín pillantásából is tükröződik. Szemeit a rendes, világos bőrszínéhez képest kicsit sötétebb, csaknem maszk alakú sebhely öleli körül, melynek eredete rejtély, elveszett az évszázadok során. A szemeiből áradó fagyos kisugárzást erősítik hajának jégkék tincsei, melyek közé már vegyül egy-egy fehérebb szál. Megjelenésének szigorúságot és fegyelmet kölcsönöz frizurájának vágása: arcát egyenes frufru és két rövidebb, fülének alsó vonaláig érő, szintén egyenesen vágott tincs keretezi, hosszabb fürtjei össze vannak kötve, általában lófarokba, de különleges alkalmakkor valami elegánsabbal is hajlandó megtisztelni környezetét.
Viseletét leginkább sajátos stílusú shinigami egyenruhája tölti ki: egy fekete, eredetileg férfiakra szabott kimono, derekán fehér övvel átkötve, ami fölött egy szintén fekete, combja közepéig érő köpenyt hord. Mindezt egy bal vállától a jobb oldaláig lazán átvetett aranyszínű lánc keresztezi, zanpakutoja személyében. Övébe tűzve általában megtalálható egy hosszú szárú, fémből készült pipa is, amit gyakran inkább a kezében tart, fegyelmező eszközként is használva azt. Öltözéke alatt temérdek sebhely is megtalálható a sok évszázados shinigami múltnak köszönhetően, melyek közül a külvilág számára a (szemei körül lévőt leszámítva) leglátványosabb a nyaka jobb oldalán a füle tövétől a háta irányába futó csík. Ezeken kívül minden mást öltözéke fed, legfeljebb karján vehető észre időnként egy-egy vágásszerű mintázat.
Avatar-alany: saját

Jellem
Szigorú, kötelességtudatáról híres nő, a feladatait mindenek elé helyezi. Fontosnak tartja a tiszteletet, és a kitartó edzést, amit az osztag ifjoncaitól úgy is megkövetel, hogy nincs semmiféle rangos pozíciója. A precizitás és pontosság számára elengedhetetlen dolgok, amikre mindenkit igyekszik ránevelni – akár egy pipával adott taslival is –, akit a szárnyai alá vesz. Fiatalos kinézete ellenére nagyon is tisztában van a korával, így minden nálánál fiatalabb tisztet lányomnak vagy fiamnak szólít, ami egyfajta kivetülése mára már elnyomott anyáskodó természetének. Egykor igazi tyúkanyó típus volt, ám az évszázadok során bekövetkező tragikus fordulatok egyre távolabbivá, és hidegebbé tették a külvilággal szemben. Mára már csak a gyerekek és a hozzá közel állók felé mutatja ki a kedves édesanya-jellemet, ami valamikor a legközelebb állt hozzá. Az őt ért veszteségek miatt kiábrándult a világból, és ezt az érzését mások, főként az ifjoncok kritizálásában éli ki. Még élő rokonai jelentik számára a mindenséget, és noha velük szemben is képes éles kritikákat megfogalmazni, azért bárkinek képes lenne kikaparni a szemét, ha csak semleges jelzővel illetik is őket.

Zanpakuto
Neve: Moujuutsukai – Vadállat-szelídítő
Fajtája: tűz
Kinézete: Közepes méretű, aranynak tetsző láncszemekből készített, 3 méteres hosszúságú ostor, melynek markolatrésze egy szintén aranyból készült, viszonylag rövid és vékony pálca. Ez utóbbi általában a ruházat mellkas fölötti részénél van összetűzve a végével, hogy könnyedén szétcsatolható legyen, de mégis viszonylag praktikus viseletet alkosson.
Shikai parancsa: Maiodore, Moujuutsukai! – Táncolj, Vadállat-szelídítő!
Shikai kinézete: Az alapvető kinézethez képest módosulás, hogy shikaiban a láncszemek körül tűz jelenik meg, mintha maga is égne, s lángok táncolnának rajta.
Támadások:
  • Tora odori – Tigris tánc: Ennek a támadásnak a során az ostorból egy nagyobb méretű lánglabda pattan ki, mely a lánc végének haladási irányával ellentétesen mozog, hogy akár a tigris, „lesből támadjon”. Például ha a láncot Kagura az óramutató járásával megegyező irányban pörgeti a feje fölött, akkor a lánglabda a lánc végének vonalán, az óramutató járásával ellentétes pályán fog mozogni, valamivel lejjebb; vagy amikor a zanpakuto gazdája az ellenfél felé jobbról csap az ostorral, a lánglabda balról fog felé lendülni, mintha a lánc végének mozgása tükrözve lenne.
  • Raion odori – Oroszlán tánc: A nagy és erős oroszlán mintájára ennek a táncnak a során a lángoló láncszemek háromszorosukra nőnek, és súlyuk is megháromszorozódik. Az emiatt bekövetkező hátrányokat a mozgatás sebességében azzal is ellensúlyozza, hogy becsapódáskor izzó lávakövek hullanak belőle egy kisebb kupacba, arra a pontra, ahová becsapódott. Ez lehet egyetlen pont, vagy ha a láncot teljes hosszában a földhöz vágták, egy 9 méter hosszúságú vonal, amit a lávakövek kihűléséig jobb elkerülni.

Ajándékok, jutalmak
 - Kezdő 5000 LP és 4000 ryou
 - 2500 LP (Ivela nella Sinestesia szerzett LP-jének fele)
 - A Rettegés Iskolája küldetésért 500 ryou
 - Társak egy cipőben küldis edzésért 3500 LP és 4000 ryou
 - 3500 LP és 2500 ryou 2015. tavaszi talis asztali jutija

POSTBÉREK
 - 100 ryou 2015. áprilisi postbér
 - 200 ryou 2015. májusi postbér
 - 300 ryou 2015. szeptemberi postbér
 - 100 ryou 2015. októberi postbér
 - 100 ryou 2015. novemberi postbér
 - 300 ryou 2015. decemberi postbér
 - 200 ryou 2016. januári postbér
 - 200 ryou 2016. februári postbér

Kiadások
 -

Játékok
 - Az összetört lelkek megpihennek - IC játék, befejezett (Amatsuji Youko Miu)
 - Új hadnagy a láthatáron :| - IC játék, befejezett Ebisawa Kyousuke)
 - Az ÉlKoSh Egylet nagyszabású megnyitója - Párosoros játék, folyamatban (többek)
 - Vihar közeleg? - Pársoros játék, folyamatban (Mizushima Shuuichi)
 - Szélben táncoló fehérkrizantém - Osztagedzés, folyamatban
 - Öregapád mindenségit! - IC játék, folyamatban (Meiou Setsuna)
 - Nőuralom! - Nőegylet gyűlés - Pársoros játék, folyamatban (sokan~)

Küldetések
 -

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2021. Júl. 31, 05:04:20

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Amatsuji Youko Miu
Nem elérhető Nem elérhető

Meiou Toshizou
Nem elérhető Nem elérhető

Shiroichi Anao
Nem elérhető Nem elérhető

Hayakawa Yuki Hajime
Nem elérhető Nem elérhető

Mizushima Juunichi
Nem elérhető Nem elérhető

Miyazawa Sanju Ren
Nem elérhető Nem elérhető

Masachika Shiki Mio
Nem elérhető Nem elérhető

Shiranui Naomi
Nem elérhető Nem elérhető

Mizushima Shuuichi
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?