Összegzés - Ebisawa Kyousuke

8. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Ebisawa Kyousuke
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Titulus:
Ichibantai ex-fukutaichou
Hírnév::
0
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
N/A

Hozzászólások:
51 (0,018 naponta)
Lakóhely:
Gotei 13
Regisztrált:
2014. Szept. 23, 17:34:26
Utoljára aktív:
2019. Júl. 05, 20:07:20
Tárcában:
6 100 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
3.
Lélekenergia:
60% Complete
15 000 / 30 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Gotei 13
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
Szürke
Pontozás:
Összesen: 42 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 30 pont az LP után
  • 3 pont a Gotei 13-hoz tartozás végett
  • 4 pont ex-hadnagyi rangért
Képzettségek:

10 pont zanjutsu
12 pont hakuda
5 pont kidou
3 pont helyváltoztató képesség
12 pont zanpakuto


3 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

2 pont erő
1 pont ügyesség
0 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Kapcsolatai:
Gure - Kölyökmacskája
Fujimoto Masayoshi - Ex-Kapitánya
Ninomiya Mitsuko - Kapitány
Kimito Misa - Ex-barátnő
Hidetada Nishigami - Ex-Hadnagy
Aikawa Chiyo - Ex- Kapitány
Mottó:
Az emberi létezés egyetlen állandóból áll, és ez az, hogy mind harcolunk a félelmeinkkel.
Post szín:
#8D6F5A

Jellemzőim


  ..ALAPADATOK:
 


Név: Ebisawa Kyousuke
Nem: Férfi
Faj: Shinigami
Kor: 127 év
   ~ Emberként: 24 év
   ~ Lélekként: 103 év
   

Avatáralanyok:

 
• Harada Sanosuke - Hakuouki
• Akashi Seijuurou - Akashi Seijuurou


 
..KINÉZET:


192 cm magassággal rendelkező férfi, súlya 94 kg. Testfelépítése: arányos, szikár, izmos. Haja mély barnásvöröses, tekintete sárgás színű. Haját többnyire tarkóján összekötve hordja, mely maximum a lapockájáig ér. Tekintete átható, egy-egy kósza tincs mindig a szemébe lóg. Amikor nem az egyenruháját viseli, akkor a rövid ujjú felsőket preferálja.  Ugyanakkor előszeretettel hord fekete nadrágot, fehér inggel és egy vörös nyakkendővel (Természetesen a színek változhatnak, csupán az összeállítás szokott ugyanaz maradni.). Arcára azt lehet mondani, hogy igencsak jóképű, ajkaira pedig elég gyakran kiül egy apró, alig észrevehető, gúnyos mosoly. Alkalmanként első ránézésre úgy tűnik, nem aludt eleget már jó ideje, s ez némileg igaz is: Szereti magát túlhajszolva edzeni, gyakran éjszakába nyúlóan gyakorol az osztag erre a célra berendezett termeiben.

 
 ..JELLEM:  Zárkózott, nem szeret magáról beszélni senkinek sem. Kisugárzása miatt nem nagyon közelednek felé, ebben talán szerepet játszik hideg, átható tekintete, melyből szinte minden kedvesség kiveszett.  Pedig ha több időt szánna rá az ember fia/lánya és venné a fáradtságot, hogy megismerje, esetleg kellemesen csalódhatna. Rajong az állatokért, kiváltképp a macskákért. Mivel egész életében kiemelt szerepet kapott a kardforgatás és a harc, mindkettőt előszeretettel műveli, azonban nem gyilkos szándékkal küzd, hanem csupán nyerni akar: érezni, hogy ő az erősebb. Előítéletei nincsenek, sosem foglalkozott azzal, hogy ki milyen faj tagja, csupán az erősebb ellenfeleket látta bennük (vagy a gyengébbeket).


 :: KÉPESSÉG/ZANPAKUTO..


Zanpakuto:Típusa: Méreg
Név: Démonkirály (Kizutsuke Mao)
Parancsa: Vessz meg, Démonkirály! (Hidoi, Kizutsuke Mao!)
Shikai: Alapkinézetben egyszerű katana, a parancsszavak elhangzása után a kard átalakul egy lándzsává, melynek pengéje 35 cm hosszú, s szára fekete fém fa helyett. Kyousuke kezén shikai formában egy bőrkesztyű van, mely megakadályozza, hogy esetlegesen kicsússzon kezéből a fegyver.  A lándzsa bot része és a penge szétválaszthatóak, egy hosszú lánccal összeköttetésben állnak, így szabadon mozgatható, használható ostorként is.


- Niju dageki (Kettős csapás):  A parancsszavak elhangzása után a lándzsa penge része megnyúlik, s tüskék jelennek meg rajta, melyek halványlila derengést árasztanak magukból: ezeket képes kilőni ellenfelére, s akaratával irányítani őket. 30 lélekenergia pontonként 3 db tüskét tud megidézni, melyek nem nagy méretűek, leginkább a varrótűhöz hasonlítanak.  Mivel ezek mérgezettek, nem csupán sündisznót képesek ellenfeléből varázsolni, hanem mérget is juttatnak a szervezetébe emellé. A méreg hatása rothasztó: amint bekerül a véráramlásba, elkezdi kifejteni bomlasztó hatását, aminek erőssége a zanpakutuora tett pontok számától függ.

0-5 pont: Bőrpír jelenik meg a seb körül, majd az áldozat enyhe fájdalmat kezd el érezni, s a sebre tekintve, s a bomlási folyamat is elkezdődik. 5-10 pont: Bizsergető fájdalmat érez az illető, azon a területen, ahol a tű a testébe fúródott. Emellett a seb körüli rész elkezd vörösödni, fájdalmasabbá válni s tompán égető érzéssel tudatosodhat a személyben, hogy a méreg merre halad testében. 10-15 pont: A fájdalom, a bőrpír és a már beindult bomlási folyamatok erősödése mellé társul az, hogy az illető számára nehezedik a mozgás. 15-20 pont: A seb körüli bőr számára már a levegő puszta érintése is fájdalmas. A hús a seb körül megbarnul, elkezd elhalni, s ez terjed tovább a testben, némileg felgyorsulva. Emellé természetesen társul egy enyhébb, de zavaróan gyomorforgató szag is. 20-24 pont: A kín zavaró méretet ölt, megnehezíti a harcra való koncentrálást. Emellett a méreg hatása mellé társul az a gyomorforgató bűz, melyet az ember akkor érez, ha egy többhetes rothadó hulla esik a nyakába. A méreg terjedése felgyorsul, az egész testet 30 perc alatt képes átjárni, s hatása is felgyorsul, képes elrothasztani egy testrészt is. (Kéz, lábfej… stb.)

- Buresu (Lehellet): A lándzsa két végéből olyan légnemű, lila színű méreg árad kifelé, mely a szervezetbe jutva fokozatos bénulást eredményez, s minél magasabb a zanpakutuora tett pontok száma, annál erősebb fantazmák is létrejönnek, melyeket nem a megtámadott személy lelki állapota, elméje alakít ki, hanem Ebisawa. Ez a támadás nem zárja saját fejébe az illetőt, csupán úgy érzékeli, mintha egyszerre lenne két helyen: a fantazmában szereplőként és a csatatéren harcosként. Minél magasabb a zanpakutuora tett pontok száma, annál nehezebben képes eldönteni, melyik is a valóság.

• A mérgekre Kyousuke immunis.


Kidouk:


(click to show/hide)

  ..JÁTÉKOK:
• Véletlen(ek márpedig nincsenek?!) - A K T Í V
 

Aláírás:
(click to show/hide)
Character theme song

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2022. Aug. 10, 07:16:25

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Watanabe Yuusuke
Nem elérhető Nem elérhető

Mizushima Rena
Nem elérhető Nem elérhető

Aikawa Chiyo
Nem elérhető Nem elérhető

Kimito Misa
Nem elérhető Nem elérhető

Ninomiya Mitsuko
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?