Összegzés - Masachika Shiki Mio

Shinigami - rangjelző

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Masachika Shiki Mio
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Hírnév::
2
Nem:
Nő
Kor:
348

Hozzászólások:
44 (0,018 naponta)
Regisztrált:
2014. Szept. 11, 21:09:53
Utoljára aktív:
2019. Jan. 27, 14:18:59
Tárcában:
19 900 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
7.
Lélekenergia:
60% Complete
35 500 / 45 000

Hovatartozás:
Gotei 13
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Pontozás:
Összesen: 79 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 62 pont az LP után
  • 3 pont a Gotei 13-hoz tartozás végett
  • 8 pont az egykori kapitányi rang nyomán
  • 1 pont a nemesi származás miatt
Képzettségek:

1 pont zanjutsu
25 pont hakuda
14 pont kidou
14 pont shunpo
25 pont zanpakutou

6 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

0 pont erő
4 pont ügyesség
2 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Özvegy

Jellemzőim


Kinézet
Alacsony, alig 157 centiméter, viszont alkata kiváló a lopakodáshoz, és a hangtalan helyváltoztatáshoz. Teste izmos, szenvedélye a pusztakezes harc, minden porcikája arról árulkodik, hogy sok időt töltött azzal, hogy megfelelőre formálja testét, bár nem nagydarab. Haja középhosszú, tengerkék színű, míg szemei hol bordó, hol mályvaszínben pompáznak, hangulatától, és a fényviszonyoktól függően.
Ruhák terén a tradicionális darabokat részesíti előnyben, lévén 200 évig nem is volt tudatánál, nagyon nem is ismeri a jelenleg divatos darabokat. Haját legtöbbször felkötve hordja bevetések alatt, egyéb esetekben viszont kiengedve hagyja, mert addig sem kell nagyobb munkát feccölni az elrendezésébe.


Jellem
Régi türelmes, és inkább békítő énje már csak nyomokban lelhető fel, a sok fájdalom, és szomorúság következtében legtöbbször harapós kedvében van. Ez alól csak családja a kivétel, akikkel igyekszik továbbra is kedvesen bánni, lévén ők az egyetlenek, akik mellett tényleg biztonságban érezheti magát. Több mint kétszáz évig nem érintkezett senkivel, így modora sokszor kicsit nyersnek hathat, ráadásul pesszimista világszemlélete miatt nem éppen a legjobb társaság.
Egészen másképpen kezeli, és éli meg a halált, mint mások, már-már belefásultnak tűnhet. Rendszeres rémálmai miatt nyugtalan és feszült, nem szereti, ha sokat faggatják, vagy megpróbálják kifürkészni, mit is érezhet. Más kérdés, ha magától osztja meg gondolatait, de jól megválogatja, kivel mit beszél meg.
Feladatát rutinosan, ellenvetés nélkül látja el, egykori Niibantai taichouként pedig hozzászokott, hogy még a családját sem avathatja be a legtöbb dologba, így kiválóan tart titkokat. Egyébként kifejezetten szereti elmondani a véleményét, vagy kijavítani másokat, felhívni a figyelmet a tévedésekre, vagy arra, mit és miként lehetne jobban csinálni.
Néha kifejezetten gyerekesen viselkedik, bár ez csak olyanok mellett észrevehető, akiket régóta ismer, és közel állnak hozzá. Nehezen viseli a piszkálódást, és ezekért legtöbbször visszavág azonnal, ami vagy sértegetésben, vagy fizikai bántalmazásban merül ki. Könnyedén tör el akár egy széket is valaki fején, ha olyasmit mond a másik, ami neki nem tetszik. Igyekszik legtöbbször visszafogni hirtelen haragját, és kitörő féktelenségét, azonban nem mindig sikerül ez neki, és ilyenkor jobb, ha van mellette valaki, hogy megfékezze tombolását.


ZanpakutoNeve: Soushi Homura (Ikerláng)
Fajtája: Hó/Jég
Shikai parancsa: Ware! (Hasíts!)
Shikai kinézete: Shiki zanpakutouja szilánkokra tört, amik a testébe fúródtak (javarészt a kezébe, és a lábába), így mindig shikai alakban van lélekölője. Ez a különleges állapot lehetővé teszi számára, hogy fegyverek ellen puszta kézzel vegye fel a harcot, semmilyen éles fegyverrel nem lehet kárt tenni a bőrében. (Csak ezen a területen érvényes, vagyis a kezein vállig, míg a lábain combig! Nem sebezhetetlen, csupán a zanpakutoujának a kezei és lábai felelnek meg, ezért azokkal képes úgy harcolni, mintha fegyver lenne.) A parancs kimondása után annyi változás áll be, hogy lábai combig, karja pedig vállig kissé bekékül, mintha csak jég kúszna végig a végtagjain, ez azonban nem akadályozza a mozgásban.

Támadások:

Reikan Reiki (Hűvös aura)

A technika használata közben, mintha ködszerű, fehér füst venné körbe kéz, és lábfejeit. Ha ezekkel közvetlenül az ellenfélhez ér (nem a füsttel, hanem a kezével, vagy a lábával), képes a bőrön fagyási sebek okozni, amik kellemetlen, égető érzést keltenek a bőrön. Emellett, ha tárgyakhoz ér, azoknak a hőmérsékletét képes minden egyes érintéssel egyre lejjebb csökkenteni. (Minden érintéssel -5 °C) Így képes elérni azt is, megfelelő számú bevitt ütéssel, hogy az ellenfélre fagyjon pl. a ruhája, vagy a kezébe a fegyvere, ha nem veszi le, vagy engedi el időben.  

Rin Jurin (Fagyos rengeteg)

A képességgel 30 méter sugarú körben különböző méretű jégcsapokat emel ki a földből, ezek a néhány centitől a nyolc méterig is terjedhetnek. Nem áttetszőek, összezavaróak, mert tükörszerűen azt a képet mutatják, ami velük szemben van, így egy nagyobb, torzító tükörszobának is felfogható a hely. Shiki tökéletesen kiismeri magát közöttük, így kiválóan elrejtőzhet a számtalan jég között. Ezeket ráadásul kéz, és lábmozdulatokkal képes arrébb mozdítani, vagy nagy sebességgel az ellenfélre irányítani, ha támadni akar velük, nem csak összezavarásként átrendezni a helyzetüket. Maximum kettőt képes egyszerre mozgatni, és egy végtaggal, csak egyet. (Tehát egy kézzel nem tudja a maximumot kihasználni.)
Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2021. Jún. 22, 15:03:41

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Osaka Makiro
Nem elérhető Nem elérhető

Meiou Toshizou
Nem elérhető Nem elérhető

Amatsuji Youko Miu
Nem elérhető Nem elérhető

Hino Kagura
Nem elérhető Nem elérhető

Meiou Tokiya
Nem elérhető Nem elérhető

Uzumi Kaori
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?