Összegzés - Yamasaki Shizuka

Shinigami

3. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Yamasaki Shizuka
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Egyedi titulus:
Kaijin
Titulus:
Sanbantai Fukutaichou
Hírnév::
5
Nem:
Nő
Kor:
76

Hozzászólások:
65 (0,029 naponta)
Lakóhely:
Seireitei
Regisztrált:
2014. Júl. 04, 16:31:12
Utoljára aktív:
2016. Aug. 15, 15:38:36
Tárcában:
21 300 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
7.
Lélekenergia:
60% Complete
39 400 / 45 000
Előtörténet:
Előtörténet
Pályázatok:
Pályázatok
Wikia:
Wikia

Hovatartozás:
Gotei 13
Egyéb hovatartozás:
Shinigami Nőegylet
Reiatsu szín:
Narancssárga
Pontozás:
Összesen: 90 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 70 pont az LP után
  • 5 pont a Hadnagyi rang után
  • 3 pont a Gotei 13-hoz tartozás végett
  • 1 pont a Nőegylet tagság miatt
  • 5 pont a Fórumtáboros játékra
  • 1 pont Karakuraizer-bónusz
Képzettségek:

1 pont zanjutsu
24 pont hakuda
21 pont kidou (+2 tárgyi bónusz)
24 pont shunpo (+3 tárgyi bónusz)
20 pont zanpakutou
Egyéb hovatartozás:
Karakuraizer
Kapcsolat cimke:
Plátói
Kivel áll kapcsolatban?:
Yamasaki Shizuo
Kapcsolatai:
Yamasaki Shizuo - Bátyja, *.*
Kagami Ai - Kapitánya
Wang Liu Mei - Társa, Barátnők
Wang Shui Long - Osztagtárs, dealer
Minatomonagawara Shinrikiyoru Waotaka - Osztagtárs, Edzőpartner, Tanítvány?
Kaminari Rosui Taka - Osztagtárs
Urufu Yashuhiro - Osztagtárs
Yoshida Yuko - Barát
Yoshida Yoriko - Fegyvergyáros! (Ijesztő)
Shihouin Nadeshiko - Barátnője
Shihouin "Csicsi" Ryouichi - Barát
Meiou Toshizou - Volt felettes
Nara Yuki Hajime - Shizuo barátja az én barátom is
Shiroichi Anao - Vetélytárs, Ellenség, Bátyókisajátító, Hullajelölt
Hayashi Aoi - Kishugi, Főnök, Raizer
Hayashi Yuuta - Raizer társ
Fuun Kotaro - Raizer társ
Nuri Wong - Raizer társ
Sakurai Steelheart - Raizer társ
Post szín:
#FF7F00/#FFA500

Jellemzőim
Adatlap
Név: Yamasaki Shizuka
Nem:
Kor: 67
Kaszt: Shinigami
Rang: 3. osztag, hadnagy // Karakura raizer tag

Szint: 2. szint
Lélekenergia Pont: 32.400 pont
Pénz: 12.000 ryou

Előtörténet: Klikk
HYL Bővítmény: nincs
Wiki:Katt
Pályázatok:Katt

Színkódok:Shizuka beszéd, gondolat: #FF7F00 // Ribbon-chan beszéd, gondolat: #FFA500
Avatar alany: Saját

Kinézet
Magas fiatal nő, a maga 170 centiméterével, és igen izmosnak mondható, 73 kilót nyom. Szőke hosszú hajzuhatagát leginkább copfokban hordja, ritka, hogy kiengedné. Szeme égkék, szembogarai nagyok is kifejezőek. Szelídnek és félelmetesnek is tud hatni. Öltözékei leginkább ujjatlanok, akár szolgálatban van akár szabadidőben, és úgy általában elmondható inkább praktikusak, mint mutatósak.
Egyenruhája rendhagyó, és a hakuda/shunpo mester életmódjára lett szabva. Alsó rétegnek egy kartól karig tartó sztreccses ruhát hord, mely egyrészt hidegben kissé megóvja a környezettől, de anyaga olyan erős, hogy sérülések ellen is nyújt egy kis védelmet, valamint ízületeit is összetartja.
E fölött az egyenruha egy módosított változatát hordja. Rövid, hátánál nyitott felsőt, és egy térnél összehúzott nadrágot, melyhez hosszú fekete harisnyát visel és saru helyett egy balerinacipőre hasonlító lábbelit. Derekán egy narancssárga övvel tartja össze felső ruházatát. S elengedhetetlen kelléke a különböző színes, leginkább piros, sárga vagy narancssárga színű hajgumik.

(click to show/hide)Jellem


Zanpakuto
Neve: Sen no Kijo - Szalagok Kisasszonya
Fajtája: kidou/erő
Shikai Parancsa: Sasakuredatse Sen no Kijo! - Hullj szét Szalagok Kisasszonya!
Rendes kard kinézete: A kard egy narancssárga markolatú wakizashi formáját veszi fel, tsuba része egy aranysárga karika, melyet öt a kard élével megegyező hosszúságú szalag tart a helyén. A kard hüvelye fekete, fénylő. A kardon látszik, hogy még sosem csapott össze semmivel, éle épp olyan tökéletes, mintha csak aznap élezték volna meg. Klikk
 Kard lelke: Sen no Kijo Shizuka korábbi kardszelleméhez képest több lényeges változáson is keresztül ment. A pici lányból fiatal kisasszonnyá érett. Ránézésre a tízes évei közepén járó lány viselkedésében és mozgásában már inkább felnőttebbnek tűnik mint leánynak. Kimonoja hivalkodó élénk színekben játszik, melyben a narancssárga és a meleg színek dominálnak. Haja világos búzakalász színű, földig ér, végei pedig szalag formát vesznek fel. Szabadon kiengedve horda, haja általában lezseren arca elé hull. Könnyed, lágy mozgása légies, akár egy szalagé.
Viselkedése még mindig hasonló. Sértődékeny, lobbanékony, de nem meggondolatlan, s nem alacsonyodik le egyszerű trágár sértegetésre, mint korábban (kivéve, ha gazdája provokálja)
Teljesen elhatárolja magát korábbi alakjától. Meggyőződéssel vallja, hogy ő egy teljesen különálló személy, de sokkal inkább arról van szó, hogy ahogy Shizuka változott, ért, úgy lett hozzá alkalmazkodva Ribbon-chanból Sen no Kijo.


Shikai
Alap képesség: Mikor Shizuka aktiválja a shikait, a kard felfénylik, majd a hegyétől elkezdve szalagokra válik, Shizuka körül örvénylenek, majd háta mögé fordulnak szétnyílva virághoz hasonló formát mutatnak.
10 zanpuponttól: Shizuka innentől kézmozdulataival tudja irányítani a szalagokat.
20 zanpakutou ponttól:  Shizuka ezen a szinten már képes akaratával irányítani a szalagokat, melyek épp olyan gyorsak, mint mikor korábban kézzel irányította.
A szalagok száma a sokszorosára nő: 5000 Lp-nél 10, onnantól minden 2000 Lpnként +3-mal nő.
A szalagok szilárdságát is képes változtatni, megközelítve akár egy acél kard keménységét. Mivel a szalagok vékonyak, ilyenkor szélük épp olyan élessé válik, mint egy kardél. A szalagokat csak a zanpakutou pontot meghaladó zanjutsu/hakuda/kidou képességgel lehet összezúzni/elszakítani.
A szalagok hosszát is változtatni tudja, akár egy pár centisek vagy több méteresek is lehetnek.
Ha az ellenfélnek 10-zel kevesebb pontja van shunpo-n, mint Shizukénak a zanpakutou-n, akkor nem látja a szalagokat. Ha 5-tel kevesebb látja, de nem tudja kikerülni. Ha megegyezik vagy meghaladja, akkor pedig képes kikerülni.
A harc során, mikor a szalagok elszakadnak, eltörnek, akkor lélekenergiává válnak és eltűnnek a légkörbe. A helyükre nem jönnek új szalagok, tehát mikor az utolsó is eltűnik, a shikai megszűnik. Az újra aktiváláshoz pedig legalább öt óra szükséges.
A képességeket bármennyiszer tudja használni, míg rendelkezésre áll a minimum mennyiségű szalag hozz.
 

Inju no Hasaki - Szalagpenge - A szalagok rácsavarodnak Shizuka végtagjaira, egészen ökle és lábfeje végéig. Minden alkalommal, mikor Shizuka támadás indít, a szalagokat irányítása alá vonva meghosszabbíthatja azokat, hogy ökle előtt, vagy öklével egy időben csapódjanak be.
Ebben a formában a szalagok élesek és hegyesek is, így tulajdonképpen úgy működnek, mintha "rugalmas" kések lennének.

Toripurujampu - Tripla ugrás - Három lépésből álló támadás. Az elsőként, a szalagok rácsavarodnak az ellenfélre meggátolva a mozgását, a második lépésként a szalagok átütnek az ellenfél testén megcélozva egy belsőszervet vagy esetleg végtagot, a harmadik lépés a megcélzott testrészt/szerv összeroncsolása vagy kitépése. Az ellenfél erejétől függ, hogy mennyi szalag kell a megbénításához és ahhoz hogy egyáltalán át lehessen ütni a testét.
Ehhez a képességhez minimum 5-6 szalag szükséges.

Hariyama - Tűpárna - A parancsszó kimondása után a szalagok Shizuka köré gyűlnek, rövidre összemenve, szabályos körhálót kialakítva, majd egy pillanat múlva hegyes, kúpra összetekeredve kitörnek, meghosszabbodnak és mindent átszúrnak útjukban.
Ez gyorsabban történik, mint ahogy Shizuka irányítja alapvetően a szalagokat, így sokkal nehezebb kikerülni.
A képesség végrehajtásához legalább 8 szalag szükséges.
Shizuka eldöntheti, milyen hosszúra kívánja kinyújtani a szalagokat, de ha hat méternél hosszabbra engedi akkor veszít a hatékonyságából, hiszen tovább tart, mire abba a távolságba ér, mintha csak két méterre engedné ki.

Sutorippu no Tate - Szalagpajzs - A technika kimondása után a szalagok örvény szerűen Shizuka kerül kezdenek forogni követhetetlen sebességgel, míg egy egybefüggő gömbnek nem tűnnek. Az gömb bármekkorára meg lehet csinálni a szalagok hosszabbításával. Ám ennek egy hatalmas hátulütője van. Minél nagyobb a szalagok által alkotott kör annál sérülékenyebb a pajzs. Ebből következik hogy akkor a leghatásosabb ha csak a használója köré kell védelem. Ha a pajzsot nagyobb helyre terjeszti ki és ellenség is van a gömbön belül azt is megvédi a pajzson külső támadásoktól.
Minimum 10 szalag szükséges az eredményes pajzs létrehozásához.


Bankai
Neve:  Sen no Kijo „Szalagok Kisasszonya”
Fajtája: Kidou

A parancsszó kimondása után Shizuka mögül megszámlálhatatlanul sok szalag tör elő, mely közrefogja őt és a célzott teret, minden bennlevőt körülkerítve. Egy hatalmas kupolát alkot, melyen belül megváltozik a környezet.
A bankaion belül a külső világ nem látható. Odabent félhomály uralkodik, de ez nem rontja számottevően a látóteret. A kinti események hangjai nem hallatszanak. Odabent, csak a bent lévők csinálhatnak zajt. Végeláthatatlan hosszúságú szalagrengetegben találják magukat a karakterek. A tér végtelen, szalagok szövik át minden irányból. Ezeknek a szalagoknak a feszessége változó, vannak rendkívül lazák, és teljesen kifeszítettek, vas szilárdságúak vagy selyem lágyságúak is. Nehezítve a bent lévők dolgát. Akármilyen irányba indulnak el, nem ér véget. A szalagok átvághatók akár el is szakíthatók. A bankai akadályozza a reisivel való repülést, míg a kupola tart.
Nem kell félni tőle, hogy ahogy a bent lévők egyre magasabbra másznak, úgy egyre távolodnak a földtől, így megszüntetéskor lezuhanhatnak, ugyanis itt nem ők távolodnak, hanem az őket körülvevő tér mozog.
Ezen térben a lélekenergia használat nehezebb, ezért az ezzel összefüggő képességek használata nehezebb.
Ha a bankai megformálódott, akkor kitörni már nem lehet belőle, csak akkor jutnak ki a bent lévők, ha Shizuka elzárja a bankait vagy letelik az idő.
Az egyetlen módja a képesség „kivédésének” Ha a kupola bezáródása előtt az illető kiugrik onnan. Ez 15 másodpercet vesz igénybe.
Éppen ezért, ha valaki már ismeri a képességet és számít rá, akkor könnyedén tehet ellene, ha időben reagál, és nem akadályozza semmi.
A Bankai alapvetően a meglepetésre épít. A döbbenetbe, hogy a bele kerülő egy ismeretlen környezetben találja magát. A biztos talajtól megfoszttatik, és ha nem jó az egyensúly érzéke, akkor könnyedén zuhan a következő szalagig, ami megfoghatja. Valamint a rémület, hogy bizonyos képességeihez nem fér hozzá részben vagy egészben.

A tér átmérője Shizuka lélekenergia szintje alapján változik.
5000 Lpnként nő 10 métert

Ezen téren belül a lélekenergia használat nehezebb, ezért az ezzel összefüggő képességek használata is nehezebb:
10 zanpakutou pontnál –
15 zanpakutou pontnál  – A kidouk használata instabillá vagy lehetetlenné válik.
20 zanpakutou pontnál – Blokkolja részben vagy egészben a lélekenergia testen belül vezetését, tehát képtelenné/nehezebbé teszi a hatás alatt a shunpo használatát, a hakuda és zanjutsu technikákra és a kidou technikákét is. (a lélekenergia alapúakat természetesen. Magát a fegyverhasználatot, pusztakezes harcot és futást nem)
24 zanpakutou pontnál – Minden reiatsu használatot blokkol/akadályoz. (Bankai és Shikai formákat is)

A hatások erőssége, mindig az egyén/egyének adott tudásától függ.
Ha Shizuka zanpakutou képessége meghaladja a bankaiban lévő személy/ek kidou /zanpkautou /zanjutsu /hakuda /shunpo képességét akkor bankaion belül az adott képességhez a lélekenergia használatot lehetetlenné teszi
Ha megegyezik, akkor nehezíti a technikák használatát, instabillá/megbízhatatlanabbá téve azokat.
Ha meghaladja, akkor csak gyengíti az adott lélekenergia alapú technika hatását.

A Bankai fenntartása:
10 pontnál: 3 kör
15 pontnál: 6 kör
20 pontnál: 9 kör
24 pontnál: 15 kör

A Bankai ideje a lélekenergiától és a benne lévő személyek számától függ:
4-nél fele
6-nál harmada
8-nál negyede
10-nél ötöde
tíz fő fölött pedig csupán egy körig tudja fenntartani

A bankai megtörése kívülről lehetséges:
Amennyiben a kívül levő egyén lélekenergiája alacsonyabb, mint Shizukáé, akkor a támadásai lepattannak a szalagokról.
Ha a bankait megtörni próbáló személynek megmeggyezik a lélekenergiája Shizukáéval, akkor egy bankai szintű technikával áttörheti kívülről, amennyiben az ő zanpakutou pontja meghaladja Shizukáét.
Ha 10 ezer Lpvel meghaladja, akkor shikai szintűvel, ha zanpakutou pontja meghaladja Shizukáét.
Ha 20 ezer Lpvel haladja meg, akkor egy erősebb idézett kidouval is képes lehet rá, ha a kidouja 20 vagy a fölött van és egy 60+os hadout használ.


Technikák
(click to show/hide)


(click to show/hide)


(click to show/hide)


(click to show/hide)


(click to show/hide)


(click to show/hide)


(click to show/hide)
~ 5 kidou kezdéskor
    ~ 1500 LP és 2000 ryou -> Anao vs Shizuka
    ~ 1000 LP és 1500 ryou -> Vex kontra Shizuka
    ~ 300 LP a Márciusi statisztikára
    ~ 3000 LP, 2000 ryou az asztali szerepjátékért
    ~ 5 stat pont a "fele sem igaz" játékért
    ~ 3 ingyenes technika az activity miatt
    ~ 500 LP a Júliusi statisztikára
    ~ 500 LP és 1000 ryou -> Yuko kontra Shizuka
    ~ 1500 lp és 1000 ryou a Nyereményjáték 2. fordulójának 3. helyezéséért
    ~ 2 ingyen technika a nyereményjátékon való részvételért
    ~ +500 ryou a Geki nevű kidou árleszállítás miatt
    ~ +500 ryou a Kanashibari nevű technika miatt
    ~ -500 ryou a Kuchinuki drágulása miatt
    ~ 500 LP a Szeptemberi statisztikára
    ~ 500 LP Októberi statra
    ~ 1500 LP és 2000 ryou a lezárt WW küzdőtérért
    ~ 500 LP Decemberi stat-ra
    ~ 500 LP a Januári statra
    ~ 1500 Lp és 2500 ryou az "ahogy a mennyben" küldiért
    ~ 2500 lp és 2000 ryou húsvéti paintes mókára
    ~ 200 LP és 2000 ryou Vex vs Shizuka Kt-ra
    ~ 200 LP és 2500 ryou Anao vs Shizuka
    ~ 200 LP és 2500 ryou Kaori vs Shizuka
    ~ 2000 LP és 2000 ryou Jack O latern küldetésért
    ~ 500 LP és 1000 ryou a Winter War lezárása után
    ~ 2000 LP és 3000 ryou a tábori asztaliszerepjátékból
    ~ 1000 LP és 1500 ryou Kichirou-i farmon végzett munkáért
    ~ 1500 LP és 2500 ryou a Kardok és Nyilak küldiért
    ~ 2500 LP és 3500 ryou a Lélek Próbája küldi után
    ~ 500 Februári stat
    ~ 1000 LP Globus edzés

Aláírás:
(click to show/hide)

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2020. Szept. 26, 07:51:22

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Dansouko Tsukito
Nem elérhető Nem elérhető

Wang Liu Mei
Nem elérhető Nem elérhető

Rosui-Genki Suzume
Nem elérhető Nem elérhető

Date Muneji
Nem elérhető Nem elérhető

Wang Shui Long
Nem elérhető Nem elérhető

Amatsuji Shinri
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?