Összegzés - Saitō Hanatarī

12. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Saitō Hanatarī
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Titulus:
Pillangó kisasszony
Hírnév::
0
Kor:
N/A

Hozzászólások:
3 (0,002 naponta)
Regisztrált:
2015. Szept. 09, 17:37:58
Utoljára aktív:
2015. Okt. 11, 20:57:39
Tárcában:
1 400 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
5 000 / 15 000

Hovatartozás:
Gotei 13
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Pontozás:
Összesen: 18 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 10 pont az LP után
  • 3 pont a Gotei 13-hoz tartozás végett
Képzettségek:

2 pont zanjutsu
2 pont hakuda
5 pont kidou
4 pont shunpo
5 pont zanpakutou
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Mottó:
Mindig kíváncsi voltam, hogy mikor egy pillangó elhagyja biztonságos bábját, tisztában van vele, hogy milyen gyönyörű? Vagy még mindig hernyónak látja magát?
Post szín:
#C91673

Jellemzőim

Jellem: A változás szele csak részben érintette. Bár helyzetéből adódóan rengeteg emlékétől megszabadult, mégis számos személyiségjegyet megőrzött. Rendkívülien hatalmas tudásszomja által kimeríthetetlen kíváncsisággal rendelkezik. Kedveli az aktív tevékenységet, egy pillanatra sem riad vissza attól, hogy kezdeményezzen mások irányába. Kedves, már-már naivnak önmagát mutató személyiségében nem igazán észrevehető jól elrejtett személyiségzavara. Torzult jelleme által pozitív képet mutat önmagáról, ám bizonyos frusztrációk nyomán „betegsége” megmutatkozhat. Ilyenkor hidegvérű szadistává változik, aki mindenki máson jót mulat, s szarkasztikus megfogalmazásaival még külön fel is hívja magára a figyelmet. Kedveli mások társaságát, nincsenek előítéletei. A tudomány elkötelezett híve, számára nincs lehetetlen csak tehetetlen. Nem fogadja el a tényt, hogy a világ helyzetének alakításába tudomány nem szólhat bele. Bár szereti a logikai feladatokat, számokat, esettanulmányokat, mégis a fegyverekkel való munkálkodásban érzi magát a legjobban. Sok rétűsége lévén igazi színésznő, aki törekedik arra, hogy mindig ott lebegjen felette a kérdőjel; magas intelligencia hányadosa miatt ez nem is olyan lehetetlen. Általában kedves, ragaszkodó típus. Azért előfordulhat, hogy valakit igazán megszeret.

Kinézet: Hajdanán épeszűségét jóval több dolog írta le, mint manapság. Kitisztultsága lévén bizonyos változásokon ment keresztül. Magasságát (175cm) megőrizte, s ezzel továbbra sem tartozik az alacsonyabb illetők közé. Arckarakterisztikája, valamint nőies alakja mit sem változott. Hosszú szőke hajnak örvendhet, amelyet nagy gonddal ápol; akárcsak arcát, amit azúrkék szemszíne dob fel leginkább. Ruházatát tekintve kimondottan nem kedveli a shinigamikra jellemző unalmas viseleteket. Az osztagon belül is törekedik arra, hogy feldobja a ruháit, ám azok funkciójukat mindig meg kell őrizniük. Szolgálaton kívül különböző színes viseletekben, ékszerekben érzi magát a legjobban. Szereti kipingálni az arcát, de attól sem riad vissza, hogy maszkokat csináljon magának vagy konkrétan valamiféle rendkívülien feltűnő öltözéket. Múltból származó „1”-es tetoválása még most is megtalálható a vádliján, aminek eltakarására törekszik (nincs tisztában azzal, hogy micsoda, de jót nem jelenthet).

Név: Nejireta Shita Chou (Pödrött nyelvű pillangó)
Típus: Kidou
Shikai parancsa:  Hanshou shiro! (Szárnyalj!)
Zanpakuto kinézet: Lélekölőjének kinézete egészen egyedi. Voltaképpen hasonlít a pillangók csápjához, amely fegyverként jelenik meg. Fekete, fémes, ámbár rugalmas anyagból formált szúrófegyver, mely „felpödört” állapotban megtekinthető. Markolata cserélhető*, kicsapott állapotában egy kisebb nodachi méretét közelíti meg (1,5 m). Az eszköz alakja szabadon változtatható (tehát ki van csapva, avagy sem). Amennyiben kicsapják a fegyvert, szúrásra alkalmassá válik.
Shikai kinézet: Parancsszó elhangzása után a fegyver Hanatari reiatsuját idézve felvillan, jelezve, hogy a technika aktiválódott.
*Általa készített markolatokat lehet csatlakoztatni a zanpakutohoz. Eredeti markolata masszív üvegből van, amelyben a tárolt tartalom jól látható.Shabure (Szívj) – Eme támadás alkalmával a fegyvert ki kell csapni, s majd az érintett anyaghoz, felülethez kell érinteni. Az érintkezés folyamán az eszköz elkezdi magába tárolni a kívánt dolgot. Lehet ez akár egy reiatsu, vagy egy anyag. A tárolás folyamata időigényes, ezért harc közepette nem feltétlen kivitelezhető. A technika előnye, hogy később szabadon kielemezhető a megszerzett minta.

Nemurase (Altass) – Ezen támadás alkalmazásakor a fegyver némi fényjáték kíséretében átalakul önön zanpakuto lelkének kicsinyített másaivá. Ezek a lepkék ezután rögvest szorgos munkálatokba kezdenek, ugyanis altatóport tartalmaznak. Voltaképpen a célszemély körül csillámos fényjátékú altató porfelhőt idéznek meg körbe repkedésüknek köszönhetően. A pillangók és az altatópor rendszere:
  • 500 LPként + 1 pillangót lehet megidézni. Kezdőszinten tehát 10 pillangóval rendelkezik a karakter.
  • Az altatópor hatékonysága függ a zanpakutora tett pontoktól, vagyis minél több pont van rajta, annál hatékonyabban fejti ki hatását.
  • Nála lényegesebben magasabb lélekenergiával rendelkező karaktereknek tompaságot, koncentrációzavart; kellemetlen fáradtságérzetet biztosít. Míg a hozzá közelre eső karaktereket (ötezres nagyságrendben) 2 körön belül képes elaltatni.
  • Zanpakutou pontok alapján, minden pont után két percig képes elaltatni áldozatát. Minden esetben a sikeresség körökre osztva egy körnek minősül. Tehát ilyenkor érvénybe lép az időcsúsztatás (pl. egy kör alatt húsz perc telik el).
Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2020. Febr. 22, 14:07:10

Elérhetőségek

E-mail
rejtett

Még nincsenek barátaim.

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?