Összegzés - Fujiwara Hanae

4. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Fujiwara Hanae
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Hírnév::
0
Kor:
N/A

Hozzászólások:
18 (0,012 naponta)
Regisztrált:
2015. Szept. 04, 16:42:55
Utoljára aktív:
2015. Nov. 06, 19:25:59
Tárcában:
3 800 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
6 100 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Gotei 13
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
világos zöld
Pontozás:
Összesen: 18 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 10 pont az LP után
  • 3 pont a Gotei 13-hoz tartozás végett
Képzettségek:

2 pont zanjutsu
1 pont hakuda
10 pont kidou
3 pont shunpo
2 pont zanpakutou
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Mottó:
Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra.

Jellemzőim

Kinézet:
117 centiméter magas és 21 kilogramm nehéz. Születési rendellenessége miatt köszönheti apró termetét, és enyhén fakó bőrét. Mindemellett fiatal külsejét csak javítja tiszta tengerkék szeme, és szőke haja, melynek vége a lapockájáig ér. Tündéri mosolyán látszik, hogy még nagyon fiatal, ami miatt természetesen (mármint, hogy fiatal) mellkas tájékán, semmilyen növekedés nem látható.

Jellem:
Kedves és barátságos lélek, aki szinte sosem szállna harcba mással. Nagyon lelkes típus, ha segítségre van szüksége valakinek, ugyanis akaratlanul is mindig azon van, hogy megkönnyebbítse a mások dolgait, még ha ez azzal jár, hogy a saját szórakozására kevesebb ideje jut. Ha meg is bántódik, hamar túl is próbál jutni a megbocsájtáson, hogy utána ismét jó barátja legyen a másiknak… aprópó barát. Nagyon barátságos, és mindenkivel próbál összemelegedni, amennyire csak tud. Oda van az állatokért, és legyen bárhány lába, vagy bármilyen szőrös, ő biztos örömmel megszeretgeti. Bár mindig életvidám és kedves, azért van olyan dolog, amit ő sem tűr el. Az egyik ilyen azok a hollowok. Gyűlöli a hollowokat, akik bántják az embereket, és csak szomorúságot hagynak maguk után. Bármennyire is irtózik ezektől a lényektől, sajnos nagyon gyengének tartja magát (és az is), így általában másokat szokott inkább segíteni, miközben harcolnak. Szereti a vele egykorúak társaságát, illetve szeleti hasznosan eltölteni az idejét, és szinte vétkezésnek tartja, ha alvással kéne töltenie egy délutánt. Teljes amnéziában él, így nincsenek konkrét emlékei az élő emberi idejéből, csak néhány foszlány.

~ Zanpakuto
Neve: Yōsei Namida // Tündér Könny
Valódi Alakja: https://animeaudiolog.files.wordpress.com/2013/02/mondaiji_ep07_faerie_rattenfnger_thumb.jpg?w=644&h=364
Egy tenyérnyi kis tündérszerű lény, mely szárnyak nélkül is képes a lebegésre. Aranyszínű aurája világít a sötétben. Hangja és a beszédstílusa
Fajtája: Kidou
Shikai parancsa: Sashite Yosei namida. // Ragyogj fel Tündér Könny.
Aktiváláskor levelek jelennek meg a kard körül, amik őrült forgás közepette eltakarják szem elől a kardot, majd mikor ez a forgás megszűnik a levélburokból a bot jelenik meg.
Shikai kinézete:
http://kepfeltoltes.hu/150904/bot_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Egy leginkább sámánbotra emlékeztető pálcává változik. Eme pálca, bár fából készült, roppant masszív, aminek köszönhetően nem törik szét, ha megvágják, vagy sérül. A pálca tetején levő zöld gömb ezen felül nem üveg, hanem inkább kristály, amely a kard képességeihez fontos.
Támadások:

Hatsu no nageki: Itami  // Első bánat: Fájdalom
A támadás aktiválásakor a pálca zöld kristálya erős fényességbe kezd, majd egy néma pukkanást követve a kristály széttörik. Bár a fényesség továbbra is a pálca ezen részéről érkezik, a pálca apró szentjánosbogarakhoz hasonlító 1-1,5 centis zöld gömböket bocsájt ki magából, mely a levegőben lengve, sodródva (a szél képes elfújni) terjed. Eme kis tündérfények hatása, akkor jelenik meg, ha valamilyen élő felülettel érintkezik, ám a hatás az érintkező személytől függ:
- Ha fogyasztott már emberi lelket: A kis gömbök, ahol érintkeznek a személlyel, azon a felületen irritáló, zavaró érzés kezd érződni. Bár nem okoz fizikai sérülést, ha elég sok helyen érintkezik a személy a gömbökkel, igen kellemetlen lesz számára a további pár perc, míg a képesség aktív.
- Ha nem fogyasztott emberi lelket: A gömbbel való érintkezés számukra jóval kellemesebb, ugyanis a gömbök gyógyító aurával rendelkeznek, sérüléssel érintkezve pedig segítik annak gyógyulását, illetve összezárják a kisebb sebeket. Nagyobb sebek esetén, pedig gyorsítják az összezáródást.

Tsugi no nageki: Tsukare // Második Bánat: Fáradtság
A pálca tekert része kiegyenesedik, majd gumiszerűen viselkedve Hanae kedve szerint mozog. Ez idő alatt a pálca csúcsán lévő apró lyukakból teaállagú neonzöld (mint a kristály színe) folyadék kezd el folyni, majd 2-3 perc elteltével egy pohárnyi folyadék is összegyűlhet. Eme folyadék látszatra teának tűnhet, a színét (és azt a tényt, hogy foszforeszkál) leszámítva teljesen teának tűnhet. Illata akár az erdőé, az íze pedig édesebb a cukornál is, bár az utóíze kissé kesernyés. Eme folyadék hatása azonban igen különleges. Bárki, aki megissza, annak a kimerültsége csökken, és segíti az eredeti reitsu szintjének a visszatérését (természetesen kis mértékben). Ezt úgy kell érteni, hogy egy harcban kimerült személy, ha iszik a teából, sokkal hamarabb lesz ismét friss, mint egy hétköznapi teával.

 ~ Felszerelés
- kagylóból készített okarina
- egy kis szütyő, amibe gyógykenőcsök, gyógyfüvek, gyógyteák találhatóak

 ~ Technikák
Japán név: Keikatsu
Magyar név: Megsegített győztes
Leírás: Alapvető gyógyító technika, amit elsősorban a 4. osztagosok használnak. A technika alkalmazása közben zöld fény veszi körbe a használó kezét, így tudhatjuk, hogy aktív a gyógyítás folyamatban van. Ezzel a technikával először a sérült lélekenergiáját pótoljuk ki és csak ezután kezd el a sérült lélekenergiája a használóéval rendbe hozni a sérült testén lévő egyszerűbb sebeket. Bonyolultabb sérülések gyógyítására is alkalmas, de azokhoz sokkal több időre van szüksége a használónak.

Japán név: Goyougai
Magyar név: Ötfalú fenntartó fedezék
Leírás: Ötszögletű narancsszínű erőtér, mellyel stabilan lehet tartani egy súlyos sérült állapotát amíg segítség nem érkezik.

Japán név: Kokkai
Magyar név: -
Leírás: Ezzel a technikával a használó képes másokon megszüntetni a bénulásos sérüléseket, ilyen például, ha valaki szervezetébe méreg kerül, vagy például, ha egy villám alapú technika miatt megbénul a teste. A technika alkalmazása alatt a használó keze sárga fényben izzik, míg véget nem ér a gyógyítás.

Japán név: Meiyu
Magyar név: Ragyogó gyógyítás
Leírás: Ez a gyógyító technika lehetővé teszi öt sérült gyógyítását egyszerre egy kis területen belül.

Japán név: Nabiku ágy
Magyar név: Lebegtető ágy
Leírás: Ha a harctérről el kell szállítani egy sérültet, ez az ágy tökéletesen súlytalanná teszi a beteget, így esetleges gerincsérüléseknél is használható.

Japán név: Kurenai ribon
Magyar név: Mélyvörös szalag
Leírás: Kisebb sebeket lehet meggyógyítani ezzel a kidou-val. Hatásos módszer, bár enyhe fájdalommal jár. A használó lélekenergiájának egy része vörös szalagként jelenik meg, majd a sebesült felületre tekeredik egyre szorosabban, végül „beleolvad” a sebbe, ezzel eltüntetve azt.

Japán név: Shikenhou
Magyar név: Elemzés
Leírás: Azt hiszem ez utal a felhasználására is, ez a technika ugyanis képes megmondani, hogy egy sérülést fegyver, kidou, valamelyik bounto vagy arrancar technika okozta-e. Valójában a használatakor egyszerűen a kezünket kell a seb fölé tenni, majd egy arany színű villanást követően megállapítható a sérülés okozójának pontos fajtája. Valamint, ha a sebben méreg van, azt is kijelzi.

Japán név: Washiboushi
Magyar név: Sasszem
Leírás: A név elmondása után a felhasználó látása megerősödik, úgymond, rövid ideig képes lesz "felnagyítani" az alany testének felületeit, hogy akár a legapróbb sérüléseket is észrevegye.

Japán név: Neonranpu gurabu
Magyar név: Neonfényű kesztyű
Leírás: A név elhangzása után a felhasználó kezét valóban egy neonzölden világító kesztyű jelenik meg, mely segítségével lélekenergiát képesek elszívni - persze nem világrengető mennyiségben - az alanyból, hogy szükség esetén másba juttathassák.

Japán név: Kaisou
Magyar név: Rangsor
Leírás: Ezt a technikát több súlyos sérült esetén érdemes használni, mivel egy 1-től 10-ig terjedő speciális skálán megállapítja mennyire súlyosak az egyének sérülései, és még mennyi időt bírnának ki ellátás nélkül a sebesültek. Ha egyszerre kell ellátni mondjuk 5 vagy több embert, akkor a technika segítségével képesek azonnal megtalálni a legrosszabb állapotban lévőt. Valamint további előnye, hogy az alkalmazó lélekenergiájának erősségétől függően képes a többi sebesültet is kis mértékben gyógyítani.


Japán név: Kara
Magyar név: Burok
Leírás: Ezt a technikát súlyosabb mérgezéses eseteknél használják csak, de megvan a maga veszélye is. A technika a testbe jutott mérget képes összegyűjteni, valamint egy különleges burkon belül elraktározni. Ez a burok semlegesíti is a mérget, de ahhoz több napnyi időre van szüksége, és az alatt nem érheti sérülés, vagy egyszerűen kipukkad újra szétengedve tartalmát. Másik hátulütője, hogy a test nem bírja ki túl sokszor egymás után az alkalmazását, ezért óvatosan kell vele bánni.

Japán név: Shunpo
Magyar név: Villámtánc
Leírás: A shinigamik használják, ami rendkívűl gyors helyváltoztatást tesz lehetővé kis távolságon belül.

Japán név: Konsou
Magyar név: Lélektemetés
Leírás: Ezt végzi el minden shinigami, amikor lelkeket küld Soul Societybe.

Japán név: Hadou 31: Shakkahou
Magyar név: Vörös tűzágyú
Leírás: A kidou a használója kezéből jön ki, erős labdaként vagy hatalmas robbanásként.
Idézés: Ó, Nagyúr a hús és csont burka, minden teremtmény, szárnyak suhogása. Te, ki az Ember nevét hordozod, Pokol és Zűrzavar. Tenger hullámzó akadálya indul dél felé.

Japán név: Hadou 45: Kohaku koutetsu
Magyar név: Lélekpengék
Leírás: A használó kezébe gyűjti a lélekenergiáját, majd ellövi azt. A reiatsu pengeszerű formát vesz fel. ami elkezd világítani, majd amikor már eleget gyűjtött ellövi és több tucat penge kezd el az ellenség felé szállni. A pengék száma alapból 30 és minden további ötödik kidoura tett pont után 10 darab adódik hozzá.

Japán név: Bakudou 01: Sai
Magyar név: Fogság
Leírás: A használó a mutató és középső ujjával a célpontra mutatva, annak karjait a háta mögé tudja kötni.

Japán név: Bakudou 09: Hourin
Magyar név: Széthulló Kör
Leírás: A használó kezéből egy narancssárga inda lő ki, melynek vége a kézben marad, így a használó irányítani tudja azt a találat előtt és után is. Akár több fogoly ejtése is lehetséges, mivel az indák képesek egyesülni.
Idézés: Hullj szét, Rondanini fekete kutyája! Nézz végig magadon és égj; tépd fel saját torkodat!

Japán név: Bakudou 39: Enkosen
Magyar név: Körpajzs
Leírás: A használó a lélekenergiáját pajzsszerűen idézi meg, így blokkolva az ellenfél támadásait.

Japán név: Bakudou 30: Shitotsu Sansen
Magyar név: Szúró csőr, hármas fénysugár
Leírás: Három fénysugár szúródik a célpont testébe, melyek tökéletes háromszöget alkotnak, így bénítva meg a mozgás lehetőségét. Valószínűleg ezzel együtt nagy fájdalommal is jár mindez.

Japán név: Bakudou 41: Anei Eirou
Magyar név: Életfogytiglani Árnybörtön
Leírás: Megidézés után az áldozat egy sötét gömbben találja magát, ahol elveszti az érzékeit, nem lát és nem hall. Csak akkor tud kijutni ha az használója feloldja vagy ha nagyobb az áldozat lélekenergiája vagy reiatsu kezelése. Ennek megtörésére alkalmas technikákkal is ki lehet jutni. A hatás legfeljebb két körig tart.

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2019. Okt. 16, 11:30:28

Elérhetőségek

E-mail
rejtett

Még nincsenek barátaim.

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?