Összegzés - Daemon Nagai

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Daemon Nagai
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Titulus:
színész/(énekes)/idol
Hírnév::
2
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
34

Hozzászólások:
13 (0,006 naponta)
Lakóhely:
Karakura Town
Regisztrált:
2014. Szept. 01, 20:31:31
Utoljára aktív:
2015. Febr. 01, 19:32:43
Tárcában:
4 000 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
3.
Lélekenergia:
60% Complete
17 000 / 30 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Pontozás:
Összesen: 40 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 34 pont az LP után
  • 1 pont jár a Tokyo Media Center alkalmazottaként
Képzettségek:

1 pont Fegyverforgatás
25 pont Pusztakezes harc
6 pont Reiryoku manipuláció
3 pont Helyváltoztató képesség
5 pont Különleges képesség

3 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák

3 pont Erő
0 pont Ügyesség
0 pont Gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Jellemzőim

° Kinézet:
Magas, szőke, zöld szemű, tökéletes idollá változtatott kinézet kontaktlencsével és a hajfesték csodás találmányával. Lazán elegáns stílust képvisel, melynek gyakorta hordott ruhadarabjai a hanyagul begombolt ingek, nyakkendő, netán kalap, elegáns drága bőrcipő és egyéb ehhez hasonló konfekciós termékek.

° Jellem: Egyszerűen elviselhetetlen... már amikor nem a színpadon, vagy a rajongók előtt jelenik meg. Ha nyilvánosság előtt lép fel, arcán mindig csábos mosoly, és igencsak jártas a testbeszédben amivel a gyengébbik, sőt olykor az erősebb nem gyengébb tagjait is képes a lábai elé parancsolni. Nem ápol közvetlen kapcsolatot a rajongóival, mégis szó nélkül pózol be a közös fotókra és osztogatja az aláírását. Kifinomult modorral válaszolgat a riporterek kérdéseire, és ad televíziós interjúkat. Az ember azt hinné már már tökéletes... ám tökéletes persze nem létezik... Hősünk sem olyan álomférfi mint amilyennek a külvilág felé mutatja magát. Ha eltűnnek a kamerák, mintha egy teljesen más emberré változna. Ha közös munkára kerül a sor, egyszerűen képtelenség vele együtt dolgozni.Kifejezetten irritálja, ha valaki közelebb szeretne kerülni hozzá az akarata ellenére. Emiatt a különleges képességét is elátkozza néhanapján, mégha igencsak kedvére való dolog is, az esetek nagy többségében. Igazi idolhoz méltóan hemzseg a sztár allűröktől, és a menedzserétől elkezdve a körülötte minden kívánságát leső lelkes asszisztensekig mindenkivel szörnyen bunkó és lekezelő. Tisztában van azzal, hogy bármit és bárkit megkaphat, bár az utóbbi néhány évben ezt már sokkal kisebb intenzitással használja ki, mint annak előtte. Ez pedig az ezen megnyerő jelleme ellenére is a falain belülre férkőző fekete macskája érdeme. Olyannyira a szívéhez nőtt, hogy már el sem tudná képzelni az életét nélküle, így ezt megpecsételendő "feleségül" is kérte.


Joshin no me (女神の眼  istennő szeme)

Leírása:
Daemon erejének növekedésével, lélekenergiája is egyre inkább érzékelhetővé vált számára, ahogy a környezetében élőké is. Már tisztán képes látni a szellemeket, lidérceket, és egyéb, normális emberek számára láthatatlan lényeket. (Bár nem mondja, hogy ennek kifejezetten örül) Ennek a fejlődésnek a hatására egy újabb, lélekenergiához kötődő képesség is kezd felébredni benne. A feromonok érzékelésén alapuló képességétől teljesen függetlenül, hiszen előbbi pusztán egy szerencsés-szerencsétlen genetikai mutáció eredménye, egy ideje erős adrenalinlöket hatására halványan, egyre erősödőbb mértékben, képes látóterében lévő emberekben/lényekben érzékelni a reiatsu áramlását, és szemmel követni annak útját. Hasonló a shinigamik reiatsu érzékeléséhez, annyi különbséggel, hogy Daemon nem csak érzi, hanem látja is a lélekenergiát a testben. Emellett az áramlat mellett értelemszerűen a létfontosságú nyomáspontokat is tisztán ki tudja venni, a körülöttük áramló energia mennyiségéből.
Egyelőre tudatosan még nem képes előhívni ezt a látásmódot, kizárólag a harc hevében mutatkoznak meg előtte az áramlási vonalak. Később néhány másodperces energiakoncentrálás lesz szükséges a képesség aktiválásához.

(click to show/hide)


Támadásai:
Daemon képességének hála tisztában van ezen anatómiai pontok, és a lélekenergiaáramás csomópontjainak elhelyezkedésével. Lélekenergiája egy kis részét a ujjaiba koncentrálva egy jól irányzott ütéssel ellenfele létfontosságú pontjaira célozva próbálja mozgásképtelenné tenni azt. Ez a technika persze csak addig terjed, míg Daemon képes magából megfelelő mennyiségű lélekenergiát átcsoportosítani, hogy elég erővel bírjon az ütése.

- Hadami wo hanka (肌身を半壊 test pusztítás)
Egy anatómiai nyomáspontot célzó ütéshez a lélekenergiájának 2%-ára van szüksége, így matematikailag 50 ilyen ütést lenne képes végrehajtani mielőtt végleg lenullázza magát, de mivel ez egyenlő lenne a halálával, és közben a védekezéssel és másik technikájával is energiát emészt fel, így sosem képes elérni ezt a számot, vagy pihenés nélkül hosszú távon folytatni ezt a technikát.

-Reikon wo hankai (霊魂を半壊 lélek pusztítás)
Egy reiatsu csatorna csomópontot célzó ütéshez már többre, összes energiájának 5%-ára van szüksége, így még kevesebb ilyen ütést tud bevinni. Ezen ütésekkel azt érheti el, hogy nyomáskifejtéssel elzárva ezekben pontokban az áramlást, korlátozza az ellenfelét a reiatsu felhasználást igénylő technikák, például kidouk, vagy a zanpakutouja maximális irányításának alkalmazásában. Azonban ezen bénítás csak ideiglenes, bénított csomópontonként -Daemonnal egyenlő szintű vagy gyengébb ellenfeleknél- maximum 10 percig tart, míg az egyes csatornák fokozatosan újra kinyílnak. (Ez nem azt jelenti, hogy csak a 10 perc letelte után képes újra lélekenergia áramlani a csomóponton keresztül, hanem, hogy arra éri el az eredeti áteresztőképességét. És ez persze az ellenfél erősségétől is nagyban függ! Tehát van akinél nem is sikerül teljesen elzárnia egy csatornát, vagy pedig sokkal hamarabb kinyílik újra.) Szereti tartalékolni az erejét, ezért a reiatsu pontokat csak akkor veszi célba ha a sima módszerrel nem boldogul ellenfelével.
Mivel a fegyverforgatáshoz nem ért, ezért teljesen ezekre a képességeire hagyatkozik a harcban. Ütéseinek sikeressége az előle kitérő ellenfél gyorsaságától, vagy esetleg ha rendelkezik vele akkor a hierroja erősségétől függ.
Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2020. Jún. 02, 21:43:25

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Hoshi Kazumi
Nem elérhető Nem elérhető

Komoki Daniel Hiroto
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?