Összegzés - Keiki Eaglehearth

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Keiki Eaglehearth
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Egyedi titulus:
A kandalló gyermeke
Hírnév::
0
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
26

Hozzászólások:
20 (0,010 naponta)
Regisztrált:
2014. Okt. 22, 22:25:21
Utoljára aktív:
2017. Márc. 07, 21:05:21
Tárcában:
5 000 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
3 000 / 12 000

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Pontozás:
Összesen: 12 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 6 pont az LP után
  • 1 pont a Karakura High School alkalmazottjaként
  Képzettségek:

  5 pont fegyveres harc
  2 pont pusztakezes harc
  0 pont reiatsu kezelés
  0 pont helyváltoztató képesség
  5 pont különleges képesség
  Egyéb hovatartozás:
  Nincs
  Kapcsolat cimke:
  Egyedülálló

  Jellemzőim

  Jelleme:

  Kezdetnek annyi mondható el róla hogy eléggé fura figura. Külseje miatt sokan félelmetesnek gondolják őt, de ez számára sokszor igen mulattató, és amikor előtűnik “bájos” mosolya, az csak még egy lapáttal rátesz lehengerlő küllemére. Elmondható róla hogy élvezi amit csinál. A táncot amit rendszeresen előad munkahelyén, ugyanolyan szenvedéllyel jár mint amilyennel a hollowokra vadászik.
  A harc a vérében van, mert ősei is rengeteget harcoltak a vadállatok, más harcosok, idegen hódítók és  hollowok ellen is, és ő kötelességének érzi folytatni ezt a nemes hagyományt, és habár nem számít tiszta vérű maori harcosnak, ő mégis úgy érzi hogy ha ennek megfelelően él, talán méltó utódja lehet elődjeinek.
  Mivel ennyire szívén viseli a hagyományőrzést, ezért sokat farigcsál otthon ha nincs jobb dolga. Mondhatni majdnem igazi ácsmesterként dolgozik. Fúr-farag, és kezei alól általában egész szép székek, asztalok kerülnek ki, de egy valami van, ami mindig kifog rajta, emiatt pedig teljes utálatát élvezi, az pedig a csavar. Mellesleg ez az asztalosmunka remeg bérkiegészítésnek mondható.
  Ha valaki, akkor ő nagyon sokra tartja az életet. Szerinte az élet nem kiváltság hanem egy jog, amit senki sem vehet el a másiktól, mindenki csak a magáéval rendelkezik.

  Kinézete:

  Magassága 190 centiméter körüli, sovány, de izmos testalkatú. szemei zöld színűek, szakálla és haja sötétbarna színű. Haja hátközépig érő, kicsit kócos és igénytelen. Kicsit nyújtott arcának bal oldalán egy sebhely keresztezi a szemöldökét. Egyik különleges ismertető jegye furcsa, kicsit talán rémisztő mosolya, ami során feltűnően hegyes szemfogai sokszor kivillannak, amitől az új-zélandi őseitől örökölt marcona külseje meglehetősen rémisztővé válhat.


  Fegyvere:
  Pukuriri Wuruhi /Tomboló farkas

  Jellemzése:
  Nos, Keiki vele rosszul járt. A fegyverben lévő lélek tulajdonképp egy farkasé, akit a harc jobban érdekel mint bármi más, hűsége Keiki felé viszont nem megkérdőjelezhető, mivel hálával adózik neki és őseinek akik annak előtte forgatták, ezzel is erős jelét mutatva a falkába tartozás tudatának. Lélek létére meglehetősen szókimondó és igazi provokátor, törtető jellem, akár csak minden farkas, aki falkavezér akar lenni.

  Fegyver Kinézete:

  http://f1.ehive.com/3188/1/ggjofh_17n1_l.jpg

  Ez egy Taiaha, az új-zélandi bennszülött népek, a maorik (nem indiánok :) ) egyik fegyvere, ami hasonlóságot mutat a karddal és a lándzsával.

  Képességek:
  I te wuruhi E pai ana/ A farkas akarata
  Típusa: Ragadozó
  A támadás tulajdonképp a Tomboló farkas és Keiki akaratának tettben való realizálódása. Harc alatt ők ketten egy test és egy lélek. Keiki az aki a célpontot megválasztja, a Tomboló farkas pedig a kéz, ami elsöpri az ellenfelet.
   A farkas kisugárzása lehetővé teszi Keikinek hogy a vadak, amik rettegnek a farkasoktól, ne merjenek még ránézni sem Keikire rossz szándékkal, tekintsenek rá úgy mint egy farkasra. A farkasok és a kutyák alfa egyedként tekintenek rá, és még a falkavezérek is meghunyászkodnak előtte. Ezek a négylábúakat  kisebb feladatokkal bízhatja meg, mint például nyomkövetés, figyelemelterelés.

  0-6pont: Takahi-a/ Letiprás

  Ezen a szinten Keiki az ellenfeleit képes pár pillanatra helyzet kötni. Egy bevitt távolsági csapás, ami felkeveri a port, ami a levegőben keringve egy farkas körvonalait ölti magára, ami letiporja az áldozatot a földre pár pillanatra, ahonnét az nem tud felkelni, mintha egy igazi farkas tartaná a földön. A technika csapásonként egy letipró farkast idéz, és minden pont után egy további farkas jár. Viszont megteheti azt hogy egyes farkasokat alap állapotnál nehezebbre idéz meg, ilyenkor például egy kétszeres erejű letipró farkas idézéséhez két pontnyi erőt ad bele, amitől annak mérete és ereje is megnő, tovább a földhöz szegezve az ellenfelet, de akkor csak további három egyes, egy kettes és egy egyes, vagy egy hármas szintű farkast hoz létre támadásával. Vagy akár mind az öt pontnyi erőt egybe sűrítheti , egy hosszú leterítési idejő, erős letipróért.
  Egy farkas súlya 90 kg, ez a súly pedig minden pont után +10 kilóval nő.
  1 KK pont 90 kg
  2 KK pont 100 kg
  3 KK pont 110 kg
  4 KK pont 120 kg
  stb.


  7-8 pont: Farkasagyar / Wuruhi niho rei
  Itt már a maga fegyver válik különösen veszélyessé a közelharci támadás során, ugyanis annak ellenére hogy fából készült, ugyanolyan szúró- és vágó fegyverré válik mint egy katana.
  fegyverforgatás pont + különleges képesség pont : 2 * szint  = A fegyver ereje
  fegyverforgatás ereje v. Pusztakezes harc + különleges képesség : 2 *szint = A fegyver erejének megtörése

  13-22 pont: Lidércnyúzó farkas/ Hollowpirihoo Wuruhi
  A támadás egy vörös és szürke színben játszó, a Tomboló farkas és Keiki közös erejéből felépülő, rohanó farkas alakjában jelenik meg, ami célba érése előtt egy vízszintesen kavargó, vonyító hangú örvénnyé változik, és bacsapódáskor szaggatni kezdi a célpontot. Ez a támadás több kisebb, esetleg nagyobb testű lidérccel hamar képes végezni, mivel gyakorlatilag bedarálja azokat, azonban az erősebb célpontokat csak összekaszabolja.

  23 pont: Wurihi tipua/Bűvös farkas
  Az összes eddig felsorolt támadáshoz képes egy varázslatot csatolni, azzal növelve az erejét és hatékonyságát.
   
  24 pont: Vérrel és őseim akaratával, ébredj Tomboló Farkas! / Toto, me te e o toku tupuna, ara Pukuriri Wuruhi!
  A végső technika, ami felér egy Bankai erejével. A fegyverben lakó lélek fizikai testet ölt egy három méter magas vörös farkasemberféleség alakjában, és résztvevőjévé válik a harcnak, egészen annak végéig. Az átváltozáshoz viszont véráldozatot követel, amiben az egész fegyvert vérrel kell bevonni. Az ehhez szükséges vérveszteség egy embernél viszont veszélyes lehet.
  Edzések:

  Párharcok


  Párharc neveStátusz
  Téli levélhullás: Kanayo vs KeikiAktív

  Kenta Vs. Keiki, avagy A karácsonyi szalámipárbaj
  Aktív
  --
  --
  --
  --
  --
  --
  Kalandok, Eventek
  Kaland/Event neve:Státusz:
  --
  --
  --
  --
  --
  --
  Bevétel-Kiadás, Pályázatok
  Bevétel-KiadásOk:
  Angyal és Ördög+500 ryou
  --
  --
  --
  --
  --
  [Yuko és Keiki találkozása,
  avagy hogy maradj jó formában miközben egy Shinigami gyerkőcre vigyázol]

  Nyelv:
  Hungarian
  Helyi idő:
  2020. Febr. 25, 03:33:47

  Elérhetőségek

  E-mail
  rejtett

  Még nincsenek barátaim.