Összegzés - Fukui Yoshi

Shinigami

5. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Fukui Yoshi
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Hírnév::
0
Nem:
Nő
Kor:
N/A

Hozzászólások:
12 (0,007 naponta)
Lakóhely:
Seireitei
Regisztrált:
2015. Aug. 21, 13:17:29
Utoljára aktív:
2016. Aug. 04, 18:51:12
Tárcában:
6 600 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
7.
Lélekenergia:
60% Complete
38 500 / 45 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Gotei 13
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
lila
Pontozás:
Összesen: 95 pont
1-1, vagyis 5 pont minden képzettségre alapból
77 pont az LP után
10 pont kapitányi rang után
3 pont a Gotei 13-ba való tartozás után


Zanjutsu: 17 pont
Hakuda: 15 pont
Kidou: 24 pont
Shunpo: 18 pont
Zanpakuto: 21 pont
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Házas
Mottó:
"I wouldn't trust a man who wouldn't try to steal a little."

Jellemzőim

Kinézet:
A ránézésre 40-50 év körülinek tűnő nőre sok jelzőt lehet találni, de a „szép” minden bizonnyal nem tartozik közéjük. Szinte halálosan sápadt színű arcának vonásai élesek, hegyesek; halványkék, már-már fehér írisz egészíti ki ezt és nagyjából állig érő, világosszőke haját – habár ez utóbbit elég változatosan hordja (például előszeretettel festi be). Ez egyfajta rossz szokása, amely még szerencsejátékos korszakából maradt meg, voltak helyzetek, amikor fontosnak tartotta, hogy ne ismerjék fel. Ehhez kapcsolódik új kedvence, a színezett kontaktlencsék használata is, így előfordulhat az is, hogy eredetileg halványkék szemei sötétbarnává válnak. Japánhoz képest viszonylag magas (kb. 175 cm), bár erre egész testalkatának soványsága is rájátszik, így magasabbnak tűnik, mint amilyen valójában. Gebeségét úgy-ahogy palástolja ugyan a bő szabású shinigami egyenruha, de ebből kilógó, csontos csuklója, keze és hosszú, inas nyaka továbbra sem megnyerő látvány. Ez utóbbit még egy, az ötödik osztag jelképét ábrázoló medál is kiemeli. A nyakláncon kívül egyetlen ékszert hord még: jegygyűrűjét.
Egyenruhája a szokásos fekete shihakusho egy szélesebb övvel megkötve, ezt egészíti ki az ötödik osztag hosszú ujjú kapitányi haorija, amelyet csak egyszerűen a vállára terít. Az emberek világát, ha csak lehetséges, kerüli, amikor azonban ennek ellenére póttestet kell öltenie, egy magas nyakú garbót húz térd alá érő szoknyával, ezek mellé pedig egy hosszú ballonkabátfélét vesz fel – a lényeg, hogy mindig eltakarja a jobb lapockáján lévő bazsarózsa-tetoválását.

Jellem:
Rideg külseje ehhez illő viselkedést is takar. Távolságtartó, hűvös, szófukar, mosolyt szinte alig látni az arcán. Másokkal (és magával szemben is) szigorú, ugyanakkor igyekszik igazságos lenni. Kényesen ügyel mindenre magával kapcsolatban, érzelmeit nem szokása kimutatni. Végtelenül precíz és pontos, ha valahonnan elkésik, akkor minden bizonnyal komoly dolog történt vele. Nem szeret sokat beszélni, inkább csendben, a háttérben meghúzódva elemzi ki magában az adott helyzetet és úgy reagál rá, hogy az számára a lehető legkedvezőbb hatásokkal járjon. Magával szokott hordani egy régi kártyapaklit, és ha alkalma nyílik rá, szívesen trükközget vele. Múltjából fakadóan igen jó a kézügyessége, bármit el tud lopni vagy elcserélni, ha van egy kis ideje a terep felmérésére.

Zanpakuto neve: Uwakimono (浮気者, Hamiskártyás)
Fajtája: Kidou
Kinézete: Elzárt alakjában egy üveggombos végű, fából faragott sétapálca, amelyből kihúzható egy vékony pengéjű kard. A shikai előhívásához a parancsszó kimondása alatt háromszor a földhöz koppintja a pálca végét, bár ennek nincs különösebb funkciója, legfeljebb az, hogy megtévesszen vele másokat.
Shikai parancsa: Damase! (騙せ!, Csalj!)

Shikai kinézete, képessége:
A parancsszó kimondása után Yoshi egyenruhájának ujjából sok kártyalap zúdul az ellenfélre. Kezdéskor ez egy pakli franciakártya a dzsókerek nélkül (48 lap), ezek száma minden negyedik, zanpakutóra tett pont után eggyel nő, így a maximum 6×48, vagyis 288 lap. A kártyákat gondolati úton képes irányítani (habár általában karját is lengeti a mozgásnak megfelelően, hogy ezzel is becsapja ellenfelét), így egyaránt használhatók védekezésre és támadásra. Néhány kidou-t is bele tud vezetni a lapokba (15 kidou ponttól), ehhez azonban szükséges az adott kártyák megérintése.

Bankai neve: Uwakimono: Roiyarufurasshu (浮気者: ロイヤルフラッシュ; Hamiskártyás: Royal Flush)
Bankai kinézete, képessége: Nem történik sok változás a shikai-hoz képest, csak néhány kártya  kezd el halványan világítani; ezek a pakli egyik véletlenszerű színéből az alábbi lapok: tízes, bubi, dáma, király, ász. Amennyiben Yoshi az egyes lapokat megérinti, a lap eltűnik, az ellenfélen pedig különböző kényszeres mozdulatok lesznek úrrá egy körön keresztül. A zanpakutóra tett pontok számától függ, hogy közvetlenül egymás után hány lapot húzhat ki (1-4 pont: 1 lap, 5-9 pont: 2 lap, 10-14 pont: 3 lap, 15-19 pont: 4 lap, 20-24 pont: 5 lap), amikor ez megtörtént, egy kör kihagyással húzhat ismét. A lapok hatásai az alábbiak:
  • tízes: az ellenfél nem tudja használni a reiatsu-alapú képességeit;
  • bubi: az ellenfél egész teste elnehezül (mintha egy régi lovagpáncélt vett volna fel), emiatt mozgása is nehézkessé, lassúvá válik;
  • dáma: az ellenfél kiejti kezéből fegyverét;
  • király: az ellenfél meghajol és adott ideig úgy is marad;
  • ász: az ellenfél lesüti a tekintetét és adott ideig nem képes Yoshira nézni;
  • mind az öt lap, vagyis a royal flush kihúzása után: az ellenfél maradék lélekenergiája elillan.
Mivel azonban bankai-ja kombinált férjének bankai-jával, a teljes potenciál eléréséhez mindketten szükségesek lennének, ezért a férfi eltűnése óta Yoshi nem képes teljes erejében használni, a zanpakutójának több mellékhatása is létrejött:
  • Yoshi maga sem tudja, hogy a megjelöltek közül melyik lap melyik, így számára is meglepetés, hogy aktuálisan melyik hatás fog érvényesülni (megjegyzés: harc során randomgenerátor segítségével dől majd el, melyik lapot húzza ki a karakter);
  • a bankai végső képessége egyáltalán nem használható;
  • mivel a képesség két főre szabott, így ha az ellenfél rájön a mechanizmusra és megérinti az egyik megjelölt lapot, Yoshira lesz érvényes a kihúzott kártya hatása.
Aktív játékok:
~ Megkésve bár, de törve nem (Shihouin Yuuken)
~ Köszönetnyilvánítás (Ninomiya Mitsuko)
[~ Váratlan látogató (Kagami Eisuke, pársoros)]

Befejezett játékok:
-

Ajándékok, jutalmak:
~ 5000 LP, 4000 ryou, 10 ingyenes technika kezdéskor
~ 20500 LP karakter leadásából (Akiyama Akane)
~ 2500 LP, 3000 ryou a Bleach Nagy ArcKönyv nyereményjáték 2. helyezéséért
~ 2000 ryou (a Varázs/Igézés nyereményjáték vigaszdíja)
~ 2000 ryou (a 2015. évi szülinapi Találós kérdés nyereményjáték vigaszdíja)
~ 3500 LP, 7500 ryou (a 2016. újévi nyereményjátékokban egy 3. helyezés és két vigaszdíj)
~ 3500 LP, 2500 ryou (a 2016. évi táboros asztaliért járó jutalom)
~ 3500 LP, 3500 ryou (a 2016. évi születésnapi nyereményjáték jutalma)

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2020. Júl. 06, 10:24:57

Elérhetőségek

E-mail
rejtett

Még nincsenek barátaim.

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?