Összegzés - Tanaka Ko

6. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Tanaka Ko
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Hírnév::
0
Kor:
N/A

Hozzászólások:
4 (0,002 naponta)
Regisztrált:
2014. Dec. 08, 01:48:33
Utoljára aktív:
2015. Ápr. 03, 18:33:11
Tárcában:
4 000 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
5 000 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Pontozás:
Összesen: 18 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 10 pont az LP után
  • 3 pont a Gotei 13-hoz tartozás végett

  Képzettségek:

  5 pont zanjutsu
  5 pont hakuda
  2 pont kidou
  3 pont shunpo
  3 pont zanpakutou
  Egyéb hovatartozás:
  Nincs
  Kapcsolat cimke:
  Egyedülálló

  Jellemzőim

  Kinézet
  Ko haja hosszú és sötétbarna, amit lófarokba kötve hord. Éles, kifejező, türkizkék szemei vannak, bár néha csak az unottságot tükrözik. Test izmos, magas és napbarnított. A lélekként töltött idő alatt megkedvelte a hakamát, többnyire lila vagy fekete színűeket visel, amikor nem az egyenruhájában pompázik.

  Jellem
  Ha valaki egy egoista barmot keres, aki folyton arról álmodik, hogy erősebb lett, akkor Tanaka Ko személyében megtalálta az emberét. Durva, bunkó és trágár, bárkin képes átgázolni, ha az útjába áll. Mások felé nehezen nyílik meg, de hosszú ostrom, meg persze hízelgés után viszonylag kedves odafigyelő tud lenni, ami meglepő lehet alap személyiségéhez képest. Igencsak kötelességtudó, a magasabb rangúak parancsát szó nélkül végrehajtja, persze mindig keresi az alkalmat, hogyan előzhetné meg őket. Igényli a figyelmet, már-már megalománnak is lehet nevezni.

  Zanpakuto
  Neve: Nezumi - Patkány
  Fajtája: méreg
  Shikai parancsa: Shabure Nezumi! - Rágcsálj Patkány!
  Shikai kinézete:  Egy fehér nyelű tőr, melynek végéből egy hosszú lánc vezet, ami Ko bal alkarjára van tekeredve.  A lánc maximális hossza megegyezik Ko zanpakuto pontjaival méterben számolva, és sebessége Ko shumpo képzetségével megegyező.  Az eldobott tört gondolataival nem tudja irányítani, csak az irányt tudja meghatározni, mozgását a lánc használatával tudja csak befolyásolni. Nezumi mérge erős belűről égető fájdalmat éreztet a megsebzett testrészben, ami lassan terjed. Hatása a méreg mennyiségétől függően nem haladja meg a fél órát.

  Támadások:
  Kakuhan no Nezumi – Patkány ostora: Ko mindkét kezével megfogja a láncot, így mikor kimondja a támadás nevét, a fegyvere mozgási sebessége a kétszeresére nő.

  Bijou no Nezumi – Patkány farka: Ez a technika Nezumi farkán elhelyezkedő pengékre utal. A lánc kissé elvékonyodik, és pengeélessé válik, amely szintén mérget tud juttatni az ellenfél szervezetébe.
  Nyelv:
  Hungarian
  Helyi idő:
  2020. Jan. 25, 13:26:49

  Elérhetőségek

  E-mail
  rejtett

  Még nincsenek barátaim.

  Üzenet hozzáadása

  Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?