Összegzés - Miwa Kyoko

9. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Miwa Kyoko
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Titulus:
9. tiszt
Hírnév::
2
Nem:
Nő
Kor:
25

Hozzászólások:
67 (0,032 naponta)
Lakóhely:
Osztag szállón valamerre
Regisztrált:
2015. Jún. 12, 17:06:25
Utoljára aktív:
2017. Jún. 26, 17:30:42
Tárcában:
900 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
8 500 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet
Pályázatok:
Pályázatok
Wikia:
Wikia

Hovatartozás:
Gotei 13
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
Zöld és kék keveréke
Pontozás:
Összesen: 24 pont
  • 4 pont jár minden képzettségre összesen
  • 17 pont az LP után
  • 3 pont a Gotei 13-hoz tartozás végett
  • +1 pont tárgyi bónusz, ha viseli a Shunpo amput
  • +2 pont tárgyi bónusz, ha viseli a Kidou amput
Képzettségek:

2 pont zanjutsu
3 pont hakuda
8 pont kidou (+2 pont tárgyi bónusz)
3 pont shunpo (+1 pont tárgyi bónusz)
8 pont zanpakutou
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Post szín:
#0988a9

JellemzőimAdatlap
Jellem  | Külső  |  +/-


Jellem


Kyoko szeleburdi, képes bármit elveszíteni és rendszerint magát is el tudja hagyni. Kupis, és sosem talál semmit, amire éppen szüksége van, de mindig megleli, amikor felesleges. Éppen ezért pontatlan is. A határidők és az időpontok észben tartása is nehezére esik, pusztán azért, mert nem érdekli eléggé ahhoz, hogy emlékezzen rájuk, ennek ellenére nem buta! Sűrűn ki is jelenti, hogy nem az, és ez a ritka alkalmak egyike, ha igazat mond. 
Az esetek nagyobb részében inkább nevezhető hangosnak, a többi alkalom pedig az, amikor nem szólal meg, vagy mert gondolkozik, vagy mert nem figyel|más köti le a figyelmét. Nagyon könnyen terelhető a figyelme! A koncentrációhoz nagy erőfeszítéseket kell tennie. Azt leszámítva, amikor valamilyen célt tűz ki maga elé, ilyen aspektusban céltudatos, törekvő.
Az egyetlen, amit reálisan lát magával kapcsolatban az az, hogy nem a legerősebb, viszont tanulni gyorsan, precízen tud, amennyiben érdeke fűződik hozzá. Tudásszomja van, ezt viszont előszeretettel titkolja. Abból az elgondolásból kifolyólag, hogy az okos emberekkel szemben több az elvárás. 
Jótékonyságból nem szorgalmas, és nem válaszol olyan kérdésekre, amik a másik szellemi fejlődését szolgálják, viszont könnyen motiválható, lekenyerezhető. (gyümölcsök nagyja, nutella, átvállalt házimunka)
Egyik mottója: "Semmi sincs ingyen!", ezt persze sajátosan értelmezi: "Ha tőlem szeretnél valamit, akkor azért tenned/adnod kell valamit!" a fordítottja nem mindig igaz.
Türelmetlen, izgága, cseppet hiperaktív és gyerekes(esetek 95%). Komolyan ritkán vesz bármit, és a viselkedése ekkor se árulja el. Nem skizofrén, azonban szeret megbeszélni magával dolgokat, avagy tárgyakkal megbeszélni ezt azt.


Külső


Kyoko 155 centiméterével nem mondható magasnak a kortársai között. Alkata karcsú, sokan viszont egyenesen deszkának tartanák, ha a feneke és combjai nem lennének majdhogy oda nem illően formásak. Bőre hamvas, szinte már fehér, íriszei vöröses árnyalatúak. Ritkán szüksége van arra, hogy szemüveget vegyen fel, ugyanis gyengébb fényviszony mellett íráshoz, olvasáshoz, tanuláshoz elengedhetetlen, ez persze semmikor máskor nem hátráltatja. Kyoko nagyon büszke a hosszú, körülbelül köldökig érő hajára, ami méz- és eperszőke árnyalatok között mozog napszaktól függően. Nagyon sűrűn hordja kiengedve, de amikor nem kell sietni sehova, akár órákat is babrál vele, ilyenkor általában fonatokba rendezi, vagy copfokba (max. 2!), vagy pedig valamelyik oldalt kontyba köti és a maradék haját az ellenkező irányba feltűzögeti.
Régen szívesen hordott sálat, erről azonban leszokik.+ / -
Szeret:
+Ajándékokat, ingyen dolgokat, amikért senki nem vár cserébe semmit
+Nutellát, csoki fondüt
+Görögdinnyét, cseresznyét, sárgabarackot, nektarint.
+Színeket, színorgiát, őrizetlenül hagyott festékeket
+Alvást, fürdést(folyó-, álló-, hideg-, meleg-, szappanos-, onsen vízben, kádban, zuhany és vízesés alatt egyaránt) 
+Tejet, kávét sok tejjel és cukorral
Nem szeret:
-Keserű, savanyú ételeket, italokat, bármilyen húst
-hazug embereket(úgyis rájön, minek hazudni?), vagy azokat, akik visszatartják tőle az információkat
-ha ki akarják használni
-fél a kutyáktól
-kíváncsi halakat
-perverz férfiakat2015-11-04     


Nijimeka - Szivárvány szarvas

Lélek | Alap forma | Shikai


Jellem

Általában nyugodt természetű, megfigyelő típus. Nem túl bőbeszédű. Mondható rá, hogy önfejű, ugyanis ő maga halogatja az alkalmat, amikor Kyoko megismeri a nevét. Erre nagyon jó oka van!
Kyoko számára egy apához hasonlatos figura. Megbízik ugyan gazdájában, de aggódik is érte. Aggodalmának nagyon gyakran csipkelődve ad hangot.


Külső

Unmei no Shika egy 183 centiméter magas, szikár férfi. Haja hosszabb, vörös, szemszíne élénk kék. Halántéka fölül két jávorszarvas agancs indul ki.
Alsóteste leginkább szatíréhoz avagy faunéhoz hasonlít, azonban jávorszarvas lévén a combjától lefelé szinte fehérré fakul a szőre színe. Párosujjú patás. Deréktól felfelé minimális izomzattal rendelkezik, meztelen, szőrtelen. Nyakában kékszínű bőrszalagon a zanpakutou shikai alakján is lévő dobókockát hordja. Ugyan van egy fekete szövetkabátja, azt csak ritkán viseli.  Alap formája


Wakizashi, melynek markolata sötét fából készült, rajta a borítás élénk kék színű. A penge színe majdhogy' fehér. A fegyver tsubája yin-yang jelhez nagyon hasonló, két darab 9-esből áll. Tokja ugyanolyan fa, mint a markolat, a kötözőzsinór pedig azonos színű, mint a markolatborítás. Továbbá rendelkezik egy ugyanilyen színű selyem tokkal.

Típusa: Víz


Shikai


"Dete Koi, Unmei no Shika!"

"Emelkedj fel, Sors Szarvasa!"


A katana pengéje megrövidül (wakizashi lesz), majd alkar hosszúságban megállapodik, a penge mélybarna színű lesz és inkább hasonlít fa-szerű anyaghoz, mint pengéhez (még mindig penge tulajdonságaival rendelkezik!)A méretváltozással egyidőben a katana végén megjelenik egy hosszú kék szalagon egy sötétbarna alapon fehér pöttyös dobókocka, ami a sorsot szimbolizálja. Kyokonak az a véleménye, hogy szarvas agancsból készülhetett.Technikák

"Kimero!" | "Mawaro!"
"Kimero!" ~ Dönts! - Felvilágít a dobókockán a 1-es szám oldala. 
1 ponttól: Legalább 1 négyzetméter felület kell ahhoz, hogy a használatkor jelentős ereje legyen, egyéb esetben vizipisztolyként funkcionál csak. A technika annyiból áll, hogy ahol a  a kissaki utoljára érintkezett, ott egy 1 méter átmérőjű, 5 méter hosszú vízoszlop indul ki a felületből. Ez a vízoszlop egyetlen egyszer képes irányt változtatni, amit a wakizashival és reiatsu koncentrációval lehet meghatározni. Az irányváltoztatást követően egyre kisebb lendülettel mozog, mígnem irányítás nélkül vízcseppekre hullik.  
Amikor a következő 1méter átmérőjű oszlop elindul, a másikon megszűnik mindenféle kontroll, csak egy van irányítva. Kisebb méretben: fele akkora átmérőnél kettő, negyed akkoránál négy felett van irányítás és így tovább. Ezek nem erősek egyáltalán.  
A támadás előnye: Nem lehet előre látni, hogy hol érintette a kissaki utoljára a felületet. A felületről nem törvényszerű, hogy csak derékszögben indulhat ki  
Hátránya: Mindenféleképp kell egy felület a használathoz. Maximum négy oszlopot indíthat sűrűn egymás után, ezután a következőt csak két perc elteltével, majd úgyszintén. Nagy oszlopból csupán 10 idézhető le egy nap.
6pont: Megnő a sebessége az oszlopoknak nagyjából másfélszeresre. Másfél percre csökken a töltési idő. 
12pont: Gyors egymásutánban 5 oszlop indítható maximum. További 20%-al nő a sebesség. 1 perc a töltési idő. 
18pont: Innentől kezdve nem egyszer, hanem kétszer tudja megváltoztatni az oszlop haladási irányát. 
22pont: Egyszerre képessé válik két azonos méretű (akár egy méteres) oszlop irányítására is. Ezt követően minden páros indítása előtt el kell telnie 30 másodpercnek.


"Mawaro!" ~ Forgasd! - a dobókocka 2-es száma világít fel
3 ponttól elérhető: A wakizashi pengéjéből csorogni kezd a víz, ami a kissaki előtt ökölnagyságú gömbbe gyűlik, amely a saját középpontja körül kavarog meglehetősen nagy sebességgel. Ez a gömb úgyszintén irányíthatóvá válik, amint megtelt. Nem több mint öt percig tudja egyben tartani Kyoko a gömböt, aminek eleinte a formája még nem stabil, egyenletes.  
A későbbiek során, ahogy fejlődik Kyoko, úgy fog a gömb irányíthatóbbá válni, és kiegyensúlyozottabbá. Kyoko fogja tudni irányítani, hogy a gömb táguljon vagy sűrűsödjön. Illetve azon kívül hogy jó támadó és hárító technikaként funkciónál majd, Kyoko képes lesz a gömböt úgy kitágítani, hogy az a teljes testét pajzsként védelmezze pár másodperc erejéig. Hatalmas koncentrációt fog igényelni a technika ezen formája, éppen ezért Kyokonak nehezére fog esni megtanulni. Egy nap háromszor idézhető.
6 ponttól: A forma stabil, méretváltoztatásra képtelen még, és az irányítás is döcögős, lassú.
10ponttól: Maximális átmérő: 30 centiméter, a minimális átmérő pedig 5 centi. Minél kisebb annál gyorsabb a középpont körüli forgás. Kyoko elsajátítja a mozgatás feletti teljes irányítást. Egy bizonyos sebességnél nem tud gyorsabban mozdulni a gömb! még mindig 5 percig tudja egyben tartani a gömböt.
17 ponttól: A sebesség megduplázódik, míg az idő, amíg egyben tudja tartani az megtriplázódik, tehát 15 perc.
24 ponttól: 30 percre kitolódik az idő. Napi szinten maximum ötször idézhető le. Kyoko képes lesz a saját méretére felnagyítani a gömböt, mindezt 10 másodperc erejéig, ezzel pedig el is használ egy idézési alkalmat.

 
Kidou
(click to show/hide)

(click to show/hide)

(click to show/hide)

(click to show/hide)

Hakuda
-

Zanjutsu
-

Felszerelések

(click to show/hide)

(click to show/hide)

(click to show/hide)


Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2021. Febr. 27, 03:56:57

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Yase Shouta
Nem elérhető Nem elérhető

Raimaru Minashaku
Nem elérhető Nem elérhető

Yochike Hiraoka
Nem elérhető Nem elérhető

Yoshida Yoriko
Nem elérhető Nem elérhető

Hatakeyama Momo
Nem elérhető Nem elérhető

Nara Shiratori
Nem elérhető Nem elérhető

Narazaki Amaya
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?