Összegzés - Aoyama Shouta

10. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Aoyama Shouta
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Hírnév::
1
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
42

Hozzászólások:
12 (0,006 naponta)
Lakóhely:
10. osztag *^*
Regisztrált:
2015. Okt. 01, 04:03:40
Utoljára aktív:
2019. Jan. 27, 14:05:05
Tárcában:
5 000 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
5 000 / 15 000

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
Vöröskorall
Pontozás:
Összesen: 18 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 10 pont az LP után
  • 3 pont a Gotei 13-hoz tartozás végett
Képzettségek:

1 pont zanjutsu
1 pont hakuda
7 pont kidou
4 pont shunpo
5 pont zanpakutou
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban
Kivel áll kapcsolatban?:
Hatakeyama Momo
Post szín:
#BD211B

Jellemzőim

Kinézet

Nincs 180 centiméter, de így is magasnak mondható. Alakja szálkás, inkább kissé nyúlánk, mint robosztus, akár egy pubertás fiú. Arcra is elég gyerekes, könnyedén le lehet róla olvasni, hogy mire gondol, nem túl jó titoktartó, könnyen zavarba jön, akár saját szavaitól is. Haja égővörös, emiatt gyerekkorában sokat piszkálták, de shinigamiként már egyáltalán nem zavarja. Szemei is vörösesek, ha zavarba jön, akkor mély pirosak, míg ha vidáman nevet, akkor már-már narancssárgásnak tűnnek.
Fiatalon halt meg, nem sokat változott az akkori gimnazista kinézete sem, ami nem megtévesztő, viselkedésre is elég gyerekes tud lenni. Szereti a modern ruhadarabokat, azokban érzi igazán kényelmesen magát, persze nem mulasztja el az egyenruha viselését sem. Ruházata mindig választékos.
Ha nevet, két arcán Vénusz-gödör látható. Álla gömbölyded, jól mutatja a határozatlanságot. Haja dús, általában kócosan meredezik a szélrózsa minden irányába, különösebben nem foglalkozik vele, se fésülködni, se levágatni nem szereti.
Jellem

Általában könnyelmű természetű, ami kedvességgel és rokonszenves viselkedéssel párosul. Ide-oda hányódik a kiegyensúlyozatlanság világában, úszik az árral, mindig a jót keresi, a rosszat pedig kerüli. Dicséretre vágyik, talán mindennél jobban, és rendkívül lelkes, ha megkapja. Szereti, ha a véleményét kérik, vagy segítségére vágynak, ilyenkor először sokszor úgy tesz, mintha nehezére esne a segítés, de nagyon felvillanyozza, hogy valamire csak ő képes.
Rendkívül képes kötődni másokhoz, bár ez abból is adódik, hogy nehezen barátkozik össze másokkal. Fél minden veszteségtől, nagyon ragaszkodik az őt körülvevő emberekhez, az érzelmi biztonsághoz. Szeret megölelni másokat, vagy a vállukon kisírni magát, fontos számára ez a bensőséges viszony. Kissé lusta ugyan, de előbb-utóbb elkezd dolgozni. Kedveli a növényeket, legfőképp a virágokat. Nagyon kreatív, főleg, ha arról van szó, miként iktasson egy kevés pihenőt a munka közbe.
Általában nyugodt, de ha egyszer felbőszítik, dühödt bika módjára támad rá a "vörös posztót lengető" emberre. Ilyenkor haragja hosszan tartó, akár hónapokig, évekig is tarthat. Önfejű és makacs, nem könnyű meggyőzni arról, hogy nincs valamiben igaza. Tevékenységében általában lassú, nyugodt és megfontolt, akár csak felfogásában. Amikor már mindenki ért egy összefüggést, vagy célzást, ő sokszor még akkor is valami teljesen máson gondolkozik.
Élénk, vidám és energikus, remekül kijön partnereivel, ha már jobban megismerte őket. Jellemző rá az élet szeretete, szeret másokat felvidítani és boldoggá tenni. Kommunikációs készsége a felettesek felé kitűnő, bármilyen kényes helyzetből kimagyarázza magát.
Kissé zárkózott, nehezen mond nemet, mert azt szeretné, ha kedvelnék, ebből azonban az következik, hogy sokszor kényelmetlen helyzetbe hozza magát. Olyan, mint egy félős kismacska, akit közel kell csalogatnia magához az embernek, mivel szeret enni, ez annyira nem is nehéz. A fiúkkal könnyebben beszél, mint a lányokkal, az ő közelükben sokszor veszi fel a „szívdöglesztő” álarcát, és úgy tesz, mintha folyton flörtölne. Az ilyen beszélgetések végére általában pipacsvörösen elmenekül valahová, ahol kicsit egyedül lehet.

Aoyama Shouta
Shinigami
Férfi
1978.05.17.
37

Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2021. Febr. 27, 05:34:52

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Hatakeyama Momo
Nem elérhető Nem elérhető

Kurosawa Rin
Nem elérhető Nem elérhető

Shiroichi Anao
Nem elérhető Nem elérhető

Meiou Tokiya
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?