Összegzés - Layla Alese Wagner

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Layla Alese Wagner
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Hírnév::
1
Nem:
Nő
Kor:
22

Hozzászólások:
34 (0,022 naponta)
Lakóhely:
Karakura
Regisztrált:
2015. Nov. 21, 21:09:28
Utoljára aktív:
2017. Aug. 15, 01:10:43
Tárcában:
6 500 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
7 500 / 10 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
zöld
Pontozás:
Összesen: 23 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 15 pont az LP után
  • 3 pont jár Blutra LP alapján
Képzettségek:

2 pont Fegyverforgatás
2 pont Pusztakezes harc
5 pont Kirchenlied
8 pont Hirenkyaku
3 pont Heilig bogen
3 pont Blut  

1 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák

0 pont Erő
1 pont Ügyesség
0 pont Gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Karakura High School
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Post szín:
#00b359

Jellemzőim


KINÉZET

Laylanak hosszú, szőke, hátközépig érő haja van, melyet hol kiengedve, hol pedig egy copfba fogva hord. Egyéb kiegészítőket - csatot, hajpántot, sapkát és kendőt - egyáltalán nem, vagy csak nagyon különleges esetben szokott bele tenni. Ilyenek például a vizsga és egyéb koncertjei, melyeken részt szokott venni.
Öltözködés tekintetében nem viszi túlzásba a dolgot. Hétköznapokon szinte mindig az iskolai egyenruháját hordja, míg hétvégén az időnek megfelelően felvesz egy szép szoknyát és hozzáillő egy felsőt. A minőségre, illetve a márkákra nem sokat ad - ha csak nem a hangszeréről van szó - és nem is sokra tartja, számára inkább szép kinézet és a kényelem a fontos. Mind ezek ellenére stílusa kifinomultnak és meglehetősen lányosnak mondható. Nem szereti sem a túl színes, sem a nagyon színtelen ruhadarabokat, mindig igyekszik az arany középutat választani.
Magasságát tekintve nem mondhatja magát égimeszelőnek sőt, a maga 150 centiméterével elég alacsonynak számít, bár ennek ellenére nem szeret magassarkút hordani, mivel a bokái mindig fájnak utána. Ám sajnos hegedű koncertjeinél kénytelen ezeket felvenni, már csak azért is, mert a nagyestélyi ruhákkal ez mutat jól. Ezzel ellenben a hétköznapokban szívesebben hord edző- illetve babacipőket.
Kiegészítők tekintetében elég változó az ízlése. Füle ki van lyukasztva, ám kedvétől függ, hogy tesz-e bele valamit. Nyakláncot szinte sosem hord azzal az indokkal, hogy zavarja a zenélésben. Sálakat csak ritkán, a legnagyobb hideg idején vesz fel.
Valamint enyhe látás problémákkal küzd, így néha szemüveget is kell hordania, bár azt nagyon nem szereti. Sőt. Inkább utálja.

 
JELLEM

Személyisége mondhatni pontosan olyan, mint a kinézete. Kifinomult. Layla egy meglehetősen csendes lány, azonban mindig egy kellemes, bizalom gerjesztő aura lengi körül, melyet többnyire egy kedves mosoly tesz még hitelesebbé. Az emberekkel általában kedves, szívesen beszélget velük, ha megszólítják. Azonban ha nem muszáj, akkor ő nem megy oda keresni a társaságukat. Ez nem azért van, mert anti szociális, esetleg ember gyűlölő lenne, egyszerűen csak jól érzi magát egyedül, vagy a húga társaságában.
Halkszavúsága azonban megtévesztő lehet, mert azt sugallhatja, hogy hagyja magát, azonban ez nem így van. Ha a családját vagy szeretteit bántják - szóval vagy cselekedettel - akkor nagyon hamar elveszti a fejét, képes akár gondolkodás nélkül is cselekedni.
Életében számára a család és a zene jelenti a világot. Néha már maga sem tudja,  hogy hegedülni vagy járni tudott-e előbb. Nagy álma, hogy a gimnázium után a Tokyoban található Toho Gauken diákja lehessen.
Tisztában van azzal, hogy mi az a quincy és a múlttal is tisztában van, ám nem különösebben érdekli, ugyanis nem szeret visszanézni, igyekszik csak a jelenre és a jövőre koncentrálni.
Illetve vériszonya (haemaphobia) van, melynek köszönhetőn régebben folyton elájult, mikor vért látott, mára ez már kicsit mérséklődött, így ájulás helyett, csak hányingere lesz. (Ez a saját vérére nem, csak máséra vonatkozik). 


TECHNIKÁK ÉS FELSZERELÉSEK
GINTOU TECHNIKÁK


Wolke (緑杯, vorukōru; Német "felhő")
Ez a techika arra használja az ezüst kapszulákat hogy egy nagy robbanást hozzon létre. Bár a rendeltetése nem az, Ishida egyszer arra használta hogy egy esést tompítson vele.
Aktiváló parancsszava: "Tilt the goblet to the west - Emerald Grail!" (盃よ西方に傾け)

Festbindung (Lekötés)
Egyszerű technika, amely az ellenfél kezét szorítja görcsbe, aki így nem képes használni az említett végtagot. Eredetileg a kidou-k megakadályozására fejlesztették ki, egy gintou-t igényel alkalmazása.
Aktiváló parancsszava: Nincs

Geisterseil (Lélekkötél)
Hasonló a Hainawa nevű kidou-hoz: az áldozatot lélekenergia-kötelek fogják le szorosan. Ahhoz, hogy sikeres legyen, legalább három gintou-t kell az ellenfél felé hajítani
Aktiváló parancsszava: Nincs

Die viere Spitzen (A négy csúcs)
Gyógyító technika, amely használatához négy ezüstkapszula szükséges. Ezeket négyszög alakban kell elhelyezni, majd az előhívást elkántálva a gintou-k a közelükben lévő lélekenergia-szemcséket gyűjtik össze, amiket aztán a sérüléshez közvetítenek, ezzel eltüntetve azt. Egyszerű technika, sikeressége azonban nagyban függ a használó gyakorlottságától.
Aktiváló parancsszava: Nincs 
IJHASZNÁLAT


Schraubenflügel (Spin Wing, avagy Csavart tollazás)
Egy kellően képzett quincy képes lehet megváltoztatni nyilainak természetes formáját egy-egy lövés erejéig. Ezzel a technikával a módosított nyílvessző tollazása csavart lesz, aminek köszönhetően repülés közben forog, és így pontosabban lehet vele célozni.
Hatás: +2 pont fegyveres harcra
HIRENKYAKU


Hirenkyaku
Lényegében az alapja ugyanaz, mint a Shinigamik shunpo nevű technikájának, vagy az Arrancarok sonidojának, azzal a különbséggel, hogy amíg a Shinigamik és az Arrancarok a saját erejüket használva hoznak létre lélekszemcséket, amiket "meglovagolna" utaznak, elképesztő sebességgel, addig a Quincyk, a tőlük megszokott módon, a környezetben fellelhetőket használják, s mivel a Quincyk a lélekszemcse formázásának igazi mesterei, ezért a három technika közül a hirenkyaku a leggyorsabb.


FELSZERELÉSEK


Quincy Kereszt
EA Quincy kereszt átlagos Quincy felszerelés, melyet az íj megidézésekor használnak.
Ez nem feltétlen kereszt formájú, van belőle pentagram alakú is, ami ugyanúgy médiumként szolgál az íjak idéséséhez. [Layla keresztje]

Gintō (銀筒, Ezüst kapszula)
Kis ezüstkapszulák, melyekben egy különleges, reiatsu tárolására alkalmas folyadék van. Különböző technikák során használják, pl.: Sprenger.

Seele Schneider (魂を切り裂くもの (ゼーレシュナイダー), Lélek vágó)
Vitathatatlanul a legfurcsább Quincy fegyver. Kinézetre egy kard, működése egy vibrációs késéhez hasonlít, de nyílként használják. Ereje abban rejlik, hogy másodpercenkénti 3.000.000-s rezgésszámával képes felbontani a lélekszemcsék közti kötéséket, így azokat a Quincy könnyebben el tudja szívni. Ha már elég spirituális erőt juttattak bele, képesek nyílként használni.

Silber Draht (Ezüst Huzal)
Ez egy Quincy eszköz, ami tökéletesen megfelelő csapdák állításához. A hosszú és nehezen elvágható drót, akár képes lehet egy gyengébb hollow kettévágására is, ha az nem veszi észre a huzal és keresztül akar menni rajta.BEVÉTELEK, KIADÁSOK

+ 5000 LP + 8000 ryou ~ kezdésnél
+ 1400 ryu ~ 2015 dec. - 2016 juni. posztokért

- 1500 ryou ~ Wolke
- 1500 ryou ~ Festbindung
- 1500 ryou ~ Geisterseil
- 1500 ryou ~ Die viere Spitzen
- 2000 ryou ~  Schraubenflügel


JÁTÉKOK

Az a bizonyos nap - Milo Volke - IC - BEFEJEZETT
Aki másnak vermet ás... - Loreley Felicie Wagner és Milo Volke - magánküldetés - AKTÍV
Viharos éjszaka - Milo Volke - pársoros - AKTÍV
Osztály vigyázz! - sok mindenki - pársoros - AKTÍV
Földes tengerpart - sok mindenki - küldetés - AKTÍVAláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2020. Jan. 28, 03:14:36

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Milo Volke
Nem elérhető Nem elérhető

Amarilla Bianchi
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?