Összegzés - Mizushima Hanabi

12. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Mizushima Hanabi
Pozíció:
Shinigami
Egyedi titulus:
Biológia – és Kémia részleg vezetője
Hírnév::
5
Nem:
Nő
Kor:
163

Hozzászólások:
132 (0,107 naponta)
Lakóhely:
Mizushima birtok
Regisztrált:
2015. Szept. 05, 01:11:58
Utoljára aktív:
2019. Jan. 20, 19:52:23
Tárcában:
24 400 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
13.
Lélekenergia:
60% Complete
68 000 / 75 000
Előtörténet:
Előtörténet
Wikia:
Wikia

Hovatartozás:
Gotei 13
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
sötétlila
Pontozás:
Összesen: 128 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre*
  • 119 pont jár az LP után
  • 3 pont jár a Gotei13 tagjaként
  • 1 pont a nemesség miatt
Képzettségek:

1 pont fegyverforgatás
1 pont hakuda
40 pont kidou (+2 tárgyi bónusz)
40 pont helyváltoztató képesség (+3 tárgyi bónusz)
40 pont zanpakuto

11 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

0 pont erő
6 pont ügyesség
5 pont gyorsaság

*6 elosztatlan pont
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Mottó:
"A különbség gyógyszer és méreg között gyakran csak a dózis."
Post szín:
#B790C6

JellemzőimHanabi első ránézésre egy egészséges, húsz, huszonegy éves lánynak tűnik. Magasságát tekintve kicsit magasabb, mint a japán lányok általában mivel közel 100 éves kora óta 170 centiméter, ám ez őt egyáltalán nem zavarja. Úgy van vele, hogy ha már alma vörös hajával és méregzöld szemével kitűnik a tömegből, akkor miért is lenne ez másképpen a magasságával. Haja félhosszúnak mondható, mivel kicsivel ér a válla alá. Mindig pont annyira vágatja rövidre, hogy egy kis copfot még tudjon belőle csinálni, ha szükséges, bár tincseit legtöbbször szabadon hagyja. Bőre meglehetősen világos, már-már fehérnek mondható, mely tulajdonképpen családi vonás, mivel a bátyjának és a húgának is hasonló van. Egyetlen különbség a bal vállán lévő kissé sötét folt, melyet az ott, a szervezetébe jutó méregnek köszönhet.
Öltözködést tekintve nem szereti a nemesi gönceit, túlságosan nehéznek és hivalkodónak találja őket. Így ha teheti és lehetősége van rá, akkor egyszerűbb - és könnyebb - leginkább zöld, barna, sárga és lila ruhákat szokott hordani. Valamint, ha éppen egyenruha van rajta, akkor egy lila-világos rózsaszín színkombinációjú mellényt hord felette.
Alapszemélyiségét tekintve nyugodt és megfontolt lány, aki először kétszer is átgondol valamit, majd csak utána cselekszik, így szinte sosem hoz elhamarkodott döntéseket. Azonban mind a munkában mind a magánéletben meghajol a felette állók parancsai és kérése fölött. Ezeket teljesíti, még akkor is, ha nem feltétlenül ért vele egyet, mivel a parancs az parancs. Ha esetleg olyan dolgot kéne elvégeznie, amit nem szeretne, esetleg nem tetszik neki, akkor azt igyekszik úgy csinálni, hogy a lelkének a legelfogadhatóbb legyen a dolog. Ezért szeretne minél életének egyik célja, hogy a lehető legmagasabbra jusson, ahová tud, hogy ne kelljen értelmetlen parancsoknak engedelmeskednie.
Számára a rang és a származás nem sokat jelent, nem az alapján ítéli meg az embereket, ám néhány múltbéli történésnek köszönhetően nem szándékosan ugyan, de könnyebben fogad a bizalmába és barátságába nemeseket, mint közrendű lelkeket. Ez utóbbiak társaságában eleinte kissé veszélyezve érzi magát, mert fél attól, hogy a múlt megismétli önmagát. Első találkozásokkor az egyszerű lelkekkel gyakran rideg és kissé elutasító a viselkedése, ám ez nem szándékos, legalábbis nem teljesen. Hanabit gyerekként egy hatalmas csalódás érte barátok terén, megpróbálták kihasználni és a saját, önző céljaikra felhasználni azt, hogy főnemesként igyekezett nyitni a külvilág felé. 
Idegenek véleményére nem sokat ad, mivel úgy van vele, hogy aki nem ismeri őt és az életét, az ne ítélkezzen fölötte, mert semmi joga hozzá. Azonban a szeretteinek, többek között az édesanyjának és elvárásainak is nagyon igyekszik megfelelni. Sokszor úgy érzi, hogy az anyja nem tartja őt elég jónak, bár hogy mihez „jónak” azt ő maga sem tudja igazán.
Érdeklődési köre meglehetősen érdekes, ugyanis gyakorlatilag megszállottja a gyógynövényeknek - a virágok kifejezetten, nem érdeklik mondván a legtöbbjük csak szép, de amúgy haszontalan - és a mérgeknek, van is egy kis notesze, amibe a leghasznosabbnak vélteket lerajzolja és hatásaikat is leírja, valamint az általa tudott mérgek receptjei is ebben találhatóak. Azonban ezt hétpecsétes titok alatt tartja, mivel mikor gyermekkorában édesanyja ezt meglátta, egyből elvette és kidobta a papírjait, mondván ezek felesleges dolog, nem védik meg az életét a későbbiekben.  Érdekes módon a növények terén tanúsított filozófia vezeti az életét is, igyekszik kiszűrni minden haszontalan tényezőt.

Shikai parancsa: Irányítsd a világ szeleit! / Kansei shiro sekai no kaze!
Kinézete shikai alakban: Az adott shikai képességtől függ.
Fontos: A két képesség között váltogatni nem tud, ha az egyiket megidézi, akkor azzal kell boldogulnia.

Chiyu no kitakaze (Észak gyógyító szele)


Ez Keganin Tombo legerősebb shikai képessége, amivel képes sérüléseket gyógyítani. A szavak kimondása után a tanto átalakul egy szitakötő alakú brossá. A technika használatának fontos feltétele, hogy a brossnak érintkeznie kell az áldozattal. Ez lehet annyi is, hogy rárakják a testére, vagy ha olyan állapotban van, akkor ő maga fogja meg. (A Hanabinak nem feltétlen kell fognia, de ő nem szereti elengedni, így többnyire ő is közvetlen kapcsolatban van vele.) Ezt követően kell ki mondani a parancsszavakat, melynek hatására a szitakötő lila testrésze elkezd halványan világítani, a gyógyítandó fél úgy érzi, hogy valami kellemesen nyugtató hideg szél söpör végig a területen, ahol tartózkodik (még akkor is, ha éppen egy zárt szobában vannak). Ez az analizáló folyamat, mikor Keganin Tombo felméri a delikvens aktuális állapotát és egy 100/-ig pontos képet alkot róla. Mikor megvan, a Hanabi pontosan érezi, a páciensének összes sérülését azoknak mélységét és súlyosságát, valamint a fájdalom 1/3-át is, hogy tudja mire kell igazán fókuszálni. A fájdalom érzet egészen addig marad meg, míg a gyógyítás tart, vagy míg Hanabi el nem veszi az ékszert a sérülttől. 
Ezt követően a sérül terület(ek) körül egy kissé átlátszó világoskék felületét tekintve meglehetősen szabálytalan (szél)kör kezd körözni, mely szintén kellemesen hideg és nyugtatóan hat a sebre is. Ha a seb begyógyult a kör szertefoszlik. Amennyiben valaki közel teszi egy körhöz a kezét olyan érzése lehet, mintha hideg szél fújna ott.

1-6 pont: Apróbb vágásokat és felületi sérüléseket gond nélkül képes meggyógyítani. A súlyosabb sebek/vágások esetében még nem képes a sebet összezárni, ám a vérzést el tudja állítani. Mérgezés esetén képes a méreg ¼-ét kivonni a szervezetből (vagyis a hatása háromnegyed részére csökken). Halálos sérülésekkel szemben tehetetlen, a kard ereje nem hat rájuk, semennyire

7-12 pont: Már a sebesülés mértékétől függően hosszú időtartamon belül képes meggyógyítani a súlyosabb sérüléseket is. Mérgezés esetén képes a méreget ½-ét kivonni a szervezetből (vagyis a hatása fele olyan erős lesz).. Halálos sérülésekkel szemben itt még mindig tehetetlen.

13-18 pont: Ideig-óráig tudja stabilizálni a halálos sérülést szerzett áldozatot, ám a sebet meggyógyítani nem tudja, így ha a használat után nem kap hamarosan orvosi segítséget az állapota ismét romlásnak indulhat. Valamint mérgezés esetén képes a méreg ¾-ét a szervezetből (vagyis a hatása egynegyed részére csökken).

19-24 pont: A képesség végső szintje ahol már képes halálos sérüléseket gyógyítani, bár ez rengeteg időt és energiát vesz igénybe, valamint ezen a szinten már a szervezetbe jutott mérgeket maradéktalanul hatástalanítani

Fukuushuu no minami kaze (Dél bosszúálló szele)


Keganin Tombo támadó képessége.  Itt, a parancsszavak kimondása után a Hanabit lila lélekenergiájával megegyező szín öleli körbe pár pillanatig, majd mikor az eltűnik a Hanabi kezében egy íj jelenik meg a hátán pedig egy tegez, melyben nyílvesszők találhatóak. Ennek a képességnek a különlegessége az, hogy nem feltétlenül kell a nyíllal telibe találni az ellenfelet, hogy sérüléseket okozzunk. Ezt pedig úgy lehet, hogy a kilőtt vessző egy amolyan kísérő szelet „hagy maga után” melynek hatására az ellenfélen egy vágás jelenik meg, mely olyan, mintha egy rendes kard okozta volna, mélysége attól függ, milyen közel volt az illető a szélhez. A kilövés után a nyílvesszők eltűnnek.

Nyílvesszők száma: Aktuális zanpu pont x 3 (tehát öt pont esetén 5x3 = 15 nyilat képes kilőni). Fontos azonban, hogy ezek a nyilak nem termelődnek újra, ha egyet elhasznált, akkor azt elhasználta. (Vagyis ha egy harcban kilőtte az adott mennyiséget újabb megidézéssel nem hozhat létre újra nyilakat.)

Kísérő szél mérete:

1-6 pont: Nyílvesszőtől számított 0,25 méter (nem átmérő, hanem a nyíltól számított távolság)

7-12 pont: Nyílvesszőtől számított 0,5 méter

13-18 pont: Nyílvesszőtől számított 0,75 méter

19-24 pont: Nyílvesszőtől számított 1 méter+ 500 LP ~ a novemberi statisztikai ellenőrzésért
+ 2600 ryou ~ 2015 szept. és dec. közötti posztokért
+ 500 LP ~ a 2015 decemberi statisztikai ellenőrzésért
+ 500 LP ~ a 2016 januári statisztikai ellenőrzésért
+ 3500 LP és 4000 ryou ~ a Társak egy cipőben című edzésért
+ 3500 LP + 2500 ryou ~ a 2016-os farsangi fórum mítes asztaliért
+ 1900 ryou ~ a 2015 dec. második fele  és 2016. jan. feb. posztokért
+ 3500 LP és 4000 ryou ~ a 2016-os Újévi nyereményjátékért
+ 2500 LP és 3500 ryou ~ a 2016 Tavaszi asztaliért
+ 2000 LP és 4000 ryou ~ a 2016-os Húsvéti nyereményjátékért
+ 1500 LP ~ a 2016 február, március, április havi statisztikai ellenőrzésért
+ 2800 ryou ~ a 2016 március, április, májusi posztokért
+ 7000 LP + 8500 ryou ~ a 2016-os születésnapi nyereményjátékokért
+ 3000 LP és 3500 ryou ~ a 2016-os Őszi talin való részvételért
+ 4000 LP ~ 2016 április - november havi statisztikai ellenőrzésért

- 2500 ryou ~ Shunpo ampu
- 1000 ryou ~ Kidou ampu
- 500 ryou ~ Kurenai ribon
- 1500 ryou ~ Keikatsu
- 2000 ryou ~ Bakudou 41: Anei Eirou
- 2000 ryou ~  Hadou 45: Kohaku koutetsu
- 2500 ryou ~  Bakudou 61: Rikujoukourou
- 2000 ryou ~  Hadou 73: Souren Soukatsui
- 3000 ryou ~ Sentan Hakuja
- 500 ryou ~  Bakudou 07: Meimei Kamen
- 500 ryou ~ Hadou 01: Shou
- 1000 ryou ~ Hadou 04: Byakurai
- 1000 ryou ~ Hadou 11: Tsuzuri raiden
- 2000 ryou ~ Hako Okuri
- 3000 ryou ~ Niji Shougai
- 3500 ryou ~ Hadou 88: Hiryu Gekizoku Shinten Raihou
- 1000 ryou ~ Bakudou 12: Fushibi
- 1500 ryou ~ Bakudou 26: Kyokkou
- 3500 ryou ~ Bakudou 81: Dankuu


Egy régen halogatott találkozás || Mizushima Suuhichi  || IC || BEFEJEZETT
Találkozó utak || Amatsuji Youko Miu  || pársoros || BEFEJEZETT
Társak egy cipőben || sok mindenki  || edzés || BEFEJEZETT
Hollow||vadászat kicsikkel || sok mindenki  || küldetés || BEFEJEZETT
Kertünk mélyén kósza virágszál || Ueno Mitsuyuki  || pársoros || BEFEJEZETT
Véletlenek márpedig vannak || Miwa Kyoko || párosos || BEFEJEZETT
Kísérlet a holnapért! || Kaminari Rosui Taka  || IC || INAKTÍV
Elviselni, vagy nem viselni? || Shinozaki Amine  || IC || BEFEJEZETLEN
Az Amatsuji ház urai || Meiou Tokiya; Meiou Toshizu  || pársoros  || AKTÍV
Egy csipet nosztalgia || Meiou Setsuna  || pársoros || BEFEJEZETT
Szökésben || Xidoumao Wen Shing, Masachika Shiki Mio  || IC || INAKTÍV
Irány a Kísértetkastély! || sok mindenki  || küldetés || BEFEJEZETT
Nyúl a pácban! || sok mindenki  || villámküldetés || BEFEJEZETT
A Mizushima merénylet || Meiou Setsuna  || magánküldetés || AKTÍV
Csak semmi melodráma! || Mizushima Suuhichi  || pársoros || BEFEJEZETLEN
Ne ítélj a borító alapján! || Eliana del Barrons  || IC || BEFEJEZETT
Kard ki kard || Yamane Iwao Shun || pársoros || AKTÍV
Gázos hallgató || Mizushima Suuhichi, Mizushima Hyousuke || küldetés || INAKTÍV
Es war enimal... || sok mindenki || küldetés || AKTÍV
Véletlen találkozás a Hercegnővel || Kuchiki Sayuri || küldetés || INAKTÍV
A vadtermészetű tanonc és... || Kuroji Rei || pársoros || BEFEJEZETLEN
Karácsonyi lidércnyomás || sok mindenki || villámküldetés || BEFEJEZETT
Felhívás keringőre || Osaka Makiro  || IC || BEFEJEZETT
Bújj bújj szellem || sok mindenki  || Edzés || BEFEJEZETT
Mondj igen! || Osaka Makiro || Az osztag kertje ||  BEFEJEZETT
Alea iacta est! || sok mindenki || küldetés  || AKTÍV
Thriller Night - Eminescu Torony || sok mindenki || villámküldetés  || BEFEJEZETT
Bogozósdi || Mizushima Shuuichi|| pársoros || AKTÍV
Csak egy rossz nap? || Kobashi Yuuma || Park || AKTÍV


Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2019. Jan. 23, 00:07:01

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Meiou Tokiya
Nem elérhető Nem elérhető

Meiou Toshizou
Nem elérhető Nem elérhető

Mizushima Shuuichi
Nem elérhető Nem elérhető

Amatsuji Youko Miu
Nem elérhető Nem elérhető

Yoshida Yoriko
Nem elérhető Nem elérhető

Mizushima Rena
Nem elérhető Nem elérhető

Meiou Setsuna
Nem elérhető Nem elérhető

Mizushima Seiun
Nem elérhető Nem elérhető

Mizushima Hyousuke
Nem elérhető Nem elérhető

Fujiwara Ranshin
Nem elérhető Nem elérhető

Shihouin Nadeshiko
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?