Összegzés - Nikoyaka Satsujin

6. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Nikoyaka Satsujin
Pozíció:
Shinigami
Hírnév::
1
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
N/A

Hozzászólások:
1 (0,001 naponta)
Lakóhely:
Soul Society - Seireitei
Regisztrált:
2015. Okt. 19, 01:35:55
Utoljára aktív:
2016. Nov. 21, 20:35:14
Tárcában:
4 000 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
5 000 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Gotei 13
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
Kék
Pontozás:
Összesen: 18 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 10 pont az LP után
  • 3 pont a Gotei 13-ba való tartozás okán
Képzettségek:

Zanjutsu: 4 pont
Hakuda: 3 pont
Kidou: 3 pont
Shunpo: 4 pont
Zanpakuto: 4 pont
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Post szín:
Személyiség függő.

Jellemzőim

183 cm magas, 79 kg, hosszú, majdnem a derekáig leérő vörös haja van, amit befonva hord, átvetve a válla felett. Kedves, helyes, mosolygós arca van, amin gyakran ott ül egy kedves mosoly. Világoskék szemei az esetek többségében be vannak csukva. A bőre elég világos, már-már fakónak lehet mondani. Testalkata pont olyan, mint egy hozzá hasonló korban lévő, rendszeres fizikai edzést végző férfinak. Felsőtestén több heg is található, főleg a hátán, a rendszeres verésnek köszönhetően. Zanpakutoját mindig kézben tartja, egy esernyő szolgál a tokjaként. Szabadidejében a ruházata kínai stílusú. Az övében pedig 11 kis kapszula van, méreggel megtöltve

Az némileg problémás nála, mivel nem egy van, hanem egyszerre hat. Akadnak egyezések a személyiségek közt, és tudnak is egymásról, onnan lehet tudni, hogy éppen személyisége a domináns, hogy hogyan hordja a haját.

Közös: Bár kedvesnek látszik az arca, és valójában eléggé közvetlen, barátságos másokkal, de nem igazán úgy értelmezi a kialakított kapcsolatokat, mint mások. Minél jobban kedvelni valakit, számára az azt jelenti, hogy amikor megöli, annál nagyobb örömöt érez. S ezért tenni is szokott, barátkozik, eljár szórakozni, tehát úgy csinál, mint egy korabeli fiatal férfi. Könnyedén képes összeismerkedni másokkal, de ellenszenves lehet az a vonása, hogy kimondja a véleményét, tekintet nélkül, nem számít, hogy egy kapitánnyal, vagy csak egy egyszerű tiszttel beszél. Szabadidejében szeret sétálni, olvasgatni, nagyokat enni, csak úgy céltalanul bóklászni, vagy a gyilkolásról álmodozni. Leginkább felnőtteket, idősebbeket szeret ölni, így megismételheti az első gyilkossága okozta örömöt, de nem esik kétségbe, ha sokáig nem tudja a kedvenc hobbiját tevékenyen folytatni, türelmesen vár a megfelelő alkalomra, és az addig eltelt időt arra használja, hogy új kapcsolatokat építsen ki, akikből majd új áldozat lehet. De azokat is meg szokta ölni, akik rosszul bánnak a gyerekeikkel, az ilyenek nem érdemlik meg az életet. Ha harcolnia kell, akkor általában piszkosan teszi, a zanpakutojának a pengéjét méreggel szokta bevonni, ezzel is növelve az esélyeit. A mérget a tok belsejében tartja. De annak ellenére, hogy szeret ölni, harcolni nem. A személyiségeinek külön neve van, ahogy vannak gesztusok, amik csak egy-egy személyiségre jellemzőek (ezekről bővebben játékban). Leginkább ezt mutatja másoknak, ami mindanyiukban megvan, kiegészülve az éppen aktuális személyiségével, persze a hobbiját titkolja. A szemályiségváltozásait meg azzal magyaráza, hogy az időjárás van rá ilyen hatással, vagy szeszélyes, valamit mindig kitalál.

A kegyetlen személyisége (Ni): Ez a személyisége kifejezetten élvezi, ha másokat kínozhat, lelkileg, vagy fizikailag, valamennyire elmebeteg is, legalábbis vannak nyomai. Nem kedveli a nyavalygást, vagy azt, ha túl sok a nyál a közelében. Szereti kifigyelni az áldozatát, a gyengepontjait kitalálni, és utána elsőnek tönkretenni érzelmileg, majd utána megadni a kegyelemdöfést. Imádja azt a látványt, amikor az áldozatából elszáll az élet, amikor a szemeiben kihuny minden fény. Nem szereti az édes dolgokat, inkább a savanyúakat részesíti előnyben, ahogy az ételekből pedig a csípőset. Alkoholból általában sört, és valami olcsó szakét iszik. Ő az egyetlen személyisége, aki dohányzik, és a leghanyagabb. Annyira nem foglalkozik a nőkkel, ha éppen ki kell elégítenie a vágyait, akkor elmegy, fizet, elmegy, és kész. Rá jellemző, hogy gyakran tördeli az ujjait, és ropogtatja a nyakát. A haja ilyenkor ki van engedve.

A semleges személyisége (Koya): Ez a személyisége nem szeret beleszólni a nagy dolgokba, a viták közben is inkább semleges szeret lenni, nem szereti, ha állást kell foglalnia bármiben is. Csak azt szeretné, hogy hagyják békén, hogy nyugodtan tegye a dolgát, és ha eljön az ideje, akkor zavartalanul megölhesse az áldozatát, aminél nem érez semmit, semlegesen áll az egészhez. Ahogy minden máshoz is. Az ételeknél és italoknál se érdekli semmi, nem mond róluk se jót, se rosszat. A nőkkel se nagyon foglalkozik ilyenkor. A haja ilyenkor a bal válla felet van átvetve.


A nyugodt személyisége (Yaka): Ez a személyisége a legnyugodtabb az összes közül. Nem kapkod, kivár, a beszéde is lassú, érthető, nem használ felesleges szavakat. Nehéz felidegesíteni, de ha sikerül is, hamar visszanyeri az önuralmát, és úgy tesz, mintha semmi se történt volna. Ha megölt valakit, akkor nem foglalkozik azzal, hogy további időt fecséreljen az áldozatára, leellenőrzi, hogy biztos meghalt-e, majd utána tovább áll. Kedveli a sós ételeket, és süteményeket, és a finom, édes borokat. Maga után pedig minden nyomot eltűntet. Különösen szereti a csendes sétákat, főleg, ha esik az eső, olyankor kevesen vannak a közelében, és egyedül lehet a gondolataival. Ő ír a legszebben, amit kamatoztat is, amikor leveleket ír a hölgy ismerőseinek. Gyakran szokott írni, jobban kedveli az üzenetek átadásának ezt a módját, mint a lepkéket. A haja ilyenkor a jobb válla felet van átvetve.

A vidám személyisége (Sat): Ez a személyisége folyton mosolyog, mindenhez pozitívan áll hozzá, imád nevetni, szórakozni, mások társaságában lenni. Akkor a legvidámabb, ha megölte a számára fontos személyt, olyankor szinte úszik a boldogságban, és képes könnyesre nevetni magát. Ha körülötte valaki rosszkedvű, akkor igyekszik jókedvre deríteni, mert nem szereti, ha valakiből árad a negatívitás. Harcokban is azon van, hogy megnevetesse az ellenfelét. Ételek és italok közt nem válogat, megeszik mindent, amit kicsit is ehetőnek talált, és megiszik mindent, amit nem hány ki, és nem vizelet. Szokása, hogy kitűzőket osztogat, és próbál olyat adni, ami valahogy jellemzi azt, akinek adja. A szép hölgyeknek különösen szeret adogatni, és feltűzni pedig főleg szereti. (A többi személyisége egyformán viselkedik a nőkkel, ha valaki tetszik nekik, akkor elkezdi az udvarlást, hátha megéri megölni később.) A haját ilyenkor balról a nyaka köré tekerve hordja.

A segítőkész személyisége (Su): Ez a személyisége szeret másoknak segíteni, ezzel is ápolni a kapcsolatukat, hogy amikor eljön az ideje, még jobb legyen megölni. De egy idegenek is segít, ha ráér, például az időseknek kigyomlálni a kertet, vagy megvenni valamit, esetleg házakat segít felépíteni. Ilyenkor igazi csapatjátékos, ha több fős harcba keveredne, akkor szívesen vállalja a támogató szerepét is, ezzel is segíthet másoknak, de ha egy az egy ellen harcol, az ellenfelének is ad tippeket, ezzel is segít. Jó a szervezőképessége is, és használja is, hogy még jobban tudjon segíteni másoknak. Ha teheti, akkor más osztagoknál is besegít. Az ételek és italok terén megegyezik az ízlése a vidám személyiséggel. Ilyenkor a haját jobbról tekeri körbe a nyakán.

A hűséges/kötelességtudó személyisége (Jin): Ez a személyisége a feladatának él, és a parancsoknak, a tőle telhető legjobban elvégzi a feladatait, nem akar csalódást okozni a feletteseinek, a kötelezettség az első. Egyszer parancsba kapta, hogy öljön meg egy hollowot, amit maradéktalanul meg is tett, csak közben hagyta, hogy egy lelket elfogyasszon a célpontja, mert így esélye nyílt arra, hogy könnyebben végezzen a hollowal. Mivel parancsba azt kapta, hogy ölje meg, és nem azt, hogy mentse meg a lelket. De amikor nem kell dolgoznia, akkor a saját feladatához hűséges, és folytatja a napi rutinját. Van egy kedvenc étterme, ahova mindig jár, és mindig a szokásost rendeli. A haját ilyenkor befonja, és kész, nem dobja át a válla felet, vagy éppen tekeri a nyaka köré.

Ha éppen egy másik személyisége át akarja venni a helyet, akkor elsőnek piszkálni kezdi a haját, majd a megfelelően állítja be. Bár senki se tudja, hogy hasadt személyisége van, általában betudják annak, hogy nagyon változó a hangulata. A személyiségei tudnak egymásról, és néha „beszélgetnek is”, ehhez tükrökre van szüksége, vagy egy papírra, esetleg gondolatban beszélgetnek.

~ Zanpakuto
Neve: Akuma  Hebi/Démonkígyó
Fajtája: Levegő
Shikai parancsa:Azanae, Akuma Hebi! Tekerd körbe, Démon kígyó!
Shikai kinézete: Shikai kinézete: A shikaija egy kusarigama. Ami ÍGY néz ki. A lánc végén lévő kis szelencével lehet ütni is, és egy 5 vm hosszú, tüske is képes kijönni belőle, szúráshoz, de ezt általában méreggel vonja be, és úgy harcol vele. A lánc alapból 5 méteres, de képes megnyúlni, jelenleg 20 méterre. A reiatsujával képes irányítani a lánc mozgását, de csak minimálisan. A penge hossza 60 cm. Miután aktiválta a shikaiját a pengét levegő veszi körbe, ami vágás esetén újabb sérüléseket okoz, olyan, mintha, három, egymás mellet, de egymástól 10cm-re lévő pengével vágták volna meg az ellenfelét (a "pengék" hossza 70cm). Minden pont, amit a zanpakutora rak, tovább növeli a szélpengék élességét/erőségét, és így mélyebb sebet is tud ejteni, vagy akár egy gyengébb ellenfélnél végtagvesztéssel is járhat. A Hebi no kama és a Henjönál nincsenek ott a szélpengék.

Támadások:

Hebi no kama/Kígyómarás: A technika lényege, hogy sikeres támadás esetén, az ellenfelén két apró 5cm mély pont jelenik meg, mintha tényleg egy kígyó marta volna meg őket, és bár nem feltétlen annyira fájdalmas, de így Nikoyaka valamennyit bejutatott a saját levegőjéből az ellenfelébe, ami akkor hasznos, ha karon, esetleg lábakon sikerül bevinni a támadást, mert így képes nehezíteni a végtag mozgását, elég marás esetén képes a végtagot akár meg is bénítani. Nyak, vagy fontosabb szervek esetében veszélyesebb, nyaknál képes a levegővételt akadályozni, vagy ha elégszer sikerül eltalálni, akár meg is fojthatja az ellenfelét. Fontos szervek esetén egyre több levegővel tölti fel őket, még végül felrobbannak. De ehhez legalább 4 pontos találat szükséges, szívnél elég egy is. (Remélem nem kell elmagyaráznom, miért)

Karok/Lábak találat:
1: Még képes használni a végtagokat, de kicsit nehézkesebben, gyengülnek a csapások/ütések (nagyjából úgy kell elképzelni, mintha elvenne 1-2 pontot a hakudából/zanjutsuból), lábnál lassul (2-3 pont a helyváltoztató képességből).
2: Még mindig képes használni, de már nem annyira hatékonyan. Karoknál tovább gyengül a vágás/ütés ereje. Lábaknál tovább lassít. (2-3 hakuda/zanju, 4-6 helyváltoztató.)
3: Egyre nehezebben tudja használni a végtagját, a karját már alig bírja felemelni, a lábát már színe csak húzza maga után.
4: Annyival egészül ki, hogy erős fájdalommal jár a végtag mozgatása.
5: Már nem tudja használni a megvágott végtagot.

Nyaknál: A bejutatott levegővel gátolja a levegő szabad áramlását.
1: Akadozik a levegővétel.
2: Már problémásabb a légzés, kezdődő légszomj is vele járhat.
3: Leginkább egy erősebb asztmarohamra hasonlít.
4: Erős légszomj alakulhat ki, ami akár ájuláshoz is vezethet.
5: Az ellenfele nem kap levegőt, majd megfullad.

Természetesen el lehet ezeket kerülni, ha az ellenfele erősebb, mint Nikoyaka, akkor ez a technika nehezebben fejti ki a hatását. Akinek kétszer több az LP-vel rendelkezik, nála duplázódnak a számok, tehát például nem 1 vágás kell hanem 2, akinek háromszor több az LP-je, ott már három és így tovább. De akinek például csak félszer több, ott az első három marás kifejti a hatását, és a 4től szükséges két találat. Aki egyforma erős vele, ott nincs szükség több marás. Akinél Nikoyaka kétszer erősebb, ott már a 4. marás olyan hatás fejt ki, mint az 5. marás. Akinél háromszor erősebb, ott már a harmadik fejt ki olyan hatást, mint az ötödik és így tovább. 20 pontos zanpu skillig minden 2. találat számít. Tehát 10 talált kell egy olyan ellenfélel szemben, akivel egyforma az LP-jük. A két technika közti váltásnál 1 körnek el kell telnie.

Hanjö/Sziszegés: A láncszemek mozogni kezdenek, és olyan hangot adnak ki, mintha egy kígyó sziszegne, köszönhetően a szemek közt áramló levegőnek. Az a lényege, hogy ha az ellenfele el is kerüli a támadást, a láncszemek közt lévő levegő kiszabadul, és az ellenségbe ütközik, egy anakonda körvonalait felvéve. Egy gyengébb ellenfél esetében akár össze is zúzhatja a testét, megölve ezzel, (gyengébb, akinél kétszer erősebb Nikoyaka) egy kicsivel erősebbet (pl Nikoyaka 5K LP-vel rendelkezik, és az ellenfele 7,5K) nem csak hátrataszít (már ha nincs mögötte valami fal, vagy valami más, mert akkor vagy belepasszírozza vagy áttolja rajta, ezzel is fokozva a sérüléseket), hanem okozhat belső sérülést, vagy csonttöréseket. Erősebb ellenfeleknél nagyjából eltaszítja csak, esetleg okozhat zúzódásokat. Mivel a levegő akkora erővel szabadul fel, mintha egy gépkocsi ütközne neki az ellenfélnek. Aki kétszer erősebb, mint Nikoyaka, annál a személynél már minimális sérülést okoz, és talán az egyensúlyából billenti ki. Aki háromszor maximum csak feldöntheti, de már az se biztos.Japán név: Hadou 04: Byakurai
Magyar név: Fehér villám
Leírás: A használó ujjából egy koncentrált villámcsapást képes kilőni a célpontja felé. Magasabb szinten alkalmas lehet arra is hogy valakit átlyukasszanak vele.

Japán név: Bakudou 01: Sai
Magyar név: Fogság
Leírás: A használó a mutató és középső ujjával a célpontra mutatva, annak karjait a háta mögé tudja kötni.

Japán név: Bakudou 08: Seki
Magyar név: Elutasítás
Leírás: Egy kör alakú pajzs, ami megbénítja és visszaveri ideiglenesen a támadásokat.

Japán név: Suikawari
Magyar név: Dinnye Hasítás
Leírás: Egy a levegőből indított kétkezes vágás, amikor is a kardunkkal a fejünk felől kezdünk el lefelé vágni. Precíz és erőteljes támadás, ami a nevéből adódóan egy dinnye felhasítására emlékeztet

Japán név: Hadou 01: Shou
Magyar név: Döfés
Leírás: A használó egyik ujja végébe lélekenergiát koncentrál és a célpont felé mutatva egy kisebb lökéshullámot tud létrehozni, ami ellenfelét el tudja taszítani addigi helyéről.

~ Felszerelés(ek)

A szokásos shinigami felszerelések, esernyő a zanpakutojának (az esernyő belsejében van egy kapszula, amiben méreg van, előrántásnál vágja fel a zanpakutojával, és így kerül a méreg a pengére), mérgekkel teli kis kapszulák az övében (a mérgek csak az érzékszerveket gyengítik, a hallást, látást, szaglást, elég sikeres vágás esetén akár egy kis időre el is vehetik azt. Minden érzékszervhez külön mérge van, és egy kapszulányi méreg szükséges egy érzékszerv elvételéhez. Ami minimum 6 vágás, 12 kapszula van nála, ebből egy mindig az esernyőben). Egy doboz cigi, gyufa, és néha kiegészíti ezzel-azzal. Toll, ceruza, és papír, az íráshoz.
Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2020. Febr. 22, 17:54:48

Elérhetőségek

E-mail
rejtett

Még nincsenek barátaim.

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?