Összegzés - Ronan Phellera

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Ronan Phellera
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Egyedi titulus:
Las Noches Lelke
Titulus:
108-as Privaron Espada
Hírnév::
2
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
22

Hozzászólások:
18 (0,008 naponta)
Lakóhely:
Las Noches
Regisztrált:
2014. Júl. 05, 17:01:08
Utoljára aktív:
2014. Okt. 31, 22:09:21
Tárcában:
9 000 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
2.
Lélekenergia:
60% Complete
15 500 / 30 000
Előtörténet:
Előtörténet
Pályázatok:
http://bleach.frpg.hu/index.php/topic,354.0.html">Pályázatok

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Pontozás:
Összesen: 49 pont

    5 pont jár minden egyéb képzettségre összesen
    8 pont jár hierróra LP alapján
    28 pont az LP után
    3 pont a Las Nocheshez tartozás végett
    5 pont jár Privaronság okán


Képzettségek:

4 pont fegyveres harc
4 pont pusztakezes harc
5 pont hollow képességek
21 pont sonido (+3 pont tárgyi bónusz)
7 pont resurrección
8 pont hierro
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Jellemzőim

Ronan nagyjából 15-16 évesnek néz ki, 171 cm magas, súlya 52 kg. Rövid, fekete haja van, a szeme színe vöröses, a bőre világos. A hollow lyuka a nyakán helyezkedik el, a maszkja, ami fiatalabb korában egy csákó volt, most a füleit takarja, mint két, oldalra néző taréj. Maszk
Az új egyenruhája egy fehér, nagyon menő bőrdzseki, alatta póló, egy fehér, szakadt farmer, egy pár fehér sportcipő, de gyakran vesz fel hétköznapi ruhákat. A ruhaválasztása elég vad, többnyire nagyon extrém kiegészítőket visel, úgy, mint szöges karperec, szöges nyakörv, de éppen az aktuális hóbortjától, hangulatától függ, hogy milyen ruhát vesz magára. Ami furcsán posztmodernnek hathat, hogy a ruházata gyakran tartalmaz legó elemeket, sőt, az egyik öltözéke kizárólag legóból áll.
Mivel egy csomó nővére van, rajta nem fognak a pattanások, mert mindig kap tőlük valami bőrápolót, ami ugyan nem menő, de hát a pattanás sem az.

------------------------------------------------------

Mióta megkamaszodott, Roncsi, ha ez lehetséges, többet beszélt, mint amíg kicsi volt, és talán még inkább idegesítő lehet azok számára, akik nem tudják magukénak egy Vénusz légycsapója türelmét. Egy cseppet sem komolyodott meg, és mivel már annyira nem gyerek, még kevésbé tolerálható. Meg nem fér a bőrébe.
Nagyon szemtelen mindenkivel, rászokott a rosszalkodásra, és bár nem kiemelkedő az intelligenciája, ehhez rendkívüli kreativitása van. A másik ilyen dolog az öltözködése, amivel majdnem annyi időt elszúr, mint a sztereotípusosos¬-tipikális nő, akire hajlandóak vagyunk órákat várni, mire tíz perc alatt elkészül.
Még mindig imád legózni, nem érzi cikinek, hogy a képessége is ezzel függ össze. Meg szeret gitározni, szerenádolni, motorozni, csak egyiket sem tud, úgyhogy a környezete ezeket már nem szereti annyira. Érdeklik mindazok a dolgok, amik a korában járó fiúkat érdekelni szokták, ha ember lenne, ő lenne az egyik menő srác a gimijében.
Alapjában véve jólelkű, nem rosszindulatú, a vicceivel nem mások megszégyenítése a célja, egyszerűen csak hiányzik belőle a kellő mennyiségű empátia. A barátaiért, illetve a választott családjáért szinte mindent megtenne, pedig alapvetően nem egy harcias alkat, az erőszakot főleg a szájával szokta elkövetni, azzal viszont nagyon merészen szokott harcolni. Rendkívül feltűnő tulajdonsága, hogy mindig mindenre rátesz egy lapáttal, mindenkinél jobb akar lenni, erről nem lehet leállítani, ha egyszer elkezdi vele ezt valaki játszani, az egyetlen gyors kiút a következő szóösszetétel: „te vagy a jobb.”
Viszonylag nehéz megijeszteni, a shinigamiktól fél, Erastól és attól, hogy kínos helyzetbe kerüljön, a legfőbb félelme az orvosoktól van. Különösen az injekciós tűktől fél, ami elől sírva rohanna haza „Desmond-faterhoz”, éppen ezért jó messzire elkerüli Diego tornyát.
Kedvenc étele a chips, a pizza és a hamburger, kedvenc itala a kóla, a sör és a szprájt. Menőségből több csomag cigit és óvszert is vett, de mind bontatlanul áll, és gyűlik a polcán- az elsőt nem szereti, a másodikról pedig nem egészen tudja, mire való pontosan.

Zanpakuto, képességek:

Lego manipuláció: Ronan képes legó-építőkockákat létrehozni, és azokból építeni valamit csupán gondolati koncentrációval. Ez lehet egy bunker, ahová elbújik, egy szinte-élethű szobor valakiről, vagy akár egy kocka is, amit az ellenfél körül hoz létre. Ez a képesség több másodpercet igényel nagyobb építményeknél, úgyhogy harcra kevéssé alkalmas, az arrancar inkább a hétköznapjaiban veszi „hasznát.”

Guantelete (Páncélkesztyű): A Ressurección képességének gyengített verziója, segítségével Ronan képes valamelyik végtagját átalakítani a legókockák segítségével valamivé, ez a valami lehet szinte bármilyen alakú végtag vagy fegyver, leszámítva a bonyolultabb összetételű lő és robbanófegyvereket. Egyszerre egy végtagon használható feloldás nélkül.

Zanpakuto: Külsőre egy egyszerű, spanyol vívótőrnek tűnik, amin semmiféle különleges ismertetőjegy nem látható.
Neve: Dragón Plastíco (Műanyag sárkány)
Parancsa: Kadowase himemiya! (Rabold el a hercegnőt!)
Kinézet: a feloldás hatására az arrancar maszkja eltörik, és páncélként beborítja a törzsét nyaktól derékig, ezen felül több ezer legó darab jelenik meg szárnyként a hátán. Itt nagyjából ki is merülnek az általános külső tulajdonságok, a többi mindig változik.
Képességek:

Las armas de los héroes (Hősök karjai):
A képesség lehetővé teszi extra végtagok készítését a körülötte keringő legóból, ezen felül a sajátjait is képes kedve szerint alakítani. A végtagok alakja és a felhasználási módjuk szinte végtelen, csak a felhasználó kreativitása szab határt- ez pedig egy elég tág határ. Egy skorpió farkán keresztül a körfűrészen át egy sárkány fejéig, de teljesen újszerű dolgok is alakíthatóak belőle. A négy alap végtagon kívül csak annyi hozható létre, ahány pont a Ressurecciónon van. Olyan fegyverek, amelyek nem szimpla mechanikai alapon működnek, nem hozhatóak létre, illetve csak fizikai fegyverek alkothatóak meg, elemiek vagy mágikusak nem.

Escudo Santo (Szent pajzs):
Ezzel a képességgel létrehozható egy nagy lovagi pajzs legóból egy-egy támadás kivédésére. A pajzs olyan erős támadásokat képes megfogni, ahány pont van a Ressurecciónon.

Technikák, eszközök:
-Alap hollow technikák

Spanyol név: Gemelos Sonído
Magyar név: Hangikrek
Leírás: Speciális sonído-technika, mellyel használója élethű klónokat hozhat létre mozgás közben, mellyel megtévesztheti ellenfelét. A klónok annyira élethűek, hogy még valójában el sem szenvedett sérülés is látszódhat az utóképeken, ha jó ütemben használják a technikát. Minél képzettebb az arrancar, annál több másolatot képes teremteni.
Sonído képzettség: 8 pont
Hatás: Nyolc pont felett minden második sonído pont után egy újabb klón használható, így például 14 pontos képzettséggel négy másolatot lehet alkotni.
Ár: 2.000 ryou

Spanyol név: Joshu Migite
Magyar név: Segítő jobbkéz
Leírás: A hollow teste bármely pontjából ki tud növeszteni egy harmidik kezet ezzel meglepve ellenfelét. A harmadik kéz csak ideiglenes, a használó fejletségétól függ, hogy meddig tart a technika.
Hollow képességek: 1 pont
Ár: 1.000 ryou

Név: Cero
Leírás: A már fentebb is említett Cero a Hollowok legerősebb és legpusztítóbb technikája. Csak Menosok, vagy annál magasabb rendű Hollowok tudják használni (bár van példa arra is, hogy egy óriás Hollow is használt Cerot). Ronan ceroja vörös, és a szájából lövi.
Hollow képességek: 4 pont
Ár: 1500 ryou

Spanyol név: Tercer ojo: la maldición de la lentitud
Magyar név: Harmadik Szem: a Lassúság Átka
Leírás: Használója reiatsujából kölcsönzi az erőt, hogy létrehozza belőle az energia ágyút kezében. Egy különös szem jelenik meg a használója tenyerében, melynek írisze vörös. A szem célpontjára egy speciális energia gömböt bocsát ki, mely ha betalál lelassítja azt. Hátránya, hogy ebben az állapotban csupán a másik kezet képes használni az alkalmazója. A hatása ideiglenes, s két befolyásoló tényezője, a használó ereje, valamint az áldozat ereje.
Hollow képességek: 1 pont
Ár: 1.000 ryou

Spanyol név: Tercer ojo: la maldición de la debilidad
Magyar név: Harmadik Szem: a Gyengeség Átka
Leírás: Egy másik verziója a Harmadik szemnek. Ismét egy szem jelenik meg a technikát alkalmazó személy tenyerében, ám ez eltérő a Lassúság átoktól. A szem írisze ezúttal sárga színekben jelen meg, s képességei is jóval különböznek. A szem ezúttal egyetlen hajszálvékony fény nyalábot lövell ki magából, s ha célt ér, az áldozat testrészeit, vagy ami ajánlatosabb, a végtagjait veszi célba. Az ért pontból furcsa fekély jellegű fertőzés kezd növekedni, amely bár nem tesz benne jelentős kárt, az ért pontok területén (például: alkar, láb etc.) az áldozat elgyengül. Hátránya szintén az előzőhöz hasonló, de egy másik hátránya is, hogy ha túl sokat használják egyhuzamban a szem magát is elkezdi roncsolni, ami kiterjed a használójára is.
Hollow képességek: 3 pont
Ár: 1.500 ryou

Spanyol név: Bichoagujero
Magyar név: Féreglyuk
Leírás: Egy olyan technika mely hasonlít a Gargantanához, de eltérő benne, hogy többet is meglehet idézni belőle és instant gyorsaságú. Tehát, amint valaki belép ezen a kapun, az azonnal a kívánt helyre teleportálódik. A használója szintjétől függ, hogy egyszerre hányat képes használni, minden Hollow képességek képzettségre tett pont után kettő féreglyuk idézhető meg (tehát például négy pont esetén nyolc darab).
Az egyetlen korlát a lélekenergia, mely folyamatosan az egyik ilyen járat részévé válik, amikor használatba lép. Ez a lélekenergia mennyiség már nem töltődik vissza.
Hollow képességek: 1 pont
Ár: 1.000 ryou

Spanyol név: Voceo
Magyar név: Kiáltás
Leírás: Leginkább közelharcban hatásos ez a technika. A használója a reiatsujának egy részét összegyűjtve magában kiengedi a torkán. Ezzel a technikával nagy fejfájást okoz az ellenfélnek, ami megzavarhatja őt. Ha sokkalta gyengébb az ellenség, akkor nem csak fájdalmat okozhatnak neki, hanem meg is süketülhet tőle. A hátránya ennek a technikának a nehéz elsajátítása. Ugyan gyengébb arrancarok is képesek lehetnek rá, ha túl gyakran használják egymás után, elszakadhatnak hangszálaik és megnémulhatnak tőle. Alap szinten kétszer lehet használni anélkül, hogy baj történne, a harmadik próbálkozásnál elszakadnak a hangszálak és a használó megnémul. Minden harmadik hollow képesség pont után kétszer alkalmazható a technika.
Hollow képességek: 3 pont
Ár: 1000 ryou

Spanyol név: Sombra engańosa
Magyar név: Megtévesztő Árny
Leírás: Rejtőzködő képesség. Ha a használója elrejti az erejét, ezzel a technikával még a testét is láthatatlanná teheti. Tökéletesen szinte soha nem alkalmazható, ugyanis a fények megtörnek a rejtőzködő láthatatlan felületén, s körvonalai halványan láthatóvá vállnak, ám ez egy kivitelezhető hátrány.
Hollow képességek: 3 pont
Ár: 1.500 ryou

Spanyol név: Seikyo no shizuka
Magyar név: A halál csendje
Leírás: Egy olyan technika, amit azokra az esetekre fejlesztettek ki, ha a célpontot csendben, az észrevétel lehetősége nélkül kell elintézni, például ha lesből kell támadni. A képesség nevének elsuttogása után a használó testéből adott területen belül mindent elnémító csendet teremt, a környezetében így semmit sem lehet hallani, csak a kívülről érkező zajok hallhatóak. Hatássugara használótól függ – alacsony reiatsujú karakterek esetében legfeljebb két méter sugárban képes elfedni minden zajt, egy erősebb karakter esetén már 5-6 méter sugarú területen érvényesül a technika hatása.
Hollow képességek: 5 pont
Ár: 1.500 ryou

Spanyol név: Sonido Plantilla
Magyar név: Sonido betét
Leírás: Tudósunk minap elkészült a lélekenergiát szabályzó talpbetéttel. Lényege, hogy a lábakban összpontosuló reiatsut mennyiségileg serkenti, ezzel elérhetővé téve a gyorsabb helyváltoztatást.
Ár: 2.500 ryou
Hatás: minden harmadik sonido pont után +1 pontra növekszik a képzettség. Így egy 6 sonido pontos karakter sebessége 8-asra növekedik.
Maximum +3 pontot ad.

Spanyol név: Erizo
Magyar név: Sün
Leírás: Ezzel a technikával a hierro nem csak megakadályozza, hogy az arrancar sérülést szenvedjen el, de meg is sebzi az ellenfelet, a hierro ugyanis apró, egy-két centis tüskeként jön létre ilyenkor. A technika hátránya, hogy csak azután aktiválható, ha a használó egy helyben áll három másodpercig, és amint egy lépést is tesz, a technika megszűnik, tehát nem használható támadáshoz, de például hollow képesség vagy ressurección használható vele egyidejűleg. Ezenkívül, ha a támadás, amivel ütnek, átüti a hierrot, vagy a támadó maga is arrancar, és erősebb a hierroja, a technika nem okoz sérülést, csak sikertelen támadás esetén sebez.
Hierro: 4 pont
Ár: 1.500 ryou

Japán: Raikou no heki
Magyar: Villám-szúrás
Leírás: A zanjutsu technika többször is szerepelt a különböző párbajokban, például Ichimaru ezt használta Hitsugaya ellen a párbajuk során, illetve Ulquiorra is valami hasonlót használt Ichigo ellen. Ránézésre úgy tűnik, mintha a használó kardjából és kardot tartó kezéből/kezeiből több lenne, valójában ez azért van, mert gyors egymásutánban több szúrást hajt végre, akár tucatnyit is másodpercenként. A fegyverforgatás mellett valószínű helyváltoztató képességet is igényel a használata.
Fegyverhasználat: 5 pont
Helyváltoztató képzettség: 8 pont
Ár: 2.000 ryou
Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2021. Jan. 26, 21:28:40

Elérhetőségek

E-mail
rejtett

Még nincsenek barátaim.

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?