Összegzés - Akirama Kyou Sora

12. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Akirama Kyou Sora
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Egyedi titulus:
A Peches Teches
Hírnév::
0
Nem:
Nő
Kor:
29

Hozzászólások:
57 (0,030 naponta)
Lakóhely:
Seireitei
Regisztrált:
2015. Aug. 13, 05:10:48
Utoljára aktív:
2017. Dec. 11, 18:31:18
Tárcában:
9 900 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
2.
Lélekenergia:
60% Complete
12 600 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Gotei 13
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
Ilyen :D
Pontozás:
Összesen: 23 pont
 • 5 pont jár minden képzettségre összesen
 • 15 az LP után
 • 3 pont a Gotei 13-hoz tartozás végett
 • 2 pont Kidoura, ha viseli a Kidou Ampu-t
Képzettségek:

1 pont fegyverforgatás
1 pont hakuda
11 pont kidou (+2 pont tárgyi bónusz)
2 pont helyváltoztató képesség
8 pont zanpakutou


Másodlagos diszciplínák:

0 pont erő
1 pont ügyesség
0 pont gyorsaság[/div]
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Jellemzőim~ Kinézet


(( A kard nem a shikai forma, csak így találtam képet ))

164 centi, 50 kiló körül 16 évesnek kinézni nem csoda 18 évesen. De hogy még 6 év után is? Alakomat tartottam mindig is. A Földön töltött napjaimban minden nap edzettem, és ez most sincs máshogy, csupán kicsit bonyolultabb edzésmintát követek. Gyakran segítettem ki apámat a műhelyében, ezért általában csak lehordott szerelőruhák voltak rajtam, de úgy éreztem környezetem megerősítésével, hogy ez jól állt. Ez a felszerelés lényegében egy kantáros nadrágból, trikóból, és egy bakancsból állt, amit időnként megfűszereztem egy piros hegesztőszemüveggel, és ha kimozdultam hűvösebb időben, akkor egy hosszú bőrkabáttal. No meg ne felejtsük el a drága övtáskám, ami lényegében átvette a táska helyét. Ebben a kis szütyő-koplexumban elfért minden a ragtapasztól, a telefonon át, egészen a csavarokig. Sajnos, ezeket ma már nem tudom hordani, meg nincs is kifejezett szükségem rá. A régi felszerelésemből már csak a hegesztőszemüveg maradt meg, a Shinigami öltözékem, és Zanpakutom mellé. Hajamat röviden, és ezüstszínűen hordtam, hordom máig. Talán ma kicsivel hosszabb, mint emberi éveimben. Szemem szürke, olyan, ami belelát másba. Szürkés fehér, mint a Hold.

~ Jellem

Magamról ugyan jót nem mondhatok, de pszichológusom így jellemzett még anno, mikor Nagoyában éltem:

Szétszórt, de eszes. Gondoskodó, kedves, és megbízható. Olyan, akár a Hold, legalábbis amilyennek elképzeljük azt. De a Hold, ami oly szépen ragyog éjjel, csak egy árnyalatát adja Sora személyiségének. Az Égen még egy dolog kering. A Nap. Az igaz, a védelmező, a magabiztos. Ezek is jellemzőek Sorára. Mondhatjuk, hogy a jelleme olyan, mint a Nap Földre vetett árnyéka. Az Ég gyermeke, aki sose érheti el azt. A Falu a földhöz kötve, az Égre várva. Ilyen Ő. A Fény Árnyéka, aki keresi a Fényt, de nem érheti el. Vágyakozó, mindig előre törő, de az akadály számára ha nincs társa, aki takarná előle a Napot, hogy tovább kúszhasson az Árnyéka. Pont ezért Kyou nem mondható magányos farkasnak, aki csak a Holdra üvölt, hanem kell mellé valaki, aki a Nap felé fordul. Így végső soron Kyou csapatjátékos. És semmiképpen nem jó egyedül hagyni, mert sajátos igazát osztva fog rohanni a „bűnözök” legyőzésére. Nem látja jogosnak, hogy olyan emberek, akik képesek szörnyű dolgokra életben maradjanak. De ezt ennyire nem veszi mindig komolyan, mondhatni olyan, mintha skizofrén lenne, mintha két lénye lenne, de csak ritkán tör elő az igazságosztó.

Hazudtam, ezt én írtam. <3


 ~ Szeret-nem szeret

~Szeret:
  - Pihenni
  - Szerelni
  - Társaságot
  - Mikazukival beszélgetni
  - Alapból beszélgetni
  - Edzeni
  - Mindenféle ezermesterek közelében lenni (12. osztag, stb…)


~Nem szeret:
  - Nemeseket
  - Konzervatív embereket
  - Kínos helyzeteket (mármint… :D)
  - Ha a halála kerül szóba
  - Hideg, nyirkos helyeket
  - Kellemetlen embereket


~ ZanpakutoNeve: Mikazuki // Újhold

Zanpakuto lélek:Azt hiszem kellően leírtam Mikazuki jellemét. Nagyon hűséges, de szókimondó lélek. Szeret sokat beszélni, és mindenkinek dicsekedni. Ha tudna is! Sorát folyton oktatja, hogy ideje lenni beszélni más emberekkel is. Összegezve Mikazuki olyan, mint Sora legbelül. Szereti a társaságot, de nincs neki túl sok.

Kinézete: Mikazuki alapból egy fehér markolatú, egyenes hétköznapi katana.

Különlegesség: Ha a kard nem a hüvelyben, hanem Kyou kezében van, ő képes a sötétben látni.

Fajtája: Árnyék típusú

Shikai parancsa: Ankoku ni torisugatte, Mikazuki. // Ragaszkodj a sötétséghez, Újhold.

Shikai parancs közben Kyou hozzáérinti kardját bal tenyeréhez, amibe a parancs után belenyomja, ez őt nem sebesíti meg, mivel a kard leépíti magát, majd elhúzva onnan a kard felépül Shikai formájába.

Shikai kinézete: Leginkább a bozótvágó és a szablya közötti állapotra emlékeztető alakja van, hegyénél kiugró pengerésszel. Mikazuki pengéjének a foka recézett, így tépésre alkalmas. Markolata immár a zöld színt veszi fel, ami jól illik a fegyverhez. Ennek semmi köze nincs az eredeti állapotához, csupán jól néz ki. Ugyanezt a célt szolgálja a markolat végén található kötél képződmény. Hajlított pengéje több szempontból hasznos, de ezt támadásaiban fejtem ki.

Támadások:

Mikazuki képes Kyou-nak sötétben való látást biztosítani, illetve pengeformájával képes a levegőbe hasítva árnyék kaput létrehozni, amibe Kyou könnyűszerrel be tud lépni.

Árnyék kapu // Kaimeimon

Kyou belevág a levegőbe, és az egy átjárót hoz létre, ami az árnyékba vezet. Amíg itt bent van, nehezen érzékelhető a reiatsuja, és nehéz meghatározni a helyzetét. Egyszerre csak egy kapu hozható létre, és kijövetelkor még egy. Ami hátránya a technikának, hogy Kyou „árnyékát” lehet látni a földön, de azt nem lehet megmondani, hogy feljebb van, vagy lejjebb.

Árnyék megkötés // Ankoku gentei

Kyou a közelében lévő árnyékot /saját, vagy tárgyé/ meghosszabbítva megköti az ellenfele mozgását, aki csak nagy erőfeszítéssel, saját technikáival /fény típus/, avagy nagy reiatsuval törhet ki belőle. Nagy gyengesége a technikának a fény típusú technikák, vagy az olyanok, amik fényforrásként is működnek. /Reiatsu, tűz típus, stb…/ Ez vonatkozik egyébként minden tecnikájára, kivéve a Kaimeimonra.

Kidou:
(click to show/hide)


Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2020. Szept. 26, 07:09:50

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Cassandra Keen
Nem elérhető Nem elérhető

Osaka Makiro
Nem elérhető Nem elérhető

Sakurai K. Steelheart
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?