Összegzés - Kuchiki Tomoe

Shinigami

5. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Kuchiki Tomoe
Pozíció:
Kapitány
Titulus:
Kuchiki ház XXX. feje
Hírnév::
0
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
42

Hozzászólások:
22 (0,010 naponta)
Lakóhely:
Kuchiki birtok
Regisztrált:
2015. Máj. 10, 21:13:41
Utoljára aktív:
2020. Jan. 09, 00:26:25
Tárcában:
1 000 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
4.
Lélekenergia:
60% Complete
21 000 / 30 000
Előtörténet:
Előtörténet
Pályázatok:
Pályázatok

Hovatartozás:
Gotei 13
Egyéb hovatartozás:
Shinigami Férfiegylet
Reiatsu szín:
Akvamarin
Pontozás:
Összesen: 66 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 42 pont az LP után
  • 15 pont Kapitányi rangra
  • 3 pont a Gotei 13-hoz tartozás miatt
  • 1 pont a nemesi származás okán
Képzettségek:
10 pont fegyverforgatás
2 pont hakuda
15 pont kidou
14 pont helyváltoztató képesség
25 pont zanpakutou

4 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

1 pont erő
1 pont ügyesség
2 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Mottó:
"No one saves us but ourselves. No one can and no one may. We ourselves must walk the path..."
Post szín:
DarkTurquoise

Jellemzőim
Alakja nyúlánk, immár 190 centiméter, teste szálkás, izmai jól kidolgozottak, de nem kitüremkedőek. Testfelépítése nem tükrözi erejét, amit különösebben nem sajnál. Haja hosszú, fekete, általában összeköti tarkóján, de előfordul, hogy kiengedve viseli. Szemei kékek, amíg mosolyog, melegen csillognak, viszont ha mérges lesz, vagy megvetően pillant valakire, jegesen hordozza végig a másikon. Egy gyilkossági kísérlet után bal szemére már nem lát, ennek színe opálosabb, mint a jobb-é. Arca ovális, lágy vonásokkal tarkított, azonban állának egyenes vonala határozottságot, és makacsságot sugároz. Gyermeki vonásai szinte teljes mértékben eltűntek, immár teljes mértékben felnőttnek látszik.

✧ ✧ ✧ ✧ ✧


Nemesi neveltetéséből kifolyólag mindig tisztában van vele, miként is kell viselkednie, tisztelettudó, és előzékeny, ha az érdekei úgy kívánják. Főnemes, ráadásul a családban a kisebbik gyermek, így gyerekkorától kezdve elkényeztették, mindent megkapott, amit csak kívánt, éppen ezért ehhez van szokva, nem tudja elfogadni a nemleges választ, ha akar valamit. Ha nem érheti el behízelgéssel, képes elmenni a végsőkig. A végletek embere, kicsit neurotikus is, az egyik pillanatban kifejezetten jókedvű, a következőben pedig megvetően méregeti beszélgető partnereit. Persze igyekszik fékezni magát, ha érdekében áll jó benyomást tenni.
Szereti a luxust, ahogy éreztetni másokkal azt, hogy megengedheti magának, amit sokan mások nem. Büszke származására, és családjának hírnevére, különösebben nem zavarja, ha csak emiatt tisztelik, vagy közelednek felé, régen megtanulta, hogy nem bízhat senkiben. Az emberektől nem vár sokat, épp ezért nem is csalódik bennük, igyekszik mindent elérni saját maga, és nem támaszkodni másokra. Ha segítségre van szüksége, inkább a családjához fordul, mert a vérséget előrébb tartja mindennél.
Az utóbbi idők történései nagy hatással voltak rá, sokkal határozottabb lett, azonban sokkal jobban megközelíthetetlennek tűnik most, mint előtte. Nem vesződik baráti kapcsolatokkal, a nemesi kötelességeit, és kapitányi rangjából adódó dolgait teszi előtérbe, mellőzve a szórakozást.


Neve: Bachiatari (Átkozott)
Fajtája: Vér
Shikai parancsa: Nagaredase! (Ömölj!)
Shikai kinézete: Bachiatari kiengedés után egyszerűen vérré lényegül, amit Tomoe szabadon tud irányítani, tehát alvasztással keménnyé, majd ismét folyékonnyá is tenni, de amíg nincs konkrét célja, általában kard alakban tartja kezében.

Támadások


Bachiatari no Hadami (Az átkozott teste)
A kard kioldásával automatikusan életbe lépő képességgel Tomoe képes manipulálni a Bachiatari-t alkotó vért, aminek mennyiségét saját, vagy más vérével növeli. Ez úgy történik, hogy képes 10 méteres körzetből magához vonzani a testet elhagyó vért. Manipulálással a kard alakját, és halmazállapotát tudja változtatni, tehát ha úgy akarja, kemény kardként használja, vagy kezén és lábán formáz „páncélt”, így erősítve ütéseit, és rúgásait, de akár ismét folyékonnyá is teheti, ha úgy dönt.

Bachiatari no Chi (Az átkozott vére)
Tomoe saját vérével, vagy a megsebesített ellenfél vérével (csak az számít, ami már nincs a testben, onnan közvetlenül nem tudja magához venni) képes felhígítani a Bachiatari-t alkotó vért. Az így nagyobb mennyiségű vér, ha folyékony állapotban van, a vele közvetlenül érintkező dolgokra maró hatást fejt ki, azonban ilyenkor maga a vér is elpárolog az oldott anyaggal, így az már ismét nem vehető vissza, tehát utánpótlás nélkül véges a mennyisége.

Bachiatari no Tamashii (Az átkozott lelke)
A zanpakutouval ejtett vágások, legyenek bármilyen apróak, nem húzódnak össze, és annak különleges hatása miatt a vér nem is kezd el ezeknél a vágásoknál alvadni. A képesség hatására, mintha feszülnének ezek a sebek, és anélkül is tovább hasadnak, hacsak nem gyógyítja be azt valaki. (Csak reiatsu alapú gyógyításra szűnik meg a hatás.)

Bankai


Neve: Chidarake Choubuku no Ninaite (Véres átok hordozója)
Fajtája: Vér
Kinézete: A shikaihoz képest nem változik a zanpakutou kinézete, továbbra is vérnek látszik, a környezetre azonban komoly hatással van. Zanpakutoura tett pontok duplája méter sugarú körben a talaj megváltozik, mintha vér kezdene felbugyogni a földből, ezzel kissé ingoványossá azt, majd egészen bokáig beteríti a felszínt. Csontok, testrések úsznak ebben a sűrű, ragacsos folyadékban, groteszké téve a helyet.

Támadások


Chidaruma (Vér borította)
A bankai feloldásakor megjelenő vér sűrűbb, és ragacsosabb az emberi vérnél, és amit befed (ruha, bármilyen tárgy) azt a súlyánál sokkalta nehezebbé teszi. Minél több vér borít be valakit, annál inkább nehezére esik a mozgás. Emellett a használó képes arra, hogy a shikaihoz hasonlóan változtassa annak halmazállapotát, a földet kiálló nagyobbacska tüskék tarkítják, így folyamatos „fegyvereket” biztosítva a forgatónak.

Chinokatamari (Alvadás)
A képesség neve kicsit megtévesztő, mert igazából nem a vért, hanem a lélekenergiát képes megdermeszteni, ha a zanpakutouval testrészekhez ér. A megdermesztett vérrel kell az adott részhez érni, és ott a reiryoku áramlás megdermed, nagyjából 5-10 centiméter hosszan, és felgyülemlik. Amennyiben ezt elég gyorsan nem állítják helyre, az egyre gyűlő lélekenergia kirobbanhat a testből, nagyobb sérüléseket okozva. Kis területen nem olyan veszélyes, de minél nagyobb kiterjedésen, vagy többször érinti meg az ellenfelet, annál jobban sűríti a testében a lélekenergiát.
(A lélekenergia dermesztése a mozgást nem akadályozza, azonban a reiatsu alapú képességeket gyengítheti, vagy gátolhatja.)


Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2021. Febr. 27, 04:05:03

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Mizushima Seiun
Nem elérhető Nem elérhető

Kuchiki Sayuri
Nem elérhető Nem elérhető

Kuchiki Seiya
Nem elérhető Nem elérhető

Kuchiki Hana
Nem elérhető Nem elérhető

Kuchiki Chihiro
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?