Összegzés - Masachika Ryouji

Daitenshi

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Masachika Ryouji
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Hírnév::
1
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
N/A

Hozzászólások:
12 (0,007 naponta)
Regisztrált:
2014. Okt. 09, 21:10:06
Utoljára aktív:
2015. Febr. 21, 01:30:55
Tárcában:
400 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
2.
Lélekenergia:
60% Complete
18 250 / 30 000

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Pontozás:
Összesen: 41 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 33 pont az LP után
  • 3 pont Daitenshi tagság okán
Képzettségek:

10 pont zanjutsu
7 pont hakuda
7 pont kidou +2 pont tárgyi bónusz
7 pont shunpo
10 pont zanpakuto
0 pont maszkhasználat
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Jellemzőim

Kinézet: 187 cm magas, izmos, kidolgozott testű. Hosszú zongorázó ujjai vannak, ez előnyére válik a kártyázásnál (válna, ha nem lenne ostoba és balszerencsés) és a harcnál is. Arcán általában olyan kifejezés ül, mintha citromot nyelt volna, de ha egyszer elkezd mosolyogni, azt egy jó ideig biztosan nem hagyja abba. Barna szemei mindig vidámságot tükröznek, még ha próbál komoly is lenni. Hosszú, barna frufruja állandóan a szemébe lóg, de ez őt egyáltalán nem zavarja, sőt van olyan is, mikor direkt a homlokára fésüli. Jobb szemét szemkötő takarja, mivel egy régi „baleset” miatt arra a szemére megvakult.
Jellem: Vaizarddá válása után visszafogta magát a kicsapongó, önpusztító tevékenységek terén, de azért maradt önmaga. Valamivel megkomolyodott, természetesen azért elég sokaknak csapja a szelet, de többet foglalkozik a családjával, főleg hogy megérezte, milyen majdnem elveszíteni valakit, akit szeret. Mindezek ellenére, főleg az ismerőseivel visszahúzódóbb, távolságtartóbb lett, nem akarja akaratlanul is bántani őket, mivel vaizarddá válása óta gyakran vannak agresszív kitörései. Névmemóriája változatlanul borzalmas, szóval a „te”-kre és hülye becenevekre fel!

Színkód: ##663300

~ Zanpakuto

Neve: Jigoku Doragon (Pokolsárkány)
Fajtája: Tűz
Lelke: állat és ember
Belső világ
Lélek jelleme: Ryouji megfontolt fele. Olyan, mintha a bátyja lenne, terelgeti, a maga sajátos eszközeivel és stílusával, már amikor nincsenek összeveszve. Veszekedéseik eddig is gyakoriak voltak, azonban egy ideje alig beszélnek, egyáltalán nem bírják ki egymást.
Shikai parancsa: Kuitsukuse Jigoku Doragon! (Emészd el Pokolsárkány!)
Normál kinézet
Shikai kinézet
Támadások:
Tüzes lánctenger (Enentaru Umi no Kusari): Az áldozat mind a négy végtagját egy-egy, a földből előnyúló, lángoló lánc köti le, ezáltal megbénítva őt, majd azokon keresztül a tűz átterjed az áldozat testére, nem épp kellemes élményben részesítve az ellenfelet.
Lángcsóvák védelmező ölelése (Honoh no Yougo Aiyou): Ryouji teste lángolni kezd, azonban ez semmiféle fájdalmat nem okoz neki, sem sérülést. Minden porcikáját körülveszi a tűz, ez által megvédve őt a gyengébb kidouktól, illetve fizikai támadásoktól, valamint ha az ellenfél hozzáér ehhez a „páncélhoz” egy gyengébb égési sérülés éri (az égés mértéke a két fél lélekenergia különbségétől függ, Ryoujinál erősebb ellenfelet nem sebez meg).

~ Technikák/eszközök

(click to show/hide)


(click to show/hide)


(click to show/hide)


~ Felszerelés(ek)

Egy doboz cigaretta, egy öngyújtó, családjának címerét viselő gyűrű, meg mindenféle kacat, amit éppen a zsebébe rámol.
Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2019. Okt. 16, 12:02:35

Elérhetőségek

E-mail
rejtett

Még nincsenek barátaim.

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?