Összegzés - Miyazawa Sanju Ren

13. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Miyazawa Sanju Ren
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Hírnév::
0
Nem:
Nő
Kor:
149

Hozzászólások:
20 (0,010 naponta)
Regisztrált:
2015. Máj. 12, 21:18:52
Utoljára aktív:
2018. Ápr. 21, 12:37:50
Tárcában:
8 500 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
9 000 / 10 000
Előtörténet:
Előtörténet
Pályázatok:
Pályázatok
Wikia:
Wikia
NJK:
NJK

Hovatartozás:
Gotei 13
Egyéb hovatartozás:
Shinigami Gyerekegylet
Reiatsu szín:
Lávavörös (elemi tűz)
Pontozás:
Összesen: 27 pont
 • 5 pont jár minden képzettségre összesen
 • 18 pont az LP után
 • 3 pont a Gotei 13-hoz tartozás végett
 • 1 pont a Shinigami Gyerekegyletbe való tartozásért
Képzettségek:

7 pont fegyverforgatás
11 pont hakuda
2 pont kidou
3 pont helyváltoztató képesség
4 pont zanpakutou

1 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

0 pont erő
1 pont ügyesség
0 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Kapcsolatai:
Xidoumao Wen Shing – fogadott bátyus (megszólítása: Anigo)
Post szín:
#D3471E // #9EE8D9

Jellemzőim

KÜLSŐ: 155 cm magasságához 45 kg párosul. Alkatáról lerí fiatal kora, ugyanakkor edzettsége már megmutatkozik karizmain. Haja cinóber vörös, általában felköltve hordja, két fejdísz alá igazítva. Gyakori problémája vele, hogyha frissen mosott, akkor begöndörödik és kezelhetetlenné válik. Ki nem állhatja, ha haja zavarja valamiben, ezért az esetek zömében felköltve hordja. Szemei türkizkék színűek.
Viselete egy cheongsamra hasonlít leginkább. Felső része fekete színű, garbós nyakú, ujjatlan. Elől és hátul hosszabb egy kicsivel. Derekánál egy vastagabb fehér obi fixálja le a ruhaneműt. Alsó ruházatként egy vádlija közepéig érő fekete színű, buggyos végű nadrágot visel. Bokáját és kis részben lábait fehér fásli fedi, míg cipő gyanánt fekete topánkát hord. Két karját felkarja közepétől egészen a csuklójáig húzódó fekete anyagok takarják. Nyakán körbetekerve egy lila színű sálat visel.
Zanpakutouját hátán hordja a könnyű elérhetőség miatt, illetve így kevésbé zavarja mozgékonyságát. Kezében általában az esernyő pihen, melyet édesanyjától örökölt. Ha hirtelen ütéseket kell leadnia mindig ezt alkalmazza fegyverként, feleslegesen nem veszi elő lélekölőkardját.


JELLEM: Sanju külseje miatt elsőre ugyan egy finom úrihölgynek tűnhet annak, aki nem ismeri. Habár még az idegenek is hamar rájöhetnek, hogy ez cseppet sem igaz rá. Viselkedése távol áll a jólneveltségtől, sokkal inkább nevezhető szemtelennek, rukongaiban ráragadt dolgok okán. Ilyen például beszéde, ugyanis az idősebbeknek nem adja meg a kellő tiszteletet, nyelvét mintha felvágták volna, igencsak érdekes dolgokat képes megjegyezni. Beszédére jellemző még a hadarás és a tegezés (mások megszólításánál [ha ismeri az illető nevét], általában kiragad belőle egy részletet és furcsa artikulációval ejti ki).
Rendkívül harcias, enyhén hiperaktív, a verekedés gyakran energiái lekötésére szolgál. Sokszor, ha valamit nem tud szavakkal megoldani, gyakran alkalmazza az erőszakos megoldást. Nem a legtürelmesebb fajta. Jellemzően, ha valami nem köti le, arra nem koncentrál sokáig, hamar elkalandozik róla a figyelme. Azonban nem egy könnyen ébredős fajta, ágyba zavarni viszont még nehezebb. De, ha egyszer felébred, akkor nem képes megmaradni egy helyben. Viszont nagyon imádja a meséket, történeteket, ha valami, hát ezek igazán képesek lekötni figyelmét, ilyenkor a nyughatatlansága is kámforrá válik. Szívesen hallgatja végig ugyanazt a történetet százszor is.
Sanju könnyen sértődik és ingerelhető fel megjegyzésekkel, amire védekezésként harapóssá válik hangulata. De gyakori húzása csupán szeretetből is másokat megharapni, ez afféle üdvözlési mód nála. Emellett jellemző még rá a váratlan jobbegyenes leadása, hogyha se az ernyő, sem pedig fegyver nincs nála. Ezt hihetetlenül nagy precizitással képes kivitelezni, általában nem téveszt célt.  
Rukongaiban töltött idő megedzette, gyakran orozza el mások tárcáját vagy egyéb értékes ingóságait, amellyel később ételt vehet, vagy a szegényebbeknek adhatja. Nagyon szereti az állatokat, nem ártana egynek se, szívén viseli mindegyik életét, még a legapróbb bogarat is megeteti, ha arról van szó. Illetve gyűjti a különböző érdekes formájú rovarokat. Mindemellett eléggé édesszájú, főleg a mogyoró ízű vagy a savanyú dolgok a kedvencei, ezért is gyakran látni a szájában mogyoróízesítésű csokoládéval, esetleg savanyúcukros nyalókával. De nem mond nemet más ételekre sem, igazi bélpoklos, méretének fejadagjának többszörösét képes megenni és szinte telhetetlen. S mióta Seireiteibe került és megismerkedett a teák variációjával, azóta ezeknek is nagy rajongója.

ZANPAKUTOU

Neve: Kirin (Csi-lin)
Típusa: tűz
Kinézete: Egy uchigatana, amely fehér markolattal és kék színű, aranyozott láng dekorációval ékesített tokkal rendelkezik. Pengéje igen világos fémből áll. Lapján tűzmotívumok futnak végig egy szakaszon. Az aranyozott hatású keresztvason lévő minta felhőket ábrázol. A menukin pedig egy kirin arca látható szemből.

SHIKAI
Megszólítása: Amakudattekure, Kirin! (Szállj alá az égből [kérlek], Csi-lin!)
Kinézete: A feloldás aktiválásához Sanjunak a tokban kell tartania zanpakutouját. A tok a parancs kimondását követően ráolvad a pengére, mely vékony lángréteggel vonja be a fegyvert. (A kardon lévő tűz maximum elsőfokú égési sérülés okozására képes, hogyha túl sokáig érintkezik valakivel.)
Technikái:
Seihinote no Yoroi (Szent lángokból álló páncél): A képesség parancsa után Sanjut lángok ölelik körbe egy hagyományos szamuráj páncélt imitálva.  
Az őt körülölelő lángok egyfajta összetett passzív képesség részei. Hogyha valaki érintkezik a lángokkal, azok égetnek. Sanju minél képzettebb a zanpakutou használatban, annál komolyabb égési sérüléseket képes ejteni azokon, akik érintkeznek a lélekölőkardja által idézett tűzzel.
1-15 pontig: elsőfokú égési sérülés,
16-30 pontig: másodfokú égési sérülés,
31-40 pontig: harmadfokú égési sérülés okozására képesek a lángok.
Továbbá képességéből adatik, hogy Sanju teste ellenálló a tűzzel szemben. Azonban nem csak a lélekölőkardjának feloldása által generált lángoktól óvja meg ez a képesség, hanem más tűz alapú behatásoktól is. Külső tűz alapú behatásokkal szemben való ellenállását szintén a zanpakutou pontja tükrözi, minél több pontja van ezen a képzettségen, annál nagyobb a védelme az alábbiak szerint:
~ A fentebb prezentált szintezés alapján 15 zanpakutou pontig környezetében elsőfokú égést okozó lángoktól tudja magát megóvni a képességgel. 16 ponttól már másodfokú égési sérülést okozó tűztől is képes védelmet nyújtani számára.  
~ Viszont ha tűz alapú technikával támadják, úgy Sanjunak a zanpakutou pontjának meg kell haladnia az ellenfele által alkalmazott diszciplína pontot. Vagyis: Sanjunak van 3 pont zanpakutouján, de 2 pontos (kidou/különleges képesség/ etc) tűz alapú képességgel támadják, akkor nem tud kárt ejteni benne a technika. Ellenben, ha négy pontossal támadják, úgy már sérül.

Hátránya a képzettségnek, hogy a lángok nem tesznek különbséget barát és ellenfél között. Így nem tudja befolyásolni, hogy kit égessen, és kit ne égessen meg. Ha a feloldás után aktiválja a képességet, akkor nem képes már megszüntetni. Csak akkor bomlik fel, ha Sanju elveszti az eszméletét, vagy annyi energiát használt fel, hogy lélekölőkardjának feloldott állapotát sem képes tartani. Hogyha ezek miatt megszűnik a képesség, akkor nem képes újraaktiválni.

Mennyei Tűz (Jouka): Sanju szint/méter távolságba elhordó tűzet képes okádni a szájából. A szájából köpött lángok egy kirin sziluettjét öltik fel, mely olyan hatást kölcsönöz, mintha az vágtatna a célpontjai felé. A lángok csak egy irányba képesek haladni és a zanpakutoura költött pontjai határozzák meg az erősségét:
1-15 pontig: elsőfokú égési sérülés,
16-30 pontig: másodfokú égési sérülés,
31-40 pontig: harmadfokú égési sérülés okozására képesek a lángok.
Ezt a képességét minden második zanpakutoura költött pontja után képes egyszer használni. (2 pont zanpakutou = egyszer; 4 pont zanpakutou: kétszer.)

TECHNIKÁK
 • Konsou (Lélektemetés)
 • Nabiku Ágy (Lebegtető Ágy)
 • Shitonegaeshi (Párnázott Visszatérés)
 • Ryoudan (Félbevágás)
 • Gatoringu Jidanda (Őrült Taposás)
 • Taketonbo (Bambusz Szitakötő)
 • Ikkotsu (Szimpla Csont)
KARAKTER INFÓ
~ Avataralanyok: Kagura (Gintama)
~ Megtartott edzések: Valakinek (valamit)
~ Függőben lévő edzések: Valakinek (valamit)


FUTÓ JÁTÉKOK
~ Yo Taishou (Mizushima Tenka) [IC játék; inaktív]
~ Kibouzukin találka (Xidoumao Wen Shing) [IC játék; folyamatban]
~ Kalózok a láthatáron (Rosui Natsuki) [IC játék; kezdő post megírás alatt áll]

JUTALMAK
+ 5000 lp és 4000 ryou és 5 választható technika (kezdés)
+ 3500 lp és 2500 ryou (a 2015-ös májusi Fórumtáboros asztali játékért kapott jutalom)
+ 500 LP (a ??? statisztikai ellenőrzésen kapott jutalom)


KIADÁSOK
Ingyen választható 5 technika (Ikkotsu, Gatoringu Jidanda, Taketonbo, Shitonegaeshi, Ryoudan)

Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2021. Jan. 22, 17:13:29

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Xidoumao Wen Shing
Nem elérhető Nem elérhető

Hino Kagura
Nem elérhető Nem elérhető

Yoshida Yoriko
Nem elérhető Nem elérhető

Rosui Naoki
Nem elérhető Nem elérhető

Meiou Tokiya
Nem elérhető Nem elérhető

Rosui-Genki Natsuki
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?