Összegzés - Nishimura Ichirou

Shinigami - rangjelző

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Nishimura Ichirou
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Hírnév::
1
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
851

Hozzászólások:
9 (0,004 naponta)
Regisztrált:
2014. Júl. 07, 13:22:28
Utoljára aktív:
2016. Aug. 24, 22:34:06
Tárcában:
19 000 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
4.
Lélekenergia:
60% Complete
24 500 / 30 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Naruki Post
Pontozás:
Összesen: 45 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 35 pont az LP után
  • 5 pont az egykori kapitányi rangért
Képzettségek:

9 pont zanjutsu
9 pont hakuda
7 pont kidou
10 pont shunpo
10 pont zanpakuto
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Post szín:
#666699

Jellemzőim


Név: Nishimura Ichirou (西村一郎)
Nem: Férfi
Kaszt: Shinigami
Rang: A 3. osztag ex-kapitánya
Születési ideje: 1169.01.16
Kor: 842


Kinézet


Negyvenes éveinek elején járó, robosztus testalkatú, vidám fickó. Szemei szinte már-már természetellenesen kékek, mintha valami izzó világítana mögöttük. Fekete haja kócosan meredezik az összes létező égtáj irányába, meg sem próbálja fésűvel megregulázni, mivel úgyis kudarcot vallana. Arca karakteres, álla kissé hegyes, s a képén lévő borostára fokozottan ügyel, ebben van a szexepilje, ahogy ő szokta mondogatni. Egyenes, mégis laza tartású, balját állandóan nadrágja zsebében pihenteti. A mindennapi, kényelmes viseletet preferálja, ám néhanapján öltönyben is látni, ha olyan kedve van. Elmaradhatatlan társa egy szürke ballonkabát, amely nemcsak megvédi a haragos időjárástól, hanem más funkciót is szolgál. Az egyik nagyobb belső zseb át lett alakítva, itt tartja Zanpakutouját. A gigait Uraharától kapta, s a Vaizardokéhoz hasonló, azaz ki tud lépni belőle, azonban anélkül is tökéletesen képes használni minden képességét. Kissé kényelmetlen számára, de már megszokta.
A póttesten kívül a shinigamik szokásos uniformisát viseli, annyi különbséggel, hogy a vállán átvetve egy haori maradványai találhatóak meg. Mivel száműzték az Emberek Világába, így inkább lelki, semmint valós jelentőséggel bír. Lélekölője mindig bal oldalán lengedez, de egy külön akasztóhoz erősítve, nem pedig az obiba tűzve. Bármelyik kinézetét is használja, elmaradhatatlan a cigaretta a szájából. Hátán egy méretes, X-alakú égési sérülés forradása vehető ki, amelyet a Sotaichouval való összecsapása során szerzett. Mondanom sem kell, hogy milyen eredménnyel zárult az az affér, így is szerencsésnek mondhatja magát. Gigaiban persze ez nem látszik.


Jellem


Elég összetett pasas, furcsa szokásaival ezt ugyan megpróbálja eltusolni, nem sok sikerrel. Kapitánysága idején nagyravágyás jellemezte, mint az összes olyan harcost, aki valaha is nagyobb erőt birtokolt a többségnél, azonban egy csúfos bukásnak köszönhetően kissé visszafogottabbá vált. Már nem akar mindenáron a legerősebb lenni, csupán csendesen szeretne éldegélni egy tengerparti házban és néha kijárni horgászni. Száműzését követően csendes, figyelő személlyé vált, aki csak akkor avatkozik bele a történések folyamába, ha mindenképp szükségesnek érzi azt. Évek alatt gondosan felépített egy imidzset, aminek köszönhetően mindenki az életművészt látja benne. Több könyvet is írt, azonban ezek egyike sem vált kasszasikerré, nagyon kevés fogyott belőlük, nem is ebből akart meggazdagodni. Elhívatottan szerelmes bármilyen szerencsejátékba, viszont egy menthetetlen lúzer ilyen téren, szóval elég kevés az esélye a milliomossá válásra. Jelenleg újságíróként, valamint oknyomozó riporterként működik, s megpróbálja fenntartani valamiből azt a pár négyzetméteres lakást, amelyet a belváros egyik többemeletes épületében bérel. Imádja a nőket és az alkoholt, ezenkívül durván koffeinfüggő. Kávé nélkül nincs élet!

Zanpakutuo


Neve: Meigetsu (名月, Fényes Hold)
Fajtája: kidou [Lelke] [Belső világa]
Shikai parancsa: Tomose, Meigetsu! (Világíts, Fényes Hold!)
Shikai kinézete: A parancs elhangzását követően a katana ezüstös fénnyel felizzik, azután elvékonyodik és felveszi egy vívótőr alakját. A fegyver gyönyörűen megmunkált, a kézfejt védő gyűrűk ugyan gyengének látszanak, azonban ez alkotja a kard legerősebb pontját és tökéletesen elvégzi feladatát. Forgatása könnyű, szinte már légies, viszont leginkább a szúrások kivitelezésére lett kitalálva. Ettől függetlenül vágni is lehet vele, de közel sem akkora felületen képes sebezni, mint mondjuk egy hasonló nagyságú pallos.  
Képességek:

  • Hantsuki (半月, Félhold) – Lélekenergiáját a pengébe koncentrálja, majd ezt követően vágásszerű mozdulatot tesz. Ennek hála a reiatsu egy félkör-alakú lövedéket hoz létre, amely hatalmas pusztításra képes. Nem csupán távolsági harcban, hanem közelharcban is alkalmazható, ebben az esettben Ichirou ugyan zanpakutoujába gyűjti a kellő erőt, azonban nem lövi el azt.

  • Megnövekedett állóképesség, gyorsaság és fizikai erő – A Shikai aktiválásának pillanatában sebessége körülbelül a kétszeresére növekszik, s amúgy sem elhanyagolható teherbírása is a megszokott sokszorosa lesz. Hakuda terén is igencsak jó szolgálatot tesz számára eme készsége, ámbátor nem tartozik a legnagyobb erényei közé a pusztakezes harc.

Bankai: Enten Gikyounoshi no Meigetsu (炎天 義侠の士 の 名月, Fényes Hold Ragyogó Paladinja) Míg ereje teljesen vissza nem tér, nem képes használni!
Bankai kinézete: A név elhangzását követően a Zanpakutou vakító fénnyel felizzik, ami lassan körülöleli Nishimura egész testét. A jelenség nem tart tovább néhány másodpercnél, ezután a ragyogás alábbhagy, így válik láthatóvá a tetőtől talpig páncélban lévő férfi. A vértezetnek köszönhetően magassága eléri a két métert, súlya pedig a kétszáz kilogrammot. A hátán lévő szerkezetnek hála hatalmas sebességre képes, valamint megkapja a repülés képességét is. Látszólag fegyvertelennek látszik, azonban gondolatai segítségével egy-egy pengét tud elővarázsolni alkarvédőiből, melyek anyagát mintha a tiszta holdsugár alkotná. A páncélzat anyagát elpusztítani igencsak nehézkes, egy közvetlen közelről indított Cero-t is képes hárítani, ámbátor egy ilyen támadás igencsak megviseli a bent lévő delikvenst. Mikor a Hold elegendő világítást biztosít, a felszerelés lassacskán regenerálja magát, ám ez több percet is igénybe vehet.Képességek: A szárnyak passzív technikája a gyorsaság növelése, valamint bármilyen környezetben képes repülni, nincs szüksége reishire a lebegés fenntartásához. Hosszú távon képes akár a hangsebességet is elérni, de ehhez elég tartós nekifutás kell, nem is szokta túl gyakran alkalmazni.

  • Keirasen (軽螺旋, Fényspirál) – Karjaival egy szabályos kört rajzol maga elé, amelynek körvonala folyamatosan izzik. A parancs kimondását követően fehér fénynyaláb indul el az ellenfél irányába, amit egy aranyszín energiaspirál fog közre. Ereje megegyezik egy Espada halálsugarával.

Szeret-nem szeret


Szeret: kávé, nők, tenger, írás, szerencsejáték
Nem szeret: veszíteni, tartozni, határidőket betartani, a valódi identitásáról beszélni, a vén pókeres gazembereket


Felszerelések


Jegyzettömb, toll, cigaretta, aprópénz

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2020. Aug. 04, 13:55:23

Elérhetőségek

E-mail
rejtett

Még nincsenek barátaim.

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?