Összegzés - Nishinoya Kenta

5. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Nishinoya Kenta
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Hírnév::
0
Kor:
26

Hozzászólások:
17 (0,009 naponta)
Regisztrált:
2014. Dec. 14, 17:10:18
Utoljára aktív:
2017. Máj. 23, 22:28:33
Tárcában:
1 000 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
5 000 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet
Wikia:
Wikia

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Pontozás:
Összesen: 18 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 10 pont az LP után
  • 3 pont a Gotei 13-hoz tartozás végett

  Képzettségek:

  4 pont zanjutsu
  2 pont hakuda
  5 pont kidou
  3 pont shunpo
  4 pont zanpakutou
  Egyéb hovatartozás:
  Nincs
  Kapcsolat cimke:
  Egyedülálló

  Jellemzőim

  ~ Kinézet

  Azt mondják, van egyfajta sorozatgyilkos fejem, ami végülis igaz, mert van. Ennek ellenére nem vagyok egy örökké mufurc valaki, csak ezzel áldott meg a természet, szóval ezzel a fejjel kell gazdálkodnom. Egyébként nem is olyan rossz, ha jobban megnézem. A hajam mondjuk elég érdekes színű, mármint, sötétkék, ami azért nem egy általános szín. A szemem színe viszont általános, végülis hány millió embernek van a világon kék szeme? Ebben aztán tényleg nem vagyok kiemelkedő, a magasságom viszont már más tészta. Olyan 196 centiméter vagyok és igen, előfordult már velem, hogy lefejeltem egy-két dolgot. Például az emberek világában egyszer kipróbáltam a metrót és az egyik kapaszkodó nem valami szerencsés magasságban volt. Nézzük csak, nem vagyok hófehérke, a bőröm barnásabb színű. Testalkatom a munkámból adódóan (ne röhögj, nem olyan egyszerű hollowokat kergetni) sportos, egyébként izmos inkább, mert szoktam edzeni. Egy kis futás, egy kis súlyzózás, egy kis kosarazás. Ha nem vagyok éppen a shinigami egyenruhámban, akkor otthon a lakásban általában pólóban és egyszerű farmergatyában vagyok.


  ~ Jellem

  Mogorva huligánnak néznek és nehéz engem kiismerni. Ez a két dolog, amit gyakran mondanak, vagy tapasztalok. Az első jelző az első benyomásom az emberekre, de különösebben nem tud zavarni, néha még jól is jön a dolog. Ha mondjuk olyan pofákkal akadok össze, akik belém akarnak kötni, akkor igencsak hasznos. A második már inkább személyes tapasztalat, mert tényleg nehezen kiismerhető vagyok. Na nem azért, mert nem akarom, hanem hol ilyen vagyok, hol olyan. Az alap természetem a kissé szemtelen, vicces srác, aki ha akarod, ha nem, megmondja a kerek véleményét bármiről. Nem szeretek hazudni, helyesebben, gyűlölöm a hazugságot, ha valaki az én véleményemre kíváncsi, az biztosan az igazat kapja. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy én még az életben nem hazudtam, mert ez nem így van, egyszerűen csak nagy átlagban nem hazudok. Persze, volt már olyan, mikor kénytelen voltam ferdíteni az igazságot, de olyan is, hogy teljesen valótlant mondtam, azonban törekszem ezek elkerülésére. Ez azért pozitívum számomra, mert így az emberek megbízhatónak tartanak és ez nekem fontos, mert szerintem mindenféle kapcsolat alapja a bizalom és ha én megbízom valakiben, akkor az az adott valaki is bízzon meg bennem. Nem is olyan nehéz elnyerni a bizalmamat, elveszíteni sem annyira, mert a második esély híve vagyok, már ha a helyzet megengedi ezt. Szeretem a jó kalandokat, felőlem lehet az bármi, csak ne süljek oda, mert azt nem szeretem. Milyen vagyok még? Kissé szarkasztikus vagyok, illetve helyesebben, szeretem a szarkasztikus és csipkelődő megjegyzéseket, persze másokra. Némiképp egoista is vagyok, mármint egészséges szinten, magamhoz képest. Egyéb rossz tulajdonság? Utálom beismerni, ha tévedtem.

  ~ Zanpakuto/képesség

  ~ Zanpakuto
  Neve: Tenrai Koutei (Villámcsászár)
  Fajtája: Villám
  Shikai parancsa: Fukamare! (Emelkedj!)
  Shikai kinézete: Körülbelül három méter hosszú kétágú lándzsa.

  Támadások:
  Első parancs: Érintés!/Ichiban no meirei Souhou! : Közelharci technika, csak akkor működik, ha a penge emberrel találkozik, illetve ha az adott fegyver vezeti az elektromosságot(általában a legtöbb fegyver ilyen). Az ellenfelet kisebb áramütés éri, ami a lélekenergia mennyiségétől függően lebénítja ideiglenesen az ellenfelet. Jelenlegi szintjén ez maximum 5 másodperc lehet, azonban ez erősen függ az ellenfél reiatsuszintjétől is.

  Második parancs: Szikra!/ Niban no meirei: Kirameki! : Közel, illetve középtávú technika, amely egy csapás nyomán szikraesőt hoz létre. Bőrrel érintkezve áramütést okoz, egyébként adott esetben gyulladásveszély állhat fent (gyúlékony anyagok esetén, pl.: száraz fű, olaj). Az okozott áramütés sebzése függ a saját, illetve az ellenfél reiatsujától. Akár végzetes is lehet.

  Kidou technikák:
  (click to show/hide)

  Nyelv:
  Hungarian
  Helyi idő:
  2020. Febr. 22, 14:09:27

  Elérhetőségek

  E-mail
  rejtett

  Még nincsenek barátaim.

  Üzenet hozzáadása

  Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?