Összegzés - Gayamora Su

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Gayamora Su
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Hírnév::
0
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
25

Hozzászólások:
6 (0,003 naponta)
Lakóhely:
Karakura
Regisztrált:
2014. Dec. 13, 19:35:51
Utoljára aktív:
2015. Jan. 02, 19:17:45
Tárcában:
4 000 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
3 000 / 12 000

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Pontozás:
Összesen: 12 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 6 pont az LP után
  • 1 pont a Karakura High School diákjaként
  Képzettségek:

  1 pont fegyveres harc
  2 pont pusztakezes harc
  2 pont reiatsu kezelés
  1 pont helyváltoztató képesség
  6 pont különleges képesség
  Egyéb hovatartozás:
  Nincs
  Kapcsolat cimke:
  Egyedülálló

  Jellemzőim

  Dús sötétkék haja nem igazán kelti fel az emberek figyelmét, ám öltözködési stílusa, és a magassága annál inkább szembeötlő. A csekély 190 centiméterével, és ragyogó kék szemével nem éppen hétköznapinak mondható. Szemüvegén kívül mindig hord magánál egy fejhallgatót. Általában testhezálló farmert hord, ami kiemeli karcsú de szálkás alkatát, valamint egy vékonyabb egyszerű fekete pulcsit.
  Nemtörődöm hozzáállású, enyhén egocentrikus személyiség, és rossz tulajdonságai közé sorolható, hogy nem igazán érzi a szociális társadalom által felállított határokat, így előfordulhat hogy külső szemlélők modortalan taplónak látják őt. Ez persze csak azon keveseknek tűnhet fel akikkel egyáltalán szóba áll, mivel nem igazán foglalkozik senkivel. Egyedül él, nincsenek kapcsolatai, és nem is érzi ennek hiányát. Előszeretettel mered hosszas ideig csinosabb lányokra, de ez is csak a határok nemérzékelésének írható fel. Tömegiszonya van.

  Neve:Power-UP!
  Típusa: Erőnövelő
  Eleme: -
  Támadások:
  -Power Punch:
  Hosszas edzés eredményeképp, Su képes koncentrálni a képességét kizárólag a karjába, így csökkenti a képessége negatív hatásait. /Egy átlagos emberi ütés erejének kétszeresét képes reprodukálni, és csak annyira fárad el tőle, mintha egy átlagos ütés lenne. Maximális szorzó 6 (hatszoros erősségű ütés, háromszoros kimerültség)/
  -Power Kick:
  Hasonlóan működik, mint a Power Punch, de ez a képesség nem csak harcban használható. /Kimerültség nélkül kétszeres rúgást tud végrehajtani. Maximális szorzó 6/
  Leírása: A képesség, a használó fizikai képességeit tudja megsokszorozni. Ha egy ember egy fél óráig bír futni, akkor ezen képesség kétszeres fokozatán, fél óra alatt kétszer akkora távot tud megtenni. Minél nagyobb a szorzó, logikusan annál nagyobb fájdalmakban és fáradtságban lesz része. A képesség annál effektívebb, minél erősebb a felhasználó.
  Nyelv:
  Hungarian
  Helyi idő:
  2021. Jan. 26, 23:01:57

  Elérhetőségek

  E-mail
  rejtett

  Még nincsenek barátaim.

  Üzenet hozzáadása

  Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?