Összegzés - Takasu Mana

8. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Takasu Mana
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Hírnév::
1
Nem:
Nő
Kor:
102

Hozzászólások:
1 (0,000 naponta)
Lakóhely:
Budapest
Regisztrált:
2014. Dec. 15, 21:25:04
Utoljára aktív:
2016. Nov. 09, 22:16:14
Tárcában:
4 000 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
5 000 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Pontozás:
Összesen: 18 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 10 pont az LP után
  • 3 pont a Gotei 13-hoz tartozás miatt
Képzettségek:

5 pont zanjutsu
1 pont hakuda
4 pont kidou
5 pont shunpo
3 pont zanpakuto
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Jellemzőim


Kiskori alultápláltsága miatt teste nem fejlődött ki megfelelően, így Mana egy átlagnál kicsit alacsonyabb, ugyanígy átlagosan vékonyabb, mint a környezetében lévő leányok. Természetes idomokban sincsen túlzottan eleresztve, de azért legalább abból egészséges méretekkel rendelkezik. Teste valamennyire feszes, egyesek szerint szálkásnak is mondható, elvégre sokat edz rá.
Hosszú, fekete haja van, mely egészen a feneke alá leér, és harcokban se szereti összefogni, hisz jó figyelemelterelő – csak akkor köti fel, ha igazán komoly ütközetbe keveredik. Vérvörös szemei vannak, emiatt enyhén gyengén látó. Ha nem a shinigami egyenruha van rajta, akkor is általában feketébe öltözik, még mindig gyászolva az elhunytakat.Mana gyermekkora óta viszonylag sokat fejlődött jellemileg, de még nem eleget. Még mindig könnyen befolyásolható, a megfelelő szavakkal megtörhető, ám cserébe nagyot szól vissza, ha van lehetősége – főleg karddal. Alapvetően csöndes típus, aki előbb megfigyel, aztán cselekszik, de még ezután se járatja sokkal többet a száját; mondhatni akkor beszél, ha muszáj, például tovább kell vinni egy számára kellemes beszélgetés vonalát. Gyakran viselkedik közvetlenül az emberekkel, megérint másokat, ezt arra is szokta használni, hogy felmérje a vele szembenállók fizikumának állapotát.
Nehéz hozzá közel kerülni, no nem azért, mert olyan rideg lenne, hanem mert fél, hogy még több szerettet veszít el; ezt közölni is szokta azokkal, akik netán mégis a szívébe férkőznek. Akik egyszer elkövették ezt, egy sokkal boldogabb, melegebb lelkű lánnyal találják szembe magukat – de ugye ez hosszú folyamat…
Szeret: Jól cselekedni, a jó nevében eljárni, a vallását; és, hogy kicsit komolytalanabb témákra evezzünk, imád enni is, annak ellenére, hogy nincs rá szüksége. Szereti, ha valaki gondoskodik róla és megcsinál dolgokat helyette. Szeret vívni, valamint táncolni, énekelni és zenélni is (mindezeknek az utóbbi években lett rabja).
Nem szeret: Nem szereti a hosszú ideig elnyúlt egyedüllétet, valamint azt, ha valakinek a lelke sötétebb az éjnél és mégis úgy cselekszik, mintha ez lenne helyénvaló. Nem kedveli a szűk és letisztult tereket, mivel ott nem tud úgy berendezkedni, ahogy az jó neki (ez a harcra és életmódra is vonatkozik). Kifejezetten az ellen van, hogy megmondják neki, mit tegyen, emiatt ha valamire kötelezni akarják, igyekszik minél jobban ellenállni.


Neve: Yamashii Yami (Bűnös Sötétség, 疚しい 闇 )
Fajtája: Méreg
Shikai parancsa: Tsumiwohkase! (Vétkezz! 罪を犯す)
Shikai kinézete: A hagyományos katana keskenyebb valamint hosszabb lesz, pengéjének anyaga megerősödik, és baljós bíbor gomolyag kezd áramlani körülötte, mely egy-egy erőteljesebb vágásnál vagy érzelemkitörésnél kirobban, habár ennek nincs különösebb hatása másokra. A markolat felfelé ágaskodó, rövid agancsokká válik, mely folyamatosan gomolyog, mintha nem is szilárd lenne, és enyhén az alkarra fonódik, hogy nehezebb legyen kiverni Mana kezéből.
Támadások:
(click to show/hide)-


-

-

Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2021. Jan. 26, 21:46:38

Elérhetőségek

E-mail
rejtett
Weboldal
War of Change


Sanageyama Ryuuji
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?