Összegzés - Mizushima Juunichi

11. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Mizushima Juunichi
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Hírnév::
1
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
N/A

Hozzászólások:
3 (0,001 naponta)
Lakóhely:
Mizushima birtok
Regisztrált:
2015. Jan. 05, 23:07:02
Utoljára aktív:
2017. Jún. 12, 19:56:04
Tárcában:
700 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
6 500 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Gotei 13
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
Sötétvörös
Pontozás:
Összesen: 19 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 10 pont az LP után
  • 3 pont a Gotei 13-hoz tartozás lévén
  • 1 pont a nemesi származás miatt
Képzettségek:

6 pont zanjutsu
6 pont hakuda
1 pont kidou
3 pont shunpo
3 pont zanpakutou
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Post szín:
#8B0000 /DarkRed/

Jellemzőim

Kinézet

170 centiméter magas, kamaszos vékonysága mozgékony hajlékonyságot takar, ugyanakkor szorgosan dolgozik rajta, hogy csenevészségét legyűrve valamelyest komolyabban vehető testalkatra tegyen szert. Minden igyekezete ellenére azonban edzéseinek egyelőre még nem sok látszatja van.
Haja félhosszú, családi örökségeként vörös színű, ahogy szemei is azzal megegyező árnyalatúak. Valójában azon van, hogy apját utánozva megnövessze, de végül mindig visszavágatja, hogy ne kelljen foglalkoznia vele. Frizurája szemmel láthatóan gyakran önálló életet él, melyet általában sapkával, olykor csatokkal, vagy hajpánttal igyekszik kordában tartani.
Szívesen hordja a shinigami uniformist, fontos valakinek érzi magát, ha azt viselheti. Amikor épp nem egyenruhában van, jobb szeret egyszerűen és kényelmesen öltözködni, ami nála az emberi világban megszokott póló, nadrág, tornacipő kombinációját jelenti. A tradicionális öltözékeket nem kifejezetten kedveli, nem is nagyon tudja azokhoz méltón viselni őket. Csak akkor hajlandó ilyesmit húzni, ha az kifejezetten szükségszerű és elkerülhetetlen - például, ha a szülei ráparancsolják valamilyen okból.


Jellem

Mindig igyekszik magabiztosnak látszani és általában az is. Nagyon határozottan tud fellépni egy-egy esetben és ugyanezzel a határozottsággal szokása mindenféle butaságokat is összehordani. Véletlen sem nevezhető felelősségteljesnek, ezért sosem árt, ha akad mellette valaki, aki felülbírálja, és ha kell, meg is akadályozza, hogy hülyeségeket csináljon.
Gyakran nem sikerül, és nem is törekszik rá, hogy átgondolja, amit mondani fog, mielőtt megszólalna. Mintha agya és szája közt egyenes, gátak nélküli út volna - utóbbin általában az jön ki, ami elsőként eszébe jut. Épp emiatt elég sűrűn bajba is keveredik, amiből aztán ritkán jön ki jól, vagy épp épségben. Ezt tetézve mindig kapható bármilyen csínytevésre, melyek szintén többször sülnek el visszafelé, mint terv szerint. Visszafelé ugyanakkor kevésbé tolerálja a hasonló dolgokat. Általában érti a tréfát, ám a piszkálódást gyakran magára veszi. Meglehetősen robbanékony természetű, nem nehéz elpattintani azt a bizonyos szikrát, ami kihozza a sodrából. Vélt és valós sérelmeit egyaránt hajlamos tettlegességgel rendezni, vagy legalábbis kezdeményezni azt.
Meglehetősen ragaszkodó típus, a hozzá legközelebb álló családtagjaiért kifejezetten rajong, legtöbbjükre egyúttal példaképként is tekint.

Zanpakutou

Neve: Ikasamashi (如何様師, Szemfényvesztők)
Fajtája: Illúzió
Shikai parancsa: Katatte! (Verd át!)
Elzárt alak: Ikerpengék, amiknek a hüvelye a másik markolata egyben. A fegyverek egymásba csúsztatva összesen 1 méter, a két penge egyenként 45 centiméter hosszú.
Shikai kinézete: Feloldás után két, hajlított pengéjű, tonfára hasonlító, kétélű fegyver alakját veszi fel. A két fegyver hossza egyenként másfél méter, a markolat nagyjából a fegyver közepén helyezkedik el.

Shikai képességek


Me ni wa me wo (目には目を, Szemet szemért) : A képesség aktiválása csak fizikai kontaktus útján lehetséges; ebbe beletartozik a másik fél ruhája, fegyvere, minden, ami közvetlen kapcsolatban van a másik féllel. A parancsszó elhangzása után a két fél egymás szemén keresztül fogja érzékelni a külvilágot, saját magukat fogják kívülről látni. A felcserélt látáson kívül más érzékelés nem változik. A nézőpont az aktiválás után legfeljebb háromszor váltható a felek között, míg a shikai feloldott állapotban van. Egy feloldással csupán egy személy ellen használható a technika.

Kitanai yarikata (汚いやり方, Piszkos trükk): A képesség nevének elhangzása után a használónak tetszőleges irányba vágást kell ejtenie a levegőbe, aminek nyomán egy, a reiatsujával megegyező színű energiahullám indul útjára. Minél messzebb halad, annál szélesebb ívben terjed - kiindulópontjában, mint maga a penge, másfél méter széles, ami a megtett távolsággal arányosan növekszik. Hogy a hullám milyen messzire képes elérni, a zanpakutoura tett pontok határozzák meg - minden pont újabb két méterrel növeli meg a távolságot. Ezzel együtt a hullám szélessége a megtett távolság duplája lesz. (1 pontnál legfeljebb 2 méter messzire ér és 4 méter kiterjedésű a hullám, 2 pontnál 4 és 8 méter, stb.) A kilőtt energiahullám semmiféle sérülést nem okoz, csupán a képesség közvetítőközegekét szolgál. Akit elér, arra rögtön kifejti a hatást. Abban a pillanatban, amelyben érintkezésbe kerül vele valaki, az illető szemében utolsó másodpercben látott kép rögzül. A hatás ideje, melyben az érintett/ek ezt a változatlan állóképet látják, minden harmadik zanpakutoura tett pont után egy körrel nő.


Technikák


(click to show/hide)


(click to show/hide)


(click to show/hide)


(click to show/hide)

Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2021. Febr. 27, 22:12:41

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Mizushima Shuuichi
Nem elérhető Nem elérhető

Aikawa Chiyo
Nem elérhető Nem elérhető

Amatsuji Shinobu
Nem elérhető Nem elérhető

Hino Kagura
Nem elérhető Nem elérhető

Amatsuji Youko Miu
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?