Összegzés - Ueno Mitsuyuki

1. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Ueno Mitsuyuki
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Titulus:
Tsukimisou teikan
Hírnév::
7
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
504

Hozzászólások:
23 (0,012 naponta)
Lakóhely:
1. osztag
Regisztrált:
2015. Szept. 01, 21:54:34
Utoljára aktív:
2016. Aug. 08, 11:45:58
Tárcában:
10 200 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
6 500 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet
Wikia:
Wikia

Hovatartozás:
Gotei 13
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
Bordó
Pontozás:
Összesen: 18 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre
  • 10 pont jár az LP után
  • 3 pont jár a Gotei-hez tartozásért
Képzettségek:

6 pont Zanjutsu
1 pont Hakuda
6 pont Kidou
1 pont Shunpo
4 pont Zanpakutou
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Kapcsolatai:
Amatsuji Youko Miu - Felettese (Youko-dono)
Mottó:
"Ez a vezérség terhe: döntést hozni, amikor nincs jó döntés."
Post szín:
#B72E48

JellemzőimKÜLSŐ
 Hosszú, fenéik érő ébenfekete hajkoronát visel, mindig pedánsan, kócmentesre fésülve, s különböző módokon összefogva, esetleg a füle mögé tűrve, hogy ne zavarja a tevékenységeiben. Mivel ideje nagy részét adminisztrációval, ellenőrzéssel és tárgyalással tölti, viselete díszes, drága kelméből készült, vörös pazar anyaggal van szegve, s kissé eltér a megszokottól. Bevetésekre ritkán jár, olyankor hagyományos egyenruháját viseli.
Élénk lila szemei szinte világítanak szemgödrében. Tekintete mindig számon kérő, figyelmes, veszélyes. Mélyén pedig egy cseppnyi szomorúság húzódik meg, melyet minden erejével titkolni próbál. Éppen ezért arckifejezése leginkább marcona, vagy rideg. Könnyedén bújik "maszkja" mögé, ha igazi érzéseinek kimutatása nem segíti az előrejutásban.
Magas, 185 centiméter. Mindig emelt fővel jár, tartása kifogástalan. Könnyűkötésű, nem kifejezetten izmos, de a fizikuma megfelelő harcoláshoz is. Kissé feminin nyúlánksága és nemesi kiállása miatt rendkívül megkapó férfinek mondható.


JELLEM
 Modora kifogástalan. Mindig tudja, mit mondjon, hogyan mondja. Szabatosan fogalmaz, sosem habog vagy bizonytalankodik. Csak akkor beszél, ha megfelelőnek találja a személyeket vagy a szituációt. Remekül hallgat meg másokat, s ha úgy érzi szükséges, tanácsokkal is ellátja azt, aki rá szorul. Sosem kompromittálná magát egy átgondolatlan mondattal, így beszélgetései közben többször áll be rövid csend, míg mérlegeli, melyik a helyes megközelítés vagy hozzászólás.
Rideg kimértsége többeket is elijeszthet. Megnyilvánulásai gyakran hangozhatnak fennhéjázónak vagy felsőbbrendűnek, s néha nem is titkolt szándéka beszélgető partnerét ostoba fafejűnek degradálni, amennyiben úgy érzi, hogy az illetőre illik ez a leírás.
Ugyan nehéz személyiség, és dicséretei is sokszor tűnnek ridegnek, vagy egyenesen kritikának, a beosztottjaival mindig figyelmes. Mindenkit, aki valaha alatta szolgált, ismer. Nem csak a nevét és rangját, de ha lehetséges, akkor még a történetét, a személyiségét, és a képességeit is.
Az információ birtokában lévő ember a leghatalmasabb. Éppen ezért törekszik minél olvasottabb és műveltebb lenni. Szerinte önmagában a rang nem tesz senkit, a személy a lényeg. Így könnyedén előfordulhat, hogy egy egyszerű tisztet többre tart, mint egy kapitányt, vagy akár egy nemest.
 


SZERET-NEM SZERET

+ Magvas gondolatokat
+ Kellemes teázást
+ Erhun játszani
+ Az Amatsuji testőrséget pesztrálni
+ Szerepelni

- Ostobákkal beszélni
- Fennhéjázó alakokat
- Ápolatlanságot, modortalanságot
- Ha valaki képtelen a szituációban viselkedni
- A fafejű pofozógépeket, akik előbb ütnek aztán kérdeznek
 
ZANPAKUTOU
- Név: Kemmonkakuchi (Öt érzékszerven keresztüli érzékelés)
- Típusa: kidou
- Kinézete: A kard egy egyszerű katana formáját veszi fel. Fogantyúja függőlegesen két színre van osztva. Fehérre és feketére. Egyszerű, nem díszes, inkább spártai.
Zanpakutou lelke: Kemmonkakuchi egy rendkívül különös lélekölő. Ránézésre egy vékony férfi, elegáns hanfuba öltöztetve. Hosszú, fekete hajjal és egy maszkkal az arcán. Ám ha közelebbről megvizsgálják, felfedi igazi valóját. Maszkja mögött nincs semmi, sem szemek, sem orr, sem száj, még fül sem. Haja is csupán a színjáték része, paróka. Képtelen érezni, beszélni, egyik érzékszerve sincs jelen.
A kommunikáció egyetlen módja a telepátia, mellyel Kemmonkakuchi igen ritkán él. Egyetlen alkalom, mikor Uenohoz szól, a bemutatkozáskor és a shikai parancsának felfedésekor történt. Hangja olyan volt, mint a legridegebb éjjel, egy jelenlét, mely az ember tarkóján át hatol be az elméjébe. Fagyos téli éjjel.

SHIKAI

- Parancsa: Kore o hagase! (Foszd meg tőle!)
- Kinézete: A kard kettéválik és két Han dinasztia korabeli kard formáját veszi fel. A bal kézbe került kard fekete markolattal rendelkezik a jobban levő pedig fehérrel. Mindkét kard keresztvasa díszes.
- Kardlélek:
- Képességei:
1. A jobb kézben levő kard, az ellenfél testével való érintkezéskor megduplázza egy adott érzékszerv élességét. Ezt akárhányszor meg lehet ismételni. Eleinte akár segítheti is az ellenfelet hatékonyabban harcolni, hiszen képességeit javítja, ám egy bizonyos pontot átlépve, a túlzott érzékenység inkább hátráltató. A szívverését robbanásnak hallhatja, vagy a legapróbb érintést is szúrásnak.

2. A bal kézben levő, fekete kard ellentétes hatást vált ki. Érintkezés hatására tompít egy adott érzékszervet (felez).

Ueno a shikai aktiválásakor el kell döntse, melyik érzékszervet foglya befolyásolni és ahhoz mérten alakítania a parancsszavát:
Kare no shikaku kara o hagase! (foszd meg a látástól)
Kare no chouon kara o hagase! (foszd meg a hallástól)
Kare no kyuukaku kara o hagase (foszd meg a szaglástól)
Kare no mikaku kara o hagase (foszd meg az ízleléstől)
Kare no kibun kara o hagase (foszd meg az érzéstől)


Hogy melyik érzékszervre hat, attól függ, hogy Ueno milyen vezényszót ad ki előtte, úgy mint:
Láss, érezz, ízlelj, hallj, szagolj / vakíts, süketíts.... stb
Zanpakutou pontoktól nő a hatóidő:
1-nél  5perc, utána 10ig minden pluszpontnál egy percet nő, 10 ponttól felet. Ha az időlimit alatt Ueno nem visz be találatot, akkor a hatás egy "lépcsőfokot" visszalép.
Ha az ellenfél magasabb reiatsuval rendelkezik, akkor 3000 lélekenergia pontonként, amivel meghaladja Ueno reiatsuját, 1 perccel csökken a hatóidő.
 


ZANJUTSU
KIDOU
Hōzan Kenbu (Táncoló Pengelavina): Egy kézzel megfogva a kardot, a használó elkezdi suhintani a kardját maga körül, anélkül, hogy megvágná magát. A technika sebessége megnehezíti az ellenfél dolgát, hogy közelebb kerüljön anélkül, hogy súlyos sérülést szenvedne. Látszólag úgy tűnhet, hogy a technika áthatolhatatlan, de egy képzetlenebb használó kezében, mégis sok gyenge pontot tud találni egy tapasztaltabb harcos
~ Fegyveres harc: 5 pont
Hadou 31: Shakkahou (Vörös tűzágyú): A kidou a használója kezéből jön ki, erős labdaként vagy hatalmas robbanásként.
Idézés: Ó, Nagyúr a hús és csont burka, minden teremtmény, szárnyak suhogása. Te, ki az Ember nevét hordozod, Pokol és Zűrzavar. Tenger hullámzó akadálya indul dél felé.
~ Kidou képzettség: 6 pont

+3 ingyenes technika
Aláírás:
x x x

(click to show/hide)

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2021. Jan. 22, 17:21:30

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Amatsuji Youko Miu
Nem elérhető Nem elérhető

Amatsuji Shinri
Nem elérhető Nem elérhető

Meiou Setsuna
Nem elérhető Nem elérhető

Wang Shui Long
Nem elérhető Nem elérhető

Mizushima Shuuichi
Nem elérhető Nem elérhető

Meiou Toshizou
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?