Összegzés - Shimizu Saori

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Shimizu Saori
Pozíció:
Ember
Hírnév::
1
Nem:
Nő
Kor:
21

Hozzászólások:
35 (0,018 naponta)
Regisztrált:
2015. Nov. 17, 20:53:17
Utoljára aktív:
2020. Jan. 09, 01:36:51
Tárcában:
12 800 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
2.
Lélekenergia:
60% Complete
12 000 / 15 000

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Pontozás:
Összesen: 15 pont
  • 5 pont jár minden más képzettségre összesen
  • 10 pont az LP után
Képzettségek:

Fegyveres harc: 2 pont
Pusztakezes harc: 1 pont
Reiatsu kezelés: 5 pont
Helyváltoztató képesség: 0 pont
Különleges képesség: 7 pont
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Jellemzőim

Jellem

Kivételesen érzékeny, megérzi mások hangulatát, hazudni felesleges neki, tudja, mikor mond igazat valaki, és mikor nem. Intuíciója is kiváló, könnyen ráérez a bekövetkező eseményekre. Nem bírja elviselni mások fájdalmát, ilyenkor mindig megpróbál segíteni. Kedves, megértő és együttérző. Fontos számára az is, milyen kapcsolatot tud teremteni osztálytársaival és tanáraival. Belső késztetés a tetszeni akarás és a büszkeség, ebből kifolyólag nem könnyen fogadja el másoktól a segítséget, mert az gyengének mutatná.
Vonzó és megnyerő, barátaival szemben mindig segítőkész, megértő és nagylelkű. Hatalmas fizikai energiatartalékokkal, vállalkozó kedvvel és küzdőszellemmel rendelkezik. Éppen ezért gyakran vállal el közösségi feladatokat, mint az osztályelnökség, vagy diákbizottsági tagság, ezek számára mindig a megbízhatóságát tükrözik.
Rajzolás közben hajlamos elmenni a világ mellett, és elmélyülni fátyolos álomvilágába, képes arra, hogy csak testileg legyen jelen valahol, miközben lelke egy ködös szellemi síkon lebeg, ez sokszor megnehezíti életét. Nem mutatja ki könnyen igazi érzéseit, nehezen nyílik meg az emberek előtt, így nem könnyű kiismerni, megtudni, valójában mit is akar, sokszor önmagával sincs tisztában. Ám ha már bízik valakiben és elfogadja, érzelmei igen tartósak.
Jellemző tulajdonsága a nyugodtság és a higgadtság. Érzelmeit kordában tartja, ezért meglehetősen zárkózottnak és távolságtartónak tűnik. Mindenben a tökéletességre törekszik, és így minden másnál jobban vágyik a kiváló minőségére, és annak elismerésére. Lassú és alapos, nagyon megfontolt és komoly viselkedésű. Kettőssége néha önmaga számára teszi nehézzé a helyzetek kezelését.
Kinézet

Nyúlánk tinédzser, nagyjából 165 centiméter magas, alkata sportos a rendszeres tenisz edzések miatt. Haja a háta közepéig ér, vöröses barna, igyekszik, hogy általában ne lógjon a szemébe. Szemei nővéréhez hasonló aranybarnák, általában tekintete barátságos és meleg, hosszú szempillái őzikékhez hasonlatosan keretezik szemeit.
Bőre porcelán fehér, ebből adódóan, ha valaki közelebbről is szemügyre veszi, felfedezhető az arcán, és orra környékén számtalan apró szeplő. Mindig odafigyel a megjelenésére, egyenruháján egyetlen gyűrődés sem lehet, ahogyan a haja se lehet csapzott, vagy kócos. Ez alól csak a rajzolással töltött hosszú órák a kivételek, ott csupán a kényelem számít. Ruházkodás terén kifejezetten finom az ízlése, igyekszik olyan darabokat választani, amik illőek egy fiatal, jómódú család lányához.

Shimizu Saori
Ember
2000.02.29.
17

Friends with Benefits

A képesség aktiválásával Saori a rajzait hívhatja segítségül. Egy-egy rajznak két kikötésnek kell megfelelnie: Saori saját kezűleg készítse, és érzelmileg kötődjön hozzá. Tehát egy frissen készített alkotással nem képes használni az erejét, mert az még nem olyan fontos számára.
A képessége aktiválása után életre tudja hívni a rajzain szereplő alakokat, ezt úgy teszi, hogy „lerázza” őket a lapról, amire megrajzolta vonalaikat. A megjelenő ember/állat teljes valóságosan, és életnagyságban jön létre (ez maximálisan a KK-ra tett pontok 2-szerese méteres lény lehet, de csak akkor, ha a valóságban is akkora lenne a rajz eredetije, tehát pl. egy hangya rajza nem lehet 3 méteres), valamint egyetlen életcéljának azt tekinti, hogy megvédje Saorit a veszélytől.
Különleges képességgel nem bírnak, ha a rajzon szerepel valamilyen fegyver, azt tudják használni, de egyébként varázsolni, vagy mágiát használni nem képesek. Erejük megegyezik Saoriéval, amíg csak egy rajz van életre hívva, (kettő esetén a ¾-e, három esetén a fele) maximálisan három kép lehet „aktiválva”.
Egy-egy alak maximum 8 körig lehet aktív, ha „harcol”, azonban, amennyiben Saori nincs veszélyben, hosszabb ideig is képes fenntartani őket a valóságban. Mindegyikkel különösen mély kapcsolatot, barátságot ápol, a rajzok istennőként tisztelik, lévén ő teremtette őket, és ő képes arra, hogy a valóságban is létezhessenek.
A rajzok egyszerű papírra készülnek, azok megsemmisítésével megszűnik a megjelenő alak, viszont ha a valóságban hal meg, csupán visszakerül a papírra. Egy meghalt rajzot újra elkészíthet később, nem véglegesen pusztul el.
Doujinshi

Ezzel a képességével a számára fontos személyek „sorsát” tudja papírra vetni manga formájában. Akár a múltjukkal, akár a jövőjükkel kapcsolatban tud 1-1 fejezetnyit rajzolni, ám ez csak betekintés, befolyásolni nem tudja az eseményeket. (Tehát nem ő dönti el, mit rajzol!) Ezek a fejezetek változó hosszúságúak, van, amikor csak pár percbe lát bele, de előfordulhat, hogy napokat vet papírra. (Játék technikailag ez küldetésekben a mesélő döntésén múlik, egyszerű szociális játékokban pedig megegyezéses alapon működik.)
Képesség
Friendship is Magic
(A barátság varázslat)
Mentális képesség
Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2021. Márc. 05, 13:37:48

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Watanabe Maaya
Nem elérhető Nem elérhető

Nikolaj M. Smirnov
Nem elérhető Nem elérhető

Tachibana Yuuna
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?