Összegzés - Ukane Rioko

11. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Ukane Rioko
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Hírnév::
0
Kor:
N/A

Hozzászólások:
1 (0,001 naponta)
Regisztrált:
2015. Jan. 01, 19:39:01
Utoljára aktív:
2015. Jún. 13, 00:13:03
Tárcában:
500 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
5 000 / 15 000

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Pontozás:
Összesen: 18 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 10 pont az LP után
  • 3 pont a Gotei 13-hoz tartozás miatt
Képzettségek:

6 pont zanjutsu
4 pont hakuda
3 pont kidou
3 pont shunpo
2 pont zanpakuto
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Jellemzőim

Szolgálaton kívüli ideiben is szereti hordani a shinigami ruházatát csak egy kicsit lazább verzióban. Mivel nem tudhatja sosem, hogy mikor van rá szükség és nem mindig van idő hazarohanni a ruháért. Kardját ilyenkor nem a derekára kötve, hanem a vállára dobva hordja. Haja a csípőjéig ér, fekete, szálai egyenesek és legtöbbször két copfba kötve hordja. Kiszokta engedni de azt szolgálaton kívüli idejében.
Magas, sportos és vékony testalkata van, fehér a bőre és szemei színe barna. Shikai formában a szemei kékké változnak.

Határozott, kiegyensúlyozott, hallgatag. Megtanulta a hangtól és a gyakorlati leckéktől azokat a dolgokat, mik előrébb helyezik célja elérése érdekében. Ugyanakkor ha minden jel és észrevétel arra mutat, hogy erőszak nélkül nem lehet megoldani az adott helyzetet, akkor képességeit száz százalékban kihasználva ugrik neki az ellenfelének. Tisztelettudó viselkedése példás és alázata is jelképes. Kikéri magának a tiszteletet de sokkal többet kap vissza belőle és még többet ad belőle a nála feljebbvalóknak. Szereti megbeszélni az emberekkel az adott problémájukat de csak akkor, ha külön megkérik rá mert senki életébe nem tolakodik bele. Akik kiérdemelték a védelmét, azokért akár a kezét is tűzbe teszi de különösen megválogatja ezeket az embereket. Természetesen a hadnagya és kapitánya a válogatás alól kivételek. Ugyan lehet rá példa, hogy ellentmond a parancsnak az igazságérzete miatt de azt sem olyan módon, hogy sértő legyen. Mindig lehet rá számítani és mindig ott van, ahol a legnagyobb szükség van rá.

~ Zanpakuto/képesség

Neve: Shinjitsu no me - Igazság szeme
Fajtája: Erő típusú
Shikai parancsa: Watashi ni, shinjitsu no me o yaburu - Törj elő, igazság szeme
Shikai kinézete: A kard pengéje körül egy kék, füstszerű anyag fog keringeni és a kard pengéje pár centivel vastagabb lesz. Ha pontosítani akarok, akkor 10 centivel lesz vastagabb a kard. Kihat a gazdájára is, a bal szeméből ugyanez a kék anyag terjed ki de nincs káros hatással semmire és senkire. A szeme színe kékké változik.
Támadások: Hōritsu o o wasurenaku! - Hozz törvényt!
Konkrétan kicsikét felturbózza a kezelőjét. Gyorsabb reflexek, élesebb látás különösen a bal szemre és gyorsabb kardforgatási tudás. A hátulütője ennek az, hogyha nem önvédelemre és nem kifejezetten az igazság szentesítéséért használja gazdája, akkor a kék anyag megtámadja és hatalmas fájdalmakkal jutalmazza. Magasabb, teljesen kitanult fokon már ez a képesség még nagyobb plusz erőket és nagyobb kardot biztosít de ha ezen a szinten szegik meg a szabályzatot, akkor a kék anyag hidegvérrel megöli a kardforgatót.

Technikák:  Houzan Kenbu, Suikawari,  Hōzuri
Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2019. Okt. 16, 12:15:15

Elérhetőségek

E-mail
rejtett

Még nincsenek barátaim.

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?