Összegzés - Kawaii Pyon Kata

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Kawaii Pyon Kata
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Egyedi titulus:
Hercegnő
Titulus:
Blutig Elfe
Hírnév::
0
Nem:
Nő
Kor:
14

Hozzászólások:
20 (0,014 naponta)
Lakóhely:
Karakura
Regisztrált:
2015. Nov. 09, 19:25:56
Utoljára aktív:
2017. Nov. 21, 16:59:50
Tárcában:
8 000 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
8 000 / 12 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
Ilyen rózsaszínes :3
Pontozás:
Összesen: 25 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 16 pont az LP után
  • 4 pont jár Blut-ra az LP alapján
Képzettségek:

5 pont Fegyverforgatás
5 pont Pusztakezes harc
1 pont Kirchenlied
5 pont Hirenkyaku
3 pont Heilig Bogen
4 pont Blut

1 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

0 pont erő
1 pont ügyesség
0 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Kivel áll kapcsolatban?:
Usagi-chan
Kapcsolatai:
Usagi-chan - Hűséges társ :3
Blutig Vier tagjai - Munkatársak/ Fogadott nővérek
Post szín:
Az is ilyen rózsaszínes :3 // #FF5577 //

Jellemzőim


~ Kinézet

Korához képest igen csak apró a 112 cm magasságával. Még közelében sincs az átlag magasságnak, habár őt ez nem igazán zavarja. Hosszú derékig érő karmazsin vörös haját két copfba fogja össze, két 20 centiméter hosszú sötétlila csattal. A hajat ékesítő és összefogó eszközön fehér körvonalakkal nyuszi fejek mintázzák mindkét oldalt. Hajának pár tincse a füle mellett egészen az álláig leérnek, míg elől frufruként csak a szeméig húzódnak le, hogy ne zavarják a látásban.
Általában széles mosoly és csillogó vörös íriszei láthatók ám, olykor azoknak a gyönyörű vonásoknak a kisugárzása egy teljesen más jelentéssel bír. Mosolya akár egy prédáját bekerített ragadozóé, aki az győzelmét látja a préda ellen. Csillogó szemei hamar egy ösztönlény ˝fénytelen˝ és vad tekintetévé válnak, mely végig a prédát keresi, méricskéli.  

~ Jellem
Szeret játszani, és édességet enni. Nagyon ritkán szomorkodik, és megbántani sem egyszerű. Leginkább akkor, ha leszidják. Bár általában hamar túlteszi magát rajta. Szeret versenyezni is és édességgel, elég könnyel lekenyerezhető.
Azonban az aranyos és játékos kislány igen nagy veszélyeket is rejt magában. Mióta csak az eszét tudja sosem tanították meg neki, hogy mi a rossz, sőt inkább arra tanították, hogy ami rossz az igazából jó. Így aztán számára a fájdalomokozás, a gyilkolás vagy a lopás is ugyan olyan mindennapi dolog, mint a lélegzetvétel.


~ Felszerelés(ek)

Név: der Zauberstab/ Varázspálca
”Fedőnév:” Gordon~chan
Nyugalmi Mód leírása: Ezen állapotában a fegyver a quincy ''mágia'' segítségével egy pihe-puha, bolyhos és nagyfejű plüss nyuszi alakú hátizsák alakját veszi fel. A nyuszkó két nagy szeme között egy öt ágú quincy kereszt díszeleg. Ennek megérintésével lehet a fegyvert Támadó Módba állítani. Magassága 40 cm, szélessége körülbelül 30 cm.
Támadó Mód leírása: Egy mester lövész típusú, új fajta quincy fegyver. Hossza 160 centiméter. Maga a fegyver hat részből áll. A puskacső, melyen végig halad a lélekrészecskéből gyártott löveg. Ennek hossza 100 centiméter. A végén egy 10 cm széles, 5 centiméter magas és hosszú úgynevezett Energia Kisülés Csökkentő található, mely a lövéskor keletkező zaj és fény csökkentésére szolgál, ezzel elrejtve a használóját az áldozata elől. Rögtön alatta helyezkedik el a Lélekrészecske Begyűjtő cső, melynek mérete 50 cm, és a környezet lélekrészecskéinek begyűjtésére szolgál.
Ezt követi a fegyver törzse, mely helyet ad a tetején egy fogantyúnak az álló helyzetben történő lövéshez, mozgás közben. Illetve mögötte helyezkedik el egy nagy hatótávolságú lencsékkel felszerelt távcső. Alattuk található a fegyver Lélekrészecske Átalakítója. Ez a szerkezet összesűríti a begyűjtött lélekenergiát, majd a kakas(?) hátrahúzásával a sűrített energia lövedéket a csőbe juttatja.
Elsütéshez a használó a saját lélekenergiáját használja, a puskaport helyettesítve. Ennek okán a fegyvert és a használót egy erre a célra tervezett vezeték köti össze, mely a fegyverhez tartozó nyakperechez csatlakozik.
A lőtávolsága a begyűjtött lélekrészecskék mennyiségével növekszik. Minél távolabb szeretne a használó ellőni, annál több lélekrészecskét kell összegyűjtése, mellyel a begyűjtési idő is nő.
Minden ötödik másodperc után +50 méterrel növelhető a lőtávolság, így egy perc elteltével 600 méteres távolságig lehet ellőni.
A lövedékek erejét minden esetben az Íjhasználatra tett pontok határozzák meg, pont úgy mint az átlag íjakkal kilőtt nyilaknál.


Usagi-chan: Egy fehér plüss nyúl. A füleinek tövében a gazdájának haját összefogó csattok kisebb változata figyelhető meg. Funkcióját tekintve csak egy egyszerű plüss, ám igazán remek ˝beszélgetőtárssá˝ válhat ha Kacchan egyedül van és unatkozik, meg úgy általában is. :3

Seele Bruch/ Lélek Tőr: Gyakorlatilag a Seele Schneider egy kisebb változata. Habár a fegyver markolata ugyan olyan hosszú, és a végén szintén felakasztható, nagytestvérével ellentétben ennek a penge hosszúsága mindössze 30 centiméter. Méretéből kifolyólag nyílként használhatatlan, így ez a fegyver más quincy fegyverekkel ellentétben inkább közelharci funkciókat lát el. Ami, tökéletes fegyvernek bizonyul Kata számára, aki közelharcra specializálódott.
A Seele Schneiderhez hasonlóan, ha ebbe is lélekenergiát gyűjtenek, képes létrehozni egy 3.000.000-ós rezgésszámmal rendelkező rövid pengét mely, felbontja a lélekrészecskék közti kötést.
Készlete: 12 db

1 db Hollow bait
6 db Seele Schneider
6 db Gintou
Húsvét 2016 - 1000 lp és 1500 ryou
Asztali játék - 2500 ryou

Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2019. Okt. 20, 15:57:43

Elérhetőségek

E-mail
rejtett

Még nincsenek barátaim.

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?